PDA

View Full Version : Inter - Twente

Huska
22-11-2010, 19:30
http://img139.imageshack.us/img139/429/78441774.jpg

Da li je dosao kraj crnoj seriji ili cemo potonuti jos dublje saznat cemo u srijedu...

http://img641.imageshack.us/img641/8813/dddddddddtj.jpg

Da dzaba sad tu ne pisem svasta sve znate, od stanja u klubu, do stanja na tabeli...

Il Mago
22-11-2010, 21:59
ma dobro sa rumenim ni 3. mjesto tj Euroliga ne izgleda lose... rumeni out !

Quaresma#7
22-11-2010, 23:09
Ako ovu utakmicu prokocka more se pakovati odmah

simone
23-11-2010, 13:55
Ja uplaćujem na neriješeno. A MM se najeo ludih gljiva, izgleda da je i on pokretenio http://www.hrsport.net/vijesti/407889/nogomet-italija/moratti-ponovo-bih-doveo-beniteza

U jednom dijelu piše "No uskoro će, kroz mjesec dana, Inter biti jači za 10 svojih igrača. I tada ćete vidjeti našu pravu snagu."

Kako ih treniraju, nećemo za mjesec dana imati momčad ni za mali nogomet.

necainter
23-11-2010, 14:06
Ja uplaćujem na neriješeno. A MM se najeo ludih gljiva, izgleda da je i on pokretenio http://www.hrsport.net/vijesti/407889/nogomet-italija/moratti-ponovo-bih-doveo-beniteza

U jednom dijelu piše "No uskoro će, kroz mjesec dana, Inter biti jači za 10 svojih igrača. I tada ćete vidjeti našu pravu snagu."

Kako ih treniraju, nećemo za mjesec dana imati momčad ni za mali nogomet.
Ma njega mora da menjamo pod hitno ako ne pobedi Twente.A za treninge,nemam nista da kaze osim,da ako nastavi sa tim dosadasnjim metodama,ima da nam igraju ovi iz Primavere

hulle
23-11-2010, 14:39
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 34 Cristiano Biraghi, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini, 40 Obiora Nwankwo, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.

ivan019
23-11-2010, 14:59
samo da places kad vidis ova imena

HaRissoon
23-11-2010, 16:35
Dragi moji Interovci,
puno provodim vremena na ovom forumu,ali rijetko kad napisem post,volim citati druga misljenja i puno ih uvazavam.No, stekao sam misljenje da pojedinci jedva cekaju da Inter izgubi da se mogu obrusiti na Deru i bilo kog drug (njega sam spomenuo kolko sam shvatio on je Administrator i napravio je zaista jedan odlican forum za sve nas)koji brane trenera koji brane Intee prije svega.Upali smo u tesku situaciju,to je jasno,sad sta je razlog ,puno toga ima mozda umor,mozda povrede,mozda trener,mozda predsjednik,mozda nedostatak volje i optimizma,mozda nedostatak srece……..Vidim puno vas jos uvijek gotivi velikog Josea to postujem,jer ga i ja neizmjerno cjenim i volim,ali on je okrenuo novi list u zivotu i uziva to sto radi,mozda bi i mi mogli,ne da ga zaboravimo(to i ne treba)nego jednostavno da prihvatimo cinjenicu da nije vise tu i da moramo,kako znamo i umijemo dalje.Mozda i pametujem nekim,ali mislim da imam pravo na svoje misljenje……………
Ne zaboravite jednu stvar mi smo jos uvijek prvaci svega sto se moglo osvojiti i to treba jako cjeniti…….

Puno pozdrava

P.S pogrijesio sam temu mozda,pa vi prebacite gdje ovo treba

Huska
23-11-2010, 17:14
Dragi moji Interovci,
puno provodim vremena na ovom forumu,ali rijetko kad napisem post,volim citati druga misljenja i puno ih uvazavam.No, stekao sam misljenje da pojedinci jedva cekaju da Inter izgubi da se mogu obrusiti na Deru i bilo kog drug (njega sam spomenuo kolko sam shvatio on je Administrator i napravio je zaista jedan odlican forum za sve nas)koji brane trenera koji brane Intee prije svega.Upali smo u tesku situaciju,to je jasno,sad sta je razlog ,puno toga ima mozda umor,mozda povrede,mozda trener,mozda predsjednik,mozda nedostatak volje i optimizma,mozda nedostatak srece……..Vidim puno vas jos uvijek gotivi velikog Josea to postujem,jer ga i ja neizmjerno cjenim i volim,ali on je okrenuo novi list u zivotu i uziva to sto radi,mozda bi i mi mogli,ne da ga zaboravimo(to i ne treba)nego jednostavno da prihvatimo cinjenicu da nije vise tu i da moramo,kako znamo i umijemo dalje.Mozda i pametujem nekim,ali mislim da imam pravo na svoje misljenje……………
Ne zaboravite jednu stvar mi smo jos uvijek prvaci svega sto se moglo osvojiti i to treba jako cjeniti…….

Puno pozdrava

P.S pogrijesio sam temu mozda,pa vi prebacite gdje ovo treba
ne daj boze da jedva cekam da Inter izgubi to kao prvo, a drugo nitko ovdje ne napada deru( ili bilo koga drugog) vec vecina nas je ovdje trenutno(a mnogi i od samo pocetka) protiv Beniteza s razlogom naravno, jer rezultati sve govore...a posto dera jedini "brani cast" Rafe, onda to ispada kao da mi njega napadamo sto naravno nije istina...

PS. ako si cesto na forumu, pa brate i napisi po koju ha ja :D...

HaRissoon
23-11-2010, 17:23
prvo to je bilo moje misljenje i nisam rekao da sam upravu,drugo potrudit cu se da napisem po koju brate to si upravu...:D

Pirate_Girl4
24-11-2010, 01:38
U prvoj utakmici bilo 2-2, u gostima. Sad smo kod kuće, ali to ne mora značiti da će nešto biti lakše... Vidjeli smo na utakmicama u Seriji A... Ništa se ne zna do sutra, aBd. Šta će biti, ostaje da vidimo.... Samo mogu poželjeti puno sreće našim igračima, da se ne zezaju i da ozbiljno shvate utakmice!

:nova:

Dejo
24-11-2010, 01:52
Vidi Dere sto je napravio novi acc.

Sto se tice utakmice, kako god ja nit cu biti zadovoljan niti nezadovoljan, ako odigramo nerijeseno ili izgubimo zbog rezultata cu biti nezadovoljan ali ce mi biti drago sto postoje mogucnosti da debeli ode, ako pobijedmo naravno da cu biti sretan zbog pobjede voljenog tima ali ce mi biti krivo sto ce debeli ostati.

dera
24-11-2010, 03:16
Huska, a sada si ti bio od samog pocetka protiv Rafe?

Dejo, ne budi dijete.

Twente je dosta slabiji na strani, tako da ocekujem napokon pobjedu.

Huska
24-11-2010, 09:46
Huska, a sada si ti bio od samog pocetka protiv Rafe?

naravno da nisam, ali njegovi rezultati su doveli do toga da mu mrzim cukun djeda, a njega ocima gledat ne mogu...

mourinho
24-11-2010, 10:29
Kakva je situacija sa prenosom, hoce li biti negdje?

necainter
24-11-2010, 12:29
Na RTS 1 prenose Tenis,Djokovic vs Nadal.Na RTS 2 prenose Tott vs Werder.A mi,na stream na ATDHE... :D xD

Nera
24-11-2010, 14:28
Na IN TV u CG prenose Inter-Twente :D

hulle
24-11-2010, 19:52
prognoza

danas sam ljut...to znaci da 100% pobijedjujemo

necainter
24-11-2010, 19:59
Ja sam danas nervozan.Sto znaci...da nznm sta to znaci. xD

Grujinho
24-11-2010, 20:55
Početan sastav:

Castelazzi

Zanetti Materazzi Lucio Cordoba

Stanković Cambiasso

Pandev Sneijder Biabiany

Eto'o

hulle
24-11-2010, 20:56
cordoba playmaker :)
od njeg sve zapocinje...il nasa akcija za pogodak ili njihova

