PDA

View Full Version : Mourinha brine vezni red


Huska
20-01-2010, 15:25
Trener Intera Jose Mourinho imat će puno muka da sastavi srednji red uoči gradskog derbija protiv Milana s obzirom da trenutno na raspolaganju ima tek dvojicu veznjaka koji su sto odsto spremni za meč.

Na jucerasnjem treningu Intera, Mourinho je u vatru bacio nekoliko članova drugog tima jer je nekolicina članova prve postave individualno treniralo zbog raznoraznih povreda.
Van stroja su Cambiasso i Muntari koji bi možda i mogli da se oporave do vikenda, dok će, prema pisanju italijanskih medija, Dejan Stanković i Thiago Motta vjerovatno preskočiti vječiti derbi.

Rene Krhin i Cristian Civu definitivno neće moći da istrče na "Meazzu", što je Mourinhu na raspolaganju ostavilo samo Javiera Zanettia i Wesleya Sneijdera koje bi sa klupe mogao da mijenja Ricardo Quaresma.

Uz to, Mourinho će morati da rizikuje bilo sa Cambiassom ili sa Muntariem kako bi popunio vezni red, a trenutna situacija ne obećava puno uoči duela sa zahuktalim komšijama.

"Derby dela Madonnina" zakazan je za nedelju uveče, a poslije remija sa Barijem minulog vikenda Inter na prvom mjestu Serije A ima samo šest bodova više od "rossonera" koji imaju utakmicu manje i seriju od četiri uzastopne pobjede.

(Blic)