View Full Version : Novosti
Bologna have sacked manager Sinisa Mihajlovic and have named Giuseppe Papadopulo as his replacement.
Mogu samo reci da sam predpostavljao ovakav razvoj situacije, Mihajlovicu u zadnje vreme nisu bas cvetale ruze :sivi:
Ala je bio dugo trener...Sto se kaze od srede do petka :sivi:
Mancini ga nista nije naucio :D
Ala je bio dugo trener...Sto se kaze od srede do petka :sivi:
Mancini ga nista nije naucio :D
kako nije, pa i manci je kod nas prvu sezonu imao vise nerjesenih nego pobjeda i poraza zajedno :sivi:
da je preuzeo bolognu na samom pocetku mislim da bi bolje prosli
Da, Bologna ga je vise iz ocaja odpustila nego zbog njegovog vodjenja ekipe. Verovatno ako sledece sezone preuzme neku ekipu od pocetka da ce se pokazati u pravom svetlu. Naravno pod tim mislim da ce biti jedan dobar prosecan trener ali nista vise za sada...
ma kaki, on ce sa mancinijem opet kao asistent :D
hehe ni manciniu bas ne cvetaju ruze :sivi:
Amico Laziale
15-04-2009, 02:27
kako nije, pa i manci je kod nas prvu sezonu imao vise nerjesenih nego pobjeda i poraza zajedno :sivi:
da je preuzeo bolognu na samom pocetku mislim da bi bolje proslie covjece kad se sjetim tog intera :eek::eek:
znaci malo ko na svijetu je bio da je sa sigurnoscu mogao reci,Inter danas nece igrati nerjeseno:)
Norveški Maldini
Kapiten Rozenborga, Roar Strand, minulog vikenda je obeležio nesvakidašnji jubilej: protiv Od Grenlanda zaigrao je po 600. put za tim iz Trondhajma u kome je neprestano od 1989, ako se izuzme kratkoročna pozajmica u Moldeu 1993. godine.
Ovaj 39-godišnjak, koji je veći deo karijere proveo kao fudbaler veznog reda a pred smiraj svojih igračkih dana nastupa na poziciji desnog beka, pomogao je svom klubu da osvoji 14 titula i 5 kupova, dok je za nacionalnu selekciju nastupio 42 puta.
Poređenje sa legendom AC Milana, Paolom Maldinijem, sasvim je logično iako Strand odaje poštovanje svom kolegi rečima da su "njih dvojica u različitim svetovima". Razlog tome, svakako, nije jedino u činjenici da je Maldini do ovog vikenda samo u prvenstvu Italije odigrao 641 meč, već i u broju trofeja koji je slavni Italijan osvojio.
Naša publika je Stranda mogla da vidi u nekoliko navrata, a izdvajaju se njegovi nastupi u minimalnom porazu od Jugoslavije na Evropskom prvenstvu u Belgiji i Holandiji 2000, kao i u eliminaciji Zvezde od Rozenborga u Kupu UEFA u sezoni 2003/04
Balotelli#45
22-04-2009, 20:25
sta sad cekaju milanovi agenti :sivi: :sivi: ne bi me cudilo da osvane ponuda milana :sivi:
Video - 3D tehnologija potvrdila: Rijeci je 1999. ukradeno prvenstvo!
http://www.index.hr/images2/rijek_osijek_hrt_3d.jpg ONO što su svi znali već deset godina jučer je potvrđeno i modernom tehnologijom. Rijeka je 1999. godine trebala postati hrvatski prvak, a zaleđe koje je dosudio Alojzije Šupraha nakon signalizacije Zorana Krečaka u utakmici protiv Osijeka bilo je nepostojeće.
<embed src="http://www.youtube.com/v/3RPqOaj_gMY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="300" height="250">
Točnije posljednji igrač obrane Osijeka bio je 12 centimetara ispred Rijekinog nogometaša koji je zabio, sada se pokazalo, regularan gol koji bi Rijeki donio tri boda potrebna za potvrdu naslova.
"Lako je sada reći. Znate li vi što je 12 centilmetara", komentiralo je "Oko Sokolovo" Mateo Beusan rezultate moderne 3D tenhologije Hrvatske televizije.
<style> .clanaktag a {color:#666; text-decoration:none; border:0px !important} .clanaktag a:hover {color:#15A915 !important; text-decoration:underline} </style>
''sada se pokazalo'' pa to smo znali svi mi riječani i svi koji su objektivno gledali utakmicu :sivi:
tada je bilo dovoljno znati da je bilo sve pod kontrolom Tuđmana i Dinamo oprostite CROATIA (ahaha) je morala osvojiti prvenstvo
ee, nisam znao da je i dinamo jube :D
CurvaNord69
01-06-2009, 19:29
Pa tu izgleda sa snimke da je offside jer kad ti gledas sa strane nemozes u trenutku vremena vidit 2 igraca koja stoje jedan iza drugoga.
u svakom slucaju steta za rijeku
Tada ti je Franjo bio gori od trojstva Rubea
CurvaNord69
01-06-2009, 19:35
Pa onda ces rec da je namjesto i ligu prvaka?
kako, pa eno ti i 3D verzije, sudija je bio ispred svih, mada nije moje da se mjesam jer nije Inter ostecen :D
Pa onda ces rec da je namjesto i ligu prvaka?
molim?
CurvaNord69
01-06-2009, 19:41
Pa znas da je dinamo dobro prolazio u LP u drugom dijelu 90', zar nije logicno da osvoje svake godine HNL
Pa znas da je dinamo dobro prolazio u LP u drugom dijelu 90', zar nije logicno da osvoje svake godine HNL
ahahah ma mrcino ne kužiš ti... pravilo je bilo - jaki smo ali AKO SLUČAJNO NETKO (kao Rijeka eto..) BUDE PREKONKURENTAN ZNATE ŠTO TREBA... i te godine je upravo zahvaljujući toj utakmici 1-1 Dinamo postao prvak
Balotelli#45
01-06-2009, 19:46
Pa nije logicno da neko misli da je logicno da se nekoj ekipi kradu titule
heheh, jel Ronaldo plakao i napustio drugoplasirane? :P
meni se iskreno svidjao dinamo, ali ovim mi se gubi, sada moram traziti novi klub u hrv :)
CurvaNord69
01-06-2009, 19:53
Ma to da je bio veci offside moglo bi se rec, al 10cim u pola sekunde.
Nesjecam se bas utakmice, jel bilo jos situacija sumnjivih?
Ko se igra s decom...
http://www.sportskacentrala.com/fudbal/lige/engleska/aurelio-povreda.jpgLevi bek Liverpula Fabio Aurelio mogao bi da propusti veći deo naredne sezone zbog povrede koju je zaradio igrajući se sa decom. 30-godišnji Brazilac tokom godišnjeg odmora iskrenuo koleno "pikajući" fudbal sa klincima u bašti.
Iz Liverpula se još uvek ne oglašavaju, a pojedini britanski mediji navode da Aurelija zbog ove povrede očekuje šestomesečna pauza.
Balotelli#45
09-07-2009, 10:42
hahahah jadan on povredio se u basti ovo je vise smesno nego zalosno :D
Quaresma#7
29-07-2009, 10:29
Juan Pablo Sorin je otišo u penziju.
Balotelli#45
29-07-2009, 10:50
on je vise bio povredjen nego sto je i igrao ...
Autor: Blic online | Foto:AP | 30.07.2009. - 15:44
Poznata NBA zvezda Šakil O'Nil iskoristio je profil na Twitter-u da izazove Dejvida Bekama na partiju penala uz poruku da nema šanse da mu bivši as Junajteda pošalje loptu iza leđa.
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="468" height="60"></object>
Centar Klivlenda u avgustu će se pojaviti na TV u emisiji "Shaq VS" gde će imati zadatak da svake nedelje odmeri snage sa različitim asovima – od Majkla Felpsa, preko Oskara De La Hoje do Serene Vilijams.
Na Šekovoj listi nedostaje samo fudbal pa je čuveni centar rešio da baci rukavicu u lice i jednom od najpoznatijih svetskih fudbalera.
"Dragi Bekame, ja znam da si ti čuo za moj šou "Shaq VS" i znam da nema šanse da mi daš gol. Izazivam te, mali čoveče" napisao je Šek i nastavio.
"Bekame, znam da me čuješ, ali nemoj da se plašiš i ne teraj me da te zivkam svaki čas da idemo napolje. Nikada mi nećeš dati gol. Nemoj da me teraš da šaljem poruke milionima ljudi na Twitteru-u da se plašiš Šeka", poručio je bivši as Los Anđeles Lejkersa.
Bivši fudbaler Mančester junajteda je, prema sopstvenom priznanju, veliki ljubitelj košarke i navijač Lejkersa, mada mu se mnogo više dopada Kobi Brajant sa kojim se i druži, a koji je svojevremeno bio u sukobu sa Šekom kada su delili istu svlačionicu.
Bekam se verovatno neće pojaviti u Šekovom serijalu, ali O'Nil u svakom slučaju planira da kad tad odigra partiju penala sa poznatim fudbalerom.
koji ludak, evo sad u ponedeljak bio specijalni generalni menadzer Raw-a (wwe)
Landon Donovan ima novi virus.
Balotelli#45
14-08-2009, 11:27
svinjski H1N1 to dobio kad igrali protiv milana :D haha
AMEOBI banovan godinu i pol igranja fudbala zbog droge
Quaresma#7
28-08-2009, 15:53
E neka mu, nema mesta za rogiraše u fudbalu.
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
Prvi čovek engleskog nižerazrednog tima Nots kaunti Sven Goran Erikson odlučio je da nakon dovođenja bivšeg reprezentativca "gordog Albiona" Sola Kembela u Notingem još jednom oduševi navijače. Erikson naime planira da kupi bivšeg reprezentativca Italije Kristijana Vijerija i Šveđanina Fredija Ljungberga! Erikson i Bobo Vijeri već su radili zajedno u Laciju u sezoni 1998/99 i Šveđanin o nekadašnjem golgeteru "azura" ima sjajno mišljenje. U prilog mu ide što Vijeri od aprila nema klub a više puta je izjavio da Eriksona veoma ceni. Dolazak Fredija Ljungberga u Nots kaunti biće malo komplikovaniji budući da je on ugovorom vezan za američki tim Sijetl Saunders. Sa druge strane, švedski mediji već su pisali o Ljungbergovom teškom privikavanju na život u Sijetlu, pa bi Fredi ipak mogao da se vrati na Ostrvo.
wau, drugoligaski bilan, ali ce izboriti premijer ligu sto da ne.. navijaci ce biti odusevljeni
Luis Felipe Scolari Pips Jose Mourinho As Highest-Paid Coach - Report
The former Brazil and Chelsea manager takes over the reigns at Uzbeki side Bunyodkor, and earns more than the Inter gaffer...
Inter coach Jose Mourinho is no longer the highest-paid coach in the world.
That honour has now gone to the former Chelsea and Brazil manager, Luis Felipe Scolari, after signing an 18-month contract with Uzbekistan side Bunyodkor.
Scolari is set to earn €13million for his services, topping Mourinho's €11million a season that he currently earns.
The 2002 World Cup-winner says that he is there to win, and wants to grow the game in Uzbekistan.
"I am here because I believe I can contribute to the growth of the Uzbeki game," Scolari said, as reported by Corriere Dello Sport.
"I also believe in this project."
Grujinho
07-09-2009, 12:59
"I am here because I believe I can contribute to the growth of the Uzbeki game," Scolari said
hahahahahahaha...ja mu vjerujem :D
haha ovo je stvarno prava komedija, ni mou ne zasluzuje 11 a kamoli ovaj saban 13 :sivi:
samo se sada bojim da mourinho ne podje sa procentima, i traziti 15m heheheh
samo se sada bojim da mourinho ne podje sa procentima, i traziti 15m heheheh
moze da se desi i to veoma lako
Kenyon otpusten iz Chelsea, navodno, Abramovich smatra njega krivcem zasto Deco i Carvalho nisu prodani. Juhuu!
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Bendtner: "Samo čudo i pojas su mi spasili život" </td> <td class="buttonheading" align="right" width="100%"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=3711) </td> <td class="buttonheading" align="right" width="100%"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=3711&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" align="right" width="100%"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=3711&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Petak, 02.10.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> Napadač Arsenala Nicklas Bendtner vjeruje da su ga neke 'više sile' spasile da u nedjelju iz slupanog automobila izađe praktički neozlijeđen. Danac je u nedjelju ujutro krenuo na trening kada je sa svojim Aston Martinom sletio sa ceste i zabio se u ogradu i drvo.
Zbog ove nesreće je propustio utakmicu Lige prvaka protiv Olympiakosa u utorak, ali nada se kako će biti u momčadi za nedjeljni premierligaški dvoboj protiv Blackburna.
"Netko ili nešto se pobrinuo za mene na cesti. Ne znam tko ili što, ali jednostavno je postojalo nešto što mi je pomoglo. Čvrsto vjerujem da jednostavno nije bilo vrijeme da napustim ovaj život. Policajci i svi ostali koji su se našli na mjestu nesreće su mi rekli da bih bio mrtav da nisam bio vezan. Rekli su mi i kako bih bio mrtav da sam vozio manje siguran auto. Zapravo su svi nazvali čudom to što nesreća nije završila mojom smrću ili u najmanju ruku teškom ozljedom." rekao je Bendtner.
http://euronogomet.com/images/stories/vijesti/bendtner_1491168c.jpg
"Bio je to veliki šok za mene, ali ne treba mi psiholog. Već sljedećeg dana sam vozio svoj drugi auto i nisam imao problema. Osjećam se dobro, iako mi je rame jako nateklo. Imao sam i nekoliko posjekotina i modrica, a koljena mi je ozlijedilo drvo koje je prošlo kroz vrata auta. Koljena su mi dosta modra, ali ništa u njima nije polomljeno ili istegnuto." dodao je Bendtner.
</td></tr></tbody></table>
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:58 ----------
http://euronogomet.com/images/stories/vijesti/bendtner_1491168c.jpg
Balotelli#45
05-10-2009, 13:47
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w1TuAAhXn0M&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w1TuAAhXn0M&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
hahaha gledajte kakav gol dao martin usao u ginisovu knjigu rekorda :sivi: :sivi: glavonja :sivi:
Drogba: Mama me zvala 'maršal Tito'
http://www.b92.net/news/pics/2009/10/392615994acc80347b90d691202830_big.jpg
Centarfor Čelsija Didije Drogba izjavio je za „San“ da je njegov nadimak u detinjstvu bio „Maršal Tito“.
Drogbina majka Klotild bila je veliki obožavalac jugoslovenskog komunističkog vođe, Josipa Broza Tita, čiji je „borbeni duh i hrabrost“ želela i da prenese na svog sina, kada mu je davala nadimak. „Kada sam bila trudna sa Didijeom, postojao je jedan čovek koji je bio vođa Jugoslavije, Maršal Tito i ja sam ga cenila zbog njegovih vrlina i posvećenosti“, rekla je gospođa Drogba.
„Volela sam ga puno zbog njegovog borbenog duha i zato smo ga zvali Didije Tito“, rekla je Klotild Drogba.
Posvećenost koju je Tito pokazivao kao lider Jugoslavije inspirisala je Drogbu da se bavi fudbalom, čak i kada su okolnosti bile protiv njega.
Kada je imao 11 godina, zbog finansijske krize koja je pogodila Obalu Slonovače, Drogba se preselio u Francusku sa svojim ujakom, Mišelom Gobom, profesionalnim fudbalerom.
Prvu prepreku pri bavljenju fudbalom imao je već u 13. godini kada su mu roditelji zabranili da trenira godinu dana, zbog toga što je ponavljao razred u školi.
Par godina kasnije, u 17. godini, ponovo je godinu dana bio van fudbalskog terena, ovaj put zbog slomljenog stopala na treningu.
Veliki proboj centarfor Obale Slonovače načinio je u svojoj 25. godini kada je iz Marselja prešao u Čelsi za 24 miliona evra i kada je postao velika zvezda.
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Vidić među deset "naj gunđala" u Engleskoj
Autor: Blic online | 07.10.2009. - 19:03
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/10_oktobar/07/sport/VIDIC-v.jpg
Srpski reprezentativac Nemanja Vidić našao se na Mirorovoj listi "deset najvećih gunđala" u engleskom fudbalu zbog prošlogodišnjih komentara na račun engleskih običaja i grada Mančestera.
Mesta na listi zaslužili su fudbaleri koji su se u proteklih desetak godina proslavili različitim izjavama vezanim za protivničke klubove i navijače, novu sredinu ili loš rad stručnog štaba.
Deseto mesto na listi zaueo je Jens Leman koji je pored raznoraznih gafova na terenu prevazišao sebe kada je zbog slabe forme morao da ustupi mesto Manuelu Almuniji.
"Sedeti na klupi i biti iza nekoga ko počinje da brani u 30. godini nije nimalo smešno. On nije u mojoj klasi", rekao je sada već bivši golman Arsenala.
Deveto mesto zauzeo je fudbaler Mančester sitija Robinjo. Za razliku od Nemanje Vidića Brazilcu se dopalo što sumorni Mančester makar ima brazilski restoran, ali je problem bio na terenu.
"Nisam se navikao na konstantne porcije batina tokom utakmica. Iznenađen sam što sudije ne sviraju faul čak ni kada me tuku kao životinju", rekao je nekoliko meseci po dolasku u Siti Robinjo koji danas na treninzima može da se čeliči sa momcima a-la Kreg Belami.
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/10_oktobar/07/sport/RAVANELI1-ver.jpgOsmo mesto zauzeo je Izraelac Tal Ben Haim koji je kukao na Avrama Granta posle odlaska Žozea Murinja iz Čelsija, a sedmi je nekadašnji napadač Midlzbroua Fabricio Ravaneli. Sredinom devedesetih poznati sedokosi napadač zarađivao je 70 hiljada evra nedeljno i bio među plaćenijim fudbalerima u zemlji što ga ipak nije sprečilo da se večito žali na loše uslove za rad, klupsku infrastrukturu i nedostatak kvalitetnog života na severoistoku Engleske.
Ravaneli je otišao posle godinu dana, a u poređenju sa njim Nemanja Vidić dobro gura.
Njegova izjava od prošle godine da neće ostati da živi u Engleskoj zbog večitih padavina i nedostatka sunca dobro je zapaćena na Ostrvu, a pogotovo onaj deo u kome Vidić kaže da je najatraktivnija lokacija u Mančesteru železnička stanica odakle ljudi mogu da odu u neku lepšu sredinu.
Ešli Kol koji je zauzeo peto mesto svakako nema problema sa klimom, ali je svojevremeno imao problema oko produžetka saradnje sa Arsenalom zbog čega je usledio odlazak u Čelsi.
"P... uz vetar", rekao je Kol svom agentu kada mu je ponuđeno da za 55 hiljda funti nedeljno ostane "tobdžija".
Četvrto mesto na listi zauzeo je ukrajinski napadač iz Liverpula Andrej Voronjin koji je letos po drugi put među "crvenima".
Pre odlaska na pozajmicu u Nemačku Voronjin je često kukao na rotacioni sistem Rafe Beniteza, a smetao mu je i nedostatak discipline i reda u Engleskoj što u Nemačkoj, naravno, nije imao prilike da vidi. I ne samo to.
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/10_oktobar/07/sport/KOLREU-ver.jpg"U poređenju sa Nemačkom, Engleska je daleko iza u smislu komfora i kulture. Posebna priča su engleski doktori. Kada nam je dete dobilo kožnu infeekciju satima smo čekali u redu za lekara, da bi nam on na kraju rekao da ne zna da leči infekciju i predložio da samo utrljamo neku mast. Bio sam zatečen", rekao je Voronjin.
Treće mesto na listi zauzeo je Didije Drogba sa čuvenom izjavom "ovo je j... sramota" nakon eliminacije Čelsija od Barselone u polufinalu LŠ prošle sezone, a daleko veću količinu psovki istresao je Roj Kin. Bivši kapiten Mančester junajteda je 2002. godine napustio pripreme Republike Irske pre SP u J.Koreji i Japanu što je dovelo do verbalnog sukoba sa tadašnjim selektorom Mikom Mekartijem.
"Vi ste gledali treninge i vidite da ja nisam primadona. Mik je j.. lažov i p.. od čoveka koji Svetski kup može da gurne tamo gde sunce ne sija. Jedini razlog što se bakćem sa njim je što je sasvim slučajno on selektor moje zemlje. A i to može da zabije na jedno mesto", rekao je tada Kin.
Konačno, prvo mesto zauzeo je nekadašnji Kinov saigrač iz Mančestera Geri Nevil koji se u svojoj autobiografiji okomio na večitog rivala Liverpul i to ne samo kada je u pitanju fudbal.
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:03 ----------
Ni Kisindžer nije uspeo da pomiri Zidana i Materacija
Autor: Blic online | Foto:Reuters | 07.10.2009. - 11:40
Zinedin Zidan i Marko Materaci se nisu rukovali ni posle tri godine od čuvenog udarca glavom na finalu Svetskog prvenstva 2006. godine, a italijanski mediji su objavili da je njih pokušao da pomiri čak i nobelovac Henri Kisindžer.
Čovek koji je vodio pregovore o kraju rata u Vijetnamu nije bio dovoljan da se "Zizu" i "Matriks" sretnu u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su se prikupljali dobrotvorni prilozi. Kako navodi "Gazeta delo Sport" pored bivšeg državnog sekretara SAD, među onima koji su hteli da tokom teletona pomire dvojicu fudbalera bili su i Žak Širak, Mišel Platini, Didje Dešam, Masimo Morati i Marčelo Lipi. Svojevremeno je propao i pokušaj Sepa Blatera da spoji dvojicu igrača i to na utakmici protiv rasizma pod nazivom "90 minuta za Mandelu".
Drogba: Za Mourinha bih i nogu slomio
Chelseajev napadač Didier Drogba (31) gaji ogromno povjerenje u svog bivšeg trenera Josea Mourinha i njegove metode rada u tolikoj mjeri da bi si i zdravlje ugrozio.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/091009040.jpgFoto: Reuters
Pod paskom Portugalca Drogba je igrao tri trofejne godine u kojima je londonski klub osvojio dva premierligaška naslova i FA Cup.
- Jose zna mnogo o taktici, no ono što bih istaknuo kao njegov forte svakako je pristup igračima, što u današnjem nogometu predstavlja 90 posto dobro obavljenog posla. Zna kako izvući najbolje od svakog svog igrača, a ja ga volim jer me je učinio nogometašem kakav danas jesam. Za njega bih i nogu slomio - kazao je Drogba, koji je u nekoliko navrata javno kazivao da bi ponovno volio igrati za Portugalca.
---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/491/v149166p0.jpg <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="50%" height="5"> <tbody><tr> <td>
</td> </tr> </tbody></table> Toni se vraća u Italiju, Adrijano neće
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="340"> <tbody><tr> <td> Petak, 9. oktobar 2009. 02:17 </td> <td align="right"> </td> </tr> </tbody></table>
Luka Toni se oporavlja od povrede Ahilove pete i planira povratak u italijanski fudbal kako bi se izborio za mesto u reprezentaciji na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi sledeće godine.
