PDA

View Full Version : Dijeta.. LOL


Nera
30-03-2009, 17:41
DA IMA naivnih, naučili smo kad su na nastavu dolazili klinci sa spermom na faci "jer to rješava prišteve", a oni koji su im to provalili grčili su se od smijeha ispod neke klupe u stražnjem redu. Ali da odrasla žena može više od jednog tjedna provesti konzumirajući samo muško sjeme "jer je to najnovija i najučinkovitija dijeta", to bi iznenadilo čak i naivčine iz prvih klupa.
Magična sperma
I doista, ona je jela spermu punih osam dana vjerujući kako će izgubiti na težini. Međutim, njezina odluka ne čudi s obzirom što se o magičnoj spermi i njezinim učincima dosad sve natrkeljalo. Pisalo se i da muškarci mogu bolje privlačiti žene ukoliko spermu zadržavaju, odnosno što duže ne ejakuliraju. Neke vjere su je koristile kao dio svojih obreda i umjesto Svete vodice.
Kim Kelly je zbog svoje jače figure odlučila primijeniti spermu-dijetu. Mnogima poznata kao glumica u porno filmovima, odlučila je svoju dijetu naplatiti i prezentirati javnosti. Tijekom osmodnevnog prežderavanja bjelkastom tekućinom u stopu su je pratile kamere. Dijeta se stručno zove "Dijeta tekućih proteina". kako ipak nije željela umrijeti zbog figure, pored sperme tu i tamo bi popila koji gutljaj soka od banane. Nakon osam dana uspjela je izgubiti dva kilograma. No, da je za to vrijeme jela i samo ciklu smršavjela bi barem dva kilograma.
Najbolje sjeme je "iz pipe"
Kako je zbog troškova snimanja njezino 24-satno kreveljenje pred kamerama ustiju punih sperme ipak moralo završiti, uputila se u New York u nadi kako će moći nastaviti sa svojim projektom. Tad joj obratilo više od tri tisuće muškaraca želeći joj ponuditi svoje "blago". Ona je pristala i počela prikupljati "materijal za dijetu". Na kraju su je pitali kakav joj okus sperme najviše odgovara, Kim je odgovorila: "Svježa, iz 'pipe'". U tih osam dana pojela je preko 40 porcija sperme.

CurvaNord69
30-03-2009, 18:41
Ivan ivan ivan

BamBi
30-03-2009, 19:15
mogla je doć kod mene na jednu grande porciju

Balotelli#45
30-03-2009, 19:47
Ivan ivan ivan
ivan se pise velikim IVAN :ivan: :ivan: :ivan: :ivan: :ivan: xaxa koja budala pa to nije normalno ova ... ma nema veze .... IVAN IVAN

dera
30-03-2009, 20:22
:what:

esteban
30-03-2009, 20:29
Zapad :)