View Full Version : Dobro dosli
Administracija Beneamata.com vam zeli dobrodoslicu na novi forum.
Posto je forum tek otvoren, molimo vas da prijavite bilo koju gresku na koju naidjete.
Hvala!
CurvaNord69
06-02-2009, 22:18
Ma svaka cast novi forum mocno izgleda, samo sto ce trebat malo vremena dok sve premjestimo nazad :)
Nisam samo naviko da je odvojeno chat box, jedino mi je to bolje u vrhu :)
Jes ovo odma popravio, il je bilo i prije al se meni nije prikazivalo??
Mirsinho
06-02-2009, 22:21
forum je extra!
Bolje vas nasli :) Dobar je sajt,nema sto...
Komitski Đeneral
06-02-2009, 23:12
Pozdrav svima saborci, pa da nam se i ovi ostali brzo pridruze. Forum je odlican, moje misljenje-bolji masu od prethodnog. Odlican posao...
Jes ovo odma popravio, il je bilo i prije al se meni nije prikazivalo??
bilo i ostalo :)
drago mi je da vam se svidja
bravo dera majstore sjajan forum
onaj dera jel to samo u mene ili tako treba da bude ovo da novi postovi idu na vrh sve obrnuto :D
CurvaNord69
06-02-2009, 23:23
Ma sad se trebamo svi skupit, stavi obavjestenje na stari link
huska, cekaj.. jel mislis post u temama ili komentar u chatboxu?!
huska, cekaj.. jel mislis post u temama ili komentar u chatboxu?!
i u temam ide odozdo prema gore znas evo npr. ovaj tvoj post dobrodoslice :D mi je dole na dnu zadnji post :confused:
hmm, kod mene nije tako
pa sto ne govorite, rekao sam da prijavite gresku.. ja sve kontam chatbox
momenat, sad cu to da sredim
hmm, kod mene nije tako
pa sto ne govorite, rekao sam da prijavite gresku.. ja sve kontam chatbox
momenat, sad cu to da sredim
pa polako dok pofatam sve greske dje zuris dok ti tu rijesis ide sljedeca :D
imam taj isti problem i na pocetnoj onaj dio PODRSKA u koju spadaju obavjestenja i obratite nam se mi je takodje na dnu ispod ostlih menia ili cega vec :D
claudejandamvan
06-02-2009, 23:43
Meni isto naopako idu postovi u temama
sredio sam taj problem sa postovima, barem se nadam, a podrska treba da bude na dnu :)
molim one kojima jos uvijek nije rijesen problem, da se jave
sredio sam taj problem sa postovima, barem se nadam, a podrska treba da bude na dnu :)
molim one kojima jos uvijek nije rijesen problem, da se jave
aha moje je da pitam :D hvala dera sto si rijesio ovo :)
ma nista, hvala tebi sto si javio kako treba
ja sam sve mislio da je problem chatbox
CurvaNord69
07-02-2009, 02:24
Ma mora bugova bit na pocetku, ali sve ce doc na svoje mjesto samo ako reportamo sta treba fix
Balotelli#45
07-02-2009, 22:03
Forum je super mnogo bolji nego prosli ovaj ne nekako pravi interisticki pohvale dera
ado_inter
07-02-2009, 22:33
da da i meni se svidja mada ne mogu da podcjenim ni prosli jer se ni na onaj nisam nikad pozalio :D
ps.ej dera ovaj post zasluzuje vip titulu hehe
Adriano-Hulk
08-02-2009, 02:06
bolje vas nasli.
CurvaNord69
09-02-2009, 17:25
bolje vas nasli.
Nekontam :S
Ali uglavnom nek si ti s nama i nek si nas naso xD
Nekontam :S
Ali uglavnom nek si ti s nama i nek si nas naso xD
bolje da nije :D
CurvaNord69
09-02-2009, 17:29
Hhahahha, kad ti hulk kicmu ispravi :D
bolje da nije :D
lmao, ma već dogovorena posudba sa mogućnosti darivanja
kakve veze kicma ima sa dobrodoslicom ?! :D
Balotelli#45
10-02-2009, 14:24
Pa to je glavni deo stopala :D
dobro, pobrisao sam par glupih postova
Dok smo bili na onom sajtu, lider igre PIO bio je Kobbbr te je i zasluzio nagradu.
Vise uskoro ;)
wow dera bas ti je ova stranica cool ali ono bas pravo FUL KUL DO JAJA
claudejandamvan
23-04-2009, 11:40
Evo da se pohvalim,dobio sam majicu "beneamata.com",za "pio".
hehe svaka cast ajd uslikaj je da vidimo kakva je :D
Svaka cast covece :zastava:
CurvaNord69
23-04-2009, 13:03
Auuu, daj da vidjemo to cudo xD
svaka cast....nego moglo bi ponovo nesto tako da se igramo :)
nisam nadosao na ideju sta
nisam nadosao na ideju sta
Evo ja cu ti rec ideju..da ti nekako posaljemo novac za te majice a ti da nam proslijedis sa potpisom beneamate svima koji daju novac po jednu..kad smo vec clanovi ovog foruma mislim da bi bilo lijepo..(majca da je plave boje sa zutom ili zlatnom bojom natpis i naravno za grbom Intera)
ps nadam se da ne trazim previse?!
heh, ma to bi ti bilo kao i ono da budemo oficijelni fan club, raja neda pare :)
naravno, ko zeli ja mu mogu srediti, mada ce vam mozda cijena malo zvucati smijesno ako majica ide preko granice
ova majica koju je kobbbr dobio, teget je boje a natpis beneamata.com je zlatna s prednje strane
heh, ma to bi ti bilo kao i ono da budemo oficijelni fan club, raja neda pare :)
naravno, ko zeli ja mu mogu srediti, mada ce vam mozda cijena malo zvucati smijesno ako majica ide preko granice
ova majica koju je kobbbr dobio, teget je boje a natpis beneamata.com je zlatna s prednje strane
Moze li grb Intera se postavit..koja bi bila cijena?
dera kad tad ima da postanemo official
Balotelli#45
23-04-2009, 20:52
dera aj pokazi ako imas neku sliku kakvu si majcu dao kobri
Moze li grb Intera se postavit..koja bi bila cijena?
naravno, ali onda placam za dvije slike, jedna je tekst a druga logo, mada bi se moglo izvesti mozda da stavimo beneamata.cOm - O logo
ne znam koja je postarina i carina za crnu goru, npr. za zagreb ova majica sve zajedno je izasla oko 50KM (majica je bila 20tak, moze se naci nesto i jeftinije lol) - mogu ja tebi ako hoces i na ledjima napisati ime ili nadimak esteban lol
* vjeruj mi da nemam nikakve koristi, necu na svojim interistima da zaradjujem, mozes poslati covjeka da sve provjeri (racun) ako hoces :)
dera kad tad ima da postanemo official
ako Bog da :) sve u svoje vrijeme
cek a kolko je to u evrima....ako je povoljna cena hocu ja ... svidja mi se ovo sa sajtom,logom i da mi pise mocart na ledjima :) vec zamisljam sebe u majci :)
Balotelli#45
23-04-2009, 21:30
oko 22 evra izadje to sve mada to mozes i sam da napravis sto posto u tvom gradu ima neka stamparija ili nesto slicno pa tamo sam sebi napravi bice ti jeftinije a i da nemucis deru da ti salje preko poste i to tako
slazem se sa vanjom, ako znate kako to ide, odete i neka vam to urade jer stvarno ova postarina i carina roka
CurvaNord69
23-04-2009, 22:42
Da, kolko ja imam majica sto sam pravio :D
ti i oni ostali(zna se koji) bi trebali dobiti majicu za najvećeg spemera,mislim na majici bi pisalo beneamata.com BIGGEST spammer mogli bi glasati na kraju svake nogometne sezone tko je bio najveći spemer, bila bi dobra borba, vrlo neizvjesna
i ovako je dobra borba, a zamisli tek ako za to ima i nagrada :sivi:
zanimljiva ideja mauro, imat cu to na umu :)
Curva ce dizati svake godine titulu :):):)
A ivan ce biti vice sampion :sivi:
Balotelli#45
26-04-2009, 15:47
de zaboravi mene budalo :sivi: ja sam najveci konkurent :sivi:
Primjetio sam novog clana Zoku, zar to nije Bambi?
Ako je htio da mu se vrati taj username, mogao je zatraziti, lahko bi promjenili, te bi mu ostali svi postovi koje je imao, ako nije to taj onda nista.
Ko god da je, ima dobar samsung na prodaju :D.
Na danasnji dan, prije godinu dana, zvanicno je otvoren ovaj forum. Domena je kupljena malo ranije, ali mi gledamo datum kada ste dosli, registrovali se i poceli da pisete.. otprilike, bilo je poslijepodne.
Drago mi je vidjeti da smo jos uvijek na okupu, neki clanovi jos od samog pocetka IFC-a, to su dvije godine.
Ako bih sada poceo da nabrajam sve clanove od samog pocetka beneamate, bilo bi malo smijesno jer bih nabrojao dosta. Stoga cu ovom prilikom da se zahvalim MODovima, koji su sa mnom od samog pocetka, Hulle i Zlatan_ hvala!
Balotelli#45
06-02-2010, 12:44
e dera a de je mauro ??? kad se vraca :)
Svaka vam cast(vama sefovima) a i nama :D...kad se samo sjetim kad smo se tek prebacili na ovu domenu ne pase ovo ne pase ono...dera promijeni ovo promijeni ono :D...sta smo samo posla deri tada napravili :D
vanja, ma jos ima menstruaciju, pitaj ga ti, kaze mrsko mu se svadjati hehehe
huska, ma i ne sjecam se :)samo znam da je bilo - de ovaj smajli :D
to ti na moj racun a dera :D...
morat cu ja sa maurom popricat...ja kad mu kazem da dodje doci ce mene ne moze odbit :D
Sad naletih na malu diskusiju ovdje za nagradu Biggest Spammer, mozda bismo mogli nesto izvesti hehehe.. zlatna kanta :D
nebi bilo smisla to pravit...ono sto je vanja kod nas to je nas Inter u serie A...ubjedljivo prvi :D
:P vanja
bile su to zanimljive 2 godine :D
Balotelli#45
06-02-2010, 13:30
ma cuti bre huska nisi ni ti cvecka :D al moze bilo bi dobro da se glasa na kraju :D
CurvaNord69
06-02-2010, 14:46
I nista ne dobismo za godisnjicu :curva:
E svaka čast, malo je ljudi ostalo od onog prvom foruma, ali ljudi dolaze i odlaze samo Inter ostaje. :P
Dera je bio opasan na "interfanclub"-u malo,malo pa ban, sreća što ja nisam bio mnogo aktivan. :)
Ali svaka čast, pa da još 100 puta proslavimo godišnjice (i što češće uživo).
glini kako bre malo :D pa ima nas najmanje 10 :D
ivek nisi skonto...vidis da je napisao "ljudi" a ti ti ne spadas mislim ono stvarno nema smisla :P :D
Balotelli#45
07-02-2010, 00:52
ima nas kodza ja sam tu od pocetka :D kakav god da sam vas sam :D
Amico Laziale
07-02-2010, 01:20
cestitke i od mene...
bio sam i ja na onom starom forumu :P:D
stvarno nikad nisam imo nikakvih problema i mogu reci da ste dobra raja...:zzzdravo::nova:
vecina smo dobra raja :D osim huske koji je po malo zao ;)
Balotelli#45
07-02-2010, 11:48
i huska je covek mora da ima mana al one su izrazene :sivi: :sivi:
Od danas, ja vise nisam administrator, to je Zlatan_. Za sve administracijske poslove, obratite se njemu.
Obican sam clan poput svih vas i nemam nikakva ovlastenja, sto ne daje samo vama prednost da mi se obratite kako zelite, nego i ja vama.
Dosta mi je vise silnih svadja i prepiranja, sada cemo tek vidjeti ko ce vise izdrzati, 1:1, mozda i vi niste smjeli da idete daleko zbog moje "moci", ali svaku uvredu cu prijaviti Zlatanu, a on neka odluci kao sto i vi mozete uciniti, napokon slobodan da kazem sta hocu :).
Bilo je lijepo biti admin jedno vrijeme, ali u poslijednje vrijeme i ne bas, silne optuzbe mi ne trebaju. Hvala!
Ma treba sve banovati na par dana, da se ohlade. :D
Od danas, ja vise nisam administrator
Jel to sada znači da mogu napisati riječ Bog, a da ne dobijem karton za nepropisan jezik :confused:
nije lose nije...mogo si i huleta stavit sta fali ha ja... :D
filip.sk
13-03-2010, 18:35
Dera sad je medju "obicnim" ljudi :D
vratices se ti dera hehe :D
dobrodosao medju smrtnike :)
samo mi reci ko ce sada odobravati PIO ;)
zlajo, ne znam, pitaj Zlatana..
huska, hulle je admin, samo potajni :D ne zna ni on da je hehehe
jeeee nema me 2 dana,drugarica obrisala fejs,drug obriso fejs,dera nije admin,tube8 promenio dizajn hahhahaha....EEEE pa sta ce biti tek za nedelju dana...
Ma daj ako ti nisi admin ko ce...pa zlatana nema po godinu dana...Ko ce odobravati PIO,Vesti i ta sranja...Daj prestanite sa svadjama..... Neki su oterali Maura nemojte sad i Deru da oterate.. -.-...
MAURO VRATI SE OVCE TVOJE NEMOGU BEZTEBE :):):) Dera ne seri nego se vrati na poziciju admina
Dera ..napravio si veliku glupost!!
I da, bojkotujem forum sedam dana ..
Enfant Terrible
13-03-2010, 21:14
pa zlatana nema po godinu dana
Zlatan_ je svaki dan tu, i upoznat je sa dešavanjima na forumu bolje nego iko. To što ne postam na svaku temu ne znaći da nisam tu!
Da se i ja oglasim na novonastalu situaciju. Odluka je bila Derina jer čovjek hoće da se odmori od raznih stvari i sam je odabrao da bude "regularan" član. Ja nisam vršio nikakav pritisak, ali sam spreman preuzeti odgovornost jer sam dugo na forumu (ja sam među prvim članovima) i upoznat sam sa svime.
Toliko od mene, ako imate nekih pitanja/primjedbi/ili je u pitanju nešto treće, pošaljite mi na PM.
P.S.
Jel to sada znači da mogu napisati riječ Bog, a da ne dobijem karton za nepropisan jezik :confused:
Zlajo,
riječ Bog smiješ koristiti, ali u zavisnosti od konteksta. Naravno, to podrazumijeva da ga je zabranjeno psovati, ili koristiti na bilo koji način koji bi mogao vrijeđati druge članove.
zlatane posto si relativno neupucen sto se PIO tice, izjasni se odmah :D da li ces ti redovno odobravati moje teme ili ces mi jednostavno dati "moc" da ih menjam sam?
ok zlatane... :) Ti to u stilu tvog avatara: "Samo vas gledam" :sivi:
Enfant Terrible
13-03-2010, 21:22
zlatane posto si relativno neupucen sto se PIO tice, izjasni se odmah :D da li ces ti redovno odobravati moje teme ili ces mi jednostavno dati "moc" da ih menjam sam?
Za sad ću ih ja odobravati, a poslije ćemo vidjeti.
@Moca93
Da... ;)
zlajo, ne znam, pitaj Zlatana..
huska, hulle je admin, samo potajni :D ne zna ni on da je hehehe
ja sam tu samo kad mi se cefne nekom ban spucat :D
ma s tobom je lako...gurnes nesto ispod ruke i sve rijeseno...zato sam ja za tebe :D...a sa ovim zlatanom nikad ne znas :D
pa sta da ti kazem...tu smo da se pomognemo ;)
eto pa reci da cojk nije za predsjednika drzave :D
Od danas, ja vise nisam administrator!
E nisi normalan, majke mi... Sto zanovetas, neces da trpis svadje, a ti mozes kad te neko iznervira, da mu lupis ban. Dje ces ljepse stvari? :D
Ozb, ne zezaj, nego povratak na staru pozciiju. Pa ti i Zlatan u tandemu...
VRATI SE OVCE TVOJE NEMOGU BEZTEBE
Ne mogu se pise odvojeno, a ovaca ovdje nema... popile ti rukometasice mozak ;)
da li ces ti redovno odobravati moje teme ili ces mi jednostavno dati "moc" da ih menjam sam?
Zlatane, prijateljski savjet, njemu nikakvu 'moc' ne davati, jer ce ovo da se pretvori u glavno navratiste 'tople brace' :crazzy:
ma s tobom je lako...gurnes nesto ispod ruke i sve rijeseno...zato sam ja za tebe...a sa ovim zlatanom nikad ne znas :D
Normalno, kao i svaki covjek koji se ista pita, na teritoriji Ex-YU :D
nije to jedini problem nera, vise izjave nekih da nisam dobar primjer Interiste, sta god to bilo.. ja nikad nikog nisam razlikovao, ali izgleda da za neke Interista nisi ako ne volis Mourinha, kada ode, nece ni oni biti :P
INTER ce biti i ostati razlog mog navijanja
nije to jedini problem nera, vise izjave nekih da nisam dobar primjer Interiste, sta god to bilo.. ja nikad nikog nisam razlikovao, ali izgleda da za neke Interista nisi ako ne volis Mourinha, kada ode, nece ni oni biti :P
INTER ce biti i ostati razlog mog navijanja
Ma begaj, ako ne volis Mourinha, ne znaci da nisi interista, to znaci samo da ti je IQ manji od broja cipela :P
Cus, ti nisi interista, a pljunuti si Quaresma.. :crazzy:
E da, Muntari, nidje veze... joj, sad mogu svasta da ti pricam :D
imam povelik broj cipela, stoga back away kid :)
Komitski Đeneral
14-03-2010, 13:47
Dobrodosao!
dera kako stoje stvari sa posecenosti nase glavne strane a i sajta od kad se radi na njoj/njemu?
Rano je jos ocjenjivati, ali primjetan je skok.
Samo da javim Moci da radi dobar posao na facebooku - sudeci prema statistikama, dobijamo posjete i od tamo..
Ne znam ko reklamira, ali reklama na sportsport.ba je takodjer kvalitetna, i donosi takodjer fine posjete.
da kazem da na fejsu imamo oko 102 clana (kako kad pokaze,ali ide uvek od 100 do 102) i evo male moje statistike odakle su nam clanovi na fejsu:
Countries<sup>?</sup>CountriesAggregated Facebook location data, sored by country, about the people who like your Page. This data corresponds to 02/25/2011 - 03/26/2011. (http://www.facebook.com/?ref=home#)
<table class="fbInsightsTableList expandedMode" id="u978974_9" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="fbInsightsTableListDigit">35</td><td>Bosnia and Herzegovina</td></tr><tr><td class="fbInsightsTableListDigit">34</td><td>Serbia</td></tr><tr><td class="fbInsightsTableListDigit">10</td><td>Croatia</td></tr><tr><td class="fbInsightsTableListDigit">7</td><td>Montenegro</td></tr><tr><td class="fbInsightsTableListDigit">2</td><td>Italy</td></tr><tr><td class="fbInsightsTableListDigit">2</td><td>Austria</td></tr><tr><td class="fbInsightsTableListDigit">2</td><td>Slovenia</td></tr><tr class="fbInsightsTableListHidden"><td class="fbInsightsTableListDigit">2</td><td>Macedonia</td></tr><tr class="fbInsightsTableListHidden"><td class="fbInsightsTableListDigit">1</td><td>Armenia</td></tr><tr class="fbInsightsTableListHidden"><td class="fbInsightsTableListDigit">1</td><td>Germany</td></tr><tr class="fbInsightsTableListHidden"><td class="fbInsightsTableListDigit">1</td><td>Albania</td></tr><tr class="fbInsightsTableListHidden"><td class="fbInsightsTableListDigit">1</td><td>France</td></tr><tr class="fbInsightsTableListHidden"><td class="fbInsightsTableListDigit">1</td><td>South Korea</td></tr><tr class="fbInsightsTableListHidden"><td class="fbInsightsTableListDigit">1</td><td>United States</td></tr><tr class="fbInsightsTableListHidden"><td class="fbInsightsTableListDigit">1</td><td>Azerbaijan</td></tr></tbody></table>
Takodje sa fejsa,postao sam admin jedne "inter balkan" grupe ,tako da tamo takodje svakodnevno izlaze nasi linkovi ;)
Posecuju nas i clanovi :srpski klub navijaca intera" grupe!
Obavezno promjenite baner! Malo se neko zeznuo! :D
Fontolan
29-03-2011, 20:33
Samo da javim Moci da radi dobar posao na facebooku - sudeci prema statistikama, dobijamo posjete i od tamo..
Ne znam ko reklamira, ali reklama na sportsport.ba je takodjer kvalitetna, i donosi takodjer fine posjete.
Mago je najvrijedniji promotor na ss.ba!!!I
vuxa obrazlozi gresku? :)
Nisu slike bile lijepo poredane :D
odgovorio sam ti tamo...ne mogu to da popravim jer fejs uvek razlicito u grupi postavi slike!
100.000-ti post ukupno na forumu je OVAJ :)! Cestitke svim forumasima.
Danas, prije tačno 5 godina, u javnost je pušten forum Beneamata.com nakon prelaska sa dvije godine starijeg interfanclub.com koji je bio povod pola godine starijeg cfinter.blogger.ba
7 godina sam čitao razna mišljenja Interista pa i drugih o svemu što se tiče našeg voljenog kluba. Jedni su dolazili i odlazili, najvjerniji su ostali. Hvala vam puno u ime admin tima i nadam se da ćemo se još dugo družiti.
06.02.2009. sa radom je krenula beneamata.com, prije toga interfanclub.com u periodu od 09.04.2007.-06.02.2009. a prije toga cfinter.blogger.ba u periodu od 06.11.2006.-09.04.2007., što u konačnici rezultira moj rad sa fanovima Intera sa ovih prostora nekih 8 godina, a sama beneamata.com 6 godina.
Sretan 6. rođendan Beneamata.com, sa kojom smo doživjeli i tripletu, hvala svim vjernim članovima bez kojih to ne bi bilo moguće.
http://i.imgur.com/CzsiADo.png
Zanimljivo je da aktivno, odnosno broj članova koji su danas napisali bar jedan post nije prešao 10. Kada bi se neki od stidljivaca aktivirali, možda bi i drugi više pisali, djelili više novosti, mišljenja.
Kaže Bisc možda je to zbog tebe, možda i jeste, ali stvarno ne vidim razlog, ako im baš smetaju moji postovi mogu me staviti na ignore listu i ne čitati ih.
Ja godišnje izdvajam određeni novac da bi ovaj forum ostao u životu, a kao što vidite nemam nikakve direktne zarade od toga (vjerujte mi, mogao bih ubaciti one pop-up reklame, pa kada god kliknete negdje ono vam izbaci neku reklamu, ali mi ne pada na pamet), dakle, sve zbog ljubavi prema Interu i želji da imamo jedno mjesto gdje Interisti sa prostora Balkana mogu da djele svoja mišljenja itd.
Stoga, žao mi je vidjeti toliki broj članova koji se iz određenog razloga kriju, i dok nisam uveo sankciju da ne mogu čitati postove ako se ne uloguju, vjerovatno ne bi bilo 10 dnevno.
Ovim postom bih htio podstaći neke da krenu sa djeljenjem svog mišljenja ako žele naravno, ne mogu nikog prisiliti.
Toliko od strašnog admina dere :).
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2024, vBulletin Solutions Inc.