View Full Version : Chievo - Inter
Dakle kao to vidite u naslovu igra se u Veroni , srijeda 06.01.10 u 12:30
nadam se dobroj utakmici i ubedljivoj pobedi...jer naizad mogu da gledam lepo i nekvarim oci...ARENA OLE OLE OLE :)
Pandev ga zabija ako bude igro :)
Samo pobjeda dolazi u obziir...igra Sneijder tako da ne bi trebalo bit problema.:D
ta stvarno igraju u 12.30? :eek:
ne zanima me nista drugo osim 3 boda :kafica:
a koji kuxxx to sad vrijeme igranja utakmice imal neki poseban razlog
taman kad se probudim da vidim rezultat hehe
sta to dolazi halid u italiju pa ranije se igra tekma da mogu svi ici na koncert
Balotelli#45
03-01-2010, 21:51
jebalo ih vreme 12:30 :sivi: :sivi: u to vreme petlici i pioniri igraju :sivi:
ja sam tad u skoli ..nista od ove utakmice
Grujinho
03-01-2010, 21:55
dobro da ja srijedom ne idem na fakultet...utakmica uz doručak :)
Balotelli#45
03-01-2010, 22:08
ma nadam se da cemo ih pobediti jer posle pauze uvek smo lose igrali
p.s taman kad ustanem inter nije bas tako lose jer ovako kad igra inter ceo dan sam nervozan i cekam samo utakmicu nista mi se neda da pocnem da radim :D
ado_inter
03-01-2010, 22:12
nadam se novim bodovima kao samopouzdanje u novoj godini
Chievo je u prijateljskoj protiv Sambonifacese-a slavio sa 4:0
Marcolini(11m), Bogdani, Hanine, Bentivoglio.
Inter boy
04-01-2010, 14:22
očekujem pobjedu od 1:0 ali mislim da ce to biti tvrda tekma a Chievo je tradicionalno nam jedno od težih gostovanja
Chievo, kao i Inter, već se tjedan dana priprema sa izmjenjenim satnicama, ručak u 9 ujutro, treninzi i trening utakmice u 12
Balotelli#45
05-01-2010, 10:48
u kolko doruckuju :sivi: u 3 nocu :sivi:
ado_inter
05-01-2010, 14:48
Probable Lineup (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Lucio, Chivu; Zanetti, Vieira, Balotelli; Sneijder; Pandev, Milito
evo sastav koji bi mogao sutra da pocne tekmu
a sta je sa dekijem??? jel neka povreda il...? moram da znam zbog pio:D
ado_inter
05-01-2010, 14:55
a sta je sa dekijem??? jel neka povreda il...? moram da znam zbog pio:D
mislim da su kartoni u pitanju
CurvaNord69
05-01-2010, 16:01
Valjda sneijder u vezi a pandev u napadu jbt.
I ne sluti na dobro igraju cordoba i vieira (mislim za fizicko stanje igraca chieva :D)
ado_inter
05-01-2010, 16:05
evo i spisak igraca koji su pozvani za tekmu protiv chieva izgleda da ce arnaut dobit mjesto na klupi :P
golmani: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
odbrana: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 29 Giulio Donati.
vezni red: 4 Javier Zanetti, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 14 Patrick Vieira, 28 Alen Stevanovic, 48 Lorenzo Crisetig.
napad: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Crisetig???
santon?
deki?
esteban?
---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:37 ----------
Marko Arnautovic, meanwhile, is a fantastic lad but he has the mentality of a child.
nera?????
ole ole ole ALEN ALEN :D
mislim da moze dobiti sansu...ocigledno da se pokazo na prijateljskoj pa ce dobije sansu...
trivelica se oporavila, verovatno ce dobiti koji minut
Grujinho
05-01-2010, 16:50
mnogo ofenzivan vezni red....a nema MOTTE :S:S:S:S
CurvaNord69
05-01-2010, 17:23
A ja na njega PIO stavio :S :S :S
Balotelli#45
05-01-2010, 20:16
sta je ovo pola nigraca nisu ni pozvani ????? :confused: :confused:
filip.sk
05-01-2010, 20:43
Pandev zabijaaa :D
sta je ovo pola nigraca nisu ni pozvani ????? :confused: :confused:
Cambi, Muntari, Krhin, Santon su povrijedjeni ili nedovoljno oporavljeni... Deki i Motta-kartoni. Eto'o je u Afriku.
Crisetig???
Marko Arnautovic, meanwhile, is a fantastic lad but he has the mentality of a child.
nera?????
Ovaj mali Crisetig je veliki talent. Gledao sam ga u U18 Italiu, cini mi se.. Mnogo jak.
Arna je kasnio na treninge u Dubai, zato je odstranjen sa prijateljske tekme, ali je danas dosao 3 sata ranije na trening. Kaze Jose da je decko fantastican, ali nezreo.. Kao i njegov najbolji drug (Balotelli) :D
CurvaNord69
05-01-2010, 21:16
Ma mislim da nece doc pobjeda u pitanje, nadam se minutazi santona, golu pandeva i da ne prespem sutra :D
(neznam crnogorski pravopis, al mi ti nesto slabo ubadas te padeze nera :D)
Mourinho: Spremni za povratak na teren
Prva press konferencija u Novoj godina za José Mourinha pred utakmicu Chievo-Inter, koja je na rasporedu sutra, u srijedu, 6. siječnja na Stadionu “Marcantonio Bentegodi” (12.30). Inter nastavlja svoj put u prvenstvu.
“Ja ne volim kratke pauze, sada sam sretan da se vraćamo u igru. U Abu Dhabiju smo radili dobro, čak i prijateljska utakmica je bila važna. Nakon povratka u Italiju, nastavili smo raditi, nastavljamo prvenstvo nakon oporavka i sada smo spremni za sutra. Problem igrati u 12.30? Nije problem ni izgovor.”
Kupnju novog nerazzurra Makedonca Gorana Pandeva, je predmet brojnih pitanja na konferenciji za novinare Mourinhu.
“Moderan napadač , multifunkcionaln, koji može igrati dva ili tri mjesta, prema naprijed, može djelovati i lijevo ili desno. U Laziju ga je trenirao dobar trener Delio Rossi gdje je sazrio kao igrač. On će se trebati oporaviti i dostići intenzitet njegove igre, ali ne vjerujem da će se boriti za razumjeti i prilagoditi igru Interu.”
Chievo-Inter bi mogao označiti službeni debi Pandeva u crno-plavoj majici?
“Mislim da će igrati sutra, ne znam koliko dugo, ali će igrati. Ne znam koliko dugo treba uhvatiti ritam igre, ali psihološki aspekt je ključan u takvim situacijama. Goran ne može biti u vrhunskom fizičkom stanju, ali ima veliku želju biti na terenu. Sneijder je igrao utakmicu dan nakon dolaska u Inter? Istina, ali Pandev je drugačija priča.Wesley je odigrao nekoliko utakmica s Real Madridom i nizozemskom a Goran samo s Makedonijom.”
Sutra se vraća Stanković i Motta nakon jedne utakmice suspenzije, Cambiasso i Krhin su povrijeđeni, ali Mourinho neće plakati za njima.
” Zanetti, Vieira i Sneijder su očito tri igrača u veznom redu , tako da su Stevanović, a isto tako Crisetig Chivu i Quaresma spremni djelovati na tom području terena.”
Onda je govorio o glasinama o Patricku Vieira, na primjer.
“Mislim da ima vrlo malo šanse da ostanu u našem timu, ali imam puno povjerenje u njega i njegova profesionalnost, čak i ako definira svoj prelazak udrugu ekipu.”
Davide SANTON ?
” Bio je ozlijeđena i to je normalan proces, nakon fizičkog problema, ali mi se sviđa jer će stalno rasti.”
Marko Arnautović?
To je veliki dečko, ali ima mentalitet djeteta. Njegov najbolji prijatelj je poput njega a to nije lako … Danas, međutim, je došao 3 sata prije vremena na trening i zaslužio da sepo zove.”
Na kraju, Mourinho još jednom je ponavo značenje svoga intervju za britanski “Sun” prije nekoliko tjedana.
“Volim engleski nogomet, život u Engleskoj i istina je da se želim vratiti. Kada? Ne znam, ali nikako prije nego što završi posao za koji sam angažiran. Moje riječi su krivo protumačene, ja sam sada ovdje i bit ću u Interu do 2012. ”
Kako se pripremiti za sutrašnju utakmicu i kako se pripremiti za igru u 12.30?
“Mislim da je najvažnija stvar kad se probuditi, jer je razlika kad se cijeli dam misli na igru I prilagođava.Kada igrate u podne umjesto toga, morate otići u krevet razmišljajući već o igri. U devet sati ujutro moraš jesti točno iste stvari kao u normalnim okolnostima u 18 sati.Tko voli ugljikohidrat, tjestenine, rižu, treba ih jesti. Za one koji vole piletinu na žaru mora jesti. Pa, morate jesti iste stvari koje bi jeli ako igrate u normalno vrijeme, umjesto uzimanje kave, čaja, ili mali sendvič za ručak, kao što bi inače. U kratko, trebali biti izravno pravi ručak. Za sve ostalo, to ne bi trebao biti nikakav problem igrati na taj sat: neće biti problem, niti izgovor. Temperatura je najbolja u podne, u odnosu na sedam navečer, osam sati navečer. Dakle, ja ne mislim da će ovo biti problem ili bi možda mogao biti samo za neke gledatelje jer je katolik navikao ići u crkvu u podne, a ne za igrače. ”
Što očekujete od Balotellija ovaj mjesec u kojem neće biti Eto’o? A onda, uz odlazak Vieira, možda u vezni red?
“Ovaj mjesec odsustvo Eto’o neće biti izgovor za mene. Ne želim govoriti o njemu, želim govoriti o Balotelliju, Pandevu, Militu, Quaresma, Arnautoviću i svima onima koji imaju odgovornost da činimo dobro i da spreme loptu u gol, što će čini da zaradimo bodove koji su nam potrebni. Obećavam da do povratka Eto ‘o ja nikada neću osjećati ili reći izgubili smo zato što nije bilo Eto’o’. Odgovornost Marija je kao svih drugih, ali sada je naš problem nedostatak igrača u veznom redu, a ne napadača, gdje je smo brojem i kvalitetom dovoljna dobri. To je vrlo jednostavna analiza odlaska Vieire, kad se vidi koliko je munuti igrao ako ode ili igrač kao što je Suazo koji je igrao 90 minuta u šest mjeseci I to nije ista stvar. Vieira je igrač koji je odigrao 4-5 utakmice u svim natjecanjima, koji je bio na klupi i uvijek dostupan, lako je shvatiti da smo oslabljeni. Ako dođe zamjena savršeno, ako ne dođe isto. Mi imamo Crisetiga i Stevanovića te ćemo nastaviti s igračima koje imamo.”
Što je važnije, imati igrača sa karakteristikama Vieire ili zamjena za pravog Sneijdera, jer na njegovom mjestu prinudno igrao Stanković?
“Stanković je savršen za igru na svim pozicijama, on je igrao protiv Milana u ulozi Cambiassa i nije tako spektakularan. U nekoliko odigranih utakmica na desnoj strani i uvijek je bio vrlo dobro, kao protiv Kazana, gdje je igrao dobro i zabio.”
Ricardo Quaresma je spreman za sutra?
“Važno je za njega da se vrat i psihički je jako dobro. Ni on, ni ja, ni njegovi drugovi nismo zaboravili igru koju je prikazao protiv Fiorentina, koja će za njega sigurno biti početna točka. Quaresma zna kako je teško igrati u Italiji, protiv braniča, agresivnih i fizički jakih ali mislim da upravo sada ima sve uvjete za igrača kojeg je Inter kupio.”
Vaše mišljenje o ovom mercatu u siječnju: ekipa koja je najviše pojačana ?
“Kada nešto učinite u siječnju uvijek nešto važno, jer kada uočite slabosti nastojite popuniti . U siječnju se obično ide direktno na cilj za ono što vam zaista treba. Toni u Romi je savršen igrač za talijanski nogomet, Beckham se vraća, nije mu prvi put ovdje i ako je bio dobar prošle godine, nema razloga zašto nebi i ove godine, Dossena je još jedan koji se vraća i Pandev je igrač koji je igrao cijeli život u seriji A. Ovo su grači bez upitnika za kvalitetu, bez potrebe za vremenom da se prilagode. ”
Balotelli#45
05-01-2010, 23:48
hahah brisi moca dok nevidi dera :sivi:
Boris_10
06-01-2010, 03:04
taman kada se probudim rez. vidim!ustvari sta imam gledat kada zanm vec 0-2!
CurvaNord69
06-01-2010, 12:31
Chievo Verona: 28 Sorrentino; 20 Sardo, 5 Mandelli, 33 Yepes, 4 Mantovani; 10 Luciano, 16 Rigoni, 7 Marcolini; 9 Bentivoglio; 23 Bogdani, 31 Pellissier;
A disposizione: 18 Squizzi, 2 Morero, 6 Pinzi, 11 Granoche, 19 Ariatti, 21 Frey, 22 Abbruscato;
Allenatore: Domenico Di Carlo
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 14 Vieira, 4 Zanetti; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito;
A disposizione: 1 Toldo, 7 Quaresma, 23 Materazzi, 28 Stevanovic, 29 Donati, 48 Crisetig, 89 Arnautovic;
Allenatore: José Mourinho.
Arbitro: Nicola Pierpaoli (sez.arbitrale di Firenze)
Ajmo nasi, a njihovi kad stignu :D
si vidio pandeva od prve minute
CurvaNord69
06-01-2010, 12:37
Vec zuti zaradi u 5. min chivu
uuu kako lose izgleda teren
---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
paaaaaaaaaaandeeeeeeeeev
CurvaNord69
06-01-2010, 12:44
Balotelli presla crtu, 0-1, a cordoba prava ninja
Amico Laziale
06-01-2010, 12:52
hahahahhahahahahahahaha UNA MAGIAAAAAAAAAAAAAA
hajd dobro je vodimo...ipak igra se rano i po sjajnom terenu :)
pandev zabio gol....al ustvari lopta je vec ranije presla liniju..(SUPER MARIO)..tak da ipak za sada nista od njegovog gola....igra pandeva.....pa sem toga @gola@ nis posebno..par padova i to je to
ado_inter
06-01-2010, 13:24
zasad odlicno stojimo mada moram priznat viera i zanetti ce imat izuzetno tezak zadatak jer valja drzat cijeli teren jer igramo fakticki sa 4 napadaca koja u vecini slucajeva ostaju na polovini chieva
CurvaNord69
06-01-2010, 13:24
HT 0-1
Igramo jako dobro, ima puno ideje u napadu svi se prikljucuju, chievo je opasno al nisu stvorili nijednu pravu priliku
JC: nije imo nikakvog posla, 2-3 lopte uhvatio
Maicon: Njegovo standardno ubacivanje u napad, jedan opasan sut, 2 put mu lopta odskocila zbog oranice a ne terena
Lucio: Pouzdan kao i dosad, imao nekoliko intervencija, nista posebno, i jedan proboj
Cordoba: u 44. min spasio gol, odlicno cuva pelissiera al je pitanje vremena kad ce svojim ninja zahvatima napravit penal
Chivu: igra ala dario simic (dodaj prvom do sebe), nista nije pokazo osim prodora u zadnjim minutama, zaradio zuti bezveze
Vieira: Vrlo dobar danas, ko da se manciu namece, zuti mozda nezasluzen presjeko dosta lopti
Zanetti: Njegovo standardno ne vidi se al radi svoj dio
Sneijder: Vrlo dobar danas, dosta dobrih poteza i suradnje s napadacima, imao jednu dobro priliku
Pandev: Stalno se otvarao, radio dosta problema, vjerujem da ce to bit jos bolje kada udje u formu
Balotelli: Dao gol, jos imo par dobrih pasova, al opet njegova nedisciplina dovodi do zutog kartona
Milito: Nevidljiv, nije ni imao suta na gol, al vjerujem da ce sad utrpat 1 za 0-2
Sad ocekujem zamjenu Q-Pandev jer ovaj ipak nije igrao pola godine.
Najvise mi se svidjeo asist Sneijdera kod gola Balotellia.. kako lijepa lopta spoljnom, kao na PS-u.. Pandev onako.. nista specijalno, mada je to bilo za ocekivati. U drugo ocekujem Quaresmu, i nadam se Arni :D
CurvaNord69
06-01-2010, 13:28
Bola nera koji arna, mora ic na probno lansiranje :sivi:
zasad odlicno stojimo mada moram priznat viera i zanetti ce imat izuzetno tezak zadatak jer valja drzat cijeli teren jer igramo fakticki sa 4 napadaca koja u vecini slucajeva ostaju na polovini chieva
koju ti tekmu gledas :D
igramo s jednim napadacem.....milito
mario je uvijek nazad a tako i pandev....
ado_inter
06-01-2010, 13:44
koju ti tekmu gledas :D
igramo s jednim napadacem.....milito
mario je uvijek nazad a tako i pandev....
e bas moras da pogledas budu na nasoj polovini al na centru igralista
Grujinho
06-01-2010, 14:27
dosadna utakmica, ništa od igre...dobro teren je bio užasan, lopta odskakala stalno....tri boda su naša, na PIO sam sve pogodio :)
CurvaNord69
06-01-2010, 14:28
FT 0-1
Igra malo slabija nego u 1. poluvremenu, opet smo imali koju priliku, chievo je imalo 1 dobru, i jos milion ofsajda sto znaci da je nasa obrana dobar posao odradila.
JC: Isto nista ko u 1. pol, 2-3 lopte, i odlicna obrana pellissierovog udarca.
Maicon: Manje prodora nego u 1. pol, imo 2-3 akcije, solidna predstava. Nepotreban zuti u 93'min.
Chivu: Vec komentirano 1. poluvrijeme, lose osim 1 prodora, u drugom se odmah ozlijedio, nadam se da ce bit dobro.
Cordoba: U prvom malo zabrinjavao sa onim svojim ninja potezima ali je dobro odradio posao, u 2. se dobro snasao na LB i ocjena se popravlja.
Lucio: Pobjegao mu pellissier 2-3 puta, i jednom je igrao rukom sto sudac nije vidio, al takodjer dobro odradjen obrambeni posao.
Vieira: Presjekao dosta lopti i u 2. dijelu te iznudio dosta faulova, dosta dobar, i vidi se sto treba manciu.
Zanetti: Opet dobro odradjen njegov standardan posao, neprimjetan.
Pandev: Isto kao 1. pol, dosta se otvarao do 68' kad je zamjenjen. Vrlo dobar debi.
Balotelli: Rijesio utakmicu, imao jos puno dobrih poteza, al opet bezveze zuti dobija zbog nabijanja lopte, i jos treba puno radit na svojoj glavi i mentalitetu.
Sneijder: Vrlo dobro i 2. poluvrijeme 2-3 dobra suta suradnja s napadacima, vidi se da on radi prevagu.
Milito: Mislio sam da ce dobit bar 1 sansu i da ce ga utrapat al eto nije ni jednom opucao. Napravljen faul koji nije sviran na njemu i mislim da bi tu bilo sve gotovo da nije fauliran il da je sviran faul.
Matrix: Vrlo dobro odigrao i izbio puno lopti, jos uvijek moze bit dobra zamjena.
Quaresma: Opet podsjeca zasto je kritiziran, nije puno igrao al opet je uspio uprskat 2-3 akcije.
Arnautovic: Primio 2 lopte, u zadnjih 5min.
Jos mi se ne svidja sto na svakoj utakmici bude 5 situacija gdje moze bit sviran penal za protivnika, al sve u svemu bez dosta prvotimaca rutinska pobjeda.
ado_inter
06-01-2010, 14:50
veoma teska utakmica al ipak zasluzena nova 3 boda ;)
a onom sudcu opet moram sve po spisku nikad noliko zutih nismo dobili a da su nasi igraci bili manje zasticeni
onaj pandeva koljenom u glavu ccc
---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:31 ----------
viera beton mozda i najbolji na danasnjoj tekmi :P
PazzaInterista
evo i gola http://www.youtube.com/watch?v=lCsuJ_lhKQI
Amico Laziale
eto debitovo i arnaut... :D
nisam gledo utakmicu bio u busu kuci se vraci...al jeb*m onom ko stavi ovu utakmicu u ovaj termin kakvo mlado zensko celjade :D
uglavnom sad sam vidio formaciju ne znam kako smo igrali al za mene najbolja za nas formacija sigurno jednostavno imamo igrace bas za toga
i kako je pandev odigro jel zasluzio prolaznu ocjenu
Arnaaaaa :D Bio je dobar, sto jes' jes'.. kako je povukao onu kontru, ali uprska Maicon... hehe..
Pandev nista specijalno, Quaresma uprskao 2-3, ali je bio dobar... prelazio je igrace, to je najvaznije.. Viera dobar, ali ide sigurno. Rekao Jose poslije meca da mu je to zadnji mec kod nas.
Super jos jedna pobjeda...prvaci smo ovog prvog dijela.:D a Pandev je bio solidan s obzirom kako dugo nije igro...Vieira se super oprostio od Intera,bio je najbolji.:)
Boris_10
06-01-2010, 15:23
Ev tek ustao i vidio rez.Dobro je tri boda su nasa.A jeli Milito igrao?
Jest igro je,al nije bio nes...
Nije bas dobro ali se ne zalim, 3 boda su tu
Dal je moguce da je Maicon opet dobio zuti u zadnjem minutu, sta je njemu ja stvarno neznam
Mourinho: Momčad je pokazala karakter
Serie A (http://www.interusrcu.com/?cat=5) — By fanatico (http://www.interusrcu.com/?author=33) on January 6, 2010 at 16:13 | 36 views
Prve izjave nakon utakmice u Veroni su dali Mario Balotelli i Jose Mourinho. Prvi cilj Intera u 2010 je ostvaren i potpisan golom Maria Balotellija. Interov napadač govoreći na Sky Sportu je rekao kako das mo počeli novu godinu kao što smo I završili predhodnu.
“Odlučio je moj gol I to je preljepo. Ne znam, mislim da je najljepše ikad bilo što sam napravio protiv Rubin Kazana, ali i danas je bilo jako važno. Mi smo bili dobri I teško došli do pobjede a svi su u ekipi bili odlični.”
Žuti karton znači jednu utakmicu zabrane I neće moći igrati slijedeći susret protiv Siene
“Bio sam glup I shvatio sam” (smijeh).
Za kraj, Mario, corss booed za vrijeme utakmice, je rekao: “Koristim ovu priliku da kažem samo jedno: ‘Svaki put sam došao igrati ovdje u Veroni, shvaćam da je javnost još uvijek čini mi zgrožen.”
Mourinho: “Ja sam super sretan. Utakmice poput ove koje odluče mnogo stvari koje čine treneru osmijeh, jer karakter mog tima je apsolutno nevjerojatan. Vjerujem da možete raditi na taktici, tehnici, o toliko mnogo stvari koje pripadaju u nogometu, ali ja uvijek kažem da je ono što zaista čini razliku je karakter. Danas je tim imao mnogo poteškoća, ali smo imali toliko profesionalaca u polju koji su učinili nevjerojatan posao, rekao bih lijepi riječi za svakoga, ali ja govorim samo za Vieiru, koji je igrao posljednj utakmicu s nama, velika trka u veznom redu. To je bio njegov najbolji način da kaže zbogom, želim mu puno sreće u novom životu. ”
Mourinho je prešao na analizu:
“Danas je bilo nevjerojatno, jnismo imali na raspolaganju u veznom redua Stankovića i Thiaga Mottu jer su bili diskvalificirani, a Cambiasso, Krhin, Samuel i Santon isto tako nisu bili dostupni . Što odlaskom Vieire? Imamo puno igrača u veznom redu, nemam pravo pitati ništa. ”
Inter je postigao više golova nego prošle godine, ali je u posljednjih nekoliko utakmica broj smanjen.
“Možemo razgovarati malo o golovima ali u isto vrijeme Ja mogu reći da je rano o sezoni . Volim napraviti puno golova, ali mi se sviđaju i te pobjede protiv Lazija i Chieva,sa 1:0. Mogu samo reći da smo mogli igrati satima, ali rezultat nebi bio promijenjen. ”
Govori se o navodnom igranju rukom Quaresme I za Chievo je to bio kazneni uradac.
“Vrlo iskreno vjerujem da je greška? Iskreno mislim da je to dodirivanje lopte glavom, ni vi ni ja nećemo moći razumjeti ako je Ricardo dotaknuo loptu. ”
Konačno, govoreći za Inter chanel, Mourinho pojašnjava status Cristiana Chiva.
“On je u bolnici, ima napuknuće lubanje i nadamo se da će se oporaviti u najkraćem mogućem roku, ali će ostati daleko od terena za dugo.
http://www.youtube.com/watch?v=yRcWPCD0MhA
pregled meca ...i to,nas :D
svaka cast moco :D pa neka vide ostali sta je ustvari beneamata :P
nera cestitam :)
Hvala :D
http://www.youtube.com/watch?v=yRcWPCD0MhA
pregled meca ...i to,nas :D
Bravo klinjo ;)
CurvaNord69
06-01-2010, 21:27
Njub nezna rezoluciju namjestit.
Balotelli#45
06-01-2010, 22:03
sve ostalo je super nego moca ne bi bio moca da nesto ne izostavi :sivi: al da se na greskama uci moca bi do sad bio dr. nauka :sivi:
ama skinuo sam tako... -.-.. samo takav sam naso... ako znate bolje namestite :D
vidim onog bekama sam se bas nagledo :P
Il Trattore
07-01-2010, 10:33
FT 0-1
Igra malo slabija nego u 1. poluvremenu, opet smo imali koju priliku, chievo je imalo 1 dobru, i jos milion ofsajda sto znaci da je nasa obrana dobar posao odradila.
JC: Isto nista ko u 1. pol, 2-3 lopte, i odlicna obrana pellissierovog udarca.
Maicon: Manje prodora nego u 1. pol, imo 2-3 akcije, solidna predstava. Nepotreban zuti u 93'min.
Chivu: Vec komentirano 1. poluvrijeme, lose osim 1 prodora, u drugom se odmah ozlijedio, nadam se da ce bit dobro.
Cordoba: U prvom malo zabrinjavao sa onim svojim ninja potezima ali je dobro odradio posao, u 2. se dobro snasao na LB i ocjena se popravlja.
Lucio: Pobjegao mu pellissier 2-3 puta, i jednom je igrao rukom sto sudac nije vidio, al takodjer dobro odradjen obrambeni posao.
