PDA

View Full Version : Inter v Lazio

dera
19-12-2015, 00:50
Nedelja, 20:45h, poslijednja utakmica prvog dijela sezone. Nakon nje slijedi pauza do 06.01. kada igramo protiv Empolija.

Bilo bi lijepo završiti je pobjedom jer u januaru imamo priliku nastaviti sa pobjedama jer igramo redom protiv Empolija, Sassuola, Atalante i Carpija, pa tek onda dolazi AC Milan gdje ja takođe vjerujem u pobjedu ukoliko se nešto ne promjeni u njihovoj ekipi :D. Onda dolazi februar, nezgodna dva kluba iz Verone, Viole, Sampdoria, Juve.

Idemo na Scudetto!

Sile87
19-12-2015, 01:32
Vidje dere sto se potrudio, proslavlja Joseov otkaz... :-))))

ajdin
19-12-2015, 01:43
Haha tisina dijasporac

Sile87
19-12-2015, 18:35
Will you tell us 5 starters?

“Miranda, Hnadanovic, Murillo, Medel… the others I do not know. Lazio is very good, despite their difficulties. The current rankings do not represent their true value. I’ll also give you the fifth: Brozovic”.

ajdin
19-12-2015, 21:46
Ma samo ce bit izmjena biabi il perisic gore a po bekovima ce bit dambro santon il nagatomo

Sile87
20-12-2015, 21:19
Za petog je slagao, nije mi jasno zbog cega, ali Ljajic, Broz i Kondo klupa, trudim se da razumem Mancinija ali mi ne ide nikako...

Quaresma#7
20-12-2015, 22:03
Nekako jim igra nije povezana... previse netacnih dodavanja. Treba Broza i Adema unutra dati da igra stekne.

emc
20-12-2015, 22:08
Ocigledno da je mancini budala. Gdje ces staviti Ljajica na klupu on je 80% napada. Kreativnost, asistancije... Perisic je za sad bezvrijedan, a iskreno i drugi su.

Al hey, Mancini zna sta radi, ubacit ce on Ljajica u 89min I dati mu ultimatum ako neda 2 gola za 2 min nece vise igrati

Sile87
20-12-2015, 22:15
17. utakmica, 14 puta razlicit sastav...

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

A igrac koji je najkreativniji i u najboljoj formi sedi na klupi...

emc
20-12-2015, 22:19
17. utakmica, 14 puta razlicit sastav...

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

A igrac koji je najkreativniji i u najboljoj formi sedi na klupi...

Jos jedan razlog zasto je budala.. Team se nemoze naviknuti jedno na drugi kad uvijek neko drugi igra.

Ako nepromjeni Ljajica u start drugo polu-vrijeme to je 1:0 za Lazio do kraja

dera
20-12-2015, 22:21
Budala i ako izgubi na polovini sezone je prvak, zboriš mudro emc xD.

Dobar ovaj Montoya ajdine, treba ga otkupiti xD.

emc
20-12-2015, 22:22
Budala i ako izgubi na polovini sezone je prvak, zboriš mudro emc xD.

Dobar ovaj Montoya ajdine, treba ga otkupiti xD.

Dobro nemozes tako gledati, dosta smo srece imali sa 1;0 u pocetku. Nema sanse da kazes da dobro igramo sad????

Sile87
20-12-2015, 22:31
Dera koliko god ti gotivio Mancinija, jednostavno previse sere, najskuplje placeni igrac sedi na klupi, igrac u najboljoj formi sedi na klupi, Broz koji je odlican u poslednje vreme, sedi na klupi, pa nemoze me niko ubediti kako je Melo bolji od Kondoa niti kako su Perisic i Bjabi bolji od Ljajica, konstantno forsira Perisica a lik je kesa realno. To koliko je Mancini omanuo veceras pred 50 hiljada navijaca na Meaci govori cinjenica da smo sutnuli jednom na gol, bez sansi. Melo Majstor, e moj Roberto, debelo si podbacio veceras.

