View Full Version : Lazio - Inter
Sutra, u 20:45h na Stadio Olimpico igramo poslijednje kolo Serie A.
http://www.scommettichevinco.com/wp-content/uploads/2010/12/Lazio-Inter.jpg
Ukoliko dobijemo, a Udinese zijani u gostima protiv Catanie koja je obezbjedila opstanak i u katastrofalnoj je formi :D idemo u LP. Ukoliko hocemo po starom kup Uefa, moramo opet dobiti posto Napoli docekuje Sienu koja je takodjer obezbjedila opstanak u ligi a u losoj je formi. Parma je i protiv nas imala obezbjedjen opstanak pa su opet u odlicnoj formi, zadnjih 6 sve dobili :P.
Moguci sastavi:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/523019_300371486716955_146269118793860_9805171_219 261153_n.jpg
dondaniello
12-05-2012, 09:16
Ma pogledajte im obranu cak je losija i od nase! :smj:
Napokon tema ole ole ole....
Nemamo bas srece kad nam SS Lazio odlucuje o sudbini zadnje kolo al et..ovaj put je dosta komplikovanje jer Udinese mora izgubit od Catianie a takodjer i Napoli mora kiksat u utakmici sa Sienom
dondaniello
12-05-2012, 13:11
Ma pregazit ćemo ih ko plitki potok!! :D
ovo gostovanje laciu u poslednjem kolu me potseca na najveci poraz od kad pratim inter,tako da necu ni da gledam tekmu..
Quaresma#7
12-05-2012, 13:40
Kad smo razbili Milan razbičemo i taj Lazio.
Pozvani:
Portieri: Castellazzi, Orlandoni, Di Gennaro
Difensori: Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Ranocchia, Samuel, Faraoni, Juan, Nagatomo
Centrocampisti: Alvarez, Guarin, Poli, Cambiasso, Crisetig, Duncan
Attaccanti: Longo, Pazzini, Milito
Kod kuče je ostavio Zarateja, Sneijder se je povredio, Forlan je pregovorima sa Mineirom. A Alvarez isto nije najzdraviji.
Auf, bez Sneijdera, Alvareza (ako ne pocne od prve kao sto velis), nema ni Obija, nema ni nas ;).
---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:14 ----------
Napokon tema ole ole ole....
a takodjer i Napoli mora kiksat u utakmici sa Sienom
Sram vas bilo, ja jedva nadjem vremena na net, a vi visite i tesko vam otvoriti temu :D.
Ne mora, u Serie A se gleda medjusobni okrsaj, ne gol razlika.
Ne mora, u Serie A se gleda medjusobni okrsaj, ne gol razlika.
Inter-Napoli 0-3, Napoli-Inter 1-0...
Strama: "Is Longo ready? He’s 20, he plays for Inter, if he’s not ready he
might as well retire."
---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:36 ----------
Inter-Napoli 0-3, Napoli-Inter 1-0...
Ti ili neko drugi je govorio kako smo mi ispred Napolija, pa sam pretpostavio da smo bolji u medjusobnim :P.
ala dera nije ni tebi lako :D
Da smo dobili Parmu, bili bismo treci :P. Moj Hulle, sta nam pocini Biabiany. Za Giovinca sam govorio da smo ga trebali otkupiti kad je odlazio iz Juventusa.
ma nasi kad bi imali izbor MESSI ili PALACIO nasima bi PALACIO bio prvi izbor :D :D :D
Sutra cekaj da udine i napoli kiksaju + pobjeda protiv ss lazia
Luca
Maicon...Lucio....Samuel....Zanetti
......Guarin....Cambiasso....Poli.......
...............Alvarez........................
............Milito...Pazzini.................
Moja prognoza sutrasnjeg sastava.. Tesko cemo vidjeti nekog od mladjih u pocetnih 11, prizeljkujem Longa da proba po lijevoj strani u 2. poluvremenu..
Quaresma#7
12-05-2012, 19:48
Luca
Maicon...Lucio....Samuel....Zanetti
......Guarin....Cambiasso....Poli.......
...............Alvarez........................
............Milito...Pazzini.................
Biče nešto tako verovatno. Ali postoje velike šanse da zaigra od prvog minuta Longo. A ako Alvarez nebi bio spreman verovatno bi se napred pomakao Poli i Zanetti u vezu i Nagatomo na LB.
Brule NS
12-05-2012, 20:02
Skupo su nas kostale zajebancije sa Novarom :omaj:
Esquivel
12-05-2012, 20:04
Sutra ce se kvota na neresen rezultat utakmice Catania - Udinese spustiti na 1.25 :D. Sto se tice nase utakmice, bice teska, ne bih me iznenadilo da izgubimo.
Bit ce ovo gurava tekma, niecija glupost ce odluciti utakmicu
Uh ja nervoze braco mila :D
Ne sumnjam u pobjedu, valjda nam Napoli nece pokvariti vecer, ili kakav Luciov izlet u nepoznato :pogled:
Forza Inter!
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 18 Poli, 11 Alvarez; 22 Milito.
Klupa: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 23 Ranocchia, 40 Juan, 37 Faraoni, 7 Pazzini, 81 Longo.
Lazio: 1 Bizzarri; 5 Scaloni, 21 Diakité, 20 Biava, 29 Konko; 27 Cana, 24 Ledesma; 87 Candreva 6 Mauri, 19 Lulic; 18 Kozak.
Klupa: 16 Berardi, 14 Garrido, 15 Gonzalez, 28 Makinwa, 41 Zampa, 53 Rozzi, 78 Zauri.
A mogao je još defenzivnije...
Nemamo bolje igrace.
http://www.lshunter.tv/streams/1/lshtv4.html
---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
Dosadna utakmica, kako sam i ocekivao. Napoli i Udinese vode.. Guarin katastrofa.
Militu je tesko odbraniti penal :P.
Ukoliko Juve osvoji i kup, onda i 6. tim u Serie A (mi) ide u kup Uefa?
sta ba guarin katastrofa.....milito je najgori na terenu :P
maicon najbolji....PLAYMAKER nas, dva puta je pao morao je jednom da svira penal :D :D
Utakmica nije nesto zanimljiva za gledat, nesto smo mi bolji medjutim ono sto je najbitnije je da nam trenutno rez s ostalih utakmica ne odgovaraju, jer i Udinese i Napoli vode.
Joj Samuela jest cudan, od onoliko sabana u Interu on napuca Cambiassa hahahhaa
Nista nadat se da Destro metne jos koji protiv Napolia a Suazo protiv Udinesea :D
---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 21:40 ----------
nista sad igracima nema pauze euro i odmah kvalifikacije za ligu uefe
Ista utakmica kao protiv Parme.
Guarin najbolji.
Jeste li vidjeli Maikona kod treceg gola kako se vraca nazad u odbranu
Maicon je ispao i kod drugog gola. Guarin je imao lose pasove prema naprijed.
lula ih posramio kod drugog gola :D
Milito je izjavio kako bi sve golove mjenjao za nas plasman u LP, ali da je to nazalost nemoguce. Da ce se svi iduce sezone pokazati u boljem svijetlu.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.