PDA

View Full Version : Finale Americkog Idola


Nera
22-05-2009, 20:17
DA NA PUTU prema zvjezdanom statusu ne preza ni pred čim, Katrina Darrell, natjecateljica showa "Američki idol", dokazala je pojavivši se na finalnoj večeri u malenom bikiniju. Pokazala je sve svoje adute, između ostaloga i nove prpošnije grudi čime je oduševila ponajprije muškarce, ali i žene. Naime, dok je Katrina tako razgolićena pjevala "Vision of Love" od Mariah Carey, na sceni joj se neočekivano pridružila članica žirija Kara DioGuardi i na kraju pjesme pokazala i svoje donje rublje.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3o0NALP1os0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3o0NALP1os0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Keith Urban i Kiss pjevali s finalistima
Kako to Amerikanci i inače rade, finale je bilo uistinu spektakularno. Pobjednik ovogodišnjeg "Američkog idola" postao je akustični gitarist Kris Allen, koji je u finalu zapjevao s Keithom Urbanom. Krisova pobjeda bila je veliko iznenađenje jer je tijekom showa najveći favorit bio roker iz Los Angelesa Adam Lambert, koji je na finalnoj večeri pjevao s grupom Kiss. Na kraju "Idola", inspirirani impresivnim pohvalama žirija i publike, obojica finalista izveli su "We Are the Champions" s grupom Queen u pozadini. Lambert je zbog velikog raspona glasa i sigurnog scenskog nastupa stekao obožavanje sudaca, no gledatelji su ipak potpali pod šarm pjevača tihog glasa, dječaka iz susjedstva Allena. Završnu večer ovog najgledanijeg TV programa u SAD-u, obilježilo je rekordnih više od 100 milijuna glasova diljem zemlje.




http://www.index.hr/thumbnail.ashx?path=/images2/golaamerickiidol-youtube662.jpg&width=662&o=a