PDA

View Full Version : Goran PANDEV

dera
01-01-2010, 16:05
Pandev, 26, je iz Belasice 2001. godine presao u Inter, ali je u Milanu proveo samo jednu sezonu, a naredne dvije godine je na pozajmici igrao za Speziju i Anconu.
Prije pet godina, Inter i Lazio su dogovorili trampu, pa je iz Rima u Milano otišao Dejan Stanković, a u obrnutom smjeru Pandev. U protekle četiri sezone Pandev je za Lazio odigrao 159 utakmica i postigao 48 golova, a ove sezone nije igrao.

Rodjen 27.07.1983. i najbolji je strijelac Makedonske repke sa 22 gola do sada.

<object width="425" height="344">

<embed src="http://www.youtube.com/v/THdjZnYIO8w&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

ako filip odluci otkucati nesto vise, vrlo rado cu promjeniti prvi post u njegov :)
mislim da je dosta od mene ovaj smjesni video na kojem sam izgubio previse vremena (prvi video) :D

Mauro7
01-01-2010, 17:28
a nisi napisao da se neki dan oženio? :P

Huska
01-01-2010, 18:54
i zbog cega velikim slovima pise pandev

dera
01-01-2010, 19:08
sta fali, da malo promjenimo monotonost, ono sto ide na dres da bude stampanim

Huska
01-01-2010, 19:12
jest ono lijepo ovako na oko jer po tome ga svi znaju...al onako ne svidja mi se zato sto se on kao izdvaja od ostalih :D

al zajebi nek je on dosao...jel ono sutra predstavljanje

ivan019
01-01-2010, 19:31
nije ni zasluzio da mu otvorimo temu a kamoli da mu ime napisemo velikim slovima ali kako hocete, to je vase pravo

filip.sk
01-01-2010, 20:43
Ivane ti se nemoj buniti mnogo, kad zaigra onda ces promeniti mislenje, hvala dera kad imam vise vremena napisacu nesto vise :)

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:38 ----------

Dera stavio si najbolji del za kraj klipa... bravo :D

Balotelli#45
01-01-2010, 20:51
dera bravo za klip bas je dobar hahah a i ova pesma when i get older a will be stronger :sivi: :sivi:

dera
01-01-2010, 21:01
jesi vidio kako sam je spario sa pandevom :D
otisao mlad, dosao nakon sto je ojacao hahah

Moca93
01-01-2010, 21:05
mogo si i ovo da stavis :sivi:

http://www.youtube.com/watch?v=GNrspmaFTsM
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Amico Laziale
01-01-2010, 21:19
Pandev je za Lazio odigrao 191 mec i zabio 61 gol... :D
A zar svadba nije u januaru...
Tako sam bar ja informisan...Pozvao je sve svoje saigrace iz Lazia i upravu,osim Lotita i Tarea :D
Dobar klip dera,a bas je smekerski sto si ovu pjesmu ubacio...
Evo najjaci gol sa komentarom :D
Una Magia!
http://www.youtube.com/watch?v=odozKQ5BAqY

filip.sk
01-01-2010, 22:17
Bilo je svadba, ali samo u maticno(neznam dali razumete sta je to), nije imalo jos nikakva proslava a ne se vencali jos u crkvu.... :D

dera
01-01-2010, 22:19
vidi mu cura, sad ce imati puno para, ugrabi ga dok mozes jos
do sada ga drzala kao taoca sa jos par laziala

Mauro7
01-01-2010, 23:22
Bilo je svadba, ali samo u maticno(neznam dali razumete sta je to), nije imalo jos nikakva proslava a ne se vencali jos u crkvu.... :D
naravno da znamo, ma ja sam vidio u tal. vijestima hehe, vidio i onu makedonsku zastavu tamo :D

pa čeka vjenčanje u crkvi da pozove sve iz Intera :P

Amico Laziale
02-01-2010, 00:01
ja znam da je najavio da ce bit proslava u januaru,dakle mozda naknadno...
i trebala bi se odigrati prijateljska tekma između Belasice(za koju bi trebao igrati Goran) i Lazia...
e sad ne znam jel sve to otkazano zbog ovog transfera...

filip.sk
02-01-2010, 05:45
Mozes dera dodati ovo: da je roden na 27 July 1983, najdobar strelec na Makedonskata fudbalska reprezentacija so 22 gola(do sad)... to je to :D

dera
02-01-2010, 10:26
ih jesi se pozrtvovao :)

Moca93
03-01-2010, 20:57
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uKlyC_d59J4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uKlyC_d59J4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

evo mog novog ostarenja...pa utiske mozete u cetu i youtub projektu,da ne bi dera posle interveniso :)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Mauro7
03-01-2010, 20:57
loš engleski, loša muzika..al sveukupno vrlo dobro hehe

Moca93
03-01-2010, 21:01
barem znamo kome ce se muzika svideti :sivi:

hulle
03-01-2010, 21:23

to isto kao i za beckhama

igra lijevom nogom - LOS

igra glavom - LOS

dribling - LOS

brzina - SPOR

a ipak je vrhunski igrac :)

btw kad ce vise to biti gotovo za pandeva ...hoce li srediti prije lige prvaka

LiGad
03-01-2010, 22:04

moca, hitno ti trebaju instrukcije ..:D

Balotelli#45
03-01-2010, 22:49
benamata.com,what to do whit :sivi: :sivi: jbt pogresio si sa engleskim dosta al kako nisi mogo da vidis kako nam se zove sajt to mi neide u glavu :sivi: :sivi:
al ovako nije lose sve ukupno je SUPER meni se mnogo svidja :D

Huska
03-01-2010, 22:59
lijepo uradjeno moco stvarno...napredujes polako...mislim da bi ovako nesto trebalo pravit i kao sazetke poslije utakmica ono da pise beneamata na videu radi promocije foruma zar ne dera :D

Moca93
03-01-2010, 23:12
hehe..pola klipa je dobro pisala reklama a pola sam ga zasro...nisam uopste primetio...
da huska nebi bilo lose,sem sto ne znam gda da nabavim zasetak...pa bi morao da cekam neko da izda pa preko toga nasu reklamu :D

kako ti se svijda muzika hahaha:)

Balotelli#45
03-01-2010, 23:15
da huska ali treba da pise beneamata.com a ne benamata :sivi:

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

hehe..pola klipa je dobro pisala reklama a pola sam ga zasro...nisam uopste primetio...
da huska nebi bilo lose,sem sto ne znam gda da nabavim zasetak...pa bi morao da cekam neko da izda pa preko toga nasu reklamu :D

kako ti se svijda muzika hahaha:)
ma cekas onaj sa scarpinijem pa onda
a muzika je extra evo ja sad pravim jedan beckhamov sa ovom muzikom neki anti :sivi:
a ne stvarno dobra fora za bekama-kako starim sve te vise volim :sivi:

dera
03-01-2010, 23:18
moca, nekad je bilo na inter.it odmah po pogotku, ne znam da li to ima vise

Moca93
03-01-2010, 23:20
ja se setio te pesme kad je dera stavio onu u klip hahahahaha :D

dobra pesma nema sta :sivi:

da nebude spam...jel se zna koji ce broj pandev da nosi??

