PDA

View Full Version : Van der Meyde


dera
24-01-2014, 20:56
Svi znamo sve o njemu, tako da nema potrebe za uvod, a zaslužuje temu, evo zadnje novosti :D:

Bio je član čuvene generacije Ajaksovih bisera koju su činili Zlatan Ibrahimović , Christian Chivu , Wesley Sneijder , Joliet Heitinga , Raphael Van Der Vart , Maxwell , i jedan od najvećih asova tima koji je osvojio dve šampionske titule i tri Kupa Holandije .

Sjajne partije odlično je naplatio i otišao u Inter . Od tog trenutka kreće sunovrat karijere Andy Van Der Meyde-a , koji je kasnije nosio i dres Evertona ... Za PSV nikada nije debitovao , a karijeru je završio u holandskom trećeligaškom amaterskom klubu VKE .
Dve godine nakon što je i definitivno okačio kopačke o klin čini se da je Van der Meyde pronašao novi životni poziv - od brzonogog krila 34-godišnji Holanđanin je postao konobar !? Tačnije , specijalista za espreso i kapućino . A , kako sam kaže , jako mu se dopada novi posao .

" Bilo je vreme da nešto promenim u svom životu . Trudio sam se jako da uspem u fudbalu tokom prethodnih 15 godina . Radio sam sve , video sve , taman da ispišem jednu dobru knjigu . Nakon toga rešio sam da počnem da gradim novu karijeru na jedan mnogo finiji i prefinjeniji način . Zato će od sada ljudi imati priliku da probaju kafu ' A la Van der Meyde ' u Amsterdamu ", zaključio je bivši fudbaler Intera .