View Full Version : Werder Bremen - Inter Milan
http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=7146470109&v=1&size=o&cksum=27a90fe857069eddab1facc92788c920&src=http%3A%2F%2Ffb.inter.it%2Fcs%2Fcrest%2Fwerder-inter.jpg
Borba za prvo mjesto u grupnoj fazi. Twente jos nije porazen kuci, tako da se moze ocekivati uzimanje bar boda Tottenhamu. Mi zbog gol razlike moramo da idemo na pobjedu.
Werder Bremen - Inter Milan Tickets (http://www.sportsevents365.com/events/index.php?q=cq,1760,0,60&a_aid=4cf2e8f9622c2&a_bid=b6eb28f6)
sve osim naseg poraza je iznenadjenje...
jbg ja se i dalje nadam da bi mogli sta napravit...:S
necainter
04-12-2010, 15:11
Ja sam se nadao i nadao,sada vise ne.Nema vise nikakva cuda,realno,nemamo nikakve sanse da prodjemo kao prvi,jer mi protiv WB za Rafom,izvlacimo najvise X,nazalost...
DenchiNL
04-12-2010, 17:13
znači poderaće nas ko debeljko torticu
mourinho
04-12-2010, 17:20
Totalno nebitna utakmica, ja bih je igrao sa ovima sto ne igraju redovno Rivas, Suazo i sl + Primavera, iz razloga da ne bi rizikovali ponovo neku povredu. Ne ocekujem nista dok ne promjenimo trenera. Treba staviti Baresija prije klupskog svjetskog prvenstva, jer sa Badnitezom necemo ni to osvojiti.
Quaresma#7
05-12-2010, 20:04
Ajde debeli bar budi prvi u grupi CL ako ne moreš biti u Serie A.
necainter
05-12-2010, 20:14
Ajde debeli bar budi prvi u grupi CL ako ne moreš biti u Serie A.
sta si to sanjao :sivi: :D
DenchiNL
05-12-2010, 22:59
totalno nebitna utakmica, ja bih je igrao sa ovima sto ne igraju redovno rivas, suazo i sl + primavera, iz razloga da ne bi rizikovali ponovo neku povredu. Ne ocekujem nista dok ne promjenimo trenera. Treba staviti baresija prije klupskog svjetskog prvenstva, jer sa badnitezom necemo ni to osvojiti.
to se neĆe desiti da ne bi umanjili moguĆnost prodaje ovih Što si ih naveo,
Grujinho
05-12-2010, 23:11
X bi za ovaj Inter več bio uspjeh...Sreča da je Werder u mizernoj formi ove sezone, inače bi nas poderali i oni
ma nije werder u mizernoj formi ove sezone vec jednostavno takva je to ekipa...mogu svakog pobijedit al zato i popusit od ekipe iz 5. lige :)
werder je ekipa koju kladionice vole :)
Evo pozvanih igraca:
Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 23 Marco Materazzi, 34 Cristiano Biraghi, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;
Midfielders: 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo, 48 Lorenzo Crisetig;
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 54 Simone Dell'Agnello, 88 Jonathan Biabiany.nema Lucia i Sneijdera
Gallinetta
Santon Natalino Materazzi Biraghi
Muntari Nwankwo
Biabiany Crisetig Dell'Angelo
Alibec
:D
necainter
06-12-2010, 18:17
Sto nema Wesa i Lucia???
Lucio je zbog prehlade izostavljen, koja ga muci vec par dana, a za Sneijdera ne znam...
Quaresma#7
06-12-2010, 20:40
Sneijder ima neku lakšu povredu ako se ne varam.
necainter
06-12-2010, 21:05
Sneijder ima neku lakšu povredu ako se ne varam.
zasto me to samo ne cudi i iznenadjuje
Lucio je prehladjen,dok je Rafa odlucio da odmori Sneijdera...nije nikakva povreda u pitanju,vec ne zeli da ga rizikuje pred SP.
lagano stavio 2 na nas :D, a na drugom oba daju gol :D...jbg Eto'o igra pa bi mogli do pobjede
ja sam ipak malo skeptik pa sam stavio x2 :D
ma ova tekma uopste nije bitna...nezz zasto je pozvao etoo, motta, cambi i jz
Pobjedimo li 1. smo, mislim da je to dovoljan razlog.
mi moramo pobijediti a spursi da kiksaju ...inace smo drugi....a osim toga imaju dvije slabe ekipe na prvim mjestima (trenutno) pa nebi bilo lose na njih naletit (S04 i S.Donesk)
necainter
07-12-2010, 19:11
Da hulle ali imaju i vise jakih,jer ako pogledas u zadnje 3 god. imali smo Liverpool,Man.Utd i Chelsea pa je bolje da sada budemo prvi u grupi
Ako pobedimo a i Spursi pobede,oni imaju bolju gol razliku i prolaze kao prvi,ali mene ohrabruje taj niz Twentea kod kuce pa idalje verujem :D
CASTELLAZZI
ZANETTI - MATERAZZI - CORDOBA - BIRAGHI
SANTON - NWANKWO - T.MOTTA - MUNTARI
ETO'O - PANDEV
:nova:
Quaresma#7
07-12-2010, 20:52
Evo i napokon zvaničnih:
Werder Brema: 1 Wiese; 3 Pasanen, 15 Prodl, 29 Mertesacker, 8 Fritz; 22 Frings, 41 Schmidt; 7 Arnautovic, 14 Hunt, 10 Marin; 23 Hugo Almeida.
A disposizione: 21 Mielitz, 16 Silvestre, 18 Kroos, 19 Wagner, 20 Jensen, 24 Pizarro, 44 Bargfrede.
Allenatore: Thomas Schaaf.
Inter: 21 Orlandoni; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 34 Biraghi; 39 Santon, 8 Thiago Motta, 40 Nwankwo, 11 Muntari; 27 Pandev, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 48 Crisetig, 54 Dell'Agnello, 57 Natalino, 88 Biabiany.
Allenatore: Rafael Benitez.
Arbitro: Cuneyt Cakir (Tur)
Arnaut toplo pozdravio članove naše ekipe pa i trenerskog stafa.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=33439
Stvarno mi je žao što smo ga na takav glup način odbacili.
DenchiNL
07-12-2010, 22:21
a šta Silvestre ni da mahne :-p
necainter
07-12-2010, 22:23
A sto bre ovaj Orlandoni a ne Luca???
Btw dajte mi neki stream neam gde da gldm,jer mi na atdhe nece nesto xD
Quaresma#7
07-12-2010, 22:24
A sto bre ovaj Orlandoni a ne Luca???
Btw dajte mi neki stream neam gde da gldm,jer mi na atdhe nece nesto xD
Ni meni adthe net neče. Nešto je radio a onda ništa. A baš super slika bila i talijanski komentator.
necainter
07-12-2010, 22:25
Ni meni adthe net neče. Nešto je radio a onda ništa. A baš super slika bila i talijanski komentator.
Bolje ne gledaj sad,1-0 je rez.Ali meni to vise nije nista kada gubimo ili izgubimo,Rafa me naviko na to
tuzno je kolko smo losi...
jedna stvar me zivo zanima,zasto igramo sa ovako slabom ekipom ? prije ovog kola smo itekako bili u igri za 1. mjesto,jer Tott ce tesko do pobjede protiv Twentea...svasta.al bolje da budemo drugi pa da popusimo 4,5 komada od velikana,neg da nas izbaci Kopenhagen i slicne ekipe... RUMENI SAMPION !
da mi imamo tekmu za vikend,pa da covjek i shvati,al iduca tekma nam je tek iduce sedmice i to protiv nekih lijevih i on ovako.svasta...
pa da ne izgubi igrace za SP,logicni razlog na koji ce se vaditi posle novog debakla
ma ovo je sramota,nije pitanje da li cemo primit go,pitanje je koliko cemo ih primit...e rumeni,ko te dovede jebo te on !
necainter
07-12-2010, 22:36
Ja bi bas voleo da izgubimo i da MM vec jednom otera ono debelo,rumeno govno!
A isto tako ne bi voleo da izgubimo,jer je lose po nas a i sto bi zajebavali svi drugovi (osim vanje naravno :D) :P xD
P.S. Dajte bre neki stream :D
ajmo Prodllll igracinoooooooooooooooo...zabij jos jedan pa da nas Baresi vodi na SP
Quaresma#7
07-12-2010, 22:42
Ma neka izvadi vani Biraghija i Nwakuja i neka stavi Marigu i Biabianya u igru da nas spase sramote. Bar da X izvučemo.
nema od toga nista,on ce Santona izbacit,jer on je obicno krivac za sve...
RUMENI IDIOT !
Igra nam treci sastav, u njih prvi, budite malo realniji ;).
necainter
07-12-2010, 22:45
Ali meni nije jasno,ako nam je bitno da budemo prvi,sto ne brani Luca,sto ne igraju Cambi i Bia,i zovi Wesa
DenchiNL
07-12-2010, 22:47
čovjek je na pressici izjavio da idemo na prvo mjesto u grupi ,
nadam se da će ga neko od novinara pitati , nakon što izgubimo ovaj meč,
da li je to ta taktika i dalje?
necainter
07-12-2010, 22:47
i jos on igra 4-4-2?
Eto'o, Pandev, Zanetti, Cambiasso, Santon, Motta, Muntari...to tebi treci sastav, daj ne blamiraj se
Ocito nam nije bitno :), i sam Hulle je rekao. Opet Tottenham povede, iako ja mislim da ce Twente poravnati.
necainter
07-12-2010, 22:50
nema od toga nista,on ce Santona izbacit,jer on je obicno krivac za sve...
RUMENI IDIOT !
ahahhaha izveo je santona ahahhaha :sivi: xD
ARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! ajmo Werder jos jedno 2,3 komada,ne bil idiot rumeni otiso...
rumeni idiote ! uvijek je Santon kriv za sve,jebo li ti sve svoje rumeno ! evo zanetti se povrijedio,ma top !
necainter
07-12-2010, 22:56
Ma ja idem da spavam i sutra kad ustajem samo da ne vidim neki preveliki poraz,ali hocu u naslovima Moratti sacks Benitez ili tako nesto :D
Dera ko boga te molim ne seri vise! jel ovo igra jednog sampiona? Jel barsa ovako igrala prosle,mancester preprosle? Tebe nije sramota i nisi razocaran ovim interom?
Ne pricaje gluposti bez Rafe bi bila nula, on radi nemoguce sa ovom ekipom, izvlaci iz nje sto ne bi nijedan trener na svijetu !!
Vamos RAFA !!!
Quaresma#7
07-12-2010, 23:03
Dera i ja sam podržavao Beniteza ali više ne mogu. Vidim da čovek nema pojma šta radi. Neka se klono iz Intera što pre i da nas prestane brukati po svetu ili još gore da nam još kojeg igrača sjebe da duže vreme. Dosta su nam sjebali Samuela.
Grujinho
07-12-2010, 23:17
Ocito nam nije bitno :)
Benitez:"Tomorrow's game is 10/10 in terms of importance for us, and every player that goes out there must be prepared to do what it takes to get the win. I can't comment on how hard Twente will be trying because I don't know what the atmosphere is like in their camp. I just know that Inter want to win. Everyone will be 100% focused on the pitch tomorrow."
NIJE NAM BITNOOO, FORZA RAFAA
nemoj tako Gruji,to se Rafa salio ba :D
MARS IDIOTE IZ INTERA !
adointer
07-12-2010, 23:25
Inace ne volim da psujem i to pogotovo ne javno..:( Al moram jebem li mu svu familiju spansku nek se vrati u Spaniju i nek vodi Gijon a ne nas...:( Pa isto kao da smo FC Kopenhagen...et kako igramo cak bi nas i oni dobili...:(
al molim boga da Tottenham ne pobijedi, pa da cujemo sta kaze veliki strucnjak...vjervatno opet da nismo imali srece, da nismo iskoristili svoje sanse(koje samo on vidi) i da su nam oni zabili golove iz kontri...
pa je kasnije morao da uvodi ofanzivno orijentisane igrace poput Mariga da bi stizali rezultat...
i naravno opet ce se dotaci SP, koje mu je ocigledno odlican argument kod zaslijepljenog Morattia da ga ovaj ostavi na klupi...
Enfant Terrible
07-12-2010, 23:29
Sad je postalo kristalno jasno- trener treba ići. Ovo ovako više ne ide. U igri ništa ne štima i neka mi niko ne govori sa kakvom postavom igramo jer ovi igrači koji su na terenu za klasu su bolji od Werderovih. Werder Bremen nas nije večeras dobio, već nas je ponizio. Stvarali su bolje šanse, kontrolirali utakmicu, i zadnju četvrtinu ubacili juniore u igru kao da su se susreli sa Borussiom Monchengladbach, ili Koelnom.
Duša me boli kad gledam ovaj Inter. Ovako loš Inter nisam gledao od doba Lippija i Zacheronija. Koliko genijalan moraš biti da mijenjaš temelj ekipe koja je osvojila sve živo? Koliko genijalan moraš biti da prepustiš protivniku sredinu i ne vršiš nikakav presing? Koliko genijalan moraš biti da igru baziraš na dodavanjima u prostoru od 5 metara iz kojih ništa, ama baš ništa ne proizilazi već 3 mjeseca u sezoni?
Ovo je po meni katastrofalno. Ponavljam, trener treba da napusti klupu, odmah poslije sudijskog zvižduka. A Massimo Moratti (koji je podjednak krivac kao i Benitez) treba da se dobro zapita jel sposoban biti predsjednik.
