|
Timska takmicenja Sva timska takmičenja, statistike, na jednom mjestu |
Thread Tools | Display Modes |
11-05-2010 | #181 |
Substitute
|
a to je u pitanju. ja mislio da mu se neda gledat slike.
pa ajde da je nešto velika slika i nije, 180kb, ko header od foruma skoro. a mogu ja stavljat slike u spojler
11-05-2010 | #182 |
Golden member
|
header se par puta ucita i onda ga firefox upamti, a nove slike stalno
ma kako god hocete, dogovorite se, ja se snalazim
11-05-2010 | #183 |
Assistant coach
|
trebao si samo napisati poentu: Se la Juve e magica, Ciccolina e vergine
11-05-2010 | #184 |
The Man
|
ma trenutni net mi je #ranje i kad stavis nekoliko slika cekam po 5 minuta hehe
11-05-2010 | #185 |
Head coach
|
koga briga sto ti cekas...nama je dobro a tebe ko je*e
|
11-05-2010 | #186 |
The Man
|
Mujke ubicu te
12-05-2010 | #187 |
Pulcini
|
Jebiga ljudi ga vidjeli kako ulazi u prostoriju gdje su sudije,poslije tekme Juve - Milan,gdje je naravno Milan zijanio !
Ma on je nevin,sta dzaba zezaju covjeka!!! |
12-05-2010 | #188 |
Golden member
|
zasto ja imam osjecaj da si ti jubentin? nemam ja nista protiv, ali si malo dosadan posto si samo aktivan u ovoj temi
12-05-2010 | #189 |
Head coach
|
dera juBentin je 100% ...provjereno...
|
16-06-2011 | #190 |
First team
|
Lućano Mođi i Antonio Điraudo doživotno su suspendovani iz fudbala, saopštio je Fudbalski savez Italije. Mođi, koji je bio na funkciji generalnog menadžera Juventusa bio je u centru pažnje afere "Kalćopoli" 2006. godine. Tada je "stara dama" izbačena u drugu ligu i oduzete su joj titule iz 2005. i 2006. Prvobitna kazna iznosila je pet godina, a po njenom isteku italijanski fudbalski čelnici odlučili su da ga doživotno udalje iz svih foruma. Mođiju je optužen da je namještao rezultate u Seriji A i da je u dogovoru sa sudijskom organizacijom određivao arbitre koji su sudili Juventusu. cafemontenegro.com
...Adriano - il nostro Imperatore, per sempre... <<Javier Zanetti #4>>
Jose, one and only!!! |
16-06-2011 | #191 |
Assistant coach
|
Jedan najboljih čoveka u svom poslu samo nameštanje utakmica i ostale mučke mu nisu bile potrebne. Šteta što se je tako zajebo i sa time uništio svoju karieru a talijanski calcio sa tim mučkama je izgubio najviše na tome. Sada je postao sramota talijanskog nogometa