View Full Version : Catania - Inter
Petak 12 Mar 2010, 20:45
Catania vs. Inter
je li...jeste li zaboravili na ovu utakmicu....igra se za manje od 2 dana :)
tesko ce biti ali moramo dobiti ovo :crazzy:
Grujinho
10-03-2010, 23:19
ma 0-3 lagano hehe
-------------------J.C
Maicon----Cordoba---Lucio----Santon
----Cambiasso---------Zanetti
---------------Sneijder
Balotelli/Pandev-------------Eto'o
-------------Milito
mogli bi konacno zaigrat kako treba jednom normalno u ovoj formaciji...sa Cambiasso i Zanettiem u veznom redu...gdje i jesu najbolji a i mi tad najjaci
opet nista od odmaranja igraca :confused:
drago mi je vidjet Santona u ekipi :)
Dzon Dilindzer
10-03-2010, 23:32
ovo ce biti rutinski 0-2,iako je catanija odlicna u zadnje vrijeme ali sta cu im ja kad smo jaci
Potrebna pobjeda kao gladnima u Afriku ljeba!
Ma ovo je pobjeda sigurno...mislim da cemo se vratit na 4-3-1-2 jer nam bas i ne ide sa 4-2-3-1....isto tako mislim da Mario nece igrat i da ce u napadu igrat Milito i Eto'o.kakogod ovo je sigurna pobjeda,bar se nadam :D
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
Balotelli se nes sitno povrijedio,tako da ga nece bit sutra.Arnautovic prehladjen...Santon se vraca :D
adointer
11-03-2010, 22:17
ima li gdje prenosa?? ili se opet moram "krpit" preko neta....:) :D
Ima na sportklubu direktno !
nemam sport klub...nemam para za internet tako da ja necu da gledam tekmu...samo livescore :D
xxxX :P ja bih bio sretan da ne izgubimo :D
gori smo nego prva sezona mancinija, kada je uspostavljao formaciju koju i dan danas igramo :P gdje je bilo vise x, nego pobjeda i poraza :D
filip.sk
12-03-2010, 13:32
Dera nemoj biti takav pesimista, dobijamo ovo sigurno :D
ma dera samo malerise kao i onaj vuxa hehe
Grujinho
12-03-2010, 14:46
ja mislim da je kucnuo čas, da se pobjedi jedna utakmica, kako treba....
U napadu Milito..eto i pandev od pocetka...a iza njhi WS...i dobijamo :)
Dzon Dilindzer
12-03-2010, 17:54
Q i pandev krilni napadaci a centarfor Milito!!!!!!!!!!!!To bi bila dobitna kombinacija za ovu utakmicu,,mislim Ja
Boris_10
12-03-2010, 18:29
MI samoo kazemo kako mislimo!
filip.sk
12-03-2010, 18:38
Nemoze igrati pandev krilo, nije spreman da trci napred nazad celu tekmu... kad je dosao igrao je u spic sa milito i se pokazao da oni dvoje igraju fenomenalno kad igraju zajedno u napad....
i iza njih snajder, i to je vec dobitna kombinaciija, ali mou neznam sta radi...
ma da, pandev u napad a eto na klupi hehe
PazzaInterista
12-03-2010, 18:45
ETO ce bit strjelac!
treba deru banovat :D
INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Materazzi, Zanetti; Mariga, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Eto'o, Milito.
eeee ja se nado triveli od pocetka
kad smo zadnji put dali gol :(
U prvo Mariga solidan..mislim da je on u buducnosti dobra podloga na sredinu za igraca koji kvari igru protivnika a opet nije los tehnicki..
Igra potpuno bzvz bez i jedne sanse dok je Catania propustila bar dvije 100 % za gol.Nadamo se boljem drugom pol
FORZA INTER!!
Stank me iznenadio, jako lose prvo poluvrijeme. Nadam se da ce uci u formu brzo.
U drugom poluvremenu mora uci Pandev, a zasto ne i trivelica. Na klupi nemamo nikog ko moze donijeti nesto novo naprijed osim ove dvojice. Nazalost dosta smo oslabljeni veceras...
a tako ti je to kad u napadu imas igraca koji prima 10 mil a ne zna gola zabit...:D
obavezno pandev i quaresma unutra...jednostavno ovo moramo pobijedit...sto zbog konkurencije sto zbog mene je cekam jos nas i veceras wasinghton na kladionici :D
PazzaInterista
12-03-2010, 22:31
Ništa ljudi treba zaboravit na ovu katastrofu i ici dalje dolazi chealse nema druge ajmo forza inter!!
SRAMOTA...ovog Munatria pod hitno protjerat iz Intera...koji je to kreten to nije normalno... stvarno ocajni smo bili veceras osim gola nista nismo uradili...i zasluzeno izgubili...umjesto da kad najvise treba zapnemo ne mi se opustimo ccc
i jos na kaldionici samo nas profulam cccc
lijepo sutra gamad pobijedi i eto ih nikad blize a raspored nam do kraja katastrofa
Izgleda da svake sezone mora biti jedna Atalanta...
ma koja jedna takvih je vec 4-5 uzastopnih...ne znam kada smo zadnji put odigrali tekmu a da smo bili bolji od protivnika...
KATASTROFA...umjesto da se dizemo u formi kad je najpotrbnije mi tonemo i tonemo
PazzaInterista
12-03-2010, 22:38
I sad je sve naravno muntari kriv jel tako??
Jebem ti hljeb i ovog Valeria i onog debila Collinu koji ga stavi da sudi ! jesmo bili krsh al nas je jebo ovaj debil od sudije,pa citavu utakmicu sudi protiv nas ko da smo mi Catania...al nema vezze kolkogod svi u Italiji htjeli da mi ne osvojimo mi cemo osvojit u inat svima...FORZA INTER !
lose lose lose....
nebih se slozio da je munari kriv jer su oni bili bolji citavu utakmicu...i mi umjesto da napadamo branimo se iako nam rez neodgovara....
ubaciti def veznog kad trebas zabit gol to samo ima u italiji al jbg nije ni cudo sto zaostaju za ostalim ligama
et ovi koji su se pozeljeli q mogu su da ga vide..cak je obukao i crvene kopacke da ga bar malo kamera uhvati hehe
al ljudi gledajte ovaj poraz s vederije strane...bar smo prekinuli niz nerijesenih rez :)
Inter boy
12-03-2010, 22:41
bruka da od kluba koji redovno pobjeđujemo primimo 3 komada i sad sebi zagorčamo situaciju u borbi za naslov
pa sad prvo poluvrijeme tu i tamo..catania imala bolje prilike...a onda totalno nesrecno iskljucuju muntarija...nocas nije njegova noc...pravi prekrsaj i igra rukom...i to sve u minut posto je usao...od tada sve krece nizbrdo...iako smo drugo poluvrijeme poceli odlicno kad je usao Q...ali sta da se radi...samo mi nije jasno bilo kako primismo ovaj treci gol...ovaj iz catanie napravio lucia i matrixa budalama
I sad je sve naravno muntari kriv jel tako??
a sta dobit 2 zuta u 2 minute i to napravis prekrsaj i jos se pravis faca igras rukom u 16ercu ljudi dobiju penal zabiju gol...ma ne nije on bio kriv gdje bi on to
konjina glupa...sirovina jedna
nemoj da je neko vise pomenuo da je muntari vredan inetrovog dresa, momak je divljak, on je samo za dzunglu i nista vise
mec ne vredi ni kometarisati
PazzaInterista
12-03-2010, 22:45
Svi su igrali lose a tu je bio glavni muntari...
e jbg huska..pa cim je usao morao je da spasava gol intera jbg on je tu da pravi preksaje i prvi i sudija mu odmah da zuti....a nije ni morao al et dao je...stas velikodusan sudija heheh
a ono igranje rukom.....ah slobdnjak i lopta ga pogodi u zivom zidu
muntari nije neki extra igrac ali definitivno nije ni krivac za poraz
Greska je bila izvest Marigu koji je bio dobar u prvo..ajd moze bit opravdanje sto je ostavio Stankovica taj sto zeli ga vratit u formu..ali nije mi jasno sto je znacilo da Esteban izlazi napolje a da udje jedan muntari koji uspijeva za 2 min zaradit dva zuta i skrivit penal..to samo mogu rijetki,samo oni koji nemaju ni gram m ozga.
I jos kao za inat Matrix je zvao da stane nesrecu od muntarija pored njega u zivi zid i ovaj rukom zaustavlja loptu i to ne slucajno da bude gore.Matrix toliko godina kad igra uvijek iz svojeg sesnaesterca daje visoke lopte za napadace koje su 100% netacne tako da je i u ovu nastavio tradiciju.
Bas lose,bas lose..uzas
34
Cambio per l'Inter: esce Cambiasso, entra Muntari
35
Ammonizione per Muntari
36
Seconda ammonizione per Muntari per tocco di mano in area in barriera
36
Con la doppia ammonizione, Valeri decreta il rosso per Muntari, che viene espulso. L'arbitro decide per il rigore a favore del Catania
I sad neka kaze neko da ovo nije promijenilo citav mec...i da Muntari nije direktan krivac za sve sto se desilo...
e jbg huska..pa cim je usao morao je da spasava gol intera jbg on je tu da pravi preksaje i prvi i sudija mu odmah da zuti....a nije ni morao al et dao je...stas velikodusan sudija heheh
cekaj malo a zbog koga smo mi primili drugi gol...mozda zbog milita ili nekog treceg...lik je u 2 minuta zajebo citavu utakmicu...da nismo primili gol(njegovom krivicom) ubjedjen sam da bi mi zabili do kraja
E pa Hulle bas ga je spasio...napravio je najvece sranje koje je mogao...
PazzaInterista
12-03-2010, 22:50
cekaj malo a zbog koga smo mi primili drugi gol...mozda zbog milita ili nekog treceg...lik je u 2 minuta zajebo citavu utakmicu...da nismo primili gol(njegovom krivicom) ubjedjen sam da bi mi zabili do kraja
Da da naravno ubjedjen si ti da i ja sam bio ubjedjen na pobjedu pa eto vidljeli smo sta je bilo
ono sto je najbitnije jeste da smi o dalje prvi...ne ide u zadnje vrijeme...al ista da se radi...ja bih na sve zaboravio kad bi izbacili Celsi...od svih u prvenstvu smo jaci i to prilicno...uz malo srece u narednih 10 kola mozemo da odbranimo titulu...ali bice tesko...ako prodjemi celsi kalendar ce nam biti pretrpan totalno...i izmedju svega toga dodje roma i sl...
Bari 2:2
milan 2:0
Cagliari 3:0
Parma 1:1
Napoli 0:0
Sampdoria 0:0
Udinese 2:3
Genoa 0:0
Catania 1:3
3 5 1 - 14 bodova od 27 mogućih!! A sad idemo na Palermo i Romu, obje utakmice u gostima, a izmedju tekma sa Livornom kod kuce...
ma ja sam 100% ubjedjen da bi izgubili i da je usao bog i isus jer bi im trener naredio da cuvaju rez iako je i 1-1 bilo ravno katastrofi....
muntari je def vezi....znaci covjek koji prekida napade....cat je imala napad i on ga je zaustavio....sudija mu je za prvi prekrsaj dao zuti..sto bas i nije obicaj al eto....
cat je napada mi se branili...neko sa strane bi se upitao ko je ovdje inter ....
ko je nasao logiku u uvodjenju def kad nam treba gol...nezz ....tu se logika moze naci jedino nakon 100 domace sjlivovice
kad nas nadigra ekipa koja se bori za opstanak kako tu moze biti kriv 1 igrac???
kad nas nadigra ekipa koja ima budzet manji od dinama iz zagreba jel tu kriv 1 igrac???
Huska....izmedju tih utakmica je i Celsi...i prije Rome ce bti ako se ne varam i prva utakmica cetvrtine finala...naravno ako prodjemo...
sve se nekako tjesim da su momci poneseni sa rezultatom u LS
PazzaInterista
12-03-2010, 22:58
Ma vidi se da me nema mourinh. na klupi ubjedjen sam da bi onda pobjedili ahhaha :D
ma ja sam 100% ubjedjen da bi izgubili i da je usao bog i isus jer bi im trener naredio da cuvaju rez iako je i 1-1 bilo ravno katastrofi....
Hulle...ako se ne varam posle primljenog prvog gola u igru ulazi Pandev...ko tu cuva rezultat??? Muntari nije usao umjesto napadaca...drugo poluvrijeme smo poceli prilicno ofanzivno...
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Ma vidi se da me nema mourinh. na klupi ubjedjen sam da bi onda pobjedili ahhaha :D
vjeruj mi da ima to velikog uticaja na sve ovo...jel se sjecate kad je murinjo poceo da vice u utakmici protiv Genove kako je tim reagovao..tek tada su poceli da igraju...
ja koliko sam vidio samo je milito bio napadac...al bas napadac..znaci igrac koji je na polovini protivnika....etoo mi svaki dan sve vise lici na beka nego nepadaca jer covjek se svaku mora vratit nazad i ako zabije ijedan gol do kraja sezone to ce biti cudo...al hajd ko zna mozda ga prebacimo na mjesto maicona kad ovaj ode...pandev ionako nije klasicni napadac i usao je umjesto stankovica...ne nekog defanzivca.....
munta je za cambiassa....LOGIKA???
a mario je o5 POVRIJEDJEN????
PazzaInterista
12-03-2010, 23:06
ajmo malo pozitivno:
Mariga mislim da je super odigrao partiju i u obrani a i napadu dosta ukradenih lopti...
Mario je PENAL koji i da ode u Milan ne bi mi bilo krivo...jer njegovo ponasanje je 0....nego ovo se ne tice njega...
sto se tice Logike...jedino je nelogicno sto je Muntari uospte ulazio
---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:08 ----------
a sledece kolo Palermo...bice PAKLENOOO...3 boda ako uzmemo tamo mi osvajamo titulu...mogu da tvrdim
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:09 ----------
ajmo malo pozitivno:
Mariga mislim da je super odigrao partiju i u obrani a i napadu dosta ukradenih lopti...
Mariga jeste odigrao odlicno...i mislim da je samo promjena taktike uticala na to da on izadje...jer i ja bih u ovom slucaju kad ostaju dvojica ispred odbrane izabrao Cambiassa i Strankovica...
upravo ta promjena taktike je i dovela do gola, a onda smo stali...ne nesto previse ali pretpostavljam da smo malo usporili kako se ne bi previse trosilil, ipak nas ceka tezak mec...e sad desilo se sto se desilo..
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
sad se uzdam u Chievo...Milan igra kuci ali bez najvaznijih igraca i poljuljan posle izlaska iz LS i onakvog poraza...ali opet vjerovatno ce gristi kao ludi...imaju priliku da uzmu jedini trofej ove sezone
Quaresma#7
12-03-2010, 23:25
Trenutno nemam rječi i komentara na utakmicu. Za Muntarija još pogotovo.
Ode spavati pa sutra kad se probudim valjda ču nači nešto kad prespavam sve to.
Samo da ne sanjam Muntarija :D
Balotelli#45
12-03-2010, 23:38
ja nmg da spavam previse sam se razocarao,jbt kako mi glupo gubimo sve sam se ujedao nemam komentara,aj valjda ce nas oraspoloziti protiv chelsea -.-
Jako losa utakmica...Muntari nije nista kriv po meni.jer prvi faul nije bio za zuti samim tim sto je to bilo prvo sto je uradio otkako je uso u igru...a penal je bio mada nije bilo za zuti ako mu je vec dao zuti za onaj faul. mozda je i bolje da smo odigrali losu tekmu pred chelsea. uglavnom serie a je nasa i IDEMO PO CL !:nova::nova::nova::nova:
Balotelli#45
12-03-2010, 23:53
kad bi bog da to sto ti kazes ;)
ja samo znam da su ovu titulu ne moze niko da osvoji...mozemo samo mi da je izgubimo...a ako budemo imali pravi pristup svemu niko nam to ne moze uzeti...
Enfant Terrible
12-03-2010, 23:57
Svejedno, hladne glave kad se razmisli, ne može se zaobići da je Muntari minimalno 80% krivac za izgubljenu tekmu. Čovjek uđe u igru da bi pravio veći pritisak od Cambija i bio pokretniji, a on za jednu/dvije minute uspije dobiti dva žuta i skriviti penal. Dakle tu je direktan krivac. Poslije toga je upropastio taktiku jer je zamisao bila da se ofanzivnije igra i ide na sva 3 boda, a njegovim glupim potezom je ostavio ogromnu rupu u veznom redu i nevjerovatan pritisak ostalim igračima. Jako, jako loša partija Muntarija, i usudim se reći ne samo partija već dobar dio sezone, jer ja osim glupih faulova, nespretnih baratanja lopte i raznoraznih gluposti, nisam ništa više vidio.
Kao razlog zašto je Mariga izašao vidim: 1) imao je žuti karton i postojao je veliki rizik dobivanja drugog 2) trebala nam je dinamičnija igra i neko od veznih je morao izaći da bi ušao Quaresma, a iz 1 razloga Mariga je bio idealan. Momak nije loše odigrao.
Kao pozitivnu stvar vidim Quaresmu, iz ovog meča. Po nekim mojim kriterijima, on je sigurno jedan od najboljih bio večeras. Bilo ga je svuda, u svim akcijama (značajnijim) učestvovao, mnogo trčao, mnogo se trudio, bilo je tu i raznih fazona, dobrih centaršuteva i da mu je Maicon dodao umjesto što je šutirao na gol, možda je moglo biti više. Ukoliko ovako nastavi, očekujem veću minutažu.
Sve u svemu, moramo se konsolidovati pred Chelsea i zadati završni udarac, tako će nam se vratiti samopouzdanje i stvari krenuti na bolje! Forza Inter!
moram te ispraviti...mariga nije imao zuti karton
verma_interista
13-03-2010, 00:02
Ja bi stvarno volio odgonetnuti misao Mourinha da je Muntari igrac za Intera ,da je to igrac koji moze igrati u jednom takvom klubu..to mi nikad nece biti jasno..nema se tu sta Muntari kriviti ,cista je logika da je on najlosiji igrac DALEKO u citavoj Seriji A, i to niko osporiti ne moze (i ovo nema samo veza sa vecerasnjom predstavom),ali mi nije jasno kako taj veliki ,SPECIJALNI (haha,koja ironija sebe nazvati tako) ne vidi to..kako ne vidi da je u Muntarija mozak k'o kokica ,da nema pas igru ,ne zna nista sa loptom ,jedino sto zna je trcat' k'o konj.
Jako sam razocaran igrom Intera..i nejasno mi je zasto je Marigu izbacio iz igre ,osim ako nije povreda u pitanju..jer je bio jedan od boljih pojedinaca...
Nista ,ostaje mi utjeha da cemo proci dalje u LP ,i da ce sto prije Mourinho glupan otici sa klupe..jer se sve vise prica o Blanc-u.,pravi covjek za nas.
Sve je izvjesnije kako ce borba za titulu do kraja biti neizvjesna ,umjesto da glatko zavrsimo posao ,steta!
a sto se tice Quaresme...pa covjek je u zadnj dvije utakmice po glasovima navijaca ubjedljivvo najbolji igrac intera...i to u prosloj je zaradio za samo 15min na terenu..oba puta je bila evidentna promjena u nasoj igri kad je usao u igru
Enfant Terrible
13-03-2010, 00:09
moram te ispraviti...mariga nije imao zuti karton
Izvinjavam se. Nisam gledao utakmicu do 25- te minute, i u nastavku je komentator sa Sport Kluba rekao da je Mariga dobio karton. Njegova greška:pozz:
ADD:
a sto se tice Quaresme...pa covjek je u zadnj dvije utakmice po glasovima navijaca ubjedljivvo najbolji igrac intera...i to u prosloj je zaradio za samo 15min na terenu..oba puta je bila evidentna promjena u nasoj igri kad je usao u igru
Quaresma je paklen igrač, unatoč svom tom pritisku navijača i medija nisam sumnjao da je on čovjek koji pravi razliku na terenu. Nadam se da će dobivati više prilike jer nam treba igrač koji može ubrzati tempo igre, i koji potezom može odlučiti utakmicu.
ja isto rekoh malo prije tebe...u izboru izmedju trojice na sredini... MARIGA - DEKI - CAMBIASSO mislim da je jasno koji bi isao napolje...kad u igri ostaju dvojica...opet sa vise iskustva :)
Svejedno, hladne glave kad se razmisli, ne može se zaobići da je Muntari minimalno 80% krivac za izgubljenu tekmu. Čovjek uđe u igru da bi pravio veći pritisak od Cambija i bio pokretniji, a on za jednu/dvije minute uspije dobiti dva žuta i skriviti penal. Dakle tu je direktan krivac. Poslije toga je upropastio taktiku jer je zamisao bila da se ofanzivnije igra i ide na sva 3 boda, a njegovim glupim potezom je ostavio ogromnu rupu u veznom redu i nevjerovatan pritisak ostalim igračima. Jako, jako loša partija Muntarija, i usudim se reći ne samo partija već dobar dio sezone, jer ja osim glupih faulova, nespretnih baratanja lopte i raznoraznih gluposti, nisam ništa više vidio.
slazem se od reci do reci :)
da, njegov pomak u igri je evidentan ;)
a najvise mi se dopalo je sto su ga u prosloj utakmici navijaci bas podrzavali..svaki put kad bi dosao do lopte dobijao bi ovacije sa tribina..e to je nesto sto moze igracu mnogo da pomogne...a uvijek sam pricao..ako Q proradi mi smo dobili ogromno pojacanje u sred sezone :)
mislim da mozda postoji sansa da zaigra vs chelsea, to bi poremetilo ancelotija
sad odosmo u off....ali Q je igrac koji umije da drzi loptu..brz je..i iznudi veliki broj prekrsaja...u formaciji kakvu cemo igrati vjerovatno na stamfrd bridzu 4-5-1...vjerovatno neka varijacija tipa 4-3-2-1 ili 4-2-3-1 on bi trebao da nadje mjesto
da, napravio bi sneijderu puno prilika za slobodnjake...
zlatane, sta rahimic radi za BiH? asistira ili rusi igrace kao muntari? kakav je igrac muntari, asistent kao miske ili?
drugo, Q smo vec jednu partiju hvalili i nakon toga nestao, zato ne padam ponovo na tu pricu, on je kao adri, briljira, a onda se izgubi
dera....ovo je prvi put da je svezao dvije dobre partije :) to je pomak
ajde dera ne brani vise muntarija, vise nisi ni smesan :)
Dzon Dilindzer
13-03-2010, 01:42
nisam gledo ali jebi ga ovo je jadno.coek koji nikad nije gledo fudbal da kaze catanija -inter sta bi bilo,,,ajd x ,,i nekako ali kec nema smisla nikakvog,neznam koga da krivim nisam gledo ovo
pa da, kriv je muntari, ne jose :D ko ga je uveo? P P Pp
ivane, ili bolje receno adriano, nemoj mi ti pricati o tome.. :)
filip.sk
13-03-2010, 02:40
Dera opet ces reci da je Mou kriv zato sto je doveo i stavlja u igru svaku tekmu....
............................... neznam vise sta reci o ovom tipu.......................
..... Mou zna da "ovaj" nema pojma, da nezna dodati loptu, ali ne ocekuje da napravi crveni karton za 2 min.....
Nisam gledao drugo poluvreme i sretan sam za to
...................................
Ostalo katastrofaaaaaaaaaaaaa
I vise Javier ne na levom boku.... pricam svaki put, bolje da igramo sa igrac manje... nama treba Javier u sredini i kraj...
e dera jesi jadan vise sa adrianom
on je bar bio klasa za inter a ne ko muntari ko ne bi igrao ni u romi
a sto se mourinha tice ni ja ga ne volim ali ti ga pretera, vise nije ni smesno, da je sedeo na klupi sigurno nebi bili u ovakvoj krizi
e dera jesi jadan vise sa adrianom
pazi kako pricas ivane, dobio bi infra da si nekom drugom rekao, kamo li meni.. samo da znas, sl. put..
i smanji te komentare, zar moras svaki put reci: Nisi smjesan. Barem daj valjan argument, ja se bar trudim.
filipe, ako zna da je toliko slab zasto ga je uopste ubacio, bez obzira na crvene.. zasto mu igra cijelu polusezonu iako svi strucnjaci (vi) smatrate da je katastrofa, vidim, nemate isto misljenje kao Jose
Balotelli#45
13-03-2010, 10:57
dera sta ces da kazes ako osvojimo ls i Serie A za mourinha?
A Dera sto ne hvalis Mourinha kad nes dobro uradi,kad pobjedi Chelsea,kad napravi izmjene koje rijese utakmicu a to se desilo vise puta nego ovo sto se desilo sinoc...neg ti kao da jedva cekas losu utakmicu i neku "gresku" Moua da bi s*ao ovdje.znamo da ga ne volis al ne moze on bit kriv za sve,od Mariovog ponasanja,ne igranja igracina tipa Suaza i sl. mozda je problem u njima ??? nisi se to zapito ? napravi sebi temu Anti Mou pa tamo pisi kolko hoces jer dosadan si !
Grujinho
13-03-2010, 11:27
A Dera sto ne hvalis Mourinha kad nes dobro uradi,kad pobjedi Chelsea,kad napravi izmjene koje rijese utakmicu a to se desilo vise puta nego ovo sto se desilo sinoc...neg ti kao da jedva cekas losu utakmicu i neku "gresku" Moua da bi s*ao ovdje.znamo da ga ne volis al ne moze on bit kriv za sve,od Mariovog ponasanja,ne igranja igracina tipa Suaza i sl. mozda je problem u njima ??? nisi se to zapito ? napravi sebi temu Anti Mou pa tamo pisi kolko hoces jer dosadan si !
nemojte da se previše nervirate...znate da ako netko nekoga ne podnosi, neče ga hvaliti pa makar on napravio čudo...
dera je takav...nije realan, kada se dođe do tih stvari, tako da njegove komentare nemojte uzimat zdravo za gotovo...u njima je previše sarkazma i mržnje prema mourinhu...skoro svaki drugi post mu je sastavljen tako, da je direktno ili nedirektno vezan na mourinha i na kraju još obično stavi neki smajli, da ispade kao provokacija koja to "kao" nije....
rekao sam mu i ja, da je več dosadan sa tim...ali ništa
dera ti si admin, od tebe se ipak očekuje, da imaš "zdrav" razum...naravno da možeš napisat svoje mišljenje, ali to što ti radiš več mjesecima, počelo je da nervira i ostale članove, ne samo mene....zato evo bolje razmisli malo o tome, jer nije zdravo za forum.
Quaresma#7
13-03-2010, 11:49
Ma pobediče Mourinho za Deru Scudetto, CL i Coppa Italiu, samo da ga zavoli. I ima do odu na jedno pičence i da se izpričaju ko ljudi :D
sve sto hocu da kazem jeste da nije Munta kriv, sto imamo u ligi formu XWXXL, ko je kriv, ne znam, ne bih rekao da klub ne moze pobjediti ako trener nije na klupi
Branca: Do našeg vodstva kontrolirali smo utakmicu, iako nismo igrali dobro.
Miha, kapa dole, WLXWW (od rome izgubili, dobili lazio i inter);) pa, sta da kazem, bar bolje od nas (za 4 boda), sa ekipom kakvu ima..
Idi pogledaj tabelu i vidi ko je prvi ??? ti izgleda vise mrzis Moua nego sto volis Inter...ovo jos nisam vidio !
Idi pogledaj tabelu i vidi ko je prvi ??? ti izgleda vise mrzis Moua nego sto volis Inter...ovo jos nisam vidio !
do kada prvi? po cemu to drugo zakljucujes, quotiraj.. ja sam samo analizirao utakmicu, i ja prvi put vidim da neko zakljuci nesto tako g.upo, ili ti zaista smtras da je munta kriv za poslijednjih 5 kola? pa dobro, vidis da i ti imas svoje misljenje, pa ti nista ne govorim..
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:17 ----------
Jos nesto da dodam sto se odnosi na sve vas, meni je zabranjeno blatiti trenera koji u zadnjih 5 uakmica nije pobjedio, a ako poglemo samo arhivu, bilo bi no comment, nemojte me tjerati da citiram neke, dok je Roberto Mancini bio trener (postojala je i tema anti-mancini koja je bila poprilicno aktivna, za sta - u ligi nikad nije imao ovakvu formu, u LP ispao kao i mou proslu sezonu.. postedite me)!
da ne bude konfuzije, i meni je drago bilo tada sto je otisao.. ali ako se malo zapitamo, kako je mou igrao protiv man utd-a, kako je konacan rezultat glasio, a kako kod mancija protiv liverpoola? da, vidi sada chelsea, pa koji je budzet imao manci tu sezonu, a koji je budzet imao jose ovu? odmah nakon nas, manci je nabio isti chelsea 4-2 ;) zato molim vas, nemojte glumiti popove meni, znam dovoljno o vama :)
da se vratimo na utakmicu, koje je mjesto catania, a koje smo mi?
Ado525INTER
13-03-2010, 13:32
smjesno i zalosno sta nam Catania uradi ali idemo dalje nadati se boljem jos smo prvi i jos u igri za scydetto FORZA INTER
pazi kako pricas ivane, dobio bi infra da si nekom drugom rekao, kamo li meni.. samo da znas, sl. put..
i smanji te komentare, zar moras svaki put reci: Nisi smjesan. Barem daj valjan argument, ja se bar trudim.
filipe, ako zna da je toliko slab zasto ga je uopste ubacio, bez obzira na crvene.. zasto mu igra cijelu polusezonu iako svi strucnjaci (vi) smatrate da je katastrofa, vidim, nemate isto misljenje kao Jose
pa bas zbog tih tvojih argumenata sam i napisao to
tebi je ovo argument na moju konstataciju da je muntari slab igrac i najslabiji u interu: "ivane pogledaj adriana" i hoces da kazes da to nije smesno.
Normalno da je jadno da ja kad god budem napisao nesto lose za nekog igraca ti umesto da nekim argumentom oboris moj post ti u 98% slucajeva napises "pogledaj adriana"
nadji taj post, unaprijed hvala..
nema potrebe traziti dalje, i ovaj zadnji je jasan i glasan :D
o Boze, tebi bas treba sve objasniti, mislio sam staviti u zagradu izuzev ovog ali reko valjda ces skontati, pa ces mi reci nisam glup - pa znam i ja za taj, nadji druge za koje me optuzujes, e svasta
evo ti jos jedan http://www.beneamata.com/showpost.php?p=57358&postcount=10946
vise ih ne trazim, ovo je po meni dovoljno
do kada prvi? po cemu to drugo zakljucujes, quotiraj.. ja sam samo analizirao utakmicu, i ja prvi put vidim da neko zakljuci nesto tako g.upo, ili ti zaista smtras da je munta kriv za poslijednjih 5 kola? pa dobro, vidis da i ti imas svoje misljenje, pa ti nista ne govorim..[COLOR=Silver]
da se vratimo na utakmicu, koje je mjesto catania, a koje smo mi?
Jarane svaka stvar koja se desi u klubu ti odma krivis Moua ( npr ovo za Maria ) pa ne moze on bit za sve kriv,pa jednom covjek napravi gresku s izmjenom ovo sinoc ti odma udri po njemu. Muntari po meni nije kriv sam ali snosi dio krivice najvise zbog penala.Sto ne budes cojk pa jednom kad Mou napravi izmjenu i pogodi il cinjenica da je uvijek prvi pa ne kazes svaka mu cast.a neeeeee ti samo cekas da se nes desi da mozes pisat protiv njega...SMARAS vise znamo da ga mrzis jel to moras ponavljat nakon svake lose utakmice...nismo u formi al pogledaj malo kakve nam se sve stvari desavaju u zadnje vrijeme ( crveni kartoni,suspenzije neduznog Cambiassa i cinjenica da Mou nije bio na klupi tri utakmice ) zar je sve al bas sve Mou kriv??? nema nikakve vezze sa formom nasih igraca ? nije fazon da ponavljas jedno te isto po sto puta jer stvarno smaras
@ivan, bilo bi dovoljno da je povezano: ivane, nemoj da pametujes, vidi adriana.. ;)
mozda si me pomjesao sa nekim, jer da toliko to spominjem kada ti ocjenjujes nekog igraca, definitivno bi to lahko nasao i u temi adri, a ja znam da jesi, i znam sa kim si me pomjesao
kako god :) ovo sto cu sad napisati se ne odnosi na tebe vec na sve
Ja stvarno mislim da je jadno posto sam ja fan Adriana da svaki put kad ja pomenem nekog drugog igraca uvek umesto argumenta bude spomenut adriano!
tolko od mene na ovu temu
filip.sk
13-03-2010, 14:23
Pa rekao sam ti... Mou nije ocekivao da on dobije crveni karton za 2 minuti.... nema ko drugi staviti u sredinu...
Prije Baloteli je podigao ruku, sad i Muntari... neznam sta rade...
Inter boy
13-03-2010, 14:51
Ljudi još Bilan i Roma nisu pobjedili svoje protivnike u ovom kolu tako da mi još uvijek imamo zalihu od 4 boda a imam osjećaj da će Chievo ( za koje navijam sutra cijelim srcem) da zajebe bilan. Ovaj poraz moramo zaboravit i okrenut se Chelsea i prolasku u četvrtfinale LP. A Catani želim da naredne sezone igra seria B.
Po meni je također Žoze glavni krivac za ovaj poraz!!! Jadni Munta nije kriv šta je panj kriva je majka priroda jebiga. Tko je napravija zamjenu i tko uporno stavlja tog igrača u igru, naravno The Special One eto tu treba tražit krivca za poraz...
evo ga, moj prvi post kao obican clan kao i svi vi..
Otici ce Muntari, otici ce Mourinho, ali Inter ostati, kao i Moratti u nasim srcima a i oni sa nama. Ja sam gotovo siguran da cete blatiti Josea kada ode, a to je samo pitanje vremena, i da jednu izjavu koja ce vas "sokirati", a kada se to desi, necu ni rijeci da progovorim (napisem).
Jedno je sigurno, Ferguson ce u Manchesteru ostati, Wenger u Arsenalu, i nakon trenerske karijere, kako u srcima navijaca, tako i oni uz njih. Da je meni to doziviti, imati takvog trenera, a predsjednika vec imamo, i uvijek cemo imati.
Quaresma#7
13-03-2010, 16:58
Ajde dobro je narode o Muntariju i Mourinhu. Ja verujem da Mourinho neče otiči još bar dve godine. A Muntari je blizu odlazka čim dodje neka dobra pounda za njega i verujem da če i doči od Tottenhama 10M+ Jenas kako več celu godinu ga nude za Muntarija.
evo ga, moj prvi post kao obican clan kao i svi vi..
Otici ce Muntari, otici ce Mourinho, ali Inter ostati, kao i Moratti u nasim srcima a i oni sa nama. Ja sam gotovo siguran da cete blatiti Josea kada ode, a to je samo pitanje vremena, i da jednu izjavu koja ce vas "sokirati", a kada se to desi, necu ni rijeci da progovorim (napisem).
Jedno je sigurno, Ferguson ce u Manchesteru ostati, Wenger u Arsenalu, i nakon trenerske karijere, kako u srcima navijaca, tako i oni uz njih. Da je meni to doziviti, imati takvog trenera, a predsjednika vec imamo, i uvijek cemo imati.
dera...nismo mi ni mufc ni arsenal, a niti igramo u engleskoj...nadji mi u Italiji trenera koji je bio 10 godina na klupi jednog kluba...jednostavno nije isti mentalitet ljudi u te dvije drzave...kada ne ide prvi ko leti je trener to si valjda morao do sada nauciti...nema prastanja ni prema kome...
a sto se samo tekme tice...ne znam na osnovu cega mislite da muntari nije kriv za sinocni poraz...lik je sve zajebo sa svojim idiotskim ponasanjem na terenu
bio je ancelotti duze vrijeme.. istina ne kao ova dva velikana, ali zasto mi ne bismo postali primjer
prastanje rezultata, pa ja ne prastam ovih poslijednjih 5 utakmica :D
ja kazem muntari nije kriv za poslijednjih 5 rezultata, koga za to krivite?
Razocaran sam definitivno... umjesto da hladno uzmemo 3 boda i bez opterecenja odemo na stenford bridz mi jos zijanimo... Koga krivit??? Iskreno neznam gledao sam utakmicu svi, ali bas svi sem malog Snajdera su bili totalno nezainteresovani o odbrani da nepricam... Al opet kontam sicilija je to jos su bili pred ispadanje mozda su neke mucke u pitanju...
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.