View Full Version : Novosti
evo posto je dera odobrio ovdje mozemo pisati novosti o nasem klubu
eto mauro sad pucaj :)
CurvaNord69
07-02-2009, 14:38
Evo na ifc vidim da su rasprodane karte i za M-U i za ACB
konacno i meazza ce jednom bit puna ove sezone
CurvaNord69
07-02-2009, 14:45
Bila je puna protiv rubentusa???
i to je 2 put :D
ja sam odobrio da pisete postove koji bi se nalazili na sajtu kada bi bio.. a ne da spamate, ostale teme su za to :D
<center>Mourinho: Sada ste imali priliku vidjeti pravi Inter</center>
Portugalac Jose Mourinho, trener Intera, sijao je od sreće nakon pobjede njegovog kluba na gostovanju kod Leccea. Inter je utakmicu završio uz pobjedu 3-0...
Bio je to prvi ogled 23. kola i Inter je time doveo do novih muka Milana i Juventusa jer im sada bježi devet, odnosno deset bodova.
- Svakom pojedincu svoje momčadi ide velika zahvala za sjajnu utakmicu. Sve su napravili točno onako, ako ne i bolje od dogovorenog. Imali ste baš ovu subotu gledati pravi Inter - rekao je Mourinho i kratko najavio ono što će se događati za sedam dana, kada se igra veliki milanski derbi.
- Nismo mogli bolje najaviti tu utakmicu. Sada smo mirni i još opasniji.
nogometni-magazin
CurvaNord69
07-02-2009, 23:19
E ovo je bas pravi inter, ne protiv torina. A samo mi je zao sto je figo igro jebo ti gol njegov :D
jbg i ja sam vise volio vidjet mancinia i maria od prveminute al opet je na kraju ispalo dobro
E ovo je bas pravi inter, ne protiv torina. A samo mi je zao sto je figo igro jebo ti gol njegov :D
grr..
sto se novosti tice, ovaj izgleda smatra uspjehom slaviti sa 0-3 protiv nizerazrednog kluba
grr..
sto se novosti tice, ovaj izgleda smatra uspjehom slaviti sa 0-3 protiv nizerazrednog kluba
cudan si ti neki lik dera :D pa sta bi ti htio da milana i juventusa dermo sa 3 i vise razlike normalno da je uspjeh
CurvaNord69
08-02-2009, 00:05
Ma dera je perfekcionist :D
pa otkako je on dosao u klub nismo slavili par puta sa 2 razlike
a kada vidim barcelonu i druge smuci mi se
Komitski Đeneral
08-02-2009, 00:40
Dera, gledaj, ne mozes ocekivati da Rolls Royce-a ide 350 km/h kao Ferarri recimo. E isto tako ne mozes ocekivati da Inter igra kao Barcelona. Inter nikad tako nije igrao, jednostavno nema to u svojoj DNK.
<center>Mourinho: Sada ste imali priliku vidjeti pravi Inter</center>
Portugalac Jose Mourinho, trener Intera, sijao je od sreće nakon pobjede njegovog kluba na gostovanju kod Leccea. Inter je utakmicu završio uz pobjedu 3-0...
Bio je to prvi ogled 23. kola i Inter je time doveo do novih muka Milana i Juventusa jer im sada bježi devet, odnosno deset bodova.
- Svakom pojedincu svoje momčadi ide velika zahvala za sjajnu utakmicu. Sve su napravili točno onako, ako ne i bolje od dogovorenog. Imali ste baš ovu subotu gledati pravi Inter - rekao je Mourinho i kratko najavio ono što će se događati za sedam dana, kada se igra veliki milanski derbi.
- Nismo mogli bolje najaviti tu utakmicu. Sada smo mirni i još opasniji.
nogometni-magazin
Pravi Inter sa Figom??? ufffff neki Mourinho sa starcom u ekipu :mad:
Dera, gledaj, ne mozes ocekivati da Rolls Royce-a ide 350 km/h kao Ferarri recimo. E isto tako ne mozes ocekivati da Inter igra kao Barcelona. Inter nikad tako nije igrao, jednostavno nema to u svojoj DNK.
