|
Timska takmicenja Sva timska takmičenja, statistike, na jednom mjestu |
Thread Tools | Display Modes |
18-06-2009 | #1 |
Substitute
|
FC Barcelona
Napokon, evo i oficijelni thread FC Barcelone na Beneamati.
18-06-2009 | #2 |
TM artifex
|
Thread za Barcelonu?? Zasto?
I to jos medju Evropska i svjetska takmicenja Ja sam da se ovo stavi pod lock, ovdje ima samo mjesta za Inter |
18-06-2009 | #3 |
The Man
|
wikipedia hehe
19-06-2009 | #4 |
Substitute
|
Youth: Five-year old will be testing next month
Sports paper Le Buteur reports that Sif Eddine Cherifi "Sisso", a five-year old Algerian football player, will travel to Barcelona for tests next month. Sisso, who would be monitored by several European clubs, will be at Barcelona's youth academy from 12 to 27 July, after which the club will decide if he can stay. The player will be accompanied by his father. In August, he will do a training course with French club Olympique Marseille.
19-06-2009 | #5 |
Golden member
|
ja, to je onaj sto ima klip
a valdes 7m godisnje, a nas maicon, cesar
19-06-2009 | #6 |
Team legend
|
Ma bjez, to je vec preseravanje, cuj 5-godisnjak.
|
19-06-2009 | #7 |
Golden member
|
jesi li ga gledao?
---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:25 ---------- tebe bi zmirecke prolacao
19-06-2009 | #8 |
Consigliere
|
baš da preseravanje, ali jebi ga tako ti to danas ide, gleda se uzet što mlađe i gotovo
a o nekim drugim posljedicama se ne razmišlja interesantan tekst kojeg sam čitao neki dan u novom listu http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet...i-jeftine.aspx – Roditelji gledaju sebe, a ne djecu. Ovakvi transferi jako negativno utječu na djecu – kaže Zvjezdan Radin, šef škole riječkog prvoligaša
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
19-06-2009 | #9 |
Golden member
|
imas na dreamtransfers.com tog momka, svi su ga htjeli ali roditelji su se vjerovatno odlucili za barcu jer je lijepo mjesto za zivot
19-06-2009 | #10 |
Head coach
|
ma ajd kad vec tako kupe tu djecurliju po putu nek dodju i ovog mog rodjaka vidit mali je novi dzeko a ima samo 4 godine
|
19-06-2009 | #11 |
Consigliere
|
još malo pa će počet uzimat nerođene još, jebote kako se dečko dobro koprca u utrobi rekla mi mama njegova, mislim da bi bio dobar nogometaš
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
19-06-2009 | #12 |
Head coach
|
|
19-06-2009 | #13 |
The Man
|
ali u sustini oni nista ne gube, dovedu ga za neku sicu a postoje sanse da za nekih 10 odina on bude novi messi
19-06-2009 | #14 |
Team legend
|
Ma ja cu ovu djecurliju sto lopte igraju ispred ulaza pokupit, pa u englesku, i bit manager.
Mozda proigra neko sta znas, dobro auta razbijaju |
20-06-2009 | #15 |
Team star
|
hahaha i lepo mu budes menager,i uzmes velike pare samo ti zovi klinju da mu kao das bombonu pa u dzak i za englesku,spaniju.....