17-05-2009 | #31 |
Spammer
|
a i djokovic juce zamalo da pobedi usred madrida slepac 3 match lopte upropasti covek imao isto 40-15 kod rezultata 1 nula u setovima 4-4 ako ga juce nije pobedio ja neznam kad ce a uz to je jos super igrao al jbg slepac je slepac
|
17-05-2009 | #32 |
Golden member
|
ma djokovic ce u glumce
|
17-05-2009 | #33 |
Spammer
|
ma on cim od nekog gubi odma medical time out seljak
|
07-06-2009 | #34 |
Consigliere
|
---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:07 ---------- ---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:17 ----------
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
07-06-2009 | #35 |
Head coach
|
konacno roger kakav i treba da bude unistio je soderlinga odlicna partija i potpuno zasluzeno osvojen turnir
GO GO ROGER |
07-06-2009 | #36 |
Golden member
|
heh, ajde, samo da se ne zadovolji ovim
07-06-2009 | #37 |
Team legend
|
Ja nisam znao za koga cu navijat
roger zasluzio, a ovaj isto jer je pokosio sve favorite |
07-06-2009 | #38 |
TM artifex
|
ROGER FEDERER, ROGER FEDERER... Najbolji igrac svih vremena.. FEDEX...
|
14-06-2009 | #39 |
TM artifex
|
RF |
14-06-2009 | #40 |
Consigliere
|
haha pre jak je, pree jak!
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
14-06-2009 | #41 |
Team star
|
dobar, dobar
|
19-06-2009 | #42 |
Head coach
|
Nadal zbog upale tetive koljena otkazao nastup u Wimbledonu!
Nadal je prvi tenisač koji neće braniti naslov vimbledonskog pobjednika od Gorana Ivaniševića, koji je zbog ozljede propustio obranu titule 2002. godine Najbolji svjetski tenisač i prošlogodišnji pobjednik Wimbledona, Španjolac Rafael Nadal, otkazao je nastup na ovogodišnjem izdanju najvećeg svjetskog turnira zbog upale tetive koljena. Nadal ima problema s oba koljena, naročito s desnim. Nakon što je prošlog tjedna otkazao nastup u Queen's Clubu, na kojem je prošle godine također bio pobjednik, odlučio je posljednju provjeru pred Wimbledon obaviti na ekshibiciji u Hurlingham Clubu. U četvrtak je izgubio od Australca Lleytona Hewitta 6-4, 6-3, a u petak je odigrao nešto bolje, ali je opet izgubio od Švicarca Stanislasa Wawrinke 4-6, 7-6, 10-3. Nadal je pred novinarima izrekao rečenicu koju su mnogi i očekivali: - Nažalost, ove godine neću biti u mogućnosti nastupiti na Wimbledonu! Nadal je prvi tenisač koji neće braniti naslov vimbledonskog pobjednika od Gorana Ivaniševića, koji je zbog ozljede propustio obranu titule 2002. godine. Podsjećamo, Španjolac je u 1. kolu trebao igrati protiv Francuza Arnaulda Clementa. ovo je sad idealna prilika za fedexa |
20-06-2009 | #43 |
The Man
|
20-06-2009 | #44 |
Consigliere
|
hehe nole na travi
20-06-2009 | #45 |
The Man
|