emc
20-12-2015, 22:36
Dera koliko god ti gotivio Mancinija, jednostavno previse sere, najskuplje placeni igrac sedi na klupi, igrac u najboljoj formi sedi na klupi, Broz koji je odlican u poslednje vreme, sedi na klupi, pa nemoze me niko ubediti kako je Melo bolji od Kondoa niti kako su Perisic i Bjabi bolji od Ljajica, konstantno forsira Perisica a lik je kesa realno. To koliko je Mancini omanuo veceras pred 50 hiljada navijaca na Meaci govori cinjenica da smo sutnuli jednom na gol, bez sansi. Melo Majstor, e moj Roberto, debelo si podbacio veceras.

Super receno! Samo majmun bi stavio Ljajica na klupu u kojoj je formi sad, a igro Perisic ili Babi.. Ni jedan od njih nisu nesto pokazali

Sile87
20-12-2015, 22:37
Tu je Murinjo, vec je odbio Romu...

Biscione
20-12-2015, 22:37
Najgore poluvrijeme ove sezone. Ubacit Broza i Adema, trgnut se i preokrenut ovo. Lazio je karina, jedna od najgori odbrana i još im ovaj Beriša brani. Da smo imalo bolji u napadu zabili bi im.

emc
20-12-2015, 22:41
Tu je Murinjo, vec je odbio Romu...

0% Sanse da izbace mancio sad.. A za Mou, on ostaje u eng, ide u United

Sile87
20-12-2015, 22:43
Skidaj to smece s avatara Bisc. leba ti

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:41 ----------

Pa dera nije Tohir izvrnuo preko 100 mil. letos da bi se borili za 5 mesto covece, pa sta onda za Paola Sousu reci...

Biscione
20-12-2015, 22:43
Skidaj to smece s avatara Bisc. leba ti
Nisam lud da skidam čovjeka koji će bit 1. na tabeli čak i ako izgubimo ;). Jbg nekad se desi loša noć kad ništa ne ide, izgleda da je ovo večeras ta noć. Ne treba odmah očajavat.

Sile87
20-12-2015, 22:49
Kaze prvi je na polu sezoni, ni da je ostavio konkurenciju 10 bodova a ne po bod, pogledaj gde nam je jube...

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Cuj losa noc, pa losa je kad lose izbore napravis, jebote zivot vise i on i Melo i Perisic, popeo mi se na kurac vise sa njima...

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

Smorio vise s Kondogbiom, pa za koji si kurac istresao tolke pare, da ti Melo igra...

dera
20-12-2015, 22:50
Klasični sile, čim primimo gol pljuj xD. Sjeti se kakva su očekivanja bila na početku sezone, stoga se poklopi molim te.

emc
20-12-2015, 22:54
Klasični sile, čim primimo gol pljuj xD. Sjeti se kakva su očekivanja bila na početku sezone, stoga se poklopi molim te.

Glup komentar druze, glup.

Problem nije to, vec da mi IMAMO bolje igrace.. Mi MOZEMO bolje igrati.. Ali nemozemo jel mancini neda. Shvati to

Sile87
20-12-2015, 22:55
Poklopi se ti, cuj kakva su ocekivanja bila, nemoj biti smesan covece, brdo para smo potrosili, o cem ti pricas, jel ti kontas da covek je glavni krivac za ovo brukanje u ovih 50 min.

emc
20-12-2015, 22:58
Hahah, I evo sad ce ga Mozda greska spasiti.. A sut na gol nismo imali.... SRAMOTA! Jos samo fali da ubaci Rano lol!

Sile87
20-12-2015, 23:01
Bjabi ocajan kao i Perisic kao i Melo i Medel i svi i dalje na terenu... hahahaha

emc
20-12-2015, 23:02
NAPOKON EPIC-Brozo i Ljajic. Sad ces vidjeti razlike!

