View Full Version : Inter - Siena
http://www.weltfussballarchiv.com/images/logos/LegaSerieAlogoTIM.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/45/Internazionale.svg/250px-Internazionale.svg.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ka/c/cd/Ac_siena.png
Sa Sienom na Meazzi, 23.09.2012, 15:00h.
Zadnjih 5 meceva s njima:
Inter - Siena 3-0 Cambiasso, Balotelli, Ibrahimovic
Inter - Siena 4-3 Milito, Sneijder 2x, Samuel
Siena - Inter 0-1 Milito
Siena - Inter 0-1 Luc Castaignos
Inter - Siena 2-1 Milito 2x
Je li vrijeme da vidimo jednu svijetlu predstavu nasih momaka na Meazzi?
Vrijeme je da Strama pokaze zube i izvede hrabriju postavku na teren.
Vratio se Mudingayi, Palacio je trenirao odvojeno od grupe ali bi trebao biti spreman, Obi i Chivu su upitni jos uvijek.
Ne ocekujem nista...
Bod ko kuca...
Huska ne odustaj od Strame ;)
Istina je da luta puno ali doci ce na svoje aBd :)
Handa
Zanetti......Rano...Juan.....Pereira
.........Guarin.......Mudy..............
Palacio....Sneijder.....Couti
.............Milito....................
Moja zelja :P
Doci ce, ali kasno kada svi budu vec daleko...
Pozvani:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224552_365438976876872_1757278147_n.jpg
Golmani: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;
Odbrana: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;
Sredina: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira, 41 Alfred Duncan;
Napadaci: 7 Philippe Coutinho, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano.
Ima da ih toliko oderemo da ce bit nestasica vina u Sieni :D
Nisam u toku malo,sta je sa Palaciom?
hladi j... sta ce bit... :D
Navodno, sutra od 1':
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/534280_365517290202374_1892159856_n.jpg
mourinho
22-09-2012, 20:06
Evo šta kaže Gazeta delo Sport:
Inter started like this in 1970 and won the Scudetto
Nisam u toku malo,sta je sa Palaciom?
vuce povredu jos od reprezentativne utakmice ...
Quaresma#7
22-09-2012, 21:29
Pobeda i ništa drugo. Sienu redovno tučemo i mislim da i sada nam nebi smio biti problem.
SKY Sport najavljuje da če Zanetti početi čak sa klupe i da bo biti odbrana: Nagatomo-Ranocchia-Juan-Pereira.
Volio bi i taj film jednom viditi. Još samo Cambiassa i Milita na klupu, da vidimo kako tim funkcioniše na terenu bez klana.
Željeni sastav:
----------------Handanović----------------
--Nagatomo---Ranocchia---Juan---Pereira--
-------------Guarin----Gargano------------
----Coutinho-----Sneijder----Cassano------
-----------------Livaja--------------------
Volio bi viditi Palacia ali on je povredjen ali i Livaja če biti dobar. Palacio još uvek vuče malo lakšu povredu još od reprezentacije.
Ne mogu vjerovati koliko si zapeo za Milita. U temi Inter-Rubin rekao si da je Milito bio opet ništa, frajer asistirao za gol, utakmicu prije postigao gol - smješno zaista. Ali dobro, nije to ništa novo, kada vidim da ni Zanetti nije dovoljno dobar za tebe, bitno je samo da je mlad, cudo da ne navijas za Arsenal :P.
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:33 ----------
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/271121_440841269290666_1987521172_n.jpg
Lahko do pobjede?
09.01.2010 Inter-Siena 4-3 Serie A 2009-10
11.04.2012 Inter-Siena 2-1 Serie A 2011-12
95% sam uvjeren da će biti Derina postava.
ocekujem formaciju slicnu derinoj gore sa slike samo bez pereire i uz alvareza
Moze ti samo Cambiasso biti umjesto Pereire ili Gargana, a vidjeti 4 ofanzivna igraca kod Strame, prije bi Ranieri to uradio...
Ricky vjerojatno ulazi poslije ako rezultat bude negativan.
Sreca pa necu gledati danasnju patnju...
Ma pobjeda .. Bez ikakvih kalkulacija.. nek vrate i Farinosa ako hoce.. samo nek Siena strada..
Prema Sky-u ovo je prvih 11:
INTER (4-3-2-1): Handanovic; Nagatomo, Ranocchia, Juan, Pereira; Guarin, Gargano, Cambiasso; Sneijder; Cassano, Milito
Na putu ka stadionu:
http://media.whosay.com/228461/228461_lawm.jpg
moj wesley kad bi se vise psovetio fudbalu nergo tom tviteru mozda bi i puno bolje zaigrao :D
Biscione
23-09-2012, 14:50
Ljudi šta je ovo zar može inter bez Capitana u početnoj. Da se nije šta povrijedio (sumnjam da bi Strama imao muda da ga ostavi na klupi, a i nema razloga da bude na klupi još uvijek je car)
Nije povreda.. stream: www.sportv260.com
joj Sneijdera izaso 1 na 1 sa golamanom i dodaje Militu iza ledja aaaaaa
Cassano je puno bolji play od njega.
a zna sutat sa 30 metara a na 1 na 1 glumi playa ccc
Pereira igracina, neka Ajdin i Q pricaju sta hoce :P.
Još jedan stream: http://atdhenet.tv/51481/watch-inter-milan-vs-siena
ahhah znao sm da ces nesto reci za njega :D
igra svoju poziciju lijevog beka i jeste bolja predstava nego u prosle 3 tekme koje je igrao ali opet nije impresionirao i pokazao epitet velikog pojacanja na lijevoj strani ! po meni je nagy i dalje puno bolji lijevi bek ...
http://www.hqfutbol.eu/ch7.html
evo vam ovaj stream mne puca sigurno :)
Kada Kamikaza bude onako uzimao lopte protivnicima ja te castim :D.
kad bude ko kamikaza probijao i pod faulovima ostajao na nogama i asistirao za golove i znao pruzit loptu i sa desnom i lijevom ko kamikaza ja te castim :D
kad bude ko kamikaza probijao i pod faulovima ostajao na nogama i asistirao za golove i znao pruzit loptu i sa desnom i lijevom ko kamikaza ja te castim :D
Nemoj spamat temu, postoji zasebna tema za viceve :sivi:.
to znas i sam al neces da priznas jer ga ne mozes :)
kamikaza je bolji !! :)
Šta ti je to Hulle obecao? Ne budi smijesan, bar kao bek nikada nece biti.
---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
Mislim da sada za Sneijdera niko ne bi dao ni €20m. Kakve mi igrace imamo na klupi, Coutinho i Alvarez su nasa buducnost.
Tuga, jad, cemer..
Ovo lici na borbu s Bilanom za 9. poziciju..
U prvom smo igrali dobro ali Guarin je odron zadnjih par utakmica.. tako da nema ko povezati napadi i odbranu, Gargano nije ni za Pescare...
U drugom se desilo sto je i moralo na onu igru...
Quaresma#7
23-09-2012, 17:22
No coment
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250167_269897166464621_669924473_n.jpg
Koliko nam je samo uzbudljiva igra
mourinho
23-09-2012, 19:01
Nisam gledao tekmu, što Zaneti nije igrao?
Tehnicka stvar valjda :D
Palacio ce dati novu dimenziju napadu i rasteretiti ostatak ekipe, ako bude na razini naravno.. Mucno je gledati Cassana i Sneijdera kako se sudaraju po terenu ..
A isto tako Mudingayi solidan zaklon odbrani.
Šta ti je to Hulle obecao? Ne budi smijesan, bar kao bek nikada nece biti.
ja ti govorim cinjenice :) to sto ti uvijek nes moras kontra reci je do tebe ;) nagy je pokazao da moze i da zna a sta je ovaj pokazao ??
Japanac je placen 4mil i doveden je da bude rezerva, a sad vrijedi bar 10mil. A ostali su dovedeni kao pojacanja pa....
Naga nije najbolji bek na svijetu, al Pereira nije bolji od njeg da taslaci rak raka.
I nije mi jasno to oko Guarina, lik odigra jednu dobru utakmicu i odmah da dignete u nebesa najbolji veznjak na svijetu, i sad kao nekom cudno sto on gubi lopte.....
Rekao sam ja da ce nama da nedostaju ovi
http://www.youtube.com/watch?v=GU35rIXJ2FQ
http://www.youtube.com/watch?v=COsRl_zI2iY
ja ti govorim cinjenice :) to sto ti uvijek nes moras kontra reci je do tebe ;) nagy je pokazao da moze i da zna a sta je ovaj pokazao ??
Činjenica je da bi Nagatoma u odbrani prošao i paraolimpijac, bolje rečeno, poslao ga na Baščaršiju na čevape. Pereira je bolji u odbrani, a pošto je riječ o odbrandbenim igračima, prednost ide Urugvajcu. Da se govori o krilnim igračima, Nagatomo je bolji jer je brži.
Strama je totalno izgubljen, on je prvi trener koji je ostavio Zanettia na klupi, a da to nije kup ili neka totalno nebitna utakmca ili u najgorem slucaju povreda. To dovoljno govori koliko on luta i ne zna ni sam sta hoce.
Lik ima muda ostaviti instituciji, naseg najspremnijeg igraca, a ujedno i najboljeg na klupi, a nema muda dati sansu Rickyu, Coutinhu, ostaviti na klupi Cassana, Milita, Sneijdera...
Ako mozemo sa njima gubiti bodove, pa radije da ih gubim sa Coutinhom, Rickyem i ostalim mladicima, barem se imam necemu nadati, a sta ces sa ovim senatorima, nisu vise ni za igrati saha...
STRAMA PIZDO!!!
Činjenica je da bi Nagatoma u odbrani prošao i paraolimpijac
:lolich
Činjenica je da bi Nagatoma u odbrani prošao i paraolimpijac, bolje rečeno, poslao ga na Baščaršiju na čevape. Pereira je bolji u odbrani, a pošto je riječ o odbrandbenim igračima, prednost ide Urugvajcu. Da se govori o krilnim igračima, Nagatomo je bolji jer je brži.
to samo pokazuje koliko antipatises nagatoma a ne cinjenica !
u ove 4 tekme sto je odigrao nije mi se veleletno ni pereira pokazao u zadnjoj liniji , da ne duzim nije se nikako pokazao ! :) ako si gledao kako treba pereiru danas je kraj njega prolazio rosina kako mu je cejf bio dok na kontra strani gdje enagatomo bio nije se puno ni prolazilo al eto boze moj ti si inace vrsan znalac nagatoma :)
nrzr_shp
24-09-2012, 11:49
Ono sta se da zaključiti iz dosadašnjih utakmica je da projekt rekonstrukcije momčadi je za sad totalni promasaj... Nitko od novih igrača, izuzev cassana i hande, nije u niti jednom segmentu dignuo igru intera... Najviše mislim na gargana i Pereiru koji je ocajan po meni, dok je nagatomo doktor za njega... A strami noga ne gine ukoliko ne dobije iduće dvije tekme... I onda opet povezivanje sa kojekakvim kretenima od trenerima i tako u nedogled...
verma_interista
24-09-2012, 13:43
Ovaj poraz je pokazatelj da nam je trener balavac koji nema pojma, i vjerujem da ga uskoro necemo vise gledati na klupi Intera.
Quaresma#7
24-09-2012, 14:34
Mi smo tu najviše spušili na mercatu. Opet su doveli polovnjake koji nam nisu ništa unapredili igru. Jedina pojačanja su Handanović, Cassano i Palacio ostali ko da nisu ni došli.
Ganjali su celo leto Lucasa, Kolarova, Debuschya i Fernanda i neznam još koje i na kraju dobili onu stvar i zadovoljili se polovnim Garganom i Mudingayijem i Pereirom i produžili ugovor nesposobnom Chivuju, Samuelu itd... Sa takvom politikom neče klub daleko dogurati.
Fali nam pojedinaca sa karakterom i koje nije strah krenuti u neku akciju i odlučiti utakmicu tada kad je to najpotrebnije i tu se igrači najviše različe od dobrih i slabih.
produžili ugovor nesposobnom Chivuju, Samuelu itd... Sa takvom politikom neče klub daleko dogurati.
Malo respecta nece skoditi. Da istih nije bilo, tesko bi mi do triplete.
Quaresma#7
24-09-2012, 15:15
Malo respecta nece skoditi. Da istih nije bilo, tesko bi mi do triplete.
Tada su bili na nivoju ali od toga je več davno več cele 3 sezone.... i nemogu samo zbog toga biti držani u klubu iako su več za k****. Dok budemo gledali fudbalere kroz takve kriterije nikad nečemo izači nazad na razinu na kojoj smo bili 2009/2010.
Mozes reci da nisu vise za Intera, a ne da su nesposobni i za k....
kivu je bolji od silvestrea i samuela sigurno i dobar je za 3eg stopera ne udarajte po covjeku kad jos nije ni nastupio ove sezone !!
Quaresma#7
24-09-2012, 19:53
kivu je bolji od silvestrea i samuela sigurno
Tu se slažem absolutno.... brži je i spretniji nego ono dvoje.
verma_interista
24-09-2012, 21:20
Meni je pravo kritican onaj Pereira, pa frajer stvarno pojma nema..u odbranu treba sastaviti Juana i Chivua, lijevo vratiti Nagatomoa, jer je ocigledno da se bolje tu snalazi, nego desno, a na desnu stranu gurnuti kapitena.
U veznom redu forsirati vise igraca koji znaju igrati prema naprijed, nema smisla igrati sa Cambiassom, i Garganom zajedno, jos i Guarin..previse je to defanzivan vezni red..jedini Guarin nesto zna prema naprijed.
Mislim da bi i Sneijder mogao malo na klupu, kod balavog trenera igra jedino na ime, i to je sve,..kritican je, i treba biti prodan, ne pruza sto se ocekuje od njega.
Ovog Alvareza treba pod hitno protjerati, pa taj je skroz zaluzao u inter, uostalom kao i Jonathan.
U napadu Cassano (koliko moze jer mu u 60.min boca sa kisikom treba da potrci), Milito, Palacio...ostalo je sve za k....
produžili ugovor nesposobnom Chivuju, Samuelu itd...
Tada su bili na nivoju ali od toga je več davno več cele 3 sezone.... i nemogu samo zbog toga biti držani u klubu iako su več za k****. Dok budemo gledali fudbalere kroz takve kriterije nikad nečemo izači nazad na razinu na kojoj smo bili 2009/2010.
kivu je bolji od silvestrea i samuela sigurno i dobar je za 3eg stopera ne udarajte po covjeku kad jos nije ni nastupio ove sezone !!
Tu se slažem absolutno.... brži je i spretniji nego ono dvoje.
Ipak nije toliko nesposoban? :sivi:
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
Verma, mene je Alvarez u prosloj utakmici pozitivno iznenadio.
Quaresma#7
24-09-2012, 23:19
Ipak nije toliko nesposoban? :sivi:
Pa bolji je od Samuela i Silvestreja.... iako je i on za kurac radije gledam njega nego onu dvojcu, on bar ima smisao za igru i dobro zna izvoditi slobodne udarce.
Ali još uvek ga smatram da "nije material za Inter" njegovo je prošlo pre 3 sezone i nemaju ovi naši starci više motivacije za igru, napredak itd....
Inače mnogo igrača ima u ekipi koje bi trebali oterati pod hitno.
Moratti: Inter i Milan više ne pripadaju europskoj eliti
"Inter i Milan više nemaju super-ekipe", izjavio je 67-godišnji predsjednik Intera Massimo Moratti.
Na takvu izjavu očito su ga ponukali loši nastupi gradskih rivala na startu nove sezone Serije A. Inter je u nedjelju kod kuće izgubio od Siene s 2-0, te na tabeli drži sedmo mjesto sa šest bodova zaostatka za vodećim Juventusom koji ima maksimalni učinak, dok je Milan ostvario samo jednu pobjedu i tri poraza i zauzima tek 15. mjesto na tabeli.
"U nedjelju samo stvarno imali lošu utakmicu. Protiv suparnika kao što je Siena morali bismo pobijediti, a nismo to učinili. To je u domeni trenera Stramaccionija. Imamo dosta dobrih igrača u ekipi, ali si više ne možemo priuštiti potrošiti 20 miliona eura na nekog vrhunskog igrača", rekao je Moratti.
Jbg Inter ima dobre igrace, al Siena ima vrhunske :D :D :D
SiamoNoi
03-10-2012, 00:00
Ovo lici na borbu s Bilanom za 9. poziciju..
Ono sta se da zaključiti iz dosadašnjih utakmica je da projekt rekonstrukcije momčadi je za sad totalni promasaj... Nitko od novih igrača, izuzev cassana i hande, nije u niti jednom segmentu dignuo igru intera... Najviše mislim na gargana i Pereiru koji je ocajan po meni, dok je nagatomo doktor za njega... A strami noga ne gine ukoliko ne dobije iduće dvije tekme... I onda opet povezivanje sa kojekakvim kretenima od trenerima i tako u nedogled...
Nema me tjedan i pol i odmah budalaštine pišete po forumu :punish:
Kakva borba za 9.poziciju?3.smo minimalno.
Projekt rekonstrukcije promašaj nakon 4,5,6 kola?Blago nama.
Strama ostaje ovdje još dugo,jest ćete sve što ste posrali,kad tako moram reć :D
Nakon zadnje utakmice, mnogi su promjenili misljenje. Vjerovatno ne bi ovako nesto ni ti pisao nakon mecha sa Sienom :D.
SiamoNoi
03-10-2012, 16:43
Crko mi internet pa nisam mogao gledat,ali imam neke informacije,od pouzdanih izvora,o igri.:D
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.