View Full Version : Update
Ovdje ce ici sve novosti vezane za forum.
- Azurirana kategorija Utakmice, izvrseno arhiviranje utakmica iz sezone 2008/09.
Vanja, smanjio sam ti malo signature, a ostao je ustvari isti, i promjenio sl.
There are two greats clubs
Pokusan je upgrade foruma (nista vizuelno), ali nije bio uspjesan, djaba protraceno vrijeme :D.
http://forums.longman.com/emoticons/pray.gif
jao Bože šta ćemo mi s ovakvim adminom?
samo ti dera cackaj,pa kad srusis server,posle ces ponovo da prodajes:D
hehe ma uspeces drugi put, losa sreca :D
hehehe, koje reakcije :D
ma ne, ovo sam trebao pokusati sinoc, da niko ne primjeti ali spavalo mi se, danas, u po frke ogladnio tako da je duze nego ocekivano potrajalo :D
kako vam se cini :D
hmm jesam li nešto propustio? :D
kako vam se cini :D
o cemu ti :D
o cemu ti :D
tko zna možda moramo svi osvježit kolačiće hehehe
na pocetnoj, ono pored naslova, ima nesto desno tamo :)
Balotelli#45
17-07-2009, 12:10
sta dera ? :D
o+ jehem ti :)
+ocete da vam sl
ik+ovi po+kazem
Balotelli#45
17-07-2009, 12:15
jes sir :D mislis na ovaj veliki logo? :D
jo+k, misl
im na go+al
o+v l
o+go+ :D
meni nista nije promenilo :(
Ubudjali nam se kolacici :D
logo na zanettijevom dresu :D
ima tricolor oko sebe jebo vas
jao mauro, gori si od ovih, pitajte vanju
pa taj veliki logo je bio i prije
nije, zaboravio si, ispario je, pa sam ga vratio :D
Balotelli#45
17-07-2009, 20:21
logo na zanettijevom dresu :D
ima tricolor oko sebe jebo vas
pazite se maura :sivi:
Dosta sitnica prevedeno na domaci jezik.
O dera vidim da si dodao onu italijansku zastavu, super je ispalo
Da, promjenio sam buttonse, nadam se da ce vam se svidjeti :D
pokusat cu jos malo doraditi ove na sivoj boji, ako uspijem :D
WOW :eek: ee dera takve stvari se traže :)
dera http://www.energeticforum.com/images/smilies/thumbsup.gif
Balotelli#45
27-07-2009, 23:48
Forza dera !!! :D :D
al ovdje mi izgleda nešto krnje heheheh
http://i30.tinypic.com/2zycrvb.jpg
ovaj quick reply je u redu al quote hmm
Balotelli#45
27-07-2009, 23:53
to deri pojeli misevi :D
a cudno je da se meni tu nista nije promenilo hehe
hahah, klikni misem pored dugmica desnim i onda reload, ili brisi cookiese
Meni sve isto :D
idi na reload :D
http://i25.tinypic.com/161nhh2.jpg
ovaj dera samo nesto ubacuje :D ovo prije nije bilo :D
pazi ivana, 53 post u jedan dan, a sigurno je imao jos poslije ovoga :D
pazi ivana, 53 post u jedan dan, a sigurno je imao jos poslije ovoga :D
evo ga 54 :P
ma obicno mi je prosek 12,5 neznam sta mi je danas hehe necu vise ni jedan ;)
ne znam otkud vi to vidite
ne znam otkud vi to vidite
pa nismo slepi, eno ga na dnu hehe
problem je u tome sto sam ja stavio da vi ne vidite, a vi vidite :P
hehehe dera nas spiunira...e dera dera,jer ces nam i slova brojati :D
sto skloni ovo dera... ovo ti je bas bila dobra stvar
jes, sada samo ja vidim, lalalalalaa
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
imali ste trial par dana, ako zelite jos platite :D
samo jos da ti kazem,ja jos vidim :P
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
imam 46 postova :P
eto, nastimao sam nekakve multiquotove, nadam se da vam se svidjaju
onim kojima se nisu promjenili, treba da izbrisete kolacice ili reload pa view image i onda bi trebalo raditi
Dobro je. Samo si trebao malo veće, da budu iste veličine kao i ostali dugmići.
pa navodno fazon je da to dugme bude manje, inace bi na napravio
pa navodno fazon je da to dugme bude manje, inace bi na napravio
Što na originalnom vBulletinu nije manje?
