PDA

View Full Version : Zvezda se odrekla dečaka koji je prešao u Inter

Moca93
11-02-2010, 18:42
Sedamnaestogodišnji Jevrem Kosnić ponikao je u Crvenoj zvezdi u nadi da će se u tom klubu i proslaviti.
Kako su stipendije kasnile nekoliko meseci njegov otac je zatražio i dobio ispisnicu a talenat mladog Jevrema brzo je zapao za oko slavnom Interu. Italijanski klub je bio uporan u želji da angažuje Kosnića i on poslednjih šest meseci vredno trenira pod budnim okom Žozea Murinja i drugih trenera zaduženih za mlađe kategorije fudbalera.
"Koči me dobijanje radne dozvole. Za sada treniram sa "B" timom, a za pola godine sam četiri puta radio i sa prvim sastavom. U Murinja sam gledao kao u sveca. Nedavno sam se vratio sa priprema drugog tima iz Dubaija", priča Kosnić za Sport.

Crvena zvezda je tako, kao i mnogi drugi srpski klubovi zbog nedostatka novca ali i pažnje prema mlađim igračima iz svoje škole dozvolila da oni iako još maloletni odu preko granice i proslave se u velikim svetskim klubovima
Kosnić naglašava da mu je u Interu sjajno i da ima podršku na svakom koraku.

blic

<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">