PDA

View Full Version : Duh u kući


Guro
15-02-2009, 01:17
Školarac iz Velike Britanije uspio je mobilnim telefonom da snimi duha u svojoj kući u Solihullu kod Birmingema.
Dvanaestogodišnji Reece Pitman prvo je čuo neobično zviždanje, a potom vidio sjenovitu prikazu kako struji prema ogradi stepeništa koje vodi u prizemlje porodične kuće. Dječak se prestravio i tresao od straha dok je pokazivao snimak majci Toniji (38).
- Reece je izgledao nerazumno i uplašeno- izjavila je majka za londonski Sun.
Na snimku se vidi bijela sjenka koja izlazi iz spavaće sobe, a nakon nje pojavljuje se tamna prikaza muškarca, koja nestaje kada se približi ogradi od stepenica.
Prikaza se prvi put pojavila u domu Pitmanovih svega nekoliko dana nakon što se Reecejeva devetogodišnja sestra požalila da joj neko po noći završava slagalicu.
Tonia, zaposlena kao asistent prodaje, konsultovala je vidovnjaka koji joj je rekao da je možda riječ o prijateljski nastrojenom duhu.
- U posljednje vrijeme teško mi je jer me napustio suprug. Nijesam vjerovala u duhove, ali ovoga doživljavam kao anđela čuvara- rekla je Tonia.
Julian Banks iz Britanskog društva za paranormalne pojave napominje da je riječ o najboljem snimku duha u posljednjih nekoliko godina.

http://www.youtube.com/watch?v=FPGoPgZfH1o&eurl=http://www.pgportal.info/video/55-vijesti/811-duh-u-kuci.html&feature=player_embedded

Balotelli#45
15-02-2009, 19:41
Ma ovo je moguce da je i montaza ja kad bi video to kakvo crno snimanje nestao bih sa lica zemlje
a ovaj debil jos i pevusi :D

manjact
16-02-2009, 14:00
a duh jos i prica heheh
ma gluposti

hulle
16-02-2009, 14:13
dobar mu mob