ne znam, ali sam se raspitivao i rekli su 25x22 da ide
Dodano dugme T - sto znaci 'Thanks' da bi se izbjegli postovi, ma to; hvala, bravo; hahah
Balotelli#45
29-08-2009, 19:45
to dera legendo ali ja kada sam to trazio svi su rekli ma stace ti to koj ce ti kurac itd :D :D
samo sto sam iskljucio brojac, kako neki ne bi to koristili radi znamo cega
ovako, samo sluzi da bi se sprijecio spam
Balotelli#45
29-08-2009, 20:35
pa da dera naravno to se neracuna ni na jednom sajtu u postove nego ima posebno pise koliko puta si ti zahvalio i koliko puta si pohvaljen :D
eh pa toga kod nas nece biti ;)
vidim neki daju cudne thanks, npr. hej vidi onog sto se izbio, kad ono thnx :D
ono kad sam rekao da se daje umjesto hehehe, mislio sam na viceve, a ne bas doslovice za sve, nece valjda biti mrtva tisina lol
vanja, samo da znas da cu za bezveze thanks isto kaznjavati ;)
Balotelli#45
29-08-2009, 21:49
ma to sam se salio bre u efektu utakmice protiv milana :D
evo remove sam :D
ovo je pisano u temi vicevi, ali mislim da ce sluziti i za ostale grane foruma :)iako smatram da ce se najvise koristiti za obicni chat, a ne rasprave o interu :)
Kako sakriti tekst u postu, i tek nakon klika na dugme da se prikaze (http://www.beneamata.com/showpost.php?p=65387&postcount=410)
to je mirsinho napravio, malo blijesne od ostatka templatea, ali eto, neka taj stoji do subote kada osvojimo LP :D
popravio se :D
treba piratku zaposlit malo, ona ja majstor za ove stvari :D
Balotelli#45
17-05-2010, 13:58
steta sto ce stojati samo do subote :(
ostat ce ona i duze ako ne osvojimo LP :D
evo prve verzije koju je piratka uradila, rekao sam joj ako moze malo svijetliji uraditi.. stoga se malo strpite :D
Enfant Terrible
25-05-2010, 12:09
Meni se sviđa. Svaka čast Pirate Girl, stvarno si majstor (ica) za Photoshop :)
kako mislite ne vidite nista?
tamno ili stoji isti header? ako stoji isti, kliknite desni klik pored headera i Reload
gore mi tamno,a tu sto si kao hteo da pokazes,pa je zlaja reko da je silovito...isto ne vidim..
meni je dobar...samo ja bih umjesto ove trojice majstora opet ubacio kao i prije samo dres nas da bude...nekako mi je ljepse :D
Balotelli#45
25-05-2010, 19:45
ne ovako je najbolje :D 3 macke
tek sad vidim ovo gore, odlicno je :D
Bravo Lejla :D
ekstra je,mada bi ja zanetija kako dize pehar...ipak usko je usko :)
Pirate_Girl4
25-05-2010, 21:16
ja ne vidim nista :(
Ni ja..
gore mi tamno,a tu sto si kao hteo da pokazes,pa je zlaja reko da je silovito...isto ne vidim..
Sad se vidi :)
Malo je svjetliji, ako vam se ne sviđa možemo to promijeniti, a nemojte me više da kružim igrače, znate li vi koji je to posao? xD xD xD
Neka njih trojice sad za sad :D
ja ga vidim i stvarno je dobar ..
znak je najbolji
ima u photoshopu piratka automatski da ti ih uokviri, ali posto su malesni igraci nema potrebe..
filip.sk
28-05-2010, 13:50
meni se nesvidja :D
Enfant Terrible
29-05-2010, 21:43
Poštovani,
došlo je do promjena u kriterijima za nedozvoljene radnje na forumu (kao što je Spam i sl.). Naime, u zadnje vrijeme, spam je aktuelni više nego ikada na forumu, od samoga osnutka. Ispočetka sam tolerirao, ali je sada stvarno vrijeme da se neki članovi uozbilje i počnu da se ponašaju u duhu foruma. Dakle, ukoliko član dobije 5 infraction poena u mjesec dana, dobija ban na minimalno 5 dana. Ukoliko neki član skupi isti broj u 7 dana dobija ban na minimalno 10 dana, a nije isključeno ni permanentno uklanjanje sa foruma. Infraction poeni se neće dijeliti samo za spam, već i za bilo kakvo drugo kršenje pravila foruma, kao što su psovanje, prijetnje, itd.
