View Full Version : karte za Inter - Celsi
Pozdrav momci,
mozda pobrkah dio gdje postavljam temu ali nisam znao dje da stavim ovo,
Interesuje me koliko mogu kostati karte za utakmicu koja se igra u Milanu i kako se mzoe doci do njih...Moze li mi dati neko neku blizu informaciju.
Balotelli#45
21-12-2009, 13:32
i mene ovo zanima sad se ukidaju vize pa mozda odem na neku utakmicu
da napomenem da gledah cijene koje su na sajtu...ali ja kda nadjem cijene po interentu to nema veze sa onima koje stoje na sajtu...najjeftinija ma kosta 300eur :D
ma imas od 16eura pa do bola :)
odes fino u milano i kupis na dan utakmice...jer uvijek ih ima viska
---------- Post added at 13:06 ---------- Previous post was at 13:04 ----------
evo za LP protiv chelsea
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=32904&L=en
---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
a evo ovdje za talijansku ligu
http://www.inter.it/en/biglietti/prezzi.html
nasao sam ja to...ali nebih da ostavljam to za dan utakmice...nije svejedno mlatnuti 1300km i onda da ti kazu imas kod tapkarosa po 300-400eur :D
znaci ja bih da se unaprijed nekako obezbijedim za karte...jer bih onda i put organizovao :)
najbolje ti je da imas nekog u milanu da ti kupi kartu ili ti da odes jer kasnije ces tesko doci do karte po normalnoj cijeni....ili bori se da je nabavis online al tu su ti sanse i manje od minimalnih jer nikad se nezna kad odnosno u koliko sati se pustaju u prodaju a i kad se zna onda server bude preopterecen i cesto pada al eto poslo sam ti u privatnoj poruci gdje ti je najbolje da se raspitas
ma brat moj ima neke poznanike u milanu koji to mogu zavrsiti...ali nece da im trazi da to urade :D pa da poludis :) nema druge nego jedan vikend da prosetam do milana za karte :D
nasao sam ja to...ali nebih da ostavljam to za dan utakmice...nije svejedno mlatnuti 1300km i onda da ti kazu imas kod tapkarosa po 300-400eur :D
znaci ja bih da se unaprijed nekako obezbijedim za karte...jer bih onda i put organizovao :)
vidi kapacitet je 80 000 a proda se 30 000 pa sad vidi kako te neko moze zaje... za 300eura hahaha
nije hulle, ipak igramo protiv chelsea, biti ce pun ;)
hoce.....bit ce 5000 navijaca iz engleske :)
platis 20-30eura online i mirna bosna
bem ti vladu koja je nesposobna za omogucavanje bezviznog rezima :mad:
ne znam je li je jaca ljubomora u meni ili stid kad citam kako ce se ostali balkanci setati po evropi :mad:
bem ti vladu koja je nesposobna za omogucavanje bezviznog rezima :mad:
ne znam je li je jaca ljubomora u meni ili stid kad citam kako ce se ostali balkanci setati po evropi :mad:
e moj gade znam kako ti je i kako se osjecas al jbg sta je tu je valjda jedne godine i mi odemo kao i sav normalan narod na jednu tekmu i budemo uzivali u ljepotama evrope
//http://www.inter.it/aas/news/reader?N=32904&L=en (http://www.inter.it/aas/news/reader?N=32904&L=en) Cijenik karata kontra Čelskija
da nema ko kakvih informacija u vezi karata???? ja vidim da postoje agencije koje organizuju putovanja...ali ja bih radije nesto u sopstvenoj organizaciji napravio.
najbolje ti je naci nekog u italiji da ti on uzme..
guro a znas li koje ce cijene biti kad budu pustene u prodaju karte...da ti mogu reci koliko ces meni dati da ti nabavim :D
pocetkom februara ce biti pustene, i sigurno ce biti rasprodane u rasponu od 10 dana, a onda tek postaju skupe pred stadionima :)
---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
da smo bar official fan club - http://inter.it/aas/biglietteria/home?L=en heh
---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:37 ----------
a evo cijena (popusti za grupe navijaca kao i narudzbe iz gornjeg linka)
<table style="text-transform: lowercase;" class="td2www" width="90%" align="center" border="0" cellpadding="4" cellspacing="2"><tbody><tr bgcolor="#ffffff"> <td class="td2www" width="30%">first tier
</td> <td colspan="2" class="td2www">prices (full & discounted)
</td> </tr> <tr> <td class="sfondobiancowww">TRIBUNA ONORE ROSSA </td> <td class="sfondobiancowww">350
</td> <td class="sfondobiancowww">-
</td> </tr> <tr> <td class="sfondobiancowww">POLTRONCINA ROSSA
</td> <td class="sfondobiancowww">180
</td> </tr> <tr> <td class="sfondobiancowww">ROSSA
</td> <td class="sfondobiancowww">160
</td> <td class="sfondobiancowww">112*
</td> </tr> <tr> <td class="sfondobiancowww">TRIBUNA ONORE ARANCIO</td> <td class="sfondobiancowww">120
</td> </tr> <tr class="td1www"> <td class="sfondobiancowww" w="">ARANCIO
</td> <td class="sfondobiancowww">90
</td> <td class="sfondobiancowww">63*
</td> </tr> <tr class="td1www" bgcolor="#ffffff"> <td class="sfondobiancowww">BLU
</td> <td class="sfondobiancowww" align="right">40
</td> <td class="sfondobiancowww">28*
</td> </tr> <tr class="td1www"> <td class="sfondobiancowww" w="">VERDE
</td> <td class="sfondobiancowww" align="right">40
</td> </tr> <tr class="td1www" bgcolor="#ffffff"> <td colspan="3" class="td2www">second tier
</td> </tr> <tr class="td1www"> <td class="sfondobiancowww" w="">ROSSO
</td> <td class="sfondobiancowww" align="center">40
</td> </tr> <tr class="td1www"> <td class="sfondobiancowww">ARANCIO
</td> <td class="sfondobiancowww" align="center">40
</td> </tr> <tr class="td1www"> <td class="sfondobiancowww" w="">BLU
</td> <td class="sfondobiancowww" align="center">27
</td> <td class="sfondobiancowww">19*
</td> </tr> <tr class="td1www"> <td class="sfondobiancowww">VERDE
</td> <td class="sfondobiancowww" align="center">27
</td> <td class="sfondobiancowww">19*
</td> </tr> <tr class="td1www" bgcolor="#ffffff"> <td colspan="3" class="td2www">third tier </td> </tr> <tr class="td1www"> <td class="sfondobiancowww" w="">ROSSO
</td> <td class="sfondobiancowww" align="right">21
</td> <td class="sfondobiancowww">14*
</td> </tr> <tr class="td1www"> <td class="sfondobiancowww">VERDE
</td> <td class="sfondobiancowww" align="right">21
</td> <td class="sfondobiancowww">14*
</td></tr></tbody></table>
Ja bih TRIBUNA ONORE ROSSA, molim.
eh...ima mi brat neke prijatelje poslovne ali nece da ih pita za to...a jos ljudi navijaci intera koji su dosta upuceni u sam klub.... Imam i nekih prijatelja, ali tek moram da ih pitam a pravo da vam kazem nesto mi muka da ih maltretiram da traze karte :)
jao guro, to ti je jedini nacin da ih zbavis, a i bratovi poslovni bi ga odmah gledali i kao dobrog coeka, kad hoce interove karte :)
a kako god utakmica da zavrsi, siguran sam da ces se lijepo provesti
ajde bre guro , pitaj :D bar ces videti mourinha uzivo :D
BiH je proteklog petka konačno ispunila sve uvjete iz Mape puta za liberalizaciju viznog režima! Odluka o ukidanju viza BiH sada je u rukama birokrata iz Brisela i zavisit će od njihove dobre volje. Nema nijedan razlog da za građane BiH već od 1. jula ne budu ukinute vize.
Milano, eto Dere i mene u augustu. :D
ado_inter
02-02-2010, 00:15
daj Boze da i nas obraduju :)
filip.sk
24-02-2010, 08:32
http://antasiwalan.blogspot.com/2010/02/live-tv-inter-milan-vs-chelsea-240210.html
Ovo ne mi lici bas na karta, :interista:
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.