|
Timska takmicenja Sva timska takmičenja, statistike, na jednom mjestu |
Thread Tools | Display Modes |
16-05-2010 | #31 |
Team star
|
morat ces da pogledas kako ce zeljo da proslavi hehe
16-05-2010 | #32 |
Assistant coach
|
Bice klipova, bice
Inace Dinamu cestitka za osvajanje jos jedne titule. Bio sam na proslavi prije 2-3 godine, ne sjecam se tacno, ali sjecam se da je zadnje kolo cini mi se bilo protiv Hajduka na Maksimiru (Dudu hat trick ) i onda proslava na Trgu Bana Jelacica, ja k'o pravi Dinamovac bio Valjda ce slaviti negdje drugo osim na praznom Maksimiru?
16-05-2010 | #33 |
Substitute
|
neće više slavit, ovo nije bilo poslije utakmice.
nego baš organizirana proslava i došlo je samo dva gledatelja
16-05-2010 | #34 |
Golden member
|
nije mi jasno, otkud to, mora da strajkuju ili zbog kise?
16-05-2010 | #35 |
Substitute
|
zbog slabih rezultata, zbog onog sranja sa policijom (kad je propucan navijač, a policajac ostao bez oka) i općenito naše jadne lige i negledljivog nogometa.
inače prije proslave su igrale dinamove legende (boban, zajec itd) kao da privuku gledatelje i nitko nije došao
16-05-2010 | #36 |
Golden member
|
hahaha, e ja navijaca i k
pa nije dinamo kao ekipa kriva za taj slucaj, a sta slabi rezultati - osvojili su ligu, biti ce bolje u evropi iduci put Boze moj sramota!
13-02-2011 | #37 |
Head coach
|
HAJDUK ZIVI VJECNO koja proslava 100 godina najbolji klub na ovim nasim prostorima, a navijaci i mnogo mnogo dalje...doslovno ljudi zive za hajduka... |