|
Timska takmicenja Sva timska takmičenja, statistike, na jednom mjestu |
Thread Tools | Display Modes |
26-02-2009 | #16 |
The Man
|
R.I.P.
Sta se sve desava, zbog nekih glupih postupaka uprave...
13-03-2009 | #17 |
The Man
|
Primera - najava 27. kola
Vodeći tandem španske Primere ovoga vikenda ide na relativno teška gostovanja. Barselona putuje u Almeriju i želi da posle uspeha na međunarodnoj sceni i na domaćoj dokaže da je manja kriza prošlost, dok Real posle debakla u Ligi šampiona ide na megdan uvek nezgodnom i motivisanom Atletik Bilbau kojem u prvenstvu u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Derbi kola je duel madridskog Atletika sa Viljarealom. "Jorgandžije" su neuspešno okončale učešće u Evropi i sada jure pobedu za proboj u sam vrh tabele, dok "žuta podmornica" malo rasterećenija ulazi u ovaj duel. Sevilju čeka teško gostovanje Malagi koja je prilično jak domaćin, Deportivo ide u Hihon, a Valensija će jako lošu seriju pokušati da prekine protiv Rekreativa. Poslednjeplasirani Espanjol će ugostiti Majorku koja takođe strepi za opstanak, a od velikog značaja kada je reč o borbi za opstanak su i dueli Betisa sa Osasunom, odnosno Rasinga sa Numansijom. Subota, 14. mart: 20:00h Valensija - Rekreativo 22:00h Atletik Bilbao - Real Madrid Nedelja, 15. mart: 17:00h Espanjol - Majorka 17:00h Malaga - Sevilja 17:00h Rasing - Numansija 17:00h Betis - Osasuna 17:00h Sporting - Deportivo 17:00h Valjadolid - Hetafe 19:00h Atletiko Madrid - Viljareal 21:00h Almerija - Barselona Tabela: Barselona 63 boda, Real 57, Sevilja 50, Viljareal 45, Malaga i Deportivo 42, itd.
14-03-2009 | #18 |
First team
|
R.I.P. za decka...
stvarno neshvatljivo
16-03-2009 | #19 |
The Man
|
Valensija - Rekreativo 1:1 (0:0)
Ernandes 83' - Kamunas 55' Atletik Bilbao - Real Madrid 2:5 (2:2) Hajnce 36'(ag), Ljorente 45' - Roben 22', Hajnce 34', Huntelar 47', 61', Iguain 85'(pen) Espanjol - Majorka 3:3 (0:1) Kaljehon 56', De la Penja 71', Nene 82' - Arango 39', Santana 60', Hurado 70' Malaga - Sevilja 2:2 (2:0) Salva 19', 32' - Kanute 74', Luis Fabijano 84' Rasing - Numansija 5:0 (5:0) Serano 16', 45', Lusin 27', Žigić 33', 40' Betis - Osasuna 0:0 Sporting - Deportivo 3:2 (0:0) Moran 48', Baral 52', Hoze Anhel 71' - Serhio 67', Riki 85' Valjadolid - Hetafe 1:0 (0:0) Kanobio 86' Atletiko Madrid - Viljareal 3:2 (0:1) Aguero 53', Forlan 80', Lopes 83' - Fernandez 19', Kani 52' Almerija - Barselona (0:0) Krkić 53', 56'
18-03-2009 | #20 |
The Man
|
Roberto Karlos razmišlja o povratku u Real
Roberto Karlos se uključio u predizbornu kampanju u madridskom Realu, podržavajući Florentina Peresa. Brazilac je izjavio da bi se vratio u „kraljevski klub“ ako Peres bude izabran za predsednika. - Ako bi me Florentino pozvao da se vratim, morao bih o tome da razmislim. Nikada nisam rekao da se neću vratiti u Real, rekao je 35-godišnji Brazilac. Roberto Karlos je jedanaest godina bio član „kraljevskog kluba“, a ugovor sa Fenerbahčeom ga veže do kraja sledeće sezone. - Real je klub mog života i lagao bih kada bih rekao da ne želim da se vratim. Ipak, moramo da sačekamo i vidimo kakvi su planovi ljudi koji budu došli sa Florentinom, zaključio je Roberto Karlos, uz napomenu da planira da igra još najmanje tri godine. :ivan:
18-03-2009 | #21 |
Golden member
|
ja malog, planovi su im dovesti mlade i kvalitetne igrace a ne kvantitetne
|
18-03-2009 | #22 |
The Man
|
Sad samo cekamo da se i Zidan oglasi :ivan:
18-03-2009 | #23 |
Veliki Brat
|
Hehe,imaće Real konkurenciju za Zidana,Corinthias ga takođe želi u svojim redovima
Stvarno ne shvatljivo,umjesto da grade tim koji će harati Španijom i Evropom slijedećih deset godina,oni dovode igrače na zalazku karijere.Iako,te kampanje oko Realovih predsjednika su inaće prljave i nemoralne,razbacuju se imenima Kake,Ibre,Messija,C.Ronalda itd,a na kraju dođu Sneijder,Huntelaar,Van Nistelrooy...
18-03-2009 | #24 |
The Man
|
Doduse sto se Huntelaara tice i ja sam mislio da su pogresili, ali on u zadnje vreme solidno otplacuje onih 20mil ulozenih u njega
18-03-2009 | #25 |
Veliki Brat
|
Huntelaar je odličan,ne potcijenjujem ja njega,kao ni ove ostale,već aludiram na Realove predsjednike koji za svaki mandat obećavaju Kaku,Messija,Ronalda,Fabregasa,a ne mogu ih dovesti.Prevarantska kampanja
18-03-2009 | #26 |
The Man
|
Da, Peres je i ovog puta obecao nove galaktose, sada su pomenuti igraci tipa Benzema, Tevez...
18-03-2009 | #27 |
Team legend
|
Nebi me zacudilo da carlos u bilan dodje
|
18-03-2009 | #28 |
Spammer
|
ma jos je mlad nece covek za petlice da igra
|
20-03-2009 | #29 |
The Man
|
Primera - najava 28. kola
Barselona i Real nastavljaju trku za titulu u Primeri. Katalonci trenutno imaju solidnu prednost, a na Kamp Nou stiže Malaga koja ove sezone igra iznad očekivanja i nada se izlasku na evropsku scenu. Madriđani će ugostiti Almeriju i "kraljevski klub" bi trebalo da bez većih problema uknjiži nova tri boda. I preostali timovi iz vrha tabele su favoriti ovoga vikenda. Viljareal dočekuje Atletik Bilbao, dok je Sevilja domaćin Valjadolidu koji je nanizao tri pobede. U zoni ispadanja su trenutno Osasuna, Espanjol i Numansija. Upravo će se timovi iz Pamplone i Barselone sastati u ovom kolu, dok u Soriju stiže Sporting koji je popravio formu. Hetafe slamku spasa traži u duelu sa Rekreativom koji takođe ulazi u red kandidata za selidbu u niži rang. Valensija će niz izuzetno slabih rezultata koji samo odražavaju opšte stanje u klubu pokušati da prekine na vrlo teškom gostovanju u Santanderu. Subota, 21. mart: 20:00h Viljareal - Atletik Bilbao 22:00h Sevilja - Valjadolid Nedelja, 22. mart: 17:00h Deportivo - Betis 17:00h Hetafe - Rekreativo 17:00h Numansija - Sporting 17:00h Osasuna - Espanjol 17:00h Rasing - Valensija 17:00h Real Madrid - Almerija 19:00h Barselona - Malaga 21:00h Majorka - Atletiko Madrid Tabela: Barselona 66 bodova, Real 60, Sevilja 51, Viljareal 45, Atletiko i Malaga 43, itd.
22-03-2009 | #30 |
Substitute
|