PDA

View Full Version : Branca: Moramo se bolje ponašati


esteban
02-03-2010, 00:12
Inter i dalje šuti u prvenstvu. Nakon pobjede u Udinama ovlast da daje izjave dobio je jedino Marco Branca…

“Pobjeda u Udinama demonstracija je karaktera i same želje za pobjedom. Ona je stigla nakon vrlo dugog tjedna. U njemu smo igrali protiv Sampdorije s devetoricom igrača, pa protiv Chelseaja. Psihički i fizički vrlo naporan tjedan. Stoga je pobjeda vrlo važna, ostvarena bez pet ili šest standardnih igrača. Tri boda koja smo osvojili nisu presudna, ali jesu važna. Udine je jako teško gostovanje, a pogotovo kada domaćin igra dobro kao ovaj put. Bodove smo ostvarili u prvom poluvremenu odličnom igrom. U drugom dijelu nas je slomio umor, ali i odlični Udinese.

Lucio je bio odličan, jako smo zadovoljni njime. Ne samo zbog ove utakmice, već zbog intenziteta i želje koju stalno pokazuje. Balotelli je također bio odličan. Čini se da malo po malo shvaća što mu je raditi kako bi napredovao. Mi smo stalno uz njega, a on pokazuje interes za napredak.

Kako smo doživjeli kazne našim igračima? Nedostajala su nam četiri igrača, a to se osjetilo u drugom dijelu kada su svi na terenu bili umorni. Nismo mogli biti svoji. Mourinho? Jako je zadovoljan viđenim. Cijeni pokazanu igru, a znao je za moguće poteškoće koje smo mogli imati.

Moramo sniziti tonove oko komentiranja suđenja? Mi smatramo da se treba pričati o onome što se događa. Inter zaslužuje poštovanje kao i ostale momčadi i ako bude tako nema problema, prihvatiti ćemo atmosferu koja se stvorila. Mislim da se svi trebaju popraviti oko toga, počevši od nas samih. Prije nekog vremena imali smo sastanak na kojem su sudjelovali suci. Razgovarali smo o jedinsvenom kriteriju. Samo kada bi se primjenjivao sve bi bilo bolje.”