View Full Version : PIO : Koga dobivamo u osmini finala LP-a?
Evo na mocin prijedlog...
dakle, pogodite koga ćemo dobiti u osmini finala lige prvaka, tko pogodi dobiva 5 bodova.
Najrađe ovo ne bi ni otvarao, jer nema ivana, a i on je ozbiljan konkurent, ali neka bude, da se malo zabavite hehe
Znači ako pogodite 5 bodova, ako ne ništa, nema tu favorita, veće/manje mogućnosti pa tako i bodova.
Bordeaux
Real Madrid
Manchester United
Arsenal
Chelsea
Sevilla
Ždrijeb je sutra znači u petak u Nyonu u 12:00 sati.
Grujinho
18-12-2009, 01:19
ovde samo sreča igra....šta ja znam, neka bude Bordeaux :)
ja sam za celsi,imam neki babunski osecaj...imam ja mob od ivana,al nemam krede.... ne znam kako da ga pitam...
Balotelli#45
18-12-2009, 12:56
bordeaux :D
---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:43 ----------
ja sam za celsi,imam neki babunski osecaj...imam ja mob od ivana,al nemam krede.... ne znam kako da ga pitam...
nema ga uopste neodgovara kad mu posaljem por. ni prosli put nije odg.
filip.sk
18-12-2009, 12:56
Arsenal..... 11:57 :D
kurac,dajte vi meni mojih 5 boda...ali bas se nesto i neradujem -.- sve je ovo namesteno -.-
Balotelli#45
18-12-2009, 13:29
jao kako sranje zreb sve neki slepci sa slepcima a najjaci timovi chelsea-inter,mah utd-milan a ovamo ova govna od klubova dobijaju najlakse
ma barselona kao slucajno dobila stutgart...paz da ne poverujem -.- sve je to namesteno... cska-sevilja ko da je intertoto kup -.-
---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:31 ----------
provalio sam da uvek na nasu nesrecu kad je ja stizem gruju :) ... Dobro ipak igramo 2 utakmice kod kuce... ;)
Balotelli#45
18-12-2009, 13:35
a kako se smrklo onom chelsejevom predstavniku ko da su barcu dobili :sivi:
cuo sam nedavno zanimljivu teoriju o namjestanju ovih izvlacenja ..
to je bilo o zdrijebu za baraz, ali moze i za ovo ..
uglavnom, prije izvlacenja stave se loptice u zamrzivac i kada se izvlace kuglice ..onaj koji izvlaci treba uzeti one za koje osjeti da su hladne :D:D i tako se moze namjestiti zdrijeb
ali nema sanse da ima ovog u LP
ma sve je moguće, pa si vidio šta je Butragueno radio kod izvačenja za grupe, hma daj
eto Moci 5 bodova :)
Balotelli#45
18-12-2009, 21:09
ma sve je moguće, pa si vidio šta je Butragueno radio kod izvačenja za grupe, hma daj
eto Moci 5 bodova :)
a sta je radio nesecam se?
a to namesteno je milion posto nego ajd
Grujinho
18-12-2009, 21:56
Ma to je sve NAMJEŠTENO...
kakva je slučajnost da su HRVATSKA i ENGLESKA baš nakon ispadanja Engleza došli u istu grupu?
Kakva je slučajnost, da ITALIJANI VEČ 2 GODINE ZAREDOM DOBIJAJU NAJTEŽE protivnike u osmini finala...
KAKO JE MOGUČE da je Inter baš sada kad se je obavio transfer IBRA-ETOO dobio barcelonu u grupi??
KAKO JE MOGUČE da je Milan nakon transfera KAKA-ja dobio REAL U GRUPU?
Svi znamo da se NJEMAČKA I ITALIJA bore, tko če imati 4 predstavnika u CL...kako je moguče da je najslabija talijanska(fiorentina) dobila najbolju njemačku ekipu (bayern)????
Kako je moguče, da Barcelona dobija svake godine najlakše protivnike u osmini...
Kako je moguče, da MOURINHO sa Interom, dođe baš na njegov CHELSEA, a ancelotti(ex milan) baš na INTER...ma daj...
Još kad vidim parove Sevilla : CSKA (WTF) i Bordeaux : Olympiakos, ide mi na povračanje...
Ma ovo je sve namješteno bre....
P.S. Ne mislim da ne možemo proči...ako odigramo bez straha i pametno sve je moguče, chelsea jeste favorit, ali to što FIFA radi, to je već smiješno...
u poslednjih godinu dana, toliko namještenih stvari da glava boli...pa pogledajte samo šta su napravili u dodatnim kvalifikacija za SP...postavili su NOSIOCE, kako bi najbolje ekipe imale više šansi....
i onda još BLATTER kaže, dok sam ja na čelu fife, neče biti ponovljenih snimki na utakmicama...naravno da ne, jer nebi mogli više da kradu i prodaju utakmice
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.