Kod trenera Bajerna Luja Van Gala nije u prvom planu. U sukobu je sa Holanđaninom, koji mu je namenio mesto u "drugom timu"
"Imam pozitivno iskustvo sa nemačkim fudbalom, postigao sam 60 golova za dve sezone. Ipak, bilo bi lepo da se vratim u Italiju. Sledeći Mondijal je verovatno poslednji na kojem ću moći da učestvujem. Jednom sam bio prvak sveta, a voleo bih da pokušamo da ponovimo taj uspeh", rekao je napadač Bajerna.
Toni je u Bajern došao u leto 2007. godine iz Fiorentine, a prethodno je igrao i za Palermo. Toni nije igrao za "azure" od juna ove godine i Kupa Konfederacija u Južnoj Africi.
"Moj prvi izbor je Italija. Prošle sezone nisam igrao najbolje što mogu, ali sada sam bolji i želim to da potvrdim u dresu reprezentacije", dodao je Toni.
Italijani u subotu igraju protiv Republike Irske, a za plasman na SP na toj utakmici dovoljan im je i nerešen rezultat.
Prema pisanju italijanskih medija, Toni bi već u januaru mogao da napusti Bajern, a kao mogući novi klubovi pominju se Milan i Napoli.
<!-- asdfd das dasa DA ADSaddsa dsa --> http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/491/v149166p1.jpg
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="50%" height="5"> <tbody><tr> <td>
</td> </tr> </tbody></table>
Menadžer Adrijana: Ma, kakav Milan?!
Menadžer Adrijana, Žilmar Rinaldi, demantovao je da njegov klijent pregovara sa Milanom što su minulih dana plasirali mediji.
"Ne postoje nikakvi razgovori o potpisivanju ugovora sa Milanom. To su glasine koje šire mediji", rekao je Rinaldi za brazilsku televiziju "Globoesporte".
Adrijano se u aprilu vratio u Brazil iz Intera kako bi se izlečio od depresije i alkoholizma, a nedugo zatim potpisao je ugovor sa Flamengom iz Rio de Žaneira.
"Adrijanu nije potrebno da ponovo bude nesrećan", dodao je menadžer brazilskog fudbalera.
Dok je igrao za Inter, Adrijano je često bio viđan na žurkama u Milanu, svakodnevno je konzumirao alkohol, zbog čega je izgubio mesto u ekipi i počeo da se sukobljava sa saigračima i trenerima.
Od povratka u Brazil, Adrijano je za Flamengo odigrao 22 utakmice i postigao 15 golova, a dobio je i poziv selektora nacionalnog tima Karlosa Dunge.
“Ti si imbecil, i nisi nikakav navijač. Otkuda ti pravo da me uzimaš u usta. Piši o Barceloni, ali ne i o meni inače ću ti pokazati”, rekao je Laporta .
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-25017.htm
a ja uvijek mislio da je laporta miran i fin čiko :D:D
Ševčenko: Murinjo me je uništio u Čelsiju
Autor: Blic online | 10.10.2009. - 19:31
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/10_oktobar/10/sport/sevcenko-v.jpg
Napadač Dinama iz Kijeva i reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko izjavio je da mu je trener Žoze Murinjo uništio karijeru u Čelsiju.
Ševa je potpisao ugovor sa Čelsijem 2006. godine i to na insistiranje vlasnika kluba Romana Abramoviča, međutim to nije mnogo uticalo na rezon Murinja koji ga je stalno držao na klupi.
"Za moj krah u Čelsiju je jedini krivac Murinjo. On je odličan organizator, ali ne zna da se ponaša prema igračima. I pored toga, ne nosim loše iskustvo iz Čelsija. Sada sam u Dinamu u kojem ću svima pokazati da moja karijera ipak nije na izdisaju", rekao je Ševčenko za Dejli Miror.
PROVALITE SLIKU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
sheva nije svjesan koliko je on jos igraca upropastio :)
ma njega je upropastio Matrix :sivi:
Quaresma#7
03-11-2009, 01:42
Wayne Rooney je postao tata. Njegova žena Coleen mu je rodila sina i dali mu ime Kai Wayne :D.
Čestitam jim na sinu i nek jim je živo i zdravo.
Neke kladionice su več počele kupiti kvote dali če Rooney mladji biti fudbaler, igrač Manchester Uniteda i Engleski reprezentativac.
Kvote su: :D
100 prema 1 da če igrati u premier league
125 prema 1 da če igrati za Man. Utd.
150 prema 1 da če obuči dres Eng. Rep. i tako dalje....
Ja se kladim na sve troje :sivi:
mozda zaigra i u spaniji, kazu da je meta reala (wayne):D barem im ga ronaldo predlaze
te opklade su mi najsmesnije, ko ce cekati 15 godina, ja bih izgubio listic hehe
Quaresma#7
03-11-2009, 12:00
Ma težko da če Rooney napustiti Englesku
Rambo Petković ponovo iz kornera! /video/
Autor: Blic online | 09.11.2009. - 12:43
Dejan Rambo Petković je nastavio da gradi status legende u Flamengu, ovog puta u pobedi na gostovanju Atletiko Mineiru rezultatom 3:1.
Rambo je već u 9. minutu doneo prednost svojoj ekipi i to golom iz kornera, drugim u poslednjih mesec dana (http://www.blic.rs/sport.php?id=116368)!
Popularnom "Petu" je to šesti pogodak u sezoni, a nakon što su mrežu zatresli i Maldonado i Adrijano napravila se velika gužva na čelu tabele – Sao Paolo ima 59 bodova, Palmeiras 58, Flamengo 57, a Atletik Mineiro 56 bodova.
<object width="425" height="344"><param name="movie"
value="http://www.youtube.com/v/adByMEiDvrE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/adByMEiDvrE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Il Trattore
10-11-2009, 10:57
te opklade su mi najsmesnije, ko ce cekati 15 godina, ja bih izgubio listic hehe
tako se otac od chrisa kirklanda,dok je ovi jos bia dite kladia da ce zigrat za englesku reprezentaciju i kad je ovi brania jednu utakmicu za engleze otac mu je dobija pare na kladionici :D
Balotelli#45
10-11-2009, 13:12
kakve macke adri i petko :D
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/523/v152329p0.jpg <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="50%" height="5"> <tbody><tr> <td>
</td> </tr> </tbody></table> Čelsi, Arsenal, pa Crvena zvezda...
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="340"> <tbody><tr> <td> Utorak, 10. novembar 2009. 16:49 </td> <td align="right"> </td> </tr> </tbody></table>
Analitičari najuticajnije evropske internet stranice posvećene fudbalu, Goal.com, i ovog meseca složili su listu deset najboljih klubova na planeti tokom prethodnog meseca.
Goal.com na treće mesto Top 10 liste svrstao je Crvenu zvezdu, odmah iza Čelsija i Arsenala, a ispred Milana i Rubina iz Kazanja.
U pasusu o crveno-belima, koji počinje pitanjem: "Da li se dobra vremena vraćaju na Marakanu?", navodi se i da je "Crvena zvezda vodeća na tabeli Superlige, posle dve sezone tokom kojih je gubila od najvećeg rivala Partizana".
U prilog visokom plasmanu, čak i ispred slavne Barselone, ide i statistički učinak Pižonovog tima od deset pobeda i jednog nerešenog rezultata u prvih 11 kola, a tokom oktobra Crvena zvezda ima stopostotan učinak i u prvenstvu i u Kupu.
Takođe, Goal.com apostrofira dvojicu fudbalera kao nosioce novog Zvezdinog talasa, a to su Vladimir Bogdanović i Slavko Perović, koji "predvode crveno-bele kao istinsku silu, kakva je uglavnom bila".
Za kraj i poruka: "Obratite pažnju na njih kada se sledeće sezone vrate u Evropu".
TOP 10 LISTA SAJTA GOAL.COM ZA OKTOBAR:
10. Liverpul de Montevideo (Urugvaj)
9. Pohang Stilers (Južna Koreja)
8. Barselona (Španija)
7. TP Mazembe (DR Kongo)
6. Banfild (Argentina)
5. Rubin Kazanj (Rusija)
4. Milan (Italija)
3. Crvena zvezda Beograd (Srbija)
2. Arsenal (Engleska)
1. Čelsi (Engleska)
Goal.com je prvo mesto dodelio londonskom Čelsiju, jer su tokom prethodnog meseca pobedili i Liverpul i Mančester junajted, a u Ligi šampiona uveliko su obezbedili plasman u drugu rundu, u konkurenciji Porta, Atletiko Madrida i Apoela.
Od početka sezone, sastav Karla Anćelotija izgubio je samo jedan meč, od Aston Vile u gostima.
Vanja i Grujo gledajte i placite :sivi:
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:44 ----------
Gol za dve sekunde! (VIDEO)
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="340"> <tbody><tr> <td> Utorak, 10. novembar 2009. 15:12 </td> <td align="right"> </td> </tr> </tbody></table>
Saudijac Navaf al Abed postigao je gol koji su Britaniji proglasili najbržim u istoriji profesinalnih fudbalskih utakmica.
Na meču Princ Fejsal Bin Fahad kupa, između Al Hilala i Al Šoalaha (4:0), Al Abed je bio stralac sa nešto više od dve sekunde.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oLb8xlfw5ck&color1=0xd6d6d6&color2=0xf0f0f0&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oLb8xlfw5ck&color1=0xd6d6d6&color2=0xf0f0f0&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>
pitam se zasto tu nema partizana, zasluzili su, pa pobedili su sve u uefa kupu :sivi:
pa partizan je toliko dobar da ne zeli da deli listu sa barsom,interom,milanom.... :sivi:
kad ce inter ovako rano da povede, nakon sto je i cruz otisao :D
Balotelli#45
10-11-2009, 23:19
jao ove liste sto sastavljaju neki imbecili kojima je velika ZVEZDA bolja od Barca inter itd... vi gledate pa to jos nigde nema pa inter bi zvezdi dao 20 komada za 90min a ovi siromasi su treci...hahaha ovaj goal com stvarno prolupao pa pre bi stavio alcorcon na 3. mesto nego zvezdu hahahha al dobro nek se slade sad malo posto na kraju sezone opet nista nece da osvoje a i blizi se derbi gde ce da vas spustimo na zemlju :D
golman Hannovera Robert Enke izvrsio samubistvo tako sto se bacio pod vlak .. R.I.P.
Balotelli#45
10-11-2009, 23:55
:eek: aha :eek: jbt sto je to uradio :(RIP .....stvarno mi je zao
ne mogu da vjerujem, pa postoji li razlog?
