PDA

View Full Version : Kojeg protivnika zelite u 1/8 Lige prvaka

Huska
11-12-2009, 01:30
Izvlacenje je 18. decembra pa da vidimo po vama tko bi nam najbolje odgovarao kao protivnik.

Nera
11-12-2009, 01:32
Sevilla najradije :D
Mada, ni Francuzima ne bih rekao ne...

Grujinho
11-12-2009, 01:33
Bordeaux sigurno....sevilla je opasnija od njih...

P.S. kako da se ne može pogledat rezultate, mislim ono tko je glasao za koga?

filip.sk
11-12-2009, 01:34
Ja bih voleo da to bude arsenal... zelim osvetu :)

Huska
11-12-2009, 01:35
Ma ja nisam za sevillu nikako jer nam ti spanjolci ne leze...zato radije francuze jer tesko da mogu zadrzat ovu formu do pocetka knock out faze a mi imamo kvalitetu da ih izbacimo bili ili ne u formi a nadam se da mourinho tempira formu upravo za to

ado_inter
11-12-2009, 01:36
i ja sam stavio da bi volio arsenal :P

esteban
11-12-2009, 02:11
Bordeaux sigurno....sevilla je opasnija od njih...

P.S. kako da se ne može pogledat rezultate, mislim ono tko je glasao za koga?

Bordeaux je od 18 mogucih uzeo 16 bodova i to u grupu sa rubentusom i Bajernom tako da bih svakako radije Sevillu odabrao..

Grujinho
11-12-2009, 03:18
istina, nisu slabi, ali ruku na srce bayern sve do ove utakmice sa juventusom nije odigrao dobru utakmicu u ovi sezoni....a i u obadvije utakmice protiv Jubeta nisu bili baš superiorni...znam da su u Torinu jedva dobili bod...

No to ne smanjuje njihov uspjeh...dobili su dosta bodova, ali ako se kod njih zaustavi Gourcouff imaju 50% manje šansi za prolaz...a mi imamo malo more igrača koji bi ga mogli stisnuti...

Dok je Sevilla neugodna...gledao sam jih ove sezone protiv Reala...razbili su galaktike u pravom smislu riječi...znaju oni odigrat super, posebice na svom stadionu...

Sevilla ili Bordeaux su na papiru najlakše ekipe, ali ja bi ipak Bordeaux...neznam, ali imam osječaj da čemo se patiti sa Sevillom...mada bi bio zadovoljan i da njih izvučemo na ždrijebu....

Samo ne Chelseaja :) Sigurno je Hulle glasao za njih :D

Mauro7
11-12-2009, 03:25
i ja sam za bordeux ;)

dera
11-12-2009, 12:03
bordo, a ako cemo teze, chelsea
bravo huska za temu

Komitski Đeneral
11-12-2009, 12:14
Ja imam osjecaj da idemo na Real Madrid... Inace, to je i moja zelja za osminu finala...

Mauro7
11-12-2009, 12:17
nema šanse, napravit će se sve moguće da Real stigne u finale na svojem stadionu, jedino da Ronaldo bude ozljeđen kad bude trebao igrati s nama

Culé
11-12-2009, 12:18
Chelsea.

Samo zbog Mourinha... Da vidi da nije Chelsea bio jak zbog njega, nego zato što ima jake igrače.

Komitski Đeneral
11-12-2009, 12:21
Ahahhaha sigurno on to ne zna... Nego mu treba utakmica sa njima da shvati da je Chelsea jak i bez njega...?!

Culé
11-12-2009, 12:27
Ahahhaha sigurno on to ne zna... Nego mu treba utakmica sa njima da shvati da je Chelsea jak i bez njega...?!

On zna, ali neće da prizna. Bio bi zgažen... i Moratti bi ga šutnuo. Naravno, njegov izgovor bi bio: "Iako je igrao Sneijder, nama treba još jedan igrač kao on. Ne možemo samo s njim. A i sudije su navijale za Chelsea."

Seljak.

dera
11-12-2009, 12:30
znate sta je zanimljivo, da niko vise ne zeli man utd heheheheh

Mauro7
11-12-2009, 12:31
sjećaš se kad ga Barca izbacila...tad je imao onaj Chelski gdje mu tatica Abramovich pokupovao sve i svašta, pa nije bilo toga nakon meča...pa se bunio samo na suce :smj:

Komitski Đeneral
11-12-2009, 12:35
On zna, ali neće da prizna. Bio bi zgažen... i Moratti bi ga šutnuo. Naravno, njegov izgovor bi bio: "Iako je igrao Sneijder, nama treba još jedan igrač kao on. Ne možemo samo s njim. A i sudije su navijale za Chelsea."

Seljak.

Shto se ti nerviras ko ce nama doci u osmini?Ti si navijac Barselone, prema tome, svoje misli usmjeri ka njima i svoje djetinjaste komentare o nasem klubu ostavi za sebe ili ih pisi nedje drugo...

Culé
11-12-2009, 12:39
Shto se ti nerviras ko ce nama doci u osmini?Ti si navijac Barselone, prema tome, svoje misli usmjeri ka njima i svoje djetinjaste komentare o nasem klubu ostavi za sebe ili ih pisi nedje drugo...

Ah, pitam se, zašto navijaču Intera smeta navijač Barcelone? Hmmm. :cool:

Usput rečeno, jesi li čuo za opciju Ignore?

Komitski Đeneral
11-12-2009, 12:44
Forum sluzi za konverzaciju.Dok god ta konverzacija zadovoljava osnovne ukuse pristojnosti, za opcijom Ignore nema nikakve potrebe... Ne smetas ti meni kao navijac Barselone, nego mi smetas sa tim neukusnim komentarima, da se razumijemo...

Moca93
11-12-2009, 13:09
ja bih voleo arsenal...lako cemo mi sa onim pedofilom i njegovim vrticem izaci na kraj :)

filip.sk
11-12-2009, 13:38
znate sta je zanimljivo, da niko vise ne zeli man utd heheheheh

Pa i ja bi hteo manchester, ovu godinu si oslabeni bez cristiano ronaldo, ali ipak da ne se rizikuje dobro bi bio da to bude arsenal :D

Huska
11-12-2009, 13:53
ma koji machester pa mi bi se sa njima namucili kada bi protiv nas igrali u onom sastavu kako protiv vukova u utorak...a arsenal neznam zasto bi vi njega htjeli zato sto su mladi jeli...e pa ta djeca imaju vise iskustva u lp nego pola nasih igraca uostalom znate i sami da nam ne odgovaraju ekipe sa tim leprsavim nogometom najbolji primjer baca pa ljudi bi nam ubili sa svojim brzim kratkim pasovima... ja sam i dalje misljenja da bi nam najbolje lego bordeaux pa onda real protiv njih bi nam bilo najlakse igrat...vidjeli smo prosle godine da je santon onog pedercica zatvorio a zatvoris njega zatvorio si i real...dzaba njima i kaka i benzema kad svaki hoce sve sam a ne mogu dok ovaj pedercic hoce sve sam a i moze covjek

Mauro7
11-12-2009, 13:58
jeste hoće sve sam Santon ga zatvorio, a šta je bilo u uzvratu tko je zabio?
da ne govorim o slobodnjacima, vjerojatno najopasniji čovjek na svijetu iz slobodnjaka u ovom trenutku, pogledaj koliko je golova zabio iz slobodnjaka ove sezone u ligi prvaka, zašto spominjem slobodnjake? jer ti spominješ da ga se može zatvorit, pa jest svakoga se može ''zatvorit'' ali kako ga zatvorit kad izvađa slobodnjak? a ipak je tu jedan Kaka kojeg mnogi ne spominju jer se nije puno dokazao ali dragi moji do kraja drugog mjeseca može se on itekako uigrati..a sjetite se malo kako nam je bilo snjim kad je igrao u Milanu, a i sa Benzemom se nikad ne zna

Grujinho
11-12-2009, 13:59
Zanimljivo mišljenje Huska, ali ARSENAL nije ni do koljena BARCELONI...imali su do prije prošle nedelje jedan dobar niz, a onda im se ozljedio Van Persie i dobili su 3 komada od Chelseaja i Man Citya...nisu oni ništa posebno... njih bi se moglo preči

Sevilla i Bordeaux su naravno najbolji moguči...

Real Madrid nije baš nešto posebno...pa njih je Bilan umalo dva puta pobjedio...protiv Reala se može igrat, još ako bar djelomično zaustaviš Ronalda i Kaku, pošto jih nitko ne može sasvim zaustaviti, uspjeh nije pod pitanjem...

Manchester je neugodan u pm....njih je bolje izbječi.....

Chelsea je čvrst na svakom položaju...veza kao da je iz betona :), braniči isto svi jaki, močni, inteligentni, samo je A.Cole malo manji, ali zato dosta brz... Njih bi ja najradije sreo tek u finalu :)

P.S. Mi več ionako nemamo baš super igre, zamislite kakvo bi mučenje bilo protiv Chelseaja koji se odlično postavlja i brani....

Huska
11-12-2009, 14:07
mauro sam sam spomenuo da ga se moze zatvorit... a to kako ko izvodi slobodne jbg mozda nebude njegva noc :D

gruja znam ja to da nije ni do koljena al nama ne pasu te ekipe koje igraju brze kratke pasove jer iigraci niti su nam brzi a niti tehnicki potkovani da se nadigraju sa njima...jer vecinom i mi se izvlacimo samo na snagu poput chelsea za vrijeme mou(mada su sada i to dosta popravili)zbog toga bih volio ekipu dosta slicnu nama ono da nisu sad nesto ekstra kvaliteta sto se toga tice a arsenal to jest...jest da im rezultati bas i ne idu na ruku al oni sa tom igrom svake godine dodju minimalno do 1/4 finala pa i 1/2 finala nekad a da bi se do tamo doguralo mora se igrati i sa jacim ekipama...

LiGad
11-12-2009, 14:58
mislim da bi arsenal bio najbolji za protivnika ..sada kad su bez van persia, nemaju pravog napadaca ..nejaki su u duelima, a nisu prebrzi pa da to nadoknade ..odbrana im nije dovoljo jaka, a skok igra im je smijesna ..
oni su jedina ekipa za koju mislim da bi je Inter unistio, ne pobjedio ..nego unistio zbog njihovog nacina igre (nesto kao manchester prosle godine)

Mauro7
11-12-2009, 15:30
činjenica je da su bez nekih važnih igrača ostali, Adebayor je otišao a Van Persić je ozljeđen kako kažeš, ali..svejedno su strašno nepredvidiva ekipa, isto kao u Premiershipu, ili uništavaju ili razočaraju, a ako im naletimo na takvu večer kad uništavaju ajoj...
Uostalom sad traže napadača nekog, a imaju Eduarda koji ako digne formu jer podsjećam svih igra se 20 i nekog drugog mjeseca a do tada će neki klubovi kupiti i neki možda dignu formu, nedavno je Arsenal pokazao interes za Pazzinija, ako ga dovedu...
tako da će se oni sigurno po meni pojačat u zimskom pr. roku
skok igra im je smiješna? pa Gallas skaće ko majmun, a i onaj belgijanac nije tako loš, fizički je dosta jak i relativno visok, ako si mislio na skok igru u napadu nemaš pojma kako skače Bendtner, prošle godine il ne znam koje sam vidio jedan njegov skok gdje je njegovo međunožje bilo na razini nečije glave!!(dobro ovaj je bio onako sagnut malo), iako Bendtner nije ona razina koje se treba bojat ali nikad se ne zna, a naši u napadu??? Milito i Eto'o kad su zadnji put zabili ali u skok duelu sa nekim?(kažem u duelu jer je Eto'o zabio juveu neometan) , Mario je zabio Bologni glavom, ali kažem njihovi stoperi su vrlo dobri, dobro naši su opasni iz kornera Motta, Samuel i Lucio.

