View Full Version : Inter - CSKA
mislim da nisam poranio :) utakmica je za nekih 10 dana...a do tada imamo jos dvije u prvenstvu...
Mer 31 Mar 2010, 20:45
Champions League Inter vs. CSKA Mosca
ovakav zrijeb moze biti mac sa dvije ostrice :) ali mislim da ce ekipa maksimalno ozbiljno uci u ovaj mec i da nece podcjeniti protivnika...
zbog pretrpanog rasporeda mislim da je najbolej da ako postoji sansa vec u prvoj utakmici zavrsimo vecinu posla, i da mirno sacekamo revans...
cska je bio malo grub na recima, trebali bi im zapusiti usta :D
pa znate kako...takvi komentari su i dobri...ako su i oni zadovoljni sto nisu dobili arsenala ili barselonu onda znaci da se mozda malo opuste...a ovi se nasi napale da im pokazu ko je gazda :)
Evo nama CL aBd u srijedu pobjeda pa da malo rasterecenije putujemo u Moskvu...ponovo ocekujem go Eto'oa jer se on rodio za ovako vazne utakmice i CL. Forza Inter !
srijeda je blizu...kako bi nam dobro dosla neka osjetnija pobjeda...jeste da je nezahvalno to traziti jer da cska nije dobra ekipa ne bi bila tu gdje je...ali da damo makar 2 gola..i ne primimo nista bilo bi idealno
Bas to..rezultat 2:0 bi bio super!
evo kako je do sad bilo..kada smo sa njima u grupi bili
07/11/2007 Inter - CSKA Moskva 4:2
23/10/2007 CSKA Moskva - Inter 1:2
sto se mene tice moze nije niakkav problem da opet isto bude :D
Ivane....grupa je jedno...cetvrtfinale vec nesto drugo...ulog je velik...pitanje je koliko ce uospte biti golova...na obije utakmice...meni nesto djeluje nestvarno da moze biti preko 2-3 gola po utakmici
guro to je huska napisao :D ja sam napisao da se mora pobediti :P
Prenos na Arenasport 4!!! Koju ja ovdje nemam, plakaću.
guro to je huska napisao :D ja sam napisao da se mora pobediti :P
izvinjavam se :)
sto se tice prenosa...nekako se treba snaci za ovu prvu...druga bi vec trebalo da ide direktno...sobzirom da se igra ranije...zbog razliek u vremenu
PazzaInterista
29-03-2010, 15:51
Šta se igra ranije??
mourinho
29-03-2010, 16:24
Zna li neko za kakav streaming?
pa obicno su utakmice koje se igraju u Rusiji u 18 ili 18:30...tako nesto ako se ne varam...vjerovatno ce i sad biti tako.....a ni na sajtu intera jedino kod te utakmcie ne stoji vrijeme odigravanja
PazzaInterista
29-03-2010, 16:46
Isto je vrijeme
Internazionale 20:45 CSKA Moskva
info: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/season=2010/round=2000030/match=2000479/index.html
Balotelli#45
29-03-2010, 17:03
ma bet 365 B-)
Grujinho
29-03-2010, 17:12
Isto je vrijeme
Internazionale 20:45 CSKA Moskva
info: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/season=2010/round=2000030/match=2000479/index.html
guro misli na drugu utakmicu u Moskvi! znamo svi, da je ova u 20:45 :)
PazzaInterista
29-03-2010, 17:21
Aja lol :D izvinjavam se!
Grujinho
30-03-2010, 01:56
Aja lol :D izvinjavam se!
ma ništa, svi griješimo:)
što se tiče utakmice...glavni zadatak bi nam trebao biti, ne primiti pogodak, a naravno pokušati i pobijediti pri tome...
InteristaSA
30-03-2010, 13:04
Nesmijemo primiti gol to je sigurno a ako se misle vaditi u drugoj tekmi bice zahebano jer ipak su to Rusi...nema laganih bodova..
Quaresma#7
30-03-2010, 13:54
Ja očekujem 3:0 za nas :D nebi smelo biti prevelik problem za naše. :)
mourinho
30-03-2010, 15:15
Bitno je da pobijedimo bez primljenog gola, nadam se da ce se to i desiti.
Samo da pobijedimo,bilo kakva pobjeda ce bit dovoljna,jer u Moskvi sigurno necemo izgubit...
---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 15:37 ----------
sudi nam englez Howard Webb...a onaj mali smrad opet nece bit pozvan za utakmicu.:D
evo pozvanih :
Golmani: JULIO CESAR, TOLDO, ORLANDONI.
Odbrana: MAICON, MATERAZZI, SAMUEL, CHIVU, CORDOBA, ZANETTI.
Sredina: CAMBIASSO, STANKOVIC, SNEIJDER, MUNTARI, MARIGA, QUARESMA.
Napad: PANDEV, ETO'O, MILITO, ARNAUTOVIC
ubjedjen sam da ce nam balo(telli) biti ona prevaga i da ce nam on donijeti lijepu prednost pred revans :crazzy:
uglavnom samo da ne igramo sa rombom u sredini...jer u zadnje vrijeme nas nikako ne ide u toj formaciji...Q-M-E napad i to je to :D
Enfant Terrible
30-03-2010, 21:40
Našao sam ovaj klip na youtube.com, i mogu reći da je najbolji što sam gledao u posljednje vrijeme. Toplo preporučujem da pogledate.
http://www.youtube.com/watch?v=l5eGiGvyj3M&feature=player_embedded#
mourinho
30-03-2010, 22:32
Odličan klip! Kakvi prevaranti, kad ovo gledam sad ne mogu vjerovati da su se ove stvari mogle desavati.
PazzaInterista
30-03-2010, 23:24
Ide li iko u milano sutra?
Grujinho
30-03-2010, 23:56
Ide li iko u milano sutra?
ja idem na polufinale, ako prođemo naravno...bio sam ubedjen da ču iči več sada, ali kad sam video da smo dobili CSKA rekao sam ne...
mislim, ako idem hoču da gledam pravi spektakl...nadam se da čemo proči, pa onda idemo na Arsenal/Barcelonu i ja idem na meazzu sigurno...
ti bas mislis da mozes da nadjes kartu za polufinale!!!hehe:D
moze se karta naci za svaku utakmicu samo na vrijeme...jer ne smijes ni minutu kada krenu u prodaju zakasnit je to je 1-2 sata i karti vise nema...a onda na crno...ali to bolje ne kupovat :D
ima kod mene.... 499eura.....hos nes hahahahaha
veceras pobjeda 2-0 minimalno
Grujinho
31-03-2010, 14:08
iči ču preko agencije slovenkse...oni imaju ulaznice rezervirane....
ja sam bio u italiji sad kad je igrao inter u kupu sa jubentusom i nije imala karta ,samo pri dnu 130 evra a te pare naravno nisam imao i karte za fun club!!!a otisao sam taj dan kad su se pustile u prodaju,ali k.... :D
a stadion je bio polu prazan tada...ako se dobro sjecam???
Quaresma#7
31-03-2010, 15:00
Kod nas postoje agencije koje se bave time i vode te na utakmicu ;)
znam ja to,ali sam kod burazera u veroni,nisam bio u srbiji!!!!i guro sve ja to znam ,ali nije to tek tako,kako ti mislis,zato sam posle otisao da gledam Inter-Sampa...
Hulle, sta ba 2-0, ako dobijemo 1-0 ja cu biti presretan!
Na pricu Josea da CSKA igra dosadan i los fudbal, njihov trener je odgovorio: Gledao sam ih protiv Cagliarija, i moram priznati da oni igraju jos gore! Pogledajte sa kakvom ja ekipom radim, a on sa Chelseajem nije uspio da osvoji LP. hahaahahaahhahaha - nas buduci trener :D
http://cache.daylife.com/imageserve/09ud4lhdkcfzi/x250.jpg
lik skinuo ramosa sa trenerske pozicije ;)
ali na kraju je priznao: Istina, Inter je jaci i favorit je, ali njihov trenutni trener treba da skrati jezik kao sto je to uradio u Serie A.
inace poznat je po zahebancijama tamo u rusiji, pa mu vjerovatno ne pase konkurencija, a nema sta ni da izgubi, osim koje parice da dobije od abramovicha, koji mu je i rekao da ga malo provali
PazzaInterista
31-03-2010, 16:03
"Something grey about their path in the Champions League? If two of their players go to the antidoping (after last November's match against Manchester United) and they find a substance that is not permitted in the Champions League, then there's something grey."
da da, vjerovatno je na to odgovorio, inace neki kazu da je kao mlad bio glasnogovornik nekog boksera, pa je po tome poznat sa provokacijama ono: ma kakav on, pi-ka, razbit cemo ga :D
PazzaInterista
31-03-2010, 16:15
http://www.pfc-cska.com/files/images/press/5634/3.jpg
Ovi izgleda dosli na shoping u milano ehehehe :D
ma samo da mi ovo veceras pobijedimo...previse smo svi potcijenili CSKA,nadam se da nam se nece obit od glavu ova nasa samouvjerenost je svi nas vide vec u polufinalu.mada imamo jednog od najboljih trenera koji ce sigurno znat motivirat ekipu za ovakvu utakmicu...FORZA INTER :nova: :nova:
ja bih volio da odu punog gola do vrha...a ne torbi :)
filip.sk
31-03-2010, 17:55
Od sigurne izvore mogu reci da cemo igrati sa 4-3-3 formacija :D (Eto'o, Milito i Pandev u napadu) i da cemo napdnuti od prvog minuta :P
Inter boy
31-03-2010, 19:05
večeras očekujem pobjedu i nadam se već večeras ovjeravnju prolaska u polufinale .... Forza Inter
Komitski Đeneral
31-03-2010, 19:18
Ocekujemo svi pobjedu... Naravno, CSKA je zajebana ekipa, dolaze iz sjenke i vrebace oni svaku mogucu priliku da nam zagorcaju zivot... Nemaju ti momci sta da izgube, a od takvih me uvijek najvise strah... Nadam se da ce nasi momci umjeti da se nose sa ogromnim pritiskom i imperatiom koji im je nametnut pred ovu utakmicu, ali ne sumnjam da cemo nocas izvuci pozitivan rezultat pred revans... Forza Inter!
eXoDuS1993
31-03-2010, 19:26
Nadam se pobjedi.Vec neko vrijeme se vidi da su Moratti i Mou vise usredotoceni na Ligu Sampiona nego na Scudetto , nadam se da ce to uroditi plodom.Treba samo uci u igru , ne misliti ''ma lak je to protivnik''....Forza Inter !
Komitski Đeneral
31-03-2010, 19:34
Nadam se pobjedi.Vec neko vrijeme se vidi da su Moratti i Mou vise usredotoceni na Ligu Sampiona nego na Scudetto , nadam se da ce to uroditi plodom.Treba samo uci u igru , ne misliti ''ma lak je to protivnik''....Forza Inter !
Mali off, ali sve pohvale na avataru! Vrh je! Ovo si ti na slici?
eXoDuS1993
31-03-2010, 19:35
Hvala :) Da , ja sam na slici , inace radim u Photoshopu , i jedan dan sam dosao na ideju da jedan takav avatar napravim ;)
Jos malo informacija:
- nakon sto je preuzeo ekipu, novi trener ih je odmah doveo do 1/4 finala LP
- nas stadion dosta lici njihovom
- pomocni trener mu je legenda kluba, tako da su igraci u odlicnom duhu
- na nasu stranu ide statistika.. kada smo ih pod vodstvom mancija dobili oba puta u grupnoj fazi
eXoDuS1993
31-03-2010, 19:38
Jos malo informacija:
- na nasu stranu ide statistika.. kada smo ih pod vodstvom mancija dobili oba puta u grupnoj fazi
Pa ne znam koliko je bitno sto nas stadion lici njihovom , kad je kod njih umjetna trava....Mislim da nam to predstavlja jedan od problema sto se tice gostovanja.
ne, nismo se razumjeli, zbog atmosfere
sta sam jos zaboravio reci, ne treba zaboraviti da su oni dobili Sevillu u Spaniji, a znamo kako mi igramo sa spancima lol
http://www.pfc-cska.com/files/images/press/5634/3.jpg
Ovi izgleda dosli na shoping u milano ehehehe :D
niste citali novosti ..
nista od ove dvojice ..
ovaj lik iza njih na slici nosio noz u svOm lijevom rukavu i zbo ih obojicu na sred ulice ..
a bas ga je dobro sakrio :D
eXoDuS1993
31-03-2010, 20:03
Evo kako je to izgledalo u sezoni 07/08 :)
http://www.youtube.com/watch?v=PNuGvHP5PfM
Od sigurne izvore mogu reci da cemo igrati sa 4-3-3 formacija :D (Eto'o, Milito i Pandev u napadu) i da cemo napdnuti od prvog minuta :P
quaresma kakav pandev :P
P.S ja jos uvek ne verujem da igramo 1/4 :P
Jos malo informacija:
1-dzaba im imamo boljeg trenera
2-vec ti je momak odgovorio i tu smo bolji
3-i kod nas je pomocni trener legenda kluba i medju igracima vlada sjajna atmosfera bolja nego ikad u posljednjih nekoliko godina
4-to si ti vec rekao
:P :D
eXoDuS1993
31-03-2010, 20:28
1-dzaba im imamo boljeg trenera
2-vec ti je momak odgovorio i tu smo bolji
3-i kod nas je pomocni trener legenda kluba i medju igracima vlada sjajna atmosfera bolja nego ikad u posljednjih nekoliko godina
4-to si ti vec rekao
:P :D
3.Osim Balotellija , koji ce i ovu tekmu pratit s tribina. Cao Mario :byebye:, nadam se da neces biti daleko da mozes vidjeti kako to Eto'o i Milito rade
filip.sk
31-03-2010, 20:31
quaresma kakav pandev :P
P.S ja jos uvek ne verujem da igramo 1/4 :P
Videces :)
Imam ja svoih izvora u Milano :D
OFFICIAL:
4-2-3-1
Cesar
Maicon - Materazzi - Samuel - Zanetti
Stanković - Cambiasso
Eto'o - Sneijder - Pandev
Milito
filip.sk
31-03-2010, 20:49
OFFICIAL:
4-2-3-1
Cesar
Maicon - Materazzi - Samuel - Zanetti
Stanković - Cambiasso
Eto'o - Sneijder - Pandev
Milito
Rekao sam da ce igrati svih trojca !!!!
Ivane ??? :D
Grujinho
31-03-2010, 21:26
dobra formacija... naravno ide se na pobjedu
---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:23 ----------
žao mi je samo, da nema Lucia i velikog Thiaga Motte...ali imamo igrače, koji jih mogu zamijeniti
Balotelli#45
31-03-2010, 21:33
de ce da gledate???
Enfant Terrible
31-03-2010, 22:33
Gleda li ko, kakvi smo? Ne mogu uhvatiti stream malo me net zeza...
mourinho
31-03-2010, 22:34
Daj link za streaming
imamo inicijativu...cska nije napravio nista...uglavnom se igra na njihovoj polovini..ali ni mi nismo nesto pretjerano konkretni...nemamo zavrsnicu
filip.sk
31-03-2010, 22:39
evo vi stream: http://atdhe.net/16412/watch-inter-milan-vs-cska-moscow
Neznam kolko je dobar, ja gledam na satelitsku :)
Prvo poluvreme nismo imali neku 100% sansu, ali imamo igru i posed lopte...
Krasic i jos jedan defanzivac na CSKA nece igrati u revansu...
Nadam se da cemo u drugo poluvreme dati bar jedan gol...
InteristaSA
31-03-2010, 22:46
Neigra uzvratnu Aldonin i Krasic..bitno je da Krasic neigra on im je najbolji igrac..dobro je dobro :D:D:D
mourinho
31-03-2010, 22:47
svaka cast Filipe!
Quaresma#7
31-03-2010, 23:00
Misle li oni dati gol :D
PazzaInterista
31-03-2010, 23:39
Dobro je moglo smo i koji vise gol ne bi bilo losa al hajde sta je tu je idemo dalje forza inter!
novi GRANDE INTER
koja partija....koje izdanje igraca...jednostavno presavrseno...rusi mogu zahvalit bogu i akinfejevu sto nisu primili 5 komada
eXoDuS1993
31-03-2010, 23:41
Mogli smo zabiti 4-5 komada , danas je CSKA imao srece.
Forza Inter Idemo dalje !
Super rezultat,idemo u polufinale sigurno :D FORZA INTER :nova: :nova:
verma_interista
31-03-2010, 23:46
Odlicno!
Najbitnije da nismo gol primili ,a mogli smo im mrezu napuniti do vrha ,imaju odlicnog golmana ,igrac utakmice :D,svejedno lagano ce se ovo proci ,mada smo mozda mogli ranije krenuti agresivnije ,svejedno dobro je .
Malo mi je nalogicna izmjena u zadnjoj sekundi utakmice ,nije imala smisla nikakvog ,i mozda je mogao osvjeziti napad sa Quaresmom ,ali sta je ,tu je.
Nas najbolji igrac u ovom duelu ,po meni je Maicon bio ,a odlicno su odigrali Stankovic ,Cambiasso ,Materazzi ,i Milito naravno..
sta ba 2-0, ako dobijemo 1-0 ja cu biti presretan!
ma ko zna zna :)
nije samo hulle ocekivao visok rezultat, neki su ocekivali i vise od 2-0
imam utisak da igraci igraju za dvije klase bolje u LP nego u prvenstvu...pa da smo ovako odigrali protiv rome ni oni njihovi vucici im nebi pomogli...ali eto nadam se da ce od sada ovako igrati i u prvenstvu
sta nam znaci raspolozen deki to nije normalno on i sneijder u kombinaciji igraju strasno...i jos im pridodas sve boljeg i boljeg maicona i to je to...i veceras sjajni pandev uz milita naravno ubicu...ma kazem vam ja ovo je novi GRANDE INTER...doslo je vrijeme da svi kleknu pred nama :D
dera mogao si se obrukat tom prognozom ko nikad...a to zahvali akinfejevu :D
Quaresma#7
31-03-2010, 23:51
Dobro je kolko tolko. Pobedili smo minimalnom pobedom i nismo primili gola što je najvažnije. Motta i Lucio se vračaju što je super za Ruska vremena i njihove umjetne trave. A kod njih če faliti Krasič i ondaj Aldonin.
Šteta što jim bar nismo još jednog uvalili tako bi bilo puno sigurnije. Ali šta je tu je.
Balotelli#45
31-03-2010, 23:54
hahaha a jel ste videli suteve ??? 25 od toga oko 11 u okvir gola ,jedno 5-6 sto postotne ili sto je akinfeev skinuo nenormalno....stvarno nikad nisam gledao bolji inter sa vise sansi,stisli smo ih ko viktorije da smo igrali ,samo ih je bog spasio da ne popiju petardu
GRANDE INTER,FORZA RAGAZZII
Grujinho
01-04-2010, 00:01
Zaslužena pobjeda...mogli smo jih dokrajčiti sa još par komada u njihovoj mreži...ali osnovni cilj je postignut, dakle pobjeda brez primljenog pogodka...
prvo poluvrijeme tu i tamo...ali zato u drugo smo ih stisli totalno....previse prpustenih prilike, steta sto nije usao jos makar jedan...ovako opet moramo oprezno da udjemo u revans...zima...vjestacka podloga...
u svakom slucaju perfektan inter koji je odigrao od pocetka do kraja pozrtvovano...eto do kraja nisu posustali sto me iznenadilo...
jos samo da ovakvu igru prenesemo i u ligu...i to je to...seria a je nasa onda sigurno...
zadovoljan sam veoma igrom ..ali mi smeta slaba realizacija ..protiv chelsea i rome je bilo slicno ovome, ali sada me pocinje zabrinjavat
filip.sk
01-04-2010, 00:11
ma ko zna zna :)
nije samo hulle ocekivao visok rezultat, neki su ocekivali i vise od 2-0
Dera imali smo sanse da bude i 4-0, tako da ocekivanja su bili realisticni po tome...
zadovoljan sam veoma igrom ..ali mi smeta slaba realizacija ..protiv chelsea i rome je bilo slicno ovome, ali sada me pocinje zabrinjavat
Nemoze da svaku loptu udje...
Sve u svemu dobra igra, puno sanse(to mi se svidjelo) i odlican tim...
A da vas pitam nesto... Jel neko video Cesar?
A da vas pitam nesto... Jel neko video Cesar?
ili protiv koga smo mi igrali...kako sam primjetio po dresovima mislim da je cska a opet nisam siguran :D
kad ni Murinjo nije ustao sa klupe :) ....onako se ne ponasa ni kad igram osa Livornom ;)
Oni su imali samo dalekometne suteve, nista nisu uradili. Mi odlicno odigrali, ali sto je mozda i neobicno za nase napadace u odnosu na broj sansi mal broj golova. Tacnije realizacija nam je bila uzas. Takodjer, drago mi je da je Deki konacno proigrao, sto se ostalih tice, bili su na nivou osim realizacije napadaca koji su mogli napuniti mrezu moskovljana. Nadam se samo da nas ovo nece kostati u revansu...
Sto se njih tice, oni su u revansu bez Krasica koji je jedini nesto uradio tako da, ako budemo ovako odigrali (a pitanje je kako cemo obzirom da igramo toplo-hladno cijelu sezonu, a u Rusiji je hladno :D) ne bojim se za prolaz.
Svi hvalite Interovu igru ..sto je sasvim uredu, ali ne trebate omalovazavati CSKA sto Cesar nije vidjen ..ipak je bilo ocigledno da su Rusi dosli da se brane. Ja ocekujem potpuno drugaciju igru od njih i sigurno ce biti tesko ..
Steta sto ne dobismo 2:0 ali valjda ce i ovo biti dovoljno..moramo tamo zabiti bar 1 ;)
mourinho
01-04-2010, 00:59
Odlicno smo igrali, jao, trebalo je biti 7:0. Bojim se da nam se promasaji ne obiju o glavu u Rusiji. U svakom slucaju ako budemo igrali ovako, nema brige. Forza INTER!!!
ocekivao sam 2-0 al et da je bilo vise koncetracije moglo je al i ovak sigurno idemo dalje jer cska je ocajna ekipa i zaista mi nije jasno kako su se oni uopste plasirali u LP a kamoli dogurali do 1/4
Komitski Đeneral
01-04-2010, 01:29
Bravo! Upravo onako kako sam se nadao. Rusi nijesu shansu stvorili, mi jesmo masu njih ali ipak ostaje zal sto nijesmo uvalili jos koji. Ipak, stvorili smo kapitalnu prednost pred revans, i ako odigramo ovako ozbiljno i angazovano kao veceras, polufinale ne dolazi u pitanje... Sve u svemu, svaka chast momci! Na kraju sam pomislio upravo ono sto je i Murinjo rekao nakon utakmice - Ovaj tim nema vise psiholosku barijeru kad je CL u pitanju... Idemo sad dalje! Forza ragazzi!
Balotelli#45
01-04-2010, 10:14
nije da nemamo psiholosku barijeru vec bolje igramo u Ls nego u Serie A 10 put sto nije bio slucaj do ove godine
ma ne brinem se ja za uzvrat nimalo jer nema im krasica i aldonina dvojice im najboljih igraca uz akinfeva :D
ako budemo i tamo igrali upola kao sinoc i samo da napadaci namjeste nisanske sprave to je to...petarda im ne gine :D
Inter boy
01-04-2010, 12:53
Ma prolazimo 100% pa sinoc je trebala biti petarda sta smo sve ispromašivali i ovaj rezultat od 1-0 je odličan
Odlicna partija nase masinerije :D Zadovoljan sam rezultatom i ubedjen sam u prolaz nasih :D svi igraci su bili na nivou
Quaresma#7
01-04-2010, 18:39
Šteta što nisu bar još jednog uvalili da je bilo bar 2:0 bilo bi lakše. Ali možda je ovako i bolje naši če biti oprezniji i neče se previše opustiti kao uvek.
sto se vi lahko nalozite ..lakse malo s tim prognozama da prolazimo. Ja to izbjegavam otkad sam nas samouvjereno proglasavao pobjednicima protiv Villareala, pa su mi se ljudi kasnije smijali ..
Najbolje ..idemo tiho i opusteno do trofeja
drugi tim igrao vs villarreala :D
InteristaSA
01-04-2010, 23:01
drugi tim igrao vs villarreala :D
Nemoj tako..momak je upravu..vecina misli da smo vec u polufinalu..bice hebenije nego protiv Chelsea u Londonu..eto zapamti sta sam ti rekao.jer nece imati pristup kao protiv Chelsea..prvu tekmu sprdaju se ispred gola..kao na treniingu.U utakmici ovog nivoa prava ekipa nesmije fuliti skoro 10 100%-ih prilika..vidjeces nema hajebancije sa Rusom.vjeruj mi:D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.