PDA

View Full Version : Inter v Roma

dera
31-08-2012, 14:29
http://www.xararyaale.net/wp-content/uploads/2011/09/Inter-Milan-AS-Roma.jpg

Nedelja, 20:45h, Giuseppe Meazza, derbi koji ce nam ako pobjedimo donijeti puno samopouzdanja u nastavku sezone.

http://www.inter.it/aas/img/170537.jpg
http://www.betonwins.com/wp-content/uploads/2010/08/romainter.jpg
http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Inter+Milan+v+Roma+Serie+A+HLK89lF2nC6l.jpg
http://www.clbuzz.com/wp-content/uploads/2010/03/AS-Roma-vs-Inter-Milan.jpg
http://www.asromafc.info/blog/wp-content/uploads/2010/03/Roma%2Bv%2BFC%2BInter%2BMilan%2BSerie%2B1NXTHSPjPF Ol.jpg

SiamoNoi
31-08-2012, 15:14
Ima tko kakvih informacija o Romi?
Ja sam čuo da im je obrana dosta loša (što je bilo i za očekivat),a napad koji bi trebao biti jača strana pod Zemanom,još uvijek ne funkcionira baš najbolje (bez obzira na 2 gola Cataniji).
Imaju dobrih pojedinaca,ali izgleda da još nisu kliknuli ko tim,što je normalno jer je novi trener,filozofija igre i par novih igrača.

dera
01-09-2012, 02:45
Prenos - Arena Sport 4 :P.

ajdin
01-09-2012, 02:48
samo da nas ne sataru ko lani :D

Rafael
01-09-2012, 11:51
Handanovic; Zanetti, Ranocchia, Silvestre, Pereira; Cambiasso, Gargano, Guarěn; Sneijder, Palacio; Milito. ovo najavljuju zasad na fcinternews.it Ja bi ipak volio vidjeti zasad Zanettia naprijed umjesto Cambiassa,a Jonathana nazad.
Realno jači smo od njih u svim linijama i sve osim pobjede bi me razočaralo.

SiamoNoi
01-09-2012, 12:35
Handanović je spreman za utakmicu?

dera
01-09-2012, 18:27
Ja bi ipak volio vidjeti zasad Zanettia naprijed umjesto Cambiassa,a Jonathana nazad.
Ulazimo u utakmicu oprezno, iskustvo je bitno u ovakvim utakmicama. Ukoliko rezultat ne bude odgovarao, volio bih vidjeti substitution Cambiasso=Cassano, tako da nastavimo sa 4-2-3-1.

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

To je ta formacija:

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207053_433230810051712_1378811942_n.jpg

Huska
01-09-2012, 19:05
Sve osim nase pobjede hendikepom je razocarenje...

Rafael
01-09-2012, 19:49
Ulazimo u utakmicu oprezno, iskustvo je bitno u ovakvim utakmicama. Ukoliko rezultat ne bude odgovarao, volio bih vidjeti substitution Cambiasso=Cassano, tako da nastavimo sa 4-2-3-1.

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

To je ta formacija:

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207053_433230810051712_1378811942_n.jpg

Ne kužim zašto forsiraš taj 4-2-3-1 kad nemamo igrače za taj sustav,teško da ćeš Sneijdera i Cassana prisliti da igraju obranu :)

Huska
01-09-2012, 19:54
Coutinho je uz Palacia nas najjaci takticki covjek naprijed, zna, moze i nece se buniti vratiti ni jedan u odbranu.

dera
01-09-2012, 20:00
Ne kužim zašto forsiraš taj 4-2-3-1 kad nemamo igrače za taj sustav,teško da ćeš Sneijdera i Cassana prisliti da igraju obranu :)
Cassano se zna vratiti, istina, nema kondiciju da igra oba poluvremena, ali jedno definitivno moze. Dijeli lopte poput Sneijdera, tako da ako budemo gubili, on je strasan izbor. Coutinho je tu ukoliko Palacio ili Milito ne budu igrali na nivou.

Igrajuci 4-2-3-1 takodjer donosi vecu sansu da igra i Coutinho, jer ovako su na klupi Cassano i on, obojica zele igrati :).

