View Full Version : Anti Roma
Oni su postali nasi "neprijatelji" u zadnjim sezonama,kad su pokusali da nam uzmu scudetto. E malo su se prevarili...
A i mrzim De Rossia i Tottia, tako da ovu temu nisam mogao zaobici :D
Balotelli#45
07-02-2009, 21:52
dobro nije roma toliko smrdljiva ko jube i bilan ali onaj mexes je smrda da smrdi do ovde
CurvaNord69
07-02-2009, 21:56
Totti i mexes pedercici
Totti i mexes pedercici
ajd malo nam pricaj o tome :D :D
Balotelli#45
07-02-2009, 22:01
Totti i mexes pedercici
Ma dogro totti i nekako ali onaj mexes kad smo ih pobedili odmah je poceo nesto da kenja sudije kako smo nezasluzno dobili da su bili bolji a ja bih ga samo pitao za ono 4-0 de je tad bio dal su i tad sudije pomogle
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2192
Mirko Vučinić hvali Ibru i kaže uz Messija da je najbolji igrač..
CurvaNord69
15-02-2009, 12:58
Ma too dobar vas đetic :D
to smo mi znali i bez njega da je on najbolji :D
aaaaahahahaha amico si vidio romettu aaahaa poracci :vfunny:
Amico Laziale
15-02-2009, 18:11
Ma merda je jedan prosjecan tim,koji je profitirao u zadnjih par godina iz skoro pa bankrota Lazia,te Fiorentine,Ispadanja Napolia,kazni za Lazio,Bilan,Rube,Genou,te su zadnjih par godina u samom vrhu...
Ali treba 1-2 godine ovim klubovima da stanu na noge,e tek ce se onda pokazati pravo lice merde.(Vec ove sezone su bili u problemima,cim je malo jaca konkurencija).Uostalom,kada Lazio slozi ovaj tim,koji se gradi vec nekoliko godina,i kada malo izađe iz krize,ponovo ce biti prva ekipa u Rimu,sto i jeste od 1900.
Merda i pored svih tih uspjeha u Italiji zadnjih godina,nije uspjela napraviti nista u Evropi,a u buducnosti ce im biti jos teze....
LA PRIMA SQUADRA DELLA CAPITALE!
Balotelli#45
15-02-2009, 19:28
Dobro ja vise volim lazio nego romu ali ipak treba zanti i to iskoristiti mada vidi se cim neki klubovi stanu na noge oni odmah padnu tako je uvek bilo i ja mislim da ce tako i da ostane
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2589
Spaleti je diskvalifikovan na jednu utakmicu zbog komentarisanja sudjenja Rizolija
Dok se i dodaje kako su tifozi Rome dva puta rasisticki vrijedjali Balotellija i klub je kaznjen sa 8000 eura--zato je on onako postupio
Pa ljudi je li moguce da se citava Italija digla na noge protiv Balotellija ne samo zbog penala umjesto da osude rasizam navijaca Rome..pa bruka
ovo je stara zajebancija sa tottijem
tipica ga izaziva a ovaj bi na kraju na stolu to radio, na kraju ga zaustavila rekla daj zajebancija je :ivan:
http://www.youtube.com/watch?v=mx1wk9LlBoA
Amico Laziale
27-03-2009, 03:04
:vfunny:gledo sam to...
jos je posula brasno....
a on se jadnik sav ufrko...:ivan:
hahahahhahah :vfunny:
haha da ova i brašno stavila :ivan: a boli ga on bi bio to tamo obavio odmah :vfunny: a još mu ova govori e aspetta čeka ma čekaj :ivan:
Amico Laziale
27-03-2009, 03:17
hahahahhahah
haha da ova i brašno stavila a boli ga on bi bio to tamo obavio odmah :vfunny: a još mu ova govori e aspetta čeka ma čekaj
al cijelo vrijeme ga furala....
i on najofirnije posalje Luiggia i onog drugog lika kuci il gdje vec....:vfunny:
i mislio je povalit...haha
al kad ga natjera da se okrene i da mu ona gleda u guzicu,a on je pita Ti Piace???:ivan:
ma moron totalni...:D
Balotelli#45
27-03-2009, 14:15
:ivan::ivan::ivan: xaxa IVAN IVAN IVAN a on tek poceo da se skida IVAN
Montella se povukuje iz fudbala. Ocekuje se da ce preuzeti kao trener neku od mladjih ekipa Rome (pioniri, ili neki slicni).
i to si nasao staviti u temu anti heheh :)
salim se, pff sta da kazem
Roma je već počela pripreme jer će morati igrati Europa ligu i mjesto koje su izabrali za pripreme je Riscone di Brunico , poznato? :rolleyes:
tu smo mi bili sa joseom na pocetku sezone?
tu smo mi bili sa joseom na pocetku sezone?
pa to je naš dugogodišnji izbor :)
Quaresma#7
15-07-2009, 14:48
Roma se nešto zgrijava oko Garetha Balea.
Panucci iz Rome u Parmu
Christian Panucci, 36-godišnji branič i donedavni talijanski nogometni reprezentativac, sljedeće će sezone igrati za povratnika u talijansku prvu ligu, Parmu.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/090731034.jpg
Panucci u Parmu dolazi kao slobodan igrač, jer mu je ugovor s Romom, za koju je igrao proteklih osam godina, istekao krajem juna.
Službena prezentacija Panuccija, čiji finansijski detalji ugovora s Parmom zasad nisu poznati, trebala bi se dogoditi tokom dana (petak) na stadionu Ennio Tardini.
Panucci je karijeru započeo 1990. u Genoi, nakon čega je igrao za Milan, Real Madrid, Inter, Chelsea, Monaco i Romu. Za talijansku reprezentaciju odigrao je 57 utakmica i postigao je četiri gola.
totti imitira aquilanija hahaha
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TeDzduIlBnQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TeDzduIlBnQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Balotelli#45
04-08-2009, 19:22
hahah :sivi: dobar je rimnjan :D
Grujinho
05-08-2009, 21:39
Official: Liverpool Agree Fee With Roma For Alberto Aquilani
za koju cijenu?
sta kazu roma nudi 70m za paket realovih igraca?
za koju cijenu?
sta kazu roma nudi 70m za paket realovih igraca?
19.5M + bonusi.
pa več sam stavio u premier league, nisam cijenu doduše, 20M
solidan posao, a liver uvali xabija za 35-40m
i onda real nudi onolisne pare za maicona hah
ako taj dečko ne bude ozljeđen protivnički golmani će imat pune ruke posla, gerrard ima svoje topove iz daljine a i ovaj aquilani zna opalit da je to čudo, ako ne bude ozljeđen bit će im solidno pojačanje
Xabi je presao za 28M, dok je Valdano reako da je on posljednje pojacanje, tako da se Maicon ne dira :D
Aquilani je dobar igrac, izgubice Redsi nesto na geometrijama, ali kao sto Mauro kaze, ako ovaj ostane zdrav, dobice puno s njim. Ali, pitanje je koliko ce ostati zdrav.. U zadnje 3 sezone je odigrao samo 48 utakmica u Seriu A.. :rolleyes:
na novoj kazu 40 heheh, a na goalu 35
ma je pa ne znam jesam li u zadnje vrijeme vidio nesretnijeg igrača što se ozljeda tiče, sumnjam da mu je itko ravan, eto Vieira mu je možda konkurencija
tesko se italijani prilagodjavaju engleskoj ligi
P.S evo kako liverpool zn da trguje, mi bi ga platili 30+santon
Balotelli#45
06-08-2009, 00:45
pa mi kad smo ga trazili spominjale su se cene oko 30 miliona a kad bi zagrizli za njega kao sto je liverpool roma bi nam ga uvalila za 35
Claudio Ranieri In Meeting With Roma To Replace Luciano Spalletti
ovima iz rome nije lako ako misle da sa ovim zamijene Spaletija...bolje da odma traze nekog drugog ;)
InteristaSA
01-09-2009, 13:16
Zao mi je Rome zbog Italianskog fudbala,zalosno je sto samo INTER I mali jubentus mogu kvalitetnu predstaviti Italianski fudbal u Evropi....
zasto da ga mjenjaju nije mi jasno
ne misle valjda da se sa onim timom moze napraviti nesto vise?
bolje onda da su doveli roberta hehehe
Spalletti se tuži da ga momčad više ne slijedi, u zadnje vrijeme ima sve više i više problema sa Tottijem a kad imaš problema s njim onda znaš kako je, nije isto imat problema sa bilo kojim drugim igračem i sa tottijem
Ranieri poznaje jako dobro grad odnosno mentalitet njihov, i svi ga se dobro sjećaju, ostavio je dobre uspomene tamo
spaletti je pravi strucnjak, mogao je biti na nasoj klupi da je dao otkaz onda dok se pricalo
sada, valja naci klub
ROMA, SPALLETTI SI E' DIMESSO
La societŕ giallorossa č ora pronta ad affidarsi a Claudio Ranieri
Izgleda da je podnio ostavku
odose i strucnjaci, prvo anca, sada i ovaj
osta samo jose, koji ce takodjer napustiti nas kada ferguson ode
sa ranijerijem roma tek sad nece pobediti nikog
Enfant Terrible
01-09-2009, 16:52
Spaletti je opravdano podnio ostavku, jer bi u suprotnom dobio nogu, 100%. Kada se bolje pogleda, nije ništa napravio sa Romom (konkrektno), a imaju solidan sastav. Praktički u svakom segmentu imaju odličnog igrača, na golu Doni (branio za rep Brazila), Juan, Mexes (nisu odlični, ali solidni), De Rossi i donedavno Aquilani, Baptista, Vučinić (dobar napadač) i naravno, Totti. Sa takvom ekipom je sebi dozvolio luksuz da ga preteknu objektivno slabije ekipe poput Genoe i Fiorentine. Jedini pomak je bio kada se Roma borila za Scudetto sa nama (ako se to tako može nazvati), ali to je bilo bez Juventusa i sa oslabljenim Milanom, Fiorentinom i Laziom.
Ni zamjena mu nije ništa bolja. Ranieri (poznatiji kao gubitnik) neće puno unaprijediti ovu ekipu u odnosu na Lucijana.
Balotelli#45
01-09-2009, 22:03
sa ranijerijem roma tek sad nece pobediti nikog
mozda pobede milan jer su oni u istom stanju kao i roma a i ranieri je znao protiv milana i prosle godine
Quaresma#7
10-09-2009, 14:35
Roma če iduče sedmice predstaviti planove za njihov novi stadion.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/09/10/1492238/roma-to-announce-new-stadium-plans-next-week
i oni ce mozda traziti malo love od drzave heh
ovaj od jučer bi mu mogao biti zadnji gol za Romu, kažu da je sve bliži nama hehe
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KHKufSbiqg8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KHKufSbiqg8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
pa evo ako dođe on bit će svađa sa Sneijderom ko će izvađati slobodne :P
ma ne valja on :P
kad procitam komentar da je bolji Q hehehehhe
ma ljudi moji jeste gledali tu tekmu jučer??? da jeste skužili bi da je kupovina dotičnog totalni promašaj!!!
"Q" u ovakvoj formi je genijalac za ovog drvosjeću...
Quaresma#7
13-01-2010, 17:41
Za mene osobno bi bio ovaj Baptista čisti promašaj. Bolje vložiti više poverenja u Q-ja nego u ovog drvosječu ko što kaže zlajo. Imače i Stevanovič više prilika i Coutiho kad dodje.
otkud ti :D ma nista, najbolje na posudbu Q u Romu, ovog vamo nama pa ko se bolje pokaze
a meni nesto govori da bi se drvosjeca bolje pokazao i uklopio
Nije StevanoviČ nego StevanoviĆ, pa nije tip Slovenac :D
Meni bolji Baptista nego Di Maria
ja sam nesiguran što se njega tiče, ali reć ovako odmah da bi bio čisti promašaj mi se čini malo apsurdno
i meni je ovo najbolja opcija, iako sumnjam da ce se ostvarit. Najbitnije je da ne bi gubili nista, nego bi popunili poziciju koja nam je potrebna, a posudili onog cija nam je pozicija nepotrebna
Balotelli#45
13-01-2010, 19:03
hahaha ma kakvi sneijder je za njega profesor vidis da se ovi kukavci sagli kad je sutnuo slobodnja :sivi: :sivi:
mada ja se ne bi nimalo bunio da nam on dodje nije nimalo los ....Moze posluziti svakako na vise pozicija
idealan igrac za mourinha haha samo trci i trci :D a tehnika 0
Grujinho
19-01-2010, 02:55
Evo Roma se isto diže iz krize...Dovođenje Tonija je pun pogodak...Trebao im je takav golgeter, koji pored nosa za gol ima igru glavom...kad se doda još Vučinića i Tottija iza njega, pa onda DeRossija i Pizzara uff..
Lijepo je vidjeti, da se Serie A konačno popravlja....
Ipak je puno uticaja imao Ranieri, koji je iz jedne Rome koja je mogla primit i po više komada od slabijih ekipa napravio čvrstu i kompaktnu ekipu, koja ima glavu i rep....
<object width="560" height="340">
<embed src="http://www.youtube.com/v/7lASQTqBHSg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></object>
Ado525INTER
13-04-2010, 13:16
dzaba im kad ce na kraju tugovat plakat
ma sramota, opet se sa usranom romom jurimo
Balotelli#45
18-04-2010, 21:42
pobedili smradovi dali gol iz penala i iz slobodnog,a floccari promasio penal za lazio da je pogodio bilo bi 2-0 za laziale i sve bi bilo gotovo,roma prakticno iz jedine 2 "prilike" tj prekida dala 2 gola kakvu srecu imaju neverovatno mamu im jebem smrdljivu,a kako zadrzavaju loptu pa to je nemoguce,ona svinja menez padne pa nemoze da ustane 5 minuta se prenemaze,a burdisso i totti slavili kao da su osvojili ligu sampiona,kad bi neko gledao slavlje mislio bi ovi osvojili LS ili Serie A mamu im jebem smrdljivu rimnjansku
---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
ali dzabe im sve to
JEBACE IH CASSANO ANTONIO :zastava::zastava:
jbg glumci su pokazali da nema zajebancije i da se nece predati...oj floccari mamicu ti tvoju smotanu...:D
Moramo priznat da smo mi sami krivci sto zavisimo od kiksa rome..bas drugi gol Fiorentine je primjer kako smo glupo ispustili prednost koja je bila preko 10 bodova..
Sto se tice rome mora se priznati da imaju jak karakter i nevjerovatno kako su dobili toliko meceva a da u neke stvarno nijesu ni remi zasluzivali.Nadamo se do kraja da ce nedje kiksat a mi morali bi bas svaku utakmicu dobit..
burdiso nemoj ni da pomislja da se vrati...
Grujinho
19-04-2010, 00:42
Sreča za Romu...ovo što su danas odigrali, nije ništa...pa osim penala i onog slobodnjaka nisu ništa uradili...
u sljedeče dve utakmice puno toga če se znati...igraju protiv Sampdorie i Parme...ajde Cassano budi drug, zajebi svoj nekadašnji klub :)
a vidi se da su mali klub...nikada nisam video da se neka ekipa tako veseli, a nisu ni osvojili još scudetto...vidi se, da nisu naviknuti na uspjehe i titule, pa su sada u oblacima...
ovo je njihov maximum :P
P.S grujo dodji na msn trebas mi...
nesto sad gledam i vidim ovaj ssmajlic u potpisu..reko nije valjda da cu ga morati sklonit... a na sta smo spali...pa ne mogu jos da vjerujem da vrlo vjerovatno ostajemo bez scudeta...sto ne ispadosmo od chelsea boze dragi...
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cSrt-q6Jujs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cSrt-q6Jujs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
a vidi ovog tottia mamicu mu jebem...samo me zanima dali ce njega sada kazniti zbog ovoga...
Grujinho
19-04-2010, 13:42
A gledaj Kolarova šta radi kad ga je gurnuo onaj konj Toni...ako mu nije opsovao cijelu familiju, onda ja neznam :D
Molim se da Sampdoria ili Parma uzmu barem bod...Roma pada u igri...nisu naviknuti igrati pod ovakvim pritiskom....lazio jih je trebao dobiti...nimalo nisu zaslužili sva tri boda...
Cassano!!!!!
to je ono sto je nas pratilo jedno vrijeme igrali smo najjadnije al na kraju opet dolazili do tri boda tako je sada kod njih...
i ako roma kiksa negdje mi moramo do kraja sve pobijedit...atalantu,lazio,chievo i sienu...a kako igramo u zadnje vrijeme strah me svake utakmice...dok je ovim psima iz rima ova sinocna pobjeda jedna dodatna snaga...a to bi nama mogla biti pobjeda protiv barce :D...
Quaresma#7
19-04-2010, 14:10
Reja je reako da mu trebaju dati deset utakmica bana :D i treba mu mamicu mu jebem
Inter boy
19-04-2010, 14:25
ma ljudi nece uzeti naslov,jebat će ih ove male tekme.
Pritisak je na njima.
Balotelli#45
19-04-2010, 14:33
pravi primer kako kapiten traba da se ponasa ,kad je zanetti nesto ovako uradio,maldini,del piero(jeste govno al bar je covek).....cak je i ludi Miccoli bolji kapiten od njega 100 put
TOTTI MERDA
Grujinho
19-04-2010, 14:39
ma totti je smrad... nije mu prvi put..evo nekoliko primjera:
http://www.youtube.com/watch?v=U1UaclKjTog&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=n6iCEsbn-g8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MfEdPGqdjdE
Ovaj zadnji najgori...da sam ja na Manningerovom mjestu, razbio bi ga ko pi*ku...
a vidi se da su mali klub...nikada nisam video da se neka ekipa tako veseli, a nisu ni osvojili još scudetto...vidi se, da nisu naviknuti na uspjehe i titule, pa su sada u oblacima...
ovoga se ja i bojim ..ovakve bajke prolaze u filmovima, vidjet cemo kako ce biti u stvarnom zivotu ..
Grujinho
19-04-2010, 15:33
Inter je tu, spreman i čeka na grešku...vidi se na Ranieriju, igračima i vodstvu (ga.Sensi), odnosno na njihovim obrazima, kroz cijelu utakmicu, da su u grču...ranieri ne može ni za minut da sjedne, igrači su podbacili več u par zadnjih utakmica, vidi se da jih pritisak muči...
znaju oni dobro, da jih samo jedan kiks vrača na drugu poziciju...a pošto oni nisu naviknuti osvajati titule, za njih je to velik psihološki teret...
mislim gledaj Eto'oa, Zanettija, Mourinha i ostale...to su rođeni šampioni, njima je pobjeđivanje u krvi...i lakše se nose sa time...
Sampdoria i Parma...jedna od ove dvije ekipe če uzeti barem bod romi u to sam siguran...nema više sreče za romu
Ne znam sta se vi cudite tu,kao roma nema sanse,nema igrace itd itd!!!sta bre nema,nemoj da se zavaravamo i lazemo ovde!!!!imaju sanse da osvoje scudeto i jure za tim,mnogo im puca tuki za inter!ako osvoje to je zasluzeno i nema reci,svaka im cast na igri i formi!!ako mi ne osvojimo za to smo mi krivi,samo mi i niko drugi,nije nam kriva ni roma ni lazio ni bilo ko drugi.strasno sta smo docekali,da cekamo kiks rome,haosssssssssss i o cemu da pricamo sad,11 bodova prednosti!!sad nam kriv totti,vucinic,flocari i ostali,MA BRE mi smo krivi i kraj!!!
Grujinho
19-04-2010, 16:12
niko se ne zavarava...ja nisam rekao da je Flocarri kriv ili netko drugi....To da su oni prvi, najviše smo mi "krivi"...imaju dobar niz, ali mi smo od 19.kola osvojili manje bodova nego Catania, Sampdoria itd itd...
roma je solidna ekipa, ali to što ja vidim, je da nisu jaki dovoljno psihički...igra jim je pala...i ja mislim da če težko izdržat da do kraja sve utakmice dobiju...
InteristaSA
19-04-2010, 17:59
Roma trenutno pobjedjuje al vidjecete na kraju Inter osvaja..samo je potreban 1 kiks i Rome i onda je gotovo...vidite kako slave svaku tekmu kao da osvajaju LP..oni su 1 trenutno al ubijedjen sam da oni vise razmisljaju o Interu nego Inter o njima..
Inter boy
19-04-2010, 18:22
Savez ce izgleda prebaciti tekmu Roma - Sampdoria sa nadjelje u subotu zbog sumnje u regularnost i bojazni da bi se mogao namještati rezultat, jer pored našeg meča sa Atalantom i borbe za naslov igra se i meč Palermo - Milan (borba za LP) pa se u savezu boje da bi ukoliko Milan dobije Palermo, Sampdoriji odgovarao i poraz od Rome.
roma je zasluze tu gdje jeste,barem za sad...ljudi imaju 22,23 utakmice bez poraza,u velikom su naletu i bice super ako osvojimo scudetto ove godinee...al ipak mislim da oni nece izdrzat taj pritisak,mada su se zasad odlicno pokazali.nama bi mogla bit kljucna utakmica protiv Lazia jer su nam ostale poprilicno lagane.a mi onda cekamo njihov kiks protiv Sampa ili Parme
Bitno je da je Roma jaca od svake ekipe koja joj dolazi ..i da nije samo nama dovoljan njihov kiks ..nego je i njima dovoljan nas kiks
Ado525INTER
20-04-2010, 02:47
mamu im nadam se da ce propast kao rimsko carstvo a samo radi totija i onog pedera ranieria roma merda
Slavite veceras poslije utakmice ko da ste osvojili mamicu vam...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. FORZA INTER !
Pirate_Girl4
25-04-2010, 23:42
Yes!!!!!!!!!!!!!! :D
Inter boy
25-04-2010, 23:42
Za Tottia: mmm kako je toplo biti ponovno na vrhu heheheh
http://u.goal.com/95800/95819_hp.jpg
:crazzy:
filip.sk
25-04-2010, 23:51
Hahahahaha Mexes je pustio 2 suze :(
Inter boy
25-04-2010, 23:54
znaju oni sta ovaj poraz znaci .... zbogom naslov yeahhhhhhh
neka se napuse romulu i ono drugom papku :D
I Remu :D
Ali nece njima, nego Joseu ;)
mourinho
26-04-2010, 00:18
zero titoli
:nova:
Grujinho
26-04-2010, 00:27
Inter je tu, spreman i čeka na grešku...vidi se na Ranieriju, igračima i vodstvu (ga.Sensi), odnosno na njihovim obrazima, kroz cijelu utakmicu, da su u grču...ranieri ne može ni za minut da sjedne, igrači su podbacili več u par zadnjih utakmica, vidi se da jih pritisak muči...
Sampdoria i Parma...jedna od ove dvije ekipe če uzeti barem bod romi u to sam siguran...nema više sreče za romu
Pročitao sam jih ko knjigu...TOTTI, JER TI JOŠ UVIJEK TAKO HLADNO, KAO ŠTO TI JE BILO NA VRHU LJESTVICE? SMRADU JEDAN !!
kako sam skino x2 na kladionici na sampi...kaze meni rodjak profulat ces zgazit ce ih roma...reko vidjet ces rodjo nisu oni taj tim da mogu izdrzat pitisak i da mogu imati toliko pobijeda zaredom...
dje je sad onaj totti zenu mu njegovu :D
Zale se papci na sudjenje...placite sad,i dobro se obucite posto je zima i na 2 mjestu :nova:
verma_interista
26-04-2010, 00:44
Kako sam imao osjecaj da ce ih Sampda zgazit',haha..to je to ,bio sam se zabrinuo za titulu!
filip.sk
26-04-2010, 06:00
Nista nera, roma ti je izgubila :)
Nista nera, roma ti je izgubila :)
:vfunny::vfunny: Jesam ti rekao Makedonac da sam uz nas, i kad nisu prvi? A ti me ne slusas... Sad uzivam.. Jer, mene je su i rodjeni brat, i cimer Romanisti. Joj, danas cu da se izivljavam na njih :crazzy:
a treba? sad joj mozes reci, sad sam ja glavni.. daj mi.. :)
a treba? sad joj mozes reci, sad sam ja glavni.. daj mi.. :)
Tu sam uvjek glavni, bez obzira na poziciju na tabeli :D
dobro, ali sada si bas glavni ako me razumijes :D
dobro, ali sada si bas glavni ako me razumijes :D
Hehe, razumio sam ja tebe odmah :D
:sivi:
http://i41.tinypic.com/2v1nb77.jpg
Momci..jeste fora sto smo preuzeli prvo mjesto nazad...ali nije sve gotovo...bilo bi dobro kad bi roma kiksala sad kod parme...ali ni nama nije lako protiv lacija..iako kazu svi da ce nas lacio pustiti...a ne znam zasto bi...nisu ni prije..nece ni sad...
Inter boy
26-04-2010, 16:06
Idealno bi bilo da Parma dobije Romu a mi Lazia i onda protiv Chieva proslavimo 18.naslov
Amico Laziale
26-04-2010, 17:26
http://img52.imageshack.us/i/27785114177631946896107.jpg/ :D
Balotelli#45
26-04-2010, 18:32
hahaha ma pusta lazio u inat romi sto posto
Ado525INTER
26-04-2010, 18:58
mamau im jebem posebno smradu totiju zbog one izjave o hladnoci nek se pokrije po usima Tog covjeka nikad nisam volio smrad pa smrad ..ROMA MERDA MILAN MERDA JUVE MERDA ...
sad mu bar vise nije hladno :D moze i na majcu :sivi:
"You lose against Inter and then everyone in the Curva Nord can celebrate with a thumb down (Totti's gesture after the derby). I hope that you have a good memory of what happened in the derby, there are some things that will never be forgotten. On Sunday, you can save the season."
Zapljena na derbiju:
http://on.net.mk/WBStorage/Articles/27E0C6CE02FB7F4AB276932023907678.jpg
http://on.net.mk/WBStorage/Articles/FE37AD456B43D548B2BE066E31C1F334.jpg
http://on.net.mk/WBStorage/Articles/E4B6082023AAE745B3718F5BFD4F21D6.jpg
omg, nisu valjda mesarski i sjekire uneseni? to mora da je sala
omg, nisu valjda mesarski i sjekire uneseni? to mora da je sala
gle, to se dogodilo, sad što su oni htjeli radit s tim ne znam, možda samo uplašit, ako ne to bi bio masakr.
ma pizdarije... standardna pandurska propaganda kontra huligana!
A.C.A.B. :D
Balotelli#45
27-04-2010, 19:42
hahha hteli malo da se kolju :sivi:
http://i41.tinypic.com/zkfjtt.jpg
kad sam vidio ranieria otkinuo sam :sivi:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YAnrvzw2jxY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YAnrvzw2jxY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
a evo gola od tottia u subotu :hmm:
ovako bi i borac jelaski bio u utrci za scudeto
Balotelli#45
03-05-2010, 10:20
SRAMOTA !!!!!! sta sve nece da urade samo da mi ne uzmemo skudetto,ali pravo su ih sinoc sjebali Laziali ono OH NOOOO :sivi: :sivi:
a oni se nadali da ce lazio da nas pobedi namerno,kao ceo rim je veceras uz nebeskoplave :sivi: :sivi:
Jos sad Rosella glupaca nesto napada Inter nakon sinocnje utakmice...Inter niko nije uopste prozivo za ono sinoc,svi su Lazio krivili za onakvu igru a ona na Inter.zamrzicu ovu Romu opasnu a nisu mi tolko mrski prije bili.idioti.a tek go Tottia protiv Parme,to kuja ne spominje
Quaresma#7
03-05-2010, 19:33
http://image.24ur.com/media/images///600xX/Apr2009//60281716.jpg
Zar nije slična Galianiju :D, samo zabrijati je treba na nulu i ista on. :crazzy:
MERDA ROMA
Inter boy
03-05-2010, 20:25
http://img690.imageshack.us/img690/70/pazzpoll.jpg
http://www.forzaroma.info/images/stories/mezzaroma_rosella.jpg
"President Massimo Mezzaroma guarantees a prize of two million euros to stop Inter."
ovi ljepotani su se dogovorili,
roma daje sieni 2 mil eura ako nas zaustave.
Quaresma#7
03-05-2010, 23:04
Bolje da sa tim parama odkupe Burdissa potrebnije jim je :D ali tako ili tako nam neče moči ništa :D
odakle romi 2 miliona? :D
Ja kako sam skonto predsjednik Siene je veliiki navijac Rome i on je obecao svojim igracima premiju od 2 miliona,a ne Roma
Inter boy
04-05-2010, 01:23
Veći motiv za nas da im oproštaj od Seria A sa jedno 5 komada u mreži učinimo laganijim i još i mi damo 2 miliona sto smo ih isprašili .
Ja kako sam skonto predsjednik Siene je veliiki navijac Rome i on je obecao svojim igracima premiju od 2 miliona,a ne Roma
tako piše da, al od kud njima 2 mil?! ti nemaju za biber:D
to će ova iskeširat
i nije samo u pitanju kako bi pomogli romi...nego zele biti na vecoj poziciji jer se nadaju novom calciopoliu i izbacivanju nekih klubova u serieB
Inter boy
04-05-2010, 12:07
ma njih ni bog dragi neće spasiti u zadnjem kolu a kamo li nade u novi "Calciopoli", seria B im je jedina realna stvar
InteristaSA
04-05-2010, 13:00
Ja cirkusa lige..svi nesto hoce na silu!!! Djabe im sve Inter osvaja pa nek umru svi...drago mi je najvise zbog navijaca Lazia sto su zeznuli ROme..Sjecate se Tottia kad je okrenuo palac dole Lacievim navijacima...lafo seria B..eto vidi sta su mu sad uradili isti ti navijaci:D
pomogli mu da mu ne bude hladno na prvom mjestu hehehe
Inter boy
05-05-2010, 15:05
http://img232.imageshack.us/img232/8857/morattierosellasensi.jpg (http://img232.imageshack.us/i/morattierosellasensi.jpg/)
Ovdje joj Moratti govori jeli dosta da vas razbijemo sa 3 komada .... hahahah
Esquivel
05-05-2010, 15:13
ma ko zna mozda morati i nju razbije:D
Esquivel
09-05-2010, 02:39
Vucinic i kaseti ne igraju protiv kaljarija
---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:26 ----------
mozda vec sutra osiguramo 1. mesto
DenchiNL
09-05-2010, 11:05
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pYFIs8W8tTA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pYFIs8W8tTA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Grujinho
09-05-2010, 12:39
romu odsad mrzim čak i više od Jubeta i Bilana...jebiga sa njima smo rivali več desetlječima i nikada ne igraju tako kao što je roma igrala protiv nas...
Balotelli#45
09-05-2010, 13:14
moze neko ukratko da prevede?????
Dzon Dilindzer
09-05-2010, 13:50
ooo majke im ga sta su nam sve radili sreca pa Snajder izadje na vrijeme
da, hvala bogu, ovi divljaci bi ga na pola polomili
DenchiNL
09-05-2010, 14:31
meni definitivno najgori Taddei,Burdisso,Mexes,Totti i Perrotta. Taddei je trebao 3 crvena dobiti, Mexes takodje, a Totti svaki put kad napravi prekrsaj se doseta i vrhom kopacke spuca u glavu onog ko lezi, i na kraju onaj "prekrsaj" na mariu koji je za 3 mjeseca neigranja.
kad skontas za sta su kaznili Mou-a, oni nisu normalni, ni sudije ni ovi iz lige.
filip.sk
09-05-2010, 14:35
I posle krivi Mourinho sto ne voli Italija...
roma je iz rima sta reci drugo
nevjerovatno, gol i penal u zadnjim minutama igraca koji je trebao biti suspendovan bar par mjeseci igranja fudbala
Ado525INTER
10-05-2010, 13:39
Ne znam mozda ce biti banoovan kaznjen u kup tekmama al ono sto je uradio trebalo b mu zabranu dernuti ...
Grujinho
10-05-2010, 13:45
ma kakva kazna....On nije interista da ga kazne...zamislite kakvo bi sranje bilo, da je naprimer Materazzi tako slomio Tottija...ili da je Balotelli tako udario smrada Tottija...pa obojica bi dobili 10 utakmica neigranja i još kaznu da plate..
ali totti ne...još čovjek reče po utakmici, kako je zaslužio balotelli, da ga totti udari, zato što je prošle sezone zajebavao navijače rome...zamislite ej...ovog bi tottija ubio sada, kopačkom bi mu zgazio facu :D hehe
ZNACI BRUKA ! kreten je dobio SAMO 4 utakmice zabrane igranja u Kupu,a uz to su kaznili i Balotellia i Chivua po jednu utakmicu...SRAMOTA,jos jednom su ovi iz saveza dokazali kako rade :mad::ujebote:
sramota.
a zbog čega su naši dobili kaznu? chivu pretpostavljam zbog srednjeg prsta, a mario?
ni meni nije jasno zbog cega je Mario dobio kaznu...Chivu je zbog prsta sigurno,a za Maria neam pojma.
mozda zato sto nije pustio loptu tottiju hahahaha
Quaresma#7
10-05-2010, 14:42
Jel jim to počne kazna več protiv Siene ili iduču sezonu :D
za Kup se kazne odnose ne za Seriu A :D
samo me zanima koja je razlika izmedju onog preksaja pepea kad je dobio 10 tekmi kazne i ovog od tottia...ali eto to se moglo i ocekivat...
a ne iznenadjuje me ni ovo za Chivua i Balotellia...
Quaresma#7
10-05-2010, 15:03
za Kup se kazne odnose ne za Seriu A :D
u da stvarno, totalno sam zaboravio na taj kup :D Jebiga :D
Grujinho
10-05-2010, 15:04
dakle chivuju utakmica neigranja zbog srednje prsta koji znači "Jebite se", a Tottiju nijedna, kada je Lazievim navijačima pokazao palac okrenut prema dole, koji je nekada značio "Ubijte ga"...svašta
A sjetite se da je Mou dobio 3 utakmice kazne za cuvene vec sad lisice,a ovaj idiot je za onakav seljakluk dobio samo 4...ispade da je Mou s lisicama napravio skoro isto sto i idiot s onim startom.SRAMOTA !
Quaresma#7
10-05-2010, 18:37
Da Mourinho udari na utakmici protivničkog igrača dobio bi ban pola godine.
sta je tu cudno Q, drugo je kad ti na terenu udaris coeka, a drugo trener udje na teren i zvekne igraca heheeheh
Esquivel
13-05-2010, 18:31
Đan Paolo Montali se nada tituli
Direktor Rome se nada da njegov tim može da osvoji skudeto.
http://www.sportske.net/text_images/as_roma-velika1521020090422100412.jpgĐan Paolo Montali se nada da njegova ekipa može da, uz pomoć kiksa prvoplasiranog Intera, pobedom obezbedi titulu.
Montali nije radio samo u kancelariji. On je pomogao tehničkom osoblju da od tima naprave ovo što jeste i da se nađe na korak od šampionske titule.
Pobeda Rome u meču sa Kjevom, i loš rezultat Intera na gostovanju Sijeni je recept za povratak Skudeta u glavni grad Italije, posle punih devet godina.
"Radio sam sa klubom, i uradio sam sve što je u mojoj moći. Sada ćemo videti da li kraj sezone može da bude šlag na torti", rekao je Montali.
Inter boy
13-05-2010, 18:53
e dočekat će oni i 10 godina bez naslova, vidim da su uvjereni da mogu dobiti Chievo a ta će ih uvjerenost koštati poraza
Quaresma#7
13-05-2010, 19:02
Tek sad sam vidio da Roma igra u Veroni kod njih. Pa njih Chievo 100% dobija. Nemaju oni šta tražiti tamo.
Esquivel
13-05-2010, 19:11
<table class="leaguetable sortable table" id="page_match_1_block_comparison_h2htable_2_block_com parison_h2htable_content_1_table"><tbody><tr class="main-head"></tr></tbody><thead><tr class="main-head"><th colspan="2">
</th><th colspan="6" class="type">Total</th><th colspan="6" class="type">Home</th><th colspan="6" class="type">Away</th><th colspan="2">
</th></tr><tr class="sub-head"><th title="Rank" class="sortasc sortdefaultasc sortcol">#</th><th class="text team sortdefaultasc sortcol">Team</th><th class="number total mp sortcol"><acronym title="Matches played">MP</acronym></th><th class="number total won total_won sortcol"><acronym title="Wins">W</acronym></th><th class="number total drawn total_drawn sortcol"><acronym title="Draws">D</acronym></th><th class="number total lost total_lost sortcol"><acronym title="Losses">L</acronym></th><th class="number total gf total_gf sortcol"><acronym title="Goals for">F</acronym></th><th class="number total ga total_ga sortcol"><acronym title="Goals against">A</acronym></th><th class="number home mp home_total sortcol"><acronym title="Matches played">MP</acronym></th><th class="number home won home_won sortcol"><acronym title="Wins">W</acronym></th><th class="number home drawn home_drawn sortcol"><acronym title="Draws">D</acronym></th><th class="number home lost home_lost sortcol"><acronym title="Losses">L</acronym></th><th class="number home gf home_gf sortcol"><acronym title="Goals for">F</acronym></th><th class="number home ga home_ga sortcol"><acronym title="Goals against">A</acronym></th><th class="number away mp away_total sortcol"><acronym title="Matches played">MP</acronym></th><th class="number away won away_won sortcol"><acronym title="Wins">W</acronym></th><th class="number away drawn away_drawn sortcol"><acronym title="Draws">D</acronym></th><th class="number away lost away_lost sortcol"><acronym title="Losses">L</acronym></th><th class="number away gf away_gf sortcol"><acronym title="Goals for">F</acronym></th><th class="number away ga away_ga sortcol"><acronym title="Goals against">A</acronym></th><th class="number gd sortcol"><acronym title="Goal difference">D</acronym></th><th class="number points sortcol"><acronym title="Points">P</acronym></th></tr></thead><tbody><tr class="team_rank odd" id="team_rank_row_1241"><td class="rank">1</td><td class="text team large-link">Roma (http://www.soccerway.com/teams/italy/as-roma/)</td><td class="number total mp details-available">15</td><td class="number total won total_won details-available">7</td><td class="number total drawn total_drawn details-available">7</td><td class="number total lost total_lost details-available">1</td><td class="number total gf total_gf">29</td><td class="number total ga total_ga">11</td><td class="number home mp home_total details-available">8</td><td class="number home won home_won details-available">4</td><td class="number home drawn home_drawn details-available">3</td><td class="number home lost home_lost details-available">1</td><td class="number home gf home_gf">14</td><td class="number home ga home_ga">3</td><td class="number away mp away_total details-available">7</td><td class="number away won away_won details-available">3</td><td class="number away drawn away_drawn details-available">4</td><td class="number away lost away_lost">0</td><td class="number away gf away_gf">15</td><td class="number away ga away_ga">8</td><td class="number gd">+18</td><td class="number points details-available">28</td></tr><tr class="team_rank even" id="team_rank_row_1248"><td class="rank">2</td><td class="text team large-link">Chievo (http://www.soccerway.com/teams/italy/ac-chievo-verona/)</td><td class="number total mp details-available">15</td><td class="number total won total_won details-available">1</td><td class="number total drawn total_drawn details-available">7</td><td class="number total lost total_lost details-available">7</td><td class="number total gf total_gf">11</td><td class="number total ga total_ga">29</td><td class="number home mp home_total details-available">7</td><td class="number home won home_won">0</td><td class="number home drawn home_drawn details-available">4</td><td class="number home lost home_lost details-available">3</td><td class="number home gf home_gf">8</td><td class="number home ga home_ga">15</td><td class="number away mp away_total details-available">8</td><td class="number away won away_won details-available">1</td><td class="number away drawn away_drawn details-available">3</td><td class="number away lost away_lost details-available">4</td><td class="number away gf away_gf">3</td><td class="number away ga away_ga">14</td><td class="number gd">-18</td><td class="number points details-available">10</td></tr></tbody></table>
Istina da im Chievo bas "ne lezi":)
Quaresma#7
13-05-2010, 20:03
Neče jim ni sad leči :D
DE ROSSI: "HA VINTO LA SQUADRA MIGLIORE. QUESTA VOLTA HANNO MERITATO"
pobijedila je najbolja ekipa,sad su to zasluzili... bravo Daniele :D
InteristaSA
16-05-2010, 19:39
Gospodin covjek..kapa dole!!!
Inter boy
16-05-2010, 21:10
http://img535.imageshack.us/img535/9787/28141029.png (http://img535.imageshack.us/i/28141029.png/)
ZEROOOOOOOOOOOOOOOO
Dzon Dilindzer
16-05-2010, 23:24
ima li neki forum rome ovako ko ovaj samo da vidim sta oni kazu na sve ovo?
http://www.romabalkan.com/forum/index.php?PHPSESSID=9e463125b244d3c025736ae26447be bb;www :D
Dino 1908
16-05-2010, 23:40
Ne znam jesu li oni stvarno mislili da mogu NAPOKON biti prvaci.
jesu :D nada poslednja umire, ceo rim se nadao haha i papa :P
Huska, transparent na busu je bio kontra Tottija: 'Umjesto sto okreces paceve na dolje, ti stavi srednji prst u d...' :D
Huska, transparent na busu je bio kontra Tottija: 'Umjesto sto okreces paceve na dolje, ti stavi srednji prst u d...' :D
aaaaaaaaaa znao sam da je nesto jako :crazzy: ...prosle godine ambrosini sada totti hahhaha....a koja poruka ahahahha
ovo je maslo od matrixa i dekia sigurno :D
jesu :D nada poslednja umire, ceo rim se nadao haha i papa :P
mislis pola rima?
mozda nam de rossi nudi usluge heheh
---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:23 ----------
komentari kretena:
Nedosudjeni penal za Sienu danas je identican onim penalima koje su protiv nas svirali u Livornu i Napulju, pogotovo u livornu. Sjetite se kako je Juan igrao rukom, danas je isto tako igrac jebenog intera
e jbg...inter je nazalost ponovo prvak i to ne sigurno svojom zaslugom,jer uvek kad im je bilo tesko imali su sudije,ali sta je tu je!mi smo se zeznuli protiv sampe i izgubili titulu!ali svejedno...svaka cast momcima na ovoj sezoni kad se samo setim pocetka mislila sam da cemo se boriti za opstanak!i svaka cas navijacima koji su i danas pokazali da su uvek uz ROMU!FORZA ROMA i valjda cemo sledece sezone uspeti da osvojimo ono sto nismo ove!
dalje nisam htio ni da citam, bolje neka se ugledaju na De Rossija
Balotelli#45
17-05-2010, 15:22
TOTTI PEZZO DI MERDA
sisaj ga sad govno pokvareno rimnjansko :srednji: mozes samo da se napusis sad
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:05 ----------
Jebiga kad smo luzeri DIego MIlito trti jebi karaj rimnjane glupe,totti pezzo di merda hahah nek place sad picka mu materina uvek ce da budete mali klub KOLKO IMATE SCUDETTA 3-4 hahahahah amin> >:d6 D>24
gledajte sta sam im poslao :sivi:
hahahhahah a koji si ti manijak jbt
Balotelli#45
17-05-2010, 15:28
a jel znate kako sam se podpisao :sivi: Burdisso :sivi:
burdiso? ko je taj hehe
steta sto nemam vremena da malo skocim do tog foruma :)
da ne bude samo laziali palili romine zastave :D
http://i44.tinypic.com/vimfqt.jpg
http://football-italia.net/may19p.html
hmamicu ti dedastu
Inter boy
19-05-2010, 20:59
tko gubi ima pravo da se ljuti ....hehehehe
Talijanski kup: Odbijena Tottijeva žalba, ostaju mu četiri utakmice suspenzije
Drugostupanjska je instanca tako potvrdila presudu Disciplinske komisije FIGC-a, koja je kaznila Tottija zbog namjernog udaranja Interova napadača Marija Balotellija pretkraj finalne utakmice Talijanskog kupa na rimskom Olimpicu.
nego šta, dobro je i prošao..
a jesu li ikad ikome smanjili, ja mislim da ove žalbe nemaju smisla nikakvog :)
Quaresma#7
22-05-2010, 00:16
E prc Totti :D
ja mislio da ce mu smanje
Esquivel
22-05-2010, 04:33
Ma sto da mu smanje,*ovno jedno!,dobro je i prosao.
Esquivel
01-06-2010, 22:01
Danas je Fabio Simplicio presao u Romu,a vrednost transfera jos nije otkrivena.
ado_inter
01-06-2010, 23:09
ma prosjecan igrac koji ce im sigurno dobro doci
Mi smo se zanimali za njega, ali na srecu, ulovili smo Marigu :)
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/180484/Roma-hoce-Roberta-Karlosa
HAHAHAHAHAH,debilizma...
Esquivel
14-07-2010, 12:40
Toti: "Adrijano može sam da pobeđuje"
Frančesko Toti veruje da će dolazak Adrijana dati novu dimenziju Romi. Kapiten vidi Brazilca kao igrača koji može sam da reši utakmicu.
http://www.sportske.net/text_images/200911/toti-veca7977020091106053438.jpgAdrijano je pre nekoliko nedelja stigao u Romu kao slobodan igrač, a od tada je propustio let za Rim, zatim prvi trening u novom klubu, a takođe izgleda da još uvek ima problema sa kilažom. Međutim, Frančesko Toti smatra da će on biti veliko pojačanje.
"Već smo na istoj talasnoj dužini kao Adrijano. Siguran sam da će nam pomoći. Znamo da može sam da rešava utakmice. On zna svoje ciljeve i mi znamo naše. Uradićemo velike stvari zajedno."
Toti je zadovoljan utiskom koji su ostavili novi igrači.
"Jeste, još uvek je rano. Još uvek smo u početnoj fazi priprema. Upoznao sam i Adrijana i Simplisija, i oni su ostavili dobar utisak na mene. Na početku sve je dobro. Oni su dvojica sjajnih ljudi pored toga što su sjajni igrači. Pomoći ćemo im da se prilagode na najbolji način. Nadamo se da će oni doprineti da ove sezone idemo do kraja."
sportske.net
Vidi ovog kralja:
Crnogorski reprezentativni napadač Mirko Vučinić ne namjerava napustiti Romu, te ističe kako želi pomoći Vučici da prekine dominaciju Intera u Seriji A.
Naime, dolaskom Brazilca Adriana u Rim, počele su špekulacije kako će Vučinić krenuti u potragu za novim klubom. No, Crnogorac tvrdi da su to samo glasine.
"To su glasine. Ovdje mi je dobro. Mi smo dovođenjem Adrijana i Simplicija napravili snažan tim, koji je bolji od prošlogodišnjeg. Oni su sjajni igrači, koji će, bez sumnje, dodatno pojačati naš tim. Zadovoljstvo je igrati sa Brazilcima", kazao je Vućinić, te dodaje:
"Odlaskom Mourinha, Inter je puno izgubio. Benitez je sjajan trener, ali sumnjam da će ostaviti trag u tom klubu".
sportx2.ba
Pa nama da na klupu dodje Ibrakovic, opet to ne mjenja cinjenicu da je njima trener vjeciti gubitnik.
neki likovi ocigledno ne shvataju da nama u Serie A trener moze biti i berlusconi i opet bi osvojili :D
barem smo za dvije klase na skoro svakoj poziciji bolji od ostalih ekipa u italiji
Iako smo za dvije klase jaci od ostalih, u 2 od zadnje 3 godine, je Roma u poslednjem kolu po jedno poluvrijeme bila prvak Italije ( Parma - Inter & Siena - Inter ). Nemojte biti prepotenti... ;)
sve to stoji, ali na kraju nisu bili prvaci, bili su 2-3 kola samo prvi na tabeli, a mi preko 25 kola...tako da to nije prepotentno...nego treba nesto jos vise od jedne nase male kize da se dodje do scudeta...:D
Huska mjesa timski mentalitet sa kvalitetom.
i u jednom i u drugom smo bolji...
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.