View Full Version : Stari novi clan
filip.sk
26-12-2009, 04:24
Ja sad sam se sjetio da nisam se pretstavio... evo sad cu...ali na Makedonski:
Se vikam Filip
Ziveam vo Skopje, Makedonija....(ova go kazav posto e najcesto prasanje koa nekoj se priklucuva na ovoj forum)
Ako ima nekoj nekakvo prasanje... slobodno neka prasa
:zastava::zastava:
:forzainter::zastava::zastava:
skonto sam da si iz skoplja i da se zoves filip...:D...al brate kakvi prascici :D
filip.sk
26-12-2009, 09:23
skonto sam da si iz skoplja i da se zoves filip...:D...al brate kakvi prascici :D
Sta je ovo crni huska?
Sta je ovo crni huska?
Ako ima nekoj nekakvo prasanje... slobodno neka prasa
evo ovo :D
filip.sk
26-12-2009, 10:15
Ako neko ima ikakvo pitanje, slobodno neka pita :D
Balotelli#45
26-12-2009, 10:25
hahahahah huska prasac :sivi:
mrs vanja...a ti makedonac tako napisi ja mislio ti nudis prascice :D
filip.sk
26-12-2009, 10:55
hahahaah... jesi lud...
huska je lud to znamo svi :D ali ti Tose da nasednes na njegove fore hehe
meni je makedonski jedan od drazih jezika ..bas neobicno zvuci :)
meni na makedonski se najvise svidja ona tosetova, odnosno, ona pjesma sto ju je tose pjevao stalno
filip.sk
26-12-2009, 11:37
huska je lud to znamo svi :D ali ti Tose da nasednes na njegove fore hehe
Ma kakva fora... nije bio to fora... samo on to zna sta je mislio... :D
meni je makedonski jedan od drazih jezika ..bas neobicno zvuci :)
Milo mi e :)
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:37 ----------
meni na makedonski se najvise svidja ona tosetova, odnosno, ona pjesma sto ju je tose pjevao stalno
Kako se zove?
Mozda je mislio na ovu:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0mo2iAGyyQ0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0mo2iAGyyQ0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
A ovo "prasanje", to vam je pisanje, ili u drugom slucaju kad je rekao "Ako imate kakvo pitanje".. Eh, Huska, omasio si.. kao i uvjek :P :D
zajdi zajdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jasnooooooooooooooooooooo sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zajdi pomraciiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee eeeeeee eeeeeeeeeeee
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:40 ----------
jao nera ti ko uvijek, majstor youtube mjuze :D
filip.sk
26-12-2009, 11:44
<embed src="http://www.youtube.com/v/kJeb6SSFn34&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">"> (http://www.beneamata.com/%3Cobject%20width=)
Ovde je najbolje ispjevano.. slusajte vnimatelno kakav glas... :( :( :(<object width="425" height="344">
<embed src="http://www.youtube.com/v/kJeb6SSFn34&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object> (http://www.beneamata.com/%3Cobject%20width=)
jao nera ti ko uvijek, majstor youtube mjuze :D
Haha, haram po youtubu :D
A jos kad je Tose u pitanju...
dobro dosao
ma pustite toseta dajte kakve makedonke :)
joj hulle ljubi te majka :D...
filip.sk
21-03-2010, 21:31
Evo i moj 1,000 post :D
filip.sk
21-03-2010, 21:34
Ma ti si zaostanat sa vremenom :D
filip.sk
22-03-2010, 16:08
slab si ti :D
Necu komentirati na ovo :)
filip.sk
07-05-2010, 02:30
Ovakvu maicu ocekujem sledecu nedelju... ovo je iz makedonski sajt interista...
http://fcinter.com.mk/images/stories/maica600.jpg
besplatno? jeli to svima dijele ili?
ma daaj.. hajde jasno mi je da je postarina manja kada saljes u istu drzavu, ali za tu cijenu meni ni istampat samo sa prednje strane nesto nece (na moju majicu)..
morat cu ih pitati gdje to rade :D ili su u pitanju ipak €?
citao sam o ovom sajtu ..napravljen poslije prelaska Pandeva u Inter :)
filipe ..nemoj da nas napustis i odes njima, vec si ih poceo reklamirat :P
ako odes ..slomit ces mi srce :D
fiki posalji mi jednu majicu :D ako cekam na deru osedecu :P
filip.sk
07-05-2010, 18:41
Tko od vas je fan na te grupe?
Riven nije da je namerno uradeno radi pandev, vec ova web strana je puno vreme, nijo ovo od juce :)
I dera ta Maica kosta 4,2 evra.... ali to je bez postenske troskove a i necu morati da placam te troskove...
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
Ivane, ko ceka, taj doceka :P
Pirate_Girl4
08-05-2010, 00:48
Ja znam kod nas ima radnja, zove se "Džungla". Mi smo drugarici za rođendan tako uradili majicu, tražili da joj urade sliku njene omiljene grupe. Sa njihovom majicom je oko 20 KM, a sa našom 15 KM.
pa da, a pogledaj kod njih, slika naprijed, nazad tekst, njihova majica.. sve 8KM, strasno!
filip.sk
08-05-2010, 03:58
Dodjite svi u makedonija :) Joj zaboravio sam vama reci, deo od tih para ode za podrske sajta fcinter.com.mk dakle mislam da 1 euro ode za podrska sajta... :)
Isto taka ima i dresove(neznam od kakav materijal, zato nisam narucio) od 11evra...
Kad bude okuplenje(ako nekad bude) ja bih mogao da uradim maice(5% marze) i da svi imamo po jednu :P
znaci 6KM majice izadju, e svasta hehehe
onda nam ti uradis beneamata.com majice i doneses, ako te zaustave na carini sam si svoj :D
filip.sk
08-05-2010, 15:14
znaci 6KM majice izadju, e svasta hehehe
onda nam ti uradis beneamata.com majice i doneses, ako te zaustave na carini sam si svoj :D
Ma tu je Huska i Hulle, oni znaju neku fintu za na carini... (ne da su oni radili nesta, :P )
da ides na slavonski brod mogo bi ti sigurno nesto sredit :D...posto mi je komsija(bivsi) sada tu...a za ostale prelaze se obrati huletu...on ima svog cojka mujezinovica tako da to njemu nije problem rijesit :D
filip.sk
08-05-2010, 16:05
Eto, kako znam ja na tko da se obratim....
Samo Huska... sta je znacio to "bivsi" u zagradi? jel to onaj ko so napustio zbog Nera... :D
Ozbiljno, ako nesto nekad bude, uradicu maice sigurno :) (i platicete normalno hahaha)
znaci ti znas gdje su oni printali to filipe?
filip.sk
08-05-2010, 22:10
Znam to, ali manje bitno je to. Ima segde, gde god hoces... To je lako... neko ko zna da radi u photoshop treba da uradi sliku....
Filipe znamo da ima svugdje ..ima i kod nas, ali ne rade svi kvalitetno ..a ova njihova je bas fino uradjena
filip.sk
08-05-2010, 22:58
Pa videcemo Rivene, to ti nije REAL, to je od photoshop... Kad je dobijem, posle utorak negdje, postavicu je tu... mislim da ce biti dobra.. to ti je obicna maica, nista posebno... ali dobro su uradjeni aplikacije...
Филип, јас на проектот вода за пиење и случајно се скрши мониторот, кога online.Pet да одиш спиење во утрото:D:D:D:D:D
filip.sk
21-05-2010, 04:52
Dejane ovo ti nema nikakva smisla :) Odakle si iskopao ovo?
posao po vodu za pice i sapleo se na monitor koji je online kolko sam ja skapirao :D
Ma duga prica,to sam sklapao rec po rec,mislio sam da mogu toliko da napisem:D,aj posto si ti makedonac ti mi prevedi od reci do reci to sto sam ja napisao da vidim kako je ispalo:D,pa cu ti ja reci sta sam zeleo da napisem:D
heheheh ..dejane, ne pokusavaj ucit makedonski ..bolje je za tebe ;)
Филип, јас на проектот вода за пиење и случајно се скрши мониторот, кога online.Pet да одиш спиење во утрото:D:D:D:D:D
Filip, počnem vode za piće i slučajno razbio monitor kada online.Pet ići spavati ujutro.Ovo je valjda prevod,ako opet ne gresim:D
opet nema veze sa vezom haha
Znam Ivane,nemam sta reci...a mislio sam da mogu jednu recenicu da sastavim,sram me je:(
i neko kaze moca se puca ludom mackom :D
filip.sk
21-05-2010, 17:26
Filip, ja na proekt vodu za pienje i slucajno razbio monitor, kad online. Pet da ides da spavas ujutro....
Eto to ti je bukvalni prevod :) I nema nikakve veze :)
filip.sk
23-07-2010, 05:10
Pozdrav ljudi, nece me biti 10tak dana, odim na odmoru u Ohrid.
Bidite mi mirni, Huska molim te ne zezaj ih vise za Adriano, i Ivek polako sa Leljica :D:zastava::zastava::zastava:
ajd sabane begaj da se odmorimo malo :D
Balotelli#45
23-07-2010, 11:56
cao jalo :D
Pirate_Girl4
26-07-2010, 17:04
Sretnoooo :)
filip.sk
17-08-2010, 03:45
Prosla je jedna godina od kad sam na ovaj forum :)
Dobro drustvo sme :D
bravo fiki dobar si :D meni u maju 2 :P
Balotelli#45
18-08-2010, 12:20
hahaha ivane mi smo od starog vec kad se racuna 3-4 :D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.