|
Ostalo Svi ostali sportovi (košarka, hokej, rukomet, odbojka itd.) |
![]() |
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Usein Bolt--9.58
Covek ili vanzemaljac?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Consigliere
|
![]()
..ili..dopiran(s dopingom treće generacije)?
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." _____________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Golden member
![]() |
![]()
da, ja sam cuo da veliki atleticari placaju nekim ljudima da im naprave te stvari koje ce proci test, znaci neke neotkrivene
![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Golden member
![]() |
![]()
eh sada, prica se, prati malo internet stranice
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
ok...hvala na savetu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Consigliere
|
![]()
hehe prati malo šta se događa u biciklizmu
pazi nakon koliko se otkrilo Marion Jones, u biti da nije izbila afera s Balcom ne bi nikad otrkili
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." _____________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spammer
|
![]() Tu mu je zivot, tu mu je smrt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
TM artifex
|
![]()
Ma nemojte to da pricate.. Nije on Nadal
![]() Banja mi je Bolt, covjek je cudoviste. Neki doktori i naucnici kazu da ce covjek biti sposoban da trci oko 9.50 tek 2045-te godine, a Bolt im mozda sve to poremeti u roku od dvije god. That guy is amazing ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Cenim da covek moze trcati ispod 9.50...ali fora je je u tome sto je pametan. Mogao je on i u Pekinku istrcati ovo vreme ali shvatite da se svako obaranje rekorda nagradjuje sa 100 hiljada dolara. Sto bi pruzao svoj maximum kada moze samo popravljati sopstvene rekorde i za svaki uzimati pomenutu cifru. Pa pogledajte isto Elenu Isinbaevu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ![]() Atletičarka mora na proveru pola Južnoafrička atletičarka Kaster Semenja, obavezna je da se podvrgne proveri pola, objavila je Međunarodna atkletska federacija (IAAF). Semenja, finalista trke na 800 metara na prvenstvu sveta u Berlinu, će biti podvrgnuta testu zbog neverovatnog napretka rezultata u poslednjih godinu dana. Rezultati medicinskih testova koji dokazuju pol biće poznati po završetku takmičenja. "Semenja može da učestvuje u večerašnjem (sreda) finalu, jer mi ne posedujemo dokaze koji bi osporili njeno pravio da trči", rekao je portparol IAAF Nik Dejvis. Osamnaestogodišnja Semenja ostvarila je 31. jula lični rekord na 800 metara sa 1:56,72 minuta, što je osam sekundi bolje vreme od njenog najboljeg rezultata ostvarenog 2008. godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Spammer
|
![]()
hahaa ovo je muskarac 100 % kazem vam je vidi se po faci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |