PDA

View Full Version : FC Internazionale - milan

Pages : [1] 2

dera
17-01-2010, 18:07
24. januara se igra ta dame i gospodo utakmica, normalno u 20:45h.
Ono sto ja mislim jeste da cemo u ovoj utakmici ustvari dokazati koliko smo jaki, i da li imamo sanse za LP.

CurvaNord69
17-01-2010, 18:10
Nece bit lako, al opet sad svi kontaju milan ko dobar nesto, dinho proigro, pa cemo ih vratit gdje pripadaju.
Nadam se da ce mou nadmudrit leonarda kao i u 2. kolu.

DenchiNL
17-01-2010, 18:12
evo razvališe sienu 4-0

CurvaNord69
17-01-2010, 18:15
2 gola iz penala, djeni zeve.

Il Mago
17-01-2010, 18:36
Bice super ako dobijemo,al sa igrom iz prosle dvije utakmice bice nam jaaaako tesko dobit bilan koji je u extra formi.iskreno se malo pribojavam ove utakmice al se nadam da cemo dokazat ko je gazda u gradu :D

Artband
17-01-2010, 20:32
Prošli put 4 komada,ovaj put mora petarda.

mourinho
17-01-2010, 20:41
24. januara se igra ta dame i gospodo utakmica, normalno u 20:45h.
Ono sto ja mislim jeste da cemo u ovoj utakmici ustvari dokazati koliko smo jaki, i da li imamo sanse za LP.

Upravo tako, s obzirom da je milan u odlicnoj formi, onaj kreten se vratio u formu jbg u najgore moguce vrijeme. Ta utakmica ce dosta toga pokazati, ipak mislim da smo jaci bez obzira na sugavu formu u zadnje vrijeme, te da cemo pobjediti.

Quaresma#7
17-01-2010, 21:00
Trebamo jih opet razvaliti ko kante.

Il Mago
17-01-2010, 21:08
Trebali smo mi razvalit i Bari i Sienu pa nismo...sad je najgore sto mozemo ocekivat nes slicno ko u prvoj utakmici, da je pobjedit pa kako god a i to ce bit jako tesko

LiGad
17-01-2010, 21:08
Zdrav je Sneijder! :oleeo:

Grujinho
17-01-2010, 21:35
Poslednje tri utakmice Milana u ligi....

Milan 5:2 Genoa
Juventus 0:3 Milan
Milan 4:0 Siena....

Digao se Milan....Ako pogledamo kako mi igramo u poslednje vrijeme, mogli bi imati velikih problema...Ali znamo svi da smo igrali bez def. veznih pa su nas tako lakše probijali, a čak ni na jednoj utakmici (Siena, Bari) nismo imali pravog lijevog bočnog nogometaša...

Ako Cambiasso bude 100% spreman isto tako Muntari, a još kad bi se vratio barem jedan od dvojca Motta/Stanković, mogli bi jih spustiti na zemlju...

Moca93
17-01-2010, 21:39
a u te 3 utakmice dosudjeno im je 4 penala,pa vi vidite...

Mauro7
17-01-2010, 21:47
a jesi li pogledao sve te penale i jesu li pravedno dosuđeni ili nisu?
ajde već kad praviš kompilacije napravi jednu sa njihovim penalima hehe

Il Mago
17-01-2010, 21:52
Ma i da nisu bili penali ljudi su dali 9 golova u 3 utakmice bez penala...

Grujinho
17-01-2010, 21:52
Moca ti se previše mučiš sa ovim penalima za milan i srečom barcelone...opusti se malo...bolje više pažnje posveti Interu...

Ja osobno se ne bojim Milana pošto je on u formi, više me brine naša "slaba" forma u poslijednje vrijeme...Moramo gledati samo sebe, jer ako mi odigramo kako znamo, Milan nema šanse...Ako Cambiasso zaustavi ronaldinha a Muntari/Zanetti/Stanković zaustavi Pirla, i ako odbrana bude sigurnija i dobro zatvori Boriella i spriječe mu da dođe do lopte ili skoka nakon Beckhamovih ubačaja, mi razbijamo Milan....

Dakle nema veze kako su došli do onih pobjeda...ako mi odigramo kako znamo, neče jim ni dva penala pomoči ;)

Balotelli#45
17-01-2010, 22:01
bravo grujo ;) sve si tacno rekao
p.s jel ce da im igra pato???

dscholle
17-01-2010, 22:49
Hoće li Milan igrati u srijedu protiv Udinesea? to bi nam dobro došlo da se još malo umore ; )

Culé
17-01-2010, 22:57
Biće dobra utakmica.

CurvaNord69
17-01-2010, 23:14
Nikakva forma nema veze, da se forma gleda ne bi izgubili u torinu.

ivan019
17-01-2010, 23:59
u pravu je curva, to je gradski derbi, forma ne znaci nista
cinimi se da kad smo ih ponizili sa 4-0 da su i tada bili u boljoj formi :P

ado_inter
18-01-2010, 00:28
ima jedna dobra vijest samo ne znam koliko ima istine u tome al nesta bi mogao propustit derbi zbog povrede nadam se da ce bit tako ;)

Mauro7
18-01-2010, 00:39
Da, morao je biti zamijenjen, ali ne zna se još, vidjet ćemo, već sutra bi se trebalo znat

Što se utakmice tiče forma je i nije bitna ovisi kako se gleda, bolje rečeno stanje na tablici nikad nije bilo bitno, kad su oni bili nekoliko godina daleko u vrhu a mi niže znali smo i mi dobit koji derbi

usporedba formi ipak ima svoju stranu, a to je da se očekuje da pošto su oni u vrlo dobroj formi da odigraju daleko bolje nego što su odigrali onaj derbi
psihološka strana je isto jako bitna, a tu se Milan od zadnji puta dosta pojačao, postali su svjesni svojih potencijala i oružja
ovdje će oni biti željni osvete, nije lako dobiti dva derbija u istoj sezoni
nažalost kako sada stvari stoje imamo više izostanka nego oni, i podatak da je Ronaldinho u daleko boljoj formi nego li je bio u prvoj, a to nije mala stvar, ipak kada u pojedinim trenucima pokaže onaj svoj stari sjaj može pošteno naškoditi bilo kojoj momčadi na svijetu, u skoku ga svi potcjenjuju, sjećate li se onog derbija kada nam je presudio - glavom!
i juve je nedavno upoznao njegovu glavu, i o slobodnjacima da ne govorim, tu i tamo zabije
bit će jako teško, da smo kompletni bio bi puno više optimističan, na kraju krajeva ovo nije utakmica gdje se gubi ili osvaja prvenstvo, jer kad nam se vrati Eto'o i neki ozljeđeni imamo opet ekipu koja ''in the long run'' osvaja više bodova od njih i osvaja prvenstvo, ali ako bi dobili to bi bio jako težak udarac za njih, oni su od kada su izguibili od nas se nekako preporodili i sada su zbog svih ovih pobjeda i dobrih utakmica za redom vrlo motivirani s moralom na nebu, ako bi nas pobijedili to bi za njih bio vrh i postali bi još tvrđi orah u nastavku prvenstva, tako da bi bilo super da im zadamo težak udarac sada, unatoč svemu tome ja predviđam remi, al eto neću reći ako Bog da ovo ono nego.. nek pobjedi bolji ;)

dera
18-01-2010, 00:45
holle, i mi cemo se umoriti protiv jubeta heh
a sto se utakmice tice, baptista bi trebao biti na izboru

CurvaNord69
18-01-2010, 00:50
Mou nije izgubio kuci utakmicu jos od porta, nastavlja se niz mislim :P

Guro
18-01-2010, 01:23
u odnosu na prvu utakmicu imacemo vecu podrsku sa tribina ali definitvno i preporodjenog protivnika...cinimi se da bih u trenutnoj situaciji potpisao remi...ali mislim da mozemo izaci na kraj sa njima...neka smisle nacin kako zaustaviti Ronaldinja i mislim da smo zavrsili 40% posla, posto im je trenutno najbolji i najopasniji igrac sto smo i danas mogli vidjeti...
nama bi pobjeda dosla super, ali treba se izboriti za to na terenu, a mislim da motivacije nakon ove dvije dosta problematicne utakmice nece nedostajati...povrede su nas poremetile dosta ali mislim da mozemo izaci sa dosta jakim sastavom. ja bih ocekivao nesto ovako cesar-maicon-lucio-samuel-zanetti-muntari-cambiaso-baloteli-snajder-pandev-milito....naravno i dekija bih tu ako se oporavi..ali je ppitanje kako ce Mou igrati protiv milana. u svakom slucaju ovo je trenutno jedna od najvaznijih utakmica sezone, koja ili nas ili njih moze dobro poremetiti

CurvaNord69
18-01-2010, 01:32
Ne moze balotelli, pandev, milito i jos sneijder, mislim da ce deki igrat ne mario.
A oce li se njima patko oporavit?

Guro
18-01-2010, 01:56
mogu zasto ne mogu??? pa sad protiv barija je igrao tako...

.................Milito.....................
mario..........snajder.......pandev
.......muntari.......zanetti............

ja se iskreno nadam da nece patak igrati....navodno je trebao i protiv siene ali je napustio trening zbog problema sa povredom...bilo bi dobro da propusti utakicu protiv nas...mada i ovaj borijelo je opasan...u svakoj da neki lud go :)

Mauro7
18-01-2010, 03:16
http://www.youtube.com/watch?v=UP1mDHRZqJc

CAX
18-01-2010, 03:24
bice zajebano!!!!!!!!

Dejo
18-01-2010, 03:58
Milan je u stasnoj formi i igraju vise nego dobro, zubonja pogotovo, koliko god volio Inter, mora se priznati da su u puuuno boljoj formi od nas tako da bih ja i sa nerijesenim rezultatom bio zadovoljan!

filip.sk
18-01-2010, 04:12
Samo pobeda i nista manje....

mourinho
18-01-2010, 10:30
U zadnjih nekoliko utakmica nas najvci problem bilo je 1. neigranje pravog zadnjeg veznog, tj Cambia i 2. neigranje Chivua (naravno i Stanka i Muntarija). Iz ova dva razloga je bilo i previse promaje u odbrani, koja se cesto nalazila na vjetrometini. Nisu Walter i Lucio zaboravili igrati. E sad na lijevoj strani Santon je, iako poslije povrede mnogo bolje odigrao od Cordobe kojem to nije prirodna pozicija (plus sto u zadnje vrijeme, i prije povrede sve vise ide naprijed i to solidno). Znaci, po meni je bitno da Cambi i Santon igraju od prve minute, jer ako su nas prolazili onako Siena i Bari, zamislite sta ce raditi kreten i pogotovo Bekam po desnoj strani... Znaci, bitno je da se vrate standardni, pogotovo u fazi odbrane i nema cega da se plasimo, za napad se ne brinem.

Mauro7
18-01-2010, 11:21
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/01/17/1748843/inter-director-ernesto-paolillo-slams-milan-over-coppa

Guro
18-01-2010, 11:59
ja bih na lijevu stranu Zanettija da bude zaduzen za Bekama...ne znam...nesto mi Santon nije najbolje rjesenje sobzirom na to koliko nije igrao...a na sredini onda da bude neko od trojke cambiaso/deki/muntari...

filip.sk
18-01-2010, 12:25
Beckham nije brz tako da nego ga moze cuvati i javier i santon, problem je pato i ronaldinho, ako zaustavimo ronaldinho i pato, onda mec je nas :D

Quaresma#7
18-01-2010, 14:28
Santon može Bechkama držati brez problema kad je onoga pedera Ronalda čuvo more i ovoga. A Zanetti če verovatno iči u vezu da pomogne vezi kod pokrivanja i verovatno če pomoči odbrani oko Pata. A Maicon neka drži Ronaldinha.

Il Mago
18-01-2010, 14:37
Vracamo se na 4-3-1-2 formaciju...vjerovatno ce to bit Cambiasso,Stankovic,Zanetti i Sneijder u vezi a Pandev i Milito u napadu.pod uslovom da se Stankovic oporavi a vjerovatno da oce.a Mario klupa i zasluzio je poslije onakvog ponasanja u Bariu

Yasmin_19
18-01-2010, 14:46
bice to tezak mec :D nece nam biti lahko kao u prvom djelu sezone..razigrao se milan sto jest jest ...

Grujinho
18-01-2010, 15:07
Santon može Bechkama držati brez problema kad je onoga pedera Ronalda čuvo more i ovoga.

Zašto je C.Ronaldo peder? Koliko je on žena promjenio neču ni da pričam:)

Možda ti ide u nos da je Quaresma bio možda još veći talenat od Cristiana, ali cristiano je veliki profesionalac i može bit zvijezda, ali on daje sve od sebe na treningu...ima samopouzdanje i to ga čini još boljim, naosvajao se svega a tek je u 24. godini života...Dok se Quaresma boji svoje sijene...

ajd valjda če Gojko i Moussa zablistati, pa da skinu ovog pedera sa trona :)

Quaresma#7
18-01-2010, 16:13
Zašto je C.Ronaldo peder? Koliko je on žena promjenio neču ni da pričam:)

Možda ti ide u nos da je Quaresma bio možda još veći talenat od Cristiana, ali cristiano je veliki profesionalac i može bit zvijezda, ali on daje sve od sebe na treningu...ima samopouzdanje i to ga čini još boljim, naosvajao se svega a tek je u 24. godini života...Dok se Quaresma boji svoje sijene...

ajd valjda če Gojko i Moussa zablistati, pa da skinu ovog pedera sa trona :)
A koji je tebi kurac. To sam ovako iz običaja napisao, mislim da nisam jedini na ovom forumu koji ga ovako naziva. Odmah provokacije i kajle. I da prije če Mussa i Gojko skinuti "pedera" nego tvoj Motta.

Mauro7
18-01-2010, 16:25
Šta su Mussa i Gojko napravili do sada????

Quaresma#7
18-01-2010, 16:30
Za sada ništa posebno i to je normalno jedan 19-20 godišnjak ne more još praviti čuda jer je tek u razvoju ali njihova vremena tek dolaze.

Moca93
18-01-2010, 16:44
dajte bre,nemojte mi o toj pedercini u ovako lepoj temi,imate real temu pa tamo raspravljajte u njemu .....

Ima prenos na Areni sport 1 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :D

Grujinho
18-01-2010, 16:47
Za sada ništa posebno i to je normalno jedan 19-20 godišnjak ne more još praviti čuda jer je tek u razvoju ali njihova vremena tek dolaze.

eh brate, šta su Messi, C.Ronaldo, Ronaldo i slični radili sa 19, 20 godina ...

Moj Motta?? Pa nisam ja njegov vlasnik :)

Mottu gotivim zbog toga jer ovde na forumu su mnogi pisali kako je neupotrebljiv itd itd, dok ja mislim da je njegov doprinos igri ogroman, samo što njegov posao nije driblanje kao što Quaresma dobro radi, ups, kao što je quaresma dobro radio, nego druge stvari, koje se ne vide tako lako...treba ga pratit nekoliko utakmica pa da vidiš...

a inače malo zezanja mora da bude, nemoj odma izgubit živce...ali evo stvarno si sličan Quaresmi, brzo te mogu bacit iz tira :D

Moca93
18-01-2010, 16:52
Ronaldinjo: Igram dobro kad me vole

Ronaldinjo je jedan od najzaslužnijih za to što borba za skudeto u Seriji A ove godine nije dosadna. Brazilac je potvrdio svoju sjajnu formu het-trikom protiv Sijene (4:0), na utakmici koja je dodatno približila Milan Interu.
http://sport.blic.rs/data/images/2010-01-17/5336_roni-i-bex01-afp-giuseppe-cacace_f.jpg?ver=1263804151
"Igram dobro zato što sam prihvaćen i u klubu i od strane naših navijača. Osećam se voljenim i srećan sam. Izlazim na teren srećan i sada je sve u redu", rekao je Ronaldinjo.

Brazilac je istakao da ima dobar odnos i sa navijačima drugih klubova, što mu naročito prija pred predstojeći milanski derbi.
"Navijači Intera ništa nisu pričali ili poručivali pre derbija. Zato ih veoma poštujem. Kada igramo derbi dobro me tretiraju", rekao je Ronadinjo.

"Rosoneri" imaju šansu da priđu na samo tri boda velikim rivalima i to sa utakmicom manje ako budu slavili sledećeg vikenda.
"Ne znam da li ćemo uspeti da osvojimo skudeto. Moramo da napravimo dobre rezultate u svim takmičenjima i bitno je da nastavimo da uživamo na terenu", rekao je strelac devet golova u Seriji A ove sezone.

Mauro7
18-01-2010, 17:00
Nesta će igrati

Quaresma#7
18-01-2010, 17:09
eh brate, šta su Messi, C.Ronaldo, Ronaldo i slični radili sa 19, 20 godina ...

Moj Motta?? Pa nisam ja njegov vlasnik :)

Mottu gotivim zbog toga jer ovde na forumu su mnogi pisali kako je neupotrebljiv itd itd, dok ja mislim da je njegov doprinos igri ogroman, samo što njegov posao nije driblanje kao što Quaresma dobro radi, ups, kao što je quaresma dobro radio, nego druge stvari, koje se ne vide tako lako...treba ga pratit nekoliko utakmica pa da vidiš...

a inače malo zezanja mora da bude, nemoj odma izgubit živce...ali evo stvarno si sličan Quaresmi, brzo te mogu bacit iz tira :D
Eh brate to su sad trenutno najbolji fudbaleri na svetu...... Ni Xavi, Iniesta, Gerrard, Lampad i drugi nisu radili čuda u svojim 19-20 godina. Kod veznjaka treba malo više vremena da se razviješ u world class vezistu. A i jesam izgubio živce sav se tresem od živčanosti :D Moram iči po tablete :P A Q če se brzo vratiti samo neka gine na treninzima i neka radi više na fizičkoj pripremi.

Moca93
18-01-2010, 17:16
ja se iskreno nadam da ga vise necemo cekati,i da cemo ga sutnuti iz kluba....Znaci doveo me do toe zivcanosti i odlazenja do lekove u kojem pricate ...

Grujinho
18-01-2010, 17:37
Ni Xavi, Iniesta, Gerrard, Lampad i drugi nisu radili čuda u svojim 19-20 godina. Kod veznjaka treba malo više vremena da se razviješ u world class vezistu.

Svi ti igrači a evo Iniesta naprimer je več sa 18 godina ušao u prvi tim barcelone i od tada skupio več oko 200 nastupa.... I sada, nemožeš ti Iniestu uspoređivat sa Kačarom...jedno je u barceloni dobiti priliku, kad je Iniesta tek došao u prvi tim, za barcu su igrali Cocu, Riquelme, Luis Enrique, Xavi itd itd...a drugo je biti standardan u poslednjoj ekipi Bundeslige....

I pazi, ne kažem ja da su Gojko i Moussa slabi igrači...dobri su oni, ali nisu klasa...Moussa nikad ni neče biti klasan igrač, možda ima potenciala da bude dobar DM, ali sigurno još nije kvalitet za inter...on pored Cambija nebi ni primirisao travnjak meazze barem još koju sezonu...

A Q če se brzo vratiti samo neka gine na treninzima i neka radi više na fizičkoj pripremi. ovo neču ni da komentarišem, pošto isto pišeš odkad je došao...a i mislim da fizička priprema nije ono što njemu fali

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:27 ----------

Da ne bude sasvim OFFTOPIC...

evo mauro kaže da Nesta igra...dobro za njih, za naš ništa slabije a ni bolje...vidim sada več mnogi ne na ovom forumu nego na ostalima sumnjaju u Inter...mislim neznam zašto...Milan odigra 3 utakmice super zaredom i odmah vam/nam se tresu gače...Pa Inter kraljuje Italijom več 5 sezona...ako se netko nekoga treba bojati, oni bi se trebali nas...

znamo da napad nije problem u poslednje vrijeme, nego odbrana...ako na lijevog boka stavimo pravog bočnog igrača (santona ili zanettija) i ako cambi i deki budu 100% i u defanzivnom dijelu čemo izgledati bolje...

Ipak smo mi prvaci i prije nekoliko mjeseci smo jim dali lekciju...Ronaldinha če Maicon pojesti, u to ne sumnjam, a ukoliko nam se oporave neki igrači mogli bi jih ispratiti sa nekoliko golova u njihovoj mreži...

Imam dobar osječaj, barem zasada..

Il Mago
18-01-2010, 17:48
Bravo Grujinho ovo za utakmicu sto si reko...ja prvi sam se malo pribojavo ove tekme,al u pravu si skroooz mi smo prvaci i mi smo prvi na tabeli,oni se nas trebaju bojat a ne mi njih.tako da ocekujem da dokazemo jos jednom da smo mi prvaci :D a i vraca se Deki :) on je nas covjek za derbije tako da nemamo sta da se brinemo

spamer13
18-01-2010, 17:49
kako su mi ova dva druga foruma ispod svake kritike da vidim malo kako vi dišete... pa nisu još ni temu otvorili za jednu ovakvu utakmicu.
naravno kao i svi ovdje želim da dobijemo neprijatelja samo treba priznati da nam ovaj okršaj ne pada u dobro vrijeme. svi imaju nekakve probleme sa sastavom ali nas je baš stislo. vidim skoro svi misle da forma za derbi nema veze i da je ovo nešto sasvim posebno. pa ako to i stoji opet bi bilo bolje da smo mi formi a da oni nisu. a nažalost je obratno.
tko će igrati
svi znamo da nam je obrani lijeva strana najveći problem. možda je sad tu najbolje rješenje santon, a koliko je on nakon ovolikog neigranja i oporavka spreman veliko je pitanje. kad bi se tu vratilo zanettija što je naravno bolje onda imamo u sredini propuh. kako su odigrali ove zadnje dvije utakmice lucio, samuel i cordoba svi smo vidjeli. ipak s obzirom na njihovo iskustvo vjerujem da će protiv milana sličiti na sebe. bez obzira tko startao. od maicona nam isto treba otprilike bar duplo više nego kao protiv barija i siene. kao da to po kvaliteti nije bio prvi nego dvjestoti bek na svijetu.
e sad tko će držati sredinu? u ovakvoj situaciji tu bi morao biti zanetti i stvarno odlični sneijder. tko još? i kako ćemo igrati? 4-4-2, 4-3-1-2, 4-3-3? navodno visi stanković, motta skoro sigurno nije spreman. cambiasso isto nije sto posto ali u ovakvoj situaciji skoro da mora započeti utakmicu. ako opet bude morao igrati muntari imamo veliki problem. taj igrač za tu poziciju jednostavno nema nikakvu tehniku a još manje šut. takvih igrača ima na lopate a u interu bi tu trebali imati veću kvalitetu. nekoga tko pravi razliku. samo to je druga tema. o quaresmi i manciniju koji izgleda ne ide nigdje bolje sad ne trošiti riječi.
i još napad. milito i pandev skoro sigurnu počinju. a hoće li igrati balotelli? pristup i odnos su mu protiv barija opet bili na nuli. vjerojatno ni mourinho nije načisto što bi tu trebao napraviti. pa nadajmo se da će povući prave poteze i postaviti stvari najbolje što se može. jer bez obzira što on pričao nije ovo utakmica kao svaka druga i nisu u igri samo tri boda nego puno više.

Grujinho
18-01-2010, 18:15
svi znamo da nam je obrani lijeva strana najveći problem. možda je sad tu najbolje rješenje santon, a koliko je on nakon ovolikog neigranja i oporavka spreman veliko je pitanje. kad bi se tu vratilo zanettija što je naravno bolje onda imamo u sredini propuh.

Jeste, odbrana je glavni problem, barem ako gledamo kako smo odigrali poslednje dvije utakmice...

Ali...tu je u velikoj mjeri i posljedica izostataka def. veznih...protiv siene smo igrali u drugom poluvrijemenu u vezi sa zanettijem, sneijderom, i stevanovićem...pa naravno da smo igrali loše...

protiv Barija sa Muntarijem (očigledno nije bio spreman) i zanettijem kao jedinim igračem koji je dobar u defanzivi...a čak smo na boku imali neraspoloženog cordobu...

Dakle ako se odigra sa punom odbranom, dakle Santonom ili Zanettijem na boku (ja mislim da če Santon početi)

i ako se oporave Cambiasso (do kraja), Stanković, Motta i da se Muntari malo sredi do kraja sedmice, odbrana če izgledati mnogo bolje...

adointer
18-01-2010, 19:59
ma joj previse binete ko ce igrati.:) ko god da bude igro poginut ce na terenu.:) a snaijder ce pokazati jos jednom kvalitet kao i pandev...:)

CurvaNord69
18-01-2010, 20:35
Treba odmah udarit na njih od prve min, taktika ko athletic protiv reala, damo li gol prvi, gotovi su.
Maicon MORA unistit ko god igro ljevog beka u njih jer su svi jako losi il jako stari, ne vidim beckhama kao toliki problem, nek igra santon, a javier i cambiasso mogu zubu zaustavit.

Grujinho
18-01-2010, 20:54
Leonardo: " Utakmica nam dolazi u pravo vrijeme. Ne samo zbog naše odlične forme, več i zbog dobre forme Intera. To če biti pravi nogometni praznik. U veliko veselje če mi biti sudjelovati na toj utakmici a još veče pobijediti."

E sada je dosta...Cijeli dan več čitam Ronaldinho najbolji na svijetu, Ronaldinho ovo, Ronaldinho ono....I koga ovaj Leonardo zavarava...Ovo da je Inter u dobroj formi mi se čini kao sarkazam. I ovaj lešinar misli da je milan več sada pobjednik...Jebote imaju niz od 3 uzastopne pobjede i več misle da su najbolji...

O dajte, samo nastavite....nadam se da naši ništa neče govoriti do prije utakmice i da če na terenu pokazati tko je najbolji....

Il Mago
18-01-2010, 20:59
Ma digli su se i to ne malo...al zato ce ih jos vise bolit kad se spuste.a danas sam vidio na sportmediasetu uporedbu neku njihovi izmedju Leonarda i Mou i davali ocjene za vodjenje ekipe,za taktiku i ostalo i uglavnom po njima je Leo bolji za jedan bod.nevjerovatna glupost da i uporedjuju Leonarda sa Mouom a kamoli da je bolji:sivi:

Boris_10
18-01-2010, 21:01
Ma tesko da dobijemo.Cak nas mogu lako i pobjediti.Jer mi smo u losoj formi totalno.Dok oni zaista su u formi koliko god ih mrzili to moramo priznati cak su i prije derbija nabili sijenu 4-0.

Mauro7
18-01-2010, 21:12
Dajte smirite se malo pa i male ekipe se nadaju pobjedit velike zašto se ne bi i oni, sad skačete na svaki njihov komentar, a šta bi trebali pričat, e dragi milanovi navijači nažalost izgubit ćemo derbi protiv Intera

spamer13
18-01-2010, 21:12
ha ha – sad sam i ja pročitao ovo na mediasportu – dobro si to našao. ima dole par dobrih komentara, u smislu ma tko piše ovakve gluposti, trener u milanu je zapravo tassoti, mourinho je osvojio hrpu kanti a leonardo nije još ni sezonu završio i slično. zabavno za pročitati i dobro za motivaciju našima. iako zapravo ne treba motivacija za njih. daj bože da ih spustimo

Il Mago
18-01-2010, 21:18
Ma glupost teska ba...a evo cito sam i ja komentare malo i jedan mi je najjaci : A zasto je Milan drugi ako je Leonardo toliko dobar ??? hahhahahha:sivi::sivi::sivi:izgleda da je ovo pravio onaj ludi Mosca tako da me i ne cudi vise ova tabela...

filip.sk
18-01-2010, 21:30
Sada gledam neke delovi od prosle utakmice protiv bilan, koliko smo bile mocni, stankovic motta snajder mmmmm..... to je nama falilo u prosle utakmice, sada kad se svi vrate za ovu tekmu bice opet 4-0 :D

LiGad
18-01-2010, 22:40
Ne odgovara nam uopste njihova forma zbog samog natjecanja, a ne utakmice ..jer za utakmicu nije presudna, U slucaju da nas pobjede nije mi bas drago zamislit kako ce tek onda krenuti na titulu i kakvu ce to moralnu snagu dati njima ..a tek njihove izjave poslije. Ali ako ih mi pobjedimo ..iako je jos mnogo do kraja, ja vec vidim kako Javier dize trofej :chmp:

ivan019
18-01-2010, 22:43
ma milanu na ovoj utakmici odgovara samo pobeda, ako ih sada pobedimo oni padaju u formi

Guro
19-01-2010, 01:15
ma ima da ih razbijemo... sto smo se prepali svi sad :) samo oni mogu da se boje...jer oni ne smiju da izgubeee

Balotelli#45
19-01-2010, 16:56
ma sad su se oni napalili u umislili cekajte sad ce Berlusconi da izjavi da ce pored scudetta osvojiti i ligu sampiona koja se podrazumeva jer im je u DNK a uz to ako im nebude dosta osvojice i kup.... naravno to sve dok nepocne utakmica sa nama ili sledeca u ls a posle tih utakmica svi ce se zacutati i necete videti nijednu bilansku izjavu narednih godinu dana osim onih da smo imali srece itd... hahah sto volim kad ih tako naglo spustimo na zemlju uff sta bi dao samo sad da ih pobedimo :D

Mauro7
19-01-2010, 18:18
Uglavnom Pato neće igrati

esteban
19-01-2010, 18:18
Ni Zambrotta dok nama bi trebalo da bude spreman Stankovic

filip.sk
19-01-2010, 18:24
Uglavnom Pato neće igrati

Jesi li siguran?

esteban
19-01-2010, 18:26
Jesi li siguran?

Jesmo :D

Ado525INTER
19-01-2010, 19:20
http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2010/01/19/1752037/top-10-players-who-starred-for-inter-milan
Top 10 Players Who Starred For Inter & Milan

filip.sk
19-01-2010, 19:33
Zaboravili su vieri

DenchiNL
19-01-2010, 21:05
pato i nesta definitivno otpali ,
sad kontam i mogli bi ih nakantat

Huska
19-01-2010, 22:12
a to kad bi njih dvoja igrali ne bi ih nakantali...opet vi i vas pesimizam :D...u ovakim utakmicama najmanje je bitna forma...najvaznije je kako se pridje utakmici ako ih se budemo bojali onda smo najeb**i...a vjerujem da cemo kao i do sada odigrat onako kako samo protiv njih znamo a to je gazenje :D

CurvaNord69
19-01-2010, 22:16
Treba dovest ciru prije utakmice da im ono kaze "sine, zgazit cemo ih"

DenchiNL
19-01-2010, 22:18
a to kad bi njih dvoja igrali ne bi ih nakantali...opet vi i vas pesimizam :D...u ovakim utakmicama najmanje je bitna forma...najvaznije je kako se pridje utakmici ako ih se budemo bojali onda smo najeb**i...a vjerujem da cemo kao i do sada odigrat onako kako samo protiv njih znamo a to je gazenje :D

optimizam jedno , realnost drugo
u nas skripi vezni red, jedino sneijder zmaj
jbg ja se uzdam u 4 igrača : Sneijder,Milito,Maicon,Cesar
ako jedan od njih ima loš dan , smokingggg:lizac:

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Treba dovest ciru prije utakmice da im ono kaze "sine, zgazit cemo ih"

ne, ne ono :

"ma jebat ćemo im mater!!!"

CurvaNord69
19-01-2010, 22:25
http://www.youtube.com/watch?v=3pRpmIGjhHw

filip.sk
20-01-2010, 00:07
Ancelotti :“Inter know how to hit you out of the blue even when they are not that sharp," he explained.

Grujinho
20-01-2010, 00:27
kad ode Mourinho, prvi moj kandidat bi bio Blanc a iza njega odmah Ancelotti :) Čovjek je Interista a i veliki stručnjak

Ado525INTER
20-01-2010, 01:02
mislim da cemo ih razorit

ivan019
20-01-2010, 04:12
steta sto ne igra stankovic, nece biti golcina :(

Quaresma#7
20-01-2010, 11:57
steta sto ne igra stankovic, nece biti golcina :(
Kako neče igrati zar se nije oporavio ? :worried:

Huska
20-01-2010, 13:16
http://media2.acmilan.com/200907/14670_big.jpg

:D

Guro
20-01-2010, 13:35
ja koliko znam Muntari, Cambiasso i Deki su na raspolaganju za mec...ali valjda ni jedan od njih nije 100%....tako da cemo morati da kombinujemo nesto

Quaresma#7
20-01-2010, 14:47
Izgleda da če Stankovič ipak igrati 100% http://www.football-italia.net/jan20b.html
Evo nam gola :D jedan onda imamo več zagarantovan :crazzy:
A još Motta če se verovatno vratiti http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=13018

esteban
20-01-2010, 15:01
Muntari se opet povrijedio

Moca93
20-01-2010, 15:05
hehehe...sad za PIO imam vec sigurnog strelca :)

ivan019
20-01-2010, 17:12
a ja bas cuo da motta i deki ne igraju sigurno hehe

CurvaNord69
20-01-2010, 20:20
Ma nece dat stankovic gol, ne moze uvijek.

Huska
21-01-2010, 12:03
Chi non salta rossonero č! č!

http://itpradeep1.files.wordpress.com/2009/02/45085052.jpg

Balotelli#45
21-01-2010, 12:10
hehe od kad im ga je zavuko one godine iz kornera retko da je koju godinu propustio ma kakvi godinu utakmicu :D

Guro
21-01-2010, 14:21
Muka izgleda velika....nista od Dekija, Mote i Muntarija....

Jose Mourinho's pre-derby worries continue to heighten the tension at Appiano Gentile after the losses of midfielders Dejan Stankovic and Thiago Motta.

Il Corriere Dello Sport reports that both the Serbian and Brazilian have been forced to give up hope of making Sunday's meeting with Milan, as they continue to work in the gym away from the rest of the squad. And the casualty list has grown bigger as there are also major doubts over Sulley Muntari's appearance. The Ghanaian was forced to leave training on Wednesday after suffering a muscular strain. He too is likely to miss the Scudetto showdown.

Mourinho has called up a number of youth team players as a precaution, so that he can work towards putting together a strong enough midfield with the resources he has.

Ricardo Quaresma and Amantino Mancini are available, but the coach is likely to field a five-man midfield that can adapt with Javier Zanetti and Esteban Cambiasso in holding roles while Mario Balotelli and Goran Pandev will flank Wesley Sneijder as part of an advanced midfield behind lone striker Diego Milito

Mauro7
22-01-2010, 03:31
http://www.gazzetta.it/primapagina/images/prima_pagina_grande.png

Quaresma#7
22-01-2010, 14:24
Dobre vesti za nas. Motta i Muntari če igrati http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Inter/22-01-2010/centrocampo-inter-respira-602733757896.shtml
Dok Stankovič još uvek trenira po posebnom programu i terapijama odvojeno od grupe. Više o njemu če biti jasno sutra.

Guro
22-01-2010, 14:48
super vijesti za ovu dvojicu...mada Motta je zadnju utakmicu odigrao lose....i vec duze vremena ne igra nesto bog zna kako...ali bilo bi dobro da ponovi igru iz prvog derbija :)

Zlajo
22-01-2010, 19:19
Sneijder izgleda danas dobio gripu :eek:!!! Jedini skroz zdravi igrač za sada u veznom redu je Zanetti...
Kako sad izgleda morat će mo ih dobit bez veznog reda:D

Milito-Balotelli-Pandev-Quaresma
Zanetti
Santon-Lucio-Cordoba-Samuel-Maicon
Cesar

:kafica:

Ado525INTER
22-01-2010, 20:02
http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2010/01/22/1756492/derby-debate-top-5-milan-inter-games-of-the-past
Derby Debate: Top 5 Milan-Inter Games Of The Past

Il Mago
22-01-2010, 21:35
Kako se ova tekma blizi sve sam nesto vise uvjeren u pobjedu...nadam se da ce tako i bit
FORZA INTER :zastava::nova::zastava:

Balotelli#45
22-01-2010, 21:43
ma to su joseove mind games pred utakmicu kao svi povredjeni a videces da ce skoro svi biti zdravi za derbi a i snajder ima obican grip koji do nedelje uvece 2put moze da prodje ;)

Huska
23-01-2010, 00:52
hahaha .. u Albanij odlozen derby Dinamo-Tirana zbog veceg derbija Inter-bbilan .. jer tamo je taljanska liga jako gledana...

CurvaNord69
23-01-2010, 00:53
Kako god okrenes bolji smo, ne igraju im nesta i pato, 2 od 3 najbolja igraca, ako ne bude bar X moremo se *ebat

LiGad
23-01-2010, 01:39
hahaha .. u Albanij odlozen derby Dinamo-Tirana zbog veceg derbija Inter-bbilan .. jer tamo je taljanska liga jako gledana...

ako je ovo istina, ovo jos nisam cuo ..
vecinom se utakmice odgadjaju zbog LP ili neceg slicnog ..
ali zbog drugog prvenstva, nisam cuo
to govori o velicini Talijanske lige :D

Huska
23-01-2010, 01:47
ako je ovo istina, ovo jos nisam cuo ..
vecinom se utakmice odgadjaju zbog LP ili neceg slicnog ..
ali zbog drugog prvenstva, nisam cuo
to govori o velicini Talijanske lige :D

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=16565

ivan019
23-01-2010, 01:54
ili "velicini" albanske :D

Mauro7
23-01-2010, 02:42
Altobelli

Tko riskira više u ovom trenutku između Intera i Milana?
''Riskiraju obje momčadi, Inter je u vrhu i brinu se da ne budu dohvaćeni a Milan se boji da ne ostane razmaknut u slučaju poraza''.

Tko će više osjetiti izostanke?
''Nedostajat će najvažniji igrači za obje momčadi, Pato za Milan i Eto'o Interu, ali na terenu će treneri ipak složiti vrlo kompetitivne ekipe''.

Tko trenutno igra bolje između Intera i Milana?
''Kao crno-plavi navijač spektakl bih prepustio Milanu i tri boda bi dao Interu koji u ovom trenutku igra jedan osnovniji nogomet''.

Bit će to brazilski derbi i na vratima, Julio Cesar - Dida.
''To je znak modernog nogometa ali Inter ima boljeg''.

Što biš dao da igraš u nedjelju navečer?
''Ništa, već sam dao''.

Osjećaš li se da daš neko predviđanje?
''Naravno, pobjeđuje Inter 2-1, golovi Milita, Balotellija i penal Ronaldinha''.

Huska
23-01-2010, 02:43
ahahahahahah penal ronaldinha ahahaha

Grujinho
23-01-2010, 13:53
Evo sjutra derbi....

Mourinho nije izgubio utakmicu kod kuče još od 2002.godine kad je bio trener Porta. Isto tako, Inter nije izgubio nijednu utakmicu kada je igrao Wesley Sneijder...

Nadam se pobjedi, a zadovoljan bi bio i sa neodlučenim rezultatom....nikako ne smijemo dozvoliti starcima da se približe.

Ali imam nekakav osječaj da če Inter pobjediti. Uvijek je tako kod mene, kada se podcjenjuje Inter. Milan ima 3 uzastopne pobjede i Ronaldinho je odmah najbolji igrač svijeta i Milan je odmah favorit za mnoge, pošto Inter ne blista u poslednje vrijeme a nitko očigledno nije primjetio da smo igrali sa jednim pravim veznim (Wes). Mislim da čemo ih spustit na zemlju. Jer u ovom trenutku ako zaustaviš Ronnie-a, milan je slabiji za 30%. Odsutan je Pato, a još ako nebude Neste, mislim da bi mogli odnosno sigurno čemo pobijedit.

Balotelli#45
23-01-2010, 13:58
hahahha Altobelli macka :D ovo za penal ronaldinha u stilu Moua :sivi:

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

a znaci njima neigraju pato i nesta sigurno a sta je sa seedorfom i zambrottom i za njih se govorilo da nece biti u sastavu???

Grujinho
23-01-2010, 14:02
Zambrotta ne igra, dok če Seedorf verovatno početi na klupi.

Ovi neče igrat za milan: Pato, Oddo, Onyewu, Adiyah, Zambrotta, Nesta(?)

Il Mago
23-01-2010, 14:15
Deki je definitivno otpao za sutrasnju utakmicu. :( a Motta i Muntari ce bit spremni...

Balotelli#45
23-01-2010, 14:25
e uvek zaboravim da pitam sta je sa onom budalom Onyewu??? nema ga nikako posle one pripremne kad je milito njemu i silvi lomio kicmu onim zamasima :D da nije stvarno polomio kicmeni stub :sivi: ????

Huska
23-01-2010, 14:29
ma povrijedjen lik...znal ko dali ima kakav domaci forum od ovih specijalaca :D...da vidim sa pisu :D

ivan019
23-01-2010, 14:40
tako nesto ne postoji :D

InteristaSA
23-01-2010, 14:41
joj vi gledate ko u Bilanu igra i neigra,samo da Wesley Snipes :D bude igrao i da se Cambi iili Motta oporave da mogu igrat,nebrinem nista a tamo nek igra i Berlusconi ako treba djabe im,,samo da vidim 10 na terenu i 2-0 glatko:D

CurvaNord69
23-01-2010, 15:08
Ja sam 101% uvjeren da necemo izgubit, a za pobjedu neznam, bit ce kiks dide valjda :D

Huska
23-01-2010, 16:19
Pozvani:

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 29 Giulio Donati, 39 Davide Santon, 46 Felice Natalino;

Centrocampisti: 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 28 Alen Stevanovic, 30 Mancini, 44 Sebastian Carlsen, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

uglavnom svi koji su pozvani su 100% spremni...i vjerovatno ce se ici sa rombom...mada mozda mou i iznenadi sa trojicom u napadu

CurvaNord69
23-01-2010, 16:21
Cambiasso, Zanetti, Motta, Sneijder u sredini, aj moze :D

adiK
23-01-2010, 16:37
Cesar;Maicon, Lucio, Samuel, Santon;Zanetti, Cambi, Motta, Sneijder;Milito, Pandev

Ovo je 99% tacna prognoza. Greske se ocekuju u promilima :D

Jedino mi je nesigurna pozicija lijevog bocnog jer se moze desiti da se Mou bude igrao s Cordobom lijevo ili da povuce Zanettija, a Muntarijem popuni sredinu u tom slucaju.

Grujinho
23-01-2010, 17:19
It will be 6-2 with Borreillo scoring a hattrick and shows the world that he is IT No.1 Striker.

hahahahaha

The key in this game is isolating Sneijder and forcing them to play long balls. Ronaldinho is going to find a lot of space behind Maicon and that may force them to keep him back. Borriello is going to have a lot of fun with their central defense. They're very slow and always end up giving away lots of fouls. Beckham should score one (I hope).

It's going to be a great game. Inter really suffer when attacked, and there's no better attacking team than us at the moment. We're confident, and they're not. We can win this.

Edit: Nesta is okay, and Samuel is suspended. They'll probably have a back line of Santon, Cordoba, Lucio and Maicon. I think I can score against them!

Jebote ovaj Borrielo je stvarno najjači napadač...Očemo li moči protiv njega :S hehe

I am not impressed by Inter at all,i havent been impressed by them the whole season except when they trashed us.They are playing very static boring football,and the only reason why they have six more points then us(three actually...)is because they have great fighting spirit,and huge luck.

I believe in victory,this game reminds me of the one against Jube,it was the same situation and everybody was confident.I feel the same way like the game vs Jube,i believe we could hand Mourinho a huge blow this weekend.BUT,ofcourse Inter have players who can decide a game with just one flash,but overall i am not scared of them.

gotovi smo....

--------------Dida-----------------

Abate-----Nesta (please god) T.Silva -----Antonini

------------------- Gattuso----------------------------

Ambro----------------------------------------

-----------------------------------------Pirlo

Becks--------------------------------------------

-------------------------------------R80

----------------Borrigol---------------------------

ovo je i po meni najverovatnija postava milana...

Ovo su samo neki od komentara iz foruma milana..

CurvaNord69
23-01-2010, 17:31
Ti to citas, rofl.
Ja nikad nisam bio na forumima nijedog kluba osim intera i zrinjskog, znaci iskljucivo 1 klub. Samo sam cito 2 sata bilanov jednom nakon 0-4 jao tuge :sivi:

Grujinho
23-01-2010, 17:34
ma jok...samo me danas malo zanimalo šta pišu, pošto su konačno malo podigli formu...i evo, boriello je odmah kad je zabio dva gola najbolji napadač na svijetu hahahaha

filip.sk
23-01-2010, 18:00
I am so scared:(:(:(

Guro
23-01-2010, 18:04
uh jedva cekam sjutra vece....i mislim da ce biti dobra utkamica....nista mi milije ne bi bilo nego da ih jos gore omrcimo nego u prvoj utakmici :)
u svakom slucaju zasluzuju da ih kaznimo nakon svih komentarta...visoko lete momci... :) ako visoko leti..... :D

ivan019
23-01-2010, 18:08
moramo staviti bar dva markera na borriela :D

Guro
23-01-2010, 18:20
ma kakva dva..dzabe i 5 kad mi nemamo igraca koji mogu cuvati takvu igracinu :D

Balotelli#45
23-01-2010, 18:47
hahahha borijelo :sivi: taj i kad nema sansu on promasi :sivi:

hulle
23-01-2010, 19:45
4-1....et da i njima malo damo sanse :)

Balotelli#45
23-01-2010, 21:21
ja bi vise voleo da bude 4-1 da ga ronnie da iz penala ne go 4-0 :sivi:

ivan019
23-01-2010, 22:20
ali kako ce se maicon snaci sa super brzim beckhamom :sivi:

Grujinho
23-01-2010, 22:36
ne igra maicon na beckhamovoj strani...maicon ide na ronaldinha, a santon na becksa :)

DenchiNL
23-01-2010, 22:59
ali kako ce se maicon snaci sa super brzim beckhamom :sivi:

becksa samo treba nagazit, nije on navikao na ovaj tempo , on je ko na odmoru u galaxyju, zato bi vise volio zanettija neg santona na lijevom boku
il burdija ubicu hahahahaha

Huska
23-01-2010, 23:35
kad je ono pedercica iz reala a tada iz man.utd. zaustavio moze i ovog ha ja

FORZA BAMBINO

Mauro7
23-01-2010, 23:52
to su usporedbe koje ne stoje ni na nebu ni na zemlji
pederčića(hebi ga ne mogu svi bit muškarčine kao huska, uostalom huska igra nogomet i zapravo nije postao veća zvijezda od ronalda jer se nije bacao kao što to radi ronaldo, tj. nije želio poštovati trend koji je danas u modernom nogometu)
cristiano ima dribling, brz je i potpuno drugačiji igrač od beckhama, njega treba čuvat striktno bez da ikada ima slobodno ispred sebe 5,6 m jer mu je pas UBITAČAN, isto na boku, bekcham ima toliko precizan(to moramo svi priznati, čovjek ima najprecizniji pas i i ubačaj kojeg sam ja u životu vidio) i ako ti jednom uspije ubacit i branič izgubi napadača gotovo je, znači možeš ga 19 od 20 puta zaustavit a 20. ubačaj ti prođe može bit gol, nadam se da će Davide odigrati na solidnoj razini jer ne igra već neko vrijeme, ali brži je od Beckhama pa bi ga trebao stić zatvorit, odnosno prostor za ubačaj njegov

Huska
23-01-2010, 23:54
mauro nikad se ja i ti necemo razumit u vezi nekih stvari...a ustvari zaboli te sta ja pisem o njemu ;)

dera
24-01-2010, 00:05
http://www.youtube.com/watch?v=omh8P8yLi2Y (nabijem ga na k, nece embled kod ovdje :()
evo nesto da se zagrijemo do sutra navecer.. uglavnom, ovaj novinar je uhvatio becksa za muda da vidi koliki mu je, i poslije mu govorio da je mali i da je stavljao vatu u gace kada se slikao polu-gol

CurvaNord69
24-01-2010, 00:15
Ma novinarka valjda, nije peder, a to je odavno.

Quaresma#7
24-01-2010, 00:56
Ma sjebačemo jih i gotova priča :D Santon če držati Beksa i sjebat ga a Maicon Ronaldinha i gotovi su.

ivan019
24-01-2010, 02:15
to su usporedbe koje ne stoje ni na nebu ni na zemlji
pederčića(hebi ga ne mogu svi bit muškarčine kao huska, uostalom huska igra nogomet i zapravo nije postao veća zvijezda od ronalda jer se nije bacao kao što to radi ronaldo, tj. nije želio poštovati trend koji je danas u modernom nogometu)
cristiano ima dribling, brz je i potpuno drugačiji igrač od beckhama, njega treba čuvat striktno bez da ikada ima slobodno ispred sebe 5,6 m jer mu je pas UBITAČAN, isto na boku, bekcham ima toliko precizan(to moramo svi priznati, čovjek ima najprecizniji pas i i ubačaj kojeg sam ja u životu vidio) i ako ti jednom uspije ubacit i branič izgubi napadača gotovo je, znači možeš ga 19 od 20 puta zaustavit a 20. ubačaj ti prođe može bit gol, nadam se da će Davide odigrati na solidnoj razini jer ne igra već neko vrijeme, ali brži je od Beckhama pa bi ga trebao stić zatvorit, odnosno prostor za ubačaj njegov

Ma sjebačemo jih i gotova priča :D Santon če držati Beksa i sjebat ga a Maicon Ronaldinha i gotovi su.

ma beckhama nebi trebalo tesko cuvati
realno ako mu zatvorimo desnu nogu on je gotov, nije ni brz a nezna ni da dribla, leva noga katastrofa :D

PazzaInterista
24-01-2010, 02:57
Good thing Stankovic is out, we could do without his 30 yarder he always seems to get against us.

HAHAHA evo sa čime se milanisti nadaju na pobjedi :D

Nera
24-01-2010, 11:31
Santon Becksa moze cuvati, ali Maicon Ronaldinha... Ko prvo, kad je u formi, Dinha niko ne moze da cuva. A Maicon i nije bas najjaci kad su defanzivni zadaci u pitanju..
ma beckhama nebi trebalo tesko cuvati
realno ako mu zatvorimo desnu nogu on je gotov, nije ni brz a nezna ni da dribla, leva noga katastrofa :D
Ti ga opisa , kao George Best :D
Good thing Stankovic is out, we could do without his 30 yarder he always seems to get against us.

Neka ih, nada poslednja umire...

adointer
24-01-2010, 11:50
haha....boje se stankovica vise nego samog Boga...cccccc.....SVEMOGUCI STANKOVIC...:)

Balotelli#45
24-01-2010, 12:38
hahah pa i ti bi imao traume da ti neko iz godine u godinu skida paucinu sa po 30 metara :D

adiK
24-01-2010, 13:16

hahaha :D uciteljice uciteljice dejo mi dere mrezu stalno :dim::dim:

Zlajo
24-01-2010, 13:23
Međusobni susreti u zadnjih 5 sezona:

2008/2009 : Milan-Inter 1:0 , Inter-Milan 2:1
2007/2008 : Inter-Milan 2:1 , Milan-Inter 2:1
2006/2007 : Milan-Inter 3:4 , Inter-Milan 2:1
2005/2006 : Inter-Milan 3:2 , Milan-Inter 1:0
2004/2005 : Milan-Inter 0:0 , Inter-Milan 0:1

dera
24-01-2010, 13:29
ali se resetamo :) bojim se da ova sezone ne bude kao nasa '06/07

Balotelli#45
24-01-2010, 13:38
ujednaceno najmanje remija samo nisi stavio najvazniji :D 0-4

Dzon Dilindzer
24-01-2010, 15:44
Ma ljudi idemo da ih zgazimo,vjerujte u to i navijajte!!!!!!!!!! Strpamo im gol na pocetku i posle ih polako dotuci.TO je TO!!!!!!!!!!!

Il Mago
24-01-2010, 16:15
Ne igra Neste.:crazzy:ne valja se radovat tudjoj nesreci al bez njeg ce nam bit puno lakse :D :nova:

CurvaNord69
24-01-2010, 16:18
Ma ne zanima me, da igraju pele i maradona, gazimo ih!

Al sad ce favalli igrat zato :sivi:

ivan019
24-01-2010, 16:55
igrace kaladze :D

Huska
24-01-2010, 17:38
koja razlika :D

http://zundapp.blog.kataweb.it/files/2009/05/a79c_1.jpg

Quaresma#7
24-01-2010, 18:52
Ima li kakvih napetosti kod vas prije derbija. Malo smo se več zagrijali u temi Ronalda :D Ja naručio materi da napravi roladu prije utakmice i palačinke da ima nešto slatko jesti med utakmicom :D :sivi: A trenutno sam dobro razpoložen, a samo dok nam ga Milan ne uvali. :D

CurvaNord69
24-01-2010, 18:55
Znaci ostajes dobro raspolozen citavu vecer :D

Zlajo
24-01-2010, 19:50
http://img204.imageshack.us/img204/1742/10235118423313768315838.jpg :kafica:

Huska
24-01-2010, 19:51
evo ja sa starim dogovorio gledat reprizu na hrt 2...al naravn prvo bet pa onda snimak da ga mao zafrkajem...on kaze da cemo izgubit 3:0 i da nemamo sanse...a prosle godine bio nas navijac uh sunce li mu :D

Il Mago
24-01-2010, 20:54
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 27 Pandev, 22 Milito

Milan: 1 Dida; 20 Abate, 19 Favalli, 33 Thiago Silva, 77 Antonini; 8 Gattuso, 21 Pirlo, 23 Ambrosini; 32 Beckham, 22 Borriello, 80 Ronaldinho

evo igra nam Santon,Muntari unutra Motta na klupi

filip.sk
24-01-2010, 20:59
Favalli lol..... ako danas maicon ne namesti bar 2 gola, nikad nece....

CurvaNord69
24-01-2010, 21:12
Favalli igra CB, antonini je ljevi bek, maicon na njega ide.