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 10:39 ----------
sad citam da navodno nikad nije prezalio smrt njegove prve kceri, koja je umrla sa 2 godine, nedavno su usvojili jednu
da, izgleda da je ostavio oproštajno pismo
uopste ga ne razumem,imao je karijeru,branio cak i u repki, i tako da zavrsi...zaista bespotrebno,koliko ljudi bi samo zelelo da ima zivot kao sto je on imao...
jebi ga, očito nije prebolio smrt kćeri, pitaj koliko bi ljudi htjelo da im kćerka umre sa samo 2 godine?
i dokaz da novac nije sve u životu
da, izgleda da je ostavio oproštajno pismo
nisam cuo za to..?
nisam cuo za to..?
da, još nije poznato šta piše(možda se u međuvremenu danas saznalo tako sam ja još jutros čitao) jer piše da je pismo u rukama policije
ko zna, mozda je kakva zavjera u pitanju, you never know
a bo, danas sam samo naslov sa sportmediasetu pročitao gdje žena kaže da je bio u depresiji...
ma ja to onako, iako mislim da je sam odlucio.. steta brate, meni vrlo dobar golman i drag bio, nikad se ne bi ljutio da je dosao kod nas :D
njemu bi adri rekao kako se najbolje lijeci od depresije, crni humor cc
al nije ni od njega ljepo, ostavio ženu, kao ona nije patila još od smrti kćeri sad ostaje bez muža, možda je sebi htio olakšat, al supruzi je napravio još gore
ma cudi me da to nije uradio ranije
mozda se jos posvadjao nesto malo sa zenom i prikipilo mu
<table class="tah12px" width="342" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="okvir10"><table width="342" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="padding5pxl">http://sportin.ba/SlikeVijesti/Enke_11_11_09_1.jpgNjemački je Bild otklonio sve sumnje u pogibiju reprezentativnog vratara njemačke nogometne reprezentacije, Roberta Enkea. Hannoverov 32-godišnji vratar počinio je samoubojstvo bacanjem pod jureći vlak (160 km/h). </td> </tr> </tbody></table> </td> </tr> <tr> <td height="10">http://sportin.ba/SlikeSite/pixel.gif</td> </tr> <tr> <td> Poziva se tiražni njemački dnevnik na izjavu glasnogovornice policije koja je potvrdila pronalazak oproštajnog pisma depresivnog vratara, te se dodaje da će istraga biti okončana tokom dana. Izjave sućuti stižu sa svih strana…
Sepp Blatter, predsjednik FIFA-e: Naše su misli u ovom teškom trenutku sa suprugom i obitelji Roberta Enkea. Neka imaju snage izdržati ove teške trenutke.
Timo Hildenbrand, potencijalni vratar njemačke nogometne reprezentacije i Hoffenheima: Nakon tako teške tragedije u glavni se vrzma tisuću pitanja, među njima i zašto. Odgovor na njega vjerojatno zna tek on.
Hans Tilkowski, nekadašnji vratar elfa: Ovo je šok za cjelokupni nogometni svijet. Možda je sve ove lijepe riječi koje se sada izjavljuju Enkeu trebalo reći dok je bio živ.
Franz Beckenbauer, predsjednik Bayernovog Nadzornog odbora i njemačka nogometne legenda: Tužan sam. Nakon što čujete ovakvo što svi se ostali problemi čine malima.
Oliver Bierhoff, menadžer njemačke nogometne reprezentacije: Svi smo u šoku. Ne znamo što bismo rekli.
Nicolas Kiefer, njemački tenisač: Šok. Bio je uzor i fantastična osoba izvan sportskih granica.
Kevin Kuranyi, napadač Schalkea: To nije i ne može biti istina. Robert je bio divan osoba. Ne znam kako bih vijest prenio svojoj supruzi, koja je prijateljica s njegovom. Suosjećam s njegovom obitelji.
David Jarolim, kapetan HSV-a: Od tuge jedva dišem. Ovo je velika tragedija i ne mogu vjerovati da se dogodila. Prvo je preminula njegova kćerkica, sada i on. Strašno.
Zvjezdan Misimović, nogometaš Wolfsburga i BiH reprezentacije: To su strašne vijesti. Iako se činio distanciranim, djelovao je stabilno. Očito je smrt kćeri ostavila na njemu više traga nego što se mislilo.</td></tr></tbody></table>
kad ove izjave procitas ljudi koji su jos u nevjerici..tek tad postane bas tuzno :(
Evra zbog Iraca odbija i Sprajt
Autor: Blic online | Foto:Reuters | 11.11.2009. - 18:39
Defanzivac francuske reprezentacije i član Mančester junajteda Patris Evra razvio je neobično sujeverje uoči baraža za odlazak na SP u kome se sastaju Francuska i Republika Irska.
Kako već neko vreme igra na Ostrvu zajedno sa većinom fudbalerima protiv kojih će igrati 14. i 18. novembra, omaleni bek je na meti šale, koja sada već ozbiljno uzima maha.
"Ne znam zašto, ali sam stekao utisak da se neki momci ovih dana namerno oblače u zeleno. Ili ja maštam, ne znam. U svakom slučaju neki dan sam otvorio limenku Sprajta, dobro je pogledao, a zatim je zamenio za drugo piće. Onog časa kad vidim zeleno pomislim na Irsku", rekao je Evra koji se o informacijama o ekipi Đovanija Trapatonija dodatno informisao kod saigrača Džona O'Šeja.
"Ovih dana mi je bilo teško na Old trafordu. Džon mi je obećao pakao u Dablinu i ne prestaje da me začikava, dok mi Daren Flečer (škotski reprezentativac) neprestano ponavlja da ćemo leto provesti zajedno. To je normalno. Ja sam engleske kolege pitao 2008. godine da li žele da im svakom donesem po daljinski upravljač da lakše menjaju kanale dok gledaju EP na televiziji. Šalu na stranu, Francuska mora da da prođe dalje, to je postala obsesija. Ovaj plej-of mi je lično teži ispit nego sva tri finala Lige šampiona koja sam do sada odigrao i mislim da će biti veliki skandal ukoliko Francuska ne ode u Južnu Afriku", rekao je Evra.
Balotelli#45
11-11-2009, 22:45
hahha ja bi ga isto podjebavao al tek kad(ako) pobede :sivi: zezao bi ga ufff hahaha
kakav veliki skandal, neznam sta ti francuzi zamisljaju, kao da je ostale briga dal ce oni otici ili ne
ovo je sve cesca novost
Oberliga
Njemački amater asistirao za gol, pa umro
U nedjelju je na utakmici Oberlige (5.liga) smrtno stradao 25-godišnji Maurizio Greco, napadač momčadi TuS Güldensterna iz Stadea.
Mladi se nogometaš domaće momčadi srušio na teren na rubu suparničkog 16-erca 12 minuta prije kraja utakmice, bez ikakva kontakta s bilo kojim od igrača suparničkog sastava. Pokušali su ga oživjeti na licu mjesta, ali mu nije nije bilo pomoći. Njegova je smrt ustanovljena nakon što je prebačen u lokalnu bolnicu.
Iz kluba su objavili da ništa iz igračeve povijesti bolesti nije upućivalo na tragediju. Bilo je, međutim, poznato da je uoči dvoboja patio od lagane prehlade.
Dvoboj protiv gostujućeg Lupo-Martinija iz Wolfsburga završio je 1-1. Preminuli je Greco asistirao za izjednačujući pogodak svoje momčadi.
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:11 ----------
ovo je sve cesca novost
Oberliga
Njemački amater asistirao za gol, pa umro
U nedjelju je na utakmici Oberlige (5.liga) smrtno stradao 25-godišnji Maurizio Greco, napadač momčadi TuS Güldensterna iz Stadea.
Mladi se nogometaš domaće momčadi srušio na teren na rubu suparničkog 16-erca 12 minuta prije kraja utakmice, bez ikakva kontakta s bilo kojim od igrača suparničkog sastava. Pokušali su ga oživjeti na licu mjesta, ali mu nije nije bilo pomoći. Njegova je smrt ustanovljena nakon što je prebačen u lokalnu bolnicu.
Iz kluba su objavili da ništa iz igračeve povijesti bolesti nije upućivalo na tragediju. Bilo je, međutim, poznato da je uoči dvoboja patio od lagane prehlade.
Dvoboj protiv gostujućeg Lupo-Martinija iz Wolfsburga završio je 1-1. Preminuli je Greco asistirao za izjednačujući pogodak svoje momčadi.
Nazalost... procitao sam da je i jedan igrac Larisse , cini mi se, preminuo ove nedjelje.. Imao je 31-u godinu. Srce...
e svasta, htio sam ostaviti samo thnx na info - ali ovo: srce, khm!
http://cafemontenegro.com/index.php?group=17&news=96537
strasno...
ne moze meni taj link da otvori ovdje u domu :P
preteska stranica da je wireless odjednom ocita
Enfant Terrible
17-11-2009, 00:27
R.I.P. Antonio De Nigris
R.I.P. Antonio De Nigris
a mauriziju grecu
čudim se da nitko još nije stavljao vijest, pa ajmo malo o tome
Braća Šapina ponovo uhićeni: 200 sumnjivih utakmica, među njima dvoboji Lige prvaka i HNL-a
HRVATSKA se nalazi među devet zemalja koje su pod istragom zbog mogućeg namještanja nogometnih utakmica u novoj kladioničarskoj aferi koja potresa Europu.
Uefa je potvrdila u petak kako surađuje s njemačkim vlastima u istrazi oko 200 sumnjivih utakmica u europskim ligama.
Vjeruje se kako je kladioničarska mafija podmićivala nogometaše, trenere, suce i službenike kako bi namještali utakmice. Sve su utakmice koje se nalaze pod sumnjom odigrane ove godine.
Pretresi su ovih dana izvršeni u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Austriji i Švicarskoj, a zaplijenjena je gotovina i roba u vrijednosti većoj od milijun eura. Uefa je objavila kako je pomogla u istrazi putem svoga Sustava za otkrivanje kladioničarskih prijevara. Sustav nadzire sva Uefina natjecanja i sve utakmice prvih i drugih liga u Europi.
"Sve sumnjive utakmice u europskim kupovima, 12 u Europa ligi i tri u Ligi prvaka, odnose se na kvalifikacijske faze tih natjecanja. O kojim se utakmicama radi, bit će objavljeno kasnije. Najveći se broj sumnjivih utakmica odnosi na domaće lige u devet zemalja", stoji, među ostalim, u Uefinom priopćenju.
Tih devet država su Njemačka, Belgija, Švicarska, Hrvatska, Slovenija, Turska, Mađarska, Bosna i Hercegovina i Austrija. Što se tiče Hrvatske, pod sumnjom su utakmice u Prvoj HNL, dok su u Njemačkoj, Belgiji i Švicarskoj pod povećalom i niže lige.
Njemačko je tužilaštvo objavilo kako je uhićeno 15 osoba u Njemačkoj i dvije u Švicarskoj, a dobici na kladionicama koje su ostvarivali kreću se u milijunima eura.
Njemački mediji javljaju da su među petero uhićenih osoba u Berlinu i braća Šapina, Ante i Milan. Braća Šapina su prije četiri godine bili u središtu afere zbog namještanja utakmica u kojima je sudjelovao i sudac Robert Hoyzer.
Ante Šapina je tada završio dvije godine i 11 mjeseci u zatvoru, a Milan se izvukao s uvjetnom kaznom. Koji je ovaj put bila njihova uloga još nije poznato, ali je objavljeno da se vodi istraga protiv međunarodne grupe koja je djelovala pod vodstvom iz Berlina.
Skupina je uplaćivala ogromne iznose u kladionica ne samo u Njemačkoj već i u inozemstvu. Kladili su se i u Aziji, jer tamošnje kladionice nemaju tako stroga ograničenja kod uplata kao što je to slučaj kod njemačkih kladionica.
