View Full Version : Hellas v Inter
Nedelja, 07.02. u 12:30h.
Mancini na današnjoj press konferenciji:
-"Reći ću cam neke igrače koji će sutra započeti:Samir Handanović, Juan Jesus, Kondogbia, Icardi i Murillo."
-"Imam vjere u Kondogbiju. Mladićima je teško kada dođu u Italiju, ali on će se razviti u vrhunskog veznjaka."
-"Teže je igrati lijep nogomet u Italiji nego u drugim zemljama jer se tu svi dobro brane."
-"Medel neće moći igrati centralnog braniča protiv Verone, na toj poziciji u nedjelju trebamo visoke igrače."
-"Moramo pobjediti Veronu, ali to neće biti lako jer su oni nanizali neke dobre rezultate u zadnje vrijeme."
-"Sretan sam s Icardijem, mlad je i još ima puno prostora za napredak."
-"Moramo biti koncentriraniji, moguće je igrati s puno napadača ali ipak ne moći zabiti."
-"Protiv Chieva smo bili dobri, ali još nas muči rješavanje takvih utakmica."
Quaresma#7
06-02-2016, 18:54
Ima zabranu jednu utakmicu a Jovetić se povredio.
Fiorentina kiksala opet, sutra imamo priliku vratiti se na 3. mesto protiv najgore ekipe u ligi, ako njima nemozemo spakovati vise od jednog gola onda ja neznam kome mozemo.
Evo da bar napisem ko je pozvan...
Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Defenders: 5 Jesus, 12 Telles, 21 Santon, 24 Murillo, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 56 Popa;
Midfielders: 7 Kondogbia, 17 Medel, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic, 83 Melo;
Forwards: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Biabiany, 22 Ljajic, 23 Eder, 44 Perisic, 97 Manaj, 99 Correia.
Što dovodimo napadače? Kad botovi ne znaju na prvu ošutati. Palacio i Icardi su nas koštali dva gola. Ljaja samo na treningu zabija, Joveta ni na treningu. Samo Biaby zaslužuje veću minutažu.
Kao prvo, Palasio se nije sam uvrstio u startnu postavu, kao drugo Melo je standardno los i na ivici crvenog, Brozovic ocajan, Eder se ne vidi, lik totalno pogubljen, po deri odlicno pojacanje, opet se vidi koliko fali kreativac na terenu, a trener je opet najgori, bez ikakve dileme, s njim idemo samo u propast, covek nema startnih 11 celu sezonu, pogubljen totalno. Najgora ekipa u ligi, plus su prodali dva standardna igraca Salu i Halfredsona i opet nemozemo nista, nadam se ako ne uzmemo tri boda da ce ova budaletina sto sedi na klupi leteti iz kluba, zgadio mi se.
Oj... Verona je zadnja na tabeli...u 23 kola zabili su 16 GOLOVA...
A nama za poluvrijeme zabiju dva....ojjjjjjj
Ima nade....Daj onu djecu nek igraju
Eder je dobro pojačanje, pa što se Icardi ne vidi? Golove smo primili na skok igru i tu smo tanki bez Mirande. Ovi sada bunker zveknuli ne možeš primirisati golu. Treba ubaciti Biabyja i Ljaju.
Ide Mancio ALL IN
Pero - Medo
3 skoka 3 gola, nema dalje, sve patuljci u timu.
---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 13:46 ----------
Jbg da imamo Aguera danas bi bilo 5-3, ove ušlje iz 3 skoka do 3 gola. 5 napadača smo imali na terenu od 80', što je stvarno hrabar pokušaj Mancija.
Palacio dobar, Perko kojeg blate pojedini (stručnjak sile a i ostali) asistencija i gol.
Sto kazu NADREALISTI....
Dobro smo prosli.....
Mancini bi trebalo poceti da se pakuje, Eder je polupan lik, veze sa zivotom nema, sve u svemu, smejurija, sto pre Mancini ode to bolje... bicemo valjda 6 a da igramo LE.
Dobro je stručnjak :D.
P.S. Icardi se opet namašio.
nova bruka i sramota....Koja je bre svrha onog Nagatoma u ekipi...jbte pola ekipe ne zna da centrira,mora Palasio sa 500 godina da ih uci....Dobro i Bijabijani je bio dobar kad je usao... Sta rade oni na tim treninzima...sramota.... Brozovic katastrofa,lik em ima uvek potez vise,eem izabere uvek pogresnog igraca da doda,tipa na levoj strani mu sama dva igraca i nema nikog oko njih,a na desnoj jedan,koji nije sam,cuvaju ga njih 100,on doda tom desnom,i uvek tako.....Sta nam jos treba za otkaz Mancinija? Ja mislim da je ovo sasvim dovoljno...dajte Josea bar na pola sezone,pa nek ide u jebeni Mancester,bolje i to nego sto sa ovim debilom neemo mi videti ligu sampiona
A gde je Perko bio 23 utakmice, ne seri dera, a Palasio dobar, promasio 2 zicera...
Chelsea je nakon pola sezone osigurao LE sa Mouom :sivi:.
Edit: Osigurao opstanak u ligi :sivi:.
Celsi je prosle godine uzeo titulu ,a mi i tad a i sad cemo kurac ;)
---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
i ne znam da l neki ovde zaboravljaju cinjenicu da je Verona zadnja..EJ ZADNJA...al ne kao,to nije iznenadjenje i nije bruka jer ,jbga ,3 puta skocili,3 puta da li gol,to nije moglo da se predvidi,oh pa to bolje postavljena taktika nije mogla da pobedi.... Pa to je,boze,velika Verona....
Nazalost mozda neki i jesu u pravu jer sa ovim idiotom na klupi i nije veliko iznenadjenje ispustati bodove protiv poslednjoplasranih ekipa ..
Prvo Carpi u Milana, sada i najgora ekipa lige protiv koje smo i bod jedva izvukli...
---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:18 ----------
Opet dera poredi Mancinija i Murinja, pa dera znas da je to nemoguce, Mancini mu nije ni do kolena, btw vidim Celzi ubija od kada je Jose otisao, igraju kao preporodjeni, hahahaha, pogledaj malo druge Interove forume i stranice, pa ces videti sta navijaci Intera misle za Josea legendu a sta za papriku Mancia.
Chelsea ima duplo vrijedniju ekipu od naše, pa vidi gdje su završili na pola sezone a gdje mi :), nemojte se vaditi na jaču ligu kad je Leicester (Chelsea 5x vrijedniju ekipu ima) prvi :D.
Osporavas rad trenera jer mu je ekipa skupa kada osvaja,a kudis rad trenra kada mu ne ide.....logike nigde...Ali stoji da Jose osvojio prosle sezone ligu,dok mi nista,kao sto i ove godine necemo nista osvojiti,a ni uci u LS ... A nas vrsni strucnjak je sam sastavio ekipu,i sam ima napade ludila,koje je imao i prosle godine....kupi mi ovog ,da bi ga posle 2 meca stavio na klupu i prodao. Prodaja Sacira za dovodjenje Perisica,necuveno presipanje supljeg u prazno. Da ne pricamo o Kondinoj i Melovoj prici i tako dalje.
Elem,Mancini je takodje sa veoma skupom ekipom osvojio PL jedva,na misice,kad je QPR vec obezbedio opstanak i opustio se. Sto je najgore to je njegov i najveci uspeh u karijeri...tako da ta dva trenera ne mozes porediti...
Nego da ne idemo od teme,kad se pukne od ovako nekih sabana koje normalne ekipe lako dobijaju. Prekace se krivica,traze se glupi razlozi "brate skocili 3 puta i dali 3 gola :O " ,i nadje se neki drugi detaljcic (tipa Muriinjo,celsi,vrednost celsija),da bi se otislo od teme poraza za koji je kriv pre svega idiot Mancini, i da bi se svoji argumenti (koji ne postoje ) i strucnost (ironicno) drugih clanova foruma dokazali...
Dame i gospodo ....predstavljen vam je Admin u par recenica :)
Klasican dera, vidi i on sam da Mancini pravi ocajne poteze nego se pravi grbav, Edera je kupio za 13 mil a lik protiv 2 od 3 najgore ekipe u ligi nije prdnuo, 3 utakmice po 90 min. smesan, ovu protiv najgore ekipe u ligi je bio ocajan, Mancini ako je ikakv strucnjak onda je morao dovesti kreativca na sredini, to jest Sorijana koji je btw postigao jos jedan gol u proslom kolu. Isto tako da je dobar strucnjak ne bi smeo toliko da menja formacije kao cigan konje i izbor igraca. Morao je od pocetka forsirati najbolje sto ima pa kako bude, koji su to fazoni ostavljanja na klupi Ljajica, Kondogbie, Jovetica u zadnje vreme i Perisica, Perisic me je razocarao u ove 24 utakmice generalno ali ako si ga vec toliko zeleo a nisi ga bas malo ni plato onda jedi govna sa njim do kraja, losa situacija totalno, ukoliko ne izborimo CL do kraja sto trenotno izgleda jako tesko, ko zna sta ce biti...
Elem,Mancini je takodje sa veoma skupom ekipom osvojio PL jedva,na misice,kad je QPR vec obezbedio opstanak i opustio se. Sto je najgore to je njegov i najveci uspeh u karijeri...tako da ta dva trenera ne mozes porediti...
Uvijek ti je to argumenat za osvajanje titule, nisam znao da se PL osvaja jednom utakmicom ;).
Prekace se krivica,traze se glupi razlozi "brate skocili 3 puta i dali 3 gola :O " ,i nadje se neki drugi detaljcic (tipa Muriinjo,celsi,vrednost celsija),da bi se otislo od teme poraza
Razlog poređenja:
dajte Josea bar na pola sezone,pa nek ide u jebeni Mancester,bolje i to nego sto sa ovim debilom neemo mi videti ligu sampiona
Dok 3 skoka 3 gola ne možeš osporiti, to je činjenica ;).
Daj dera prestani gruvati vise, 3 skoka 3 gola, pa poserem se na strucnjaka koji nemoze pripremiti ekipu da ne primi 3 komada iz 3 prekida, pa Barsa godinama ima ekipu koja je medju najnizima u evropi sto je opste poznato pa nije nikad primila 3 gola glavom iz prekida na jednoj utakmici a kamoli od ekipe kakva je Verona, nemoj vise dera leba ti, branis neodbranjivo. Koliko je samo losih odluka doneo Mancini posebno u poslednje vreme, konstantna rotiranja formacije i u krajnju ruku cudni izbori pojedinih igraca u startnih 11, poslednji u nizu losih poteza je dovodjenje Edera za koga sam siguran da ce biti promasaj, vec polako i pokazuje to, 3 utakmice nista vredno pomena, oterati sabancinu sto pre, vratiti Josea ako je ikako moguce, ako ne, bezciljno lutanje se nastavlja, jbt. zivot za sta smo mi 150 mil. na transfere skucali a da nezaboravim cinjenicu da nam je trener najplaceniji u ligi i pored svega mi opet nemozemo u top 3. Neznam samo cime je Mancini zasluzio 4 mil. evra po sezoni, Sari i Allegri su za njega izmislili fudbal pa i Sousa a i Spalleti i jos neki...
Spucali 150? Koliko smo zaradili? Nije ni Mou budala, ne može sa Chelseajem, konta kako će sa Interom :sivi:.
