|
Igrači i treneri Raspravljajte o igračima i trenerima koji nisu našem klub |
Thread Tools | Display Modes |
03-08-2009 | #91 | |
Assistant coach
|
Quote:
03-08-2009 | #92 |
Head coach
|
ma "gori" je matrix od njega ...kad se samo sjetim kako je sevchenka lomio dok je bio u bilanu
|
03-08-2009 | #93 | |
The Man
|
Quote:
03-08-2009 | #94 |
Spammer
|
pa mi bi ostali bez pola ekipe onda evo npr. muntari,vieira,burdisso(on vise iz gluposti) materazzi,ponekad i samuel i do jos dodajte balotellija koji takodje voli da pravi takve faule
|
03-08-2009 | #95 |
Assistant coach
|
Bez ovih kostolomaca nebi bilo zanimljivo
03-08-2009 | #96 |
Consigliere
|
ajde mi reci kad su burdi i vieira baš išli onakvim startom da se noga slomi??
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
03-08-2009 | #97 |
Team star
|
svaka ekipa ima grube igrače, nije samo inter takav....
|
03-08-2009 | #98 |
The Man
|
narocito chelsea, alex,balack....
03-08-2009 | #99 |
Consigliere
|
alex kostolomac???
"It will be born here, at the "Orologio (Watch)" restaurant, meeting place of artists and it will be always a team of great talent. On this splendid night it's colours will be given: The black and the blue with a golden background of the stars. It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." ________________________________________________________ |
03-08-2009 | #100 |
The Man
|
neznam da li si video sta je uradio henry-u 1/2
to je samo jedan od primera, ako se setim jos nekog javicu ti
03-08-2009 | #101 |
Reserve
|
hehehe RONALDO SE OPORAVIO!
|
03-08-2009 | #102 |
Golden member
|
matrix se promjenio, on i kada igra, to vise ne radi
sto se tice muntarija, on ne ide na takve picicke da se izrazim fazone, nego ko beckhama uhvati za vrat i kaze hos' se bit'
28-10-2009 | #103 |
Assistant coach
|
PARIS HILTON: RONALDO JE SLABIĆ!!!!!!!
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-25949.htm "Ja zaista ne mogu podnijeti kad je neko podmukao kao što je to Ronaldo. Ne želim muškarca koji se ponaša kao djevojčica. Ronaldo je slabić", rekla je mlada bogatašica.
28-10-2009 | #104 |
Team star
|
Ronaldo propušta i Getafe i Milan
Španski sportski dnevnik Marca piše da će Real Madrid još narednih sedam dana biti lišen usluga svog najboljeg nogometaša Cristiana Ronalda (24). Foto: AP Krilni igrač Reala ozlijedio je gležanj desne noge u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea (30. septembra), te potom u dresu portugalske reprezentacije pogoršao ozljedu. Izostanak Ronalda jedan je od glavnih razloga za crnu seriju “kraljevskog kluba” u kojoj je nanizao čak tri utakmice bez pobjede (dva poraza i remi), a posljednji je kiks bio posebno bolan, čak 4-0 gostujući poraz u Kupu kralja od trećeligaša Alcorcona. Portugalska je zvijezda danas (srijeda) podvrgnuta pretragama, a snimke su pokazale da oteklina na gležnju nije još uvijek splasnula, pa u klubu ne žele riskirati s pogoršanjem ozljede. “Ronaldo će biti van travnjaka još narednih sedam dana kada će ponovo biti podvrgnut novim pretragama”, stoji u Realovom saopćenju. Ronaldo će tako najmanje propustiti još dvije Realove utakmice, domaću subotnju protiv Getafea u 9. kolu španjolskog prvenstva, kao i onu gostujuću kod Milana 3. studenog u Ligi prvaka. tako je ronaldo...izgleda da onaj vrac pepe stvarno uspeva
28-10-2009 | #105 |
Head coach
|
ma bolje mu je da ne igra..jer ako ga se gatuso i kompanija docepaju onda ce da zavrsi karijeru hahahhahaha