Index.hr
da da citao sam to i cuda da talijana nema :D..al su me turci iznenadili i to dobro
Nemačka - četiri utakmice druge lige, tri utakmice treće lige, 18 utakmica u regionalnim ligama, pet utakmica u Oberligi, dve utakmice reprezentacije do 19 godina
Belgija - 17 utakmica druge lige
Švajcarska - 22 utakmice druge lige
Hrvatska - 14 utakmica prve lige
Slovenija - sedam utakmica prve lige
Turska - 29 utakmica prve lige
Mađarska - 13 utakmica prve lige
Bosna i Hercegovina - osam utakmica prve lige
Austrija - tri utakmice
ja sam cuo jos prije neki dan, ali bilo mi mrsko pisati, stavio sam u chatboxu, niko nije prokomentarisao :D pa reko nije bitno
da li ima koja nasa utakmica u toj skupini :D
---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
inter - mislim LP :D
nisam znao da hnl trguje bolje nego nasa :P
dera piše ''odnose se na kvalifikacijske faze tih natjecanja'' znači ništa u grupama(barem za sada haha)
hahaha najsumnjivija je skupina Intera, a posebno oba rezultata barcelone s rusima kao i ona intera sa dinamom na san siru :D
ma nisam ni citao to posteno govoreci sa bakirom :D
al vidit ces sad namjestanja stari moj real milan barca liverpool svima gori pod nogama :D
dera piše ''odnose se na kvalifikacijske faze tih natjecanja'' znači ništa u grupama(barem za sada haha)
hahaha najsumnjivija je skupina Intera, a posebno oba rezultata barcelone s rusima kao i ona intera sa dinamom na san siru :D
ma rusi i ukrajinci kupuju utakmice ..njihove mafije su opet u poslu
IZ FRANCE Footballa su objavili poredak u izboru nogometaša za Zlatnu loptu (Ballon d'Or) od 11. do 30. mjesta. Zna se i pobjednik, no njegovo se ime zasad drži u tajnosti. Vjeruje se da će ovogodišnji laureat bit Leo Messi. Bosansko-hercegovački nogometaš Wolfsburga Edin Džeko završio je izbor na izvanrednome 13. mjestu, odmah poslije dvojice Španjolaca, Fernanda Torresa na 11. i Cesca Fabregasa na 12. mjestu. Mladi je centarfor tako za nijansu izgubio mjesto među deset finalista.
U izboru je sudjelovalo 96 nogometnih novinara širom svijeta. Birali su po pet najboljih nogometaša, svaki u svom izboru.
Nagrada se odnosi na najboljega europskog nogometaša, no od 1995. su godine u izbor uključeni i neeuropski nogometaši koji igraju za europske klubove. Najbolji igrači svog doba, Pele i Maradona, zato nikad nisu dobili nagradu koja se dodjeljuje od 1956. godine.
Ime najboljega svjetskog nogometaša za 2009. godinu francuski će nogometni magazin objaviti sutra (utorak).
France Football, poredak Zlatne lopte od 11. do 30. mjesta:
11. Fernando Torres (Španjolska, Liverpool)
12. Cesc Fabregas (Španjolska, Arsenal)
13. Edin Dzeko (BiH, Wolfsburg)
14. Ryan Giggs (Wales, Manchester United)
15. Thierry Henry (Francuska, Barcelona)
16. Luis Fabiano (Brazil, Sevilla), Nemanja Vidić (Srbija, Manchester United), Iker Casillas (Španjolska, Real Madrid)
19. Diego Forlan (Urugvaj, Atletico Madrid)
20. Yoann Gourcuff (Francuska, Bordeaux)
21. Andrej Aršavin (Rusija, Arsenal), Julio Cesar (Brazil, Inter), Frank Lampard (Engleska, Chelsea)
24. Maicon (Brazil, Inter)
25. Diego (Brazil, Werder i Juventus)
26. David Villa (Španjolska, Valencija), John Terry (Engleska, Chelsea)
28. Franck Ribéry (Francuka, Bayern), Yaya Touré (Obala Bjelokosti, Barcelona)
30. Karim Benzema (Francuska, Lyon i Real Madrid)
Top 10 finalista za Zlatnu Loptu 2009 godine
Didier Drogba (Ivory Coast, Chelsea)
Samuel Eto'o (Cameroon, FC Barcelona and Inter Milan)
Steven Gerrard (England, Liverpool)
Zlatan Ibrahimovic (Sweden, Inter Milan and FC Barcelona)
Andres Iniesta (Spain, FC Barcelona)
Kaka (Brazil, Milan AC and Real Madrid)
Lionel Messi (Argentina, FC Barcelona)
Cristiano Ronaldo (Portugal, Manchester United and Real Madrid)
Wayne Rooney (England, Manchester United)
Xavi (Spain, FC Barcelona)
boldiraj i etooa :D ko je za njega glasao :P
bravo edine!
jedini sa balkana :cool:....ne racunajuci nosonju :D
a sta je vidic :D eskim :D
Balotelli#45
30-11-2009, 22:11
vidic je rom :D
a vidis nisam ga primjetio :D..nije do mene oni su krivi sto su ovako napravili ovaj spisak :D
Spalletti preuzeo Zenit...potpisao trogodisnji ugovor
eto decki koga sad dovest ako ode mou :D...mozda prandellia ili blanca :D
Spalletti preuzeo Zenit...potpisao trogodisnji ugovor
eto decki koga sad dovest ako ode mou :D...mozda prandellia ili blanca :D
rijetko treneri lige petice uspiju u rusiji (Ramos u CSKA ove sezone) ..ocekujem da ce brzo dobiti otkaz u Zenitu, traze od njega previse ..osvajanje lige, stabilnost u evropi, jacu skolu nogometa itd ..to je previse za pocetak
Spalletti otkaz - Mourinho u isto vrijeme otkaz ..Spalletti u Inter :D
Spalletti je odličan trener, ako klub zbilja bude bio u skladu sa njegovim željama i načinom rada neće bit problema, svakako ne očekujem otkaz jer znaju da je to trener s kojim se postiže igra kroz vrijeme, a i Zenit je stabilan i strpljiv klub
uostalom očekivat otkaz vrlo brzo za trenera kojeg su bili blokirali već ranije sa predugovorom ne bi imalo logike
Blanc je sve dogovorio sa Franuskom koju preuzima nakon svjetskog prvenstva, imao je i klauzolu u ugovoru sa Bordeauxom po kojoj ima slobodu da pregovara sa fransuskim nogometnim savezom ako mu ponude
Balotelli#45
11-12-2009, 16:32
ma jak je zenit ja msm da su oni doveli Rosinu ili se varam on je strasan igrac
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=16468
hahahaaahaahah
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
http://www.barcafan-club.com/index.php/2009/12/20/novi-drogba-na-meti-barce-i-reala/
http://www.barcafan-club.com/index.php/2009/12/20/novi-drogba-na-meti-barce-i-reala/
momak kao ima samo 16 godina??? Ja mu nebih dao ispod 25:cool:
po meni ..on i balotelli su dva najveca talenta fudbala
Bh. reprezentativac i igrač hrvatskog prvoligaša Šibenika, Ermin Zec superiorno je osvojio titulu najboljeg igrača HNL-a u izboru kapitena hrvatskih klubova
Buonanote ozbiljno povređen
Igrač River Plejta Dijego Buonanote ozbiljno je povređen u saobraćanoj nesreći u kojoj su trojica njegovih saputnika u kolima poginuli.
21-Buonanote je vozio Pežo 607 kada je udario u drvo nešto pre sedam sati ujutru po lokalnom vremenu u subotu. Svi putnici koji su se pored Buonanotea nalazili u automobilu su poginuli, dok je on u udesu polomio nogu, ključnu kost i ima veliki broj povreda grudnog koša.
Buonanote je zadržan na posmatranju u bolnici „San Martin“ u Venado Tuertu, koji se nalazi u južnoj argentinskoj provinciji Santa Fe. Lokalna policija je saopštila da su u nesreći poginuli Žerardo Sune, Aleksis Fulčeri i Emanuel Melo.
nesto sam sinoc cuo, i kao i otac mu je imao slican udes
Quaresma#7
27-12-2009, 19:41
Jednu godinu če imati sigurno sjebanu :bash:
Balotelli#45
28-12-2009, 14:02
a stvarno bio dobar igrac :( jbt kakve gluposti se desavaju ovo mu moze unistiti skroz karijeru
Grujinho
28-12-2009, 14:22
ma znate kako....Da umru trojica zbog tvoje greške, nije baš lijepo....sigurno če to mnogo mnogo utjecat na njega....
što se tiče kariere, sve zavisi kakav je čovjek...ako ima jak karakter, uz pomoč psihologa i najbližih mogao bi da se vrati jači nego ikad...
ali ako nije baš karakter, ako je plašljiv ili nešto slično, mogla bi njegova kariera stati..
treba se on prvo fizicki oporaviti
ako se psihicki oporavi i fizicki ce sigurno...evo sad citam kako jos ne zna da su mu prijatelji poginuli
ado_inter
05-01-2010, 14:09
Top 10 svjetskih fudbalskih liga:
1. Engleska 1.187 bodova
2. Španija 1.077
3. Njemačka 1.031
4. Brazil 941
5. Italija 920
6. Francuska 899
7. Argentina 838
8. Holandija 799
9. Ukrajina 746,5
10. Turska 691,5
kao sto vidite njemci su ispred italijana sto je vrlo moguce da od naredne sezone italiju predstavljaju samo 3 predstavnika u ligi prvaka :(
Quaresma#7
05-01-2010, 14:20
Malo previše seru sa tom Nemačkom ligom. Dobri su ali več nekoliko godina nisu ništa pokazali u CL. Samo stadioni su jim dobri.
Balotelli#45
05-01-2010, 14:23
hahhaha ma kakva nemacka jbt pa tamo 2 najjaca kluba bi u italiji bili negde na 10 mestu hahaha brazil ispred nas :sivi: ma ovo je zivo sranje
Il Trattore
05-01-2010, 14:38
pokaza je bayern protiv juventusa di bi bili oni u italiji,a wolfsburg protiv man.utd nie pa bez ispaljenoga metka ka i mi,pa tako di i nie bas sranje,najvece je sranje sta ova tablica govori istinu(bez ove brazilske lige)i talijanska liga je tek 4. najbolja u europi
InteristaSA
05-01-2010, 14:50
ma kakvo ovo ovo je sigurno ili Sun ili neki slican njemu pravio..gledaju se rezultati koje timovi naprave u ligi prvaka ili ligi uefa.ovo godine jubentus je dobro zajebo Italiju kad ga je izbacio bayern...Al jos 2 godine Italijani ce sigurno imati 4 mjesta u LP...onda je moguce da ih predje Bundesliga,,,nemogu da vjerujem da ovo gov da je moguce da ce Seria A biti iza bundeslige popisane.ccc
koliko god racunali, ovo je smijesno
znaci brazil ima vise kvalitetnih klubova nego mi, drugo, trenutno u njemackoj leverkusen za prvaka, pa mi bi im 5 uvalili
CurvaNord69
05-01-2010, 17:07
Po meni je 80 puta bolje gledat seriju a, jebote u spanjolskoj ligi nemaju 4 kluba dobru obranu i cudi se neko barca dala 850 golova u sezoni.
Nidje veze, jbt u seriji a se ne desi 3 put godisnje vise od 3 razlike pobjeda.
I mene bi bas zanimalo da npr igraju caglari, livorno i slicni protiv osasune, espanyola ili wolvesa, west hama iz engleske.
ma glupost ziva, ali ovo su samo glupi proracuni koji nemaju veze sa realnoscu
Balotelli#45
05-01-2010, 21:20
hhahaha pa mogu da se kladim u sve da su italijanski klubovi ovi ispod desetog mesta jaci nego ovi iz ostalih liga negde od 6 pa na dole ... pa napoli,udineze,genoa,sampdoria,palermo unistili bi npr. malagu osasunu,zaragosu,aston villu,portsmouth..... kao sto rece curva po meni italijanska liga je ubedljivo najzanimljivija jer svi timovi imaju bar po 2-3 dobra igraca i ovi slabiji imaju svoje legende npr... chievo pellisiera,catania mascaru itd... i po meni italija bi bila na prvom mestu ali realno 2. je sigurno rame uz rame sa engleskom kada se gleda celokupna liga
Il Trattore
06-01-2010, 11:21
hhahaha pa mogu da se kladim u sve da su italijanski klubovi ovi ispod desetog mesta jaci nego ovi iz ostalih liga negde od 6 pa na dole ... pa napoli,udineze,genoa,sampdoria,palermo unistili bi npr. malagu osasunu,zaragosu,aston villu,portsmouth..... kao sto rece curva po meni italijanska liga je ubedljivo najzanimljivija jer svi timovi imaju bar po 2-3 dobra igraca i ovi slabiji imaju svoje legende npr... chievo pellisiera,catania mascaru itd... i po meni italija bi bila na prvom mestu ali realno 2. je sigurno rame uz rame sa engleskom kada se gleda celokupna liga
Evo ti si od nasih klubova nabroja najjace posli Intera,Milana i Juventusa,ali nema veze Everton ,Villa,Tottenham bi sve nase satrali cak i drugog na nasoj tablici Milana,tako da je glupo pricat o kvaliteti nase lige i engleske,pa pogledaj samo koliko ljudi ljudi gleda nasu ligu,a koliko njihovu,a sa Spanjolskom bi se mogli nosit da nemaju Barcelonu i Reala,ali zahvaljujuci njima i on su korak isprid nas.I Njemci nas prilaze radi sve vece posjecenosti njihovih utakmica i nelosih razultata,a ne koji su ka nasi katastrofa talijanski klubovi se ne mogu plasiraju dalje od osmine finala LP,i zato je realna ova tablica(osim brazilske lige)ma koliko god se vi trudili dokazat drugacije,a ovo nije objavia nikakvi Sun,nego Institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS)
Balotelli#45
06-01-2010, 11:35
ne lupaj kakva villa tottenham ,everton,pa nije dzabe milan natrtio LOS GALACTICOSSS a Fiore LOSERPOOL a oni su slicno rangirani po ligama .... ma to nemoze niko da dokaze mozemo ovako do sutra ovaj je jaci od ovoga onaj od onoga meni je to glupo dok se ne susretnu ti timovi nista nemoze da se prica...
CurvaNord69
06-01-2010, 13:03
Ma opce je poznato da real nije nikad dobio talijane, ko god igro s njim.
A normalno da ima i njemacka vise gledatelja, pogledaj samo stadione u italiji i pogledaj u njemackoj jebo te.
Il Trattore
06-01-2010, 13:26
ne lupaj kakva villa tottenham ,everton,pa nije dzabe milan natrtio LOS GALACTICOSSS a Fiore LOSERPOOL a oni su slicno rangirani po ligama .... ma to nemoze niko da dokaze mozemo ovako do sutra ovaj je jaci od ovoga onaj od onoga meni je to glupo dok se ne susretnu ti timovi nista nemoze da se prica...
i osasuna je ostala nerijeseno sa realon,a alcorn ih je dobia jeli to znaci da su oni bolji od reala,a milan nemoze zuricha dobit to onda isto znaci da je zurich bolji od milana,pa pogledaj malo koje ti gluposti pricas,kad novinari pitaju igraca 90% ih kaze di in je san igrat u engleskoj i spanjolskoj ligi,a ne u mega jakoj i popularnoj talijanskoj
Balotelli#45
06-01-2010, 15:35
pogeldaj ti koje gluposti pricas
vi bi prije dali chivua nego samuela i lucia,chivu je za klasu bolji od te dvi sikire
:sivi: :sivi:
kapiten brazila za sikira :sivi:
Il Trattore
07-01-2010, 11:04
aj reci ti meni koje ja to gluposti prican,aj pojasni mi to koju san ja to glupost napisa,druga je stvar sta ti neznas sta pises pa meni govoris da pisen gluposti
i sta je smisno tu sta san ja napisa da mi je lucio sikira naspram chivua,kakve veze ima sta je on kapetan brazila,i niko kovac je bia kapetan Hrvatske,a nie sigurno to bia radi svoje tehnike ili nogometnog talenta,a nema veze ipak su svi upoznati koliko si ti glup momak jeli tako macko:sivi: :sivi: :sivi: :sivi: :sivi:
Balotelli#45
07-01-2010, 11:51
ja te itch nerazumem napisi ponovo ??? kakve snove pominjes ????
Il Trattore
07-01-2010, 12:23
sinko stvarno mi je zao tvojih roditelja
Balotelli#45
07-01-2010, 12:26
i meni :sivi:
UEFA dužnicima preti izbacivanjem!
UEFA je zapretila najboljim evropskim klubovima da ubuduće neće moći da se takmiče ukoliko ne budu sanirali ogromne dugove u doglednom periodu! Ukoliko ideja predsednika Mišela Platinija i plan o sprovođenju „finansijskog fer-pleja“ dobiju zeleno svetlo, to bi najteže pogodilo klubove iz Premijer lige koji prednjače u dugovima, pre svih Mančester junajted.
http://sport.blic.rs/data/images/2010-01-17/5313_smancester01reuters_f.jpg?ver=1263760718 Dugovi zatvaraju vrata Evrope: Fudbaleri Mančestera
<table class="antre_r back_c_1" align="right" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="200"> <tbody><tr> <td> NAJVEĆI DUŽNICI
Mančester j. - 822
Real - 689
Barselona - 493
Inter - 436
Arsenal - 336
Liverpul - 271
Juventus - 166
Roma - 154
Bajern - 108
* Sve sume date su u milionima evra.
</td> </tr> </tbody></table> Poslednji finansijski izveštaji sa „Old Traforda“ obelodanili su velike probleme koje ima šampion Engleske, koji duguje čak 822 miliona evra! Ukoliko Platinijeva inicijativa kojim slučajem u skorije vreme bude prošla, Mančester, ali i drugi klubovi sa Ostrva, ne bi mogli da se takmiče u Ligi šampiona ili Ligi Evrope.
Prema tom projektu, uslov za takmičenje u evrokupovima bilo bi pozitivno finansijsko poslovanje, odnosno obaveza klubova da ne smeju da troše više od onoga što zarade. Uslov neće biti nepostojanje duga ili blokiranje kredita, već dokaz da klub svoje dospele obaveze uredno servisira u toku kalendarske godine.
- To praktično znači da bi i Čelsi i Mančester siti dobili zabranu nastupanja u takmičenjima UEFA uprkos činjenici da njihovi vlasnici na kraju godine vlastitim sredstvima, sa računa kompanija koje poseduju, anuliraju minus. To su ove sezone napravili Roman Abramovič i Mensur bin Zajed Al Nahjan. Mančester junajted i Liverpul takođe ne bi prošli jer je njihov manjak na računu direktna posledica duga nagomilanog prilikom preuzimanja kluba od strane njihovih sadašnjih američkih vlasnika - rekao je za dnevnik „Tajms“ izvor iz Niona.
U ništa boljoj poziciji nisu ni klubovi iz Španije, Italije, Nemačke i drugih zemalja. Real duguje 689 miliona, iako iz kluba tvrde da je u pitanju samo trećina te sume, dok evropski šampion Barselona ima minus od 493 miliona evra.
Ipak, za očekivati je da do „seče velikih“ ne dođe tako brzo. Predlog statuta treba da donese komisija od 11 članova, sastavljena od pravnih stručnjaka, a nezvanično, pravilo bi počelo da se primenjuje od sezone 2013/14. U Nionu su svesni da bi svaka radikalizacija bila kontraproduktivna i zato planiraju da pravilo uvode polako, kako bi izbegli opasnost da klubovi formiraju neko paralelno takmičenje. Platini je rešen da sredi finansijski haos, a spreman je i da razgovara sa klubovima i njihovom predlozima za rešenje situacije
Kome mi dugujemo majketi.... ?
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Ahaha,ekstra je ovo,a nigdje ovog Milana.
CurvaNord69
18-01-2010, 20:44
Pa kako ce ih bit, kad su samo ove sezone 80milki u plusu?
toliko o tome da je man utd najbogatiji, mogli bismo i mi dici kredit i ku.cit se hehehe
pa Man Utd je povecao cijenu ulaznica kako bi se poceo izvlacit iz dugova
mogu reci da me je ovo iznenadili, nisam mislio da smo duzni pola milijarde
Moca odakle ti ovi podatci? Može neki link?
mogu reci da me je ovo iznenadili, nisam mislio da smo duzni pola milijarde
i mene su, pa nedavno je bila ona prica kada su nasi optuzili Platinija da je iznio neistinite podatke o dugovanjima kluba ..izjavili su da nista ne dugujemo
Moca odakle ti ovi podatci? Može neki link?
Moca ..stavljaj izvor informacija. Ne zbunjuj ljude .. :D
sa blicovog sajta...
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:46 ----------
http://sport.blic.rs/Fudbal/171368/UEFA-duznicima-preti-izbacivanjem
Da ne bih otvarao temu za utakmicu protiv chelsea, malo je prerano ;) ..pa cu ovdje:
Uglavnom, Essien se povrijedio i bit ce odsutan najmanje mjesec dana, sto znaci da ga vjerovatno nece biti u prvoj utakmici protiv nas, a nadati se je i u drugoj :)
Quaresma#7
19-01-2010, 15:22
Sa Essienom ili bez njega ja verujem da jih moremo pobediti. Samo da kod nas budu svi zdravi.
Grujinho
19-01-2010, 15:22
eto super vijest, mada si mogao to umjesto u ovu temu staviti u temu Premier League ili Liga Šampiona :)
Essien im mnogo znaci tako da je to veliki + za nas. anceloti jedino na toj poziciji nema adekvatnu zamenu i zato trazi gatuza celo leto. balack i mikel nisu losi ali nisu ni do kolena essienu
Top 20 richest football clubs
1 (2) Real Madrid (186.2 million pounds, 275.7 million euros)
2 (1) Manchester United (166.4 million pounds, 246.4 million euros)
3 (3) AC Milan (158.0 million pounds, 234.0 million euros)
4 (5) Juventus (154.9 million pounds, 229.4 million euros)
5 (4) Chelsea (149.1 million pounds, 220.8 million euros)
6 (7) FC Barcelona (140.4 million pounds, 207.9 million euros)
7 (9) Bayern Munich (128.0 million pounds, 189.5 million euros)
8 (10) Liverpool (122.4 million pounds, 181.2 million euros)
9 (8) Internazionale (119.7 million pounds, 177.2 million euros)
10 (6) Arsenal (115.7 million pounds, 171.3 million euros)
11 (12) AS Roma (89.0 million pounds, 131.8 million euros)
12 (11) Newcastle United (87.1 million pounds, 128.9 million euros)
13 (14) Tottenham Hotspur (70.6 million pounds, 104.5 million euros)
14 (17) Schalke 04 (65.8 million pounds, 97.4 million euros)
15 (-) Olympique Lyonnais (62.7 million pounds, 92.9 million euros)
16 (13) Celtic (62.6 million pounds, 92.7 million euros)
17 (16) Manchester City (60.9 million pounds, 90.1 million euros)
18 (-) Everton (60.0 million pounds, 88.8 million euros)
19 (-) Valencia (57.2 million pounds, 84.6 million euros)
20 (15) SS Lazio (56.1 million pounds, 83.1 million euros)
http://english.people.com.cn/200602/17/eng20060217_243561.html
ovo mora da je staro, opala je funta, nije ovolika razlika izmedju nje i eura vise :)
a ono sto neki dan rece, pa svi ovi klubovi su u kreditima heheh, nije ni cudo zasto su najbogatiji
Čelsi bez Esijena do marta
Borbeni fudbaler sredine terena propustiće, između ostalog, derbi Premijer lige protiv Arsenala (7. februara) i prvi meč sa Interom u okviru Lige šampiona.Namučio se Mikael Esijen da bi iz Londona uopšte doputovao u Angolu i učestvovao na Afričkom kupu nacija.
I nije mu se isplatilo. Zabeležio je jedan nastup za reprezentaciju Gane - u porazu od Obale Slonovače (3:1) - da bi dva dana kasnije na treningu povredio koleno.
