PDA

View Full Version : Michael Jackson - kralj popa


Enfant Terrible
26-06-2009, 00:46
američki pjevač michael jackson (50) preminuo je u četvrtak od posljedica srčanog udara. Pjevaču je pozlilo kod kuće, a navodno nije disao kada su liječnici reagovali na poziv, javio je američki portal tmz, a potvrdio cnn.
Kako prenose američki mediji, pjevača su na putu u bolnicu reanimirali. Član obitelji pjevača otkrio je prije objave smrti kako je michael u "stvarno teškom stanju" i dodao kako su njegova braća krenula prema bolnici, kao i njegovi roditelji.
Jackson je inače završavao pripreme za svoju nadolazeću povratničku turneju koja je uskoro trebala započeti u londonu. U posljednje vrijeme naglo je smršavio, a pričalo se i da je obolio od raka kože.
Povratnička turneja trebala je uključivati čak 50 koncerata. Michael je počeo prije početka turneje sa zahtjevnim kondicionim treninzima, jer je svojoj vjernoj publici, gotovo deset godina od posljednjeg nastupa, htio prirediti nezaboravan spektakl.


r.i.p.

hulle
26-06-2009, 01:11
nije sigurno

Grujinho
26-06-2009, 01:46
R.i.p.

Mauro7
26-06-2009, 02:11
ne mogu vjerovati... :(

R.I.P.

---------- Post added at 02:11 ---------- Previous post was at 02:00 ----------

AMERIČKI kralj popa Michael Jackson pretrpio je srčani udar te je hitno prevezen u bolnicu, ali liječnici su ondje mogli jedino proglasiti njegovu smrt. Potvrđeno je da je Jackson nakon srčanog udara zapao u duboku komu te su liječnici ubrzo obznanili da je preminuo.

Prema javljanju američkih medija, 50-godišnji Jackson u trenutku kad je Hitna pomoć, koju je pozvalo njegovo osoblje, stigla u njegov dom na Bel Airu, više nije davao znakove života.
Srčani udar je doživio oko podneva prema lokalnom vremenu. Hitna pomoć je pozvana u 12.26 sati. Debra Opri, bivša odvjetnica Jacksonove obitelji, za Fox News je rekla kako je Jackson u bolnici proglašen mrtvim u 15.15 sati.


U bolnički centar UCLA su ubrzo pristigli članovi Jacksonove obitelji. Pred bolnicom se okupio i velik broj Jacksonovih fanova, od kojih su neki vikali "Spasite ga, morate ga spasiti!", dok drugi jednostavno grcaju u suzama.

Michael Joseph Jackson je rođen u američkoj saveznoj državi Indiani 29. kolovoza 1958. godine. Svoju glazbenu karijeru je započeo još kao sedmogodišnji pjevač u grupi The Jackson 5. Svoj prvi solo album "Got to Be There" snimio je 1971. godine, ali je iz benda izašao tek osam godina kasnije. Jackson je s punim pravom nosio titulu "kralja popa", jer je njegov album "Thriller" iz 1982. godine najprodavaniji pop album svih vremena.

Jackson se ove godine spremao na veliku europsku turneju sa čak 50 koncerata no zbog bolesti su oni prvi s popisa ubrzo otkazani. Posljednjih godina se mnogo puta pisalo o tome kako se Jackson, zahvaljujući velikom broju plastičnih operacija kojima se podvrgnuo, doslovno raspada, a posljednjih mjeseci su se u američkim medijima čak pojavili i napisi o tome da ima rak kože.