Bravoo..ali ja ocu da idemo naprijed stalno i dajemo golove a ne kao nocas isto kad june obigrava oko sise
Bravoo..ali ja ocu da idemo naprijed stalno i dajemo golove a ne kao nocas isto kad june obigrava oko sise
razumijem, ali ipak mogu da barem postizu vise golova
razumijem, ali ipak mogu da barem postizu vise golova
Pa naravno samo treba nekim igracima ugradit u mozak da je gol naprijed :)
ado_inter
08-02-2009, 02:25
a fakat dugo nismo nekom petardu podarili
zadnja petarda u zvanicnim utakmicama je bila u sezoni 2006/07 u gostima kod catanie kada smo tukli sa 5:2 ili sezona prije smo tukli livorno sa 5:0 kod kuce sto znaci davno
I prošlu je, 2007/2008 sezonu, Real Madrid završio s najvećim prihodom među nogometnim klubovima. U klupsku se blagajnu “kraljevskog kluba” slilo 366 milijuna eura...
Talijanski sportski dnevnik Corriere dello Sport donosi popis dvadesetero klubova koji su najbolje poslovali u prošloj sezoni. Pozivaju se Talijani na ekspertizu Deloittea, poznate međunarodne konzultantske tvrtke.
Najviše u prosjeku zarađuju Englezi, čijih je sedam klubova među dvadeset najuspješnijih. Ipak, prednjači madridski klub, koji je najviše prihodovao također i u protekle dvije sezone.
Na drugom, je mjestu Manchester United, engleski, europski i svjetski prvak, s 325 zarađenih milijuna eura, dok treće mjesto zauzima Barcelona (309).
Sedmoricu veličanstvenih engleskih klubova čine spomenuti Manchester United, te Chelsea, Arsenal, Liverpool, Newcastle United, Manchester City i Tottenham Hotspur.
Najbogatiji talijanski klub je Milan na osmom mjestu (210 milijuna eura).
Deloitte, popis 20 nogometnih klubova s najvećim prihodom u sezoni 2007/2008:
1. Real Madrid 365,8 milijuna eura
2. Manchester United 324,8
3. Barcelona 308,8
4. Bayern 295,3
5. Chelsea 268,9
6. Arsenal 264,4
7. Liverpool 210,9
8. Milan 209,5
9. Roma 175,4
10. Inter 172,9
11. Juventus 167,5
12. Lyon 155,7
13. Schalke 04 148,4
14. Tottenham 145
15. HSV 127,9
16. Marseille 126,8
17. Newcastle 125,6
18. Stuttgart 11,5
19. Fenerbahçe 111,3
20. Manchester City 104 ...
Cudno.. bilanisti nijesu nista osvojili i vise od nas zaradili 30mil a i Roma ispred nas!Bas bzv..
Balotelli#45
12-02-2009, 15:52
kao i arsenal
samo nerazumem po cemu se vadi ova statistika?
arsenal ubjera paru od stadiona ko lud zato ne iznenadjuje on nego roma da kazem da imaju bolje sponzore od nas nemaju nas stadion je posjeceniji s tim i tu smo bolji e sad neznam dali su tu ukljuceni transferi jer mi smo tu dosta izgubili
Balotelli#45
12-02-2009, 19:25
arsenal ubjera paru od stadiona ko lud zato ne iznenadjuje on nego roma da kazem da imaju bolje sponzore od nas nemaju nas stadion je posjeceniji s tim i tu smo bolji e sad neznam dali su tu ukljuceni transferi jer mi smo tu dosta izgubili
Mi ne prodajemo igrace u poslednje vreme ko kod nas dodje tu i ostane obicno mozda je to razlog
Cudno.. bilanisti nijesu nista osvojili i vise od nas zaradili 30mil a i Roma ispred nas!Bas bzv..
kao i arsenal
samo nerazumem po cemu se vadi ova statistika?
Mi ne prodajemo igrace u poslednje vreme ko kod nas dodje tu i ostane obicno mozda je to razlog
Vezano za ovu listu...
Barcelona retains that third place with total revenue exceeding 300 million euro for the first time with an increase of 18,7 million euro to 308,8 million euro.
Broadcasting revenues continues to provide the most significant share of the club's overall revenue at 38%. Commercial revenue and matchday revenue represent 33% and 29%.
Dakle, najviše novca se ubire od televizijskih prava. Zatim slijede "komercijalni prihodi" (prodaja dresova, transferi, itd), i na kraju zarada od prodaje ulaznica.
Balotelli#45
12-02-2009, 19:36
Ali stvarno neznam sto su Arsenal roma i bayern gledaniji od nas na tv-u i da vise prodaju dresove dobro trensvere da.... ma nema veze vazno je da smo mi bolji od polovine klubova sto su ispred nas
CurvaNord69
12-02-2009, 20:40
Ma arsenal dobro vise englesku ligu gledaju svi al za ovo dvoje nekontam
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.