|
Utakmice Razmjenjujte mišljenja o taktici i sastavu za naredne utakmice |
Thread Tools | Display Modes |
04-09-2012 | #1 |
Golden member
|
Formacije
Vaša idealna jedanaestorka?
----------------Handanovic Zanetti , Juan Jesus , Ranocchia , Pereira ------ Guarin(Mariga) , Gargano(Mudy, Cambiasso) ---Coutinho-------Sneijder-----Ca -------------------- Milito
"Imam veliko poštovanje prema ostalim napadačima, ali Diego je Diego" - Andrea Stramaccioni nakon povrede Il Principea Last edited by dera; 04-09-2012 at 16:12. |
04-09-2012 | #2 |
Primavera
|
----------------------Handanovic-------------
Zanetti-------Ranocchia--------Juan-------Pereira ----------------Guarin------------Gargano Palacio---------------Sneijder--------------Coutinho -----------------------Milito |
04-09-2012 | #3 |
Golden member
|
Strane, manje više, Cassano=Palacio, to bi bila najcesca izmjena, bitno je da je slicna formacija .
04-09-2012 | #4 |
Primavera
|
----------Milito
--Coutinho-Sneijder-Palacio Cambiasso/Gargano/Obi-Guarin Pereira-Juan-Ranocchia-Zanetti --------Handanović
04-09-2012 | #5 |
Head coach
|
Ma vise manje se sve zna, najvece je pitanje napad i tko treba igrati, odbrana je sigurna, jedino Silvestre/Juan, a ostalo se zna. Vezni red ja bih uz Guarina Gargana, a prva zamjena Mudi, dok se Mariga ne vrati.
Handanovic Zanetti------Ranocchia------Juan-----Pereira Guarin------Gargano Palacio--------Sneijder-------Coutinho Milito Ili ovo: Handanovic Zanetti------Ranocchia------Juan-----Pereira Gargano Guarin----------------------------Obi Coutinho--------Sneijder Palacio Mariga bi mi igrao uz Guarina, dok se vrati, naravno ako uhvati pravu formu, ali uz dobru minutazu mogao bi. |
04-09-2012 | #6 |
Assistant coach
|
Evo moje:
------------------Handanović---------------- Zanetti-------Ranocchia----Juan------Pereira ------------Guarin--------Gargano----------- -----Cassano------Sneijder-------Coutinho---- --------------------Palacio (Milito)------------ Šteta samo što naši nisu napravili još jedan potez u ovom mercatu i to da se reše Milita i dovedu kvalitetnog napača tipa Cavani. Ali ipak biče još šansi u budučnosti oko toga.
04-09-2012 | #7 |
Golden member
|
Mogli su se rijesiti i povrijedjenog Handanovica, a da dovedu Casillasa ili sl. Ne mogu da vjerujem, jednu utakmicu frajer ne zabije gol, jer nije imao dobre lopte, odmah noga .
04-09-2012 | #8 |
Assistant coach
|
Ma nije to dera nemam ništa protiv njega ali treba malo i u budučnost gledati. Nemoreš gledati da ti bude glavni napadač tima 34 godišnjak i još ruku na srce spor je. Svaka njemu čast na svemu što je pružio za Inter ali ipak je vreme da on polako startuje sa klupe i da ima Palacio prednost koji je mnogo brži i okretniji, a nos za gol imaju obojca sličan. Previše gledamo na to šta je dostigao u 2010 i zbog te stare slave još uvek igra prvih 11, to ima samo u Interu.
A umjesto Handanovića bolje da su doveli onoga Huga Lorisa iz Lyona za 10M€+5M€ bonusa (koji je otišao za te pare u Tottenham) i za celu klasu je bolji od Sarme. Meni je Loris vrh golman i najviše se mi dopada od svih pored Julia Cesara.
04-09-2012 | #9 |
Golden member
|
Ko je najbolji strijelac Italijanske lige u 2012? Ko je najbolji nas strijelac trenutno? Dok se njegovo ime ne makne sa navedenog, on nije za sutnuti .
Sto se tice Huge, nisam ga puno gledao, ali ne vjerujem da je bolji od Hande.
04-09-2012 | #10 |
Team star
|
hugo uopste nije dobar golman !! lose se postavlja , losa procjene leta lopte nesiguran u 1 na 1 ... za njega je handa klasa !!
04-09-2012 | #11 |
Head coach
|
ma nema nista do
1-1-8
04-09-2012 | #12 |
Assistant coach
|
Ma bez veze raspravljati, svak ima svoje.
05-09-2012 | #13 |
Giovanissimi
|
------------Handanović--------------
Jonathan----Samuel----Juan--- Perreira ---Zanetti---Gargano---Guarin-- -------Palacio------Cassano--- ------------Milito-------------- |
05-09-2012 | #14 | |
Primavera
|
Quote:
Llorisa bi i bolji klubovi od Tottenhama vjerojatno doveli da su znali da ga mogu uzeti za tu cijenu,nitko nije ni očekivao da bi ga mogli tako olako dati.Izgleda da su u financijskim problemima jer dosta igrača su ispod cijene prodali pogotovo taj Llorisov transfer iznenađuje.Casillas i Buffon su najbolji golmani svijeta,a onda po meni idu Lloris i Neuer.Handanović je odličan i ako se dokaže i u Interu može u ovu drugu skupinu s Francuzom i Nijemcem.
05-09-2012 | #15 | |
Assistant coach
|
Quote:
A to oko Lorisa se sasvim slažem sa tobom.