View Full Version : Pocetna stranica-NOVOSTI
Ovako, na inicijativu mnogih clanova, odlucio sam vidjeti koliko bi ustvari bilo zainteresiranih za odrzavanje, ili uopste pracenje novosti na naslovnoj strani, to bi vjerovatno ubilo bit foruma sto se tice dodavanja novosti tamo, tako da bi rasprava bila uglavnom vodjena na komentarima, protiv cega sam ja.
Ako ovo i uspije, nadam se da nece biti tako, nego da cemo istu novost kopirati i u topice, i raspravljati.. mozda ukinemo komentare na pocetnoj upravo zbog toga.
Anketa je prvo da vidimo ko je ZA a ko PROTIV, a onda vi dogovarajte ko bi sta radio, ja cu u ovom prvom postu Updateati, i pisati npr:
Saban - goal novosti (eng)...
PS - anketa totalno anonimna, ne trebate strijepiti
slazem se sa svim sto kazes...vest na naslovnoj a rasprava naravno na forumu,bez ikakvih komenta...
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Postavit naslovnu ali ukinut komentare da bi forum funkcionisao DA
Meni je licno svejedno, ali sam u zadnjih nekoliko meseca primetio da je mauru i moci veoma stalo do toga tako da ne vidim razloga zasto nebi probali...
E da i ako bude trebala neka pomoc mozete racunati na mene.
dera znas kako na mene mozes racunat ;)
a sto se tice komentara...ne bih ja nista ukidao...sta nam fali na svakoj vijesti ostavit po jedan komentar time samo popularizujemo stranicu..kad ljudi vide da ima aktivnih i oni ce se prikljucit raspravi...a ako to urade eto ih odmah i na forum, na kojem bi se trebalo nastavit raspravljat kao i da nema te pocetne stranice...
ma nema potrebe da komentarisemo i pocetnu stranicu. Neka bude samo za citanje. Ne bih da moram i tamo da se reg. prosli put sam stalno gubio sifru hehe
dera znas kako na mene mozes racunat ;)
a sto se tice komentara...ne bih ja nista ukidao...sta nam fali na svakoj vijesti ostavit po jedan komentar time samo popularizujemo stranicu..kad ljudi vide da ima aktivnih i oni ce se prikljucit raspravi...a ako to urade eto ih odmah i na forum, na kojem bi se trebalo nastavit raspravljat kao i da nema te pocetne stranice...
pa nek bude komentara za naslovne vijesti, tako je i bilo na IFC-u
ja se sjećam gruje kad je komentirao neke vijesti, a kasnije nakon duljeg vremena nam se priključio
a dobro...al ima sigurno i nekih koji bi samo komentarisali vijesti a nebi dolazili na forum...i sigurno da ako bude sto vise vijesti i ako se dobro izreklamira sigurno da nece falit ni komentara na pocetnoj a ni postova na forumu
Quaresma#7
08-01-2010, 12:49
Može može :D
Balotelli#45
08-01-2010, 13:02
Moze naravno,evo i ja se javljam da pomazem u bilo kom pogledu,mogu i da stampam plakate i da lepim po gradu :sivi:
da li vam se svidja ovako nesto da bude - http://www.vbadvanced.com/?page=demo
dobro je al ako ne bude nasih boja bolje ti je i daje ne pravis :D
a sta kazete za varijantu da na mjestu bannera dreamtransfers.com bude jedan box, gdje bi se listali naslovi novosti, a klikom bi bili odvedeni na nju, bilo bi slicno forumu, ali nije forum :)
ne mora na tom mjestu, moze na dnu dole negdje..
Pa moglo bi..mozda bi bolje bilo da novosti budu bas u gornji dio da novim posjetiocima odmah to zapane za oko i da ih privucemo
Bitno da bude jedan lijepi logo od Intera, plava i crna boja negdje i tako :P
meni nije to,to...naslovna je naslovna :D
i meni zvuci cool esteb, jer na forumu su, da bi komentarisali novost moraju se reg na forum, a direktno sa foruma se i pise..
mada i ova gornja varijanta direktno sa foruma pisete
---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
moca, meni je najvise zao foruma, koji ce biti manje posjecen od googlea, i manje skeniran nego do sada, inace bi i ja ovu prvu varijantu
i meni zvuci cool esteb, jer na forumu su, da bi komentarisali novost moraju se reg na forum, a direktno sa foruma se i pise..
mada i ova gornja varijanta direktno sa foruma pisete
---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
moca, meni je najvise zao foruma, koji ce biti manje posjecen od googlea, i manje skeniran nego do sada, inace bi i ja ovu prvu varijantu
Ocemo li ponovo trebat da se reg? :D
ma ne esteb, nisi shvatio
necemo mjenjati forum, nego ce on ici beneamata.com/forum vjerovatno i zbog toga ce biti na drugom mjestu za google
a ako bi integrisali u forum novosti, onda bi oboje islo perfekt, cak mislim da bi imali i vise registracija na forumu
dera to ti je pametno skroz...ja sam za tu varijantu :D
Enfant Terrible
08-01-2010, 16:52
Ja sam za da postavimo novosti, biće sigurno življe i pri tom će porasti broj novih članova što je isto tako super je ćemo imati više opcija (ljudi) da u (nadam se) skorije vrijeme ispunimo sve uvjete i apliciramo za službeno članstvo, tj. da beneamata.com bude službeni fan club Intera.