Toliko za sada, pozdrav.
zlatane nemoj da ti ja AHAHAHAHAHA :D :sivi:
Dobro slazem se sa svime,i pomeni je problem sto taj spam odlazi u topike..a ne u cet...cet je zapusteniji kao nikad do sada,znaci ostavim poruku u 23 casa odem u skolu vratim se oko 17 a ono samo 3 iznad nje ,i to obicno dobro jutro i te gluposti...Zanimljivi su i novi clanovi koji dolaze i posle 3 poruke isceznu?!.... Dobro ajd sad za psovanje i nemora,sta sad...nekada jednostavno moras opsovati....
Balotelli#45
29-05-2010, 23:59
moca ne psovanje kao psovanje ruzne reci :D nego kad nekog psujes ali sa namerom da ga uvredis,bar ja tako mislim :D
Azurirane teme iz rubrike 'Utakmice' i 'Igrajmo se' pred novu sezonu (arhivirana sezona 2009/10.).
Enfant Terrible
15-09-2010, 14:11
Od danas, neka nova pravila stupaju na snagu. Ne konstruktivni i besmisleni postovi počinju ozbiljno narušavati i zagušavati diskusije na forumu pa ćemo to dovesti malo u red.
- Od danas, spam se direktno kažnjava bez opomene. Svaki spam kazniće se sa 3 Infraction boda, a ako član skupi 10 Infraction bodova automatski mu je ban za slijedećih 7 dana. Ovo se odnosi na svakog člana bez izuzetka.
- Nema psovanja u postovima. Ovdje sam bio extra popustljiv do sada, ali ovo je na svakom forumu kažnjivo i tako će biti i kod nas. Post koji sadrži psovke nosiće 2 Infraction Poena.
Toliko.
imam pitanje jedno...mogul ja napisat ono "jbg" il se i to kaznjava,posto to cesto koristim ? hvala unaprijed :)
Enfant Terrible
15-09-2010, 15:28
imam pitanje jedno...mogul ja napisat ono "jbg" il se i to kaznjava,posto to cesto koristim ? hvala unaprijed :)
Može, ali nemoj dalje od toga.
necainter
15-09-2010, 16:01
Od danas, neka nova pravila stupaju na snagu. Ne konstruktivni i besmisleni postovi počinju ozbiljno narušavati i zagušavati diskusije na forumu pa ćemo to dovesti malo u red.
- Od danas, spam se direktno kažnjava bez opomene. Svaki spam kazniće se sa 3 Infraction boda, a ako član skupi 10 Infraction bodova automatski mu je ban za slijedećih 7 dana. Ovo se odnosi na svakog člana bez izuzetka.
- Nema psovanja u postovima. Ovdje sam bio extra popustljiv do sada, ali ovo je na svakom forumu kažnjivo i tako će biti i kod nas. Post koji sadrži psovke nosiće 2 Infraction Poena.
Toliko.
Ali ja msm da bi spam trebao 2,a psovka 3.Msm da psovka je ipak uvreda i to.Ali ako,pravila i jedan red mora da se drzi.Lepo odradjeno. :)
imam i ja pitanje, ili prijedlog...zasto ne napravite temu u kojoj ce biti sva pravila foruma, jer ovako neka dodje novi clan kako ce on znati za pravila, nego ovako sve lijepo imas crno na bijelo u jednoj zakljucanoj temi i to je to...i niko ti ne moze prigovorit...jer ovako se svako moze pravit lud ako sta bude...nisam vidio ovo ono...
Pa nismo u dzamiji ili u crkvi sta sad ja ne mogu psovati mater Ibrahimovicu, zato sto je vama to uvredljivo :D ?
Huska, pravila postoje kad se tek registrujes, ali koja ocito mnogi zaborave. Ovdje vas samo opominjemo. Mislim da je logicno zakljuciti da je spam zabranjen, kao i psovka, dok sam ja bio admin svi su to znali :).
Dejo, i sta postizes time, do sada ima sigurno 20 postova "Ibra ... ti mater", ostavi tnx i svi ce znati da si i ti njegov ljubitelj :D.
Derinho naveo sam primjer :D
Ali hajde :)
Nema veze,pravila su tu da se postuju :P
Samo da se zna ..ja podrzavam ovu zabranu psovki (zna se i zasto ;)). A molio bih admina i moderatore da se izjasne o pojavama dizanja igraca na nivo bozanstva (npr. Milito bogić) ..
Ja sam naravno protiv toga ..
kao da je bitno kad neko napise milito bog :D nemojte sad preterivati :) ovaj forum je i posecen zato sto ima i slobode i zezanja...