Huska
11-12-2009, 15:33
ma daj bilo koga samo ne engleske klubove jer su svi "jaci" od nas i sa svima cemo lakse igrati nego sa njima...treba biti realan al ljudi su u svemu jaci od od nas o tehnicke do fizicke pripremljenosti :(

Grujinho
11-12-2009, 15:34
svi su opasni, a mi smo u stanju izbaciti bilo koju ekipu...ovaj Arsenal meni nije ništa posebno....još se sječam kako smo jih ubili 3:0 na njihovom stadionu, a onda oni nas na Meazzi čak 5:1...ali tada su oni bili na vrhuncu forme, sa ekipom u kojoj su igrali Henry, Bergkamp, Overmars, Vieira :)....

ja bi bio zadovoljan sa arsenalom....ne pretežak a isto ne lagan protivnik...uglavnom, bili bi favoriti, barem ja tako mislim...još ako Persie nebi igrao...

Mauro7
11-12-2009, 15:38
u svakom slučaju mi ne bi mogli biti favorit protiv jednog Arsenala jer su oni po povijesti uvijek išli dalje u ligi prvaka posljednjih godina za razliku od nas
Van Persie je totalno nepredvidiv igrač, nekonstantan i precijenjen
pre često odigra loše i gotovo da ga se ni ne vidi na terenu, on idigra jednu utakmicu dobro ili čak odlično i svi kažu wow koja igračina i onda tri za redom vrlo loše, u svakom slučaju dobro ako ne igra ok, bolje eliminirat jedna prijetnja manje, ali onda ti uđe onaj Vela mali vižljasti dribler pa ti napravi HAOS heheh

Grujinho
11-12-2009, 15:42
ma dajte, pričate o arsenalu kao da su neznam šta...kakav vela, pa njega bi zanetti pojeo kad očeš...

e sad se baš nadam da njih dobijemo, pa da vam naši momki dokažu :)

Mauro7
11-12-2009, 15:46
hehe pa ti pričaš o arsenalu kao da je neka ekipica, jedna su od konstantnijih ekipa u ligi prvaka jer svake sezone stižu do četvrtfinala barem, zanetti bi pojeo velu??? pa možda i bi ali da te podsjetim neki dan koj propuh je bio po lijevoj strani probijao ga je neki nepoznati igrač a šta bi bilo sa eto recimo Velom, Arsenal osim endless dodavanja zna igrati i jako brzu igru koja nama nikako ne odgovara, pogledati malo koliko su nam prilika stvorili rusi neki dan, isto brzom igrom ;)

Quaresma#7
11-12-2009, 15:50
Ja sam dao za Bordeaux zato što jih je najlakše ustaviti i zbog onoga Blanca. Ako nas izbace eto na njega :D

Huska
11-12-2009, 15:56
Sorteggio Champions Bordeaux 'Evitare l'Inter'

http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=157084

a deki je takodjer izjavio da bi najvise volio ili sevilli ili Bordeaux

Artband
11-12-2009, 16:25
Možda bi realno bilo očekivati Sevilju ili Bordo,ali moja želja je Real,nekako su najlakši protivnik.

Dzon Dilindzer
18-12-2009, 17:54
e eto nam sad,Chelsea,ali neka je bar cemo viditi valjamo li cemu i jesmo li sposobni osvojiti