Ja ću ponuditi svoje iskustvo (radio sam kao novinar na raznim portalima i bio urednik sportskog programa na Radio "Ba") i slobodno vrijeme koje budem imao da pomognem pisanju članaka kao i pomaganju ostalim članovima koji se budu prijavili za ovo.
u redu to zlatex, ali sada je pitanje na koju varijantu..
koliko sam ja mogao primjetiti, forum puno bolje radi nego onaj na IFC sto je radio.. pogodite zasto, jer je glavna stranica forum, jos kada bi integrisali na njega novosti..
dok ono novosti - forum peh
Enfant Terrible
08-01-2010, 16:59
glavna stranica forum, jos kada bi integrisali na njega novosti..
Možemo probati i tu varijantu, što se mene tiče :)
a der jel mozes ti to napravit da novosti budu na forumu i da se "nista" ne mijenja...ako mozes...promijeni anketu pa da vidimo :D
mislim da mogu, naci cu vam link nekog dema pa poslati da vidite valja li :)
ili treca varijanta heh, da ide forum, a imas u meniju Novosti :P
kako god samo napravi da se ne moramo ponovo registovat :D
stavi novosti izmedju arkada i fan cluba :D
ima i fora.. heheheeh, da vi dodajete u svoje profile kao imate svoj blog, a te novosti idu i na pocetnu foruma (integrirano, kao box)
ima i fora.. heheheeh, da vi dodajete u svoje profile kao imate svoj blog, a te novosti idu i na pocetnu foruma (integrirano, kao box)
nisam to nikad video ali kako si ga objasnio :P ja nisam za tu opciju :D
ne znam sta tu ne valja? slicno onoj za koju si ti cini mi se bio za ono na pocetnoj foruma box i tu naslovi tema, samo sto ovaj put ti postovi imaju i na vasim profilima (vasi blogovi, na beneamati)
a ima i ona meni najdraza opcija, nista ne pravimo :D
a zar nece to drasticno usporiti forum?
ma sta ce da uspori, par linkova (naslova) koji vode na opsirniji post? ne, ne mislim da ce
meni se svidjalo ono sto si rekao bio...da umesto dreamtransfers bude ,kao veliko novosti,i kad kliknes onda te odvede na posebnu stranicu gde su novosti,klipovi novi,pregledi utakmica i tako....Npr,posto Zlatan ima tolko iskustva,ako se slaze,mogo bi i neku kolumnu da pise...
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
heh, ne znam da li ce to izgledati bas tako kako ti zamisljas :D
a onaj prvi link ste vidjeli kakav je :P, kad bi ono moglo u meni Portal, a da prvo ide na forum, to bi bilo super
kako god samo napravi da se ne moramo ponovo registovat :D
Kutare,preznojavanje,cekanje pass da nam Dera posalje..uff ne daj Boze :worried:
Aj Dera napravi kao sto si ti zamisljao..na forum integrisi novosti..a sto se tice vijesti koje bi sa naseg bloga se odmah postavljale na naslovnu bez kontrole mislim da bi moglo doc do zloupotreba..evo kako
Dođu rubentini,reg se i postave nesto ruzno i to da odmah ide na naslovnu pođosmo u pm :confused:
podesimo da pisati novosti ne moze niko ispod 50 postova :P
Čuj RadioBA... :) Neki dan sam slušao neku emisiju u poslijepodnevnim satima, voditelj neki tip s čudnom bojom glasa; muzika, putovanje kroz vrijeme... Solidan radio. :)
Inače, dobra ideja ovo s novostima... Ja se kandidujem da pišem kolumnu. O Interu, naravno. :p :D
Inače, dobra ideja ovo s novostima... Ja se kandidujem da pišem kolumnu. O Interu, naravno. :p :D
niko ne moze pisat ispod 466 postova ..toliko ih ja imam :D
ako ti budes pisao o Interu, ne znam ..
jos malo pa cu moci i ja hehe :D :crazzy:
mislim da kolmunu treba pisati neko ko navija za inter -.-
Ja ću pisati o Mourinhu. Protiv Mourinha.
a da se prvo dogovorimo oko najvaznijeg...a to je gdje, sta i kako ce izgledat..pa tek onda tko ce sta radit :D
Balotelli#45
08-01-2010, 23:41
dera neznam to moze sjebati forum.... ja sam ovako da bude nesto:
napravi se pocetna strana i onda na toj pocetnoj bude sve ono novosti itd... i ima u gornjem desnom uglu neki baner koji vodi na ovaj forum a forum nista da nediramo i da nemenjamo sjebacemo nesto zesce
potpisujem sve sto vanja kaze...
