View Full Version : Prijateljske utakmice
Esquivel
27-06-2010, 01:31
Evo neke glasine za utakmice sad na leto valjda ce isto biti turneja po Severnoj Americi.
31.7. Inter - Man.City
3.8. Inter - Panathinaikos
5.8 Dallas - Inter
Esquivel
27-06-2010, 03:35
7.8.2010. LA Galaxy - Inter
Zanetti27
27-06-2010, 09:36
sta nismo i prosle sezone bili u americi i isto tako igrali protiv dallasa ili tako nekog
sad da uzmemo da isprasimo city :D da vide da jos zelene hehe
joj kad nas mancini razbije sa taktikom :P :D
31.7 u Baltimore Inter-Manchester City
3.8 u Toronto Inter-Panathinaikos
5.8 u Dallas Inter-Dallas
7.8 u Chicago Inter-Olympiacos
protiv Citya ocekujem pobjedu od ekipe kao poklon za rodjendan :D
utakmica protiv Olympiakosa odgodjena,znaci samo 3 utakmice u SAD-u...
Enfant Terrible
26-07-2010, 12:09
Jel zna neko slučajno na kojim će se to kanalima emitovati, i hoće li biti šanse uhvatiti kakav stream?
cijene ulaznica su od 20 do 200$
a bit ce na ESPN tako da ce biti i na steam..
Zanetti27
26-07-2010, 12:55
Jel zna neko slučajno na kojim će se to kanalima emitovati, i hoće li biti šanse uhvatiti kakav stream?
moci ces gledat te utakmice na ATDHE.NET
prosle sezone sam ja gledao prijateljske utakmice s priprema tamo
prosle sezone prijateljske su bile i na sport klubu. Nadam se da ce i ove...
Bila je sa samo ona sa Milanom kad je Milito pokazao svoje umjece, sjecam se da sam kuci dosao pijan jednom i gledao protiv Chelsea na streamu :D
ja znam da je bilo i celsi - inter...secam se da sam bio na moru,i moji drugovi su izasli,a ja sam ostao da gledam...
ja znam da je bilo i celsi - inter...secam se da sam bio na moru,i moji drugovi su izasli,a ja sam ostao da gledam...
zezas :S u jebote nesto sam pobrkao ili sam popio bio previse xD
Volio bih pogledati tu utakmicu protiv Cityja, tesko..
Zanetti27
27-07-2010, 12:34
bit ce sigurno na nekom streamu
cijene ulaznica su od 20 do 200$
a bit ce na ESPN tako da ce biti i na steam..
na kojem espnu ?
jel ko cuo za utakmicu sjutra vece u 2 protiv manchester united-a??? bila najava na areni 4 za ovo..u noci izmedju cetvrtka i petka....u 2....??? a nidje nista o ovome
jel ko cuo za utakmicu sjutra vece u 2 protiv manchester united-a??? bila najava na areni 4 za ovo..u noci izmedju cetvrtka i petka....u 2....??? a nidje nista o ovome
ma to se zeznuli nesto, igramo protiv cityja u subotu pa pobrkali(sto ce mi zbog limita taman past, hvala Bogu :D)
oni veceras igraju protiv mls all starsa, tako da ce tesko dvije tekme u dva dana :)
to 1. kod nas dodje utakmica sa Cityem jel AdiK ??? ako je tako,to bi bilo odlicno :D
to 1. kod nas dodje utakmica sa Cityem jel AdiK ??? ako je tako,to bi bilo odlicno :D
ma ja ba :D oni kasne za nama, a posto je utakmica u jutarnjim satima kod nas to je prvi.
opaaaaaa tamam jel znas u kolko je sati po nasem vremenu?
u 2 ujutru :) http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?month=7&day=31&year=2010&hour=20&min=0&sec=0&p1=419&p2=691
eee mago ti ko da nikad nba nisi gledo :D a na kojem ce biti prenos te tekme ??
Kad igramo tacno sa City-em?jel u nedelju u dva ujutru?
pogledajte obavezno,dize adrenalin pred pocetak nove sezone :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=qx_U9ESd6vE&feature=player_embedded
dal ce da bude stream,da ne zna neko mozda???
taman lijepo novi mjesec 8 GB...ma bolje ne moze :D
Forza_Grande Inter
31-07-2010, 00:41
ma CAX bice valjda na atdhe ili myp2p..samo kakav ce biti stream ne znam cim ne valja meni se ne gleda
Nogomet
Mancini napustio američku turneju Manchester Cityja
Zbog zdravstvenih problema u porodici menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini napustio je američku turneju svoga kluba i vratio se u Evropu.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100731004.jpgRoberto Mancini (Foto: Reuters)
U petak je Mancini napustio Baltimore i letom se zaputio u Italiju gdje mu živi otac, potvrdio je engleski nogometni Premierligaš.
"Nije mu lako. Sve se tako brzo dogodilo", kazao je Brian Kidd koji će zajedno s Davidom Plattom voditi tim u trenucima Mancinijevog odsustva.
City svoju američku turneju završava u subotu utakmicom protiv milanskog Intera.
Premierligašku sezonu "građani" otvaraju 14. augusta protiv Tottenhama.
ovo sam cito da bi nam mogla bit postava veceras :
http://www.footballuser.com/Formations/2010/07/8209_F_C__Internazionale.jpg (http://www.footballuser.com/8209/FC_Internazionale)
Zanetti27
31-07-2010, 12:54
radije bi umjesto zanetti-a na desnog beka stavio santona,zanetti u vezu.takoder umjesto obinne ubacio bi biabiany-a,
ovo ostalo mi izgleda ok za pocetak,makar se nadam ce ostali igraci dobit isto sansu da vidimo kako stoje na pripremi,i kako se mladi igraci snalaze na terenu uz sneijdera,etoo-a milita i standardnu ekipu
Zanetti27
31-07-2010, 15:15
u koliko sati je utakmica po nasem vremenu i kad se igra???
tocnije kad para tekma??
InteristaSA
31-07-2010, 16:17
Samo da Coutinho igra,da vidimo vise sto ga hvale svi redom..Biabiany ce pocet vidjecete..i na kladionici mozete slobodno staviti da nece oba tima dati gol..pa vidi veznog reda i odbrane:D:D a gdje ce pandev igrati isturenog napadaca...Mago nadam se da nisi upravu oko ove formacije..a obinu nebi stavio jer ce svakako on ici,bolje dati sansu Biabiany-u..
da ne zna neko gde ima dobar stream za bordo roma!!!!sad je pocelo.zanimam me kako adriano igra!!!da ne zna neko mozda?
nasao sam.hvala
Zanetti27
31-07-2010, 16:55
http://www.firstrow.net/
pogledaj ovdje
evo sad sam ja pogledao,radi ti
koliko mb moze skinuti jedan mec?
zavisi od kvaliteta....ali ako koristite ADSL...zar nemate flat pakete???
inace jedva cekam nocas utgakmicu..jeste da ce igrati dosta izmjenjen sastav, ali sam se uzelio ekipe...inace...od 8 do 2 pes 2 na 2....a onda onako zagrijan na sky fino inter :)
ima ali sam trenutno na limitiranom telenoru :D
Grujinho
31-07-2010, 19:45
jebo te telenor :D
znal ko hocel bit na espn america prenos ? posto taj imam na digitalnoj pa da ko covjek gledam hehe :D
i niko nece da mi kaze :P
mourinho
31-07-2010, 20:26
Ima prenos na Arena Sport 1.
sta to ? :D
koliko mb skida od limita utakmica :D
350 mb do 500 ak je losiji snimak do 650 700 ako je hd
http://www.atdhe.net/ ovo :D
Balotelli#45
31-07-2010, 21:26
to spada u smece :D znaci 20-30 :sivi:
Mourinho si siguran,posto ovde dole u programu za arenu ,koji ja imam na total tv,nista ne pise za tekmu?? Dace bog da prenose...
Balotelli#45
31-07-2010, 21:41
http://www.tvarenasport.com/channel/2010/08/01
prenose
Zanetti27
31-07-2010, 23:55
to spada u smece :D znaci 20-30 :sivi:
kimas neku bolju stranicu za stream???
Forza_Grande Inter
01-08-2010, 00:07
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=82372&part=sports
pokusajte ovo valjda ce neko *ovno valjati :D
Balotelli#45
01-08-2010, 00:15
kimas neku bolju stranicu za stream???
najbolja bet365 ;) ali ona prenosi samo serie a i ls...tako da prijateljske nema,ali tu su myp2p.eu i rojadirecta koje su kolko tolko bolje,a na myp2p mogu bas dobri streamovi da se nadju i to u hd rezoluciji ako ima na nekoj dobroj televiziji prenos i da je dobar protok
Ima na myp2p ako rusi prenose, bude strasna kvaliteta, ali prema ovom sto do sad vidim slabo ce veceras bit.
Forza_Grande Inter
01-08-2010, 00:59
taj myp2p je odlican barem znam kad sam gledao NBA e sad ne znam kako je kad su prijateljske tekme.....eto pa javi te kako je bilo :D :D
Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 19 Cambiasso, 17 Mariga; 33 Obinna, 29 Coutinho, 20 Obi; 27 Pandev.
A disposizione: 21 Orlandoni, 5 Stankovic, 9 Eto'o, 30 A.Mancini, 31 Alibec, 34 Biraghi, 40 Nwankwo Obiora, 50 Biabiany, 54 Dell'Agnello, 57 Natalino.
Allenatore: Rafael Benitez
E ovo bi se dalo gledati :) Ajmo omladino :D
samo mi nije jasno sto ne igra Biabiany...jedva cekam utakmicu i carolije Coutinha :D
igra obina a ne igra biabiany????
ja ja,Obi i Obinna igraju a Bia je na klupi....
vrh ko ima :D ko nema http://atdhe.net/index.html ovo je vrh :D :vfunny:
Esquivel
01-08-2010, 02:04
aj ako ocete pisite ovde neke znacajne prilike itd :)
kada padne go,ako ima neki snimak da ga ubacite...:)
imal ko link kakav dobar ???
Forza_Grande Inter
01-08-2010, 02:10
http://gizawya.info/ :crazzy::crazzy:sretno raja u gledanju :D:D
InteristaSA
01-08-2010, 03:00
ja usao na stream kad odma gol obinna:D:D svaka mi cast!!
Jebo tebe svaka cast velicanstvenom Obinni :P
verma_interista
01-08-2010, 03:04
Ne moze se City sastavit s loptom! :D
Obinna, ne samo sto je gol dao, nego jako dobro probija lijevu stranu, Coutinho ima ogroman potencijal, ali mora jos pure jesti, Mariga babo u veznom redu, ne moze ono niko proc', a Zanna..uf, drama..
Osjeti se Benitezov rad vec, kontrola lopte strava..vjerujem da ce nakon prijateljskih utakmica shvatiti da mu ne treba ni Mascherano, ni bilo ko!
Raspisah se ja, a 3 sata :D, jedva cekam 2. poluvrijeme!!!
nisam naviko na ovakvu igru,sa ovoliko dominacije,pa imali smo preko 65 % loptu u svojim nogama...premocno izgledamo za sad.Cambiasso i Mariga fenomenalni...
InteristaSA
01-08-2010, 03:07
Ma pisaj sebe Dejo.. al ga Obinna zabi..kako je opalio,al djaba mu ide iz Intera:D
Vrlo obecavajuce, samo cu to reci :) ekipa koja napada vrh PL u u sastavu sa puno vise prvotimaca (bez teveza,givena,silve,de jonga) nego mi nasoj drugoj ekipi (blago receno :) ) nije napravila nijedne sanse, dijelom zbog kartona, dijelom zbog nase igre :D siri report ujutru nakon drugog poluvremena i sna.
---------- Post added at 04:03 ---------- Previous post was at 03:09 ----------
BIRAGHI dominira! Laku noc :D
InteristaSA
01-08-2010, 04:05
Odlicna tekma...trebao je dati vise prostora Biabianiu...malo je igrao,sta reci za Coutinha..klepaju ga drvosjece al nista samo ustaje:D kakvi ova nasa druga ekipa moze se boriti za LP u Seriji A...garantujem!!:D
a i zasta dade omnaj kloc vieiri crveni hahaha ono je smjesno pravi amater sudija xD bio bi bolji mec da nije dobio tu crveni vise bi vidjeli od nekih igraca siguran sam
Eh ovacko da dam svoji vidjenje :D
Razvalili ih u svakom pogledu posebno dominantni u nasem timu su bili Cambiasso,Mariga i Coutinho, ostali su svi odigrali zadovoljavajuce osim Obinne koji iako je dao dva gola, nema mjesta da nosi vodu na treningu a kamoli sta vise, ni onaj Obi takodjer nije neki potencijal!
Kompanyu je Matrix ili neko drugi trebao jebat mamu zbog onakvog ponasanaj ili igre ali hajde valjda konta prijateljska,necu ovdje da ga udaram!
Sve u svemu ako se po jutru dan poznaje mogla bi i ovo biti uspjesna sezona za nas, ali glupo je bilo sta govoriti ovo je ipak tek prva utakmica i to jos prijateljska gdje ekipa Man.Citya nije imala trenera!
Ono sto me najvise pozitivno iznenadilo je da u buducnosti se mozemo osloniti na neke igrae iz nase Primavere jer ono sto su odigrali svi su odigrali sasvim zadovoljavajuce!
Kad je sljedeca utakmica, zna li ko ?
a jbm ti budalu...debil zaboravio za tekmu skroz...ali vidim odlicno smo igrali...Rafa izgleda nije dzaba pricao da cemo igrati sa dosta vise lopte kod sebe u nogama...Mariga je izgleda pokaza da ce biti igracina, a uz Cambia moze biti najbolji sigurno, i valjda odustanu od Masch ...Mago posto znam da si ti pratio Coutinha najvise kako je on odigrao...
i ajd nek neko lijepo napise za svakog igraca kako je igrao, ako nije problem :D
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:01 ----------
evo golova
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qUdnNIXaeU0&hl=en_US&fs=1?color1=0x006699&color2=0 x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qUdnNIXaeU0&hl=en_US&fs=1?color1=0x006699&color2=0 x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Biraghi :cast: koja golcina, a lik ne moze da vjeruje da je zabio samo sto nije zaplakao :D...
a Obinna smotaniji od Suaza :D
Zanetti27
01-08-2010, 10:48
gledao sam samo prvo poluvrijeme,nazalost zaspao sam.
unatoc tome sto je obinna zabio dva komada,dok izgleda koda su oba dva na cistu srecu,tako da sam idalje za njegov odlazak.
cambiasso je odigrao fenomenalno i kao sto je vec netko napisao ne sjecam se kad sam ga zadnji put gledao da je tako dobro odigrao.coutinho me je definitivno iznenadio i stvarno je mali zvijer.nije mi bilo jasno zasto kad svi toliko dizu u nebesa,ali jucer sam vidio.mariga takoder odlican kao sto sam i ocekivao,i zao mi je sto nije dobivao vise prilika prosle sezone kod mourinha.
nadam se da coutinho,biabiany,mariga nece izgubiti mjesto u momcadi dolaskom nekih igraca
---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 10:18 ----------
ispada da to sinoc nije bila prijateljska utakmica,vec neki pirelli cup.
ovo je 14. koji smo osvojili
---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:21 ----------
evo raspored utakmica
31.07.2010 Inter-Manchester City prijateljska (Baltimora)
03.08.2010 Inter-Panathinaikos prijateljska (Toronto)
05.08.2010 FC Dallas-Inter prijateljska (Dallas)
07.08.2010 Inter-Olympiakos prijateljska (Chicago)
13.08.2010 Inter-Juventus-Milan Trofeo Tim (Bari)
21.08.2010 Inter-Roma h. 20,45 Supercoppa Italiana (Milano)
27.08.2010 Inter-Atletico Madrid h. 20,45 UEFA Super Cup (Montecarlo)
Grujinho
01-08-2010, 11:01
tekma dobra, ali nema vremena ni razloga za euforiju...City bez trenera, a ionako jim je ekipa skroz čudna...dobili su dosta novih igrača, treba jim vremena da se uigraju, još je tu crveni karton Vieire....
interova igra mi godi, igramo lijepo, ako niste vidjeli probajte nači na Youtubu snimku prvog gola, ali cijelu akciju...kako smo jih šetali sa onim pasovima na rubu šestnasterca...
ali to je tek početak, očekujem još bolja izdanja u sljedečim utakmicama.
Inter boy
01-08-2010, 11:20
Drago mi je da je Benitez krenuo sa pobjedom. A neka Balonja vidi u kakve luzere ide kad ih mi sa drugim sastavom kantamo.
Odlicna tekma ljudi.treba uzet u obzir da nam je prva utakmica i da se vec vidi kolko drukcije igramo...premocna utakmica,ja sam odusevljen i iznenadjen kako smo igrali,nisam naviko da Inter igra ovako,da dominiramo u potpunosti,ma premocno...
sinoc me najvise odusevio Mariga,koja je ono igracina. oon ce ove sezone da igra u paru sa Cambiem u to sam siguran,kakav Mascherano,on i Motta su i vise nego dovoljni za tu poziciju... :cast:
Coutinho - carobnjak s loptom,pravi brazilac...al najbolje od svega kod njeg sto je pun samopouzdanja i izgleda ko da je u Interu barem 5 godina kako se dobro uklopio sa igracima... Huska dobili smo igracinu...
najjaca scena kad je Biraghi dao go :cast:
@ mago ti isto ko da nisi gledao tekmu .....a obinna hahahahahahaahahahahhaha
biraghi fenomenal gol, izgleda mali ima jak udarac :D
kad sam procitao obinna 2 gola mislio sam da je odigrao nesto, sad kad sam video drugi gol slatko sam se ismejao :D
sto se tice igre, bilo je solidno ali treba napomenuti 3 vazne stvari.......
OVAJ SASTAV NIKAD NECE IGRATI LIGU (djeca se rastrcala, al kad se vrate ostali bmg nece biti mjesta ni za cou a kamoli ostale)
mancity je imao igraca manje
mi smo prvaci europe a mancity je ekipa iz kup uefa...najbolji rezultat u prijateljskim utakmicama im je 1-1 sa club america....a popusili su od sportinga i ny
Enfant Terrible
01-08-2010, 12:12
Pirelli Cup je naš, prvi trofej ove sezone :D Inače, nisam gledao utakmicu, ali po snimkama vidim da smo odradili dobro utakmicu, i sve čestitke Benitezu na debitovanju. I Obinni i Biraghiju, naravno.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/I1N1lvrgPEs&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/I1N1lvrgPEs&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>
Koliki je ovaj Pirelli trofej, Bože sačuvaj :D
Balotelli#45
01-08-2010, 12:24
Gledao sam celu utakmicu i u potpunosti sam zadovoljan :D razbili smo ih...sve je vec receno,samo ja jos da dodam da je po meni sinoc jedan od najboljih bio i Obi,koliko ih je puta on presao,uradio,centrira i levom i desnom,odigrava tacne pasove vraca se nazad sve sve,po meni pored Coutinha i Biraghia sinoc najbolji od mladih...takodje i Oboriah onih 15 minuta sto je igra Adebayor nije uspeo ni jedan duel sa njim da dobije svaku loptu mu je skinuo i dodao Cordobi ili natalinu,biabiany odmah se vidi da je igracina jeste da nije igrao mnogo,ali imao je jedno 2-3 prodora i svaki put centarsut mu je bio perfektan kao i prodor,Coutinho carobnjak,potpuno se oslobodio pocetkom drugog i jbg tad ga zamenise,ali imao je odlicne poteze,asistencije tacne lopte,vidi se da ce da bude jedan od najboljih,Castelazzi ne savladiv :D ima skor 1 od 1 odbrane :sivi: Biraghi na debiu zabio golcinu a i pored toga je odlicno igrao,i to je dao gol desnom a levak je ,Obinna jeste smotan al je macka :D dao 2 gola jesu ga mozda usrali ali jbg 2 gola se pisu pa kakva god da su :D Alibec i Del'Agnello se nisu videli ipak su oni jos slabi za one bivole Kompanya i Tourea a i nisu imali preveliku minutazu....
sve u svemu razbili smo ih odlicno igrali i dominirali,a tome su najzasluzniji bili cambiasso i mariga koji su drzali celu sredinu dok nisu izasli,a i mariga je impresionirao sinoc ,svaku loptu im je uzeo,svaki pas tacan,kako je jednom Adecmarolja bacio u duel kao malo dete,jak je ko bik a i ima dobru tehniku i dobro se krece i cita napade,dok cambiasso dosta mi se svidja ova njegova ofanzivnija uloga naucio je nesto od snajdera kod kreativnosti :D
ja odgledao citavu urakmicu sinoc....i nisam mogao da vjerujem dagledam intera koji igra sa 3- igraca iz prvog tima da tako drzi loptu...prosto nevjerovatno...MC se nije vidio...sasvim zasluzen pobjeda i jedva cekam da vidim i ostale igrace....ako ce igrati ovako onda super...
samo mi krivo sto necu moci da gledam ostale utakmice...od 4og do 10og sam u italiji...ako u hotelu ne bude negdje da se gleda...onda propusti svaku utakmicu :(
Pirelli Cup je naš, prvi trofej ove sezone :D Inače, nisam gledao utakmicu, ali po snimkama vidim da smo odradili dobro utakmicu, i sve čestitke Benitezu na debitovanju. I Obinni i Biraghiju, naravno.
<object width="640" height="385">
<embed src="http://www.youtube.com/v/I1N1lvrgPEs&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="385"></object>
Koliki je ovaj Pirelli trofej, Bože sačuvaj :D
hehe jedan mec odma kup se uzeo jes vidio :D da je kojim slucajem siti uzeo nikom nista :P opet bi nama dali trofej :D sinoc slusam one komentatore da ih cujes sto se sjebaju :D ovaj mu jedan govori nes ovaj drugi pojma nema niocem :D
j
samo mi krivo sto necu moci da gledam ostale utakmice...od 4og do 10og sam u italiji...ako u hotelu ne bude negdje da se gleda...onda propusti svaku utakmicu :(
a guro lave ti fulas svaku onda :D jedino ak budes imo internet u sobi :) moces da gledas stream hehe
verma_interista
01-08-2010, 14:25
Sinoc sam gledao utakmicu, i bukvalno UZIVAO, nevjerovatno, i danas sam pod dojmom strasne igre Intera, pa City se nije mogao sastaviti sa loptom, jeste da su imali igraca manje, ali opet..onakav vid dominacije-nevjerovatno.
Od igraca bi izdvojio Obinnu, momak je malo seprtlja, ponekad zaboravi loptu :D, ali je strasno brz, i prodoran, a ima i precizan sut, a to je i pokazao..svaka mu cast!
Od ostalih igraca, Mariga, pa taj covjek je beton, to je sve sto cu napisati.
Mali Coutinho zna igrat' lopte, ali mora jos dosta raditi..
Ne znam..da izdvajam jos nekoga posebno, to je Benitez, vidi se da je dosta radio na drzanju lopte, Chivu je igrao jako ofanzivno, crte Rafinog rada se itekako vide, i svaka cast..odlicno!!!
Et'o usao, bio najslabiji..pokazatelj kako malci igraju :D..
InteristaSA
01-08-2010, 14:34
Netreba sad se dizat u nebesa..man city je imao igraca manje..sve u svemu zadivili su me sinoc..gledao sam od 38 minute i uzivao jednostavno s kakvim samopuzdanjem djeca igraju protiv igraca od 30 mil eura..itekako se vidi rad Beniteza..posjed lopte impresivan..nema srljanja nisu bile 3 duge lopte samo pass pass pass..necu ni da pomislim kako ce igrat kad se skupe svi a ne ovako kad nam je 5 igraca od 18 godina...jednostavno impresivna igra!!!
Sjajna utakmica sinoc, od strane Intera bar. Uzivancija, posjed lopte nevjerovatan, kratki pasovi (iako smo se znali zaigrati pa im damo loptu, al ovi nisu znali iskoristiti). Istina je da ovaj Man City nije neka prejaka ekipa, falilo im je dosta igraca, ali ne moze se porediti s tim ko je nama falio ili ko je bio na klupi.
Da pocnem pojedinacno. Castellazzi bez neke potrebe da intervenise, ali kad je trebalo odbranio je sut. Za Capitana ne treba trositi rijeci podrazumjeva se da je odigrao na vrhu svojih mogucnosti, fenomenalan. Stoperi Cordoba i Matrix nisu imali previse posla al bili su konfuzni u 2-3 situacije, mislim da je ovo njima zadnja sezona tu, legende su kluba ali ne mogu vise igrati na najvisem nivou. Volio bih da Obiorah pocne iducu utakmicu, da vidimo malo vise njegove kvalitete, sinoc bio vrlo dobar. Chivu rezervisan. U vezi sjajni Cambi i Mariga, sto u defanzivi sto u napadu. Cambi dijeli lopte kao na traci (tu poziciju bi mogao igrati i Motta sa onim svojim pasovima :) ), jednom je odlicno proigrao Obinnu al on smotan sta ce splete se :D Obinne sto se tice puno srece je sinoc imao i nije nesto posebno odigrao, odbija se lopta ko od drvo od njega. Obi me iznenadio, momak ima tehniku i brzinu, napredovao je dosta od proslog ljeta, volio bih da ostane u ekipi ove sezone, da ga se ne salje na posudbe jer kako igramo na nekih 6 frontova naci ce se mjesta za njega :) O Coutinhu ste sve rekli, prava zuca na terenu samo trci igra se s odbranom Cityja, s Cambijem kad podijeli nekoliko pasove ove uhvati vrtoglavica, poezija :) Pandev nervozan sinoc nije bio u elementu.
Izmjena sto se tice za Obioraha sam rekao da bi mu trebalo dati priliku, mozda vec s Paom u utorak/srijedu, Biabiany potvrdio da ima kvalitet, brzinu. Stank sutao sve sto mu dodje do noge, kralj :D Mancini solidan al tesko da ce ostati, Eto'o promasio sansu moglo je bit i gore po njih. Onaj mali Dell'Angelo se izgubio, kao i Alibec. Natalino nije ni pipnuo loptu. Eh jednog sam izostavio :D
Cristiano Biraghi. Cim je usao vidim leti da izvede slobodan udarac. Faul na Eto'u slobodan izvodi isti lik :D kontam sta mu je, a ovi ga pustaju. Uzimajuci u obzir da je tu bio i Stank i jos nekoliko igraca, reko sto ga pustaju da suta. Al zato kad zavali, uh :D osim toga igrao je jako dobro po lijevom boku.
Sve u svemu ko nije gledao utakmicu procita ovo i ko da je gledao :D
http://www.inter.it/aas/img/132831.jpg
mourinho
01-08-2010, 19:07
Prvo, ovakve utakmice nisu mjerilo nicega, treneri isprobavaju svasta, pogotovo vrse procjenu svih igraca na raspolaganju, to im je najbolja prilika. Tako ne treba padati u neke euforije jer nema razloga.
Odgledao sam citavu utakmicu i najvise su me impresionirala dvojica: Mariga i Coutinho. Ovaj drugi je pobio moje misljenje da je "svilen", cvrst je i moze se boriti sa rmpalijama u Seriji A, jer su ovi Englezi prave drvosjece sto neko rece. Tehnika mu je nesporna, naravno trebace mu vremena da se malo izbrusi, ali nesporan talenat i sigurno buduca zvijezda. Smrado moze ici slobodno, imamo boljeg. Jedna stvar mi nije jasna oko (ako je istinita) price o Maskeranu: zasto pobogu dovoditi njega (i izvaljivati velike pare) kad imamo mladjeg i boljeg igraca od njega, pogotovo ofanzivno??? Mariga je odigrao fantasticno sa dosta oduzimanja lopti (bez prekrsaja), prenos lopte u napad mu je vise nego dobar, podsjeca na Vieiru iz najboljih dana... Nadam se da necemo baciti 20 mil funti bez potrebe.
U svakom slucaju dobar start i za Inter i za Rafu. Samo naprijed, forza Inter!
evo jedan potez Coutinha sa sinocnje utakmice... http://www.youtube.com/watch?v=Lwgggi-lbRA
EDIT: pregled sa Scarpiniem : http://www.youtube.com/watch?v=3Dt16_wnCI0&feature=player_embedded
Zanetti27
02-08-2010, 00:01
zna li tko u koliko sati cemo igrati protiv panathinaikosa
isto u 2 po nasem vremenu.
Zanetti27
02-08-2010, 00:47
znaci s ponedjeljka na utorak u 2 ujutro
niko kranjcar
02-08-2010, 00:51
ja mislim da je utorak na srijedu al isto nisam siguran....
Zanetti27
02-08-2010, 00:54
mrzim te vremenske razlike,sav se pogubim
utorak na srijedu je sledeca utakmica...
petak na subotu svi pevaju luduju :D
filip.sk
03-08-2010, 00:36
Sta ej ovaj ivan spammer :)
Govorio sam ja da moze Cambi igrati naprijed a vi niste slusali(osim dera) :D
Odlican rezultat, krivo mi je sto nisam mogao gledati, ako neko ima torrent il neki link za download na celu tekmu bi mu bio vecito zahvalan :D
mourinho
03-08-2010, 15:25
ko ima Arenu, može gledati INTER - PANATINAIKOS
http://www.tvarenasport.com/channel/tv-arena-sport-1/2010/08/02/2010/08/08/
eeee blago vama koji imate tu arenu...nista nama ostalim opet streamovi,valjda ce ko bit na forumu ko i proslu da velicamo idola Obinnu :D
inace veceras bi Deki i Eto'o trebali pocet...
Zanetti27
03-08-2010, 15:56
ova utakmica je u 2 i 30 ujutro
barem tako pise na atdhe
filip.sk
03-08-2010, 16:18
Ja mislim da je u 2:00 tacno
ni ovu tekmu necu moci gledat :( ...sto nisu otisli u aziju na ovu turneju :D
ni ovu tekmu necu moci gledat :( ...sto nisu otisli u aziju na ovu turneju :D
sve se moze kad se hoce :D :crazzy:
Balotelli#45
03-08-2010, 19:30
u kolko je tacno utakmica :D gledam ponovo imam ja arenu :D
InteristaSA
03-08-2010, 19:47
Sto se kasnije igra meni bolje..manje raje na netu..dobra konekcija dobar stream..ma nemoze bolje..nadam se 2 gola Etoa i Stankovica sa 25-30 metara:D:D
Ja se nadam da ce opet pjetlici dobiti priliku :) posebno Obi, Obiorah, za Philippea ne sumnjam, Biabiany, Biraghi u nastavku naravno :D
Ovako nesto:
Castellazzi; Zanetti, Cordoba, Obiorah, Chivu; Mariga, Cambiasso, Coutinho, Obi, Biabiany; Pandev.
EDIT: Mozda i Balo umjesto Pandeva.
Zanetti27
03-08-2010, 23:11
u kolko je tacno utakmica :D gledam ponovo imam ja arenu :D
na atdh sam vidio da je u 2 i po ujutro,a netko na forumu je rekao da je u 2
sad nemam pojma.ostaje ti da pogledas u 2 pa ako nije onda znas da je u 2 i po;)
Svugdje, pa i na inter.it pise da je u 2, osim na stranicama koje su nam bitne - atdhe.net i myp2p.eu
mozda ce kasniti steam hehehe
mozda ce kasniti steam hehehe
Mozda tekma pocinje u pola tri a ameri ce pjevat himnu od 2 haha :D
steam obicno kasni par sekundi...a zna se nekad desit i minuta...zavisi gdje se igra i kad...+ mozda nisu dobro izracunali vremensku razliku ;)
Vazno da pocne na vrijeme, nek oni stave i u 10 ujutru da je, al nek pocne na vrijeme :D
filip.sk
04-08-2010, 00:54
Jel zna neko dal ce ima prenos preko Sopcast? Ako ima recite gdje :)
Enfant Terrible
04-08-2010, 01:47
Ostavite ovdje linkove za streamove :)
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=82728&part=sports
http://atdhe.net/21906/watch-inter-milan-vs-panathinaikos
Valjda ce nesto radit :D
DenchiNL
04-08-2010, 01:55
http://livefooty.doctor-serv.com/tue3.8/Inter_Panathinaikos2.html
INTER: 21 Orlandoni; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 33 Obinna, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 20 Obi; 9 Eto'o, 27 Pandev.
A disposizione; 1, Julio Cesar, 12 Castellazzi, 92 Gallinetta, 5 Stankovic, 6 Lucio, 11 Muntari, 13 Maicon, 22 Milito, 25 Samuel, 29 Coutinho, 30 Mancini, 31 Alibec, 34 Biraghi, 40 Nwankwo, 50 Biabiany, 54 Dell'Agnello, 57 Natalino.
Allenatore: Benitez.
PANATHINAIKOS: 30 Tzorvas; 24 Vyntra, 3 Sarieghi, 8 Kante, 31 Spyropoulos; 23 Simao, 29 Katsouranis; 10 Govou, 7 Ninis, 11 Leto, 9 Cisse.
A disposizione: 2 Ioannidis, 27 Karnezis, 1 Galinovic, 14 Charalampos, 18 Bjarsmyer, 19 Dos Santos Rodrigues, 21 Dimoutsos, 22 Marinos, 25 Seitaridis, 26 Karagounis, 28 Petropoulos, 38 Silva Cleyton, 45 Melissis.
Allenatore: Nioplias.
Arbitro: Maurice Navarro.
Forza_Grande Inter
04-08-2010, 02:06
preporucujem ovaj link vjerujte nemere bolje od ovog ko da gledam na plazmi :):D
http://www.justin.tv/keeper_tv_team_#/w/292569856/2
hladan tus zasad oova tekma nakon onog sto smo vidjeli protiv City-a...:D hocu Coutinhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
InteristaSA
04-08-2010, 03:00
prvo poluvrijeme jako lose..Mariga mora igrat konstantno dobro..njegovo lose prvo poluvrijeme.neznam sto Motta neigra.Pandev nezainteresovan..nekoliko puta kao pocetnik izgubi loptu..Orlandoni primi gol kroz ruke..kad nam je najbolji igrac Obi to vam sve govori kako igraju..los pristup prvom poluvremenu..ipak je PAO dosta ozbiljna ekipa i kaznjava svaku gresku..nadam se da ce Coutinho uci drugo poluvrijeme..jer ovako neide..Obinna dao 2 gola Cityu i sad se kao stedi..mora on jos dugo guzicu derat da ostane u Interu..
sve u svemu nije lose,dobra provjera...Panat je daleko ispred nas sto se tice fizicke spreme sto se moglo i vidjet u prvom. najbolje od svega veceras je da je Coutinho zabio...nevjerovatno sta je Principe fulo pred sami kraj :D
i da Maicon kad je uso ZVIJER,valjda on ostane :(
Eto'o gol http://www.youtube.com/watch?v=hf89_qWkFpU&feature=player_embedded
Coutinho http://www.youtube.com/watch?v=Ojm-QKa9Qm8&feature=player_embedded
InteristaSA
04-08-2010, 04:08
Drugo poluvrijeme..malo bolje..Coutinho je imao 6 izgubljenih lopti sto mora drasticno popraviti..bitno je da je dao gol sto ce mu dosta znaciti na samopouzdanju..ulazak Maicona digao je ekipu toliko da ostali odma bolje igraju..ruzno je sto je upisan poraz al ima i dosta pozitivnih stvari..Nwankwo.. momak je odigrao na jako visokom nivou,protok lopte izvrstan.mala potrosnja lopti.po meni pokazao da se na njega moze ozbiljno racunat..Manciniu i Burdisu se vidi da ne zele ovdje da igraju..sto prije prodat visak isto kao i Rivasa i Suaza koji nisu dobili priliku al opet treba olaksat put Biabianyu koje korektno odigrao poluvrijeme..Coutinho ce biti nas Kaka iz najboljih dana,samo treba mu vremena i netreba nista puno sad ocekivat od njega..
filip.sk
04-08-2010, 04:30
Biraghi i Obi imaju veliki potencijal.
O Coutinho nemam reci :)
Forza_Grande Inter
04-08-2010, 08:45
drugo pol nisam gledao ali po procitanom cini se nije toliko lose s obzirom na izmjesanost sastava i potpuno novu formaciju, pretpostavljam da je i u drgom pol bila 4-4-2 taktika i nadam se da je vise Rafa nece koristiti jer mi imamo igrace za 4-2-3-1 ili 4-2-1-3....Maicon cini se da je nezamjenjiv nadam se da ce skontati u klubu da ga ne pustaju...i da obavezno se rijesiti Mancinia, Burdissa, Rivasa i Suaza nisu trebali ni putovati po americi, samo djabe se provozali umjesto da traze novi klub
rekao sam ja odmah pa se smirite nakon mancity....sto vise ovih standardnih to losiji :)
al ih cisse mece...samo za rafu :)
---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:24 ----------
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DDqARsd_yL4&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DDqARsd_yL4&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
kakvu je golcinu zavuko coutinho :D
InteristaSA
04-08-2010, 12:22
Nas je sinoc unistio Leto...covjek je radio sta je htjeo..on je bio igrac Liverpoola al nije mogao dobiti radnu dozvolu i otisao u Panatinaikos..imaju ljudi dobru ekipu..ma nek ga je Coutinho zabio to je bitno..
Enfant Terrible
04-08-2010, 12:27
Ma dobro ovo je bila prijateljska utakmica, Rafa je probao razne kombinacije, zato i služe prijateljske. U zadnjoj liniji Materazzi i Cordoba i nisu mogli puno s obzirom na godine i formu, plus Zanetti nije igrao većinu tekme. Pozitivno mi je u svemu ovome što je Coutinho da gol (golčinu) i što su dobili priliku neki mladi igrači, uključujući Obija koji dosta solidno igra po mom mišljenju.
Zadnja linija je bila konfuzna, i to ne samo zbog Matrixa i Cordobe koji više ne mogu, nego i zato što je Capitano izašao, a ušao Natalino. Zato smo imali propuh i zato se Leto naigrao. Obi je odlican bio sinoc, vec je za klasu bolji od Obinne, sjajnu tehniku ima decko. Da su igrali najbolji mozda bih mogao reci da smo postali "alergicni" na 4-4-2, al sacekacemo da Rafa proba tu formaciju s najboljim igracima pa cemo vidjeti.
Coutinho standardno dobar, fin gol. Biraghi bi mogao biti u kombinacijama za Kup utakmice na lijevom beku, ima potencijal definitivno.
Ne znam zasto Rafa nije Santona ubacio umjesto Zanettija, ili zasto Santon nije odigrao od prve minute, trebalo bi ga forsirati.
Prodaja Maicona bi mogla biti kobna, ako Santon ne bude igrao na desnoj strani. Maicon sinoc pokazao zasto je najbolji bek na svijetu. 'Ste vidjeli sta je Milito promasio? :D
EDIT: I da, zaboravih, uz Obija, vjerovatno najveci dobitak ove turneje za sad - Obiorah. Kako momak igra sigurno, neprelazan je, sjajan zadnji vezni, ali opet mislim da bi ga trebalo probati u odbrani jer smo tamo deficitarni.
dscholle
04-08-2010, 14:16
Ako ode Maicon bit ćemo oslabljeni, nema tog igrača koji može njega nadoknaditi, on je naš motor i sije strah drugim ekipama . Glupi su ako ga prodaju.
nije mi krivo zbog poraza kada vidim kako smo igrali( koju formaciju i koji igraci)...a posto je Coutinho zabio, a vidim veoma lijep gol, po meni je ovo odlicna utakmica :D...bio mu je potreban taj jedan gol
znal neko kad je s Dallasom utakmica ? cini mi se da je sa cetvrtka na petak u 3 al ne mogu da nadjem nigdje...
filip.sk
04-08-2010, 15:49
Tako je Mago.
jel ima ko da ovo planira gledat? ako vas bude ostavite ovde link ;)
kad nam je sljedeca tekma, i u koliko sati...ajd napisite ako nije problem :D
ovako,ja areni bila reklama,danas(to jest nocas) u 2 ....
Esquivel
05-08-2010, 20:16
Ja mislim da je u 3 :)
filip.sk
05-08-2010, 21:00
Nocas je, u 2 il 3 casot, al mislim da je u 3 po polnoc.
I postavicu linkove kasnije. Forza Grande Inter je postavio odlican stream za prethodnu tekmu.
Zanetti27
05-08-2010, 21:58
http://atdhe.net/index.html
ovdje pise da je u 3
filip.sk
05-08-2010, 22:04
U 3 je i oficijalno :)
InteristaSA
05-08-2010, 22:12
e super samo stavite molim vas linkove veceras..ove dvije tekme sam gledam Ustreamu i odlicno je bilo bez ijednog prekida..samo da Coutinho igra veceras i nema frke:D:D
e super samo stavite molim vas linkove veceras..ove dvije tekme sam gledam Ustreamu i odlicno je bilo bez ijednog prekida..samo da Coutinho igra veceras i nema frke:D:D
prva ruka : igra Coutinho :D da te malo obradujem...
Jebo te on :P :P
Igral velicnanstveni NSOFOR ?
dejo ti to tako ruzno o Coutinhu :D...nemoj sebi belaja pravit dzaba :D ...eto te isti si dera uvijek neke levate podrzavate :P :D
e jebi ga sad :D druga ruka igra i idol :sivi:
ako ne bude vako sjecite mi ruke :D
HUSKA levat jel to i ti konacno gledas utakmicu ??? :D
Huska zajebajem se bolan :D
Coutinho ce biti igracina ali ipak da gledas pripreme vidio bi ko je najveca zvijezda i najveci igrac :D
a jalo planiro sam veceras gledat ako ne zaspim :D...jbg nisam otiso baju gledat, a mogo se komotno vratit pred utakmicu :D
imal tko kakav sastav za veceras...
nema ako zaspis...hahahha.gledas ovo papak jedan :D dje je to Baja svega ti ? joooooj da mi je ga gledat samo radi Zapisano u vremenu nikad ga nema vamo u TK... cuj nije otiso :omaj:
InteristaSA
05-08-2010, 23:21
dejo ti to tako ruzno o Coutinhu :D...nemoj sebi belaja pravit dzaba :D ...eto te isti si dera uvijek neke levate podrzavate :P :D
:D huska upravu si!!!Dejo zajebant!!samo kontre puca!!Grande Coutinho!!
Ma Dejo ne vidi od ljubavi prema IDOLU OBINNI :D nikog drugog...
Reko sam ba da se zajebajem sta vam je Coutinho je igracina :D
Nego hoceli vcs igrati Balotelli, iako je supak volio bih ga jos jednom vidjeti u dresu Intera (naravno pod uslovom da ga ne baci poslie tekme :P )
ne igra Balonja,povrijedjen je :D
a ja sam znao da se Dejo zeza :D
ako ce on igrati da ja idem spavat, pa necu do 5 ujutro sjedit i da njega gledam :D...ne daj boze...da ga hoce kakav tornado odnijeti :D
citas li ti,ne igra on...nemoj se izvlacit ima da gledas ovu tekmu :D
de dobro te je...gledat cu nemoj samo da galamis :D
hocel Santon veceras konacno zaigrat
hoce...
al nece pocet :D
ja sam ovo gledo na Studio Sportu,nemojte me ubit ako budem sta pogrijesio :)
InteristaSA
05-08-2010, 23:30
Volio bi i ja da igra Mario veceras nek jos jednom pokaze koliko ce zaliti za njim..I Dejo nece on bacat dres kad je on to radio!!!Mario ga je samo fino spustio na travu:D samo da igra veceras i da on i Coutinho prave magiju..Morati ukucaj beneamata.com na google i procitaj moj post..Nemoj prodavat Maria alahati:D nek se Mario i Coutinho sprdaju po terenima sirom Italije!!!:D:D
Ne igra Balotelli...to je 100 %:cool:
Utakmica je izgleda u 2h. Takva je barem najava na Arena Sport. Mozda nisu dobro obracunali vremensku razliku, jer ne igramo na istocnu obalu, nego u Texas, na Zapadu..
Zanetti27
06-08-2010, 00:39
na inter.it pise u 3
cak i na stranicama za stream
InteristaSA
06-08-2010, 00:45
Ma svejedno kad igraju cekacu ih ako treba do 6 ujutru:D zbog Coutinha cu i sklekove raditi do tad ako je potrebno!!
Esquivel
06-08-2010, 01:46
Da li neko zna kombinaciju sastava za veceras? :pozz:
InteristaSA
06-08-2010, 01:56
Da li neko zna kombinaciju sastava za veceras? :pozz:
Ja Neznam!!!:D:D
ovo bi moglo bit sredina i napad...za odbranu i golmana ne znam,znam jedino da Zanetti nece igrat,odmara ovu :D
----------Pandev
IDOL----Coutinho---Eto'o
----Cambi-----Deki
---------- Post added at 02:47 ---------- Previous post was at 01:59 ----------
opa nema Obinne,igra Milito...
INTERNAZIONALE: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 27 Pandev, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 29 Coutinho; 9 Eto'o, 22 Milito.
A disposizione: 1 Julio Cesar, 92 Gallinetta, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 30 Mancini, 31 Alibec, 33 Obinna, 34 Biraghi, 39 Santon, 40 Nwankwo, 50 Biabiany, 57 Natalino.
Allenatore: Rafael Benitez.
InteristaSA
06-08-2010, 02:53
ko je zaduzen za linkove veceras...:D dajte na vrijeme ljudi molim vas!!!ako budem ja trazio iznerviracu se i leci spavat!!:D
filip.sk
06-08-2010, 02:55
http://www.atdhe.net/22021/watch-fc-dallas-vs-inter-milan
http://www.hdfutbol.net/
http://www.chuncho1.blogspot.com/
Enjoy
InteristaSA
06-08-2010, 03:00
kralj bio i kralj ostao:D:D hvala druze Filipe!!
dje su linkovi :D ...koja budala je dogovorila ovu turneju po americi :D
Esquivel
06-08-2010, 03:07
Ozbiljan sastav.:)
---------- Post added at 03:07 ---------- Previous post was at 03:04 ----------
zasto nema pio za prijateljske utakmice :pozz:
InteristaSA
06-08-2010, 03:08
ozbiljan sastav..a imam osjecaj kao da igraju protiv bayerna:D dresovi isti..Coutinho ce ga zabiti skaricama i petom:D skromno!!
kako smo mocno odigrali prvo poluvrijeme
InteristaSA
06-08-2010, 04:10
savrseno lose!!Maiconu se vidi da je glavom u Madridu prvo njegov igrac da gol..onda kad mu nije sudija svirao faul na njihovih 30 metara u 30 minuti.vratio se sve hodajuci do naseg sesnesterca.nevjerovatno.treba se Maiconu zahvaliti i lijepo nek ide u PM..nije Inter klub tipa Genove ili Samdorije da on radi sta hoce..ako mu se neigra nek ostane na klupi ima Santon koji jedva ceka da igra..sve u svemu lose..Stankovic kao da nije igrao 6 mjeseci nemoze pasa kako treba da odigra..malo im Ameri pritisak naprave odma duga na MIlita..koji je tek poceo s treninzima vidi se da mu fali zraka..fizicka sprema na jako niskom nivou.al za MIlita se netreba brinuti,trpace on svima redom.Coutinho sve u svemu bilo je pozitivnih stvari al mora smanjiti broj izgubljenih lopti..joj jos kako pade kad je isao po loptu..:D:D
Grujinho
06-08-2010, 09:16
nisam gledao tekme, morao sam na poso izutra....gledat ču onu protiv Olympiacosa iz subote u nedjelju...
neznam, ono protiv Citya smo odigralo dobro (city s igračem manje), a protiv Panathinaikosa i sada Dallasa su igrači radili preeeeeviše grešaka, posebno u odbrani...jeli Benitez toliko promjenio taktiku da se igrači još love, jeli problem u tome da Materazzi i slični imaju veliku minutažu videcemo...
glava me boli...nisam nista skoro spavao, a zbog cega da vidim kako oni ne mogu dva dodavanja sastavit...
i koji je racku benitezu je*ala ga njegva 4-4-2 formacija to jos nismo igrali od mancinia onih prvih godina...Coutinho potpuno nigdje nije bilo citavu tekmu(ono koliko je igrao)...Mariga mi je odlicno odradio ono minuta sto je igrao...Deki katastrofalan...pandeva nigdje nije bilo ka ni jednog napadaca...jedino su se Et'o i Milito vidjeli kod golova i nistavise...
ono skroz ispod prosjeka odradjena tekma, ali ajd eto mirniji sam kada znam da je ipak prijateljska utakmica, i da igramo u formaciji koji nadam se necemo igrati kada pocnu ozbiljna takmicenja...
nisam gledao tekme, morao sam na poso izutra....gledat ču onu protiv Olympiacosa iz subote u nedjelju...
neznam, ono protiv Citya smo odigralo dobro (city s igračem manje), a protiv Panathinaikosa i sada Dallasa su igrači radili preeeeeviše grešaka, posebno u odbrani...jeli Benitez toliko promjenio taktiku da se igrači još love, jeli problem u tome da Materazzi i slični imaju veliku minutažu videcemo...
da te obradujem,ne igramo sa Olympiacosom utakmicu :D
a sinoc smo odigrali fenomenalno :crazzy::crazzy::crazzy:
kako vrijeme odmice igramo sve losije
Grujinho
06-08-2010, 13:22
da te obradujem,ne igramo sa Olympiacosom utakmicu :D
zasto ne? i ono što mogu da gledam, oni otkažu...zar mi to Rafa nešto krije? :O
:D
neam pojma sto,al znam da je odgodjeno :)
Esquivel
06-08-2010, 17:15
Ja ne obracam previse paznje na pripremne utakmice.
Ali ne mogu da kazem da mi se ovo svidja. :)
---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 16:13 ----------
7.8.2010. LA Galaxy - Inter
31.7 u Baltimore Inter-Manchester City
3.8 u Toronto Inter-Panathinaikos
5.8 u Dallas Inter-Dallas
7.8 u Chicago Inter-Olympiacos
protiv Citya ocekujem pobjedu od ekipe kao poklon za rodjendan :D
-Mozda je ovo za Olympiacos bila greska,ja mislim da igramo u subotu protiv LA Galaxya.
Ozbiljan sastav.:)
---------- Post added at 03:07 ---------- Previous post was at 03:04 ----------
zasto nema pio za prijateljske utakmice :pozz:
zato sto me mrzi da se mucim sa prijateljskim mecevima hehe :D
pricacu sa derom, mozda krenem od atletika :D
ja odgledo prvo poluvreme u kojem smo imaci cele 2 sanse,i posle zaspo :sivi:
mora sve to mnogo bolje...
odgodjena je tekma sa Olympiakosom i nemamo vise ni jednu utakmicu u SAD-u... :)
Esquivel
06-08-2010, 18:32
I nasi ga znaju zakomplikovati :)
Oni su se jos u 5.mesecu dogovorili da igraju sa nama,ali su nasi odlozili(valjda nedavno).I umesto protiv nas Galaxy igra sa Realom. :pozz:
Balotelli#45
06-08-2010, 18:46
derbi galacticos protiv galaxyja :sivi: :sivi:
znal ko kad igramo iducu prijateljsku i s kim ?
filip.sk
09-08-2010, 21:30
Nema vise prijatelske.
Sledno je tekma sa Milan i Juve, onaj cup :)
kolko sam ja cuo od komentatora na areni,jel TIM cup u petak? Ako jeste onda prenos ce biti...
Nema vise prijatelske.
Sledno je tekma sa Milan i Juve, onaj cup :)
a to je ono po 45 minuta,pa i to je prijateljski turnir :D
http://www.tvarenasport.com/channel/2010/08/13
Momci evo,u petak ko ima arenu nek uziva :D jedva cekam :)
pozvani za Tim Cup sutra :
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 34 Cristiano Biraghi, 35 Simone Benedetti, 57 Felice Natalino;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Nwankwo Obiora;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 33 Victor Obinna, 88 Ludovic Biabiany.
Zaneti?! Sa Mariom zvanicno sve gotovo..
Zanetti? Santon? Motta? Muntari?
Biabiany promjenio broj xD
Zelim Obija i Obioru bar po poluvrijeme Rafa, nemoj razocarati :)
Povrede. Zanetti se povrijedio u USA, sjecate se? Santon i Motta nisu jos fit, dok je Munta pokupio udarac na treningu. Burdisso je dobio 3 slobodna dana, a Mario je na odlasku.
Povrede. Zanetti se povrijedio u USA, sjecate se? Santon i Motta nisu jos fit, dok je Munta pokupio udarac na treningu. Burdisso je dobio 3 slobodna dana, a Mario je na odlasku.
Capitano vuce povredu jos od Panathinaikosa? :( Do kad bi se mogao oporaviti?
Grujinho
13-08-2010, 11:48
ma uskoro če se on vratit, nije ozbiljna ozljeda...jedva čekam danas Trofeo Tim...ova reprezentativna "pauza" je došla u najgore moguče vrijeme, ali dobro...videcemo sta ce momci danas napraviti..
ado_inter
13-08-2010, 21:39
kakva golcina sneijdera svaka mu cast :)
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/75mmmW2JbCM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/75mmmW2JbCM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
nesto uobicajeno :D
Balotelli#45
13-08-2010, 22:00
moco ivane posaljite na moj broj sta smo uradili protiv milana,i sta bilo milan-juve???
http://images2.gazzettaobjects.it/Hermes%20Foto/2010/08/13/0L73VW5P--620x300.jpg?v=201008132144
juve 1-1...diego - dinho
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.