View Full Version : Inter - Lazio
Nedjelja 20.12.2009. 20:45
Za nas ne može igrati Sneijder zbog kartona, kao ni Santon, Quaresma i Samuel zbog ozljeda
Za Lazio Zarate neće igrati zbog kartona :) a što se ozljeđenih kod njih tiče, vjerojatno neće igrati Matuzalem, Manfredini, Inzaghi, Brocchi, Dabo i Cruz
moramo da dobijemo, nema isprika
---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
poslijednja utakmica u ovoj godini
ma cak ih je i roma dobila :)
ah što se toga tiče dobili su ih i Red Bull Salzburg i Levski iz Sofije al ono...srećom nema Zaratea ja zbilja očekujem pobjedu
filip.sk
18-12-2009, 18:18
sigurnu pobjedu
Dobri smo protiv Lazia zadnjih nekoliko utakmica, cini se dobro nam leze kao protivnici ..
Bit ce zanimljivo vidjeti ko ce im igrati u napadu, mozda stave i Pandeva
filip.sk
18-12-2009, 21:23
Dobri smo protiv Lazia zadnjih nekoliko utakmica, cini se dobro nam leze kao protivnici ..
hahaha ti si lud.. ne stavaju oni pandev, prije ce igrati Simone Inzaghi nego Pandev :D
vidićeš odmah ako Pandev bude pozvan, ali neeć bit ni pozvan, ne postoji on više za Lazio(budale)
hahaha ti si lud.. ne stavaju oni pandev, prije ce igrati Simone Inzaghi nego Pandev :D
Nisam lud (bar se nadam da nisam ;)) ..znam sve oko Pandeva, ali bih zelio zbog same utakmice da zaigra, bilo bi mnogo zanimljivije zbog veza Inter - Pandev
A i da ga jos jednom vidim pred taj "transfer" u nas ..ako ga i bude :D
filip.sk
19-12-2009, 12:31
i ja bih to voleo, ali nece biti nista, nema veci glupak od gazdata na lazio... nista nije uradio ove sezone zbog tvrodoglavost.. ali ipak na negovu stetu je sve to bilo...
ma da im zaigra i Brocchi nece im pomoci :)
Amico Laziale
19-12-2009, 13:40
Pozz drugovi :D
Je*ena situacija za nas...
Sto se tice Pandeva,prije ce Lazio Scudetto osvojit nego sto ce on zaigrat u nebeskoplavom dresu...I on i Ledesma...
Po meni najbitnije za nas da se oporavio Mauri jer ionako nam je cijeli vezni red povrijeđen.Lazio je protiv Levskog izveo juniore i Makinwu u napadu,koji je super igro,tako da se nadam da ce Balla imat muda da mu da sansu protiv Intera.
Veliki nedostatak ce bit neigranje Maurita,al jbg,sta da se radi...
Kao sto rekoste,zadnjih godina vam fakat lezimo kao protivnik.E ja se odmah sjetim ne tako davnih vremena i onog naseg niza nepobjedivosti u tekmama sa vama :D.
Za Lazio ova sezona jos uvijek nije propala.Ponovo ce cilj biti kup i barem gornji dio tabele,a sljedece godine ce se mnoge stvari sloziti.
Glavni krivci za ovu ocajnu sezonu su slucajevi Pandev,Ledesma i De Silvestri i naravno najveci moron na svijetu Lotito...
Eto ipak se nadam da cemo vas moci iznenadit,(iako bi u nekoj drugoj situaciji,recimo da je blizu kraj sezone pa da vam treba pobjeda,volio da pobjedite),jer bi ova pobjeda igracima vratila samopouzdanje.
Najbolji i najslabiji napad u 2009 godini ..
Inter - 74
Lazio - 30 golova
Amico Laziale
19-12-2009, 14:06
Najbolji i najslabiji napad u 2009 godini ..
Inter - 74
Lazio - 30 golova
E to je jedan od fascinantnih podataka jer zadnjih par sezona Lazio je bio jedna od najefikasnijih ekipa u ligi...
S druge strane ovako dobru odbranu(tek jedan gol vise od Intera primili)nismo imali od sezone kada je otisao Oddo...
ne ocekujem puno golova...:rolleyes:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Khrin, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.
arnaut nikako da bude pozvan, ccc
nema ni sneijdera ..
nisam zadnju utakmicu protiv livorna, da se nije ozlijedio opet?
Enfant Terrible
19-12-2009, 21:59
nema ni sneijdera ..
Sneijder je suspendovan. Dobio crveni karton prošlu utakmicu protiv Atalante (jedan zbog prigovora, drugi zbog grubog starta).
Što se Arnauta tiče, izgleda da su definitivno digli ruke od njega, i ostaje mi žal što ga nisam pogledao ni u jednoj ligaškoj utakmici...
nema ni sneijdera ..
napisao sam u prvom postu ove teme da ne igra zbog kartona :)
Sneijder je suspendovan. Dobio crveni karton prošlu utakmicu protiv Atalante (jedan zbog prigovora, drugi zbog grubog starta).
Što se Arnauta tiče, izgleda da su definitivno digli ruke od njega, i ostaje mi žal što ga nisam pogledao ni u jednoj ligaškoj utakmici...
gledao sam utakmicu protiv Atalante ..sto je najporaznije za moje pamcenje :ujebote:
Quaresma#7
19-12-2009, 23:29
Ma to mora biti laka pobeda bez izpriki. Mislim da če Mourinho krenuti sa 4-3-3 formacijom sa Balotellijem i Etojem na krilima i sa trojcom u sredini.
jučer odgode dvije utakmice zbog zaleđenih tribina a danas mi moramo igratu u 20:45!!!
Mislim gdje je tu logika? Trebalo se to pomaknuti za danas popodne, ako ne sutra
igramo 5-3-2 dok ce to izgledati kao 4-1-3(stank malo istureniji ako bude igrao)-2
Balotelli#45
20-12-2009, 16:45
i jel se igra nasa posto vidim da su i danas utakmice otkazali?
ma sto se nebi igrala...pa valjda ima grijanje na meaci tj teren a tribine su porivene tako da nema frke
ima Meazza grijanje travnjaka stoga mislim da večerašnja tekma nije upitna!
mourinho
20-12-2009, 17:57
Catania dobi Jube u po Torina! Bravo Siniša!
Izgleda da smo uradili pravu stvar što nismo izvlalili 25-30mil za Diega.:)
Jebote Siniša :D, jebiga ne volim ga!
filip.sk
20-12-2009, 18:02
Ma nemoze diego igrati sam...
kakve ovo sve ima veze sa Inter-Lazio?
Imate temu anti-juve :)
Balotelli#45
20-12-2009, 18:04
haha ma diego je slepac haha samo pada,pada,pada,pada i kad jednom mu ne sviraju on poludi kao kako je moguce da nije faul pa ja igram za jube jel se secate :sivi: a ucinak nula
ado_inter
20-12-2009, 19:02
kakve ovo sve ima veze sa Inter-Lazio?
Imate temu anti-juve :)
ma moramo i ovdje da malo proslavimo a i ovo je povezano sa nasom vecerasnjom tekmom jer cemo imat motiv vise da dobijemo i da pobjegnemo na tabeli heh :D
ado_inter
20-12-2009, 19:12
ee dera jezik pregrizo veceras je cisti kec :P
ako ne izgubimo dobri smo
jose sigurno nece igrati kao zadnje dvije tri utakmice
filip.sk
20-12-2009, 19:21
ma pobjeda je nasa, samo koliko razlika ce biti e to neznam :D
Na kladionici je uplaćen hendikep na Inter, vidjet će mo šta će bit večeras. Nadam se da me neće razočarat ko protiv Atalante?!
Balotelli#45
20-12-2009, 19:35
kolko razlike ti treba za hendikep?!
kolko razlike ti treba za hendikep?!
Dva razlike!
filip.sk
20-12-2009, 19:40
i ja sam ga imao hendikep 2.05 je bio coef, super coef. :D
kod mene 1.90, najgori koef. za pogodit :)
eh jeste se zaletiti....pa nije igra arnaut da bude hendikep :)
ado_inter
21-12-2009, 01:35
ma uzasno losa utakmica kao i nase izdanje...prvo poluvrijeme i nekako a drugo nikako katastrofa sva sreca pa smo na vrijeme dali gol ostalo je sve za zaboravit
filip.sk
21-12-2009, 02:34
bolje bi bilo gledati drugu ligu u makedoniji nego ovo sranje... stvarno sam razocaran od igra, barca i kad igra sa sporting gijon igra da daje sta vise golova, a ovi nasi praktikuju catanadjo u 2010... sramota :@
hehe prvo nauči kako se piše ''catanadjo''
pa nismo igrali super ali smo kontrolirali utakmicu
osim napadača kod ans zabija samo dejo, a kad ne zabije ni on onda je kara, danas zabio eto'o, tekmu prije, sneijder a onu prije milito
pa tako to ide za sada smo na golu po susretu što jest slabo ne znam šta očekujete realovih 6:0 pa pušiona lagano hehe, bit će bolje
PazzaInterista
21-12-2009, 03:55
Kad nema sneijdera nema ni veze!!