oh my God moca, pa zasto jednostavno nisi kliknuo na tnx kao i drugi, a ne novi post
cuj shebati hehehehe, eto ti ces me uciti :D
ja sam zamislio ovako - forum ostaje na pocetnoj, ali ce biti /portal sajt, na kojeg cete moci dodavati logujuci se na forum, i obratno, cak i ako se neko registruje na sajt (npr da bi komentarisao, mora se reg), direktno se reg i na forum :)
al zar nece neko..npr. na gugl trazi inter news,ili novosti..i on mu izbaci kao nasu naslovnu..i sad taj cita lupam nedelju dana te vesti,ono vidi super,sve novo,ima i pregleda kola,kompilacija meceva,vidi i neke kao komente za vesti ono tipa,super ode vijera,ili jao stacemo bez njega,i vidi sve aktivno super,i aj da im vidim forum i onda se reg i postane clan.... Bar sam tako ja ....
na google kada bude trazio novosti i naci ce ih preko /portal
a pogleda sta je pocetna, kad ono jos indexovaniji forum, postovi na sve strane, gdje god da se reg.. tu je ;)
dobro,daj brate sta das...samo jednu koju ce biti novosti,klipovi,kolmune :D... al da nelici na forum nego kao na sajt..ne znam kako ti objasnim :D..daj neki demo da vidimo :)
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
dera nesto tipa ovako ?
http://www.interfans.org/
vec sam vam dao link, malo prati ;)
ne znam ono mi nelici bas da ide uz inter ...:P....
http://interistieretici.forumfree.it/
jbg malo reklame ljudima :D...mozda ovako da bude samo bi umjesto onih slika velikih gdje je mou i ona jelka da budu vijesti...ono skracena verzija i ubacis ono procitaj vise da otvori skorz post
treba vama svima brisati postove, moci upravo radim :)
pa to je ono sto sam predlagao, umjesto dt, da ubacimo, ali to je mnogo ruznije od ovoga sto ja hocu, bude kao da si u forumu pisao, tako mogu izvesti samo
:P
http://fc05.deviantart.net/fs46/f/2009/222/f/6/fc_internazionale_layout_2_by_Orzeu.png
CurvaNord69
09-01-2010, 03:32
Necu rec da ne bi bilo dobro imat vijesti, al sto ste optereceni pisat nesto pravit vide-e toliko da neko upise na google i otvori se bas beneamata :D
Samo ce upast neki spameri ovo ono, al eto radite sta vam je volja
Dera napravi kako je najfunkcionalnije i kako mislis da treba i da bude fino za oko sa dosta nasih boja :D pa se necemo se zalit
hahah, ma nekako mi je kretenski uzimati od vas pare, ipak ja sam kriv sto sam ga napravio hehehe
huska, deal, od ovog nemam nikakve zarade, tako da ces biti na velikom gubitku
ili da igram kladionicu :D
---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:49 ----------
eh sada, vidite, ovo je dokaz da forum radi odlicno, zasto sve to staviti pod rizik pravljenjem pocetne, riskirajuci google pad za forum
ako je tako onda jebo pocetnu...a vidi ovo dera ovaj barcin forum...ovako sta se da napravit a nebi sigurno nastetilo forumu...znaci sve bi se preko foruma odvijalo
http://www.barcaforum.com/
ovo next match je ODLIČNO!
treba staviti neke te điđe miđe boleština prava! :D
ma perverzije
to se traži dera, ajmo ajmo :D
eh kad bih ja mogao otvoriti ovaj forum hehehehe, nego, pretpostavljam da je na fazon ovaj sto ja planiram, samo sto je onaj izgled katastrofalan
a te didje midje, ja sam se oduvijek pitao na kom principu radi ono slika pa rez, dal to on svaki put mjenja (to biste vi morali) ili samo kopira neki kod koji uvijek sam cora :D
evo dera kad ne mozes da otvoris
http://i47.tinypic.com/29uuesw.jpg
jel ti sad malo jasnije :D
bio sam ja na tom forumu, mislim gledao ga.. nije toga bilo tada :P
uh tu ima posla, a vidis da su novosti u drugom meniju, nisu pocetna, jedino ovo sa slikama nesto uraditi, gdje vodi ovaj link za next matches, na temu?
---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
da, na google ne znam na drugim, kada ukucate inter milan novosti, ili fc inter milan novosti heh - beneamata je tu :P
Znaci vi ste Huska za to da novosti budu preko foruma? Pogledaj kako je tamo..
Molim sve clanove foruma koji zele da pisu na pocetnoj da se meni jave preko PM. Apliciranje pocelo, hvala!
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.