Dera smesan si ovde svima, kako ne kontas, jedino ti furas neku svoju teoriju koja veze nema, argumenti su ti 0, a zasto podrzavas trenera koji je najplaceniji i koji je potrosio najvise para u Italiji sto se dovodjenja igraca tice i opet igra odvratan fudbal to samo ti znas. Kad bi poceo propovedati ove tvoje smejurije na nekom drugom forumu ljudi bi pomislili da si prso, posto u ovom trenutku si ti verovatno jedini lik od navijaca Intera koji je za Mancinija.
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
Eder – 4 – Invisible
Poor game from the Nerazzurri’s latest signing, hardly in the game until he produced a shot on 83 minutes which was well saved by Gollini in the Gialloblu’s goal.
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:02 ----------
Ja sam lepo rekao da ce ovo biti promasaj, i to ala Hernanes ako bude i tako, mozda bude i gori. Inace igrac na kojem je Mancini zestoko insistirao kako sada tako jos i letos. Mancini je nula od trenera ciji je najveci uspeh jedna titula u Engleskoj sa tada najskupljim timom u ligi.
Kome svima? :D Tebi i Moci? Argumenti mi 0? Dobro "poklopilo se" :sivi:. Možda bi bolji argumenat bio da sam rekao da smo remirali jer se poklopilo :sivi:.
Ne vidim nešto da pljujete Perku i Palacia danas :D.
http://i.imgur.com/EbHg3Wn.png
ajmo da mu produzimo ugovor zbog gola i asistencije na jos 100 godina...
Od tebe smo navikli da kad kiksamo nemas argumenata nego podjebavas,mene naravno seva ona stvar da se lozim,al na kraju sezone videcemo ko je bio u pravu...
ko spomenu gol i asist perisica ? ja nesto ne vidjoh da je razigravao i uticao na igru konkretno taj peirisic ! stina asistirao je i poentirao je ali da je helem napravio preokret svojom kvalitetom nije ! nasao se na pravim mjestima i tjt a da cini razliku svojom igrom i ne cini ! Pogotovo onim kvazi biciklima :D
Kao što si i sam napisao, upisao je asist i gol :). Čudno kako ostatak ekipe nije bio na pravom mjestu tokom cijele tekme :). Što bi sile stručnjak rekao, poklopilo se :sivi:. Da se razumijemo ne branim ga ali ne možeš ga ni blatiti.
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/12671947_1041733289201458_6722657671905559383_o.jp g
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
Mancini: "Izbacio sam Mela zato sto ne bi zavrsio utakmicu."
:sivi:
Quaresma#7
08-02-2016, 16:42
Ma daj previse se igra sa njim. Tog manijaka treba prodati pod hitno poljeti nema nike koristi od njega.
ovo je vec neznam koja utakmica koju bi morali lagano dobiti ali opet nismo i evidentno je da gubimo sa juvetom i Napolijem i da nam je realna pozicija 3 mesto i to vec nismo sposobni izkoristiti nesposobnost fiore i cekamo da nas milan i roma stignu da nas i oni zajebavaju za 3 mesto.
Roma nas je vec stigla, imaju samo bod manje, s obzirom u kakvoj su formi i da je promena trenera i tek kako imala uticaja na igrace tesko cemo se snjima do kraja nositi.
---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
Kome cemo Mela Q brate prodati, pa njega jedino Mancini moze kupiti... kontam da ni oni kinezi ludi ne bi za njega pare dali.
Quaresma#7
08-02-2016, 17:47
Uh to bi bilo super, i Ranocchiu da jim damo i nekoliko nasih vele igraca.
Daj ba dera ne rise bgt hahaha et ko usao perko i nosio igru jel?
Slabo čitaš, gdje to piše? Pročitaj još jednom :).
Ko se ljutio :P? Nisam ti ja kriv što ne čitaš :D.
Neki treneri su javno poceli kritikovati Mancinija posle utakmice sa Veronom, naime Marcelo Lippi je izjavio da je ocigledno da Interu nije jedini problem psihicke prirode nego da je ocigledno da Inter ima velikih problema sa taktikom.