3 komada,3 komada to je nasa nadaaaaaaaaaa. s Rafom do opstanka u ligi :D bravo trenercino,bravo majstore,bravo jebem li ti sve rumeno...
ako nakon ovog ne ode,nece nikad ni otic ;)
Quaresma#7
07-12-2010, 23:35
On je ko onaj Ronald Koman kad je došao u Valenciu. sa 3 mesta u la ligi otišao na 16-17, na rub izpada. Potrošio nekoliko miliona ne neka igrače i još uvuko jih u velika govna financijska.
http://www.albertocampiphoto.com/img/large/167.jpg
Grujinho
07-12-2010, 23:39
RUBIN od Barcelone izgubio 2:0 na Nou Campu...
Evropski prvak gubi od Bremena 3:0...Werderu je to prva pobeda u ovogodišnjoj CL
CAMPIONI D'EUROPA SIAMO NOI!!!
Quaresma#7
07-12-2010, 23:44
Nedaj bože da dobijemo Barcu ili Man. Utd. sa Benitezom.
Nedaj bože da dobijemo Barcu ili Man. Utd. sa Benitezom.
ako ostane ja kazem DAJ BOZE DA NAM DODJU ONI
sad evo govori da utakmica i nije bila toliko bitna,jer smo vec kvalifikovani...igrali su mladi,bitno je da se niko nije povrijedio. cccc
juce je tekma bila 10/10.
SKONTAJ STA PRICAS IDIOTE RUMENI !
Stvarno mi nije jasno zasto kukate?! Ova utakmica je totalno nebitna, osigurali smo prolaz vec ranije, tako da su priliku za igru dobili neki lijevi igraci, steta sto ih nije bilo jos vise da dobiju malo iskustva u LP
Sam MM je izjavio da su svi vec mislima na SP i da je tesko igrati ove "kikiriki" utakmice kad ti je u glavi samo titula SP ili vakum.
Evo sad ce i januar transferi, ima da dovedemo 7 defanzivnih veznih i 5 u zadnju liniju....ma kad bolje razmislim trebali bi dovesti i bar 2 golmana, jer ko zna mozda se i Orlandoni povrijedi...
Zakrpimo te rupe u odbrani i eto nas ponovo smo u igri, a do tada cemo jos da osvojimo i SP tako da ce samopouzdanje ekipe biti do jaja.
Dera ko boga te molim ne seri vise! jel ovo igra jednog sampiona? Jel barsa ovako igrala prosle,mancester preprosle? Tebe nije sramota i nisi razocaran ovim interom?
Razocaran da, iznenadjen - ne. Iskreno, mislim i ocekujem da ce dobiti otkaz ukoliko ne osvoji klupsko SP i ne popravi rezultate u ligi do januara. Ukoliko uspije da popravi to, onda ce ostati do kraja sezone.
neka mi niko ne govori sa kakvom postavom igramo jer ovi igrači koji su na terenu za klasu su bolji od Werderovih.
Ocito ljutnja govori, sutra kad se smiris razmisli o ovome sto si napisao :).
@dera-
ajd malo ti razmisli o tome...ajd vidi tko je je kod nas igrao...znaci 5 standardnih igraca i 3 igraca koji su medju prvim zamjenama...
eh sada drugi je problem sto je debil stavio Biraghia na beka, a Santona na krilo pa se sad vadi na mladost, pa sta radi Orlandoni na golu, sta to Luca mozda umoran od necega ili sta...
Enfant Terrible
08-12-2010, 00:07
Razocaran da, iznenadjen - ne. Iskreno, mislim i ocekujem da ce dobiti otkaz ukoliko ne osvoji klupsko SP i ne popravi rezultate u ligi do januara. Ukoliko uspije da popravi to, onda ce ostati do kraja sezone.
Ocito ljutnja govori, sutra kad se smiris razmisli o ovome sto si napisao :).
Nije ljutnja, više razočarenje, ali i dalje stojim iza onog što sam rekao. Kad u timu imaš veličine poput Zanettija, Cambiassa, Motte i Eto'oa, poniženje (da ne kažem poraz) od Werdera nema opravdanja. Da smo izgubili 1-0 i da je igra ličila na nešto, da je bio barem jedan pozitivan znak- nekako bi se preguralo. Ovo je izgubilo svaki smisao.
Što se SP- a tiče, to meni nije nikakvo mjerilo. Sastajemo se sa ekipima i po 10 klasa slabijim od sebe. Ako ga osvojimo- ja sretan, ali mnogo bitnije od samog trofeja je samopouzdanje koje bi eventualno dobili.