Huska
03-01-2010, 23:23

kako ti se svijda muzika hahaha

a dobro prvi sazetci izadju najdalje nakon 2 sata poslije utakmice tako da nebi puno ni cekao i samo umjesto naprimjer sky sport preko napises beneamata.com i to je to :D i naravno prije i na kraju videa..a za muziku ;) imas sok od mene kad se vidimo :D

@vanja jbg cojk pogrijesio pa sta sad...ako tko bude u google kucao to ne ispravno izbacit ce mu sigurno i onu opciju ispravno :D

ado_inter
03-01-2010, 23:25
i pilot pa pogrijesi :D

Balotelli#45
03-01-2010, 23:30
stop :spam::sivi::sivi:

dera
03-01-2010, 23:32
ali ako ukuca direktno adresu hahahaah
nista moram kupiti i tu domenu samo zbog gresaka kao sto moca :)

Mauro7
04-01-2010, 14:44
http://www.inter.it/aas/img/124982.jpg

hulle
04-01-2010, 14:50
a jes ga vidio sto trckara hahaha

Moca93
04-01-2010, 14:54
27...al je broj....bolje uzo 77:)

Quaresma#7
04-01-2010, 15:08
Super još sa naše strane Inter.it (http://www.inter.it/aas/news/reader?N=46887&L=it)
Evo još jedne slike sa treninga
http://www.inter.it/aas/img/124983-500.jpg

dera
04-01-2010, 15:16
nu ga na ovim slikama, isto vampir, jao sta mu zena radi :D
nego, vidi ga sto pokusava da dodje do deje hahahaah, sve viri veli pa di si bratee, ne mogu sada mou me gleda :D

znate sta sam skontao, mi smo doveli jos jednog napadaca zahvaljujuci odlasku ibre, i potezu nasih dovodjenjem etooa, bolje da smo pedra hih

Inter boy
04-01-2010, 15:19
gorane dobrodošao

Quaresma#7
04-01-2010, 15:23
Evo još slika
http://www.inter.it/aas/img/124983-500.jpg
http://www.inter.it/aas/img/124984.jpg
http://www.inter.it/aas/img/124991.jpg
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=46889&L=it&CAT=2

Culé
04-01-2010, 15:26
Idemo... Još neko a la Sneijder i pada Chelsea.

dera
04-01-2010, 15:31
q, pa vec si stavio link za te slike, zasto spamas temu, sad ces svaku sliku tako jel?

Quaresma#7
04-01-2010, 15:35
q, pa vec si stavio link za te slike, zasto spamas temu, sad ces svaku sliku tako jel?
Mah jebi je nije se mi dalo je promeniti tek onda sam vidio kad sam več gore dao da su iste

Amico Laziale
04-01-2010, 16:42
Je*o majku jes mi krivo... :D
Cestitam... :P

Mauro7
04-01-2010, 16:44
Goran, dobro došao natrag u Interovu kuću. Došao si u ovaj klub sa samo 17 godina, nisi niti poznavao jezik, ali došao si, pobjeđivao sa mladim uzrastima, postao muškarac i veliki igrač i sada se vraćaš u Appiano Gentile.
"Hvala, zaista sam vrlo sretan. Moj je san uvijek bio ostati u Interu, ali sve je ipak bilo dobro. Napredovao sam, postao muškarac, pravi igrač i danas sam sretan što sam tu. Nadam se da ću ponovo krenuti u pobjede sa Interom''.

Ovo su vrlo lijepi dani : oženio si se a sada si se oženio i sa Interom... "Sigurno da je 2010. krenula odlično. Sada moramo pobijediti, osvojiti scudetto i igrati dobro u ligi prvaka tako da svi možemo biti sretni''.

Kakva sjećanja ima Pandeva kada je dođao u Inter sa 17 godina?
"Bio sam sretan, bio sam vrlo mlad, nisam pričao vaš jezik, bio sam uvijek s Acom(Stojkov - koji je isto bio član Verdellijeve primavere), sada je potpuno druga priča : u Italiji sam 10 godina, postao sam čovjek i igrač, sigurno i zahvaljujući Laziju. Sada sam ovdje da dokažem svu svoju vrijednost''.

Sada svi očekuju Pandeva na terenu. Kako se osjećaš?
"Ovih posljednjih dana sam trenirao u Makedoniji, dok sam prošla dva mjeseca trenirao u Laziju. Na raspolaganju sam treneru, bit će na njemu da odluči, ja sam spreman i nema problema''.

Sada te svi Interovi navijači očekuju na terenu da zabijaš golove u crno-plavom dresu...
"Nadam se zbilja da ću ih dosta zabiti, ali pogotovo najvažnije je pobjeđivati, tko zabije je od sekundarne važnosti. Bitno je dati svoj doprinos momčadi, upoznao sam moje nove suigrače i svi su odlični dečki. Inter je velika momčad, velika grupa, zato pobjeđuju puno''.

U Interu je danas mnogo mladića koji kao i Pandev tada, žele postati veliki igrači. Sigurno će pitati za savjet...
"Uvijek ću biti svima na raspolaganju".

hulle
04-01-2010, 17:11
gledaj ove prve slike

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=32979&L=en&IDINI=32980

kaze Mou....e mali pa ja sam mislio da cu makedonci tamniji hehehe

Nera
04-01-2010, 18:45
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1ywixG61QIM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1ywixG61QIM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Moca93
04-01-2010, 19:28
majkumu,izgleda ko drogiran :sivi:

Mauro7
04-01-2010, 19:33
?????

adointer
04-01-2010, 19:52
hajd akoBogda nek mu je sretan povratak...al ovaj put u seniorski sastav...:)

Zlajo
04-01-2010, 20:36
Koji broj je dobio?

Grujinho
04-01-2010, 20:40
koji broj je dobio?

27 ;)

Il Mago
04-01-2010, 21:40
Da se aBd nadaje golova...:)

dera
04-01-2010, 21:52
nu ga na ovim slikama, isto vampir, jao sta mu zena radi :D.....

Quaresma#7
04-01-2010, 23:43
Sličan je onome glumcu iz serije selo gori a baba se češlja (sin Dragan) :D
ako je ko gledo tu seriju na rts-u

CurvaNord69
04-01-2010, 23:59
Ko zna sta mu je lotito ucinio, jebiga :D

DenchiNL
05-01-2010, 00:41
nije ni zasluzio da mu otvorimo temu a kamoli da mu ime napisemo velikim slovima ali kako hocete, to je vase pravo

ni meni nije nešto drag ali eto džaba je, ovi svi što su na posudbi, zbog njih su stečeni uslovi da mu se može dati plata i to je to , nadam se dobroj čistki na ljeto, može se on ubaciti u deal za Cassana, nadam se.

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

27...al je broj....bolje uzo 77:)

pa dan rođenja , a i hoće pizza 9-ku (2+7) pa makar u matematici :D

Mauro7
05-01-2010, 00:43
ni meni nije nešto drag ali eto džaba je, ovi svi što su na posudbi, zbog njih su stečeni uslovi da mu se može dati plata i to je to , nadam se dobroj čistki na ljeto, može se on ubaciti u deal za Cassana, nadam se.
Njega ubacivat u deal za Cassana???????
Ovo je igrač koji ima 27 godina, znači ako bude igrao kako zna i kako je igrao ne vidim razloga da u Interu ne odigra skoro 5 godina vrhunskog nivoa
A ovo je igrač kojeg se ne dovodi pa makar free da bi ga se kasnije u nekim dealovima ubacivalo
Čitaj malo ono što sam pisao njegove komentare imaš u temi transferi(i to ima ih 3,4) koliko je i on želio Inter, koliko su ga naši željeli i prije, e sad sve to da bi se čovjeka moglo zezati, a i on je pošten dečko šta ćemo ga tretirati kao neki paket???
pa daj čovječe

DenchiNL
05-01-2010, 00:53
Je*o majku jes mi krivo... :D
Cestitam... :P

baš neozbiljno od Lazia, on je extra igrač za svaki drugi tim u Seriji A osim Intera
baš su imali 4 jaka špica: Cruz,Rocchi,Zarate i on.
ali da ga nismo mi uzeli uzeo bi ga neko drugi ili Milan ili Juve sigurno, bilo bi jako glupo da smo samo gledali kako se konkurenti pojačavaju.

---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

Njega ubacivat u deal za Cassana???????
Ovo je igrač koji ima 27 godina, znači ako bude igrao kako zna i kako je igrao ne vidim razloga da u Interu ne odigra skoro 5 godina vrhunskog nivoa
A ovo je igrač kojeg se ne dovodi pa makar free da bi ga se kasnije u nekim dealovima ubacivalo
Čitaj malo ono što sam pisao njegove komentare imaš u temi transferi(i to ima ih 3,4) koliko je i on želio Inter, koliko su ga naši željeli i prije, e sad sve to da bi se čovjeka moglo zezati, a i on je pošten dečko šta ćemo ga tretirati kao neki paket???
pa daj čovječe

vjerujem da je fin dečko , ali ja samo želim najbolje u Interu, a Cassano je bolji od njega, i Corradija smo uzeli u njegovim godinama(možda i mlađeg) pa smo ga dali u zamjenu. On je tu ne zato jer je najbolji , nego jer se nekoliko stvari poklopilo : bio gratis/africki kup-Etoo/slabost ostalih ofanzivaca/

tu finocu i postenost ja i ne cijenim bas nesto narocito jer mi ne idemo da osvojimo Fifa Fair Play Award , nego Champions League to je malo teze izvesti bez sampiona u timu , Pandev je ok igrac ali nije nista specijalno, a da bi osvojio CL ti treba bas ono malo vise "specijalnog" od drugih timova.

CurvaNord69
05-01-2010, 01:12
E ebiga denchi, i ja bi htio torresa/villu i riberya al ovo nije FM.
Zato igram fm :D

DenchiNL
05-01-2010, 01:15
E ebiga denchi, i ja bi htio torresa/villu i riberya al ovo nije FM.
Zato igram fm :D

ja mislim da mozemo jednog od njih dovesti , kad prodamo ovih 10-ak igraca koji nam ne trebaju a sad su na posudbi
zato sam i rekao nadam se cistki na ljeto , pandev je sad zasad dobro rjesenje

CurvaNord69
05-01-2010, 01:17
Pa ne sumnjam ni 1% da bi villa htio doc, samo bi trebalo €50mil, sto mozemo dat hebem mu.
A torres je vec milijun puta reko nece nigdje pa se tome ne nadam.

DenchiNL
05-01-2010, 01:27
Pa ne sumnjam ni 1% da bi villa htio doc, samo bi trebalo €50mil, sto mozemo dat hebem mu.
A torres je vec milijun puta reko nece nigdje pa se tome ne nadam.

dobro odosmo u off
ali slazes se da posudjeni/otpisani(rivas,burdiso,jimenez,obinna,kerlon,suazo i + Viera,Mancini)
mogu donijeti oko 20-30 mil. minimalno i dodas jos Pandeva i malo kesa i tu smo.
ali to je sami vrh igraci Villa(50mil),Torres(Lpool dugovi)a Ribery ima problem s trenerom isto oko 50 mil.
a mozemo ici i na Cassana koji je nekih 20-ak mil.

InteristaSA
05-01-2010, 01:35
Goran Pandev je veliko pojacanje nasem klubu sta god vi mislili,,nemamo ovakvog tipa igraca,da igra lijevom nogom da je ofanzivan...smjesno je omalozavat igraca a nije ni minute odigrao...sad kad Etoo i Panda:D napadnu sa strana gotovi su svi:D:D

CurvaNord69
05-01-2010, 01:38
Milito>Eto'o+Pandev :D
A ne stvarno smo za*rali po covjeku nije ni opuco lopte nijednom, isto tako je bilo za milita pa je sad svima omiljen.
Btw, ne treba nam vise od 20 igraca + 3 golmana, i jos 5-6 juniora se uzme.

DenchiNL
05-01-2010, 01:44
Goran Pandev je veliko pojacanje nasem klubu sta god vi mislili,,nemamo ovakvog tipa igraca,da igra lijevom nogom da je ofanzivan...smjesno je omalozavat igraca a nije ni minute odigrao...sad kad Etoo i Panda:D napadnu sa strana gotovi su svi:D:D

pa ne bih se složio da je pojačanje , pojačanje je ako izbaci nekog iz prvih 11 .
u to ne vjerujem da će mu uspjeti. igra već 10 godina u seriji A, znamo ga, potraži mu statistiku malo na netu pa ćeš vidjeti zašto sam skeptičan.
želim mu sve najbolje i da bude krađa decenije što smo ga mi uzeli

InteristaSA
05-01-2010, 01:50
pa ne bih se složio da je pojačanje , pojačanje je ako izbaci nekog iz prvih 11 .
u to ne vjerujem da će mu uspjeti. igra već 10 godina u seriji A, znamo ga, potraži mu statistiku malo na netu pa ćeš vidjeti zašto sam skeptičan.
želim mu sve najbolje i da bude krađa decenije što smo ga mi uzeli
Upravu si vecinu sto kazes i znamo ga al nije mala stvar zabiti 60-tak golova za prisjecan Lazio koji zadnjih 5 godina nije napravio nikakav rezultat a Pandev i Tomasso Rocchi su ih drzali u zivotu i nadam se sad kad je kod nas da ce imati podrsku suigraca jer je u laziu nije mogao imat,a naravno nije ista stvar igrati za Inter i Lazio pa cemo vidjet kako ce se pokazat ja licno mislim da ce biti bolji i da nece biti totalni promasaj kao npr Mancini::eek:

Balotelli#45
05-01-2010, 12:02
hahhaa isto kenjanje kao i za milita i mottu cudno sad to niko ne spominje ????? Milito star,nema nista sto nemaju ostali nasi napadaci,spor je,dovodimo etoa isti tip igraca stvarno sranje transfer a sad??? :confused: to su svi zaboravili

hulle
05-01-2010, 13:58
Pancev is pleased to see his compatriot join his former club, but claims the Nerazzurri ruined his own career…

<!--h3>Vince Masiello</h3-->

hehhehehe

Mauro7
05-01-2010, 14:02
Pancev is pleased to see his compatriot join his former club, but claims the Nerazzurri ruined his own career…
hehhehehe

čitao sam to jučer na tal. baš te njegove dve tri rečenice ali mi se nije dalo stavljat, tamo plače nešto ja sam bio igrač za drugačiji stil nogometa oni su igrali defanzivno šta su mislili da ću tako zabijat bla bla hahahahah

ado_inter
05-01-2010, 14:13
aaa sto ovaj pandev dobi poznju samo o njemu nesto pisete :P de pustite ga da nesto uradi za svoj novi klub pa cemo onda ;) hehe

hulle
05-01-2010, 14:19
čitao sam to jučer na tal. baš te njegove dve tri rečenice ali mi se nije dalo stavljat, tamo plače nešto ja sam bio igrač za drugačiji stil nogometa oni su igrali defanzivno šta su mislili da ću tako zabijat bla bla hahahahah

“I know that people still tease me in Italy. Perhaps I should have accepted the offers from Barcelona or Real Madrid. Inter ruined me…”

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/01/05/1726110/darko-pancev-hails-inter-swoop-for-goran-pandev

Moca93
05-01-2010, 15:42
<center>Pančev: Inter s Pandevom može osvojiti Ligu prvaka</center>
Darko Pančev, legendarni 44-godišnji makedonski nogometaš i član najbolje generacije beogradske Crvene zvezde, govorio je za Corriere dello Sport o svom sunarodnjaku Goranu Pandevu...