Sile87
20-12-2015, 23:04
A izveo majstor Jovetu, al Mela ocajnika ostavio, pogubio se lik veceras nacisto, Kondo i dalje klupa...

emc
20-12-2015, 23:06
Ah kako je dera nesretan :D sve protiv njega ide! Jesu usli jel sansa jel go :D

Sile87
20-12-2015, 23:31
Penal ko vrata, bravo Melo, a jos vise Mancio

emc
20-12-2015, 23:36
Tako Melo, tako! Bravo.. Trebo ga je davno vaditi jel bilo je samo pitanje o vremenu

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:31 ----------

Jebem ja tebi mancini mater. Boli tebe .... ti brojis milijone. Majmun!

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

Jajajajajajajajaj sub u 88min.. Taman jelde? Hahaahah

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Hhahahhaahahaah BRAVO MELO, Bravo Mancini, izvadio telles a ne Melo, 1'min poslje crveni

Sile87
20-12-2015, 23:38
Mancini je sarlatan teski a to ce drugi deo sezone da pokaze...

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ----------

A Kondo na klupi...

emc
20-12-2015, 23:40
Mancini je sarlatan teski a to ce drugi deo sezone da pokaze...

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ----------

A Kondo na klupi...

Zavisi ako krene sa Ljajic opet mozda nebude toliko lose.. Al nezna niko kako budala razmislja, nezna ni on sam

Sile87
20-12-2015, 23:40
Ne pobediti ovakav Lazio skrnavi pred 50 000 ljudi u Milanu je seamota

emc
20-12-2015, 23:42
Gotovo.. Sranje igra! Da je kreno drugacije velika bi razlika bila. Juve sad 3 poena...

Biscione
20-12-2015, 23:43
Šteta, protiv ovako loše ekipe izgubit 3 boda. A Melu jebo ja mater, nadam se da će dobit 3-4 utakmice suspenzije.

Sile87
20-12-2015, 23:46
A sto melu jebes mater Bisc.

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Mancini je od pocetka sjebao tekmu

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

A onakvog Mela je ostavio pored silnih gresaka a izveo Jovetu

dera
20-12-2015, 23:46
Sile, jesmo li mi prodali koga ovo ljeto? To mi imamo najbolju ekipu pa je titula obavezna? Dalje, jesi li sam rekao da su očekivanja top 3, nemoj da se brukaš. Dalje, pljuvao si Broza kad je god startao, a sada kad je zabio dva fina gola mora igrati?

Emc, koliko je to Lazio imao šuteva na gol?

Penal smiješan, ali nema veze, idemo dalje, forza Inter.

Sile87
20-12-2015, 23:48
Poceo bez Ljajica i Broza

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

Batali dera ne ide, penal vise nego ocigledan zabo mu lakat u teme

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

Samo sto ovako na kraju nece biti ni top 3, mislis da jube i Napoli prastaju ovakve poraze i Roma...

dera
20-12-2015, 23:48
Penal smiješan u smislu bespotreban, mogao je i da ga ne svira al' šta je tu je.

Sile87
20-12-2015, 23:49
Pa normalno da mora ako je u formi

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

Mancini je promasio totalno, bez ikakve potrebe

emc
20-12-2015, 23:50
Pointa je da je pogresno usro igru od pocetka. Kako smo igrali zadnjih utakmica, da je imo iste igrace i taktiku izgledalo bi drugacije.

A to za Melo, pa mislim da je djete znalo da je samo pitanje o vremenu kad ce usrati, trebo ga je davno izbaciti.

Pa onda jos izbaci Jojo a ostavi njega, pa Telles...

Sile87
20-12-2015, 23:52
Pa jos gore sto nisu imali suteva na gol a dobili nas

---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Nemoze ovako

Shaqiri
20-12-2015, 23:53
Melo nije nista kriv, mancio ga je najkasnije trebao izvadit na poluvremenu.

Vadi jovetica, ne igra adem i brozo.

