PDA

View Full Version : Balotelli tužan zbog izostavljanja!


Enfant Terrible
15-03-2010, 21:00
Vijest koja je iznenadila čitavu Evropsku javnost je da se na Mourinhovom spisku igrača koji će sutra igrati protiv Chelsea, nije našlo ime problematičnog Marija Balotellija.

Ova vijest, takođe, šokirala je mladog Italijana, a povodom toga oglasio se i njegov agent Mino Raiola: "Ne razumijem zašto je Balotelli isključen sa Mourinhovog spiska. Razgovarao sam sa Marijem i on mi je rekao da nije u pitanju nikakva svađa sa Mourinhom niti fizička nepripremljenost. Otišao je u Appiano najnormalnije i jednostavno nije bio među pozvanim igračima."

Propitkivao je jednako kontroverzni Raiola Mourinhove odluke, ali je ubrzo smirio situaciju i poručio talentovanom Balotelliju da mora da sluša svog trenera: "Ova situacija, naravno ne smije da bude povod svađe jer Mario mora poštovati trenera šta god on odluči. Može se slagati sa njegovim odlukama ili ne, ali ih mora poštovati."

Budući da je Balotelli i prije imao nesuglasica i sa trenerom, rukovodstvom kluba, i navijačima, ostaje da se vidi rasplet situacije u slijedećem periodu.