Forza_Grande Inter
24-11-2010, 21:04
opet Pandev igra :hmm: pa sta falu ovom Rafi isprobati sa Mancinem, Crisetigom il sta ja znam...lose brate kad on igra, haj valjda me demantira i zabije ako nista dopel pak veceras, :D al cisto sumnjam.....A pobjeda ne bi trebala dolaziti u question :rolleyes:

Grujinho
24-11-2010, 21:06
Ma mancinija nema ni na klupi :)

Klupa: Orlandoni, Santon, Biraghi, Obiorah, Motta, Crisetig, Natalino

hehe

Huska
24-11-2010, 21:25
pu jebem mu mater i odbranu i tko je postavi ovako, pa kad mi nesto pametuju Benitez daje priliku mladim...daje on pi*ku maternu jebo mu cordoba sve rumeno...

i onda mi dodje netko pametuje za Santona kako grijesi, a odigra svaku 3215465 tekmu iako je bek, a svi nam bekovi osim njega povrijedjeni...pa koliki debil trebas biti pa da ga ostvaljas na klupi...

da nisam odigrao na nas na kladionici twente bi veceras imao navijaca vise

Balotelli#45
24-11-2010, 21:33
de ima prenos ???

necainter
24-11-2010, 21:35
Neka zamene mesta Cordoba i Matrix,i umesto Matrixa da igra Santon.E i ostalo,sve osim Pandeva je najbolje sto mozemo da napravimo sa ovoliko velikim br. zdravih i spremnih igraca...

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

de ima prenos ???
Na ATDHE xD
PU u PM,sad mi puko stream za nasu utakmicu,i nece da ukljuci opet,svaka druga radi samo nece Inter.U PM!!!

DenchiNL
24-11-2010, 22:06
Neka zamene mesta Cordoba i Matrix,i umesto Matrixa da igra Santon.E i ostalo,sve osim Pandeva je najbolje sto mozemo da napravimo sa ovoliko velikim br. zdravih i spremnih igraca...

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

Na ATDHE xD
PU u PM,sad mi puko stream za nasu utakmicu,i nece da ukljuci opet,svaka druga radi samo nece Inter.U PM!!!

pa imaš 2 linka probaj drugi

necainter
24-11-2010, 22:31
Meni je davao samo jedan.Ali dobro,ivan mi dao jedan drugi stream :D
i gledao sam samo od 35min.Ajde kazite kako smo bili pre toga :D

hulle
24-11-2010, 22:36
Dobro je. 0-0 je rezultat koji nama odgovara. Ostajemo na 2. mjestu.

Huska
24-11-2010, 22:37
i kako smo igrali...jesmo barem stvorili postenu sansu...

DenchiNL
24-11-2010, 22:43
imali smo par sansi , sneijdera slobodni u precku, i pandev iz okreta
ali i oni megasansu ali hvala bogu dragom za castelazzija

nismo konkretni, nismo sigurni, ali to nam je postao stil pod ovim trenerom,
previse se komplikuje, lose se dodajemo , doduse i teren jeste karina, ali je
smijesno da se twente nosi s nama bez problema

i mislim da su odustali od visokih lopti , matrix i lucio su im ugasili zelju za tim

necainter
24-11-2010, 22:45
Sada kad sam gledao prilike iz prvog pol. Pandev imao odlicnu sansu i odbranio mu ovaj.Pa Cambi skoro prazan gol mu izblokiran.Jansenu Luca sta je odbranio,svaka mu cast.I video sam jedan sut Etoa,i Bia jedan,Sneijder precku,i kolko sam ja video na snimcima to je to..

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

A huska,gde nam odgovara rezultat,u ovoj gupi da imamo 2. mesto,bruka!
I ako budemo prvi,bar jedne sezone da imamo laksi posao u 8. finala...ali Tott vodi 2-0,ako oni ne daju gol mi moramo da pobedimo min 3-0 da imamo istu gol razliku kao oni,a da ih prestignemo treba nam jedan gol vise.Strasno koliko se brukamo ove sezone u svemu sto radimo,i ko je kriv,pa MM tvrdi da nije Rafa krivac.