Sile87
21-12-2015, 00:04
Nemozemo od 17 utakmica 14 igrati sa razlicitim sastavom

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Razocarao me je Mancini, od pocetka sezone nisam bio za dolazak Mela ali ovo veceras je horor film

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:56 ----------

I umesto da smo ovakav skrnavi Lazio dobili i otisli na pauzu rastereceni, mi popusili u sred Milana

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

Perisic ocaj ocaja, ja neznam gde je onaj momak iz Wolfzburga i Hrvatske repke

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

Ali Mancini, pa to je neverovatno kako je podbacio veceras

---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Cekam rejtinge ali Mancini i Melo bez konkurencije najgori

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Joj kako sam besan, odavno ovako nisam bio besan

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

Ja neznam dal bi trenutno u evropi kod i jednog trenera osim Mancinija Melo imao prednost u odnosu na Kondogbiu

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

De dera nam tabelu daj da vidimo kako smo prvi i usput nahvali Mancinija malo

dera
21-12-2015, 00:05
Ko je asistirao kod gola Icardija, može li me neko prosvjetliti xD?

Sile87
21-12-2015, 00:09
Moze, malo reci ocajni Perisic, a ruku na srce i nije neka za pohvalu asistencija, da je Icardi nije maestralno primio, nista od gola

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

Isti Perisic koji nezna gde udara od kako je u Inter dosao, nemoze se frajer sastaviti

emc
21-12-2015, 00:09
Ko je asistirao kod gola Icardija, može li me neko prosvjetliti xD?

Imati 1 sretan udarac kad seres pola sezone pa i nije bas nesto???

Perisic je (sto se mene tice) veliko razocaranje. Koliko smo se borili za njega i koliko smo ga platili treba da je kralj a on nista..

K-dog isto. Bolji je od melo jel nije lud, al nije ni on bas nesto pokazo.

Mislim da niko u historiji nije 90% od utakmica mjenjo taktiku i igrace osim konja mancinija

Sile87
21-12-2015, 00:49
Nikakvih prodora, centarsuteva, suteva na gol, ma blago receno, ni senka Perisica iz nemacke i kad igra za repku

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

Za sada potpuni promasaj

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Good job Mancini, stay at Inter for another 5-10 years :D

Samo jedan od komentara sa goal com. smeju nam se djubrentusovci ai ostali, nemoz gore, mole da ostane Mancini

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

melo is a disgrace to humanity.

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

On the bright side, melo is suspended for about 3 matches.

---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

Thanks for the early Christmas gift Melo. Hahahaha.

---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

Thank you Melo, your heart is always with Juve.

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

Samo neki od komentara...

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

E moj Mancini some glupi, ko tebi igra u prvoj postavi

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

"We want to end the year with a win," the vice president stressed. "

E moj Javiere, da Mancini nije jeo govna veceras, mozda bi tako i bilo...

---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

Ljajic and Brozovic did not start, would he make the same choices again?

“Would I make the same choice about the starters. Yes, I chose it and I would do so again.

Klasicna picketina raspala, posle svega nema muda reci da je pogresio, mrs z Intera govno umisljeno i povedi Mela sa sobom jebo te on i ti njega sto si ga doveo.

Quaresma#7
21-12-2015, 01:20
Skoro nema trenera koji če reči pred medijima da je pogrešio jer bi sledio medijski linč i time ugrozio svoj posao. On zna da je pogrešio samo neče priznati pred svima kao što i ja nebi.

Melo je dobar igrač ali toga sam se kod njega naviše bojao... kad psihički pane u igri onda postane agresivan i udara sve ko ludak... tu je Manci pogrešio što ga pre nije izvadio vani i unjeo Kondogbiu unutra, sigurno bi sve bilo bolje i mirnije kod nas.

Biabiany, Montoya, Perišič su bili skroz slabi za mene. Perišič ne opravda ni 5M€ što je uloženo u njega... ja bi njega na ljeto probao prodati pod hitno čim stigne neka dostojna ponuda... jednostavno je nevidljiv. Montoya trčkara ko izbubljen... sječa me na izgubljenog Pandeva. Biabiany isto nevidljiv ništa nije pokazao.

Za mene je bio jako dobar Alex Telles. U njemu imamo super levog beka i mirni smo nekoliko godina sa njim. A desni bek moramo srediti čimprije.