Quincy Jones: Izgubio sam svog malog brata i dio moje duše je otišao s njime
"Potpuno sam shrvan ovom tragičnom i neočekivanom viješću. Michael nam je uzet tako iznenada i tako mlad, da jednostavno nemam riječi kojima bi opisao svoju tugu. Sudbina nas je spojila i dali smo najbolje od sebe tijekom 80-ih. I dan danas `Off The Wall`, `Thriller` i "Bad" možete čuti u svakom kutu svijeta, a razlog tome je što je imao sve - talent, karizmu, profesionalnost i privrženost. Bio je najveći zabavljač i njegov će se doprinos glazbi vječno pamtiti. Danas sam izgubio svog malog brata i dio moje duše je otišao s njime", rekao je Quincy Jones, producent Jacksonovog legendarnog albuma "Thriller".
"Kao netko tko je bio uz Michaela Jacksona u vrijeme prvih optužbi za zlostavljanje djece, moram priznati da me današnja tragična vijest nije iznenadila. Michael je bio na nevjerojatno teškom i često autodestruktivnom putu već godinama. Njegov talent je bio bio neupitan, ali on je bio u stalnom sukobu sa životnim normama. Čovjek jednostavno ne može podnijeti toliku dugogodišnju izloženost stresu", rekao je Michael Levine, bivši Jacksonov izdavač.
Eltona Johna je vijest o Jacksonovoj smrti zatekla na godišnjem "Balu bijelih kravata i tijara" te je Jacksonu posvetio svoju pjesmu "Don`t Let the Sun Go Down on Me". Liz Hurley, Hugh Grant, Lily Allen i Kelly Osbourne samo su neki od uzvanika koji su napustili bal nakon što su doznali da je Jackson preminuo.
"Michael je bio dar s neba. Najtalentiraniji čovjek kojeg sam poznavao. Bio je sjajan otac i svi se trebamo moliti za njega", rekao je za TMZ.com dr. Arnold Klein, dermatolog s Beverly Hillsa kojeg je Jackson desetljećima posjećivao zbog problema s kožom.

Huska
26-06-2009, 07:49
R.I.P Michael...

Nera
26-06-2009, 09:30
R.I.P.

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_fHoDWc22B0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_fHoDWc22B0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

adiK
26-06-2009, 10:49
R.I.P. kralju!

http://sarajevo-x.com/clanak/090626012

dera
26-06-2009, 11:03
Vjerovatno je zasluzio i ranije svoju zasebnu temu, ali sada zasigurno jeste, iako forum nema puno veze sa muzikom.

Neke postove sa teme muzika, cemo da prebacimo ovdje.

http://www.youtube.com/watch?v=QkjtctcuQ9Q
http://www.youtube.com/watch?v=ZkGOiS75Lwk
Tesko je naci neku koja ne valja :)

RIP!

hulle
26-06-2009, 12:11
In memoriam
Michael Jackson (1958. - 2009.)

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda svih vremena, pop pjevač sa titulom kralja popa, Michael Jackson, preminuo je noćas u 50. godini nakon zatajenja srca koje se dogodilo u njegovom domu u Los Angelesu.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/b_090626006.jpg

"Bio je historijska figura prema kojoj će se mjeriti muzika i muzička industrija. Michael Jackson je učinio ljude druge boje kože prihvaćenima", rekao je velečasni Al Sharpton.

Kao dijete radnika u čeličani, Michael Joseph Jackson rođen je 29. avgusta 1958. godine u Garyju, Indiana. Počeo je karijeru kao vodeći pjevač grupe "Jackson 5" koju je krajem šezdesetih osnovao sa svojom braćom. Prvi TV nastup imao je sa 11 godina. Krajem sedamdesetih profilisao se u solo pjevača, a sa pjesmama "Off the Wall", "Rock With You" i "Don't Stop 'Til You Get Enough" osvajao je same vrhove muzičkih top lista.

<object width="425" height="344">


<embed src="http://www.youtube.com/v/PsOnV72XkYU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

Neprikosnoveni album "Thriller" izdao je 1982. godine, odakle je čak sedam pjesama postalo velikim hitovima koji su carevali listama u cijelom svijetu. Nakon toga na pop sceni nije se pojavio niko veći. Nije imao ni 25 godina kad je postao slavan.

"Thrillerov" nasljednik, album "Bad" iz 1987. doživio je skoro jednak uspjeh. Ipak, kako se pop muzika s njim mijenjala, otvarala prema rapu, hip-hopu, alternativnoj muzici, Michael je shvatan kao muzičar koji je izgubio korak s trendovima.

<object width="425" height="344">


<embed src="http://www.youtube.com/v/x3PaFt5lTU8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

Nakon 1991. i relativnog uspjeha singlova "Dangerous" i "Black or White" počele su kritike na račun ovog pjevača, te mediji sve više počinju govoriti o njegovom privatnom životu, a sve manje o njegovoj karijeri koja je blijedila.