Quaresma#7
09-02-2016, 20:46
To je evidentno. Nikad Mancini nije bio dobar taktik, kakav igrački kadar je imao trebo bi bolje i stabinije igre imati a ne ovako raztrgano i mrtvo.
Da ima Strama takav tim dosta bolje bi nam išlo u to sam uveren.
Meni je Mancini dobar ali od nove godine je gadno popustilo sve i sve više se gubi u tome i izgubili smo šanse i za scudetto a sad je pitanje dali čemo biti 3.
Veliko pitanje je 3. mesto, daj boze da izdrzimo ali cisto sumnjam, previse se bodova prosulo u poslednje vreme...
Roberto Boninsegna, legenda Intera je posle utakmice sa Veronom izjavio da je Roberto Mancini glavni krivac za trenutne igre Intera i tako postao jos jedan u nizu koji je javno prozvao Mancinija zbog losih rezultata Intera.
---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
Boninsegna: Mancini to blame for Inter’s faults
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
The problems at Inter this season are down to coach Roberto Mancini, according to club icon Roberto Boninsegna, who believes the team are in a state of confusion.
Boninsegna represented the Beneamata with distinction between 1969 and 1976, winning the Scudetto once in the the 1970/71 campaign.
Against Hellas Verona in particular last weekend, the 72-year-old was extremely unimpressed with what he witnessed from his former club, as they were forced to settle for a 3-3 draw against the division’s bottom club.
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:58 ----------
“This is certainly not a beautiful Inter team,” he told Itasportpress.it. “Last Sunday, I was in the stand in Verona and I have never seen so much tactical confusion.
“The failure to give proper attention to dead balls ended up costing the team three goals. It is obvious that the team lacks someone to direct the play, a man to take the game by the scruff of the neck.
“Mancini often changes the formation and this amplifies Inter’s tactical problems. I never see a balanced team from Inter.”
The blame for all of that, Boninsegna lays squarely at the door of the man in charge and the former Italy international isn’t sure Mancini’s long term future lies at the Stadio Giuseppe Meazza.
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
Trebalo bi da mu je u slucaju da ne pobedi Fiorentinu to zadnja utakmica na klupi, mislim da bi novi neuspeh trebao da mu donese otkaz.
Šta li ti je Manci radio sa curom da ga toliko blatiš :D.
The former Italy coach Cesare Prandelli talked about Inter leading the Serie A:
“I agree with Mancini, in difference from the other teams he hasn’t had 2-3 years to work with his team. The last signings came in the end of August as well. In short time Mancini has given the team a winning mentality and he has rotated and used all the players. Inter is a practical team, and I think that Mancini himself is the first person who wants to see the team play better: The players will also understand that they can get points by playing better. Melo? Unfortunately sometimes he does what he did against Lazio. He will give you a lot of everything, but sometimes he just disables everything. I saw that he was very sad and I don’t think he will make the mistake again.”
Joj dera odakle vadis ti ove gluposti, Sari imao 2-3 godine, Sousa isto jel, kao i Spaleti i Miha, daj mani me. Jos malo i leti Robi, tako mu je sudjeno, jedino ti si od svih navijaca Intera za ovog Mancinija sabana.
Kakve gluposti? To je izjava (Prandellija), baš kao i tvoja iznad :D. Znamo ko nije za Mancija :D.
Pa ako je izjava Prandelija sto je prenosis ako vidis da nije tacno to sto govori, lik lupeta i ostaje ziv, sve sto je nabrojao da su treneri po 2-3 godine odvalio je nemos gore.
---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:50 ----------
Kao drugo Prandeli je za mene nula od trenera, nikad nista u svojoj trenerskoj karijeri nije uradio pa njegove reci ni neshvatam ozbiljno za razliku od jednog Lipija koji i te kako ima cime da se pohvali u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri, kao i Bonisegna koji govori iz srca kao igracka legenda i navijac Intera.