Danas su nam pasovi bili očajni... nepamtim kad smo imali lošije pasove u igri. skoro svaki pass je bio netačan ili ga igrač Lazia preuzeo... nije ni čudo što nismo imali igru povezanu.

Ali dobro to je jedna slaba utakmica... svi imaju takve dane pa i mi jih imamo. Bitno je da smo prvi biče bolje iduči put. Sad je na redu mercato i treba popraviti igrački kadar još malo pa krenuti na scudetto.

Sile87
21-12-2015, 10:47
Cesto smo mi imali tih dana ove sezone, ocajno prvo poluvreme protiv Napolija, ocajno protiv Fiorentine, protiv Carpia, protiv Sampe, sinoc protiv Lazia nije jedino ove sezone, ali ne bih reci rekao da je najbolje igrace stavio u startnih 11, a ne konstantno menjati iz utakmice u utakmicu. A sto se tice pasova prema napred nemozes Q ni ocekivati to od Mela i Medela, Medel moze imati tacnih dodavanja ali to jednostavno nisu ona koja ce napraviti priliku za gol. Sto se Mela tice i toga da je on dobar igrac meni je smesno, ja sam od pocetka bio izricito protiv njegovog dovodjenja sto se moze videti kako, taj igrac nista vredno pomena u svojoj karijeri nije napravio, apsolutno nista, pa da je cemu valjao valjda bi do sada igrao u karijeri za neki veliki klub osim jubea iz kojeg su ga sutnuli kad su videli o kome se radi.

---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:40 ----------

Ali Melo je najmanje kriv, Mancini ga je izricito trazio i dobio ga je, sinoc ga je direktno on kostao bodova, on i njegov glupi odabir igraca, kad su ovako izjednacena prvenstva znaci i gol razlika a kamoli 3 boda, i glavu bi dao da smo poceli sa najboljima da bi uzeli sva 3 boda jer je Lazio ocajna ekipa, smesni do bola bez nekoliko izuzetno vaznih igraca, Anderson se nije video, frajer u ocajnoj formi, protiv onakvog Montoje nije nista mogao i mi opet izgubili, tuga.

dera
21-12-2015, 11:15
Mancini je doveo i Tellesa, Murilla, Mirandu, Jovetića, Ljajića, ne spominješ njih :D.

Sile87
21-12-2015, 11:34
Pa nema potrebe, svakog od njih sam do sada hvalio, momci igraju dobro a to sto ih je doveo ne daje mu zapravo da sere, nijedan tim u ligi nije toliko rotiran kao Inter, i zasto niko drugi nije doveo Mela nego bas mi, zasto ako je dobar je tavorio u turskoj ligi do 32. god. zasto ga je jube sutnuo i vise nikad nista vredno pomena nije uradio. Pa zasto smo Kondogbiu doveli, da kanturini Melu bude rezerva... decko ima 22 god. i treba da igra sto vise kako bi postao ono sto svi od njega ocekuju. Kakvo ludilo vise glumi sa Ljajicem i sta izigrava, koji si ti trener kada u ovakvoj utakmici ostavljas na klupi igrace koji su zadnjih mesec dana u najboljoj formi.

---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:31 ----------

A jebo ga i Montoja, ne igra lik 6 meseci i onda ga kao naso sada ubacivati a na klupi sede bekovi koji su vise igrali i imaju vise samopouzdanja, pa ako si kontao da ti Mintoja igra trebao si ga gurati od pocetka a ne sada jesti govna i izmisljati toplu vodu.

dera
21-12-2015, 11:42
Zašto smo prvi? Zašto?

Zašto ste hvalili Montoyu pojedini, pa i mediji, zbog toga je i dobio opet priliku.

Sile87
21-12-2015, 12:05
Ako i dalje bude Ljajica, Kondogbiu i Brozovica ostavljao na klupi nece jos dugo prvi biti, sto je sinocna utakmica i pokazala, ako te onakav Lazio moze u sred Milana dobiti, o kojem prvom mestu mi pricamo. Sto se Perisica tice, na njega smo osudjeni a on je isto Mancijev izraziti izbor, treba se prisetiti da je Lamela bio na korak od Intera ali je Mancini osterao svoje i doveo Perisica, eto mu ga sada.