Esquivel
01-09-2012, 20:10
21-man squad named for Inter v Roma

Goalkeepers: 12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;

Midfielders: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira, 41 Duncan;

Forwards: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.

dera
01-09-2012, 20:19
Coutinho je uz Palacia nas najjaci takticki covjek naprijed, zna, moze i nece se buniti vratiti ni jedan u odbranu.
On ima kondiciju, ali nisam ga nesto vidjao da se pretjerano vraca nazad. U prosloj utakmici ga i ne krivim, bio je usamljeni CF, ali opet ga nije bilo naprijed kada su Coutinho i Guarin odigrali akciju. Naravno da nam on treba u igri zbog nekih njegovih predispozicija.

ajdin
01-09-2012, 20:40
ja bi iskreno volio da ovu tekmu ostane juan na stoperu uz ranokiju !! puno mi je sigurniji i jaci djelovao u toj gaži nego li silvestre u prosloj tekmi al ne sumnjam ako ne bude sad da ce kroz par kola biti standardan ako ovako nastavi :)

cassano nece igrati od pocetka to je svima jasno jer fizicki to jos ne moze izdrzati , sa klupe kao eventualni dzoker bi bio idealan protiv rome jer svi znamo da moze kroz potez dva promjeniti tok igre :)

Rafael
01-09-2012, 20:46
Ne treba forsirati s Juanom,ali bi ga svakako trebalo uvoditi u igru pomalo jer od Samuela ne može biti lošiji po viđenom do sad.

dera
01-09-2012, 23:48
"Ne plašimo se Intera. Putujemo u Milano da igramo otvoreno", rekao je Zdenek Zeman. "Nemam razloga da se plašim pošto je Roma imala najbolji prelazni rok, doveli smo Destra", dodao je on.

Ova zednja recenica koliko god ozbiljan bio, zvuci zezancija :D.

ajdin
01-09-2012, 23:58
to je ironicno rekao aludirajuci na dobar dio ljetnog prelaznog roka naseg trudeci se dovesti tog destra :D

Danijel
02-09-2012, 00:02
Miriše na pobjedu Roma i nije nešto , kad Palacio može nastupati?

dera
02-09-2012, 00:07
Sutra :).

hulle
02-09-2012, 10:37
Eh napokon jedna ozbiljnija utakmica ove sezone, da mozemo vidjeti na cemu smo. I Roma je lose krenula ligu, al et ipak jaci su od Pescare, Hajduka i Vasluia :P

Danijel
02-09-2012, 12:20
odlično ako mu je istekla suspenzija onda umjesto Cassana Palacio :)

Badzi
02-09-2012, 14:19
Ne mogu da vjerujem da je Nagatoma najavio u prvoj.. Koji ti je kurac Strama jebo mu mater..

SiamoNoi
02-09-2012, 15:48
Nije još ništa najavio,a i da je Nagatomo od prve,šta onda?Pereira je tek došao,ima vremena.

dera
02-09-2012, 16:10
"Inter me je želeo, Morattijeva ideja je bila da preuzmem klupu, ali meni je mesto u Romi", kaže trener Rome, Zdenjek Zeman.

Vrlo brzo, usledio je i odgovor trenera Intera:

"Zemanu se divim, nemam nikakve negativne emocije prema Romi, uostalom tamo sam dobio šansu kao trener", rekao je Stramaccioni koji je rano, zbog povrede, počeo trenersku karijeru.

Ovaj Zeman neki debil zesci?!

Sto se tice Nagatoma, to je Gazzeta najavila njega, ne Strama.

Huska
02-09-2012, 20:10
Luca
Zanetti-----Silvestre-------Ranocchia----Nagatomo
Gargano
Guarin-----------------------------------Pereira
Cassano---------------------Sneijder
Milito

To je to...ajmoooo gazenje...

ajdine zapjevaj nam onu nas pet komada :D

emperor
02-09-2012, 20:14
Jao.. Potpuno drugi tim u odnosu na proslu sezonu :D

Forza Inter.. Palito ce da raznese lijevu stranu :cool:

Huska
02-09-2012, 20:18
Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 55 Nagatoomo; 14 Guarin, 21 Gargano, 31 Pereira; 10 Sneijder, 99 Cassano; 22 Milito.
A disposizione: 27 Belec, 32 Cincilla, 7 Coutinho, 8 Palacio, 19 Cambiasso, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 41 Duncan, 42 Jonathan, 88 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni.
Roma: 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 77 Tachtsidis, 16 De Rossi, 48 Florenzi; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti.
A disposizione: 1 Lobont, 55 Svedkauskas, 3 Marquinhos, 7 Marquinho, 8 Lamela, 11 Taddei, 15 Pjanic, 17 Lopez, 26 Tallo, 46 Romagnoli.
Allenatore: Znedek Zeman.
Arbitro: Mauro Bergonzi (sez.arbitrale di Genova)

Ovo Nagatomo-Pereira lijevo opasno podsjeca na Zanetti-Maicon desno, pametno od Strame, jer uvijek je jedan tu da ostane, a obojica su odlicni naprijed...

Biscione
02-09-2012, 20:18
Vezni red nam nikad nije bio mlađi i brži :) tako i treba, veoma mi se sviđa sastav, nadam se dobroj igri i pobjedi. Roma ima inače lošu odbranu pogotovo sad sa Zemanom, a prema sastavima (nema Pjanića u prvih 11) i vezni red im je za 2 klase iza našeg, valjda ćemo to iskoristit

Quaresma#7
02-09-2012, 20:30
Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 55 Nagatoomo; 14 Guarin, 21 Gargano, 31 Pereira; 10 Sneijder, 99 Cassano; 22 Milito.
A disposizione: 27 Belec, 32 Cincilla, 7 Coutinho, 8 Palacio, 19 Cambiasso, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 41 Duncan, 42 Jonathan, 88 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni.

Roma: 24 Stekelenburg; 23 Piris, 29 Burdisso, 5 Castan, 42 Balzaretti; 77 Tachtsidis, 16 De Rossi, 48 Florenzi; 22 Destro, 9 Osvaldo, 10 Totti.
A disposizione: 1 Lobont, 55 Svedkauskas, 3 Marquinhos, 7 Marquinho, 8 Lamela, 11 Taddei, 15 Pjanic, 17 Lopez, 26 Tallo, 46 Romagnoli.
Allenatore: Znedek Zeman.
Arbitro: Mauro Bergonzi (sez.arbitrale di Genova)

hulle
02-09-2012, 21:38
Opet losa igra na domacem terenu, al srecom tu je BURDI :D :D :D

Rafael
02-09-2012, 21:38
Vidi se da smo bolja momčad ali svejedno niko od naših nije briljirao nešto,čak mi je Pereira bio najkonkretniji uz Guarina.Gargano je po meni krivac za gol jer su stoperi pokrivali svoje igrače(stoperi su odlični danas). Cassano mi je do gola čak loš bio,vjerojatno bi ga i zamijenio na poluvremenu Palacio da nije zabio :).

Huska
02-09-2012, 21:44
Mozemo ovo dobiti...

Biscione
02-09-2012, 22:39
Stvarno mi nije jasno zašto ne možemo pobijediti na našem stadionu ove sezone, u gostima smo duplo bolji, uzevši u obzir da je i Milan isto izgubio od Dorije na San Siru, imal to kakve veze s tim što smo od ove sezone postavili umjetni travnjak. Ova Roma je čisti prosjek mnogo je slabija od Napolija a da ne govorimo o Jubentusu a mi se s njima mučimo. Samo se nadam da nije problem u Strami, čovjek mi se stvarno sviđa i volio bi da nas još dugo vodi ali...

verma_interista
02-09-2012, 22:43
Stramaccioni bi trebao na vrijeme biti zamjenjen nekim iskusnim trenerom, dok jos nije kasno!

Rafael
02-09-2012, 22:43
Stoperi i Gargano su uništili sve dobro što su radili tokom utakmice. Strama me razočarao,totalno je falio što nije Coutinha uveo prije jer je Sneijder bio katastrofa cijelo vrijeme, također i uvođenje Cambiassa mi je nejasno.Žalosno je bilo gledati kako smo izgubili kreativnost u drugom dijelu i pokušavali dugim loptama nešto,a takav tip napdača nemamo a mogli smo ga imati u Castaignosu ili novom napadaču kojeg smo morali uzeti.

emperor
02-09-2012, 22:45
Razmontirase nas ljudi..
Gargano los, nisam vidio gdje je Silvestre se nalazio kod drugog gola, a Luca pogrijesio kao amater kod treceg.. Pereira je izgledao solidno.

4-2-3-1 mi ne mozemo zaigrati jos zadugo.. vidjelo se nakon izlaska Gargana.

dera
02-09-2012, 22:47
1. gol, krivac Gargano.

Izmjena: Pereira-Cambiasso

2. gol, lose postavljena ofsajd zamka
3. gol, krivac Castelazzi

Izlaskom Pereire, totalni pad, nema Cassana da razigrava, nema Pereire.. usamljeni Sneijder ne vrijedi ni pola marke. Moze on tetovaze da stavlja i na intimne stvari, ali igrati kao Totti nikada nece ;).

Huska
02-09-2012, 22:48
Ovaj Cambiasso ce mi postati najmrzi igrac u ekipi, nikakve koristi od njega nema, ne zna dodati, ne moze potrcati, spor, samo mase rukama i sto nije odmah Coutinha ubacio, jebo ga celavac.

Kako su izasli Pereira i Gargano sve je palo, nismo se sastavili sa loptom i onda golovi i to je to. Silvestre ocajan, prvo Osvaldo mu bjezao kad god je htio i na kraju onaj Markinho+Castellazzi bio na visini zadatka.

Milito klupa, dzaba ti kretanje, kada vise nista ne mozes. Poceli dobro drugo poluvrijeme i onda sve usrali.

Roma zasluzeno pobijedila i koji je to kurac sa tim domacim terenom, pa kada smo zadnji put pobijedili na Meazzi majku mu.

Strama me razocarao izmjenama, trebale su biti prije i drugacije...

I Guarin ako ne popravi igru, svoja dodavanja, dzaba mu trka i sve, kada sve zajebe sa svojim pasovima.

Ranocchia, Nagatomo, Zanetti, Gargano, Pereira, ovo ostalo sve slabo.

I koji kurac salju jebene duge lopte, a Milito ko duh sam, jos to rade Cambiasso, Silvestre, da salje neko normalan pa ajde...

Coutinho mora dobiti vise prilike, a ne ovako kada treba samo iz govana vaditi, pa opet prica kakav on ovo ono ako se ne uspije nista...

dera
02-09-2012, 22:52
Milito klupa, dzaba ti kretanje, kada vise nista ne mozes. Poceli dobro drugo poluvrijeme i onda sve usrali.

Sta je to trebao uraditi klasicni CF? Mozda da uzme loptu kao Messi, predribla sve posto mu Sneijder ne zna dodati i zakuca u mrezu?

Moca93
02-09-2012, 22:56
Ne svidja mi se to sto Guarin mnogo puca izdaljine ,i to vecinom naravno u oblake...mozda bi mogao malo vise dodavati.. Nisam bas pratio ovu danasnju tekmu,al video sam da je Pereira odigrao fino,da se Milito nije mogao sastaviti,on kad dobije loptu u gol sansi,ono samo da je zavrne,to je dobro,bice gol najverovatnije,ali kad treba se pomeriti malo,malo potrcati u stranu il ne daj boze,odigrati jedan na jedan sa igracem nekim,to pisi propalo..nema snage nikog pretrcati. Cassano mi se svideo kako je odigrao,ima zelju za igrom. NE vidim cemu izmena Pereira-Cambiasso ?! ... Kastelaci nidje veze... Kutinjo treba ranije dobijati sansu.

dera
02-09-2012, 22:58
Moca, kada je to Milito bio brz? 1v1 on je jak i rijetko gubi lopte, pruzi pas ali ne vuce poput Teveza sto vi vjerovatno od njega ocekujete :sivi:. Klasicni CF, u Realu, Barci i sl. klubovima bio bi najbolji strijelac ubjedjen sam posto je i naš :D.

Rafael
02-09-2012, 22:58
Ne krivim ni ja Milita, nijednu loptu konkretnu loptu nije dobio. Najgori naš igrač bio je Sneijder. A i iskreno koliko god borben bio ne može mi ispred obrane biti čovjek od 1.60m tako da se nadam što bržem oporavku Gayia i Marige.

emperor
02-09-2012, 22:59
Cassano mora podhitno smrsati i ubaciti u brzinu vise, Milito djoker s klupe.
Jednostavno brza tranzicija lopte Rominih igraca nas je dokrajcila, Pereira je hvatao koliko je mogao dok nisu misici popustili..

Juan bi mozda iznenada mogao dobiti sansu.

Huska
02-09-2012, 23:04
Sta je to trebao uraditi klasicni CF? Mozda da uzme loptu kao Messi, predribla sve posto mu Sneijder ne zna dodati i zakuca u mrezu?
Tko je to rekao, imao je lopti veceras, a to sto je on spor i ne moze meda ako je igrac do njega nije mu nitko kriv. Palacio je brzi, okretniji od njega i mora igrati zajedno sa Sneijderom i Palaciom.

I odmah da ti kazem zaboli me ona stvar za Militom i ne pada mi na pamet sa tobom raspravljati o njemu, i tko treba a tko ne igrati.

Strama je picka teska

hulle
02-09-2012, 23:04
1-3

Kad se sve sagleda, dobro smo jos i prosli. Osim Burdisa apsolutno niko nije bio opasan prema golu Rome.
Protiv Pasluija nas je spasio golman (OMG zar da nam golman bude glavni igrac u utakmicama koje trebamo dobivati po 5-0?), al sad je ipak bio na svom uobicajenom nivou.

Zadnja linija je tokom utakmice radila samo jedno, a to je hvatanje igraca Rome u ofsajdu. Primili smo tri gola sto znaci da ipak to i nije bila dobra ideja.

Vezni red (Guarin, Gargano, Pereira), rastrcan, al to je sve. Velik promet mala zarada. Mi smo na sredini imali maratonce, a Roma se dodavala samo i tu se se igraci iscprili i kad uzmemo loptu brzo smo je gubili.

Wes, puh.....ako vec nece igrati CM nezz zasto smo ga uopste ostavili. Mi u veznom redu nemamo dodavanja, nemamo nikakvu kontrolu lopte, a Wes je odsjecen od njih, rijetko dobiva loptu i biva potpuno beskoristan na terenu.

Cassano, za njeg se znalo da nema snage da igra, al ako nista asistirao je Burdisu :D

Milito - medo u hibernaciij (samo za deru hahahahahah)

Ovi sto su usli, nisu napravili nista korisno.

Mislim da je ovaj poraz svakako dobrodosao Interu, jer bolje je da smo odmah na pocetku izgubili (naisli na malo jacu ekipu) nego da smo se provlacili protiv nekih kikiriki ekipa (hajduk, vaslui...).

Nadam se da ce sad ovi kljucni ljudi iz Intera malo mucnut glavom i skontat da nije svaka ekipa ko Pescara, da se mozes glupirat.
Roma nije losa ekipa i oni su doveli dosta novih igraca, imaju mladu ekipu i sto je puno vaznije imaju plan, sta zele od ekipe i kakvu igru ce da igraju. Kod nas nazalost toga nema, al opet kazem nadam se da ce ova utakmica natjerati te glavonje da napokon skontaju sta zele od ovog Intera.

Rafael
02-09-2012, 23:06
Tko je to rekao, imao je lopti veceras, a to sto je on spor i ne moze meda ako je igrac do njega nije mu nitko kriv. Palacio je brzi, okretniji od njega i mora igrati zajedno sa Sneijderom i Palaciom.

I odmah da ti kazem zaboli me ona stvar za Militom i ne pada mi na pamet sa tobom raspravljati o njemu, i tko treba a tko ne igrati.

Strama je picka teska
Misliš Cassanom :)? Ja bi sljedeću volio vidjeti Palacia,Cassana i Coutinha,treba malo odmoriti naše 2 zvijezdice u napadu.

dera
02-09-2012, 23:10
Još nešto, zašto Persie nije ovo činio u Arsenalu:
87' [2 - 2] R.v. Persie
90' [2 - 3] R.v. Persie

Ipak ima i do trenera :). Naši su se predali odmah nakon 3. pogotka, mnogi navijači naravno napustili teren. Jeste li vidjeli Zemana kako se ponio nakon crvenog Osvalda, nema ruke, praviš se budala, razguli, nema klupe.

---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

Strama je picka teska
To je tvoje mišljenje, poštujem ali ne slažem se kao što se i ti ne slažeš sa mnom ;).

hulle
02-09-2012, 23:11
Pa oni iz Arsenala i jesu stucnjaci za golove u zadnjim sekundama :D :D :D a osim toga prosle sezone je zabio oko 40 golova....

dera
02-09-2012, 23:13
Pa oni iz Arsenala i jesu stucnjaci za golove u zadnjim sekundama :D :D :D a osim toga prosle sezone je zabio oko 40 golova....
Znaš na šta sam mislio, UTD igra do zadnje minute kao da im je pitanje života i smrti. Isto igraju i kada vode.