<object width="425" height="344">


<embed src="http://www.youtube.com/v/N1MmpU63EEM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

CD sa najvećim hitovima "HIStory" 1995. se pojavio na tržištu, ali nije zabilježio značajan broj prodatih primjeraka. Time je Jackson počeo zapadati u finansijske probleme. Novi album "Invincible" iz 2001. prošao je još lošije.

O njemu se pisalo da je bolestan, optuživan je za pedofiliju, o njemu su šale zbijali komičari, a kralj popa sve više je predstavljan u svjetlu gubitnika. Kad je zbog dugova počeo prodavati svoje imanje, na aukciji koja je poslije otkazana najavljena prodaja njegove odjeće i modnih dodataka, bilo je jasno da Jackson nije u najsjajnijoj situaciji.

<object width="425" height="344">


<embed src="http://www.youtube.com/v/Mc7HxvADWak&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

Ipak, interes za ovom legendom nikad nije prestao, a to su dokazali i najavljeni koncerti u Londonu koji su rasprodani mjesecima prije. Deset njih trebao je održati u londonskoj areni O2. Najavljivan je vrhunski performans kakav samo Jackson zna prirediti. Fanovi su bili spremni da iz svih dijelova svijeta dođu u London kako bi ga ponovo vidjeli. 75.000 ulaznica prodato je u rekordnom vremenu u martu ove godine.

Kad su koncerti i zvanično pomjereni za 2010. internetom su počele kružiti priče da je Michael psihički nespreman za ovakav događaj, te da boluje od raka kože. Međutim, pripreme su tekle dalje, a u aprilu je u Los Angelesu otvorena audicija za plesače.

<object width="425" height="344">


<embed src="http://www.youtube.com/v/7Hg-IRZk4D0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

U medicinskom centru UCLA potvrdili su noćas da je preminuo. Iza sebe je ostavio troje djece, Princea Michaela I, Paris i Princea Michaela II, ali i nebrojene hitove po kojima će biti pamćen kao fenomen jer je bio više od kralja popa. Bio je veličina kakvu nikakvi skandali ne mogu zasjeniti.

esteban
26-06-2009, 12:14
R.i.p.

ivan019
26-06-2009, 12:37
R.i.p

Moca93
26-06-2009, 12:44
R.i.p

Culé
26-06-2009, 13:32
Rip, mj.

---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 12:58 ----------

Madonna
'Ne mogu prestati plakati. Uvijek sam se divila Michaelu. Svijet je izgubio velikog čovjeka, ali će njegova glazba živjeti vječno. Moje misli su s njegovo troje djece.'

Britney Spears
'Bila sam tako uzbuđena zbog njegovih koncerata u Londonu. Bio mi je inspiracija cijeloga života, shrvana sam Michaelovom smrću.'

Justin Timberlake
'Ne mogu pronaći riječi kojima bih opisao svoju tugu. Izgubili smo genijalca, istinskog promicatelja kvalitetne glazbe. Bio je inspiracija generacijama glazbenika i uvijek ću se sjećati trenutka kada smo podijelili pozornicu. Od njega sam toliko puno naučio.'

Mariah Carey
'Nijedan umjetnik nikada neće moći zauzeti Michaelovo mjesto. Njegova će zvijezda sijati zauvijek.'

Ashton Kutcher i Demi Moore
'Michaele, počivaj u miru. Šaljemo svoju ljubav tvojoj obitelji, prijateljima i posebno tvojoj djeci.'

Cher
'Imam milijun različitih osjećaja, za koje nisam ni znala da postoje. To je Božje dijete rođeno s navjerojatnim darom da spaja srca ljudi.'

Celine Dion
'Šokirana sam, ovo je velika tragedija. Michael Jackson bio mi je jedini glazbeni idol.'

Arnold Schwarzenegger
'Svijet je izgubio najutjecajniju ikonu glazbene industrije.'

Lisa Marie Presley
'Preplavila me tuga. Moje srce sada je s njegovom djecom.'

P Diddy
'Michael Jackson naučio me da doslovno vidim ritam. Zbog njega sam vjerovao u magičnost glazbe. Nedostajat će mi.'

