|
Timska takmicenja Sva timska takmičenja, statistike, na jednom mjestu |
Thread Tools | Display Modes |
14-04-2009 | #1 |
Golden member
|
Novosti
Bologna have sacked manager Sinisa Mihajlovic and have named Giuseppe Papadopulo as his replacement.
|
14-04-2009 | #2 |
The Man
|
Mogu samo reci da sam predpostavljao ovakav razvoj situacije, Mihajlovicu u zadnje vreme nisu bas cvetale ruze
14-04-2009 | #3 |
Team star
|
Ala je bio dugo trener...Sto se kaze od srede do petka
Mancini ga nista nije naucio
14-04-2009 | #4 |
Golden member
|
|
14-04-2009 | #5 |
The Man
|
Da, Bologna ga je vise iz ocaja odpustila nego zbog njegovog vodjenja ekipe. Verovatno ako sledece sezone preuzme neku ekipu od pocetka da ce se pokazati u pravom svetlu. Naravno pod tim mislim da ce biti jedan dobar prosecan trener ali nista vise za sada...
14-04-2009 | #6 |
Golden member
|
ma kaki, on ce sa mancinijem opet kao asistent
|
14-04-2009 | #7 |
The Man
|
hehe ni manciniu bas ne cvetaju ruze
15-04-2009 | #8 | |
First team
|
Quote:
znaci malo ko na svijetu je bio da je sa sigurnoscu mogao reci,Inter danas nece igrati nerjeseno
22-04-2009 | #9 |
The Man
|
Norveški Maldini
Kapiten Rozenborga, Roar Strand, minulog vikenda je obeležio nesvakidašnji jubilej: protiv Od Grenlanda zaigrao je po 600. put za tim iz Trondhajma u kome je neprestano od 1989, ako se izuzme kratkoročna pozajmica u Moldeu 1993. godine. Ovaj 39-godišnjak, koji je veći deo karijere proveo kao fudbaler veznog reda a pred smiraj svojih igračkih dana nastupa na poziciji desnog beka, pomogao je svom klubu da osvoji 14 titula i 5 kupova, dok je za nacionalnu selekciju nastupio 42 puta. Poređenje sa legendom AC Milana, Paolom Maldinijem, sasvim je logično iako Strand odaje poštovanje svom kolegi rečima da su "njih dvojica u različitim svetovima". Razlog tome, svakako, nije jedino u činjenici da je Maldini do ovog vikenda samo u prvenstvu Italije odigrao 641 meč, već i u broju trofeja koji je slavni Italijan osvojio. Naša publika je Stranda mogla da vidi u nekoliko navrata, a izdvajaju se njegovi nastupi u minimalnom porazu od Jugoslavije na Evropskom prvenstvu u Belgiji i Holandiji 2000, kao i u eliminaciji Zvezde od Rozenborga u Kupu UEFA u sezoni 2003/04
22-04-2009 | #10 |
Spammer
|
sta sad cekaju milanovi agenti ne bi me cudilo da osvane ponuda milana
|
01-06-2009 | #11 |
TM artifex
|
Video - 3D tehnologija potvrdila: Rijeci je 1999. ukradeno prvenstvo!
ONO što su svi znali već deset godina jučer je potvrđeno i modernom tehnologijom. Rijeka je 1999. godine trebala postati hrvatski prvak, a zaleđe koje je dosudio Alojzije Šupraha nakon signalizacije Zorana Krečaka u utakmici protiv Osijeka bilo je nepostojeće. |
01-06-2009 | #12 |
Consigliere
|
''sada se pokazalo'' pa to smo znali svi mi riječani i svi koji su objektivno gledali utakmicu
tada je bilo dovoljno znati da je bilo sve pod kontrolom Tuđmana i Dinamo oprostite CROATIA (ahaha) je morala osvojiti prvenstvo
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
01-06-2009 | #13 |
Golden member
|
ee, nisam znao da je i dinamo jube
01-06-2009 | #14 |
Team legend
|
Pa tu izgleda sa snimke da je offside jer kad ti gledas sa strane nemozes u trenutku vremena vidit 2 igraca koja stoje jedan iza drugoga.
u svakom slucaju steta za rijeku |
01-06-2009 | #15 |
Consigliere
|
Tada ti je Franjo bio gori od trojstva Rubea
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |