View Full Version : Fiorentina - Inter
Sat, Apr 10 2010, 20:45
Fiorentina v Inter
vrlo vazna utakmica za nas...mozda i najteza do kraja sampionata...ali se mora dobiti...mislim da roma nece imati neki tezak zadatak protiv atalante
filip.sk
07-04-2010, 00:50
To be, or not to be !!!
Opet glupi termin u 15 do 9 subotom :down:
a sto je glup?? :) bolje i to nego da igramo u 18:00...kad igramo u taj termin vazda kiksamo :D
Ovo dobivamo sigurno.ne sumnjam ni sekunde...Fiorentina nije vise toliko koncentrisana na ligu,sve su bacili na kup sto pokazuje podatak da je vise karti prodano za mec u kupu nego ovaj u subotu,a nama je ova utakmica kljucna do kraja prvenstva jer ovo ako dobijemo to bi trebalo bit to...ne ocekujem ni laganu pobjedu Rome jer se Atalanta bori za opstanak i sigurno da se nece olako predat.:D Forza Inter
ma oni se nas plase :D trebamo to iskorititi hehe
mi njima kup a oni nama 3 boda i mirna bosna :D
Quaresma#7
07-04-2010, 13:31
mi njima kup a oni nama 3 boda i mirna bosna :D
Ma sve moramo pobediti. Trojček (CL, Cup i Ligu a kasnije još supercup italijanski i evropski) :D
Dovoljno smo jaki i dovoljno nam je ekipa velika da moremo se boriti na svim frontama. Satrali smo Chelsea i dogurali do polufinala neče nas sad neka fiorentina zajebavati.
FORZA GRANDE INTER :zastava::nova::miniforza:
totalno u sjeni ova utakmica,a ona bi nam vrlo lako mogla donijet scudetto...u subotu se ocekuje nas najjaci sastav,a i u Fiorentini su svi spremni.Montolivo izjavio kako su obje utakmice podjednako bitne i da ce dat sve od sebe da pobijede. ima pravo da se nada,nada zadnja umire :D
ja potpisujem pobjedu u prvoj :) a remi u drugoj :D
Balotelli#45
09-04-2010, 00:53
ma ja kad bi mogli obe da izgubimo i da prodjemo potpiso bi :D
mi cemo u ovaj mec uci sa najjacim sastavom..sigurno...ali zato ocekujem da cemo u kupu igrati sa potpuno drugim timom...veliki je ulog u pitanju..jer vec u petak je juventus..a onda utorak Barsa...pa previse bi bilo da sve igra najjaci sastav....
Evo pozvanih za utakmicu :
Portieri: 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Motta se nije uspio oporavit za ovu utakmicu,a fale nam i Santon i Toldo
PazzaInterista
09-04-2010, 15:33
A šta je sa motom bio je na treningu...
Glavni sudac će biti Mauro Bergonzi, koji nam je ove sezone sudio 3 meča: Udinese-Inter 2-3(28.02. 2010), Parma-Inter 1-1 (10.02. 2010) i Inter-Udinese 2-1(03 .10.2009)
sad smo posebno ranjivi u ligi ..zaista je tesko igrati na dvije strane ..a tek 3 strane, mozda je najbolje da idemo na srecu sa mladjim igracima u kupu i mozda ga tako zrtvujemo ..
Fiorentina - Inter
Utrka za skudetom se blizi kraju i Inter nije mogao dobiti tezeg protivnika u namjeri da pokaze da su i dalje najjaci u Italiji.
Nakon pobjede nad CSKA, pred Interom je sada gust raspored utakmica kako u talijanskoj Serie A tako i kupu kao i CL, sto daje prednost Romi u borbi za titulu prvaka Italije.
Ali sigurno je da Inter nece odustati od toga da ponovo osvoji skudeto. Prva prepreka je Fiorentina, s kojom se takodjer sastaju i u kupu italije. Ekipa Viola ove sezone igra dosta promijenjivo i to ih je dovelo do toga da iduce sezone vrlo lako mogu ostati bez Europe tako da im je svaka utakmica kljucna kao i Interu.
U sastavu Viola vec duze vremena nema suspendovanog Mutua, sto predstavlja mozda i najveci razlog slabih izdanja Fiorentine ove sezone. Pored standardno odsutnog Mutua, za ovaj mec trener domacina nece moci racunati ni na Gamberinia i Avramova.
Ocekivani sastav : 4-4-1-1 Frey - Comotto, Kroldrup, Felipe, Gobbi - Santana, Bolatti, Montolivo, Vargas - Jovetic - Gilardino
Posebnu paznju treba skrenuti na mladog crnogorca Jovetica kao i na uvijek opasnog Gilardina.
S druge strane Interu ce nedostajati Motta, te Santon kao i rezervni golman Toldo.
Ocekivani sastav : 4-2-3-1 Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso - Balotelli, Sneijder, Etoo - Milito.
Kod Intera najvise paznje treba usmjerini na Waria ( :) ) koji je proslo kolo nakon dugo vremena zaigrao i odmah postigao pogodak a takodjer tu je u Milito koji je u zadnja dva duela protiv Viola bio strijelac.
zadnje utakmice
Serie A: Inter 1-0 Fiorentina
Milito (pen) 85
Inter: 12 Julio Cesar; 4 J.Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 11 Muntari (8 Thiago Motta 73); 7 Quaresma (30 Mancini 73), 22 Milito (14 Vieira 87), 9 Eto'o.
Fiorentina: 1 Frey; 25 Comotto, 2 Kroldrup, 3 Dainelli (29 De Silvestri 77), 19 Gobbi; 18 Montolivo, 15 C.Zanetti; 32 Marchionni (20 Jorgensen 18), 24 Santana (9 Castillo 86), 6 Vargas; 11 Gilardino.
http://img263.imageshack.us/img263/668/militof.jpg (http://img263.imageshack.us/i/militof.jpg/)
Tim Cup: Inter 1-0 Fiorentina
Milito 34.
Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari (27 Pandev 46); 10 Sneijder (17 Mariga 90+2); 22 Milito, 45 Balotelli (8 Thiago Motta 68).
Fiorentina: 1 Frey; 25 Comotto, 5 Gamberini, 14 Natali, 23 Pasqual (22 Ljajic 83); 24 Santana (32 Marchionni 75), 18 Montolivo, 28 Bolatti, 19 Gobbi (8 Jovetic 58); 6 Vargas; 11 Gilardino.
Zadnja utakmica na kojoj je Fiorentina bila domacin
Oct 29 2008 20:30
Serie A: Fiorentina 0-0 Inter
Fiorentina: 1 Frey; 21 Comotto, 5 Gamberini, 2 Kroldrup, 23 Pasqual (14 Zauri 87); 22 Kuzmanovic (30 Almiron 69), 88 Felipe Melo, 18 Montolivo; 24 Santana; 29 Pazzini, 9 Osvaldo (8 Jovetic 74).
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 5 Stankovic (77 Quaresma 82), 26 Chivu; 21 Obinna (18 Crespo 62), 8 Ibrahimovic, 33 Mancini (14 Vieira 62).
PazzaInterista
09-04-2010, 23:52
Evo morati poslo naše da ideju sa vozom izgleda ove sedmice neka akcija u kartama...
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33653&L=en&CAT=2
filip.sk
10-04-2010, 02:56
Nemaju novac za Avtobus, i ode sa voz :)
ja gledam juce sky....i vidim ekipu ulazi u voz..rekoh od kad ovo idu vozom :)
kod nas da krenu na utakmicu vozo, vjerovatno bi zakasnili...ako bi i stigli uopste :D
izgleda da nece biti ni vargasa veceras zbog neke ozljede...a vec od ranije nema c.zanetti i jos par igraca :D
InteristaSA
10-04-2010, 12:44
gdje nadose vozz..gledam babe i dede oko njih cekaju voz:D:D daj Moratti nisu 70-te:D:D
ma ovo s vozom je da se malo priblize ljudima, da pokazu da su obicni ;)
super vijest je da nece bit Vargasa koji im je ponajbolji igrac ove sezone...dobijamo ovo ba :D
Forza_Grande Inter
10-04-2010, 14:55
ovo moramo dobiti po bilo koju cijenu, a zatim one lopove da unistimo
filip.sk
10-04-2010, 15:13
Sta je sa Motta??
povrijedjen je Motta nesto malo,nije se stigo oporavit al trebo bi bit spreman vec za Kup u utorak
super vijest je da nece bit Vargasa koji im je ponajbolji igrac ove sezone...dobijamo ovo ba :D
vargas je na spisku....70% igra
filip.sk
10-04-2010, 16:57
I jas sam procitao da nece igrati...
ma pise da je dvojbeno (istina ima povredu ali laksu..moze igrati) jer se nezz hoce li ga cuvati za kup ili ce da mu da priliku sad...a on je pozvan za utakmicu...
mourinho
10-04-2010, 18:17
bruka idemo vozom :D
Trebaju prodati Maria da skupe para za avion hehehe.
Komitski Đeneral
10-04-2010, 19:02
Veceras je maltene utakmica za titulu! Siguran sam da veceras slavimo... Prognoziram 3-1 tacan rezultat :) Josh fina kvota na kladionicu, pa eto prilike i za malo zarade...
Dzon Dilindzer
10-04-2010, 19:25
i ja mislim da ovo dobijamo,tanka je Firenca za nas.Milito ce dati 2 komada
Fiorentina: 1 Frey; 25 Comotto, 14 Natali, 2 Kroldrup, 23 Pasqual; 28 Bolatti, 24 Santana, 18 Montolivo, 19 Gobbi; 8 Jovetic, 39 Keirrison.
A disposizione: 90 Seculini, 4 Donadel, 11 Gilardino, 15 C.Zanetti, 16 Felipe, 29 De Silvestri, 32 Marchionni.
Allenatore: Cesare Prandelli
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito.
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 23 Materazzi, 26 Chivu, 45 Balotelli.
Allenatore: José Mourinho
Arbitro: Mauro Bergonzi
Pandev dobio prednost ispred djubre,mislim da bi moro nes napravit i on konacno il mu ne gine klupa...i da Vargasa nema :D
hop hop 0-3 :D... ocekivanih prvih 11...vile dosta oslabljene u odbrani a igraju napadacki nogomet a to znaci samo jedno(znate vi samo sta) :D
1st goal for Fiorentina from Keirrison min.11
click here for the video (http://www.d1g.com/video/space/sports/show/?id=3696519)
filip.sk
10-04-2010, 22:39
Loso prvom poluvremena, imali smo sanse i nismo ih iskoristili, i onda ne nas stigla kazna...
Balotelli#45
10-04-2010, 22:43
lagano 3-0 -.-
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
mario ovo preokrece u nasu korist ;)
Tesko zaustavljamo njihove napade, pogotovo kontre ..premalo igraca nazad
tesko zaustavljamo kratke pasove, oni stoje odmah ispred sesnaesterca i cekaju svoje da utrce, a nasi ko kipovi.. lekcija: moras ih napast, ne dati im da tako kruze oko sesnaesterca
90% napada/akcije odradimo sjajno i onda kada treba jos onih 10% nema ih izgube se...bolje im je da se ne zajebaju jer smo igrali dosta dobro u 1 pol.
1st goal for Inter from Milito min.74
click here for the video (http://www.d1g.com/video/space/sports/show/?id=3696519)
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
2nd goal for Inter from Eto'o min.81
click here for the video (http://www.d1g.com/video/space/sports/show/?id=3696580)
2nd goal for Fiorentina from Krřldrup min.82
click here for the video (http://www.d1g.com/video/space/sports/show/?id=3696583)
mourinho
10-04-2010, 23:42
Ovo je najgora partija Cezara od kad je poceo braniti u Interu, sve i jedno istrcavanje je bilo pogresno, kod svakog kornera i centarsuta problemi. Ako ovako bude igrao protiv Barselone, crno nam se pise.
---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:41 ----------
jebemu kako primismo go, jos ne mogu vjerovati u picku materinu!
mrs svi...jebala vas i lp i barca...kao da imamo 15 bodova viska pa se uzeli vuc po terenu gore dole...
JC. sta je njemu bilo koji vrag...
eto od sutra smo 2...jer ne znam sta bi se trebalo desit da sad ne iskoriste priliku imali su 2 puta i nisu e pa sad hoce sigurno...
Inter boy
10-04-2010, 23:46
sami sebi pravimo probleme i dovodimo se u situaciju da nas oni sutra pređu na tabeli, JC pa care kad si našao da plivaš po terenu a taman poveli e u pm sutra ce ona gamad da raspe one i mi drugi
jose je rekao onda da kada nisu iskoristili sansu, da i nece, da cemo do kraja biti prvi
sutra cemo vidjeti jel nas slagao :D
dje je onaj makedonac sa onim svojim pricama o svom sunarodnjaku...lik je katastrofa ne znam samo koji ga kurac forsira u zadnje vrijeme ka je totalno van forme...postenog pasa nije imao a svaku je akciju skoro zajebo...
dobro i vi kenjate u zadnje vrijeme, munta pa sada i on
a kada briljira on je kralj na jednu noc
kada zasere, nevalja zauvijek
on sere vec 4-5 tekmi zaredom...a imamo quaresmu i bilanistu(koliko god mi bilo tesko priznat) koji mogu uradit vise od njega trenutno
Inter boy
10-04-2010, 23:55
Atalanta nam je sad nada da cemo sacuvat prvo mjesto jer se i oni bore za opstanak da bar bude X, a za Bilan ce se pobrinuti Mihajlović :)
filip.sk
10-04-2010, 23:57
dje je onaj makedonac sa onim svojim pricama o svom sunarodnjaku...lik je katastrofa ne znam samo koji ga kurac forsira u zadnje vrijeme ka je totalno van forme...postenog pasa nije imao a svaku je akciju skoro zajebo...