Balotelli#45
24-11-2010, 22:46
http://livefooty.doctor-serv.com/wed24.11/Inter_Twente.php
najjbolji sajte za sve ;)

necainter
24-11-2010, 22:51
Meni ivan dao link samo.Ja msm da je sajt ako gldm po linku,neki lsh.livescorehunter.com,ili tako nekako xD :D

Huska
24-11-2010, 23:39
u nedjelju kucu na Parmu...Rafa je siguran za sada klupi, pa ce opet lagano da nastavi sa sjajnim rezultatima u prvenstvu

necainter
24-11-2010, 23:42
Ova je prekretnica...sada niz pobeda! :D
Kako mi je samo drago sto smo pobedili,i ova 1-0 mi je draza nego da smo pobedili 5-0...Sada da popravimo utisak da vezemo niz pobeda,i od Januara,oporavljaju se igraci,dolaze nova pojacanje i opet GRANDE INTER,da gazimo sve redom!

Balotelli#45
24-11-2010, 23:43
i ja isto mislim od kako sam stavio najbolju profilnu sliku na svetu vinuli smmo se u nove pobede :sivi:

DenchiNL
24-11-2010, 23:43
u nedjelju kucu na Parmu...Rafa je siguran za sada klupi, pa ce opet lagano da nastavi sa sjajnim rezultatima u prvenstvu

+ nema etaa:(

Huska
24-11-2010, 23:46
Ova je prekretnica...sada niz pobeda! :D
Kako mi je samo drago sto smo pobedili,i ova 1-0 mi je draza nego da smo pobedili 5-0...Sada da popravimo utisak da vezemo niz pobeda,i od Januara,oporavljaju se igraci,dolaze nova pojacanje i opet GRANDE INTER,da gazimo sve redom!
scip...aaah tebe jesi to nesto sanjao...

Forza_Grande Inter
24-11-2010, 23:47
S obzirom na nedostatak velikog broja igraca moramo biti zadovoljni i mi i igraci, a najvise Rafa, dokazao se je, eto mu sad sanse da nas konacno uputi na prave staze, staze uspjeha.........Zivio Benitez

hulle
24-11-2010, 23:53
veceras veliki dernek....nakon 5 utakmica nekog smo pobijedili...oooooo

Il Mago
24-11-2010, 23:53
mora se pobjedjivat i dalje,ova realno gledajuci prosjecna ( mozda i losa ) predstava je nebitna,bitno je da se pobijedilo,al sad moraju zaredat pobjede u narednih 4,5 utakmica...

Quaresma#7
25-11-2010, 00:00
Ko če biti u napadu protiv Parme umjesto Etooa. Milito je povredjen, Pandev ili Alibec???

interrr
25-11-2010, 00:08
http://www.irupload.ir/images/c9hctt3u3xhlkac49uf.jpeg

Huska
25-11-2010, 00:16
Ko če biti u napadu protiv Parme umjesto Etooa. Milito je povredjen, Pandev ili Alibec???
kako god okrenes u napadu ce biti PANJ, a mozda i dva :D

DenchiNL
25-11-2010, 00:32

a ja se pitam što nema Dere na forumu :crazzy:

Pirate_Girl4
25-11-2010, 00:42
Rafa je rekao da je samo ovo početak pobjeda... Pa ćemo vidjeti :)
Solidna utakmica večeras, imali smo dosta dobrih prilika, po meni najbolje one od Zanettija (kad je prešao nekoliko igrača i šutao loptu, a golman je nekako odbranio) i Sneijdera (kada je lopta otišla samo malkice od gola).

:nova:

adiK
25-11-2010, 00:54
Vidi dere ispod carsafa :D

Balotelli#45
25-11-2010, 09:50
Pandev je sinoc po meni bio mozda i najbolji ;)

necainter
25-11-2010, 14:12
Pandev nije bio los kao prethodnih utakmica...
A jel ono stvarno dera nosio onaj "carsaf" :D xD