Prve prognoze bile su da će pauzirati oko mesec dana, da bi se posle dodatnih pregleda u taboru Čelsija ispostavilo da će period oporavka potrajati do šest nedelja.
"Povredio je meniskus i odsustvovaće sa terena četiri do šest nedelja - ja se nadam četiri. Vesti su loše, međutim, uveren sam da će ekipa i bez Mikaela odraditi dobar posao u tom periodu", izjavio je menadžer Čelsija Karlo Anćeloti.
Esijen neće moći da pomogne saigračima u derbiju Premijer lige protiv Arsenala (7. februara), ali bi trebalo da bude spreman za revanš osmine finala Lige šampiona, u martu protiv Intera. Prvi meč na rasporedu je 24. februara.
Neumorni "vezista" se početkom januara vratio treninzima posle mesec dana "hlađenja" zbog povrede primicača.
Sa tribina je gledao pobedu Gane nad Burkinom Faso (1:0), kojom su se izabranici Milovana Rajevca plasirali u četvrtfinale AKN, a zatim se vratio u Englesku. Gana će u prvom četvrtfinalu, u nedelju posle podne, igrati sa domaćinom turnira, Angolom.
Ostali parovi su Obala Slonovače - Alžir, Egipat - Kamerun i Zambija - Nigerija.<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Quaresma#7
25-01-2010, 23:40
Svet je pretresla vest o smrti Salvadora Cabanasa.
Edit: nije još preminuo. Popravljam još uvek je na operaciji, izgleda da je bila greška na goal.com i odmah su umaknili i napisali da je još uvek na operaciji.
http://www.as.com/prom/201001/pro_photo1264442981.jpg
evo i slike :(
Balotelli#45
26-01-2010, 15:12
jao sta mu je bilo?????/ jbt kakva sranja se desavaju ,kako je sad>?
citao sam da je bolje ..da mu zivot nije u opasnosti, ali da se ne zna hoce li moc nastaviti karijeru
a sta mu se uopste desilo? udes ili?
CurvaNord69
27-01-2010, 22:17
Upucala ga mafia u celo.
http://sport.blic.rs/Fudbal/172963/Novi-skandal-drma-Celsi
ovo nema nikakve veze sa chelseom :D tj. nije ni blizu onom sto je terry uradio
Zidan: Pre bih umro nego da se izvinim Materaciju
Bivšem fudbalskom reprezentativcu Francuske Zinedinu Zidanu ne pada ni na kraj pameti da se izvini defanzivcu Italije Marku Materaciju za udarac glavom u grudi koji je obeležio finale prošlog Svetskog prvenstva.Zidan je Materacija udario reagujući na uvredu, a iako su "trikolori" poslednjih deset minuta drugog produžetka igrali sa fudbalerom manje na terenu "azuri" su do trijumfa stigli tek posle izvođenja jedanaesteraca (1:1, 5:3). "Naravno da i danas njega krivim za taj incident. Ne bi bilo normalno da se mu se izvinim, jer bi se onda normalnim smatralo ono što je on uradio. Moja majka je tada bila veoma bolesna, a to što je on uradio bilo i pogrešno, a i u pogrešnom trenutku. Naravno, izvinjavam se još jednom svim poklonicima fudbala, kao i mojim saigračima, ali ne Materaciju. Nikada. Njemu nikada. To bi bilo ispod časti. Pre bih da umrem nego da mu se izvinim", rekao je "Zizu"<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
Fudbaler Milana Ronaldinjo poručio je Žozeu Murinju da više brine o Interu, a ne stvarima koje nisu u njegovoj kontroli.
http://sport.blic.rs/data/images/2010-02-09/11562_ronaldinjousi01-reuter-giampiero-sposito_f.jpg?ver=1267382834 Brazilac gaji veliko poštovanje prema "Specijalnom".
"Cenim Murinja, on je sjajan trener. Ipak, mislim da svako treba da gleda svoja posla. Za razliku od njega, ja volim Italiju i srećan sam ovde", rekao je Ronaldinjo
ko je njega sta pitao.....niko ga neposminje pa oce da se javi malo sam
zidan se opet uzeleo paznje :D
hoce zubonja malo slave ko i oni treneri i predsjednici catanie i sta ti ja znam koga vec :D
boli matrixa ki.a hos li mu oprostiti ili ne lol
Ado525INTER
01-03-2010, 18:15
koji debili ronaldinho i zidane
Quaresma#7
02-03-2010, 13:36
Obajvili su tabelu klubova koji su najviše zaradili prošle godine (2009). Tekst je na slovenskom pa valjda če te malo skontati šta pišete ako ništa tu je kao uvek Google translater. :D
Zadnja izdaja Deloitte Football Money League razkriva, da je Real Madrid prvi nogometni klub na svetu, ki mu je uspelo zaslužiti več kot 400 milijonov evrov!
Real Madrid si lahko privošči Cristiana Ronalda, Kakaja in ostale superzvezdnike, ki so blagajno kraljevega kluba olajšali za več deset milijonov evrov. Španski gigant je namreč že peto leto zapored klub z najvišjimi prihodki, ki so tokrat rekordni. Real Madrid je postal prvi nogometni klub, ki mu je uspelo zaslužiti več kot 400 milijonov evrov! To so potrdili pri svetovno znani revizijski hiši Deloitte in razkrili, da je Real največ denarja zaslužil s prodajo TV pravic, ki je Madridčanom prinesla neverjetnih 161 milijonov evrov. Druga na seznamu klubov z najvišjimi prihodki je Barcelona, ki je uspela zaslužiti več kot spodobnih 366 milijonov evrov. Barca je z drugega mesta izrinila močno zadolženi Manchester United, ki je po novem tretji. Mejo 200 milijonov evrov so sicer presegli še Bayern (289,5 milijona evrov), Arsenal (263), Liverpool (217) in Juventus (203). Najbogatejših 20 klubov je skupaj zaslužilo nekaj manj kot štiri milijarde evrov.
- Klubi z najvišjimi prihodki:
01. Real Madrid 401,4
02. Barcelona 365,9
03. Man. United 327
04. Bayern München 289,5
05. Arsenal 263
06. Chelsea 242,3
07. Liverpool 217
08. Juventus 203,2
09. Inter 196,5
10. AC Milan 196,5
11. Hamburg 146,7
12. Roma 146,4
13. Ol. Lyon 139,6
14. Olympique Marseille 133,2
15. Tottenham 132,7
16. Schalke 04 124,5
17. Werder Bremen 114,7
18. Borussia Dortmund 103,5
19. Manchester City 102,2
20. Newcastle 101,0
Samo mi bode u oči Juve :mad:
Grujinho
02-03-2010, 14:56
Werder, Newcastle, Borussia haha...
sad citam da su ovo klubovi koji su najvise zaradili prodajom.. dakle samo se gleda prodaja odnosno zarada, bez odbijanja troskova tj. plata i transfera u njihove klubove bla bla, pa nije onda nista cudno
Quaresma#7
02-03-2010, 21:00
sad citam da su ovo klubovi koji su najvise zaradili prodajom.. dakle samo se gleda prodaja odnosno zarada, bez odbijanja troskova tj. plata i transfera u njihove klubove bla bla, pa nije onda nista cudno
Pa kažem ja :D
The Deloitte review does not include the cost of transfer fees or player wages, or VAT and other sales taxes, and concentrates solely on day-to-day income from football business.
Income includes money from ticket sales, sponsorship, merchandising and other commercial revenues, television monies, corporate hospitality, and non-match day stadium use such as for conferences.
:( za sve ostalo, tu je Masssimmmmoo!
Ajax na kraju sezone ima gol razliku +86...dali 106 golova i na kraju opet ne osvoje prvenstvo...:D
Suarez 33 tekme 35 golova :what:
Lik ukupno ima 48 utakmica i 47 golova :crazzy:
Čudo iz Jelaha, dječaci Borca protiv Bayerna, Sturma, Udinezea
Škola nogometa NK Borac iz Jelaha na najbolji način dokazuje kako se u ova teška finansijska vremena, uz dobar odnos uprave kluba, trenera i roditelja mogu ostvariti i neke stvari o kojoj naša djeca mogu samo sanjati.
Uz zajednički rad uprave, trenera, i roditelja mladi nogometaši iz ovog kluba su već nastupali protiv velikih evropskih klubova kao što su Napoli, Salzburg, Udineze, a ove godine imaće priliku snage odmjeriti sa ekipama Sturm iz Graca, i Bayern iz
Minhena.
08.05.2010. godine mladi nogometaši godišta 1999. nastupaju na dvodnevnom turniru u austrijskom gadu Koflachu na kojem će učeće uzeti 42 ekipe iz cijele Evrope.
12.06.2010. godine, drugu godinu zaredom dječaci uzrasta 2000. i 2001 godišta će se predstaviti bjelovarskoj publici na jednom od najjačih turnira u R.Hrvatskoj na kojoj učešće uzima oko 40 ekipa, a domaćini su svoj dobar domaćinski duh pokazali i prošle godine.
16.06.2010. godine članovi Škole nogometa NK Borac iz Jelaha 1999. godište će nastupiti na svojevrsnom evropskom takmičenju, tj. turniru gdje će učestvovati 8.ekipa i to:
Hrvatska - NK Zagreb
Slovenija - Olimpija Ljubljana
Mađarska - FC Eto Györi
Sloavačka - FC Spartak Trnava
Češka - 1.FC Brno
Njemačka - FC Bayern München
Austrija - SK Sturm Graz
Bosna i Hercegovina - NK Borac Jelah
Poslije ovog turnira organizator je obezbjedio i jedinstvenu priliku da sva djeca odgledaju prijateljsku utakmicu izmedju U21 ekipe Sturm i U21 reprezentacije Brazila.
U avgustu mjesecu Škola nogometa NK Borac organizuje drugi po redu međunarodni turnir pod nazivom "Ibrahim Đonlagić - Ibro" na kojem očekuju učesnike iz oba entiteta Bosne i Hercegovine kao i iz inostranstva.
Sve ovo je rezultat jednog ogromnog rada, odricanja trenera, roditelja, i uprave kluba, jer nije dovoljno od roditelja da svoje dijete pošalje na trening i da misli da je tu kraj njegovih obaveza, niti je dovoljno da trener svoje vrijeme treninga provede bez ljubavi prema sportu i učenju mladih nogometaša, kao što svaka ozbiljna uprava kluba mora da zna da bez mladih selekcija ne može biti ni prve ekipe, i da je to najbolji način da klub uspije.
Svega ovoga ne bi bilo da nema još jednog vrlo važnog faktora, a to su naši ljudi u dijaspori, koji su i obezbjedili pozivnice na ove turnire, i koji su i finansijski pomagali da se pokriju troškovi boravka djece u Italiji, Hrvatskoj i Austriji.
Za sve roditelje, klubove, pa tako i mjesne zajednice ovo treba da bude najbolji primjer kako se treba organizovati i raditi, i kako "obična" djeca mogu doživjeti ono što danas samo rijetki i privilegovani dožive.
<!-- JW "Simple Image Gallery" Plugin (v1.2.1) starts here --><link href="http://www.reprezentacija.net/site/plugins/content/plugin_jw_sig/sig.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <style type="text/css">.sig_cont {width:130px;height:100px;}</style> <script type="text/javascript" src="http://www.reprezentacija.net/site/plugins/content/plugin_jw_sig/mootools.js"></script> <script type="text/javascript" src="http://www.reprezentacija.net/site/plugins/content/plugin_jw_sig/slimbox.js"></script>
...najjaci smo :cool:
ma sta ste vi najjaci ..hulletovi mali sabani u klubu su neuporedivo jaci :D
u kosarci jesu sigurno :hmm:
jos samo da prvi tim udje u prvu ligu federacije :D
Sudija Ovrebo okončao međunarodnu karijeru
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100521059.jpg
"Napuštam međunarodno suđenje i siguran sam da je to prava odluka", kratko je komentirao Ovrebo, koji se nije našao na popisu sudija koji će dijeliti pravdu na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.
