PDA

View Full Version : Inter - Cagliari

Huska
19-11-2011, 15:37
Judi judi vratia se Inter...:D

Koji vam je danas utakmica, a mi ni teme nemamo, stvarno sto me razocarali :D...

Igra se od 18:00 sati, tako da se moze gledat, ima prenos na Areni :D

Fali nam par igraca, tj. cetvorka iz odbrane Maicon, Lucio, Nagatomo i Chivu...drago mi je sto ih nema, pogotovo ove zadnje dvojice, koji ce nadam se vratiti u ekipu NIKADA :D

kako ono kaze Mamic...AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Rafael
19-11-2011, 16:16
GDS najavljuje sastav : Cesar-Jonathan,Samuel,Ranocchia,Zanetti-Cambiasso,Motta,Stanković-Sneijder-Zarate,Pazzini

hulle
19-11-2011, 18:27
guzva na forumu.....ee arena arena.....ima valjda i na ALJ

DenchiNL
19-11-2011, 19:36
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html

eto ko nema arene

igra: patnja :-)

hulle
19-11-2011, 19:56
zar to nije samo za korisnike bht.......gledao sam na nekom talijanskom.....dobro je 0-0...

DenchiNL
19-11-2011, 20:23
jaooo coutinho a la eto'o
dvojčica mmmmph

hulle
19-11-2011, 20:59
koliko smo losi najbolje govori podatak da mota mora zabit iz ofsajda da pobjedimo heheheheh

al et...3 boda su tu...idemo dalje...dajte sienu da se mucimooo

ac1d
19-11-2011, 21:03
Jel imaju neki highlightsi drugog poluvremena?

Huska
19-11-2011, 21:06
Ma boli me briga za gol iz ofsajda, kao i za to da smo opet primili gol i da smo se mucili sa igrom, ali vidjeti Coutinha, Ranocchiu i Rickya kako nose nasu igre je neprocjenjivo.

Nek' sam docekao i to da sa klupe ulaze mladici, a ne djedice i istroseni igraci. Veceras nije bilo loseg svi su bili dobri, ali se izdvajaju ova gore trojka vec spomenuta uz "dosadnog" JAVIERA ZANETTIA. Johnatan odlican, kao i kompletna odbrana i nadam se da ce od sada igrati u ovom sastavu, jedino Maicon da uleti umjesto Johna. Vezni red solidan, ali treba nam netko umjesto Dekia(svaka mu cast, ali treba nam pokretniji igrac). Pazzini solidan zatreso precku i to je to. Coutinho genijalan svaku loptu u zlato pretvara i MORA igrati. Ricky odlican, jest da je izgubio dosta lopti, ali neka, barem ima hrabrosti uzeti loptu i nesto raditi. Zarate dobar u prvom bio, uvijek opasan. Obi i Faraoni dobri za ono koliko su igrali. JC bez posla.

Nisam zadovoljan igrom( iz prvog pol.), ali veseli cinjenica da mladji dobivaju sve vise prilike i odlicno je koriste. Nadam se da ce Ranieri nastaviti sa njima u igri, vec u utorak.

Ova formacija u drugom poluvremenu(4-3-3) je odlicna i moze biti jos bolja uz par rokada. Zarate i Coutinho na krila, a Rickya vratiti na mjesto Stankovica i to je to. Ricky je pokazao da je odican u odbrani, da se zna postaviti, oduzeti loptu, jak je tako da ne bi trebao imati problema, a i to je idealna pozicija za njega nekako.

ajdin
20-11-2011, 21:03
Jel imaju neki highlightsi drugog poluvremena?

http://youtu.be/LQXBhLZf6aE

evo ti golovi iz drugog

Quaresma#7
20-11-2011, 21:07
Deki opet pokazao da nema šta tražiti u Interu. Drago mi je zbog Coutinha i Alvareza što su juče pružili dobru partiju.