Tvoje mišljenje me interesuje znaš koliko :D.
Opet neznas sta da kazez derane, vidis da ti ne ide, postavljas izjave nekog levog trenera koji je slagao odma u prve 3 recenice... ajde dera potrudi se mozes ti to bolje, ovako mi nije interesantno... hahahahaha
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
The former Italy coach Cesare Prandelli talked about Inter leading the Serie A:
“I agree with Mancini, in difference from the other teams he hasn’t had 2-3 years to work with his team.
Ja kazem da nema pojma sta prica, a izgleda dera nemas ni ti cim ovo prenosis... hahaha
Paulo Sousa nije ni godinu dana u Fiorentini, Spaleti nekoliko utakmica, Sari polu sezonu, Miha polu sezonu, Allegri godinu i po dana... to su glavni rivali Intera, pozdravi Prandelija derane, hahahahaahah...
Nisi ti dobar nikako, Prandelli lijevi trener, svaka ti dala. Gigant bio gigant ostao :D.
Takvom odgovoru sam se i nadao, nista, sta je osvojio taj Prandeli u karijeri, de mi nabroj? A obda mi objasni izjavu tog Prandelija, za koga nisam primetio da se klubovi otimaju ai sta ce se otimati kad lik radi 100 godina trofej nije osvojio zglavno, jebes tot trenera.
---------- Post added at 08:23 ---------- Previous post was at 08:21 ----------
Cuj frajera svaki trener radi 2-3 godine s klubom a Manci kao mnogo krace pa je i to razlog, objasni to dera, ajde...
Bonisegna kao zna šta govori? Nikada nije bio trener. Prozivaš ga igračkom legendom Intera, a frajer nakon Intera prešao u Juventus. Toliko o tvom poznavanju ;).
Cuti ti molim te, ti interistom smatras lika koji je igrao i za bilan i za jube posle Intera i koji je pritom izjavio da posle jubea ne bi igrao ni za jedan drugi klub u Italiji i da su mu navijaci jubea u srcu. Taj Bonisegna isti za koga ti ocigledno smatras da nije igracka legenda Intera i dalje sa 73 god. dolazi na utakmice Intera za razliku od interiste Pirla za koga u zivotu nisam procitao niti video sliku u novinama da je prisustvovao nekoj utakmici Intera. Sto se tice tvog poznavanja Serie A pokazao si da blage veze nemas, sedi dole dera dobio si keca... zovi Prandelija strucnjaka i poznavaoca Serie A da ti pomogne da ga popravis, ustvari on je zauzet vodjenjem repke, ustvari on vise ne vodi reprezentaciju, zauzet je vodjenjem kluba... cekaj malo, kojeg kluba, pa on nema ni klub, kakav veliki trener... hahahaha
---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:44 ----------
Jedan savet za tebe dera, besplatan naravno. Kad sledeci put budes hteo preneti neciju izjavu onda ako nisi siguran da je istina sto doticni govori, odes malo proguglas i vidis jeste li ili nije, ovako ispada da blage veze nemas i da je tvoje poznavanje ravno nuli.
Čuti ti na mjesec dana, jednom sam napisao da svako ima pravo da iznese mišljenje a ti opet čuti I čuti :). Naravno, ti si pametniji I od Prandellija I od Mancinija, samo mora da ti se "poklopilo" da ne budeš gdje su oni sada, I primaš koliko oni sada :).
Ako ne možete fino raspravljati onda bolje nemojte ni komentarisati.
Quaresma#7
12-02-2016, 19:59
Ma ne valja ni jedan ni drugi... Sa nijednim nečeš ništa bitno osvojiti. Možda Scudetto u vrh glave.
A za šta više nisu sposobni.
Daj odbanuj sileta, smaraš več sa time. najbolje da pobanuješ sve živo i to malo naroda što je na forumu... nema više smisla stvarno.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.