Huska
24-01-2010, 21:15
hahahaha...de zao mi momka jest majke mi...obavezno maicona u vezu da zez po strani a zanetti da ga pokriva zbog zubonje

Dzon Dilindzer
24-01-2010, 21:25
bolje da je Baloteli poceo umjesto pandeva,jak je i brz ne bi mu ovi favaliji i pankarovi nista mogli

CurvaNord69
24-01-2010, 21:28
Ma brza su i njih 2, oni ne smiju nas napadat imalo jace jer cim primi milito loptu i ima 2 metra oko sebe mogu na centar stat.

adiK
24-01-2010, 21:45
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 27 Pandev, 22 Milito

Milan: 1 Dida; 20 Abate, 19 Favalli, 33 Thiago Silva, 77 Antonini; 8 Gattuso, 21 Pirlo, 23 Ambrosini; 32 Beckham, 22 Borriello, 80 Ronaldinho

evo igra nam Santon,Muntari unutra Motta na klupi
Kao sto sam najavio :) Sto volim sto sam pametan :P

Samo mi se Muntari provukao jebemu :D

CurvaNord69
24-01-2010, 21:46
KAMAN, ajmo pazza inter amala!

Enfant Terrible
24-01-2010, 21:57
Milito voli Milan....baaaaaš!!! :D

InteristaSA
24-01-2010, 21:58
dajte ljudi kakv stream tek dosao doma

Dzon Dilindzer
24-01-2010, 22:20
kako crveni jebem mu ljeb

Zlajo
24-01-2010, 22:36
E moj sudac uništio si derbi sa ovim crvenim kartonom :ljuti:

CurvaNord69
24-01-2010, 22:37
Uff, mogli smo im dat 3 komada lagana u prvih 15min, onda bezveze bacanje lucia, i konto da je faul, a sto se on bacio sam bog zna. I sneijder dobi crveni, ko zna sta mu je opsovo, hebe mu.
Onda su nas malo stisli al oni su nula bodova, nemaju tu fizicku spremu.
Zadovoljan sam svima, osim sto je muntari dobio zuti i jos 4 faula napravio, morala bi tu izmjena doc.
Opet smo jaci, ne mogu oni meda.

Dejo
Nevjerovatno penal nam nije sviran, crveni Sneijderu smijesan, Lucio presmijesan zuti ali ne mogu ni sa sudijom nista, prilike nisu imali...Deremo ih..FORZA INTER

LiGad
uvijek je za pljesak sudiji davan zuti karton :mad:

Komitski Đeneral
SUDIJA SE OD RAKA RASPADAO NAREDNIH 20 GODINA.
toliko do mene
pozdraV!!!!!

Nera
Koja olos.. kakva besramnost... godinama..

Hajmo momci, samo naprijed.. nadam se Motti umjesto Munte koji ce popiti crveni nastavi li ovako. SuperMario bi nam trebao, jer ce Diego i Pandev brzo da se isprazne pri ovom tempu...

adiK
24-01-2010, 22:38
Samo cu reci da jebem mater onome ko postavi ovog papka Rocchija da vodi derbi.

Nera
24-01-2010, 22:39
Samo cu reci da jebem mater onome ko postavi ovog papka Rocchija da vodi derbi.
To je onaj celavi cica.. ali ne Collina nego Galliani ;) On to odredjuje...

CurvaNord69
24-01-2010, 22:39
Citam forum o seri-i a i svi se slazu da je sudac kriminalan, nas je vise ostetio al kontam da nije tolko namjerno, jer je lik retard veliki.
U 1. min da zuti odma, i onda gubi autoritet i daje crveni, al ni to mu ne pomaze.
Ko ga stavi uopce.
Jos nam prekino akciju jednom.

Amico Laziale
24-01-2010, 22:40
kakva lopta gorana... :D
sve je bilo ekstra dok debil Rocchi nije sjebo tekmu...
jos ne svira penal cist...

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

al i ovako je inter 2X bolji...

adiK
24-01-2010, 22:41
Nastranu sudija, Pandev se pokazuje kao pravo pojacanje, vrlo brzo se uklopio i bice jako koristan. Sto se napada tice mislim da imamo sjajan izbor.

Huska
24-01-2010, 22:41
def. najbolji igrac poluvrmena rocchi covjek je bez greske odigrao...bas onako kako je i dobio upute

Zlajo
24-01-2010, 22:45
Pandev :cast: a Muntaria :omaj: na posudbu u Albinoleffe...
ajmo izdržat ovi 45 min

Quaresma#7
24-01-2010, 22:47
Ajmo još izdržati tih 45 minuta da ovde pogodim sve na šta sam na forumu kladio osim Sneijdera koji otišao vani :D

Huska
24-01-2010, 22:48
ja bih jedno 20-ak minuta rizikovao i ubacio umjesto munte balotellia..da ih dokrajcimo jer odbrana im je ko kura*...spori do bola...kasnije izvadit jednog od dvojca doca il principe i zatvorit tekmu polako

:D

Ado525INTER
24-01-2010, 22:49
gazimo ih vladari so serije A forza inter nadajmo se da ce nasi izdrzat jos 45 min

Dzon Dilindzer
joj koliko fali snajder sad u igri,nema sad covjeka na toj poziciji da napad poveze sa ostatkom ekipe!!!!!odsjecen nam napad....!!!!samo da pobjedimo u inat svim govnarima i sudiji

LiGad
kako je pocelo bit ce ovdje jedna velika gomila postova ..strah me i zamislit sta cu morat sve citat kad sutra dodjem :D
zato ..lakse malo, zbog mene ;)
ne znam koliko ce nasi izdrzat ..previse prostora bilanezi imaju kad organiziraju napade, ali se dobro drzimo ..bit ce dobro :)

Dzon Dilindzer
24-01-2010, 23:15
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bravo careeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...u buljuuuuuu ih

InteristaSA
24-01-2010, 23:18
wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Goran Pandev,u bulju ih direkt evo i sudije i sve,nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine:D:D

evo citam na Inter stranici audio prenos tekme:Jankulovski fires a long-range shot into the Curva Sud.:D: i ovi poceli hebavat starce:D:D

Zlajo
24-01-2010, 23:44
gleda se i repriza :kafica:

Guro
24-01-2010, 23:46
Bravo momci.....svaka cast...nisu se culi zivi...forzaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CurvaNord69
Rutinski:kafica:

InteristaSA
ajjj Julio nek si im skinuo penal ovo mi je drago isto kao i pobbjeda,hahaha 2-0 glat znaci da je bio Snajder bilo bi 4-5razlie sigurno:D:D

Grujinho
24-01-2010, 23:47
snima se repriza...ide to u arhiv

mourinho
24-01-2010, 23:47
Sa devet igraca ih prebismo, jos su trebali dobiti tri gola... A poceli su starim stazama, opet placati sudije nebi li osvojili titulu, al dzaba im kad je na golu Cezar! Forza INTER!

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

snima se repriza...ide to u arhiv

isto!

Il Mago
24-01-2010, 23:48
Sad lagano repriz...Grande Inter ! dovoljan komentar :crazzy::zastava::nova::yes::tabla:

Huska
eh nista odo se sad sa starim posvadjat pa cu kasnije doci... :D

FORZA INTERRRRRRRRR

Chi non salta rossonero č! č!

hulle
eh jedna lagana utakmica...a sad na derby :)

CurvaNord69
24-01-2010, 23:50
Zato ce mi neko upload utakmicu :D

Balotelli#45
24-01-2010, 23:51
AAAAAAAAa Pazzzzzzaaaaaaaa Inteeeeeerrrrrrrrr AMALAAAAAA kako gazimo govna sa 2 igraca manje prilike igra sve bolje nego staracki deo Milana trti govna kad neznaju

filip.sk
Kakav tim, kakav karakter, bravo za celi tim, skoro svi su odigrali fenomenalno ....:oleeo::nova::nova::nova::oleeo:

Guro
da smo ostali kompletni prosli bi gore nego u prvoj utakmici....ali sad odlicno im je ovako sto nisu primili i treci sa dva igraca vise

Dejo
24-01-2010, 23:53
Sudija pokloni penal, da 2 neopravdana crvena Interovim igraicima, svaki kontakt svira u njihovu korist, nama ne svira penal i opet ih poderemo... Pa mene bi bilo stid ali fkt... FOOOOORZA INTER !!!!!!!!!

Nera
24-01-2010, 23:55
Prejaki smo.. za klasu iznad.. Neka nam je sa srecom momci.

PAZZA INTER AMALA :zastava: