|
Igrači i treneri Raspravljajte o igračima i trenerima koji nisu našem klub |
Thread Tools | Display Modes |
13-02-2009 | #1 |
Golden member
|
Legende
|
13-02-2009 | #2 |
Banned
|
Ziva legenda - ADRIANO !
|
13-02-2009 | #3 |
Head coach
|
jebo te hljeb ovaj lik nije normalan sto ti mozes pisat guposti to je nevjerovatno
|
13-02-2009 | #4 |
Spammer
|
|
13-02-2009 | #5 |
Team star
|
Hulk je bačio danas dvije provale a da nije ni svjesan toga!Uvijek me nasmiju njegovi postovi!
13-02-2009 | #6 |
Spammer
|
Ko berlusconi provalio pa ostao ziv
|
13-02-2009 | #7 |
Golden member
|
ajde nemojte vise da maslate, tema je kao sto vidite za ostale legende.. za nase idite u historiju
hulk je danas banovan na par dana |
14-02-2009 | #8 |
The Man
|
Najveca legenda Ivan Zamorano
23-11-2009 | #9 |
Consigliere
|
sad se sjetih čovjeka, pa rekoh ajde jedan video
najmlađi na forumu ga se sigurno ne sjećaju(moca sigurno nije ni čuo za njega hehe) ali čovjek je apsolutna legenda, o golovima da ne pričamo evo jedna kompilacija svi golovi su za svršavanje ---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 00:45 ---------- ---------- Post added at 01:08 ---------- Previous post was at 01:04 ---------- hulle na 3:04 jel vidiš kome loptu šalje kroz noge hehehehee
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
23-11-2009 | #10 |
Assistant coach
|
vieiru "poslao po cevape" (nedavno sam cuo ovaj izraz za proturanje kroz noge)
06-01-2014 | #11 |
Allievi
|
Umro Eusebio
Portugalska nogometna legenda Eusebio preminuo je u noći sa subote na nedjelju u Lisbonu u 71. godini, objavila je portugalska novinska agencija Lusa. Eusebio da Silva Ferreira je preminuo od posljedica kardiorespiratornog zastoja u 4,30 sati, objavljeno je na službenim stranicama njegovog bivšeg kluba Benfica. Prije toga je bio hospitaliziran u više navrata zbog različitih zdravstvenih problema. Krajem lipnja 2012. završio je u bolnici zbog moždanog udara, ali je pušten desetak dana kasnije. Bivši portugalski nogometni reprezentativac, podrijetlom iz Mozambika, karijeru je počeo graditi sa 19 godina u Benfici s kojom je osvojio Kup prvaka 1962. Tijekom karijere je zabio 733 golova i dva je puta bio najbolji europski strijelac (1967./68. i 1972./73.). S nadimkom "crna pantera", također je s portugalskom reprezentacijom zauzeo treće mjesto na svjetskom prvenstvu 1966. na kojem je bio i najbolji strijelac s devet pogodaka. Za reprezentaciju je postigao rekordnih 41 pogodak u 64 utakmica i taj je rekord srušio tek 2005. Pedro Pauleta. Kako mu autoritarni režim Antonia Salazara nije dopuštao da potpiše ugovor s nekim stranim klubom on je s Benficom osvojio 11 naslova portugalskog prvaka i pet portugalskih kupova. Godine 1965. dodijeljena mu je Zlatna lopta i Eusebio je postao prvi crni nogometaš kojem nje pripala ta nagrada. Dva dva puta bio proglašavan najbolji europskim nogometašem. Eusebio je napustio Benficu 1975., a u mirovinu je otišao tri godine kasnije nakon kratkih angažmana u nekim američkim i manjim europskim klubovima. Postao je ambasador Benfice i Portugalskog nogometnog saveza. http://www.youtube.com/watch?v=O7d7VmQgdnI P.S. R.I.P. |