Podsjetimo da je aktualni talijanski nogometni prvak, milanski Inter, angažirao Pandeva iz rimskog Lazija i s njim potpisao petogodišnji ugovor.

- Inter je time napravio sjajan posao. Veliki je tu ulov vlasnika kluba Massima Morattija - rekao je Pančev i nastavio:

- Sada Inter s pravom može računati na osvajanje Lige prvaka nakon 45 godina. Pandev je rođeni pobjednik i ima mentalnu snagu da pokaže ono najbolje od sebe i u tako velikoj momčadi. Imao je dugi niz godina igranja u Italiji i mislim da zna što ga čeka. Ne može ga ništa iznenaditi i bit će veliko pojačanje.

Pančev je došao u Inter 1992. godine, nakon što je sa Crvenom zvezdom osvojio naslov Kupa prvaka, te se na San Siru zadržao do 1995. godine. No, odigrao je u tom razdoblju samo 19 utakmica u Seriji A, niti malo se nije nametnuo i istaknuo, a talijanski novinari su ga vrlo često nazivali "jednim od najvećih promašaja u povijesti Serije A".

- Da, bilo bi bolje da sam tada otišao u Barceloonu ili Real Madrid, što su bile kombinacije. U Interu sam postao uništen igrač.<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Amico Laziale
05-01-2010, 17:32
ljudi ja ne znam kako neki mogu mislit da Goran kao nije dovoljno dobar igrac za Inter.
Pa isti taj Goran je Realu u 2 utakmice zabio 3 gola,Juventusu ni sam ne zna koliko je golova dao,Interu isto zabio par puta,Milanu najmanje od velikih ali ga je izbacio prosle sezone iz kupa,Riomma Merdi...Dakle svim velikim klubovima.
On nije balavac vise ljudi shvatite to.Prvi je covjek makedonske repke koja ja u usponu i napravio je smijensim Puyola prije par mjeseci.
Prije 2-3 sezone,zajedno sa Rocchiem cinio je najbolji duo u Italiji.A o njegovim asistencijama da i ne pricam.
Pa dajte molim vas kakve je samo igrace znao Inter dovoditi pa se nije toliko pljuvalo po njima.Kad je stigao Suazo nije se ovako pricalo,a za klasu je losiji igrac od Gorana.
Da ne bude sada kao ja pametujem na vasem forumu ali covjek zasluzuje barem neki respect.
@ Denchi to sto kazes kako su se ponijeli u Laziu prema njemu-Duga je to prica...

ivan019
05-01-2010, 17:41
on mora prvo zasluziti nase postovanje

P.S isto kako i motta i milito

ado_inter
05-01-2010, 19:24
on mora prvo zasluziti nase postovanje

P.S isto kako i motta i milito

jest dobro si ivane nase mora a sad tvoje to manje vise :D heheh

ivan019
05-01-2010, 20:44
jest dobro si ivane nase mora a sad tvoje to manje vise :D heheh

al si sklopio recenicu hehe sta je ovo izvorni japanski :D

Balotelli#45
05-01-2010, 21:07
ma ado je ciganin koristi google translate pa ga jebe :sivi: :sivi:

filip.sk
05-01-2010, 21:41
Ma hajde, ja mislim da ovde jedino ivan nece prifatiti pandev, ali i ja se radujem na to, zato sto ce ima skim da se svadjamo... :D

ado_inter
05-01-2010, 22:40
ma ado je ciganin koristi google translate pa ga jebe :sivi: :sivi:

ma ja to njemu moram da na sto jednostavni nacin da me razumije ;)

Enfant Terrible
06-01-2010, 00:45
Meni je Pandev extra pojačanje, šta god ko mislio. Uklapa se u dosta kombinacija u napadu, čitavu karijeru je u Serie A, trpao je velikim klubovima, ima odličan CV i ne vidim razloga zašto momku ne bi dali priliku da se dokaže.

Balotelli#45
06-01-2010, 00:47
upravo tako zlatane to sam sve i spomenuo nego neki sto sad teraju sprdnju sa njim bez ikakvih argumenata i razloga

CurvaNord69
06-01-2010, 00:49
Volio bih vidit sutra od 1. minute Q-Milito-Pandev napad, znaci pandev kao povucena spica a trivela krilo, chievo nije jak nesto (nije da podcjenujem) i pravi je trenutak da se ovo isproba.

esteban
06-01-2010, 00:54
Meni je Pandev odlican ali ako Jose misli da zapostavi Mariov potencijal koji je enorman onda neka se goni u pm

Grujinho
06-01-2010, 01:12
pa naravno, Pandev je ogromno pojačanje, ali još više mi se svidja da ljudi nisu svesni toga, pogotovo navijačih ostalih klubova...svi misle da je Pandev sitna riba, a kad počne jednom trpat opametit če se i oni :D

što se tiče zapostavljanja Balotellija...nema šanse da se to desi, nije mourinho glup...davao je Mourinho mariu šanse i kad je ovaj imao velike probleme sa ponašanjem na terenu i izvan njega, a davat če mu i sada...ako ništa drugo, barem če se morati balotelli još više truditi za mjesto u početnoj jedanajstorici pošto je dobio konkurenciju na svom položaju, a svi znamo gde može stiči ako se dokazuje iz dana u dan...dok je bio suazo, nije baš imao neke konkurencije :)

Amico Laziale
06-01-2010, 13:55
Los ovaj Pandev... :P
eee svaka cast majstore samo tako nastavi...

Balotelli#45
06-01-2010, 15:34
dobar je bio nije lose potvrdio mariov gol i imao jos par dobrih poteza dobro je za pocetak :D

Amico Laziale
06-01-2010, 15:40
po onom sto sam vidio definitivno je bolji od Quaresme...
Oj jes cojk propo majko mila...Jos penal kad ne napravi,zaklo bi ga da mi je sjebo tiket... :D

Balotelli#45
06-01-2010, 15:45
dobar je pandev al Q je odlicno odigrao nije igrao kolko dugo zbog povrede a i polako se vraca pokazuje dobrim potezima nego jbg nece ga uvek proradice on valjda

ado_inter
06-01-2010, 15:49
ma pandev je odlicno odigro za prvu tekmu tako nemam nikakvih zamjeriki a Q tek pocinje da dolazi sebi

ivan019
06-01-2010, 17:33
po onom sto sam vidio definitivno je bolji od Quaresme...
Oj jes cojk propo majko mila...Jos penal kad ne napravi,zaklo bi ga da mi je sjebo tiket... :D
na osnovu jedne utakmice si zakljucio da je definitivno bolji, ma daj

znas kako glasi ona narodna izreka: "svaki ciga hvali svoga konja"

LiGad
06-01-2010, 17:40
na osnovu jedne utakmice si zakljucio da je definitivno bolji
ja sam zakljucio na osnovu prosle sezone i zlatne kante :D

Amico Laziale
06-01-2010, 19:39
na osnovu jedne utakmice si zakljucio da je definitivno bolji, ma daj

znas kako glasi ona narodna izreka: "svaki ciga hvali svoga konja"
ko je reko da sam na osnovu jedne tekme...gledo sam ja Q-a i prije pa je bio isto ovako los...
Eto vecina kaze da je danas cak bio i dobar u odnosu na ono prije.
Samo kad je uso u 16-erac i pokusao nabaciti onu jednu lijevom kad nisam pao od smijeha.
A ovo "po onom sto sam vidio" se odnosilo na Gorana,jer ja poznajem kako on igra i sve,al dugo ga nisam gledao da igra pa sam zbog toga rekao...
:zzzdravo:

esteban
07-01-2010, 20:39
Pandev i sluzbeno predstavljen :D

http://www.interusrcu.com/wp-content/uploads//2010/01/pandev27.jpg

Na zvanično predstavljanje Gorana Pandeva u Sportskom centru “Angelo Moratti” u Appiano Gentileu su došli, Gabriele Oriali i José Mourinho. Obojica su izrazili zadovoljstvo dolaskom makedonskog igrača, ali su isto tako uzeli priliku reći o zdravstvenom stanju Cristiana Chivua.