filip.sk
21-12-2009, 04:46
hehe prvo nauči kako se piše ''catanadjo''
................., bit će bolje
Neznam kako se pise na italjanski, a ni na sprskom-hrvatski, vazno je razbirlivo....
bit ce bolje???
KADA??????????????????????????????????????????????
Od kad navijam za inter se tesim da sutra bit ce bolje....
Grujinho
21-12-2009, 05:10
Što se tiče utakmice...bilo je -10 stepeni ljudi...ne očekujete valjda da če igrači igrat kao po normalnom vremenu...
Što je važno jest, da smo kontrolirali utakmicu...kolarov je jedino pretio, ali ni on nije došao do prave prilike...važno je bilo dobiti ovu utakmicu i završiti ovu godinu na lijep način...nadajmo se boljima izdanjima u 2010 godini :)
A baš mi je žao gledat prazne stadione po italiji....evo gledao sam malo stare slike i ovu sam našao
http://www4.slikomat.com/09/1221/mpw-7157.jpg
Pun Olimpico, igrala se utakmica Lazio:Inter... derbi pravi...lazio sa svojom zlatnom generacijom, Inter sa Ronaldon, vierijem i ostalima...
Tada se nije nizašta propuštala ovakva utakmica...
Ili ova... Čini mi se da je to utakmica Brescia : Inter :)
http://www4.slikomat.com/09/1221/wra-6492.jpg
E to su bile godine kada je serie a bila najjača, pune tribine, kvalitetan nogomet... Sječam se kad su svakog velikog giocatorea u to vrijemi pitali kad je bio u pitanju transfer:" Italija ili Španija"...
a sada ljudi kao da bježe od serie a...Nedostaju mi oni dani, nadam se da če se stvari popravit...
Ovde ljudi samo kukaju jbt...da mi je vidjet sta bi pisali prije 5,6 godina kad nis nismo osvajali osim mozda kupa.pobjedili smo,imamo 8 bodova prednosti,prosli smo u CL i opet kukanje...ako vas vec toliko privlaci lijepa igra pocnete navijat za Barceloni i boli vas...ha ya.a sinoc i nije bilo tako losa...a lijepu igru Intera tesko da ce te docekat najvaznije je da osvajamo trofeje i pobjdjujemo...pozzz
Forza Inter
problem je u tome sto mi imamo najskupljeg trenera na svijetu i jednu od najskupljih ekipa na svijetu...JM ima vecu platu nego svi trereni u serie a zajedno..
zasto nekoga toliko placati ako ce biti patnja na terenu?
cak i sliskovic sa interom moze osvojiti talijanski ligu :) a njemu bi plata bila samo 5000eura i litar loze :)
Al cekaj ko to u Italiji igra lijep fudbal???niko...bila je Roma nekkad al kako je otiso Spaletti ni oni ne igraju lijepo...I nas najskuplji trener je tu radi rezultata (koje realno jos nije ostvario,znamo da nam je CL najvaznija ) a ne zbog lijepe igre...i do sad mu dobro ide ove sezone u igri smo u svim takmicenjima i nadam se da ce nam sa ovako "ruznom" igrom donijeti onoo sto svi tako duuugo cekamo i zelimo...CL.i svi bi onda bili sretni i govorili kako je Mou dobar i svi bi zaboravili kako smo igrali.....lijepo ili ruzno najvaznije da mi pobjedjujemo!!!!moje misljenje naravno....:)
pa je al pogledaj koliko je roma novca ulozila u zadnjih 10godina?
2-3miliona???