Prva i jedina losa tekma za Pandev, ali kad vidis celi tim, sta su oni uradili? Svi su bili katastrofa, dali smo 2 gola, da ali kako... ako neko zasluzuje visoka ocenka onda je to Baloteli... Milito da nije promasio prazan gol mozda bi sada rezultati bio 3-0 za nas, ali niko ga nikad ne kritikuje Milito...
ja sam u chatboxu rekao da izbaci milita i ubaci arnauta
ali brate i pandev je bio katastrofa
milito je odradio svoje zabio je gol za izjednacenje...a ovaj apsolutno nista i to vec par tekmi zaredom
Ado525INTER
10-04-2010, 23:59
cesar los al ajde jos smno u igri FORZA ATALANTA
InteristaSA
10-04-2010, 23:59
sad nije u njihovim rukama..Inter ako bude zavisio od drugih dobro ce nahebat...jebala ih LP ako ce retardirana Roma ili Bilan usrani uzet scudetto..hebo to..smjesno..pitanje je koga li ce MOu sada okriviti za neuspijeh..Roma sutra prva..Atalanta smijesna nemogu se ni braniti a kamoli da ih pobijede...ode sve u k...c!!!
Grujinho
11-04-2010, 00:01
on sere vec 4-5 tekmi zaredom...a imamo quaresmu
ma daj kakav quaresma....trebao je on več davno otiči...
Inter boy
11-04-2010, 00:02
Ma sad ljudi više nije ni važno kako je tko igrao ovaj X ćemo Violama naplatiti tako što ćemo ih izbaciti za koji dan iz Kupa, a ja imam osjećaj da će Roma sutra pod pritiskom odigrat X jer nemaju oni mentalitet šampiona, važnije je u petak natrpat Jube i čekat da Lazio dobije Romu ;)
milito je odradio svoje zabio je gol za izjednacenje...a ovaj apsolutno nista i to vec par tekmi zaredom
da te pitam nesto, odnosno zamolim da ilustriras pozicije nasa 3 napadaca, hvala
ovo planiranje, mi cemo dobiti oni izgubiti, pricajte drugima, dovoljno sam vidio kroz ovaj mart i pocetak aprila
da je tako bilo, bjezali bi mi 20 bodova
Necu nista komentarisat,sasvim je nepotrebno...sve ste rekli.... ALI HUSKA koji crni Quaresma... Znaci da je tih 5 minuta toldo usao kao krilo vise bi uradili ...Znaci od quaresme nema goreg -.- uzme jadan loptu onu pa gnjavi,gnjavi...nebi ga vise ni na klupu zvao...onaj arnauto jadan mozda bi i uradio nesto
filip.sk
11-04-2010, 00:05
ja sam u chatboxu rekao da izbaci milita i ubaci arnauta
ali brate i pandev je bio katastrofa
Nisam rekao da nije bio katastrofa, ali celi tim je bio katastrofa...
A sta ako ga zabio kad je trebao??? Kad je imao 100% sansu???
I on zabija zatoa sto je jedini ko igra klasicni napagac, eto'o nemoze da dodje do sansu...
A jeste li vidjeli gde je igrao Pandev??? Igrao je spic? Poluspic?
Ili igrao je vezni igrac, nesto sto je igrao prvi put... nemoze da se covek snalazi na svaku poziciju..
da te pitam nesto, odnosno zamolim da ilustriras pozicije nasa 3 napadaca, hvala
ovo planiranje, mi cemo dobiti oni izgubiti, pricajte drugima, dovoljno sam vidio kroz ovaj mart i pocetak aprila
da je tako bilo, bjezali bi mi 20 bodova
znam na sto mislis...ali ni to ne opravdava ovakve partije pandeva
nemojte mi krivo shvatit da ja samo krivim pandeva svi su pdbacili...ali pandev ovako igra vec par tekmi
filipe, ne bih se slozio u vezi cijelog tima
a ovo koju poziciju igra, ja sam mu bas napisao prije tebe, pogledaj.. :)
filip.sk
11-04-2010, 00:10
Vidio sam dera, stavio sam ti thanks :)
Pa nisam bas ono bukvalno mislio... ali Milito je promasio sansu, zbog cesar smo primili gol, q da ga ne komentiram, eto'o nista posebno... Jedino Maicon, Baloteli, Muntari, Samuel su izigrali dobro... a za prvom golu gde je bio Chivu?
Komitski Đeneral
11-04-2010, 00:12
Julio Cesar ce nas kostati titule... Opet je zabrljao... Cijela ekipa je lose igrala, ali ipak smo imali 3 boda u dzepu...
chivu mislio o maxwellu :P nije ni lucio bio los
Etoo, najbolji, tu se ne slazem sa tobom da nije nista posebno
q, ne mos ga ocjeniti na osnovu 5min igre
nije neko mjerilo ali eto
http://inter.it/aas/partita/mc?idpartita=3827&C=pagelle&L=en
pa se cujemo...odo ja sad a vi se dobro ispisite :D
Julio Cesar ce nas kostati titule... Opet je zabrljao... Cijela ekipa je lose igrala, ali ipak smo imali 3 boda u dzepu...
alal ti vera, sve sto mos reci jeste okriviti golmana, a tre..r
filip.sk
11-04-2010, 00:17
Bjezi Huska :)
@Dera hmm..na pocetku svi su bili perfektni, ali posle prvi gol, nije imao niko sansu da uradi ista, ali ipak dobar gol...
@Huska, ne treba mi ocenke na druge za da znam ko kako je izigrao....
A reci mi da je pogodio Milito protiv Roma bili bi smo jos prvi, da je pogodio danas prvu sansu mozda bi bilo 3-0 za nas... ali vi to ne gledate, zasto?
mourinho
11-04-2010, 00:18
alal ti vera, sve sto mos reci jeste okriviti golmana, a tre..r
Evo Dera ode Murinjo u Real
Real Madrid [0 - 2] Barcelona
nije neko mjerilo ali eto
http://inter.it/aas/partita/mc?idpartita=3827&C=pagelle&L=en
pa se cujemo...odo ja sad a vi se dobro ispisite :D
pa covjece, ovde maicon katastrofa LOL!
filip.sk
11-04-2010, 00:25
A maicon je izigrao dobro...
Balotelli#45
11-04-2010, 00:29
po meni sneijder najbolji,odmah posle etoo i balotelli,milito pored gola imao je prazan gol i jos jednu 100% i mng promasuje u zadnje vreme,nismo mi tolko lose igrali i rezultat kad se pogleda protiv fiorentine u goste ne bi bio los al je trenutak los
Nocas je Milito ispustio dvije sanse..na jednu cisti maler a drugu je mogao mnogo bolje..drugi gol preglupo primljen,cak je i Zanetti mogao izbjegnut korner..nije dobro sto sad zavisimo od rezultata Rome
izgubili smo, necu kukati sad, vec paznju preusmeravma ka zelji za porazom rome...
Grujinho
11-04-2010, 01:10
Julio Cesar danas glavni krivac za poraz....mislim nisu ni igrači baš blistali, ali napravili su ono što su trebali...bili bolji na terenu, imali posjed lopte, preokrenuli rezultat, a onda ona velika greška Julia...ništa, sutra navijat za Atalantu i nadat se najboljem....
Pirate_Girl4
11-04-2010, 01:14
Ma joj, ne vrijedi sad govoriti o tome ko je kriv, izvukli smo 1 bod - a mogli smo nijedan, prema tome, i ovaj 1 bod je bitan. Kao što Ivan reče, pažnju preusmjeriti na sutrašnji poraz rome, i to je to........ Bit ćemo zadovoljni i remijem. :D
Večeras su svi pravili greške, nema igrača koji nije pogriješio, zato ne treba više govoriti ovaj igrač je najviše kriv.... bla bla bla.......... Dešava se, jbg............. Samo mogu reći, Forza Inter, idemo dalje! :nova:
Balotelli#45
11-04-2010, 01:36
izgubili smo, necu kukati sad, vec paznju preusmeravma ka zelji za porazom rome...
Julio Cesar danas glavni krivac za poraz....mislim nisu ni igrači baš blistali, ali napravili su ono što su trebali...bili bolji na terenu, imali posjed lopte, preokrenuli rezultat, a onda ona velika greška Julia...ništa, sutra navijat za Atalantu i nadat se najboljem....
kakav poraz vi spominjete neznam koju ste utakmicu gledali ??? :confused::confused:
Ma joj, ne vrijedi sad govoriti o tome ko je kriv, izvukli smo 1 bod - a mogli smo nijedan, prema tome, i ovaj 1 bod je bitan. Kao što Ivan reče, pažnju preusmjeriti na sutrašnji poraz rome, i to je to........ Bit ćemo zadovoljni i remijem. :D
Večeras su svi pravili greške, nema igrača koji nije pogriješio, zato ne treba više govoriti ovaj igrač je najviše kriv.... bla bla bla.......... Dešava se, jbg............. Samo mogu reći, Forza Inter, idemo dalje! :nova:
ma sutra atalanta dobija videcete i ovim bodom im odlazimo na 2 boda :D
ma daj bre sve je bilo super!!!!!!!!!!!!!!!
ubili smo ih 0:3 kao sto su mnogi pricaliii pre utakmice hahhahahahahahahaahhahahhha....HAOS
Grujinho
11-04-2010, 01:53
kakav poraz vi spominjete neznam koju ste utakmicu gledali ??? :confused::confused:
ma isto je to kao poraz...imali smo pobjedu u dzepu...ali evo nadam se da atalanta barem bod izvuce...
kao što CAX kaže, sve je to HAAAOOOSSSS!!!!!!!! hehe
P.S. No Motta, no music!!!! :)
jose je rekao onda da kada nisu iskoristili sansu, da i nece, da cemo do kraja biti prvi
sutra cemo vidjeti jel nas slagao :D
Jarane, ti si definitivno opsjednut lik Mourinhom...Jebo me svak ako ti ne bi sada potpisao da ne osvojimo nista 10 godna samo da si ti u pravu da je Mourinho karina.
Evo moj naklon Dera ti si bog, Mourinho je karina, samo prestani vise spominjati The Special One-a u svakom svom postu!
Sto se tice utakmice Pandev i Julio Cesar :down:
filip.sk
11-04-2010, 03:15
Jarane, ti si definitivno opsjednut lik Mourinhom...Jebo me svak ako ti ne bi sada potpisao da ne osvojimo nista 10 godna samo da si ti u pravu da je Mourinho karina.
Evo moj naklon Dera ti si bog, Mourinho je karina, samo prestani vise spominjati The Special One-a u svakom svom postu!
Sto se tice utakmice Pandev i Julio Cesar :down:
Lol, nije mislio na Jose Mourinho :D
Pogresan citat
Editovo sam post :D
lagano smo od sutra drugi.jbg.al vraticemo mi to prvo mjesto vrlo brzo.sto se tice utakmice i nije bilo tako lose,vodili smo al onda jedna glupa greska nas je kostala pobjede...najbolji definitivno Eto'o,koliko taj covjek radi za ekipu to je nevjerovatno.Milito po meni krivac najveci uz Cesara,jer je morao zabit ono u 3.min i onda bi bila druga utakmica.prije tekme sam napiso da Pandev mora nes uradit il mu je klupa,mislim da je vrijeme da malo i on odmori a ono govno Balotelli dobije sansu od prve minute.sad malo sumnjam u scudetto,al ipak mislim da mi to uzimamo.Forza Inter !
Ado525INTER
11-04-2010, 13:22
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZpAZluAyrMbWfhGq&tmpl=coranto_ita_news
Pomoćni sudac "proslavio" pogodak Fiorentine
Inter boy
11-04-2010, 13:31
Ma JM je bio u pravu protiv nas je cijela Italija,pa na sve nacine nas pokušavaju sabotirati i gura se Roma da bude prvak
bitno je da sudije nisu uticale na rezultat,a to sto je slavio njemu na dusu...sami smo sebi krivi sto nismo pobijedili,nikako nije krivac sudija koji je proslavio go
http://edicola.corrieredellosport.it/newsmem/corsport/prima/nazionale_prima.jpg
http://www.gazzetta.it/primapagina/images/prima_pagina_grande.jpg
Balotelli#45
11-04-2010, 13:57
SRAMOTA,on ne samo da je pomocni nego je cesto i glavni sudija
Tih sto ti Samire volis da provociras sa svojim postovima!!ne znam sta ostavljas slike kad se tebe to i ne ticeee,prati barselonu covecee,nemoj ovde da podjebavas,na foru(nista necu da vam kazem,samo cu da vam ostavim slike),ae iskuliraj vise!!!!:zastava:
Ti mora da imaš neke duboke komplekse kad te naslovnice novina provociraju... ;)
ma ti si kompleksas teski koliko ja vidim,cim navijas za barsu,to je dovoljnoo!!a i koji kurac ti ima da izbacujes slike i to namerno,jedva si docekao koliko vidim!!!
ali ne vredi maloumnom pricati!!!!
ne bi me cudilo da i sud bude na moggijevoj strani, samo da nas ukopaju nenu im nenu im :D
Quaresma#7
11-04-2010, 14:48
Danas su se mediji razpisali oko stranskog sudije koji bi stisno šaku u zmagovitom smislu kad je Fiorentina dala gol za 2:2. A Mourinho je odmah na njega planuo :D
Inter boy
11-04-2010, 14:59
Mislim ako osvojimo ove godine naslov da ce mi biti najdraži jer ćemo da razočaramo spisak onih koji su kontra nas sudijsku organizaciju,Romu,medije, Moggia, Jube,Bilan, itd....
Komitski Đeneral
11-04-2010, 15:37
Sramotno sta nam se radi.. Nije ovo nikakav alibi za sinocnji kix, ali ovo je nezapamceno.. Pritisak je sa svih strana... Kad ovo vidim, tacno se zapitam da li mi mozemo uzeti tu titulu... Nego, ima li dje snimka te fukare sudijske?
joj jeste se vi nadovezali na sudiju...j vas sudija...nek slavi koliko god hoce...ma nek pali baklju ako hoce....kakve to veze ime...bitno je kako mi igramo....
Komitski Đeneral
11-04-2010, 16:58
Kakve veze ima sto sudija slavi gol? Pa nevjerovatno...
i sad smo naravno drugi!!!!!!haos!!!!!!ali ne moze roma do kraja da izdrzi verujte mi!!!!!!verujmo u nas INTER i bice nasa titula do kraja!!!!!!
joj jeste se vi nadovezali na sudiju...j vas sudija...nek slavi koliko god hoce...ma nek pali baklju ako hoce....kakve to veze ime...bitno je kako mi igramo....
hulle ..ako sudija slavi to znaci da je subjektivan prema nekoj ekipi i to odmah dovodi u pitanje koliko je korektan u sudjenju
Balotelli#45
11-04-2010, 20:29
niko nije spomenuo nepotrebno seckanje igre,nekoliko faulova nad freyom koji nisu postojali,mi imamo cistu kontru on nama sudi faul i sl. to je dovololjno da nas potpuno omete a da je mogao pa svirao bi penal prvom prilikom za fiore ili onaj linijski bi mahao ofsajd kad i nije(jednom je i bilo kad je Balotelliju isla lopta)
de samo recite jel sudija zabijao golove?????
jel sudija ponistavao golove????
jel sudija nama dao crvene kartone?????
hvala
hvala
hvala
stvarno mi nije jasno kako ste naivni...svu paznju ste okrenuli na sudiju a niko ne govori o tome da smo u zadnjih 10 utakmica osvojili samo 13bodova samo 3 pobjede protiv Livorno, Bologna i Udine.....
jel i zato kriv ovaj sudija za kojeg je murinjo rekao da je slavio pogodatk viola (Mourinho allegedly spotted Ayroldi making a fist as if to celebrate Per Kroldrup’s goal)???
a znate li zasto je on to uradio? ....radi juventusa? milana? rome? ne ne i ne
radi murinja s kojim je u svadji vec duze vrijeme...on nas nije ostetio...nije ni to njegov opis posla al je nevjerovatno kako vi samo padate na te stvari....covjek nije utjecao na igru...
jel on kriv sto smo primili golove...nije....jel kriv sto nismo zabili...nije
jel kriv sto smo prokockali ogromnu prednost...nije
pa koji vam je k.... onda....
o5 kazem...to nije dio njegovog posla ali svaliti sada na sudiju sto je roma na korak do titule je stavno besmisleno
zato je hulle sudija dodijelio aut za njih nakon kojeg smo primili gol
http://www.youtube.com/watch?v=ROWeuYIppWQ
a aut je bio nas...nije neka utjeha ali eto
Quaresma#7
11-04-2010, 23:07
Jebote al ima sad otvorenih tema Fiorentina : Inter neznam u koju da pišem :D
Komitski Đeneral
12-04-2010, 01:11
de samo recite jel sudija zabijao golove?????
jel sudija ponistavao golove????
jel sudija nama dao crvene kartone?????
hvala
hvala
hvala
stvarno mi nije jasno kako ste naivni...svu paznju ste okrenuli na sudiju a niko ne govori o tome da smo u zadnjih 10 utakmica osvojili samo 13bodova samo 3 pobjede protiv Livorno, Bologna i Udine.....
jel i zato kriv ovaj sudija za kojeg je murinjo rekao da je slavio pogodatk viola (Mourinho allegedly spotted Ayroldi making a fist as if to celebrate Per Kroldrup’s goal)???
a znate li zasto je on to uradio? ....radi juventusa? milana? rome? ne ne i ne
radi murinja s kojim je u svadji vec duze vrijeme...on nas nije ostetio...nije ni to njegov opis posla al je nevjerovatno kako vi samo padate na te stvari....covjek nije utjecao na igru...
jel on kriv sto smo primili golove...nije....jel kriv sto nismo zabili...nije
jel kriv sto smo prokockali ogromnu prednost...nije
pa koji vam je k.... onda....
o5 kazem...to nije dio njegovog posla ali svaliti sada na sudiju sto je roma na korak do titule je stavno besmisleno
Kad se obracesh nekom, onda mu se obrati imenom, da bi taj neko znao da li da ti odgovori ili ne... Ja hocu jer radis ono sto i uvijek... Zamjenjujesh teze i izvrcesh cinjenice...Tvoja prica kraja nema... A ni pocetka bogami, no eto... Jedini ti znash pravu istinu...
Osjecam se toliko neprosvijetljenim kad citam tvoje postove - od tebe uvijek nesto novo saznam... Kako razvijash tvoju teoriju, ona sve zamrshenija i tezha za shvatiti... Murinjo je paklenu zavjeru skovao protiv nas... Ti i tvoje teorije zavjere... Kako koja - sve dosadnija i dosadnija...
Probaj nekad procitiati sta drugi ima da kaze. Probaj procitati moj post i racionalno shvatiti njegovu poruku. Jasno sam rekao da to sto se desili nije nikakav alibi za gubitak bodova. Kao da sam znao da ce se neko sa neelasticnim mozdanim vijugama naci da tumaci sta je pisac htio reci. Nego srecom,vrlo sam jednostavno i nedvosmisleno prokomentarisao jednu nesvakidasnju cinjenicu koja se desila - Sudija se radovao postignutom golu - paradoksalno, zar ne?!
Pozdrav...
Odmah da napisem da me vise ova tema o sudiji ne zanima ..
Hulle ..izvrnuo si vecinu nasih rijeci, svi mi znamo kakva je situacija na tabeli, kakva je nasa forma, igra i ostalo. Sto je bitnije ..ne moras nam ti dokazivati kolike smo naivcine, niti je potrebno da znas koji ili kakav nem je k ...
Komitski Đenerrale ..Hulle jest izvrnuo ono sto smo Inter_boy, Vanja, ti i ja napisali ..ali nije pisao o nama osobno, cak je koristio mnozinu kroz cijeli svoj post (sam si to primjetio)
Za razliku od tebe koji si polovinu svog posta iskoristio na osporavanje Hulleta: na njegove teorije, prosvijetljavanje (ironicno naravno), njegovoj jedinoj istini, racionalnom shvatanju i neelasticnim mozdanim vijugama ..
Ono sto je bitno:
Nemam nista protiv bilo koga na ovom forumu, pa ni tebe koji nisi jedini koji se svadjao ..
Za razliku od nekih koji nekada (kao vi sada) nisam na ovom forumu kako bih dokazao svoju inteligenciju, misljenje, moc pisanja, poznavanje Intera ili sta vec. Tu sam da se odmorim od obaveza, da se nasalim i da uzivam pisajuci o Interu ..
Ne zelim glumiti nekog sveca, niti naivca i dobro znam da je veca vjerovatnoca da ce doci do jos jedne rasprave, prije nekog izvinjavanja ..ali eto ..:)
Ovo nista mi uopste ne bi smetalo da nisam svjedok Maurovog napustanja, kao i mnogih drugih ..a svi oni navijaju za Inter.
I zamislite te ironije, ne raspravljamo se o nacijama, vjerama koje su nam razlicite ..a jesmo oko Intera koji nam je zajednicki svima.
I hoce li iko ostati?
Normalno da cemo da raspravljamo o Interu,zato i postoji ovaj forum,svako ima svoje misljenje i moze da kaze sta hoce, zbog toga i dolazi do sukoba,necu sigurno da raspravljam o tome sta si ti ili bilo ko drugi jeo za dorucak!!ne razmislja ovde svako kao ti.neko voli muntarija,neko voli pandeva,neko voli milita,neko mrzi pandeva,neko muntarija, itd itd!!!!i sta sad ja i ti treba da razgovaramo i da me ti ubedis sta valja a sta ne!ako ja ne volim npr muntarija,sta sad,ne mozes ti da me ubedis da ga zagotivim,pa nema sansee!!!!svako ima svoje misljenje i to je to!!!!
Iznesi ti svoje misllenje ..to je sasvim uredu, ali poenta je da ga ne nameces drugome tako sto ces uzdizati sebe a spustati drugog (nekada i uvredama)..
Npr. ja volim Muntarija ..a kad ga neko napada ne kazem mu da mu je inteligencija ravna broju cipela (jedan od primjera)
ma to pametni Adriano10, koji je imao i nacionalisticke ispade koliko se secam...
da li ste znali da je ovaj sudija sto je slavio, isti onaj sto je prijavio psovku maicona, sto su nasi negirali, i maicon nije igrao par utakmica zbog toga
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.