PDA

View Full Version : Juventus 2:1 Inter

Enfant Terrible
30-11-2009, 01:05
Derby d'Italia kako zovu ovaj okršaj između voljenog nam Intera i omraženog Juventusa, igra se u subotu 05 Decembra 20:45.

http://i45.tinypic.com/2n0uc6e.jpg

esteban
30-11-2009, 01:39
Samo sto je jubentus domacin..

Ocekujem pravu presiju sa tribina na nase igrace..cak i prije ulaska na stadion siguran sam da ce ta olos pokusat poremetit atmosferu i ako je to naravno nemoguce.Prije 2 godiune gađali su naš autobus sa svim i svacim pa moze bit nesto slicno mada je to nebitno

Sto se tice same utakmice ocekujem da necemo ic grlom u jagode ali svakako cemo grist za pobjedu ite kako jer treba ucutkat one na stadion u Torino a Mario je pravi za to :D

FORZA INTER!!

dera
30-11-2009, 11:03
slika nije vazna esteb, vidis da je naslov da se igra u torinu
ah sta ocekujem, ocekujem balotellija :D

Huska
30-11-2009, 11:42
ma ne svidja mi se ovaj naslov teme nikako...ako vec ne pise juBentus onda barem malim slovom da pise ju......s :D...uglavnom mislim da ovo mozemo dobit s obzirom na trener klubova mada u ivakvim utakmicama sve pada u vodu svaka taktika ama bas sve...al ipak mou ce naci nacina da usutka onu gamad...naravno treba balotellia ubacit da im uvali par komada i da usutka govna...i jos da barem jedan od dvojca sneijder-quaresma budu spremni bit ce dobro...oni su najslabiji(ocajni) po bekovim i tu bi trebali vidit svoju prednost...dok kod nas nema slabosti jednostavno imamo sve savresno za serie a :D

hulle
30-11-2009, 12:06
ma kad ih cag dobije onda cemo i mi

ivan019
30-11-2009, 12:29
huska oni su ocajni na bekovima a mi nemamo bekove hehe

ado_inter
30-11-2009, 12:48
ma kako god mi cemo da ih bijemo ionako sline pa da ih jos dotucemo :)

samo kad se sjetim prosle godine kad smo kod njih igrali raskovali smo ih al sreca nije bila na nasoj strani i primimo gol u zadnim minutama :( ove god ima da im *ebemo znanje ;)

UH STO SU SE USMRDILI :D

Huska
30-11-2009, 13:01
huska oni su ocajni na bekovima a mi nemamo bekove hehe
nemam bekove koji znaju krenuti prema naprijed ajd zanetti tu i tamo izleti nekad al zato u defanzivi tesko da ce se naigrat...dok kod njih i prema naprijed a i u odbarni su ocajni

ivan019
30-11-2009, 13:08
nemam bekove koji znaju krenuti prema naprijed ajd zanetti tu i tamo izleti nekad al zato u defanzivi tesko da ce se naigrat...dok kod njih i prema naprijed a i u odbarni su ocajni

sabane pa imamo samo njega a trebaju nam 2 :D

LiGad
30-11-2009, 14:09
kad sam vidio najavu ..odmah mi dodje u glavu da nema Ibre i onih okrsaja sa Chiellinijem ..zao mi sto im se nije osvetio za one njegove brutalnosti prosle godine i za ona vrijedjanja navijaca ..nije ih usutkao kako samo on zna

Huska
30-11-2009, 14:28
sabane pa imamo samo njega a trebaju nam 2 :D

znam sabane al o ovom ti pricam..zanetti-lucio-samuel-cordoba...sjajna cetvorka sto se defanzive tice tesko ce ih tko proci al prema naprijed ih nece biti previse o tome ti pricam i zbog toga bi bilo dobro krenuti sa krilima jer nema potrebe da previse strahuju za prostor iza sebe kao npr. kad igra maicon koji takodjer vise ide prema naprijed...a oni su tanki na bekovima skroz

hulle
02-12-2009, 19:38
Inter: Toldo; Cordoba, Adani, Gamarra; J. Zanetti, Almeyda, C. Zanetti, Pasquale; Van der Meyde, Cruz, Martins.

:)

Huska
02-12-2009, 19:42
Inter: Toldo; Cordoba, Adani, Gamarra; J. Zanetti, Almeyda, C. Zanetti, Pasquale; Van der Meyde, Cruz, Martins.

:)
JuBentus: Buffon; Thuram, Legrottaglie, Montero, Birindelli; Camoranesi, Tacchinardi, Appiah; Nedved; Trezeguet, Del Piero.

Juventus 1-3 Inter (November 29, 2003)
Montero 90; Cruz 12, 70, Martins 76

:D:D

hulle
03-12-2009, 01:19
e kako smo tu otakmicu dobro odigrali...a taj je juve bio jak....

a sjecate li se

Toldo, Cordoba, Cannavaro, Gammara, Zanetti, Pasquale, Farinos, Stankovic, Killy, Recoba i Adriano

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

ili

1 Toldo, 2 Cordoba, 4 J.Zanetti, 6 C.Zanetti, 9 Cruz (32 Vieri 76), 11 Mihajlovic, 13 Ze Maria, 16 Favalli, 18 Kily Gonzalez (25 Stankovic 80), 19 Cambiasso, 30 Martins (21 Karagounis 90+1)

Grujinho
03-12-2009, 01:33
Ze Maria kralj!!!!! da ne počnem o farinosu :D

ivan019
03-12-2009, 01:41
ali samo jedan je favalli :D

esteban
03-12-2009, 01:42
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/12/02/1662393/inters-wesley-sneijder-ruled-out-of-juventus-match-report

Vjerovatno Sneijder nece moci igrati protiv rubentusa..bez njega i Maicona oslabljeni dosta :(

Grujinho
03-12-2009, 01:44
Quaresma, Maicon, Sneijder svi OUT... eh šteta...

ali ne zaboravite Balotellija...čovjek če igrat kao nikada, barem tako mi se čini...

Mauro7
03-12-2009, 01:50
čovječe ovaj sneijder ne može spojit 3 tekme za redom!

---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

uostalom ovi s goala su kreteni
nisu napisali da je danas trenirao djelomično sa ekipom, doduše bez male utakmice na kraju, ali da će se shvatiti sljedeća dva treninga znači do petka kako će noga reagirati
a za maicona ćemo znati sutra il najkasnije u petak
znači za jednog možda sutra ili za obojicu u petak

Mauro7
03-12-2009, 12:28
Ancelotti : ''Inter je favorit kao i moj Chelsea, imaju velikog trenera i uspijevaju ubaciti strah u protivnika''
u vezi utakmice : ''Ako se Juve bude bojao crno-plavih, gotovi su na startu''
:D

Huska
03-12-2009, 12:35
ovog ancelotia ipak se vidi da je interista hehe i da je nekad plakao za Inter :D..uglavnom dobro zbori skroz

dera
03-12-2009, 12:47
stvarno smo hendikepirani, ali imamo odlicnu klupu, i ako se jose poslije utakmice proba izvuci na nedostatak igraca, ubit cu ga, uvijek se moze izvuci X
neka proba nesto poput ofanzivnih krila balota i manci, u napadu sam milito :D ajde moze etoo malo otpozadi (ako ne, onda motta umjesto njega u cistoj sredini), a dole cambi i munta :D
zanetti i BURDISSO na bekovima :D ja mislim da bi samuel dobro igrao beka, a matrixa staviti u prvu mada nemam nista protiv cordobe, ipak imam osjecaj da bi matrix bio odlican u ovoj utakmici, da pokaze chielliniju ko je Caca

Balotelli#45
03-12-2009, 14:14
ma ovako ce verovatno biti
cesar
cordoba lucio samuel zanetti
cambiasso
motta deki mario/muntari
milito eto'o

Yasmin_19
03-12-2009, 14:17
pobjeda intera od 2 gola razlike xD

ivan019
03-12-2009, 16:29
ajde da se kladimo da ce levo igrati zaneti a desno MANCINI :D

Nera
03-12-2009, 17:25
ajde da se kladimo da ce levo igrati zaneti a desno MANCINI :D
Rece li ti meni prije neki dan da ja lupam, kad sam pomenuo Mancinia za poziciju beka? Pravi si delija...

ivan019
03-12-2009, 17:30
Rece li ti meni prije neki dan da ja lupam, kad sam pomenuo Mancinia za poziciju beka? Pravi si delija...

da nisi pobrkao loncice sabane :P

dera
03-12-2009, 17:41
sve je moguce, al bi i to volio vidjeti, ofanzivno krilo u odbrani hahahha

ivan019
03-12-2009, 17:44
ma on je poceo kao bek hehe

Artband
03-12-2009, 17:50
U Srbiji nigdje prenosa,jel?

ivan019
03-12-2009, 17:51
nigde, gledamo na bet365

Artband
03-12-2009, 17:58
E bem ti,ja kući nemam net,pa ne mogu da gledam,stvarno tužno.

