View Full Version : Luca Tremolada
http://www.uefa.com/imgml/TP/players/1/2010/324x324/250003341.jpg
Mjesto rodjenja: Milano , Italija
Datum rodjenja : 25.11.1991
Pozicija : Veza-desno
Visina : 172 cm
Težina: 69kg
Broj dresa : 44
Jedan veoma mlad igrač iz Interove škole fudbala . Odlikuje ga velika okretnost i brzina i dobar osječaj sa loptom . Ima odlike da postane jedan od vodećih desnih vezista u Italiji
znaci amantino :) ma tesko ce on uspjeti kod nas
dera nemoj odma pesimizam...ako je dobar uspjece.ha ya :D
InteristaSA
11-05-2010, 19:08
Vidis da je skoro 92 godiste polako mora on jos da podere guzove za Inter:D a lici malo na DI Mariu iz Benfice samo sto je Di Maria malo klempaviji:D:D
hehehehe i di maria je vise bubuljicast i uzu facu ima al et ima slicnosti :D
il mago, ko mario i davide ha :D
oces rec da Mario nije uspio dera ?mislim nije jos pokazo kolko moze,al je jako bitan u Interu.a i Santon ce aBd pokazat,samo da ga povrede ne zezaju iduce sezone...
santon nije ne uspio u klubu naprotiv dok je bio zdrav bio je vitalan clan ekipe cuj neuspio xD santon ce bit zvijer :D ko i mario samo lakapo a i tremolada dogodine imam suhvu da ce uc u prvi tim :D
ja to nisam rekao mago :D ja sam rekao kako bi kod drugog trenera jos prije pokazali sve sto znaju, odnosno bili betonirani na prvoj poziciji - a ne dovoditi nove igrace na njihove pozicije - pandev (ruku na srce, nemam nista protiv njega), pa sada kolarov i vargas
Hmmm.. odlicna ideja da se stavi Tremolada ovdje. Odlican igrac u svom uzrastu, moze biti nesto od njega. Iako, mislim da cemo cekati barem jos sezonu-dvije da ga vidimo u prvom timu...
dera nisi zanimljiv sa tim vise...
ma daj ba nera, kad arnaut nije uspio.. hehehe
huska, pa sam si trazio objasnjenje
filip.sk
11-05-2010, 19:47
nece kod mourinha :D
Dera evo ti drug :)
hahaha :D ja samo realno kazem jbg :D tesko da ce se on kod njeg progurat
ma daj ba nera, kad arnaut nije uspio.. hehehe
huska, pa sam si trazio objasnjenje
pa eto ti gotivis tog iz potpisa...sta je on uradio kada su mladi u pitanju...nije sve u Jose-u...mozda je i do njih...mozda jednostavno nisu kladibar za nas...
ma kakav jose, ne bi ni santon dobio priliku da nije bilo price kako je mancini otkrio marija
pa je i on odmah trazio od trenera juniora nekog najboljeg
Ma da da je Mancini Balotelli bi do sad bio najbolji igrac na svijetu,Santon kapiten Intera i Italijanske reprezentacije...navedi mi i jednog igraca koji sa 19 godina ima ulogu kakvu ima Mario u Interu ??? 39 utakmica,12 golova,10 asista
vjerovatno konta na aurnautovica pod tim :D a balotelli kao sto kaze il mago kolko je i igrao ove sezone kakve su ga sve afere povlacile dobro je :D
koji potpis huska? :D
tvoj potpis dera :D
a za ovo gore sto si napisao....izvini ali to mi je nesto najgluplje sto sam cuo od tobe sto se tice Mourinha...
ma napusite se vi k, kad bi jose odlucio uzdati se na desnom beku u nekog nepoznatog besplatnog brazilca, onda bismo imali nesto pricati ;)
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
huska, to sam procitao od jednog italijanskog strucnjaka cim je santon izasao kao talenat iz nase skole - pa dobro, ti si pametniji od nas :D
Ma da da je Mancini Balotelli bi do sad bio najbolji igrac na svijetu,Santon kapiten Intera i Italijanske reprezentacije...navedi mi i jednog igraca koji sa 19 godina ima ulogu kakvu ima Mario u Interu ??? 39 utakmica,12 golova,10 asista
dera samo 1 navedi,pa mozemo pricat o tome kako Mou ne daje sansu mladima:cool:
filip.sk
11-05-2010, 20:05
Ma dajte ne spamajte sad opet, imate temi JM :) Onda cu i ja komentirati tamu...
Hajde neko neka stavi neki klip od Luca
Luca Tremolada je jucer potpisao 2godisnji ugovor sa Piacenzom gdje ide sa Andreom Mei-em kao co-own sa Interom
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.