DenchiNL
08-12-2010, 00:42
znači poderaće nas ko debeljko torticu
uvijek realan :D
popunjavam listiće.povoljno.
Rafa je zaradio prvi minus kod mene od svog boravka, posjed lopte je bio 40 - 60 ali ne smijemo mu nista zamjeriti ipak on misli najbolje nasem klubu i vodi ga na divan nacin i treba imati puuno podrsku kako nas navijaca,tako svih u upravi kluba, jer on je to zasluzio !
Cak smo i stativu,precku sta li vec imali, sta hocete vise ?
http://www.youtube.com/v/1rWoBYHMEYA
Nisu zasluzili ni da ih komentarisemo
Dokle dera...
Maaaaarkooooo arnautoviccccc....
Meni, za sva tri gola krivi su stoperi, tu je jedina greska bila, a drago mi je sto sam vidio mlade na djelu kao i Orlandonija sto je dobio sansu.
Dakle, Rafina jedina greska po meni jeste sto je na stopersku poziciju stavio dva sicusna i ne toliko snazna igraca. Hajde da smo igrali protiv Arsenala sa kojim bi se i nekako mogli gurati Cordoba i Cambiasso, ali pored Matrixa na klupi nema smisla jer Werder je imao za 2 glave vece i jace igrace.
Cambiasso je odigrao katastrofalno, ali nije on kriv, ne moze on Arnautovica zatvorit kad je ovaj jaci u duelu. Vidjeli ste da su sve prilike stvarali visinskim loptama, pa sut glavom ili primanje kao Arna, dok je kod treceg gola Cambi ispao kao pocetnik.
Toliko.
---------- Post added at 07:21 ---------- Previous post was at 07:21 ----------
Dokle dera...
Dok se ne oporave :).
Rafa Benitez
"Moja budućnost ne ovisi o uspjehu na klupskom SP-u"
Poraz Intera na gostovanju kod Werdera (3-0) u posljednjem, 6. kolu Lige prvaka, dodatno je uzdrmao poziciju trenera “nerazzurra” Rafe Beniteza.
Benitez: Čekamo da se vrate ozlijeđeni igrači
Drugi je to uzastopni Interov poraz, nakon onog u talijanskom prvenstvu od Lazija (3-1), kao i čak četvrti u zadnjih šest utakmica.
"Momčad se već kvalificirala uoči utakmice, pa zato ovaj poraz za mene nema težinu. Bilo da smo izgubili 1-0, 2-0 ili 3-0, sasvim je svejedno. Imamo nekolicina igrača izvan travnjaka zbog ozljeda i željeli smo izbjeći nove ozljede", komentirao je Benitez nakon utakmice kojom je Inter prepustio prvo mjesto u skupini A Tottenhamu, a time i bolji ždrijeb uoči nokaut-faze natjecanja.
"Uvjereni smo da će uskoro doći do zaokreta u našoj sezoni, do prekretnice, kao i da će se sve poboljšati. Kada nam se kvalitetni igrači kao Julio Cesar, Diego Milito, Maicon i drugi, bit će to posve drugačija priča", kazao je trener Intera.
Na kraju je Benitez komentirao i predstojeći nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu u Abu Dhabiju, na kojem će Inter loviti svoj peti naslov u godini nakon već osvojenih naslova europskoga i talijanskog prvaka, kao i Talijanskog kupa i Superkupa.
"Svjetsko klupsko prvenstvo važan je cilj, pa je normalno da su igrači već mislima ondje. Mislim li da mi sudbina ovisi o rezultatu na Svjetskom klupskom prvenstvu? Ne, ne mislim", kazao je španjolski stručnjak.
Meni, za sva tri gola krivi su stoperi, tu je jedina greska bila,
Jesi li stoperi krivi za sve izgubljene bodove,poraze do sad?Za -10 za gradskim rivalom,igraci koji su se mahom povrijedili sami su krivi?
Dera ti si fin momak ali sve me vise podsjecas na Samira od prosle sezone kad je namjerno palio po forumu i bio sam jedan od rijetkih koji je kapira da dize temp a ne sto stvarno tako misli.
Nadam se da je i kod tebe tako samo nzm zasto jer ovi porazi i tebe bole kao nas.
Trebalo bi da je tako..
Ma ko ih postavlja Dera...sudaraju se ko muhe bez glave. Baš me zanima da li bi kod ovog majmuna Eto htio igrati obranu. Čovjek nema autoritet za zvjezdanu momčad i gotovo. Prošlu sezonu smo istrčavali ko 12 žigosanih, a sad ko 12 razjebanih...ko da su ih u birtiji skupili i da igraju u rundu...
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.