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Ja sam izrazito bio za Lamelu...

Biscione
21-12-2015, 17:49
I ja sam bio za Lamelu ali sam prije svega bio za ostanak Shaqa.

---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

Onaj gol Ikca je dokaz zašto ga ja branim čak i kad se ne vidi na čitavoj utakmici. I sinoć nije ga nigdje bilo ali dođe jedna upotrebljiva i lopta i nije rekao ni bismila a već ju je pospremio u mrežu. Takav je on, valjda će doć vrijeme kad će ostalih 10 igrača uspit stvorit par prilika na utakmici (i barem jednu-dvije od tih za njega) i neće biti brige za golove.

OK, Mancio gradi kuću od temelja (odbrane) i tu smo svjetska klasa, sada se treba počet radit na organizaciji igre jer smo tu još uvijek potanki (srećom pa imamo neke majstore u napadu koji mogu sami riješit utakmicu ali ne smijemo se uvijek u njih uzdat).

Quaresma#7
21-12-2015, 19:28
Sa Perisicem je pogresio... Lamela bi bio daleko bolje i jeftinije rešenje.

Ja se jos uvek nadam kojim dobrim transferom u januaru... kakvo krilo spic i desni bek su nam vise nego potrebni.

dera
21-12-2015, 21:13
On i dalje zabija, mi ga u januaru vrlo lahko možemo prodati za 15-20m, tako da nismo puno izgubili. Dovesti zamjenu i to je to.

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Ono kad shvatiš da nisu svi kao sile :D:
http://i.imgur.com/yQgJ4hc.png

Quaresma#7
21-12-2015, 22:23
Zadnji koji sme da se pljuje je Mancini. On nas je vratio tamo gde nam je mesto i to je prvo mesto na tabeli Serie A, što nismo smeli ni sanjati več poslednjih 5 godina... ali sad je ovo opet stvarnost i stvario nam je tim koji pobedjuje sve u Italiji. I vrlo moguče je da čemo iči sve do scudetta ako budemo išli dalje tim tempom... to je vrlo lako moguče, jer kiksaju i drugi i to previše...

Pustite ponekad loše predstave i nekad slabiju igru, uvek če naiči nekad slaba igra... svi igraju u Italiji slabo i na oko ružnu igru, niko nije Barcelona, Bayern ili Arsenal... Inter nikad nije imao lepu igru niti če je imati... jedino ako Pep dodje :P

Sile87
22-12-2015, 00:50
Ako cemo realno nijedan trener nije dobio ovoliku podrsku kada je rec o kupovini igraca i to je suva cinjenica, nije ni Mancini dobio jer je on nesto poseban vec iz razloga sto je Inter dobio novog vlasnika koji je resio da ulozi lovu jer je iz prethodnih godina izvukao pouku kako nista nece uraditi sa Belfodilom, Taiderom, Silvestreom, Skelotom, Kuzmanovicem, Dzonatanom i nima slicnim koji ih je za ovih 5 godina proslo kroz Inter nezna im se broj. Svaki trener koji je dosao posle Murinja nije bio podrzan sto se mercata tice i svaki sa no to zalio posle odlaska iz Intera, cak su im i prodavani najbolji igraci a umesto njih dovodjeni skartovi. Benitez je recimo izrazito trazio Maskerana za koga znamo kakvu je karijeru napravio u Barsi, trazili su i drugi ali nisu dobijali jer je Moratti tada zavrnuo slavinu jer smo zapali u ogromne dugove, pa su i Snajderu zabranili da igra zbog afere sa platom i na kraju ga prodali. Svaki koji je dosao dobijao je skartove jer mu druge jednostavno nisu mogli dovesti. Posle svega smo dobili novog vlasnika koji je nastavio po starom neko vreme pa kad je definitivno video da ne ide, onda je zimus poceo da menja i ulaze, doslo je leto i ulozio je preko 100 mil. za transfere, pa kada se taj podatak uzme u obzir nije preterano cudno sto smo prvi, ako jedna Fiorentina moze biti tu gde jeste zasto je cudno da tim koji je ulozio tolike pare bude prvi na polu sezoni. Da je Mancini dosao 3 godine ranije dobio bi Jovetu i Ljajica i ostale malo sutra, da ne pricam da bi mogao samo da sanja da Inter pljusne 35 mil. u kesu za jednog igraca.