@najskuplji trener je tu radi rezultata@
nemam ja nista protiv toga da se neko dobro plati ako ima rezultate..
al JM ima slabije rezultate od mancinia..i mancini je osvojio i ligu i kup i super kup..i bio bolji u LP
dolazak JM nije donjeo nista pozitivno
jbg ako inter trosi 200-300miliona godisnje na ekipu a lazio 20-30mil onda jbg valjda treba ocekivati da ih razvalimo totalno...a ne zabijemo gol...i samo umrtvi igru
i nije to samo protiv lazia nego tako je u svim utakmicama serie a i LP
ako vec dobijas brdo love onda pokazi zasto ih dobijas
Balotelli#45
21-12-2009, 13:36
neigramo mi uopste lose ove sezone kako vi pricate ,kad je snajder to uz celu prvu postavu igramo super eno primer one 3-4 utakmice protiv palerma,genoe,milana.... tad smo super igrali i tad se niko nije zalio...pa i barca pobedi po 1-0 2-1 i jeste da bolje odigraju i imaju vize prilika ali jbg takav je inter prava italijanksa ekipa :D
barca izgubi pa napravi milion dobih poteza na utakmici i uvijek je pun stadion...nije stvar u jednoj dvije utakmice....ne moze se uvijek pobjedjivati i dobro igrati...fazon je sto mi redovno lose igramo
i kakva talijanska ekipa kad nemamo talijana :)
Tri boda otopila hladnoću
Nakon utakmice 17. kola Serie A izmedu Intera i Lazija dojmove su podijelili igrač utakmice Ivan Cordoba, strijelac pogotka vrijednog tri boda Samuel Eto’o, Julio Cesar, Jose Mourinho i Massimo Moratti…
Cordoba: “Tri boda uz minimalan napor? Ne bih rekao, uz ovakvu hladnoću smo dali najviše što smo mogli. Mogli smo možda zabiti još jedan gol, ali ono što se piše su tri boda, bilo je stvarno teško i zbog toga pobjeda vrijedi još više. Hladnoća je uvjetovala kretanje po terenu, ali nema veze. Bilo je bitno pobijediti i u tome smo uspjeli. Ovo je poruka onima koji nas prate, psihološki su nam bila bitna tri boda, Milan ima utakmicu manje, ali smo im ovom pobjedom nabili dodatni pritisak kao i ostaloj pratnji.”
Eto’o: “Nisam mislio da u Milanu može biti tako hladno. Zadovoljan s osam pogodaka u polusezoni? Zadovoljan sam zbog bodova koje je momčad osvojila. Vjerujem da ako nastavimo ovako ja mogu biti još bolji, mogu i hoću. Kada se vidimo? Vidimo se 28. prosinca na početku mini priprema, a Kamerunu ću se pridružiti nakon utakmice Chievo - Inter pa se nadam da ću u Veroni biti na travnjaku.”
Julio Cesar: “Smrznuo sam se, ali ova su me tri boda ugrijala, pogotovo nakon poraza Juventusa. S ovim uspjehom smo stavili dodatni pritisak na prateće momčadi. Biti će ovo lijepi praznici. Što bih volio promijeniti u 2009 kada bih se mogao vratiti unatrag? Primljen pogodak od Vučinića protiv Rome. Stići s ovom prednosti na polusezonu je vrlo pozitivno, omogućuje nam mirne pripreme. Sada je pak vrijeme da zaboravim nogomet i okrenem se obitelji. Sretan Božić svim našim navijačima.”
Mourinho: “Zadovoljan sam momčadi i igračima. Inter je zabio, imao priliku dokrajčiti utakmicu i kontrolirali smo ju. Čuo sam priče o problemima Lazija, ali oni nisu moja briga, mene zanima da smo mi kontrolirali igru svih 90 minuta, da smo zabili kada smo zabili i da smo završili utakmicu. Ovo je super važna pobjeda, tri iznimno važna boda u kolu kada Juventus nije osvojio niti jednog, a Milan će igrati s Fiorentinom i to znajući da smo mi u ovom kolu osvojili tri boda.
Muntari? Bio je bek, ali ofanzivni. Lazio je igrao samo s jednom špicom i tri braniča, Muntari i Maicon nisu imali problema s posjedom lopte, a Ganac je u tome bolji od drugih bekova. Ima ubačaj i pregled igre, isto je odigrao i s Livornom. Šteta što se ozljedio. Vieira? Sa svojim stilom, s puno dodira je odradio odlično, momčad je odigrala nogomet s velikom kontrolom.
Stanković i Thiago Motta su primili penalizirajuće kartone i to je dio nogometa. Neće ih biti u prvoj utakmici 2010, a uz njih vjerovatno neće biti ni Muntarija. No imamo Cambiassa, Krhina i Zanettija. Tržište za Vieiru? Ne postoji, Patrick ostaje s nama. On, Cambiasso i Thiago Motta nisu brzi veznjaci, vec igrači visoke inteligencije i s njima se momčad osjeća najugodnije. Uvijek imamo mogućnost igrati s tri napadača, imamo Marija, a čekamo Quaresmu. U siječnju može biti veliko pojačanje, i to Interovo. Ovako smo na mjestu, imamo devet bodova više od Juventusa, osam od Milana. Dobar je trenutak za miran tjedan kako bismo se vratili misliti na prvenstvo i dvije utakmice s prekrasnom momčadi kao Chelsea.
U prvenstvu Milan, Juventus, ali i Roma mogu računati na Scudetto. Roma je smanjila zaostatak i postala vrlo konkretna momčad. Juventus je dalje nego što se očekivalo, ali ne možemo sada zaspati, moramo nastaviti s pobjedama. Kada pogledamo raspored reklo bi se kako Inter ima tri jako lagane utakmice pred sobom - Chievo, Siena, Bari, ali to nije tako.
Što se tiče Lige prvaka, Chelsea će se bojati Intera? Ne, strah nije u njihovoj kulturi, možda se osjećaju nesretnima jer su izvukli najtežeg mogućeg protivnika, ali sigurno se ne boje.
Za siječanj nova pojačanja? Stvarno nisam tražio niti jednog igrača. Samo sam rekao da ako je moguće dobro, a ako ne isto je. Znamo da možemo imati određene poteškoće kada ode Eto’o, ali predsjednik Moratti je apsolutno u pravu - ako nije moguće dovesti nikoga i u tome se svi složimo, nema problema. Moj projekt u Interu se nastavlja. Izgubili smo Ibru, ali stvorili novu momčad s drugačijom igrom, sada moramo proći Chelsea.
Balotelli u reprezentaciji? Mora još sazrijeti.”
Moratti: “Mislim da je igračima bilo jako teško igrati. Smatram da je pogreška igrati večernje utakmice u ovom razdoblju. Televiziji ne bi bio problem da se u ovom razdoblju večernje utakmice pomaknu na popodneva. Inače sam zadovoljan, utakmica je bila dobra. Lazio je želio rezultat, ali nisu uspjeli napraviti više. Nama je bilo vazžo osvojiti tri boda s obzirom na ostale rezultate ovog kola.
Bilanca 2009? Dobra godina. Nije se lako ponavljati, tj. dobro započeti sezonu nakon one u kojoj ste bili prvaci, a pogotovo nakon toliko promjena u momčadi. Sigurno sam zadovoljan igračima, prezadovoljan trenerom i rezultatima. Znamo da očekujemo još nešto kako bi bili još sretniji, ali već ovako je odlično. Što mi se najviše svidilo kod Intera? Duh momčadi, uvijek vidim veliku solidarnost između igrača, to nas krasi u baš svakoj utakmici. Na stranu rad pojedinaca, vidim ujedinjenu grupu.
Sve najbolje svim Interovcima za blagdane!”
E kako sad nije bolji od Mancinia,pa Mancini je ko najveceg konkurenta imo Romu,svaka njima cast al i Juve i Milan su bolji od njih,a Jose je osvoji prosle sezone relativno lako,a i ove ce u jos jacoj konkurenciji,bar se nadam...a ni u mancievo vrijeme mi nismo igrali lijepo...i ko sto balotell #45 kaze niko ne pamti te utakmice koje smo razvalili i to milana i genou.ko da svi jedva cekaju da malo slabije odigramo pa da pljujete po Mou i ostalim...za mene je ova sezona itekako dobra bar dosad!!!a samo ce bit bolja...aBd.:)
A čuj imao kao najvećeg konkurenta ROmu, ali tada je Roma bila ohoho jača od ovih sada i Milana i Juvea, tada je zapravo bila jaka kao ovi dva skupa ove sezone, ako ćemo gledat neke stvari
Ma daj kako je bila roma jaka ko ovaj Juve sad???juve koji je ulozio toliko para ove sezone???nema sanse...od milana mozda i jesu jaci,al realno prosle a i ove sezone je puuuno jaca konkurencija nego je Mancini ikad imao...a rezultati nisu losiji.
joj bože nije stvar u uloženom, stvar je u igračima koje su imali + igra + uigranost
evo ti još koj ''detalj'' tada je u milanu još igrao jedan kaka, a u juveu su tad još bili ''mlađi'' del piero i nedved koji je još do samo prošle sezone igrao dobro
Sve je to uredu al za mene je ovaj Juve daleeeeko jaci od Rome tad...Al tada je taj mladji del piero moro da igra serie B,a Kaka je poceo sezonu sa -8 (nisam siguran),tako da ako je ta roma u tim uslovima jaca od danasnnje konkurencije koju imamo u vidu Juvea i Milana jbg onda....i da nije stvar u ulozenom.slazem se al ta Roma koja nam je bila konkurent nikad se nije pojacavala samo su prodavali igrace...
da ovisi kako gledamo, ako gledamo prema uloženom onda je Juve najopasniji konkurent, i tako smo i mislili prije početka sezone, pošto je Milan prodavao a još im otišo i Maldini, koji nije bio na razini svojih slavnih dana ali im je bio važan neka vrsta lidera a sad isapda da su nam oni najveći konkurenti haha
Ne znam za mene je tadašnja Roma bila najjača u svojih toliko i toliko godina, u biti najjači od svojeg posljednjeg scudetta sa capellom, kad je Samp bila u vrhu ove godine i još i nas pobijedila smo govorili u koja konkurencija a sad su u totalnom slobodnom padu, 1 bod u posljednje 4 utakmice itd.
spominješ onu sezonu kad su se vratili iz serie B da ali sezona kad je roma bila konkurentna za naslov je bila ona nakon te kada su ovi startali sa minusom
Nezz sve je to u redu,al za mene je danasnja konkurecija jaca nego kad je Mancini bio trener,a imamo dobre rezultate i prvi smo na tabeli,i to ubjedljivo...jer tad je samo bila Roma i niko vise jer su se svi oporavljali od Calciopolija,a dans imamo Juve,Milan pa i Roma i Fiorentina su jako dobre ekipe,i mislim da je ovo punno jaca konkurencija od Rome tada...al svako ima svoje misljenje.;)
juve ima solidan vezni red ali slabu odbranu...najbolji im je onaj mesar chiellini + imaju dosta slabog trenera...
zaletili se oni iz juventusa evo ciro ce biti spas i k...
vezni red juventusa
sissoko, diego, gio, mauro je daleko jaci od naseg...al fazon je sto kad igra diego ne igra gio, a sissoko i mauro su u zadnje vrijeme vise u bolnici nego na terenu
a kad se tome doda da onaj ferara forsira poulsena i neke salabajzere nije ni cudo sto gube....sad im vise nema ni buffona...
o milanu ne treba trositi rijeci.... oni poptuno zavise od dinha ove sezone
roma je iz godine u godinu sve slabija..nije ni cudo da je burdi tamo najbolji :)
kod njih je problem u finansijama
i da nema intera i roma bi propala jer je inter najveci sponzor rome
viole onak dosta zavise od mutua koji ima milion nekih problema
i eto to bi bilo to sto ce tice talijana...koji vise prodaju nego sto kupuju
ma ustvari sem intera i juventusa niko i nije radio kupovine :)
talijanska liga je slaba...krivci su naravno sami talijani koji se furaju na neke starohane i antinogomet...
naravno da ljudi nece davati po 20-200eura (nije ni talijanski narod bogat) da gledaju uspavanke
i ako vec inter i juve ulazu 10puta vise od ostalih ekipa onda je i za ocekivati da budu 10puta bolji
a lazio....pih....pa siroki brijeg ima vise para od njih :)
Boris_10
26-12-2009, 17:56
i ako vec inter i juve ulazu 10puta vise od ostalih ekipa onda je i za ocekivati da budu 10puta bolji
a lazio....pih....pa siroki brijeg ima vise para od njih :)[/QUOTE]
Pa normalno,ako smo mi ulozili npr. 60 mil. a lazio 5 pa bruka bi bila da nas pobjede.
samo sto novac ne osvaja trofeje nego uigranost ekipe i taktika
da je po tvome onda bi real i city trebali harati ali im bas i ne ide hehe
a lazio....pih....pa siroki brijeg ima vise para od njih :)
Pa normalno,ako smo mi ulozili npr. 60 mil. a lazio 5 pa bruka bi bila da nas pobjede.[/QUOTE]
a čuj bruka je svaki poraz haha, ali šta onda kad nas pobijedi, ne znam...atalanta kao prošle..i šta oni ulažu mrvice za razliku od nas i? kad tad se može od bilo koga izgubit, pa tako i od Lazija
CurvaNord69
30-12-2009, 21:13
Nigdje nisam procito sto opet nose nasi 100godina dresove ?
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.