Huska
02-09-2012, 23:20
Misliš Cassanom :)? Ja bi sljedeću volio vidjeti Palacia,Cassana i Coutinha,treba malo odmoriti naše 2 zvijezdice u napadu.
Cassano ne zasluzuje da igra, jer nije u stanju odigrati na visokom nivou ni jedno poluvrijeme, a ne nesto vise.

Coutinho i Sneijder su genijalci i odlicno suradjuju i nadopunjuju se, to se moglo vidjeti kada su igrali zajedno, ne smetaju jedan drugom, kao u slucaju Cassano-Sneijder.

Palacio, Sneijder, Coutinho moraju igrati zajedno, a ne ova dvojica kao dva djeda, nisu u stanju pretrcati igraca.

Strama je picka teska+ obozava Cassana, tako da je Coutinho osudjen na klupu. Da je imalo trener ne bi mu igrali igraci koji fizicki nisu spremni.

Nas najveci problem i dalje je vezni red, a ne napad, dok Strama odluci tko i kako ce igrati, proci ce par kola, prosut ce bodova i bodova. Mora srediti Guarina, Pereira je odlican, covjek je ratnik kao i Yuto.

U januaru obavezno dovesti najmanje jednog veznjaka, po mogucnosti i dvojicu, ako Mariga ne moze dobiti pravu priliku.

SiamoNoi
02-09-2012, 23:21
Roma nije losa ekipa i oni su doveli dosta novih igraca, imaju mladu ekipu i sto je puno vaznije imaju plan, sta zele od ekipe i kakvu igru ce da igraju. Kod nas nazalost toga nema, al opet kazem nadam se da ce ova utakmica natjerati te glavonje da napokon skontaju sta zele od ovog Intera.
Ima se plana samo treba vremena.Izgubili i šta sad,jel treba sve mijenjat i pljuvat po svemu (čitam po fb-u i drugim forumima i ne vjerujem,dobro je Moca na chatu napisao:<!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->[I]"sve neki debili,cim se izgubi jebe se majka svima ,a kad se pobedi osvajamo svetsko prvenstvo za repke iako ne mozemo ni da igramo").Uozbiljimo se.
Neki su nakon dobrog starta protiv Pescare digli ekipu u nebesa i već se o naslovu pričalo ,a znalo se da je to prvi korak,pa za stvaranje nekog prepoznatljivog stila igre i za slaganje momčadi ti treba minimalno 3 mjeseca utakmica da bi se počeli neki rezultati pokazivati i zato ne treba bogarat i pičkarat po ekipi prije vremena.
U svakom slučaju dobro će nam doć ova reprezentativna stanka.

Moca93
02-09-2012, 23:44
Iako se nisam radovao transfer politikom i teranjem igraca bez odstete,mislim da imamo svetlu buducnost,samo da se malo uigramo,vidimo sta kako funkcionise i sve ce krenuti svojim tokom..Imamo mladu ekipu i ne moze se ocekivati da ce odmah krenuti da buse a i ovako je vecina novih u ekipi,ne poznaju se ljudi,mora se sacekati. Vidite PSG ?! Jos bolji fudbalski kadrovi,a 3 x-a na pocetku . Ali se ipak mora iskoreniti sebicluk kod nekih igraca...Snajder i dalje nastavlja ,a i Guarinovo pucanje na svaka 5 minuta sa 30 metara mi se nikako ne svidja...

dera
02-09-2012, 23:51
a i Guarinovo pucanje na svaka 5 minuta sa 30 metara mi se nikako ne svidja...
Ah, u jednoj prilici sam ocekivao da ce sutati, velim dodaj, on doda u noge protivnika, dva puta slicna greska, dakle, ne znam sta mu bolje ide, sut ili pas. Rek'o sam tada, bolje da je sutao, da ga vise necu spominjati :D.