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Interov problem prethodnih 5 godina realno nije bio trener nego podrska istom i to je fakat...

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

To sto pljujem Mancinija zbog nekih stvari koje radi su potpuno opravdane, konstantno menja tim i pravi krajnje cudan izbor igraca, glumi neko ludilo, drzi igrace na klupi koji to ne zasluzuju, Telles je od pocetka kako je odigrao prvu utakmicu pokazao da je dobar bek i da ima puno prostora za napredak, i pored svega nije skupio ni 10 celih tekmi od 17, terao je neki inat sa Ljajicem, satro disciplina, momak se uozbiljio, poceo igrati odlicno i vidi se da moze biti jedan od kljucnih u ovom timu i on ga na konto svega ostavi na klupi, dera kaze pljuvao si Broza, jesam priznajem ali covek je zadnjih mesec dana u dobroj formi i trebaju nam takvi ali ne i on na klupi. Kondogbiu drzi na klupi a decko mora igrati kako bi napredovao jer je neverovatan potencijal, sa odlicnim fizickim predispozicijama koji je preskupo placen kako bi grejao klupu i to jednom Melu za koga se odlicno zna kakav je igrac, nigde se nije proslavio i sada ga je u 32. odini Mancini doveo da bi ga forsirao kao standardnog i zatvarao igraca kao sto je Kondogbia. Slicnu gresku smo vec napravili sa Kutinjom jer nije dobio onoliko sanse koliko mu je bilo potrebno sto se kasnije ispostavilo kao kardinalna greska, malo je puno da se napravi jos jedna takva u roku od nekoliko godina. Montoja mu ne igra 6 meseci sad kao satro ce da forsira Montoju, pa nije ni cudo sto nemoze da se sastavi kad je fudbal igrao u poslednjih 6 meseci samo na treningu. Sve su to greske koji radi Mancini, a koje su nas kostale sinoc 3 boda, takve greske i isprobavanje 3-5-2 protiv Viole.

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

It appears Inter‘s 2-1 defeat to Lazio on Sunday wasn’t the only concern to emerge from the Nerazzurri camp with reports of arguments raging on before, during and after the match.

The Biscione fell to a shock defeat to their out-of-form opponents and it appears coach Roberto Mancini was at the centre of several incidents involving Adem Ljajic and Stevan Jovetic amongst others.

During the tactical discussions with the team prior to the match, the 51-year-old announced that Serbian forward Ljajic would not be in the first XI, despite starting the previous four fixtures, La Gazzetta dello Sport reports.

Ljajic Inter

The 24-year-old did not take the news well, refusing to change from his club suit into the team kit upon arrival at the stadium, only doing so after being lambasted by the coach.

Similarly, Mancini slammed Jovetic at half-time and told the Montenegrin striker he would be substituted, before changing his mind. The Montenegrin did not last much longer however, being replaced on 58 minutes for Ljajic.

However, there was a whole new round of arguments after the final whistle. Brazilian midfielder Felipe Melo’s reckless red card all but cost Inter the game, and he and Icardi reportedly got into a heated shouting match, whilst Jovetic confronted Mancini.