“Dobrodošao natrag Goran Pandev. Ja sam vrlo zadovoljan da ga opet vidim - rekao je Oriali - i ja kažem na žalost, imali smo ga ovdje prije mnogo godina, a mi smo se žurili otpustiti a mogli smo napraviti da ide steći iskustvo ali ga vezati za nas. Sada sam jako zadovoljan povratkom, posebno jer je pritisak od strane drugih momčadi, posebice u inozemstvu, bio velik ali on je odbio mnoge zahtjeve puno jače sa financijske točke gledišta. Klub, trener i cijela momčad je jako zadovoljan sa njegovim dolaskom. ”

Riječ je zatim uzeo trener Intera: “Goran Pandev je vrlo napadački igrač koji može igrati na tako mnogo mjesta u bilo kojoj poziciji u napadu. Izrastao je u velikog igrača i hvala svima koji su ga trenirali a posebice Deliu Rossiju -priznao je Mourinho- Goran je igrač kvalitete i iskustva. On dobro govori kad kaže da je došao u dobro organiziranu momčad sa puno kvalitetnih igrača. Odigrao je onako kako sam očekivao od njega, igrao je za momčad a ne za sebe. Zato je igrao sat vremena i par minuta, čineći značajan doprinos momčadi i ukoliko se to nastavi igrati će bez problema. Nakon jučerašnje utakmice , još više imam povjerenja u njega nego što sam ga imao prije.”

O zdravlju Cristiana Chivua

Oriali je rekao: “Cristian je imao mirnu noć, post-operativni period ide dobro Iijoš uvijek je na intezivnoj njezi ali ne postoji ništa alarmantno, nenormalano. Njegova supruga ga je posjetila i on je svjestan. Nemojte pitati, međutim, vrijeme oporavka, znate: mi smo samo sretni da se stvari nastave normalno. ”

Mourinho je onda govorio o razlici između ozljede Chivua jučer i Petra Cecha: “To je teško reći da je ozljeda Chivua ista kao i Petra Čecha, jer sam vidio Cecha kao umrlog, on je napustio “mrtav” teren. Jučer sam razgovarao s Cristijanom nakon operacije, dok je Cechu nakon tjedan dana bilo nemoguće govoriti, bilo je to stvarno sasvim drugačije stanje. Međutim, fraktura lubanje nije lako situacija, posebno za braniče koji ne mogu koristiti kacigu kao Cech. Ali najvažnija stvar je da je on dobar i da je imao mirnu noć. Prvo dođe čovjek a onda igrač. Kao igrač se može naći još jedan a Cristian Chivu postoji samo jedan čovjek.

Goran Pandev je juče imao debi u Veroni a danas je predstavljen službeno kao novi igrač nerazzurra. Bolje reći ponovo nosi crno-plavu majicu, samo sada je zamjenio onu Primavre sa ovom prve momčadi.
“Naravno da je bilo vrlo uzbudljivo. Moram se zahvaliti treneru koji mi je dao ovu priliku da se, nakon pet mjeseci tijekom kojih nisam igrao, nađem u momčadi. Bio je to san, a nakon pobjede, ja sam sretan. ”

Kako je teško bilo sve te mjesece bez nogometa?
“Naravno, nisam tako očekivao i dobro sam radio u Laziju i imao sam još jednu godinu ugovora. Htio sam otići i to svi znaju što se dogodilo a ja sam nastavio trenirati jer volim nogomet. Nisam ozljeđen i dobio sam priliku doći ovdje u Inter i sad sam sretan. ”

Do sada jedini makedonski igrač koji je igrao u Interu je bio Darko Pančev, koji ovdje nije ostavio lijepe uspomene. U Makedoniji je, međutim, proglašen igračem stoljeća, jesi li govorio s njim?
“Ja ga znam, ali nismo razgovarali, bila su to druga vremena, sada se nogomet dosta promjenio. Sigurno nije ovdje dao puno golova ali je tada bilo teško a za nas u Makedoniji je ostao najbolji igrač jer je učinio ukupno puno. “

Imali smo osjećaj gledajući jučer u Veroni kao tek pristigli igrač ste već vrlo dobro postavljeni u Interu unatoč samo jednom treningu. Kako je to moguće?
“Bilo je lako, jer drugovi i trener su mi objasnili mnoge stvari. Naravno, kad sam na terenu, nisam mislio da bih mogao izdržati, toliko igrati, ali sam dao sve od sebe , iako se moram zahvaliti mojim kolegama koji su mi mnogo pomogli pa je bilo lakše igrati. Teren nije bio dobar ali smo ipak pobjedili.”

Vaš je izbor broj 27?
“To je bio slobodan broj, pa sam izabrao od mnogih drugih slobodnih brojeva.”

Želite nešto reći o Laziju?
“Sigurno, u Laziju sam proveo dobar put, odrastao kao čovjek i naravno kao igrač. Moram reći da zahvaljujem Laziju koji mi je dao priliku igrati ali sad sam tu spreman kao i ostali momci pobjeđivati.”

Možemo reći da je laž rekao Ballardini, a i Gabriele Oriali nam je rekao da ste odbili veće financijske ponude i da ste htjeli ovdje u Inter?
“Da budem iskren, davali su mi više novca u inozemstvu, ali moju želju je znao g. Mourinho da sam htio trenirati ovdje s njim. Imam hrabrosti doći ovdje gdje ima mnogo zvijezda i nije lako uvjek igrati ali ja sam spreman pomoći momčadi.”

Koliko ste spremni?
“Rekao bih da sam na 70-80 posto, jer sam dobro trenirao posljednjih mjeseci, čak i ako to nije bilo lako sam trenirati. Dečki su mi pružili ruku i sada polako ću sigurno igrati još bolje.”

Jeste li govorili sa drugim igračima koji bi mogli doći iz Lazija u Inter, što nam možete reći o njima?
“Ja mogu samo reći da su oni veliki igrači, ali ja ne znam da li oni dolaze ovdje ili će otići negdje drugdje, međutim, su dobri igrači.”

Sada kada ste se vratili u Sportski centar “Angelo Moratti, što je drukčije?
“Zaista sam našao vrlo dobro okruženje, vrlo jaku ekipu. Vidim i da su mnoge stvari promjenjene: tereni, svlačionice, sasvim druga stvar.”