Moca93
02-09-2012, 23:52
ne znam,mozda da ga snajder nauci kako dodavati,jer mu to u opisu posla...ah da,ni snajder ne ume dodati vec 2 godine .. :D I da ,voleo bih na sledecoj tekmi da vidim napad Palacio-Kasano...Malo Milito da odmara :D

adointer
03-09-2012, 09:49
Ma dobro je, nema se sta zaliti, izgubili smo od bolje momcadi (sinoc) jbg...nek su nas malo spustili na zemlju, nesto smo se bili digli nakon pobjeda nad hajdukom, vaslui i pescarom...cccc...
-citam po ovim forumima, pljuju po andrei ranokiji (andrea ranocchia :D) debili mrtvi, ako se iko popravio kod strame, to je on....
-castelazzi kriv za treci gol, jbg nije se na vrijeme postavio
-pereira i nagatomo - super su se snasli na lijevoj strani
-snajdera nigdje na terenu sinoc...izgubljen....uglavnom nismo toliko lose odigrali, koliko smo psihicki pali (a mislio sam da nam je to vrlina) nakon 2, a tek nakon 3 gola, ko muhe bez glave hodali po terenu....jbg bit ce bolje.. FORZA INTER

Quaresma#7
03-09-2012, 14:10
Juče me je Inter pošteno razočarao sa igrom. Za Cassana se zna da nemore odigrati celu utakmicu ali bar ono što odigra pruži nešto na terenu dok neki ni to. Celu utakmicu me je nerviro Milito, čovek je gotov i spor on je samo još za na klupu kao joker za zadnjih 10-30 min., svaka Militu čast za sve ove godine što je učinio za nas ali njegovo je prošlo i vreme je da ima Palacio prednost pred njim pošto je brži, okretniji i bolje se uklapa sa Sneijderom, Coutinhom i Cassanom.

Yuto, Pereira i Ranocchia su bili za mene juče vrlo dobri. Dok se je Silvestre gubio na par momenata i pravio glupe greške kod pokrivanja. Ni Zanetti mi nije bio dobar juče. Guarin je juče imao brdo netočnih pasova i zato nam igra nije štimala u vezi, a Gargano isto nije bio ništa bolji. A Cambiasso neznam šta je uopšte tražio na terenu, nike koristi od njega, hvala bogu pa mu ugovor ističe posle ove sezone da ga ne gledam više.

ajdin
03-09-2012, 15:38
gledam i nevjerujem sta citam ...

poraz i odma udar po strami !! covjek je preporodio tim uveo dosta novine , ima viziju i plan kako sa interom ! zbog takvih kao vi i onih ''vjernih i odanih '' navijaca sto napustaju stadion cim se primi go nikud mi necemo stici !!

guarin je odlican igrac , ali ima i on mana ... cim ga ne ide pocne forsirati i cini mnoge greske sto defitivno mora izbacit i smirit glavu i bice drugacija slika !!

formacija yuto pereira ne ide nikako sa ekipom kao sto je roma iz prostog razloga jer su ljudi tehnicki potkovani i lahko iz igre mogu izbaciti igrace tipa gargana koji ostaje kao zrtveno janje na sredini kad istrce i yuto i pereira naprijed ... sinoc da je mjesto pereire na strani bio cou a on nazad gdje bio yuto bilo bi drugacije mnogo jer bi cou znao smiriti loptu pruziti pas povezati akciju sa snajderom i kasanom i mnogo lakse proigrati milita !!

ne kenjajte za milita !! covjek je radio sta je mogao !! nije on kriv sto mu sinoc dosta inertni wes i gresljivi guarin nisu pruzali niti prostor niti zeljene lopte koje bi on sigurno znao iskoristiti !!

i dalje tvrdim da je juan trebao startati na poziciji stopera , jer bi on strpao u djep sigurno destra a ranokija osvalda koji je satrao sinoc silvestrea !!

Quaresma#7
03-09-2012, 15:43
I ja želim viditi stoperski par Ranocchia-Juan i verujem da bi dosta bolje izgledalo. A ni ja ne razumem što su skupa Pereira i Yuto igrala skupa. Jedan je dovoljan, a umejsto drugog bolje da je igrao neki drugi vezista npr. Coutinho..

Rafael
03-09-2012, 16:33
Pa što je vama ljudi,pa to je jedino sinoć štimalo s Yutom i Pereirom. Naravno kad se Obi i Ricky vrate ispast će vjerojatno Yuto, ali dok njih nema meni se sviđa s njima dvojicom počet na lijevoj strani.

SiamoNoi
04-09-2012, 19:30
Srećom nakod stanke se gotovo svi vraćaju :D

Danijel
05-09-2012, 20:13
ne treba odmah ići u očaj bude to bolje uvjeren sam