Quaresma#7
21-05-2010, 17:28
E neka je, neznam šta je čekao
a nedostajat ce mi ovaj celavac :D
lopovcina, neka se nosi :D
Nova frizura Fernanda Torresa:
http://www.kykicks.com/fernando-torres.jpg
http://gfx.dagbladet.no/labrador/118/118483/11848364/jpg/active/960x.jpg
poznata?
englezi kazu ista u CR9
Esquivel
14-07-2010, 15:03
Toresu pukao butni mišić
Povreda Španca ozbiljnija nego što se činilo.
http://www.sportske.net/text_images/201003/tores-veca12461020100328121927.jpgNakon skeniranja mesta povrede Fernanda Toresa, doktori su otkrili naprsnuće levog butnog mišića.
Iako se još uvek ne zna koliko dugo će Tores morati da pauzira, mala je verovatnoća da će se oporaviti do starta sezone.
Tores je ovu povredu doživeo u finalnom meču SP, u kome je njegova reprezentacija pobedila Holandiju 1:0.
Španac je, zbog povrede kolena i prepona, većinu protekle sezone presedeo na klupi Crvenih.
sportske.net
Hrvatska će igrati finale Eura, a ja ću utrčati s majicom Ivana Pavla II.!
'Zašto sam počeo upadati na stadione? Zbog jednog producenta koji mi je nakon još jedne neuspješne audicije rekao da si nikada neću ispuniti želju i biti na TV-u'
Pronaći Jimmyja Jumpa nije bila lagana misija. Nakon desetak poziva i “povuci-potegni” situacija naručio nas je u predgrađu Barcelone. Zadnja stanica metroa, nedjelja u 14 sati... Sunce prži, a okruženje izaziva isključivo nelagodu. Nakon pola sata skočio je ispred nas. Baš kao što iznenada upada na travnjake nogometnih spektakla.
- Bok, ja sam Jimmy. Trebali ste me - izgovorio je na lošem engleskom. Preplanuo od afričkog sunca i s omraženom vuvuzelom oko vrata.
- Hoćeš zatrubiti? - pitao me Jimmy.
- Ne bih, hvala. Siesta je, pa ne želim da me netko gađa s balkona - pokušali smo lošim humorom probiti led. Nije pomoglo, ali zato smo imali aduta u rukavu. Dinamova majica kao poklon imala je savršen učinak. Ograde su pale.
- Iskreno, počeo sam skakati iz sebičnih razloga. Htio sam se vidjeti na televiziji - započeo je svoju ispovijed Španjolac Jaume, diljem svijeta poznatiji kao Jimmy Jump, čija je uža specijalnost preskakanje ograda na svim većim sportskim natjecanjima na svijetu. Zadnju recku u svom CV-ju je upisao u finalu SP-a gdje je dotrčao do pokala i pokušao mu staviti barretinu (katalonsku tradicionalnu kapu). Čuvari su ipak bili brži.
Platio kaznu za upad u finalu
- A tako je malo nedostajalo - sa sjetom u glasu nam priča Jimmy, nezaposleni prodavač knjiga koji je, kako kaže, na prisilnom odmoru.
- Trenutno nema neko veliko natjecanje pa da ‘uletim’ - smije se 35-godišnjak kojeg smo prisilili da pod vrelinom sunca podvuče crtu ispod karijere koja je počela 2002. na Nou Campu.
- Barca je igrala protiv Alavesa. Zašto sam počeo upadati na stadione? Zbog jednog producenta koji mi je nakon još jedne neuspješne audicije rekao da si nikada neću ispuniti želju i biti na TV-u - objašnjava Jimmy i zaključuje:
- Da mi ga je barem sada sresti i reći mu: ‘Čovječe, mene je u nedjelju gledalo milijardu ljudi na televiziji.’
S travnjaka su ga iznijeli na rukama. Što je bilo kasnije, pitamo ga.
- Zatvorili su me na stadionu i nisu znali što da naprave. Jedan mi je rekao kako bi me najradije pustio zbog natpisa na majici (nap. a. “Jimmy Jump against racism”), ali ljudi iz Fife su inzistirali da me kazne. Na kraju sam platio 210 eura.
Dok priča o Južnoj Africi, često spomene Mandelu.
- On je bio u zatvoru 27 godina, a ja 27 sati.
Nije neka usporedba, ali neka... S Fifom je već dugo na ratnoj nozi. Kaže da nemaju razumijevanja za njegov rad, koji on shvaća kao životnu filozofiju.
- Znam da ih boli svaka moja sekunda na travnjaku jer oni u njoj ne gledaju spektakl, već milijune dolara. Oni su postali pohlepna organizacija koja na našoj zaljubljenosti u nogomet uzima velike pare.
Problema je imao već pri samom dolasku u Južnu Afriku.
- Upozorili su vlasti da me uhapse odmah nakon slijetanja. I uspjeli bi da nisam stavio odoru svećenika na sebe pa nisu bili sigurni jesam li to uistinu ja - smije se Jimmy vlastitoj domišljatosti, a u obnovi sjećanja mu pomaže menadžer Alex.
- Ma on mi je prijatelj. Funkciju menadžera sam mu dao onako iz zezancije. Uostalom, kakav je to menadžer koji ti ne donosi lovu.
Da i Alex priskrbi nešto eura, Jimmy bi se zahvalio i poslao “odbijenicu”.
- Ne radim ovo zbog love. Jedna internet kladionica mi je nudila 30 tisuća eura da stavim njihov natpis na leđa. Da sam prihvatio, cijela filozofija skakanja bi pala u vodu.
Iako za sebe tvrdi da nije fanatik, obožava Barcelonu i Kataloniju. No, u startu će prekinuti svako pitanje s prizvukom politike.
- Neki mi kažu: ‘Jimmy, Katalonija se ponosi tobom’. Zašto, pitam ih? Moji upadi nemaju veze s politikom. To što sam Federeru htio staviti kapu Katalonije, to je zato što živim ondje. Ja sam kozmopolit i za mene nema granica.
Iako nogomet ima prioritet, Jimmy se često nađe i u drugim vodama. Javnost koja nije sklona sportu upoznala ga je u Oslu na Eurosongu kada je usred izvedbe španjolskog predstavnika zaplesao u taktovima pjesme. U jednom trenutku našao se oči u oči s kraljem Norveške.
- Htio sam mu dati majicu, ali tjelohranitelji su bili brži. Drugi put ću morati biti brži - zaključio je Jimmy, naglo ustao od stola i uz nepodnošljiv zvuk vuvuzela pozdravio fanove u Hrvatskoj.
- Vidimo se na finalu Eura u Poljskoj.
Ne sumnjamo kako ćemo njega sigurni tamo vidjeti, a za nas, živi bili pa vidjeli...
Na Euru u majici Pape Ivana Pavla II.
Do Eura u Ukrajini i Poljskoj još su pune dvije godine, ali Jimmy Jump već zna što će imati na sebi kada istrči na neki od travnjaka.
- Imam majicu u kojoj sam htio skočiti tijekom finala Lige prvaka između Manchestera i Barcelone u Rimu, ali nisam uspio. Na leđima je poruka u slavu pokojnog Pape Ivana Pavla II. Znate, jako sam religiozan i mislim da je Bog htio da se bavim ovime. Zato ta majica s tim natpisom u Poljskoj. Evo vam ekskluziva.
Quaresma#7
20-08-2010, 10:02
Neymar podpiso novi ugovor sa Santosom i tako najavijo da neče mrdati nikuda.
A Robinho je blizu prelazka u Bešiktaš. Transfer bi bio vredan oko 16M funti.
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/08/19/2078932/manchester-city-besiktas-agree-16-million-deal-for-robinho
Gallas na medicinskom pregledu u Tottenhamu.
Zanetti27
31-08-2010, 12:49
Klaas-Jan Huntelaar's Milan misery has come to an end as Bundesliga side Schalke have signed him for around €13m.
The Holland international striker looked on his way out of San Siro for much of the transfer window after failing to convince in his first season in Italy.
Speaking to Bild this morning, Schalke boss Felix Magath said: “Negotiations were tougher than expected. I am happy to have Klaas-Jan. He will help us.”
Schalke have lost their opening two matches in the Bundesliga despite the arrival of Huntelaar's former team-mate Raul.
The 27-year-old released a statement on his website today in which he revealed that it wasn't his intention to cut short his career with Milan so early.
“It's true I never wanted to leave Milan, but that changed when Zlatan Ibrahimovic arrived from Barcelona,” he concluded.
Kakva golčina.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KzAZTdyOXcA?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KzAZTdyOXcA?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Glentoran 1-0 Portadown [Burrows u 92. minuti]
Quaresma#7
25-10-2010, 12:14
Mou če biti naslednik Fergusona :D
http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=71795
necainter
25-10-2010, 14:40
Mou če biti naslednik Fergusona :D
http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=71795
Ahahahahaha sanjaj sanjaj!Mou kada zavrsi sa RM se vraca kod nas!
pa to znaju i ptice na grani da ce Jose na Old Traford umjesto Fergusona i onda na klupu portugala :D...
Esquivel
04-01-2011, 22:11
The Worlds best Goalkeeper 2010: Iker Casillas (http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330033335878/noticia/Noticia/IFFHS_World_s_Best_Goalkeeper_of_2010.htm)
InteristaSA
05-01-2011, 00:24
sranje obicno moj Dejo,najprecjenjeniji golman danasnjice!!nemogu da vjerujem da je samo SP bitno a ostalo se neracuna!!Mafija obicna!!
FIFU brine da bi igrači mogli da se obese...
http://www.sportske.net/text_images/201012/blater26903020101214055955.jpgPredsednik Svetske fudbalske federacije Sep Blater izjavio je danas da će od 1. jula igračima biti zabranjeno da nose trake za kosu.
Blater je objasnio da su trake za kosu koje se nose oko vrata veoma opasne, jer bi igrači mogli da "se obese".
Trake su postale popularne u Premijer ligi ove sezone, a Karlos Tevez iz Mančester Sitija i Sami Nasri iz Arsenala, samo su neki od igrača koji ih nose.
Blater je dodao da diskusije o tome neće biti, jer trake za kosu nisu deo opreme.
---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
misli se na grejace vrata,ovi sa sportskih su bas tunjavi! :D
necainter
05-03-2011, 21:41
pa jok nego ce saleve da vezu oko vrata i trci :D
necainter
12-03-2011, 15:59
Nisam znao de da stavim,pa evo ovde :D
Cambiasso i Chivu odradili ceo trening
Milito (radio na terenu) ,Walter i Suazo radili odvojeno
Lucio ima problem sa misicem,neki buttock strain (ko zna sta je to,neka mi prevede :D)
Ima tema trening i sl. :) al nema veze. Suazo u ekipi? Da li je moguce :D.
Quaresma#7
12-03-2011, 18:41
Ja zaboravio na njega. Ne razumem uopšte zašto ga bar malo ne koristi. Ja ne verujem da je on toliko slab da ga ni ne pozovu na listu igrača za utakmicu. :confused:
necainter
12-03-2011, 19:16
Suazo jos povredjen.
Dera,kucao sam u search trening ali mi nije izbacio..
necainter
12-03-2011, 21:19
Sad procitah na fcinternews.com neki text
Lucio - Mozda ce biti spreman za Bayern,nekih 50%-50% je (mada ja verujem da ce da igra celu)
Zaba - Spreman
Chivu - Spreman
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.