Mauro7
18-12-2009, 18:05
Mah sposobni osvojiti nismo sigurno
Chelsea je ove sezone mašina, granitna momčad, Ancelotti im je dao i nešto više, a ekipa su koja je pred dvije godina igrala finale a prošle sezone polufinale, u obje(zapravo tri) nisu bili nadigrani
Naučeni su na više teških utakmica od nas, ne samo u svojoj ligi nego i u evropi(baš i zbog toga što idu dalje od nas u ligi prvaka već par sezona)
I uigraniji su
Sve je na njihovoj strani, iako kako hulle kaže Mourinho poznaje svakog njihovog igrača u dušu, opet šta nam to pomaže? danas i mala djeca znaju sve o Barci i njihovim igračima, po čemu je svaki specifičan i sve, pa opet svi laganini puše protiv njih
Da ne govorim da neće biti nekih čudnih sudačkih previda protiv Chelsea ove sezone, prošle su ih namjerno izbacili u onom uzvratu s Barcom, tako da će ih se ove sezone pustit da idu dalje ako zasluže

esteban
18-12-2009, 21:41
I prije izvlacenja protivnika ove godine sa istim entuziazmom ocekujem nastavak takmicenja jer znam da nam je i neki slabiji protivnik od Chelsija dosao mi bi mogli ispanut.Mec sa Barsom je nesto sto je prekinulo ikakvu nadu da mi mozemo osvojit taj pehar ili bolje rec u znatnome smanjilo ocekivanja i ako je nas tim vjerovatno najaci u poslednjih 20 god!
O Chelsiju je sve rekao Mauro samo mogu dodati da su oni jedini tim koji je prosle godine nezasluzeno ispanuo u polufinale tj pokraden od strane sudije i Barse.Oni su jedini koji je zaustavio u potpunosti srednji red katalonaca a to nije poslo za nogom nikom sem njima!

Grujinho
18-12-2009, 22:03
Sve je to smiješno...samo to imam da kažem...ne mislim na vaše komentare, nego na ova izvlačenja, koji sigurno "nisu" namještena

Moca93
18-12-2009, 22:17
ja se slazem sa maurom i estebanom... pre 2 godine celsi je nezasluzeno porazen u finalu,kada se teri okliznuo i omasio,prosle neverovatno koliko su osteceni od strane sudije i ispali su...pre zreba moje misljenje je bilo da ove sezone oni sigurno osvajaju LS,da bi pravda bila zadovoljena...medjutim sada kada su nama protivnik ipak verujem da nekako mozemo da ih eleminisemo....Verujem u to da skoro sve znamo o njima,posto je Jose ustvari sastavio taj tim...Zna im mane,zna vrline... Zaista ne bih voleo da se nastavi niz od valjda 4 godine ispadanja u 1/8... a i kada bih prosli celsi,mislim da bi se tada malcice u protivnki uvukao strah u kosti....Videcemo,verujem u nase :)

A sto se tice zreba,ja stavrno mislim da je tu nesto namesteno.... Oba milanska kluba dobila spance po grupama,onda oba engleze u nokaut.. i svi oni povratci bla bla ...

Huska
19-12-2009, 11:28
Ionako bi skoro sigurno ispali kog god da smo izvukli, možda je i ovako bolje, ali ja se bojim katastrofe.
Chelsea je jednostavno prejak, nije Mourinho ipak čarobnjak ili što ti je znam...Mislim da će upravo u ovim utakmicama sve mane i limitiranost Interova sastava izaći na vidjelo....sjetite se samo da smo na Old Traffordu prošle sezone odigrali koliko toliko ravnopravnu utakmicu unatoč porazu, bojim se da u dva ogleda s ovima nećemo ozbilnije zapucati na gol.

Samo da se ne osramotimo, drugo ja uvijek kažem je.eš LP hoću scudetto , za LP treba imati veliku sreću a mi je nemamo ni malo...ali eto vjecni sam optimista al ni to mi sad ne pomaze

Quaresma#7
19-12-2009, 11:46
Ipak mislim da imamo lepe šanse. Samo ne smiju se uplašiti protivnika i povuči se previše u defanzivu jer onda smo najebali.

LiGad
19-12-2009, 12:10
Ja sam veliki pesimista sto se tice svega, ali ovaj put uprkos moci Chelsea, uprkos nasem iskustvu sa Englezima (Liverpool, Man Utd -nismo bili kompetitivni uopce) imam neki ludi osjecaj da cemo ih pobijediti ..ne znam sta mi je, ali samo se nadam da me osjecaj nece prevarit