Nera
03-12-2009, 18:06
Mancini je poceo karijeru kao bek, u Veneziji je to takodje igrao. Mourinho ga je ovog ljeta i probao kao zamjenu Maicona, ako se sjecate, protiv onih Amera... Nije to za dobaciti.. ivane, pravi si krele :P

Balotelli#45
03-12-2009, 19:13
ma i ja sam o tome nesto razmisljao da on igra beka ali ipak nzm mozda ce i cordoba

Mauro7
03-12-2009, 19:16
nema šanse da on u tako važnoj utakmici igra beka, šta je vama?

Quaresma#7
03-12-2009, 19:20
U pravu si Mauro. Sad na ovakoj utakmici početi sa esperimentiranjem Mancinija na beku je malo nezrelo. Staviti Zanettija desno a Santona/Cordobu levo. A gde je Chivu. Zar neče on igrati?
Kako bilo ja verujem u pobedu Intera i ipak mislim da če Mario početi utakmicu da jih malo iznervira ko prošle godine. :D

Huska
03-12-2009, 19:27
U pravu si Mauro. Sad na ovakoj utakmici početi sa esperimentiranjem Mancinija na beku je malo nezrelo. Staviti Zanettija desno a Santona/Cordobu levo. A gde je Chivu. Zar neče on igrati?
Kako bilo ja verujem u pobedu Intera i ipak mislim da če Mario početi utakmicu da jih malo iznervira ko prošle godine. :D

Chivu je suspendovan odradjuje kartone,Santon povrijedjen tako da ostaju samo Zanetti i Cordoba koji moze koliko toliko odigrat dobro na beku

filip.sk
03-12-2009, 20:01
Italian Soccer Federation Threatens Juventus Game

Italian football authorities say they will stop Saturday’s game between Juventus and Inter Milan for 10 minutes if there is racist chanting. Italian football federation president Giancarlo Abete said Monday the referee and the police can take joint decision if there is abuse.
Last season, Juventus was ordered to play one game in an empty stadium after fans taunted Inter striker Mario Balotelli, whose family is from Ghana. The club already has been fined this season after fans sung racially offensive songs about the striker in recent weeks.
Now word on what happens if the chanting continues. Do they keep stopping the game for ten minute breaks? If that is the case, it could take all day to play the game

ivan019
03-12-2009, 20:13

izadji iz te saksije :D

Huska
03-12-2009, 20:49
onaj glupi cobolli gigli izjavio da ce gamad pobijedit sa 2:0 da ce golove dat diego i del piero

dera
03-12-2009, 22:13
huska, sta se uzbudjavas, pa on je uvijek pricao nebuloze, pa i sada
isto sto je rekao da juve nije placao sudije, nego su to bile samo slucajne greske, tako ce i ovo biti greska :D

hulle
03-12-2009, 22:54
matrixa na beka....igrao je to kod mancia hahahahahahahahahhaha

BamBi
03-12-2009, 23:24
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/12/03/1663882/inter-coach-jose-mourinho-shows-his-cards-in-training-ahead

ne kužim.. ovdje piše da chivu će igrat lijevog beka... jeste vi sigurni za tu suspenziju?

Mauro7
03-12-2009, 23:37
pa da, možda se netko zabunio jer njega neće bit zbog žutih protiv Rubina...

BamBi
03-12-2009, 23:48

pa može bit, ovi već zabrijali sa mancinijem na desnom beku :crazzy::vfunny:

Nera
04-12-2009, 00:22
Nece ga biti protiv Rubina ljudi, ovo je Rubentus. Ne broje se isti kartoni u Seriji A i LS... :rolleyes:

Mauro7
04-12-2009, 00:25
Nece ga biti protiv Rubina ljudi, ovo je Rubentus. Ne broje se isti kartoni u Seriji A i LS... :rolleyes:
aaaahahaha dada bravo bravo, rubin rubentus, zato je nastala zbrka :D

Nera
04-12-2009, 01:08
Vi nekolika dana to ne mozete da provalite... Ehhh.. Zaljubljeni, svi do jednoga :D

ivan019
04-12-2009, 10:14
pa jeste li vi sigurni :D ja mislim da ih je i u ligi skupio :)

dera
04-12-2009, 12:01
huska ppq :)
on je rekao prvi da ga nece pitati, ja mu rekao jel siguran jer znam da ga nece biti protiv rubina, kaze on, ma nece ga biti ni ovamo

Huska
04-12-2009, 12:04
pa sa koliko se zutih odradjuje kazna od jedne utakmice...chivu ima 4

Inter boy
04-12-2009, 12:04
imam osjećaj da ih dobijamo sa 0:2 a golove im trpaju Etoo i Mario .....

Balotelli#45
04-12-2009, 15:51
hahahahah a ivan i nera ma mancinia na beka igrao je to u veneziji hahaha a ja isto o tome razmisljao :sivi: :sivi: :sivi:

hulle
04-12-2009, 17:19
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

eto nema dilema tu je i maicon

Huska
04-12-2009, 17:23
koja budala rece da chivua nece biti cccc :D...fala bogu briga manje odmah :D

edit: a sta je bilo sa maiconom jel mu ukinuta ona kazna

ivan019
04-12-2009, 17:26
svi su tu :P

P.S kad imamo suaza ne treba se plasiti zime :D

filip.sk
04-12-2009, 17:56
mancini ce biti joker koji ce resiti utakmicu :)

ivan019
04-12-2009, 19:43
mozda ali roberto :P

esteban
04-12-2009, 21:11
Ne vidite da nema Sneijdera :(

MILANO - La Corte di Giustizia Federale, riunitasi nel pomeriggio a Roma, ha respinto il ricorso presentato da F.C. Internazionale contro le 2 giornate di squalifica inflitte a Maicon Sisenando Douglas a seguito dell'espulsione nella gara di campionato Bologna-Inter del 21 novembre 2009. Per tale motivo, non potendo essere disponibile per la gara di domani sera a Torino contro la Juventus, il brasiliano č uscito dalla lista dei convocati precedentemente comunicata da José Mourinho.

A nece moci ni Maicon :mad:

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 19:58 ----------

Sto godina derby d’Italia

Derby d’Italia 14. stuednog je napunio točno 100 godina. Inter je momčad s kojom se Juventus susreo najviše puta u povijesti: 211. U službenim utakmicama bilanca je debelo na strani Torineza: 94 pobjede Juventusa, 65 Intera uz 52 remija. Sto godina utakmica, rivalstva i polemika. Od Intera koji ‘61 iz protesta na teren šalje juniore, preko nedosuđenog jedanaesterca na Ronaldu ‘98 do oduzetih naslova Juventusu i rasističkih povika Balotelliju.
U ogledima Intera i Juventusa postignuto je 569 golova, 304 puta pogodio je Juventus, 265 puta Inter. U početku su pobjede bile visoke - 6:1 za Inter 1911/12, 7:2 za Juventus 1913/14… Dva puta su se rivali susreli na neutralnom terenu. Prvi put 23. svibnja 1920. Bila je to utakmica koja je odlučivala o naslovu. Tada nije bilo Serie A, već se igralo po skupinama čiji su pobjednici o Scudettu odlučivali u finalu. Prvak južne skupine bio je Livorno i čekao je pobjednika sjeverne. Tamo su pak krug zatvorili Inter, Genoa i Juventus: Juventus je u Milanu pobijedio Genou 3:2 uz pomoć suca Varisca, inače potpredsjednika Intera. Potom su se u nemogućoj atmosferi u Genovi susreli Juventus i Inter - pobjeda Intera koji se plasirao u finale i pobijedivši Livorna došao do svog drugog naslova. Druga utakmica na neutralnom terenu pripala je Juventusu. Bilo je to finale Kupa 1965. u Rimu.
Giuseppe Meazza postigao je najviše pogodaka u derbyju d’Italia, čak 12. Od toga 10 u dresu Intera, ali u jedinoj sezoni u dresu Juventusa (1942/43) u oba susreta pogodio je mrežu “svog” Intera. Jedan je od rijetkih koji je postigao hat-trick. Jednaki broj pogodaka postigao je i Boninsegna, od čega sedam u Kupu. On je, kao i Meazza, Fanna i Serena gađao u objema majicama. Nakon duge karijere u Interu prešao je u Juventus i postigao tri pogotka Interu. A kad se samo zamisli da je predsjedniku Fraizzoliju nakon što mu je ovaj javio da ga je prodao Juventusu odgovorio: “Ma ajde ti u Juventus!”
Igrač koji je postigao najviše golova u jednoj utakmici bio je Juventusov Omar Sivori sa šest komada. Bilo je to u poznatoj pobjedi 9:1 10. lipnja 1961. kada je Inter protestirao i igrao sa juniorima. U toj utakmici legenda Intera Sandro Mazzola po prvi put je obukao crno-plavi dres seniorske momčadi zabivši jedini pogodak, a s druge strane legenda Juventusa Boniperti odigrao je posljednju put u karijeri.
Dva su još igrača postigla po tri pogotka. Causio je 1971/72 četiri kola prije kraja zabio tri gola Interu i lansirao Juventus prema prvom od devet naslova u eri Causia i Bettege. Altobelli je s druge strane 11. studenog 1979. tri puta tresao mrežu Juventusa u pobjedi 4:0. Zanimljivo, Inter te godine osvaja svoj 12. Scudetto. Isto tako, Causio je kasnije prešao u crno-plavo, a Altobelli u crno-bijelo, ali nijedan nije zabio svom bivšem klubu.

Prevedeno iz La Gazzetta dello Sport (Giuseppe Bagnati)

Quaresma#7
04-12-2009, 21:12
Šteta za Maicona. Onda Zanettija na beka i igrati

---------------------Cesar-----------------

Zanetti-------Lucio-----W.Samuel-----Chivu

-----Stanković----Cambiasso---Motta/Muntari

---Balotelli-------Etoo------Milito-----------

Mauro7
04-12-2009, 21:14
bravo Q, na temelju čega si to postavio? kako će igrati juventus, što iskorištava ova formacija, ajde objasni malo
nemoj mi tu samo ovako, objasni malo da vidim :D

Quaresma#7
04-12-2009, 21:18
Nema kod mene velike filozofije samo napad i gotovo. :D

ivan019
04-12-2009, 21:20
haha q kao da igra fm :P

Quaresma#7
04-12-2009, 21:22
haha q kao da igra fm :P
Pa šta češ drugo, nečemo igrati bunker 90 min. Imamo bolje igrače od njih još posebno napadače pa zašto jih ne izkoristiti. A vezna nam je isto jaka.

esteban
04-12-2009, 21:37
Mourinho: Inter prvi i nakon Juventusa (nema Maicona)

Standardnu press konferenciju održao je trener Intera Jose Mourinho uoči utakmice 15. kola Serie A između Juventusa i Intera na stadionu “Olimpico” u Torinu u subotu s početkom u 20:45.

“Juventus - Inter je utakmica koja vrijedi tri boda, a mi ćemo svakako poslije nje biti još uvijek prvi. Prošle sam sezone shvatio što znači ova utakmica. Nisam odavde, pa je ne doživljavam tako što je i dobro. Dobro je da nisam emotivno upleten kako bih mogao lakše voditi dvoboj. Ovo je važna utakmica, a koroz povijest ih je bilo puno. Ponavljam, osobno mi ova utakmica vrijedi tri boda, isto kao što vrijede oni osvojeni protiv Fiorentine ili izgubljeni protiv Sampdorije. Mi smo sigurni: iz Torina se vraćamo kao prvi na tablici.”

O prednosti nad pratnjom: “Rano je još govoriti o favoritima. Ja prvenstvo počinjem shvaćati tek nakon 50% odigranih utakmica. Tada mogu reći kako će otprilike završiti. Ako postoji jedna momčad na vrhu onda je gotovo sigurno tko će biti prvak. Talijanska je teška liga, vidjeli ste u sezoni prije mog dolaska Inter na čelu nakon 50% prvenstva s 12 bodova prednosti. Pola sata prije kraja sezone taj isti Inter je gubio naslov.”

Juventus: “Kada razmišljam o Juventusu razmišljam o velikom klubu s iskusnom momčadi. Ti igrači proživljavaju iste situacije kao igrači Intera, znači utakmice s visokim moralom i velikim psihološkim pritiskom. Znaju da su im dvije sljedeće utakmice ključne. Kada vidim Cannavara, Camoranesija i Del Piera ne vidim preplašena lica. Očekujem momčad koja želi napraviti rezultat, ali koja zna da to neće biti lako protiv Intera. Prošle sezone smo dobili jednu utakmicu zasluženo, a u drugoj dominirali i uzeli samo bod. Taj nam je bod praktički osigurao naslov. Znamo što trebamo raditi.”

Sneijdera nema (Maiconu potvrđena kazna): “Neću o tome pričati, neću plakati. Razmišljam samo o igračima koje imam na raspolaganju. Pred nama su super važne utakmice i svi igrači žele u njima igrati. Maicon je među pozvanima jer ne znamo ishod žalbe na kaznu. Što očekujem? Očekujem nepravednu presudu.” (Mourinho je imao pravo, tijekom popodneva potvrđena je kazna Maiconu od dvije utakmice, dakle žalba Intera je odbijena, pa Maicon neće igrati u Torinu).

Balotelli: “Mario je među pozvanima, jer su to svi koji su zdravi osim Arnautovića i Beleca. Balotelli je opcija više. Svi znate kako ćemo igrati. No ne volim takva pitanja. Ja ako nađem vrata tvoje kuće otvorena nazovem te da ih zatvoriš, ali sigurno ne guram glavu kroz njih. Kod mene su vrata uvijek otvorena, a na vama je hoćete li gledati unutra. :what: :crazzy:Poznavanje kako će protivnik igrati dobro je za pripremu utakmice. Jedino što se ne zna je što ću reći igračima.”

Svađa s doktorom: “Ne, nema problema, jer smo nas dvoje pravi prijatelji. Sigurno je da je meni prvome trebao javiti o ozljedi Quaresme, a ne novinarima, ali ja sam osoba koja svoje probleme rješava odmah, nisam čekao tjedan dana. S nama je sve u redu, pravi smo prijatelji.”

Medijska šutnja: “Predsjednik Juventusa je pozvao na smirivanje tenzija i dobro je napravio. Mi smo napravili maksimalno, nismo govorili baš ništa. Sutra će iz tog razloga biti nogometa, i samo tog.”

Prednost: “Već lani je Juventus imao kvalitetnu momčad, a prije ove sezone su potrošili još 50 milijuna Eura što ne može svatko. Ima odlične igrače, a na osam bodova zaostatka je jer Interu ide jako dobro i izgubio je samo jednu utakmicu. Ja se ne radujem tuđim problemima, ali veseo sam kada mi igramo dobro. To je mentalitet ove momčadi. Juventus je prošli tjedan kiksao i zbog toga ćemo mi iz Torina otići sigurno kao prvi, ali od njih se očekuje reakcija, jer su ljuti sami na sebe. To nam otežava stvari, jer je motivacija u tim situacijama jako velika.”

Rasizam: “Balotelli na klupi je isključivo tehnička odluka.”

Na klupi Barcelone: “Ja? Zašto bih ja trenirao Barcelonu kada ona ima strašnog trenera i osvaja sve.”

Najsimpatičniji igrač Juventusa: “Danas nitko. Pitajte me ponovno preksutra pa ću vam reći.”

hulle
04-12-2009, 23:46
ovako ce da bude

http://www.youtube.com/watch?v=7C6PYC-UWp8

samo sto ce iz slobodnjaka mario
umjesto martinsa etoo
a valjda ce i motta zabit

ivan019
05-12-2009, 00:01
http://www.youtube.com/watch?v=KS0lCylshWE&feature=related

se secate ovoga :D kad su ponistili cist gol i rekli da nije bio faul nego indirekt hehe

hulle
05-12-2009, 00:04
ma j... to sjecas li se ti onog s ronaldom hahahah tad je titula visila hahahaha
a ima milon ovih situcija...ofsajd, faul, sudija broji zvijezde itd heh

Balotelli#45
05-12-2009, 00:05
kako se toga necu secati jao tad sam plakao skakao sam teo sam da umrem od muke jos kad pogledam usporeni vidim ono cist faul a onaj sudija podigo ruku (dabogda mu svi pocrkali po kuci) kao indirekt ufff nemoj ivane dzabe mi nabijas pritisak.Pa posle burdi na toj istoj utakmici pogodi precku glavu tad sam plako ko nikad :D

hulle
http://www.youtube.com/watch?v=n-XwKI1G8lk

Balotelli#45
ma j... to sjecas li se ti onog s ronaldom hahahah tad je titula visila hahahaha
a ima milon ovih situcija...ofsajd, faul, sudija broji zvijezde itd heh
ofsajda pogotovo pa predprosle sezone ono kad je maniche dao gol hehe bio ofsajd od 2 km camoranezija a onaj debil nista,onda protiv bilana od kake itd....

hulle
05-12-2009, 00:10
http://www.youtube.com/watch?v=n-XwKI1G8lk

suuuuper mario

Moca93
05-12-2009, 00:54
http://www.youtube.com/watch?v=dt05SwCgfe4&feature=related

:D:D nesecam se ove utakmice,jer tad nisam pratio inter,ali ovo je bio spektakl :)

ivan019
05-12-2009, 00:59
http://www.youtube.com/watch?v=dt05SwCgfe4&feature=related

:D:D nesecam se ove utakmice,jer tad nisam pratio inter,ali ovo je bio spektakl :)

ovo se secam kao da je juce bilo :P

Grujinho
05-12-2009, 01:05
još si ti zelen moca :)

hulle
05-12-2009, 01:40
e ja se prije sjecam...isao sam po citavom gradu trazit ko ima kanal na kojem ima tekma juve - inter da gledam.....
cak sam virio 20minuta ispred jednog kafica hahahahha

filip.sk
05-12-2009, 02:34
secam se i ja... samo sam to zaboravio ali sad sam se potsjetio....

Balotelli#45
05-12-2009, 11:25
a ja sam gledao utakmicu kod druga i on me zeza svo vreme i ja mu kazem sad kad vam ga zabijemo iz zadnjeg napada pa ces posle da se pokrijes i da cutis hehe i ono TOLDONE
hahahahha kako sam ga ubio od zebancije nije decko mogo posle nekolko dana da spava sad ima traume :sivi:

Quaresma#7
05-12-2009, 11:38
Evo mogučih postava:
JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon, Caceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Sissoko, Felipe Melo, Marchisio, Diego, Del Piero, Amauri. All. Ferrara.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar, Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu, Muntari, Cambiasso, Thiago Motta, Stankovic, Eto'o, Milito. All. Mourinho. Arbitro: Saccani

Huska
05-12-2009, 11:43
joj kako bi volio vidjet maria od prve minute da im zacepi gubice a djubrejuBe mu i ovako dobo lezi to je novi cruz za njih hehe

Balotelli#45
05-12-2009, 11:48
hahah al kad se setim kakav im je krvnik bio Cruz :sivi: nema utakmice kad on igra da im ne uvali po 1 ili 2 komada :sivi:

dera
05-12-2009, 11:54
nabit ce nas :P gledaj u nas DM, pa to nema ni juve :D

Balotelli#45
05-12-2009, 11:56
http://www.youtube.com/watch?v=NAYQF1f4MSM&feature=related
seca li se neko ovoga OLIVIE OLIEVIE OLIVIE hahahaha pa onda CAPITANO CAPITANO CAPITANO,ANTONIO ANTONIO ANTIONIO

ado_inter
05-12-2009, 12:05
evo malo statistike zadnjih utakmica u torinu nadam se da cemo vako i nastavit :D

Zadnjih deset utakmica u Torinu:

27. oktobra 2001. (Serie A): 0-0
2. marta 2003. (Serie A): 3-0 za Juventus
29. novembra 2003. (Serie A): 3-1 za Inter
4. februara 2004. (Coppa Italia): 2-2
20. aprila 2005. (Serie A): 1-0 za Inter
20. avgusta 2005. (Supercoppa): 0-0, 1-0 za Inter
2. oktobra 2005. (Serie A): 2-0 za Juventus
4. novembra 2007. (Serie A): 1-1
30. januara 2008. (Coppa Italia): 3-2 za Inter
18. aprila 2009. (Serie A): 1-1

dera
05-12-2009, 12:27
red bi bio da ih nakantamo, ili da izgubimo sitno :D

LiGad
05-12-2009, 13:17
Evo mogučih postava:
JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon, Caceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Sissoko, Felipe Melo, Marchisio, Diego, Del Piero, Amauri. All. Ferrara.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar, Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu, Muntari, Cambiasso, Thiago Motta, Stankovic, Eto'o, Milito. All. Mourinho. Arbitro: Saccani

slicne su nam taktike sto se tice ovih DM-ova, nismo vise mnogo jaci po bekovima, nema maicona ..prednost im je diego, jer smo mi bez sneijdera ..
ali smo mi kao ekipa bolji, i imamo mnogo bolje napadace

filip.sk
05-12-2009, 13:34
imaju i oni dobar sostav, bice interesna utakmica u svakoj slucaja :)

adointer
05-12-2009, 13:55
bit ce pravo interesantna samo jos da je imam gdje gledati???? :( :( :(

CAX
05-12-2009, 14:15
U Srbiji nigdje prenosa,jel?
imas na Arenasport 1

ivan019
05-12-2009, 14:43
ovo je idealna utakmica da eto'o udje u srce navijaca :D

filip.sk
05-12-2009, 15:00
ovo je idealna utakmica da eto'o udje u srce navijaca :D

ivane ti zavolis igrac radi jednu utakmicu... tko bilo igrac mora se dokazivati non-stop, a ne samo na jednu jedinu utakmicu...

ivan019
05-12-2009, 15:09
o cemu ti...

filip.sk
05-12-2009, 15:23
nisam te skontao..

Mauro7
05-12-2009, 15:25
o cemu ti...

nisam te skontao..

:vfunny: kakve ste vi legende :crazzy:

ivan019
05-12-2009, 15:27
ni ja tebe :)

eto'o je do sada pokazao da je veliki borac, trci trudi se, dao je i neke golove i ako sada da gol i protiv juveta to bi bilo nesto kao "vestacko samopouzadnje" hehe :D

a i ja nisam rekao da bi ga ja zavoleo zbog toga hehe ja ga vec dovoljno cenim

esteban
05-12-2009, 16:23
e ja se prije sjecam...isao sam po citavom gradu trazit ko ima kanal na kojem ima tekma juve - inter da gledam.....
cak sam virio 20minuta ispred jednog kafica hahahahha

Je li pametnije bilo svratit na rakiju i gledat nego virit? :D

ivan019
05-12-2009, 16:31
mozda je tad bio maloletan ili nije imao kintu za rakiju :D

hulle
05-12-2009, 17:07
hahahhaa

pa u taj kafic mi uvijek profa ulazio hahahahahahahahahhaaha
djes tamo pit...a bio ono...za GOSPODU ...znaci nema omladine samo prdonje

Zanetti19
05-12-2009, 19:25
Jel zna neko kako mogu da uvecam sliku kad gledam utakmicu na Beti?

Huska
05-12-2009, 21:13
Mec ce se prenositi u vise od 120 zemalja sirom svijeta...uh e sad bi mi jos draze bilo kad bi ih pobijedili :D

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

juBentus: 1 Buffon; 2 Caceres, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso; 22 Sissoko, 4 Melo, 8 Marchisio; 28 Diego; 11 Amauri, 10 Del Piero.
Subs: 13 Manninger, 16 Camoranesi, 17 Trezeguet, 18 Poulsen, 20 Giovinco, 21 Grygera, 33 Legrottaglie.
Coach: Ciro Ferrara.

Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 11 Muntari, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 9 Eto'o, 22 Milito.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 14 Vieira, 15 Krhin, 23 Materazzi, 30 Mancini, 45 Balotelli.
Coach: José Mourinho.
Referee: Massimiliano Saccani (Mantua).

Balotelli#45
05-12-2009, 21:39
o cemu ti...
ovo me podseca na maurita :sivi:
hahha al najzesce je posle ovoga nisam te skontao :sivi:
p.s dosta smo oslabljeni a oni igraju sa prvom postavom bice jebano meni vec temperatura narasla

dera
05-12-2009, 21:44
koju klupu likovi imaju

ReMad
05-12-2009, 22:22
1-0 Melo Min.20

Click Here for Video (http://www.d1g.com/video/show/?id=3350804)

1-1 Eto'o Min.26

Click Here for Video (http://www.d1g.com/video/show/?id=3350805)

ivan019
05-12-2009, 22:34
nismo lose odigrali, ali ona lopta sto je usla hehe verujem da je bila zacarana :sivi: onakvu putanju nisam skoro video

P.S sta sam rekao za eto'a

Huska
05-12-2009, 22:36
najrealnije 1:1...ale nebi bilo to kad za gamad nebi sudci navlacili cist penal nam ne svirase majku im

ado_inter
05-12-2009, 22:37
igramo dosta defanzivnije nego inace al se zasad sam zadovoljan samo da se jos malo popravi pass igra i mislim da bi mogli i do cijelog plijena ;) a sto se tice njihovog gola pa pizda im materina ko balerine i svaki faul im se sudi *ebem im sve da im *ebem

Forza INTER idemo po sva 3 boda

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

penal je bio nad samuelom kad ga je onaj usljavi celo povuku

hulle
05-12-2009, 22:39
dobro je tek je ht

sad nek udje mario i ubit ih

Grujinho
05-12-2009, 22:43
Mourinho je bio u pravu kad se je bunio..ONO NIJE BIO PREKRŠAJ SAMUELA NAD del pierom, POŠTO JE SA TIJELOM UŠAO U NJEGA....i onda je iz tog slobodnjaka juve zabio sa puno sreče....

A još nam nisu čisti penal svirali... stvarno su djubrad ovi juventusovci...

Amauri, Caceres, Chiellini, Melo, SIssoko i kompanija...sami konji...

ReMad
05-12-2009, 23:36
2-1 Marchisio Min.58

Click Here for Video (http://www.d1g.com/video/show/?id=3350970)

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

Buffon & Motta Fight

Click Here for Video (http://www.d1g.com/video/show/?id=3351055)

Mauro7
05-12-2009, 23:41
dobili su iz dve šanse i gotovo, nije da smo ih mi imali 20 al bože moj, kao što je i Mourinho rekao : iz Torina neovisno o rezultatu izlazimo kao prvi ;)

peace !

hulle
05-12-2009, 23:42
jbg....izgubili smo od j... juventusa

Grujinho
05-12-2009, 23:44
Ponosan sam da imam Mottu u avataru...treba netko pokazati ovom buffonu, jer previše je umišljen djubre jedno...stalno se mijesa nesto..

A što se tiče utakmice...sutra ču napisati, jer nisam pri volji sada...

Huska
05-12-2009, 23:45
ma nije mi krivo sto smo izgubili al da smo posteno izgubili onom sudiji treba majku jebat kreten retardirani...

FORZA INTER

hulle
05-12-2009, 23:45
sto buffon je bas posten covjek kad pogledas kakvi cu chielini i ostali :)

ivan019
05-12-2009, 23:46
da nije Milana mi nikad ni jedan derbi nebismo dobili
mourinho 2- danas, 4,5 put forsira matrixa u napad a nijednom nije proslo i naravno ne placamo ga 10mil da ga 5 iskljuce po sezoni
sudac nas je ostetio i to debelo, da ne pominjem penale, kad god je neki njihov pao sudija je svirao faul i onda bezao, pa onda samo 4 minuta :sivi: pa juve dobiaj 5 min uvek kad gubi i kad nije bilo prekida
mario nije odigrao ni za 0

i jos nesto grujo mottu vise ne spominji ako kompletnog veznog, covek je tarabetina nevidjena
a ti dera mancinia :P

Mauro7
05-12-2009, 23:48
sto buffon je bas posten covjek kad pogledas kakvi cu chielini i ostali :)
istina, čak je i prije tekme rekao, treba priznati da je Inter jači :)
a i općenito je govorio par dobrih stvari za nas ove sezone, iako je i meni i dalje antipatičan hehe

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:47 ----------

e..i nemojte zaboraviti da nije bilo Maicona i Sneijdera, kad taj dvojac igra dobro...(ma neću ni pisat dalje hehe)

i jadan Rubin kad dolazi na ranjenog lava ;)

Grujinho
05-12-2009, 23:49
de neka netko ovom ivanu panju :) kaže šta mu ide... za tebe je MOTTA tarabetina...ma bježi, neču da progovarim ni riječ sa tobom ako misliš takve nebuloze pisat...mislim svašta...

ado_inter
ma ne zelim da mjesam sudca to njemu ide na dusu po ko zna koji put... mi smo izgubili to je to...pobjedili smo sami sebe

ReMad
http://img697.imageshack.us/img697/4537/juventusq.png http://img37.imageshack.us/img37/8885/f2m5a162eb.png http://img697.imageshack.us/img697/5269/internazionale.png

Juventus - Inter
Saturday December 5 2009, 20:45CET
Stadio Olimpico Turin

:: Goals ::

1-0 Melo Min.20
Click Here for Video (http://www.d1g.com/video/show/?id=3350804)

1-1 Eto'o Min.26
Click Here for Video (http://www.d1g.com/video/show/?id=3350805)

2-1 Marchisio Min.58
Click Here for Video (http://www.d1g.com/video/show/?id=3350970)

:: Extras ::

Buffon & Motta Fight
Click Here for Video (http://www.d1g.com/video/show/?id=3351055)

ivan019
05-12-2009, 23:50
de neka netko ovom ivanu panju :) kaže šta mu ide... za tebe je MOTTA tarabetina...ma bježi, neču da progovarim ni riječ sa tobom ako misliš takve nebuloze pisat...mislim svašta...

sta je uradio taj motta?
ajde kazi ti lepo meni
da ga necemo drzati u ekipi da strvi lopte i da se bije

Huska
05-12-2009, 23:51
i kad mi mou pocne pricat o ponasanju maria a kakvo je njegovo nista bolje od mariovog jos je ovaj klinac opet je za glupost dobio crveni... jbt pa bolja rijesenja ima lucio od onih nasih veznih igraca...millito ajd nije kao sto zna biti al se trudio barem malo...pa sad nek opet neko nesto pocne pricat protiv eto'oa...onog mancina pod hitno prodat ako treba i platit nekom klubu samo da ga se rijesimo

Grujinho
ko strvi lopte??? MOTTA??? ma daj čovječe bježi bre...

dera
:dim::dim::dim:

Mauro7
05-12-2009, 23:53
i kad mi mio pocne pricat o ponasanju maria a kakvo je njegovo nista bolje od mariovog jos je ovaj klinac opet je za glupost dobio crveni... jbt pa bolja rijesenja ima lucio od onih nasih veznih igraca...millito ajd nije kao sto zna biti al se trudio barem malo...pa sad nek opet neko nesto pocne pricat protiv eto'oa...onog mancina pod hitno prodat ako treba i platit nekom klubu samo da ga se rijesimo

da, treba priznati ni da Mourinho nije primjer za neku disciplinu, nije lijepo kad trener bude isključen, iako koliko sam ja vidio po usnama, rekao je sucu samo par puta bravo, onako ironično :) , al ima svakakvih sudaca, neki toleriraju neki ne

ivan019
05-12-2009, 23:53
ko strvi lopte??? MOTTA??? ma daj čovječe bježi bre...
nisi realan, ako masilis da je bio najbolji zadrzi to za sebe

Grujinho
05-12-2009, 23:54
ja nisam realan????????? NIKAD NISAM REKAO DA JE MOTTA NAJBOLJI!! Šta pričaš ti...

ali siguran sam da nije tarabetina i onaj koji strvi lopte....odličan je on igrač, i sigurno material za inter...

a i ne mislim se svađat, to je i bio plan one djubradi iz torina..

ivan019
05-12-2009, 23:57
ja nisam realan????????? NIKAD NISAM REKAO DA JE MOTTA NAJBOLJI!! Šta pričaš ti...

ali siguran sam da nije tarabetina i onaj koji strvi lopte....odličan je on igrač, i sigurno material za inter...

a i ne mislim se svađat, to je i bio plan one djubradi iz torina..

a sta ti mislis da se ja zelim svadjati?
sta ti znaci ono ivane panju

Huska
06-12-2009, 00:00
sta ste se digli na mottu pa kako su ostali odigrali sta je sa cambiassom muntariem kao oni bili bolji od motte jesu al u (onoj stvari)... jednostavno nas nije islo i to je to a nije ni za ocekivat bolje kad ti je najbolja sansa u drugom poluvremenu onaj udarac maria iz kornera sto je sramota i to velika

Quaresma#7
06-12-2009, 00:10
Mah utakmica izpod očekivanja. Previše prljava utakmica sa obe strane. O igri da ne govorim, nikakva. Naša veza je danas bila pičkin dim. Muntari slab, Cambiasso samo čeka da nekoga razjebe po terenu i da mu otme loptu. Motta trčkara po terenu i traži guzici čepa i belaja da se sa nekim potuče, bolje bi bilo da se malo više trudi oko same igre. Balotelli bi mogao danas MNOGO više pokazati, danas me je on najviše razočaro iako što je došao u igru oko 65 minuta. Da nam je bar Quaresma bio zdrav ili Maicon da je mogao igrati bilo bi dosta drukčije. Danas je opet bila kod nas veza velika rupa. Zanettiju mogu samo čestitati na dobroj partiji čoveka je bilo svukuda, u vezi se je dosta puta menjao sa Stankovičem da pokrije nekoga i da pomogne u vezi. Čim prije zalečiti onu dvojcu i Maicončinu dati igrati jer se nam danas lepo videlo da nam bekovi nisu radili nikako.

BamBi
06-12-2009, 00:32
balotelli je danas kod izvođenja slobodnjaka OPET pao na guzicu...

glavno da svi pričaju kak dobro puca slobodne..neznam odakle vadite te informacije..možda iz fm-a

Mauro7
06-12-2009, 00:34

glavno da svi pričaju kak dobro puca slobodne..neznam odakle vadite te informacije..možda iz fm-a
evo od kuda : iz primavere, u U21 je zabio jedan, i kod nas već od kad je debitirao izvađa i kornere i slobodnjake(više manje)
jebi ga ima takvu koordinaciju i stil izvađanja ponekad
pogledaj kakav je ubačaj iz kornera dao Cambiassu ;)

BamBi
06-12-2009, 00:36
evo od kuda : iz primavere, u U21 je zabio jedan, i kod nas već od kad je debitirao izvađa i kornere i slobodnjake(više manje)
jebi ga ima takvu koordinaciju i stil izvađanja ponekad
pogledaj kakav je ubačaj iz kornera dao Cambiassu ;)

da? :) ah onda povlačim što sam rekao :)

ne dobar je..kad je pao na guzu..odma se digao da se ne prehladi :P

Balotelli#45
06-12-2009, 00:37
nzm o cemu ti pricas pa posle kazes da nevolis baltoellija PA ON JE I NAJBOLJU SANSU STVORIO SVOJIM UDARCEM IZ KORNERA ODAKLE JE ZAMALO DAO GOL a to sto se jednom okliznuo jbg bio je mokar teren svima se desava i po 100 puta a ne jednom i sta si vise navalio na njega po tvojim komentarima balotelli je igrac ranga bari,chievo a ja se samo cudim kako ga traze mnogi veliki klubovi i kako decko sa 18 godina igra za inter i daje golove juventusu romi itd... ? :confused:

Mauro7
06-12-2009, 00:38
ma ne al mislim ima on to, a i ovisi koliko to trenira, neki treneri kažu ajd' malo odi vježbaj 20ak minuta slobodnjake i to, a neki sami ostanu nakon treninga, ne znam dal on to radi..ali mislim da bi trebao češće jer mu je to dodatno oružje

Huska
06-12-2009, 00:45

pa sta onda tek treba reci za milita...trazis dlaku u jajetu samo da ga oblatis...momak ima sjajan centarsut da mu pozavidi svaki nas igrac al kad te nece onda nece a nije ni cudo s obzirom da po utakmici dobija najvise 30-ak minuta u prosjeku i onda kasnije nesto na njega svaljujete...dali se momku da prava prilika da pokaze sta zna vjerujem da bi mnogim zacepio usta...mada je i ovako previse uradio s obzirom koliko igra a zasluzuje mnogo vise

dera
06-12-2009, 01:01
mourinho "jaki bili, jaki cemo i ostati!" buwhahahhaaha

Huska
06-12-2009, 01:22
http://www.imagesforme.com/upload/dcd42338.jpg

Grujinho
06-12-2009, 02:00
sve na svijetu ja bi dao, da na meazzi razbijemo ove govnare i da se zanetti na kraju utakmice zadere :" THIS IS MEAZZA!!!" hehe

CAX
06-12-2009, 02:35
sve u svemu HAOS!!!!ONAJ MOTTA,STA li on glumi onde!!!pa bre,moratti kupi mene covece,daj mi pola miliona godisnje,samaracu ih sve tamo,nikakav problem,samo reci!!!!!vazno da motta hoce da se bije a sto veze nema sa fudbalom,to nista!!!!

Huska
06-12-2009, 02:38
evo ga jos jedan...sto ne pricas malo o manciniu muntariu cambiassu militu koji su takodjer bili katastrofa veceras...mota je barem htio da se bije a ovi ni to nisu htjeli :D

hulle
06-12-2009, 02:44
ma svi su bili losi...jedini koji mogu dobiti ocjenu vecu od 1 su etoo i cambi
j.cesar je bio nesiguran...
odbrana nespremna
vezni red nikakav
napad jadan...etoo jadan trci ko konj al djaba..samo se covjek trosi
al milito i motta su odigrali za 0
a ocekivao sam da ce motta jednu loptu pizdeknit jer mu juve odgovara al et...

ivan019
06-12-2009, 02:46
sve u svemu HAOS!!!!ONAJ MOTTA,STA li on glumi onde!!!pa bre,moratti kupi mene covece,daj mi pola miliona godisnje,samaracu ih sve tamo,nikakav problem,samo reci!!!!!vazno da motta hoce da se bije a sto veze nema sa fudbalom,to nista!!!!

ma strasno!!!

Grujinho
06-12-2009, 02:47
svi samo spominju mottu zbog guranja sa buffonom i napadaju ga...pa stani na njegovu stran brate...ovaj buffon misli da je kralj u italiji pa se miješa gde mu nije mjesto...

a gospodin MOTTA igra dobro...3,4 mjesece je u interu i iskazao se je za dobro pojačanje...imao je nekoliko sjajnih utakmica, na nekima je takodjer podbacio ali mislim da nikad nije bio najlošija karika...pa šta je danas muntari napravio, šta je dejan napravio. šta je cambi napravio...ništa...nismo ni igrali danas...ni bekovi nisu radili, kad nema maicona...samo su duge loptice sjevale...

kad se vrate Santon, Maicon, Sneijder i Quaresma bit če bolje...

Huska
06-12-2009, 02:52
svi samo spominju mottu zbog guranja sa buffonom i napadaju ga...pa stani na njegovu stran brate...ovaj buffon misli da je kralj u italiji pa se miješa gde mu nije mjesto...

a gospodin MOTTA igra dobro...3,4 mjesece je u interu i iskazao se je za dobro pojačanje...imao je nekoliko sjajnih utakmica, na nekima je takodjer podbacio ali mislim da nikad nije bio najlošija karika...pa šta je danas muntari napravio, šta je dejan napravio. šta je cambi napravio...ništa...nismo ni igrali danas...ni bekovi nisu radili, kad nema maicona...samo su duge loptice sjevale...

a sto mi je najdraze vecina ovih sto pljuju po motti otkako je dosao su svrsavali po melu i diegu a vidjelo se veceras tko su oni i jos uz to taj igracina melo je jedan od kandidata za zlatnu loptu...dok je motta jedan od boljih veznjaka i ovu sezonu...mrsko mi sad trazit al pokusat cu sutra statistiku pasova i sve do sada u sezoni znam samo da je u prvih 5 kola bio najbolje rangirani igrac po tacnosti i broju pasova

Mauro7
06-12-2009, 02:54
cambi je odigrao solidno, povezao dobro par pasova u nekim akcijama, i iskazivao sigurnost, kao i uvijek, cambi je cambi
ali ne znam šta očekujete od motte, ajde ti vuxa i svi vi koji ga kritizirate recite mi njegove karakteristike, TOČNO napišite karakteristike, stil igre...stručnjaci moji, pa da vidim koje to elemente nogometne igre nije zadovoljio, ne kažem da je danas odigrao dobro ali zanima me eto...što on to mora raditi? s obzirom na to kakav je igrač, s obzirom na građu njegovu, da čujem..TOČNO lijepo detaljno aajt'

Grujinho
06-12-2009, 03:00
i još nešto...jeste vidjeli njegov skok...pa on je bolji od blanke vlašič....več onaj skok protiv barcelone kad je preskočio Piquea mi je bio interesantan

http://nimg.sulekha.com/Sports/Original700/thiago-motta-gerard-pique-2009-11-24-17-43-11.jpg

ovde se ne vide noge, ali ovde su obojica skočila kolko mogu...

ali danas je opet skočio ko kengur...

http://img.rtvslo.si/_up/upload/2009/12/05/64646140_inter.jpg

ni ovde se ne vidi dobro, ali pogledajte na onom LINKU od ReMaxa jednu ili dve stranice unazad, gol od etoa pa pogledajte koliko je skočio mottica...

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 02:00 ----------

probat ču ja nači linkove pa čete moč pogledat...imamo još jednog odličnog skakača

ivan019
06-12-2009, 03:03
a kako je samo deki pogodio eto'a u glavicu :D

Huska
06-12-2009, 03:04
i jos ovim specijalcima da dodam da je motta odigra samo 527 min u serie a jedino vieira ima manje od njega od vezni igraca 511 min... od toga motta ima 1 gol i siguran sam da ima najmanje dvije ili tri asistencije sto je odlicno s obzirom da to i nije njegov najvazniji zadatak...pa sad opet napadajte covjeka bez veze zato sto je podbacio jednu utakmicu al ajd da je on sam podbacio nego svi od J.Cesara do Millita

ivan019
06-12-2009, 03:08
ma huska ti si specijalac :D
ako je cambiasu i muntaruju posao da oduzimaju lopte i secu akcije, sta je onda njemu? nije valjda da svi imaju isti zadatak
on je doveden da nas vezni red ucini kreativnijim

Grujinho
06-12-2009, 03:09
Skok Motte protiv barcelone, od 3:50 dalje...NEBESKI SKOK

http://www.youtube.com/watch?v=SUflLDPsPuw

Ovaj protiv djubreta ne toliko dobar ali dobar isto

http://www.d1g.com/video/show/?id=3350805

Motta igračina :)

Huska
06-12-2009, 03:13
ma huska ti si specijalac :D
ako je cambiasu i muntaruju posao da oduzimaju lopte i secu akcije, sta je onda njemu? nije valjda da svi imaju isti zadatak
on je doveden da nas vezni red ucini kreativnijim

normalno al ne da sad bude glavni play vec da poveze vezni red i odbranu igrac koji zna iznijet loptu a to sigurno radi kako treba i to nam je trebalo...ne mozes od njega ocekivat da bude sad glavni kreativac u veznom redu da je tako nebi se trazio sneijder jer njegov je posao da ucini vezni red kreativnijim

Grujinho
06-12-2009, 03:15
Ivan Mottine prednosti su visina, pregled igre, smirenost kad ima loptu u nogoma, igra kratkih pasova, osječaj za prazan prostor, a može i skočit i zabit, ali to mu nisu najjače karakteristike...

On sigurno nije playmaker, nego nešto kao pola DM a pola Ofenzivni veznjak. Nemoj od njega očekivati čuda...inače je on vrlo koristan igrač...pogledaj samo ovaj gol protiv MILANA

http://www.youtube.com/v/7cJlyCO3_M4&hl=en_US&fs=1&

jedan dodir za pas, i onda fenomenalno utrčavanje i zaključak :)

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:14 ----------

nebi ga ja đaba imao u avataru ;) :D

filip.sk
06-12-2009, 04:35
Neam pojma sta ste vi do sad pricali, ali jedno je jasno da nas sudija zajebo do daske za prvi gol... ali to ne sme biti opravdanje zato sto su inter bez ideja za igru i napada... neznam sta da kazem drugo...

Huska
06-12-2009, 11:04
joj makedonac sto ti meni mozes dan popravit to je nevjerovatno...neznam zasto al kad vidim taj makedonski jezik odmah se pocnem smijat :D....nje vrijedjanje nego onako tako mi je stalno :D

http://www.youtube.com/watch?v=2PTWiLQIjXc

:puff::rambo:

Maicon13
06-12-2009, 13:09
Pobjedi ih Napoli,Cagliari,Palermo,a mi ne mozemo...

Ne znam sta da kazem razocaran sam...Nije nesto utakmica bila,ali kako Cesar bezveze primi prvi gol,,i kod drugog gola je isto lose intervenisao posle suta sisoka,ali nista nije mogao kad je onaj mali Marchisio primio loptu al ih momak budalom i smjesnim napravi,ccc,stvarno koliko god ne volim jube ali onog Markizia bi volio vidit u nasem dresu vise nego ista,mali je masina,bice strasan igrac...

Najvise me boli poraz od jubea,ali sta da se radi,nadam se da ce mo im se revansirati u milanu,,imamo 5 bodova prednosti nad njima i 4 od bilana,idemo dalje,ovo treba sto prije zaboraviti i mislit na utakmicu protiv rubina,a bogami kako lose igramo ni tu nam nece biti ni malo lako....

esteban
06-12-2009, 13:19
Lose smo odigrali drugo poluvrijeme..kad je Mario usao valjda zbog presije nista nije ucinio dok Milito nije se mogao fizicki nosit sa drvosjecama iz omrazenoga kluba..Eto'o je bio solidan..sredina losa..Julio iznenadjujuce nesiguran..Zanetti nije prodoran kao Maicon pa nije mu ni Julio davao lopte nego je bespotrebno ispucavao i to me podsjetilo na period kad je Toldo bio no:1 i kad smo imati tu "igru"..

I oce li mi rec neko sto smo se mi citavu utakmicu konstantno klizali dok su se rubentini normalno krecali? :confused:

Huska
06-12-2009, 13:32
heheh dejo i ja sam to primjetio za klizanje...al navikli su nasi na to kad se na Meazzi stalno klizu pogotovo Milito :D...vjerovatno je zbog terena

dera
06-12-2009, 14:30
ma jube ko chelsea barci podmetnuo :)
esteb, ja sam primjetio nesigurnost cesara vec duze vrijeme, treba mu neko skrenuti paznju na to

Grujinho
06-12-2009, 15:14
http://www.youtube.com/v/v-ma3Oc59Jo&hl=en_US&fs=1&

POGLEDAJTE od 1:27 naprijed...kakvo udaranje MELA...iako ga nije pogodio u glavu, zaslužuje crveni...i onda još buffon nešto se miješa..

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

p.s. dera zašto ne radi EMBED više?

Balotelli#45
06-12-2009, 15:16
da to sam i ja teo da pitam

ivan019
06-12-2009, 15:17
nije podesen za sve teme :D

Huska
06-12-2009, 15:19
ne radi on vec duze vremena al jest to deru briga :D...

BamBi
06-12-2009, 15:28
nzm o cemu ti pricas pa posle kazes da nevolis baltoellija PA ON JE I NAJBOLJU SANSU STVORIO SVOJIM UDARCEM IZ KORNERA ODAKLE JE ZAMALO DAO GOL a to sto se jednom okliznuo jbg bio je mokar teren svima se desava i po 100 puta a ne jednom i sta si vise navalio na njega po tvojim komentarima balotelli je igrac ranga bari,chievo a ja se samo cudim kako ga traze mnogi veliki klubovi i kako decko sa 18 godina igra za inter i daje golove juventusu romi itd... ? :confused:

pa jel ga imam razloga voljet? šta je on napravio ove sezone da ga se voli osim što ti svršavaš na njegovih 18 godina... ? Ne kažem da su drugi igrači bili dobri.. nisam baš ni pratio utakmicu , jer sam pričao na mobitel cijelo vrijeme.. al to mi je upalo u oko da je pao na guzicu.. i to nije samo taj put... zato što je klizav teren već mu se to dešavalo dosta puta.. NE KAŽEM da je to velika stvar ali mi se nije dala davat analiza cijele utakmice pa sam htio samo njega istaknut u jednom šaljivom tonu.. a ti odma napadaš.. SORRY VANJA , neću ti smetat u tvojoj drkici na maria više! :crazzy:

Huska
06-12-2009, 15:37
pa jel ga imam razloga voljet? šta je on napravio ove sezone da ga se voli osim što ti svršavaš na njegovih 18 godina... ? Ne kažem da su drugi igrači bili dobri.. nisam baš ni pratio utakmicu , jer sam pričao na mobitel cijelo vrijeme.. al to mi je upalo u oko da je pao na guzicu.. i to nije samo taj put... zato što je klizav teren već mu se to dešavalo dosta puta.. NE KAŽEM da je to velika stvar ali mi se nije dala davat analiza cijele utakmice pa sam htio samo njega istaknut u jednom šaljivom tonu.. a ti odma napadaš.. SORRY VANJA , neću ti smetat u tvojoj drkici na maria više! :crazzy:

i previse s obzirom na minutazu koju ima ;) dao je 3 ili 4 gola a nije zapoceo tri utakmice od pocetka i uvijek je bio jedan od boljih kad god je usao sa klupe bio nam je najbolji dzoker i uvijek je smo zaigrali bolje kad bi on usao

Grujinho
06-12-2009, 15:39
ma ne huska, važno da je pao jednom kod izvođenja prekida...to je ono što trebamo zapamtiti na kraju utakmice

Huska
06-12-2009, 15:41
ma ne huska, važno da je pao jednom kod izvođenja prekida...to je ono što trebamo zapamtiti na kraju utakmice

da da bas tako...a netreba pamtit da je on jedini "zaprijetio" buffonu u drugom poluvremenu

Moca93
06-12-2009, 15:44
kako mi pun kurac ovog bufona...sta je on dotrco na pola terena da deli pravdu...jao sto ga mota nije dobio ...mamu li mu italijansku...

---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:42 ----------

imam neki osecaj da mu mota u lice opsovo celu familiju :sivi:

Grujinho
06-12-2009, 15:44
ma ovaj buffon misli da je glavni u italiji..stalno se kurči nešto...trebao ga je Etoo sa leđa napasti hehehe...i baš šteta što je Suljo bio u garderobi tada, on bi baš trebao da bude tamo kad su se počeli gurati..

Moca93
06-12-2009, 15:46
provalite na 1.04 ustaje mario gleda ove,i odlazi :sivi:

---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:44 ----------

i 1.11 kivu samo naslonio glavu na sisoka ovaj pada ko pokosen....idiot....

Grujinho
06-12-2009, 15:48
ma da...i onda oni kažu da Balotelli simulira a onaj Felipe Melo mu spustio dva udarca laktom

Mauro7
06-12-2009, 15:51
Melo je strašno prgav igrač, i u Fiorentini je imao nekoliko isključenja nakon preoštrih startova i nepotrebnih reakcija, sumnjam da će se promijenit

Nera
06-12-2009, 16:15
Izgubismo, nema veze.. Ja sinoc izabrah dobru kombinaciju. Subota vece, pravo u grad, kakvi derby d'Italia... Bolje gledat zenske u gradu, nego se nervirati uz TV :D

Moca93
06-12-2009, 16:21
ja isto,sem sto bi se nervirao uz net :sivi:

filip.sk
06-12-2009, 16:49
joj makedonac sto ti meni mozes dan popravit to je nevjerovatno...neznam zasto al kad vidim taj makedonski jezik odmah se pocnem smijat :D....nje vrijedjanje nego onako tako mi je stalno :D

huska pa to nije bio makedonski jazik, vec neka vrsta sprsko-hrvatski-bosanski-slovenski jezik :D ... ako pocnem pisati makedonski onda neces znati sta ja kazem (iako nije puno razlicnije) ...

---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

Izgubismo, nema veze.. Ja sinoc izabrah dobru kombinaciju. Subota vece, pravo u grad, kakvi derby d'Italia... Bolje gledat zenske u gradu, nego se nervirati uz TV :D

Ja prvo sam gledao derby d'Italia i onda iskocio u grad... ali to mi nije pokvario raspolozeni zato sto kao sto kaze JM: Mi smo prvi i nakon poraza :D

Mauro7
06-12-2009, 16:50
huska pa to nije bio makedonski jazik, vec neka vrsta sprsko-hrvatski-bosanski-slovenski jezik :D ... ako pocnem pisati makedonski onda neces znati sta ja kazem (iako nije puno razlicnije) ...

ne ma kakvi, ja ne kužim niš :D

ivan019
06-12-2009, 16:52
ja ga razumem, ali sta cete ja sam poliglota :P

Moca93
06-12-2009, 16:54
hahahahaha da da ...ivan poligota... zna srpski,hrvatski,makendoski,bosanski,crno gorski i ciganski :sivi:

dera
06-12-2009, 19:24
ko je onaj lik sto je davio mottu grr?
sto se tice naseg golmana, DALEKO je on od poredjenja sa najboljim golmanom svijeta, jedino se casillas moze sa njim porediti

mourinho
06-12-2009, 20:31
Ovo sto je Dera spomenuo da je Julio popustio malo u odnosu na prethodnu sezonu i meni je palo u oci vec zadnjih 5-6 utakmica ukljucujuci i LS. Nije se toliko o tome govorilo jer smo pobjedjivali, ali cim je dosao gorak poraz izaslo je na povrsinu: losije procjene kod centarsuteva, ispadanje lopti i sl, mada mislim da nije njegov prvi gol, on je krenuo dobro, ali se lopta odbila u poslednji momenat, a covjek je ostao u raskoraku, tu se tesko sta moze.
Sto se tekme tice, blago razocarenje, jer smo ipak po meni bili bolja ekipa, pogotovo mi se svidjelo ono kad smo ih stisli poslije prvog gola i izjednacenje. Tada smo trebali odrzati pritisak... Mou ne smije onako reagovati na svaku gresku sudije, koji nas je btw pravo zajebao za bar jedan penal (onaj kad je Samuel srusen, Canavaro ga ocito vuce na zemlju). Sta se trebalo dogoditi da ga i odsvira? Jos kod prvog gola sudija svira faul nad onim pederčićem i padavičarem del Pierom, Chivu ga je jedva dodirnuo. Inace to je bio moto njegove sinocne igre: padaj na svaki dodir.
Jos bih spomenuo ono sto mi najžalije bi u toku utakmice: kud ga Mario ne zabi iz kornera, uhhh.
Sad je bitno pobjediti Rubin i ne razmišljati niočemu drugom, nadam se da će i biti tako. Forza Inter!

CAX
07-12-2009, 19:39

slazem se sa tobom potpuno!!!ali ne znam,za mene naglasavam opet ZA MENE motta nije nikakav igrac i nikakvo posebno pojacanje,da kazes da je doprineo nekoj igri intera!!!jedinu tekmu koju je po meni odograo ove god je ona i jedina protiv milana,kada je i dao gol!!!a to sto se zakacio sa bufonom,nema veze pukne covek,ali meni su to seljacki maniri!!!kad ti ne ide najbolje je da se pocepas s nekim!!!!
POZZZ

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:35 ----------

Skok Motte protiv barcelone, od 3:50 dalje...NEBESKI SKOK

http://www.youtube.com/watch?v=SUflLDPsPuw

Ovaj protiv djubreta ne toliko dobar ali dobar isto

http://www.d1g.com/video/show/?id=3350805

Motta igračina :)
i onaj skok u 16 kad smo primili gol u LS od barse je isto bio dobar :D

Grujinho
07-12-2009, 19:50
zanmljivo da ovde neki brane buffona ispred motte...

a tada kad smo primili gol nije ni skočio :D

ado_inter
07-12-2009, 20:10
samo mi zao bi sto pored operacije koljena buffon ne ode i na operaciju nosa pa sve napravi cjelokupni remont :D