Samo da se zna ..ja podrzavam ovu zabranu psovki (zna se i zasto ;)). A molio bih admina i moderatore da se izjasne o pojavama dizanja igraca na nivo bozanstva (npr. Milito bogić) ..
Ja sam naravno protiv toga ..
nije bogic nego bog :cool: ...ali kako igraju nasi trenutno to se nece cesto pisati :D...tako da ne moras brinut...
i da nemoj da se igras zlatane, pa da ovo usvojis :D
Samo me interesuje, ko to gleda tekme a da ne psuje ? :D
Enfant Terrible
16-09-2010, 18:33
Možeš psovati kod kuće, možeš piskarati na chatboxu, ali nema potrebe puniti teme neumjesnim komentarima, psovkama i slično.
Ovo je klasičan primjer koji se ubuduće ne smije dešavati:
serem se ja benitezu u usta sugava mamu mu jebem ruznu,debelu i glupu,on bogalj debeli kod 2-2 ubacuje muntarija umesto milita.....Jebo i dan morattija kad ga je doveo,budja glupa.....sta bi sad dao da se vrati mou,pa nek igra benitez sa realom lepo i nek ima posed lopte jebo ga posed kad go nmz da damo twenteu
nije bogic nego bog :cool: ...ali kako igraju nasi trenutno to se nece cesto pisati :D...tako da ne moras brinut...
i da nemoj da se igras zlatane, pa da ovo usvojis :D
Huska ..namjerno sam napisao bogic ..omalovazavajuce ;)
ja :cool:
Dobro, hoces u svakoj temi isto napisati (dovoljno sto je Piratka)?
šta je jbt ne moš samo ti imat 9,992 posta
hoću i ja
il je Balotelli oficijelni spammer :D
U vezi broja mojih postova, ja ne znam zasto ti to smeta, bar ne spamam kao ti :P. To sto sam od osnivanja ovdje, i sto se za sve pitam pa moram najcesce i pisati, razlog je sto imam taj broj. Hoces da ti stavim da imas 20k, ako ce te to zadovoljiti vrlo rado cu..
eh toooo
dera može
taman 20 milja
lijepa cifra
odma stavljaj
Done, kompleks izlijecen?
hahaha
ma skroooz
ali ne bi ja bio ja da ne nađem neki drugi razlog
:D
Da se zna, da ne bi svakome morao objasnjavati posebno.
Zbog toga sto bi lose uticalo na reputaciju foruma (kada neko gleda statistiku - ispalo bi da je on 20% postova napisao), vratio sam Denchiju broj postova na 1000. Ne brini Denchi, sebi sam sravnio na 0 tako da opet imas vise ;).
Dodao bih i to da se title rank povecao, to je ono - broj postova za reputaciju ispod username-a (Team legend etc.).
DenchiNL
03-05-2011, 19:30
pa taman se obradujem za nepravednu prednost
i ti me haknesh , pa valja li to?
pa onda skloni i ovo spammer koji ce mi ?
ko ce mi vjerovat s 1000 postova u 3 god?
ps - bilo 1193 postova, usput
Da pohvalim naseg dugogodisnjeg clana adiKa koji nam pored sto dodaje novosti na naslovnu, uradio je i novi header. Ja mu se u ime ovog foruma zahvaljujem. Uvijek se trudio unijeti nesto novo i bolje za nas. Jos jednom, hvala adice :D.
DenchiNL
23-07-2011, 20:04
adik
najjaci header dosad
jest da nemaju sve titule na njemu ali je extra
bravo
Hvala, ma problem mi i jesu bile titule, kako da uklopim, pa sam se odlucio samo 18 Scudetta da stavim :)
adi majstore svaka cast, samo nastavi tako :D...
Lako je vama kad sam ja ispolag'o sve ispite :P
Meni ovo nista ne valja :D
dera daj Adiu moda, pa da banuje ovog papka gore :D
Azuriran forum - arhivirane proslosezonske utakmice i PIO teme.
Izvršena integracija foruma sa fb-om, sada se možete registrovati/logovati ukoliko imate fb profil. Ja bih vas zamolio sve koji imate fb profil da se povežete sa fb.
Od danas možete i preko našeg fb pagea (tab - forum) diskutovati direktno na forumu: FB PAGE (https://www.facebook.com/pages/Inter-Balkan-fan-club/186732634687654)
Direktan link ka tabu: link (https://www.facebook.com/pages/Inter-Balkan-fan-club/186732634687654?id=186732634687654&sk=app_190322544333196)
Ažurirana kategorija 'Utakmice' za novu sezonu. Sezona 2014/15. prebačena je u 'Arhivu'.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.