PDA

View Full Version : Q7 na Meazzi


Quaresma#7
16-05-2009, 21:55
Evo jih KONAČNO. Sve su gore, malo historije onaj grad iz Milana u centru grada, bela katedrala, par trgovina official equipment (tamo sam kupio dres od Ibre) i Milan Shop :D fin je stvarno ljudi ko blata unutra jedva slikaš i dišeš od naroda. Dobro da imam 1,95 pa sam mogao lagano okidati :cool:, onda ima slika San Sira dva sata prije utakmice i slikao sam tribine iznutra dok se je punilo sve i kad se sve popunilo. Uspio sam slikati Milanovu koreografiju našu nisam uspeo jer su Interjevi sjedeli u drugom ringu izpod mene jebiga. I naravno zagrijavanje i iztrčavanje igrača na teren i između utakmice i kad su Milanovi ultrasi upalili bakle. Kad je gol pao celi stadion i tlo pod nogama se treso. Jebote kako narod urliče.:crazzy:
Bilo je stvarno fantastično i nije mi žao nijednog dinara i planiram opet iduču sezonu iči ovaj put na INTER : Milan kad mi budemo u večini :cool: i još koju ligu prvaka kad bude išlo na izpadanje ako bude dobra utakmica naravno kao Inter :Man Utd.

Evo linka do slika i minutnog snimka: http://www.megaupload.com/?d=WRZ67POX
Prijatno downloadanje

dera
17-05-2009, 20:29
ovdje ce biti post Quaresme kojeg cemo prebaciti iz teme Balotelli

Balotelli#45
17-05-2009, 20:33
to dera da ima to izdvojeno a mogao si i otvoriti neku temu gde cemo postavljati kad smo bili na utakmice odnosno ko je bio na utakmice ja sam jedino na roma inter i na mihinu oprostajnu kada se racunaju interove al slike sve pogubio imam samo u albumu za slike :D