Vieira: Presjekao dosta lopti i u 2. dijelu te iznudio dosta faulova, dosta dobar, i vidi se sto treba manciu.
Zanetti: Opet dobro odradjen njegov standardan posao, neprimjetan.
Pandev: Isto kao 1. pol, dosta se otvarao do 68' kad je zamjenjen. Vrlo dobar debi.
Balotelli: Rijesio utakmicu, imao jos puno dobrih poteza, al opet bezveze zuti dobija zbog nabijanja lopte, i jos treba puno radit na svojoj glavi i mentalitetu.
Sneijder: Vrlo dobro i 2. poluvrijeme 2-3 dobra suta suradnja s napadacima, vidi se da on radi prevagu.
Milito: Mislio sam da ce dobit bar 1 sansu i da ce ga utrapat al eto nije ni jednom opucao. Napravljen faul koji nije sviran na njemu i mislim da bi tu bilo sve gotovo da nije fauliran il da je sviran faul.
Matrix: Vrlo dobro odigrao i izbio puno lopti, jos uvijek moze bit dobra zamjena.
Quaresma: Opet podsjeca zasto je kritiziran, nije puno igrao al opet je uspio uprskat 2-3 akcije.
Arnautovic: Primio 2 lopte, u zadnjih 5min.
Jos mi se ne svidja sto na svakoj utakmici bude 5 situacija gdje moze bit sviran penal za protivnika, al sve u svemu bez dosta prvotimaca rutinska pobjeda.
ajde reci ti po cemu je to chivu lose igra jeli ga ko prosa,jeli balune bezveze napucava???lucio je dobro odradia obrambeni posao iako je zbog njegove greske chievo ima zicer,iako karakteristicno za njega nabija je neprecizne duge balune.ali ne on je lucio pa je dobro odigra ,a chivu zato sta je chivu je lose odigra.
nepisen ja ovo zato sta san neki uzivljenik u chivua,nego zato sta na ovome forumu velika vecina umanjuje njegove kvalitete,a druge igrace velica bespotrebno
Balotelli#45
07-01-2010, 10:47
ama skinuo sam tako... -.-.. samo takav sam naso... ako znate bolje namestite :D
vidim onog bekama sam se bas nagledo :P
jbg nesto sam zajbo zauzima 400mb :sivi: :sivi: nemogu to da uploadujem :sivi:
Ljudi, primjetio sam da ovdje mnogi Chivua gledaju kao nekog prosjecnog igraca.. A on je meni igracina :D
Il Trattore
07-01-2010, 12:16
i sad si ti ka pametan aj drkaj tamo na onu igracinu ARNAUTOVICA,on ce bit novi van Basten,ako ne i bolji :sivi:
Ljudi, primjetio sam da ovdje mnogi Chivua gledaju kao nekog prosjecnog igraca.. A on je meni igracina :D
neki ne znaju da se covjeku da prilika na mjestu stopera umjesto lucia da bi sigurno bio medju 5 najboljih stopera svijeta...jednostavno ima sve za jednog stopera...tehniku bolju nego i jedan stoper sto je sigurno...ima smirenost...osjecaj onaj koji imaju rijetki stoperi...al jbg hem ga ozljede jeb*...hem mou
CurvaNord69
07-01-2010, 16:26
Ne pazi, za mene je on prosjecan bek.
Svaka cast za onaj jedan prodor, al usporedite kolko on puta probije i maicon, zato je njemu bolje kad igra stopera. Za njega napravljeno ono ko uloga u manageru "ball playing defender" :D
i sad si ti ka pametan aj drkaj tamo na onu igracinu ARNAUTOVICA,on ce bit novi van Basten,ako ne i bolji :sivi:
Ko je sad ovaj bolid? :crazzy::crazzy:
ja mislim da je to onaj rasista anteadriano sto je nekad bio reg. na IFC :D
ocitao mu dera bukvicu vec 2x :D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.