Amico Laziale
10-01-2010, 23:33
http://www.youtube.com/watch?v=2eAHVr0y11Y
jebem mu gospođu :D jes se zbunio hahah

ado_inter
25-01-2010, 00:12
cista 10 :) hvala mu sto se vratio kod nas i sto pruza ovakve partije ;)

Nera
25-01-2010, 00:14
Dao je gol, pogodio stativu, asistirao kod gola Milita, ali najjaci utisak na mene je ostavio kad je pri pocetku drugog okrenuo se, presao dvojicu, pa tunel trecem, i onda lopta za Principea, ali je ovaj izgubio dah, i stuirao slabo.. odlican veceras...

filip.sk
25-01-2010, 00:15
Grandeee Pandeeevv !!!!!!!!!

Dzon Dilindzer
25-01-2010, 00:17
Sta reci.covjek pokazao sto je doveden.Samo ovako da nastavi

Enfant Terrible
@Nera,
apsolutno. Ispao je odlična investicija iako su ga mnogi osporavali. Fascinantno je da čitavu polusezonu nije igao i za tako kratak period se vratio u formu. Forza Goran!

CurvaNord69
Ko je ono reko da nije dovoljno dobar za nas?
Pa vec je sad ostavio bolji dojam nego eto'o.

Huska
25-01-2010, 00:19
ma ljudi moji nije u pitanju samo pandev...pa pogledajte i ostala pojacanja ove sezone...jednostavno savrsen mercato...ja za bolji ne znam

CurvaNord69
25-01-2010, 00:20
A najbolje je kad pogledas nasu postavu, jer nema nijedne prave zvijezde.
Najvecu vrijednost imaju maicon i JC.
Gazimo chelski.

filip.sk
25-01-2010, 00:23
Mourinho had indicated from the sidelines that the Macedonian was to take the shot, and the hitman repaid his coach with a wonderful strike.

Amico Laziale
25-01-2010, 00:23
jebo majku kolko su meni pandev i milito slicni kad trce i kad grade loptu...
eto kolko sam godina gledo gorana skoro svake sedmice i opet ih nekad pomijesam...
Samo ne znam kako ce izgledat postava Intera kad se Eto'o vrati...

CurvaNord69
25-01-2010, 00:24
Mourinho had indicated from the sidelines that the Macedonian was to take the shot, and the hitman repaid his coach with a wonderful strike.
Pogledaj tamo ono golove sto je huska stavio, kako mou pokazuje nakon gola na pandeva :D

Balotelli#45
25-01-2010, 00:25
ma neverovatno je dobro odigrao.... pa kako ih je radio ko volove u kiseo kupus nisu znali desu Il GORA :D

Huska
25-01-2010, 00:26
jebo majku kolko su meni pandev i milito slicni kad trce i kad grade loptu...
eto kolko sam godina gledo gorana skoro svake sedmice i opet ih nekad pomijesam...
Samo ne znam kako ce izgledat postava Intera kad se Eto'o vrati...

vjeruj to sam i ja prijetio..imaju skoro identican okret i trk...a to ih i cini najboljim dvojcem serie a

CurvaNord69
25-01-2010, 00:27
Pa hebo te, snadji se, boja kopacka, dugi kratki rukavi ovo ono :D
Ako ovako nastave njih 2, ne pise se etu dobro :D

Il Mago
25-01-2010, 00:29
Bgm nisam znao ni vjerovo da je ovakva igracina ovaj Pandev...svaka mu cast

filip.sk
Pogledaj tamo ono golove sto je huska stavio, kako mou pokazuje nakon gola na pandeva :D

Video sam :D

Amico Laziale
vjeruj to sam i ja prijetio..imaju skoro identican okret i trk...a to ih i cini najboljim dvojcem serie a
bgm k'o da 5 godina zajedno igraju a nije 5 tekmi...:D

@ Curva,ma znam,al jbg bude nekad neka guzva pa ne vidim bas najbolje...:P

filip.sk
25-01-2010, 00:30
Bgm nisam znao ni vjerovo da je ovakva igracina ovaj Pandev...svaka mu cast

Ja sam govorio to svaki dan :D

Il Mago
25-01-2010, 00:31
Jesi sto jest jest...svaka cast makedonac i tebi a i zemljaku ti :D:D:D:D

Huska
25-01-2010, 00:33
a dobro makedonac zar ti nisi bio na stadionu :D

filip.sk
25-01-2010, 00:36
Kad bih samo bio.... ceo svet bih saznao :D

Huska
25-01-2010, 00:45
http://images.virgilio.it/sg/sportuni/upload/pan/0001/pandev20.jpg

dera
25-01-2010, 00:48
pandev i milito - cole i york :D

ado_inter
25-01-2010, 00:50

samo se jos nadam da ce nam donjet radosti koliko su njih dvojica man u a to mislim na ligu prvaka :P

filip.sk
25-01-2010, 00:52
Nadam se i ja, ako prodjemo Chelsea EVERYTHING IS POSSIBLE

ado_inter
25-01-2010, 00:55
al ovakvom igrom sto smo protiv milana odigrali mozemo sve da prodjemo i bez ikakvih problema osvojimo LP

Amico Laziale
25-01-2010, 00:57
samo se jos nadam da ce nam donjet radosti koliko su njih dvojica man u a to mislim na ligu prvaka :P
ma ne brini kralju...goran redovno uvaljuje velikim klubovima :D
tj.jednom sto je igro sa Laziom LP...
Uvalio 3 realu :cool:

ado_inter
25-01-2010, 01:00
ma nek chelseu uvali jedan dovoljno je samo nek mi prodjemo :D

dera
25-01-2010, 01:01
ja sam rekao pri otvaranju teme inter-milan, ako ovdje pobjedimo, imamo sansu protiv che
sada se pokazuje da pare nisu bitne, kada neko kaze "sta ce nama taj, trebamo provjerene zvijezde", komotno smo mogli bez etooa, samo pare uzeti.. sada ledesmu uzeti i to je to - sl. sezone stize coutinho

ado_inter
25-01-2010, 01:02
ma neka eto'a kod nas i on ce pokazat koliko vrijedi kad bude najpotrebnije a i sa tim se slazem da treba uzet ledesmu i nek bude u rotaciji jer smatram da ni on ne bi podbacio kad bi kod nas dosaoo

Amico Laziale
25-01-2010, 01:03
sutra je sastanak u rimu...
kolarov i ledesma u paketu 95 % je sigurno da ce se to ostvarit

dera
25-01-2010, 01:05
znam ja to ado, ali 30m etoo hej

ado_inter
25-01-2010, 01:08
znam ja to ado, ali 30m etoo hej

ma ja sam svjestan da je puno al opet kazem nadam se da ce se i taj novac isplatit

---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

sutra je sastanak u rimu...
kolarov i ledesma u paketu 95 % je sigurno da ce se to ostvarit

ja se iskreno nadam al opet kad vidim kako je veceras santon odigro ja kolarova ne bih mada znam da posjeduje velike kvalitete

dera
25-01-2010, 01:10
upravo tako ado, santon stays
etoo scoring in every next CL game (counting finals) - dovoljno bi se isplatio heheh

Amico Laziale
25-01-2010, 01:11
ma ja sam svjestan da je puno al opet kazem nadam se da ce se i taj novac isplatit

---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

ja se iskreno nadam al opet kad vidim kako je veceras santon odigro ja kolarova ne bih mada znam da posjeduje velike kvalitete
pa ne bih ni ja da ode iz lazia a rado bih vidio neki milion u kasi lazia za ledesmu...tako da...na istom smo...;)

LiGad
25-01-2010, 01:14

jos par dana dok se ne vrati etoo
meni je bilo najdarze njegovo istrcavanje veceras, borbenost, otvaranje i trazenje lopte ..
mozda je trebao ostat do kraja utakmice, iako je mourinho htio neku vrstu sidrasa ubacivanjem balotellija

Huska
25-01-2010, 01:35
Pandev: 4 utakmice; 2 gola,3 asistencije i jedan penal izboren

:cast:

ivan019
25-01-2010, 02:17
niej ni eto los, dao je gol valjda na 5 utakmice za redom :D imamo 3 dobra napadaca + nervozni mario :P

filip.sk
25-01-2010, 02:37
niej ni eto los, dao je gol valjda na 5 utakmice za redom :D imamo 3 dobra napadaca + nervozni mario :P

IVANE :eek: hahaha necu komentirati tvoj post :D

Balotelli#45
25-01-2010, 13:15
hehe stvarno imamo milita i etoa sto trpaju ko nenormalni pogotovo milito taj nemoze da prodje utakmica a da neda gol,ona pandev huskin post govori sve a mario je uvek dobar kada udje i on stalno daje golove i radi lepe poteze tako da mislm da imamo mozda i najbolji napad na svetu :D

Komitski Đeneral
25-01-2010, 13:21
http://www.inter.it/aas/img/125636.jpg

Koga pesna zapee,
Slavej nadpee,
Koga ora zaigra,
Srce razigra... :))))

Moca93
30-01-2010, 17:11
Pandevu preti dvomesečna suspenzija

Napadač Intera Goran Pandev bi mogao da bude suspendovan na dva meseca zbog načina na koji je stigao na Đuzepe Meacu iz Lacija.
http://sport.blic.rs/data/images/2010-01-30/8985_pejndev01-fonet-fonetepa_f.jpg?ver=1264858804
Predsednik rimske ekipe Klaudio Lotito smatra da trasnfer nije legalan, jer je Pandev tokom poznatog septembarskog sukoba postigao dogovor sa Interom. Lotito je tada poručio Makedoncu da će ga zbog priča o odlasku "zalepiti za klupu" do kraja ugovora i da ga baš briga za obeštećenje, ali je Pandev uskoro ipak završio u crno-plavom dresu.

Prema pravilima koja važe u Italiji, klubovi smeju da pregovaraju sa igračima samo tokom prelaznog roka, a Lotito sumnja da je to ovde bio slučaj.

Tribunal italijanskog saveza je otvorio istragu i ukoliko se ustanovi krivica, Pandev bi mogao da pauzira dva meseca, a Inter bi morao da plati 50.000 evra Laciju.
Otvorene su i istrage povodom Kristijana Ledezme i pregovora Fabija Simplisija sa Romom.

filip.sk
30-01-2010, 17:16
Ma to je tesko dokazati... nesto u makedoniji se prica ko da su se dogovorili u Solun, i da je sve to iscinkario sadasni selektor makedonska reprezentacija...

CurvaNord69
30-01-2010, 17:20
Nidje veze, je li sud dao njemu parnicu il ne.

Moca93
30-01-2010, 17:26
iskreno nebi me cudilo da se desi,posto smo za nedelju dana pobedili 2 "najaca" kluba u italiji...citaj : ital.savez... i sada kad ne znaju kako da nas zaustave,da nam nedozvole da uzmemo novu titulu,pokusavaju ovako -.-

ivan019
30-01-2010, 19:17
nekako bi i preziveli ovu novcanu kaznu :D

Ado525INTER
30-01-2010, 20:42
ma hebem majku cjelom savezu nepravda oduvjek sam mrzio te fasiste laziole i tog njihovog presjednika nema od toga nisss FORZA INTER

CurvaNord69
30-01-2010, 23:38
Pa nije lazio kriv ako on nije htio produzit ugovor, jebaiga, isto njemu nije pisalo nigdje da mora igrat u ugovoru.

filip.sk
08-02-2010, 01:13
"I was out for a long time but I have forgotten about all that now," he said. "It seems like I have been here forever. I'm working well, I'm back to playing and enjoying myself. Thanks Inter. I couldn't ask for anything more."

Bice on legenda kluba :D

esteban
09-02-2010, 01:58
Pandev: Zahvaljujući Interu ponovno uživam u nogometu

INTEROV 26-godišnji napadač Goran Pandev priznao je da ponovno uživa u nogometu te da se u Interu, u koji je stigao iz Lazija, osjeća kao kod kuće.

Prvu polovicu sezone Makedonac je propustio zbog toga što je odbio produljiti ugovor za rimski klub koji je potom zamrznuo njegov status prije no što su ga odlučili usmjeriti prema San Siru. U pet utakmica u dresu talijanskih prvaka Pandev je postigao tri gola i tako na najbolji mogući naznačio povratak travnjacima. Posljednji je postigao u nedjelju u prvenstvenoj 3:0 pobjedi protiv Cagliarija.

“Već sam zaboravio sve nedaće i osjećam se kao da sam oduvijek ovdje. Dobro radim, vratio sam se na teren i uživam u nogomet. Zahvaljujući Interu, uistinu ponovno uživam”, veli Pandev.

“Više od ovoga nisam mogao tražiti. Igram u sjajnoj momčadi, a to uvelike olakšava i moje igre. Ono što tvrdim je da i ja, ali i cijela momčad, možemo biti još i bolji”, zaključio je Pandev.

filip.sk
21-04-2010, 14:33
Pandev je dobio sin... neka je ziv i zdrav :)

Huska
21-04-2010, 15:25
a dao mu ime Filippo

Inter boy
21-04-2010, 16:15
čestitke te neka je živ i zdrav

Balotelli#45
21-04-2010, 18:10
sta je uradio juce alvesu ko malo dete je alves ispao :sivi:
cestitke

Quaresma#7
21-04-2010, 19:45
Pridružujem se čestitkama i nek mu je živo i zdravo.

Huska
27-07-2010, 10:27
danas nam brat slavi 27 rodjendan...pa eto sve najbolje, jos puno tofeja da osvoji u Interovom dresu, i da pomogne malo ovoj napacenoj crno-plavoj braci na balkanu :D

Balotelli#45
27-07-2010, 12:50
sledece godine ga daje milanu jubeu i romi,imam osecaj :D
sreken rodjendan :D

Nera
27-07-2010, 13:06
Sreken rodenden :D

Zanetti27
27-07-2010, 13:37
sretan rockas:)

Rafael
27-09-2010, 22:19
Evo malo statistike;Pandev ove godine u 10 službenih utakmica je zabio 1 gol,a prošle godine u 27 utakmica 3 gola.stvarno loše za jednog krilnog napadača...

InteristaSA
27-09-2010, 23:56
sretan rodjendan i toliko bezveze napadati Pandeva je meni smjesno kad vecina ekipe neigra dobro glupo je sad izdvajati Gorana iz razloga sto nemate neki neke prevelike simpatije kao prema nekom drugom igracu i nije puno dao golova iz razloga sto je prosle godine skoro igra beka zatvarajuci Maicona koji je gore radio sta je htjeo jer je Pandev cuvao mu ledja!!

adiK
28-09-2010, 13:07
sretan rodjendan i toliko bezveze napadati Pandeva je meni smjesno kad vecina ekipe neigra dobro glupo je sad izdvajati Gorana iz razloga sto nemate neki neke prevelike simpatije kao prema nekom drugom igracu i nije puno dao golova iz razloga sto je prosle godine skoro igra beka zatvarajuci Maicona koji je gore radio sta je htjeo jer je Pandev cuvao mu ledja!!
Kome? :D

ivan019
28-09-2010, 15:53
Dobri ste hehe

necainter
28-09-2010, 16:07
Malo kasni,nije to strasno xD :sivi:

InteristaSA
28-09-2010, 20:06
tek sad skontao gresku usao na temu i vidim zadnji post sretan rodjendan :D:D dobar kiks priznajem hajde sad pisite sad kako sam se provalio!!!

DenchiNL
28-09-2010, 21:30
Evo malo statistike;Pandev ove godine u 10 službenih utakmica je zabio 1 gol,a prošle godine u 27 utakmica 3 gola.stvarno loše za jednog krilnog napadača...

to smo znali i kad je dolazio, ja sam rekao , nema ni assiste neke posebne,ni slobodnjake,ni penale, ali dečko se trudi , to je taj kuyt/olić tip koji je stvarno radilica ali je izgubljen na špic poziciji.

Rafael
28-09-2010, 21:44
to smo znali i kad je dolazio, ja sam rekao , nema ni assiste neke posebne,ni slobodnjake,ni penale, ali dečko se trudi , to je taj kuyt/olić tip koji je stvarno radilica ali je izgubljen na špic poziciji.
I Kuyt i pogotovo Olić su bolji strijelci a da ne kažem koliko je Olić bolji u defenzivnim zadacima.ma dobar je meni Pandev ali bi mu trebala konkurencija na toj poziciji koju trenutačno nema,Cou to nije sigurno iako ga gura na tu poziciju uporno Benitez

necainter
28-09-2010, 22:30
Mi imamo ogromne talente u timu,tipa Cou i Santon.I sada kada Pandev nije u najboljoj formi,Cou moze stalno da igra vise nego obicno i to mu je super.A i po mom misljenju,Chivu moze da pocne,ali kao stoper jer nemamo Samuela za sada,ali levog beka mora Santon za sada,i njemu bi se tako otvorila prilika.Msm da od toga nesto moze da bude jer sam citao da je Benitez rekao da je zadovoljan kako Santon trenira i da je oko toga veoma srecan. :D

claudejandamvan
03-11-2010, 00:17
Jos jednom pokazao da nije kalibar za top momcad.Klub sa sredine tablice i natjecanje u kupu uefe su za njega vrh.A uvjeren sam i kad bi ga prodavali da bi se nudili klubovi takvog renomea.

Quaresma#7
03-11-2010, 12:19
To je igrač za klupu za backup. Treba nam neki top krilni napadalni vezist.

necainter
04-11-2010, 11:02
Sto je poceo sa njim umesto Coutinho? OMG!

hulle
27-12-2010, 12:18
Nogomet
Pandev najbolji u Makedoniji, Vučinić u Crnoj Gori

Interov napadač Goran Pandev proglašen je najboljim makedonskim nogometašem godine koji igra u inostranstvu, a Romin strijelac Mirko Vučinić pobijedio je u izboru najboljeg u Crnoj Gori.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/101227008.jpgGoran Pandev

Pandev, kojem je ovo već peto ovakvo priznanje (2004, 2006, 2007, 2008, 2010.) nije zbog bolesti prisustvovao ceremoniji u Skopju, pa je nagradu u njegovo ime uzeo selektor nacionalne vrste Mirsad Jonuz koji je i rekao:

"Pandev je osvojio evropsko i svjetsko klupsko prvenstvo i time se upisao u knjigu historije makedonskog nogometa. U daljoj karijeri želim mu mnogo uspjeha."

samo se vi zezajte al on je najbolji :)

Motta
27-12-2010, 12:22
Cestitke za Pandeva ..

necainter
27-12-2010, 13:50
Grande Goran :D

Dejo
28-12-2010, 03:55
Uzasno tesko mu je bilo osvojti ovu nagradu xD

Moca93
28-12-2010, 15:02
кој не скокне ова ale ale Горан !!!!!

al ako je on najbolji,onda ne zelim da znam kakav je ostatak :D

Grujinho
04-01-2011, 15:41
http://www.inter.it/aas/img/139668.jpg

Evo, Pandev trenira...pokušava da pogodi prazan gol iz 1m udaljenosti...kažu da je od 5 pokušaja 2puta pogodio...

Balotelli#45
04-01-2011, 17:42
dobro poceo je on u zadnje vreme da daje golove,skoro svaku :)

Rafael
11-02-2011, 20:34
Glasine o transferu Pandeva u Bayern su izgleda točne jer je dao izjavu da budućnost vidi u Bayernu.spominje se transfer od 7-10 mil

dera
11-02-2011, 20:52
Sad me brine to da Bayern ne pokusava da ga navuce da im ne zabije gol ako bude igrao, a poslije - "ko te ba trazio?" :D.

necainter
11-02-2011, 21:03
Sad me brine to da Bayern ne pokusava da ga navuce da im ne zabije gol ako bude igrao, a poslije - "ko te ba trazio?" :D.
Ma jok bre,Pandev ne moze i ovako i onako gol da daaa xD :D

Giampaolo
09-03-2011, 19:10
Mozete vi pricat "vako nako" al realno u zadnje vrijeme covjek kad udje s klupe podigne ritam igre i pocnemo napadat ko nekad..protiv genoe je bio medju najboljim ako ne i najbolji..ja imam osjecaj da se Goca vraca starim igrama..nadam se protiv bajerna da ce odigrati onako kako se ocekuje od njega.

Forza_Grande Inter
16-03-2011, 00:30
hvala ti Gorane :cool: od veceras te svi vole..

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/KMTu9ZsVmv0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Il Mago
16-03-2011, 02:34
trebamo mu kakvu pjesmicu sastavit sa nazivom : "od kloca do heroja" :sivi: :D

Giampaolo
16-03-2011, 02:36
Ma Goran je otac !! Hvala ti oche. :)

Huska
16-03-2011, 09:45
hvala ti i zelim ti sto brzi odlazak iz Intera

Rafael
16-03-2011, 11:00
hvala ti i zelim ti sto brzi odlazak iz Intera
Tako ti našem heroju,sram te bilo :P. ako ovako nastavi do kraja sezone definitivno zaslužuje igrati i sljedeće sezone u Interu

necainter
16-03-2011, 14:35
U pocetku sezone je bio katastrofa,zadnjih 5 tekmi odlican,samo neka Goran nastavi ovako i nema njemu mrdanje iz Intera :D
Grande Goran!! :D

Balotelli#45
27-07-2011, 13:18
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=53650

evo o pandevu,sve opisano,i slazem se sa ovim sto je pisao 99% :D

Esquivel
16-09-2011, 17:28
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/z9ftfNKJMx4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
:lusers:

Quaresma#7
16-09-2011, 22:26
Šeprtlja i ništa drugo. Nezna vola u guzicu ubosti.

dera
30-11-2011, 20:21
Pricajte vi sta hocete, sinocnji Goran bi nam dosao u sadasnjem timu kao kec na desetku :). Bravo Pandev!

Quaresma#7
30-11-2011, 22:53
Ajoj samo njega ne. Neka njega u Napoliju.

ajdin
01-12-2011, 00:57
nezz sto bi bio slabiji od ovih ostalih nasih rasnih napadaca da je tu :D

hulle
01-12-2011, 12:34
reko sam ja davno...falit ce nama pandev i co

Quaresma#7
01-12-2011, 14:27
Bolji Castagnois

ajdin
22-01-2012, 03:40
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=bYUOMJMZ5MU