Katie Price
'Ovo je toliko šokantno... Michaele, neka mir bude s tobom, ostat ćeš kralj popa zauvijek.'

Brooke Shields
'Shrvana sam tugom. Michael je bio moj istinski prijatelj.'

Elizabeth Taylor
'Previše sam shrvana da bih mogla nešto reći.'

Usher
Ne bih danas bio umjetnik, glazbenik, izvođač i filantrop da nije bilo ogromnog Michaelovog utjecaja na moj život. Rušio je barijere, stvarao novu kulturu, mijenjao medije. Svojom glazbom omogućio je da ljudi poput Oprah Winfrey i Baracka Obame postanu društveni i politički lideri. Michael Jackson nikad neće biti zaboravljen.'

hulle
26-06-2009, 13:52
http://pincom.info/slikaID.php?ID=55977
Jacko je završavao pripreme za nadolazeću povratničku turneju koja je uskoro trebala započeti u Londonu. Unaprijed je rasprodao 50 koncerata. U posljednje vrijeme naglo je smršavio, a nagađa se kako mu je sve to bilo previše. Zadnji koncert imao je prije 12 godina. Pričalo se i da je obolio od raka kože.kažem vam da sam ga upozoravao. Gdje ima dima ima i vatre - rekao je glasnogovornik i dugogodišnji prijatelj Jacksona, Brian Oxman. Dodao je da je Michael uzimao lijekove zbog nekih starih ozljeda poput slomljene noge i problema s kralježnicom.


http://pincom.info/slikaID.php?ID=55983


Bolovi su mu navodno smetali u probama za koncerte pa je tražio od liječnika nešto što će ih ublažiti. Navodno je od 45 zakazanih proba za turneju, bio na samo dvije.

Quaresma#7
26-06-2009, 14:53
R.i.p. Legendo

dera
26-06-2009, 20:04
kazu da je doktor koji mu je dao zadnju dozu protiv bolova nestao (pobjegao), eh sada :)

Mauro7
26-06-2009, 20:31
kazu da je doktor koji mu je dao zadnju dozu protiv bolova nestao (pobjegao), eh sada :)

jooo sad će počet pričice, završit će sve u hulletovom threadu ''teorije zavjere'' :rolleyes:

dera
26-06-2009, 20:57
da da, heheh, nije smijesno ali

DenchiNL
26-06-2009, 21:27
ma pedo nije mi ga nešto žao
imao je dobru muziku kad je bio crn
a onda je odlijepio
čudan lik uvijek bio

hulle
26-06-2009, 22:24
jooo sad će počet pričice, završit će sve u hulletovom threadu ''teorije zavjere'' :rolleyes:



:D
pa vec od ranije je imao brdo skandala tako da bas sad ubistvo..moze biti ali ipak nema nekog posebnog razloga

dera
27-06-2009, 00:00
denchi, pazi da te hulle ne banuje (koji se ne drzi principa asli)
meni je ruzno to sto si rekao (sto se tice boje koze, dokazano je da je bolovao od neke bolesti koja izbjeljuje put), a ovo u vezi doktora, kazu da su ga nasli i trebaju tek da ga ispitaju, i ja mislim da nije postojao neki velik razlog

Mauro7
27-06-2009, 00:26
bolest koja izbjeljuje? pa šta nije on oduvijek htio bit bijelac?

dera
27-06-2009, 00:30
ne, to je sve izmisljotina paparazza, zamisli kako je njemu bilo
upravo se drzi press-konferencija o autopsiji tijela, sutra cemo znati sta je zapravo bio uzrok, da li majka priroda ili nesto trece

Nera
27-06-2009, 00:40
Zar nije on isao kod doktora, kako bi mu usadili bijeli pigment? Pa pio razne tablete i cuda, kako bi odrzavao onu krec boju? Bar sam ja tako cuo...

Enfant Terrible
27-06-2009, 00:47
Michael Jacksona je pogodila raketa 84- te godine kada je snimao reklamu za Pepsi, i to direktno u facu. Od tada, što se zdravlja tiče, sve mu ide nizbrdo. Morao je operisati lice bezbroj puta, a u međuvremenu je dobio nekoliko bolesti od kojih se najviše istiće Vitilego (koža gubi pigment i postaje preosjetljiva, nikako se ne smije izlagati suncu) i Lupus (jako opasna bolest, karakteristike su joj nepoznavanje virusa koji ulaze u tijelo i autodestruktivnost). Na kraju se špekuliralo da je imao i rak kože, ali još uvijek nije potrvđeno.

Bez obzira na sve, za mene je on ikona svog doba i svog žanra i to niko ne može promijeniti. Njegovi se hitovi i dan danas puštaju po diskotekama, bendovi ih obrađuju itd, a nije poštenog hita imao preko 15 godina, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti i kvaliteti onoga što je radio. Otišao je prije vremena definitivno, i ja mu samo mogu reći hvala za pomoć u ratnom Sarajevu 90-tih i R.I.P. Kralju...

hulle
27-06-2009, 00:58
evo jos zanimljivosti

Nama igračima, najprepoznatljiviji je po Moonwalker igrama za Segine konzole i automat (http://www.emuglx.net/opisi-igre-mw.php), kao i komponovanju kompletne muzičke podloge za Sonic 3, koja nažalost nije našla svoje mesto u konačnoj verziji ovog ostvarenja (ili jeste (http://www.youtube.com/watch?v=JbVM-l2Oku4)?), a samo nekoliko dana pre smrti, pojavila se glasina da je radio na još jednom projektu povezanom sa gaming industrijom.


igricu inace mozete skinuti ovdje
http://www.games4win.com/download/michael-jacksons-moonwalker

manja je od 1MB

dera
27-06-2009, 10:42
najnoviji vic, dino merlin: "napokon sam siguran da me nece moci optuziti"

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yHr75yoxYCA&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yHr75yoxYCA&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:36 ----------

zbog ove pjesme sam ga i zavolio

---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:36 ----------

doktor je izjavio da napusta taj posao, a koristio je demerol da bi mu ublazio bol, policija smatra da nije bilo nikakve namjere, kao i ja

DenchiNL
27-06-2009, 22:14
denchi, pazi da te hulle ne banuje (koji se ne drzi principa asli)
meni je ruzno to sto si rekao (sto se tice boje koze, dokazano je da je bolovao od neke bolesti koja izbjeljuje put), a ovo u vezi doktora, kazu da su ga nasli i trebaju tek da ga ispitaju, i ja mislim da nije postojao neki velik razlog

ne kontam šta ti je ružno???
što je nekad bio crn? ili što je osuđeni pedofil?
ne izmišljam ja ništa.

Nera
27-06-2009, 23:07
ne kontam šta ti je ružno???
što je nekad bio crn? ili što je osuđeni pedofil?
ne izmišljam ja ništa.
Nije osudjen. Da je osudjen, bio bi u zatvor ;)

dera
28-06-2009, 00:04
upravo tako, slabo si informisan

Mauro7
28-06-2009, 00:23
Nije osudjen. Da je osudjen, bio bi u zatvor ;)

hehe nije osuđen ali zna se da je radio neke stvari, sad jel teški pedofil bio il ne to su druge priče ali eto, ja nemam ništa protiv njega, naprotiv...
ali eto ako ćemo o tome onda se nažalost po njega znaju neke stvari...
ali nije baš vrijeme da se spominju takve stvari vezane uz njega, eto tek što je umro pa sad bio je to i to bar meni nije baš ljepo

dera
28-06-2009, 10:33
navedi ih mauro, ja ne znam :)

Nera
28-06-2009, 11:11
navedi ih mauro, ja ne znam :)
Ni ja. Znam samo za one milione koje je davao u humanitarne svrhe, za razne humanitarne koncerte, itd.

Mauro7
28-06-2009, 11:18
imate net pa tražite već kad ste ignoranti ili glumite takve

dera
28-06-2009, 11:23
sta da ukucam, "MJ mauro reko trazite" :)

Mauro7
28-06-2009, 11:27
Sredinom 1990-ih, Jackson je optužen za seksualno zlostavljanje 13-godišnjeg dječaka. Spor je riješen nagodbom od 22 milijuna dolara, prema pisanju lista USA Today. Godinu kasnije optužen je u devet točaka za zlostavljanje jednog 14-godišnjaka, a kasnije je oslobođen optužbi.

jooj platio je 22M jer je nevin
e da kao NIJE optužen? a da jer da nije imao 22M onda isto ne bi bio optužen ahahahh

...Jackson se ponovno našao na optuženičkoj klupi 2005. godine zbog optužbi za zlostavljanje 13- godišnjeg dječaka tijekom 2003. godine...

amerikanci imaju NAVIKU tužit zbog svake pizdarije to svi znamo, a i po meni nema sumnje da je MJ bio upravo cilj onih koji su se željeli obogatit na njegov račun

dera
28-06-2009, 11:44
znas li ti sta ta cifra predstavlja njemu (22m), skoro nista - a koliko mogu unistiti popularnost

zasto ne bi platio istu sumu i u 2003. - ako si malo istrazivao, taj isti decko je tuzio jos jednu zvijezdu da ga je silovao lol :D - bas je sexy, svi ga hoce

---------- Post added at 11:44 ---------- Previous post was at 11:43 ----------

ipak, nisam toliki fan da sam se bas raspitivao, ali mislim da nije istina, nego su ga pokusali shrvati kao i britney, jer je imao kao onaj park za djecu - otud i ideja da je "ljubitelj" djece

Mauro7
28-06-2009, 11:53
dobro al nije bitno šta je njemu sitniš šta nije, bitno je da je morao platit, pitanje je zašto je platio???

pazi upravo to šta kažeš zašto ne bi platio istu sumu i 2003.? valjda se skužilo da je za to bio ''nevin'' a zašto onda nije ništa platio kad je davao 22M???

a to čim je otvorio neverland naravno da je postao ''meta''
ali ipak mogu i ja da imam love otvorit neki super mega park za djecu ali opet neću ić tamo i spavat s ne znam kolko njih u krevetu

dera
28-06-2009, 13:29
hahahah, pa upravo zato sto je prvi put bio mega zvijezda, i nije imao vremena da se oko toga zabavlja

za zabavni park, pa ko kaze da on jeste? nema dokaza, samo price, tj. i ti kada bi ga otvorio, mogli bi pisati da si ga otvorio jer si pedofil, sta ti tu mozes

zadnja optuzba, mozda je upravo odlucio da dokaze svima da je nevin tako sto ne bi platio

Mauro7
28-06-2009, 13:38
pa onda ne bi ni prvi put platio, a koliko god njemu 22M bilo ''malo'' ipak ne ideš za ''nagodbu'' plaćat 22M koj milijun ajde ali 22!!

kao nikada nije bilo dokazano haha al da mi je znat kako ćeš dokazat bilo kakvu takvu optužbu

Moca93
28-06-2009, 13:59
Gledao sam neku emisiju na nekom E! tv al nije imao titl,pa nisam razumeo...sta je on jednom hteo neku bebu prekrivenom krpom da baci kroz prozor pa kad je video paparace brzo se povukao...probacu da nadjem snimak na youtubu?

---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:57 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=K-xdtzCLvgo

dera
28-06-2009, 14:01
nisi me razumio, prvi put kada je optuzen, bio je najveca faca u svijetu, po turnejama itd. i sada da on sve to otkaze zbog neke bjedne optuzbe, sada (2005) kada je optuzen, posto je svakako odmarao, odlucio je jednom zauvijek dokazati da nije kriv

recimo, on je na toj turneji zaradio milijardu, a zaradio bi kitu da je isao na sud, pa vidio si koliko je vremena proslo dok je dokazao da nije kriv zadnji put

---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 14:00 ----------

mocart, moj prijedlog ti je da ako nisi siguran u nesto, nemoj ni govoriti

to se desilo na turneji u njemackoj, kada je htio pokazati fanovima svoje djete, ali sva sreca pa mu nije ispalo, CUJ HTIO BACITI KROZ PROZOR I TEK KADA GA JE IZVADIO VANI VIDIO TONU KAMERMANA :D + kao da nije bilo boljeg nacina da ga se rijesi lol

tek sad vidim da nije bilo prevoda, pa si ti to zakljucio normalno

Mauro7
28-06-2009, 14:05
ma shvatio sam ali činjenica je da je imao nekih tendencija, sklonosti..o tome se radi, ja ću ga se uvijek sjećati kao jednog od najtalentiranijih pjevača, fantastičan plesač i zabavljač, a humanitarac da ne govorim...nitko to ne negira niti išta slično
samo kažem da je imao tih sklonosti, sad jel to bilo onako nešto vrlo ozbiljno ili ne, to su druge priče...ali to ne znači da ako je vama bio legenda da automatski nije u privatnom životu mogo radit neke stvari

dera
28-06-2009, 14:12
pa to i jeste problem, ja ga ne smatram nekim idolom, ali hajde mi ti navedi dokaz da je pedofil - mozda zato sto je jednom izjavio da dok je bio dijete, nije imao sve sto je pozelio, pa je zbog toga otvorio djeci besplatan park ili?
pamtiti ga kao jednog od najtalentovanijih pjevaca? pa nije bio pindule, on je pokazao ustvari da je najbolji, kralj popa, izmislio muzicke spotove, plesove...

Moca93
28-06-2009, 14:17
hehehehe imam bas lepo zakljucivanje:D

Mauro7
28-06-2009, 14:30
e sad on izmislio spotove i plesove, to što je imao jedinstveni stil je jedno al da je on izmislio e pa nije baš
i Freddy Mercury je bio legenda pa ne kažem da je izmislio to i to

Culé
28-06-2009, 15:00
Accuser admits he lied; Michael Jackson never touched him

After the sudden death of Michael Jackson Evan Chandler tells the truth.

In 1993, Chandler told a psychiatrist and police that he and Jackson had engaged in sexual acts that included oral sex, the boy gave detailed description of Jackson's genitals. The case was settled out of court for a reported $22 million, but the strain led Jackson to begin taking painkillers. Eventually he became addicted.

Now maybe for the remorse of his death Chandler decides to tell us the truth. " I never meant to lie and destroy Michael Jackson but my father made me to tell only lies. Now I can't tell Michael how much I'm sorry and if he will forgive me." Evan Chandler was tape-recorded saying amongst other things, "If I go through with this, I win big-time. There's no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever…

Under the influence of a controversial father (Jordan Chandler) told his son to tell that Jackson had touched his penis. Jordan Chandler then told a psychiatrist and later police that he and Jackson had engaged in acts of kissing, masturbation and oral sex, as well as giving a detailed description of what he alleged were the singer's genitals.

"Now for the first time I can't bare to lie anymore. Michael Jackson didn't do anything to me, all was my father lies to escape from being poor."

http://i8.photobucket.com/albums/a2/kinkyformj/PM45O46150.jpg

Mauro7
28-06-2009, 15:14
uuuuu zamisli ti to, SAD odjednom ga grižnja savjesti jebe
da mu nije netko sad dao još malo para da bi se jacksona opralo onih starih optužbi

dera
28-06-2009, 16:25
ja sam nacuo da je on izmislio spot (znaci gluma, ne ono stojis pred kamerom sa mikrofonom i pjevas) kada je izdao - Billie Jean

Nera
28-06-2009, 17:22
ja sam nacuo da je on izmislio spot (znaci gluma, ne ono stojis pred kamerom sa mikrofonom i pjevas) kada je izdao - Billie Jean
Upravo tako. Prvi koji je uveo pojam muzickog spota u njegovom danasnjem obliku, je bio Michael. Isto tako, njegov i sestrin spot (Janet) za pjesmu "Scream" je najskuplji svih vremena (7.000.000$).

<object width="640" height="505">


<embed src="http://www.youtube.com/v/QxkVaYlrfh8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></object>

Enfant Terrible
28-06-2009, 17:45
Svako ima svoje mišljenje, ali Michael Jackson je revolucija u muzici i možda najveća muzička zvijezda svih vremena, i to niko ne može osporiti (volio ga neko ili ne). Sada, ćitam ovdje neke komentare oko pedofilije, ja u to ne vjerujem. Jackson nikada nije bio osuđen, a jednom ili dvaput se nagodio van suda, po mom mišljenju, da bi izbjegao nepotrebno vucaranje po sudovima. Znam kakvih ljudi ima i ovo svjedoćenje momka gore potvrđuje moje tvrdnje. Ljudi su vidjeli priliku da dođu na lagan način do novca i laganjem su to iskoristili (ne svi, ali neki jesu).

Nera
28-06-2009, 18:16
Iako ovo nije konkretno samo njegova pjesma, moram je staviti. Osim toga, sto je namijenjena u neke bolje i vise svrhe, ova pjesma je drugacija od ostalih. Pogledajte ta imena, te glasove, te velicine... Bog te maz'o. :D

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jzw6GiqZyD0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jzw6GiqZyD0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>


@Zlatane, ja sam nacuo prije da je nesto pomagao Sarajevu tokom 90-tih, ali nzm sto konkretno? Moze kratko objasnjenje? :)

Culé
28-06-2009, 18:39
Iako ovo nije konkretno samo njegova pjesma, moram je staviti. Osim toga, sto je namijenjena u neke bolje i vise svrhe, ova pjesma je drugacija od ostalih. Pogledajte ta imena, te glasove, te velicine... Bog te maz'o. :D


On je napisao tu pjesmu, zajedno sa Lionelom Richiem.


@Zlatane, ja sam nacuo prije da je nesto pomagao Sarajevu tokom 90-tih, ali nzm sto konkretno? Moze kratko objasnjenje? :)

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090626012

Nera
28-06-2009, 18:42
On je napisao tu pjesmu, zajedno sa Lionelom Richiem.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090626012
Da, znam , mislio sam na interpretaciju samo. :)

A sto se tice pomoci, kapa dolje... E da je vise ovakvih.. :rolleyes:

Enfant Terrible
28-06-2009, 23:26
@Zlatane, ja sam nacuo prije da je nesto pomagao Sarajevu tokom 90-tih, ali nzm sto konkretno? Moze kratko objasnjenje? :)
Da, pomagao je Sarajevo paketima (kao što si vjerovatno pročitao u onom članku), a što je najvažnije dosta je promovisao situaciju u Sarajevu tokom ratnih dana po svijetu što je probudilo interes i drugih ljudi da pomognu i da se vidi prava istina šta se dešava (jer agresori su propagirali da ne granatiraju Sarajevo, nego mi sami sebe, Bože sačuvaj). I još jedna stvar, nije tužio Dinu Merlina zbog plagijata :D

Huska
01-07-2009, 09:34
http://pincom.info/slikaID.php?ID=56050

http://pincom.info/slikaID.php?ID=56092

:D

dera
01-07-2009, 14:59
jao vidio sam tu prvu gore sliku, a sta kaze na ovoj drugoj?

Huska
01-07-2009, 15:15
ja mislim ovo gore na vrhu da pise "poslednji pozdrav belom bratu" a ovo ispod vjerovatno "ozalosceni"

hulle
06-07-2009, 22:14
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pw2cQ9K5rJ0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pw2cQ9K5rJ0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

Moca93
06-07-2009, 22:27
ma najveca glupost :) cim nije imao neko malo duh dete kod sebe to nije nista:)

dera
06-07-2009, 22:49
posto ne vjerujem u to necu ni da raspravljam

Balotelli#45
07-07-2009, 12:57
pu jebote kako je jezivo :sivi:

adiK
07-07-2009, 13:01
Da je sjena izvela moonwalk povjerovao bih :D

Huska
07-07-2009, 13:06
pu jebote kako je jezivo :sivi:

sta je jezivo :S

ivan019
07-07-2009, 13:09
Ma samo jedan je Dzeki hehe

dera
27-08-2009, 00:23
http://uk.news.yahoo.com/5/20090826/video/vwl-sounds-whacko-but-vid-shows-jacko-ba-89eb865_1.html

upravo ono cega sam se bojao, mada su ovo mogli lahko snimiti, moze ono da bude svako, trebaju prvo vidjeti da li se registracije podudaraju

Culé
27-08-2009, 00:33
Gledah to danas... Niđe veze. Ne vidi se ništa.

Moca93
27-08-2009, 01:55
a sta je to...ja se plasim da gledam sada:)

dera
27-08-2009, 02:17
kao, MJ izasao u nekom podrumu iz hitne, koja ga je vozila kao mrtvog

Moca93
27-08-2009, 02:29
ma gledacu ja to ujutro a ne sad pa da nemogu da spavam:)