Inter - Lazio

Jovetic was thought to be unhappy at being replaced and the tension escalated when Mancini reminded him that it was the coach’s decision. The pair had to be separated, with Ljajic siding with the Montenegrin

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

Pocelo je, a kako je pocelo bice interesantno videti drugi deo sezone, sledeci je verovatno Kondogbia koji ce verovatno traziti objasnjenje zbog cega raspali Melo ima prednost u odnosu na njega. Sto se Ljajica tice potpuno ga podrzavam, i njega i Jovetica, pa i ja da sam na Ljajicevom mestu reagovao bi isto, igram dobro, u formi sam donosim bodove ekipi i dodje trener i kaze ti veceras sedis na klupi igrace umesto tebe Perisic koji se nemoze sastaviti ili Bjabjani koji u svo postovanje koje od mene ima jednostavno nije Ljajicev kalibar. Joveta je dosta sedeo na klupi ove sezone i to kada je bio zdrav i svez i verovatno mu je dopizdilo jer je upravo zbog toga i napustio City. Icardi je potpuno u pravu sto je odlepio na Melo, ko od navijaca Intera realno nije.

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

I sta cemo sada, ajmo oterati Jovetu, Ljajica i Icardia sjebati Kondoa pa ga posle prodati za serpu ribe i imati slucaj ala Kutinjo.

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:35 ----------

I onda jedan brzi demanti ne bi li se stvari malo utisale i prikrile a cim je to u javnost izaslo znaci da je istina 100 %, a nije tesko ni povezati kad se samo prisetimo Joveticevog lica posle izlaska u 50 i nekom minutu, stvari nisu mogle losije da se zavrse na polu sezoni, ovo prvo mesto je na staklenim nogama.

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

F.C. Internazionale issues statement to deny rumours which began circulating today

MILAN - Inter are top of the table and just lost one game yesterday. Some perfectly normal dressing-room situations have been blown out of proportion this evening and made out to be events that never actually took place.

As Roberto Mancini said via his Twitter account, "People shouldn't be making up alleged or rumoured splits or fallings-out within the team. The lads have been fantastic up until now and we're still top of the league."

---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

Prodaja Brozovica Arsenalu se ozbiljno zakuvava, njegov eventualni odlazak bi definitivno narusio atmosferu u ekipi.

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:49 ----------

Koja je po svemu sudeci definitivno ozbiljno narusena...

Biscione
22-12-2015, 19:32
E ako se onako dobra astmosfera može narušit nakon jednog poraza onda jebo ja i igrače i upravu i nas navijače i čitav fudbal. Ne vjerujem u to, anti-inter mediji šire lažnu propagandu. Što ne pišu o Bilau koji je u onakvom rasulu nego se na nas okomili.

Sile87
22-12-2015, 19:39
Neznam Bisc. nijedan od pomenutih igraca nije dao izjavu, Jovetic je prilicno besan napustio teren, Ljajic je posle odlicnih partija ostavljen na klupi, a nikakvo cudo sto je Icardi imao sta da prigovori Melu... tako da neznam bas dal su anti-Inter mediji u pitanju...

dera
22-12-2015, 19:39
Berlusconi: "Potrošio sam 150.000.000 € miliona ove godine za Milan, ne znam kad ćemo se vratiti na pobjedničke staze i naravno da sam ljut. Ko ne bi bio?"

Sile, kapak :D.

Sile87
22-12-2015, 19:41
Za poraz od Lazia je direktno kriv Mancini, to je fakat...

dera
22-12-2015, 19:42
Kapak :P.

Sile87
22-12-2015, 19:43
Ako je tako onda smo mi potrosili 300 mil. pa ti onda kapkaj dera...

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:42 ----------

Sve sto sam ja gore u onom povecem postu napisao je cista istina

dera
22-12-2015, 19:45
Kako da nije :D. Koliko smo zaradili na prodaji, 500m? :sivi:

InterNews: ''Chelsea kontaktirao Mancini-a, nudi mu 8.5M eura godisnje.''

Sile87
22-12-2015, 19:48
Pa jes ti dera dobar danas ili si se nahladio nesto mozda, na cega je bilan potrosio letos 150 mil.

dera
22-12-2015, 19:51
Pitaj Berlija, na šta smo mi potrošili? Prodali smo Kovu, Shaqa i Hernanesa, -60m.