View Full Version : Bologna - Inter
Evo nakon krace stanke nastavlja se prvenstvo mi idemo u goste kod Bologne.
Utakmica se igra 21. 11. u 18.00h
Vjerovatno nece biti sneijdera a moguce je i da ce se odmarat neki igraci za utakmicu sa Barcelonom
To znaci da ce tricelica dobiti svojih 2,5 minuta :D
P.S ma ovo dobijamo sigurno :P
ma ne treba biti siguran u neke lahke pobjede poslije ovih reprezentativnih pauza ..to moze puno uticati na ekipu ..
ili je dovoljno ono protiv Vaduza :D
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
ma ne treba biti siguran u neke lahke pobjede poslije ovih reprezentativnih pauza ..to moze puno uticati na ekipu ..
ili je dovoljno ono protiv Vaduza :D
Quaresma#7
19-11-2009, 20:53
Na ovoj utakmici če se verovatno pola tima odmarati. Nadam se da če Balotelli, Mancini i Q početi od početka još posebno Q i Balotelli. Nadam se i Arni da prema kraju udje u igru i malo odigra.
a zznate tko nam sudi ni manje ni vise vec roberto rosseti :D...ovaj je iz zenice direktno za bolognu :D ajd valjda u subotu odsudi kako treba
Balotelli#45
19-11-2009, 22:45
a dobro rosetti je nama bio dobar tj interu
http://tmw.tccstatic.com/storage/img_notizie/thumb/125873279212568161250496_260909_0010.jpg
1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;
2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;
4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini;
9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
ado_inter
20-11-2009, 19:09
bologna se nesto napalila kaze hoce da nam uzmu bodove a naravno mi cemo standardno da ih pucnemo :D
kako me nervirate kad stavite ovaj siri spisak pozvanih, uvek se posle nadam da ce trivela biti na klupi :D
ohoho ako sada ne budu arnauto i trivela u igri makar 5 minuta ne znam kada ce :D
filip.sk
20-11-2009, 20:52
slazem se moca... ali mou ne stedi igrace, i proslu sezonu igrao je sa prvi tim svaku utakmicu bez razlika sto sad idemu u barcelona :)
Quaresma#7
20-11-2009, 22:06
Ma nekad malo previše forsira prvi tim. Malo jih sad ipak mora pustiti da se odmore i od ovih kvalifikacija za SP.
arnaut i mario u prvih 11 :)
mario im je zabio prosli put zabit ce i sad
svejedno je ko igra jer cak i sa PV, Q i Arnaut u prvih 11 mozemo pobijediti
ft kaze >
Bologna (probable): Viviano; Raggi, Portanova, Britos, Lanna; Valiani, Guana, Mingazzini; Adailton; Zalayeta, Di Vaio
Inter (probable): Julio Cesar; Maicon, Samuel, Lucio, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Stankovic; Eto’o, Milito
ma brate nemoguce da ce oni igrati sa Adailton; Zalayeta, Di Vaio ovom trojicom od samog pocetka ako tako bude ima da ih slomimo kod ovakvih ekipa ocekujee se najvise jedan napadas a ne ovo ovako :D
uglavnom dobro ce nam doc da mao popravimo gol razliku 0:3 :D
pa sto nebi igrali ba znas da inter igra zatvoreno hehehehe
pa sto nebi igrali ba znas da inter igra zatvoreno hehehehe
:crazzy::crazzy:
ako se otvore napunicemo ih
kako popravljanje gol razlike šta je vama?
kao i s romon jel?
opet potcenjujete protivnika,a bologna baš i nije ekipica
de ba mauro nemoj mi te spike... ovo je minimalno 3:0 za nas...cemo da se kladimo aaa ajd ako smije faco :D
ma ima da ih ubijemo ko irska francuze hehehehe
Sluzbeni sastav:
12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic, 22 Milito, 45 Balotelli.
Klupa: 1 Toldo, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 14 Vieira, 11 Muntari, 30 Mancini, 9 Eto'o.
bit ce gazenja :D
ma barem 5:0 huska barrremmm :sivi:
moram priznati da sam se uzeleo Intera :P
kaliko je vidljiva razlika na forumu kad nema Interovih utakmica i kad ima ..
evo sada ne mogu pratit koliko se pise o bologni i barci ..
ljepota :)
1-1
al dobro je ima puno vremena
a jesmo sabani,damo gol i onda u istom minutu primimo najgluplji gol na svetu hehe
od igraca bih izdvojio smao mottu koji je odigrao fenomenalno
P.S ni sam mario nezna kako je promasio ono :D
Balotelli#45
21-11-2009, 19:52
ali je zato sad pogodio :D
i oni bi se rijesili maria ccc niste ni svjesni kakvog dragulja imamo u ekipi...uglavnom dobro odradjeno prvo poluvrijeme svi dobro odigrali i bas kao i ivek salzem se za mottu a jedino me maicon iznenadio nema ga previse naprijed i skoro sve je islo po lijevoj strani preko chivua sad zbog cega neznam
Grujinho
21-11-2009, 20:01
ma pojeli smo jih.... nakon 40.minuta posjed lopte je bio 75:25 za inter. na poluvrijemenu isto tako nešto...
mario je mogao još koji gol zabiti, stanković je pogodio 2 stativu sa jednim udarcem :)...onaj njihov gol je sreča...jedan usrani dugi pas i to je to...nemaju šanse da se izvuku danas...
ono sto bi ja izdvojio je da su nam oba napadaca dala golove i jos da smo jaki u vezi iako igramo bez sneijdera ..motta dobro odradjuje kreativni dio na sredini
Grujinho
21-11-2009, 20:56
tako je riven...pa motta je klasa...kakvo proigravanje za balotellija, šteta što onda onu fenomenalnu priliku nije iskoristio...ali dobro je!
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:05 ----------
dobro odrađena utakmica....sasvim zaslužena pobjeda...dosta smo imali prilika za postizanje golova, to je sigurno dobra vijest. Sve u svemu, nova tri boda, i sada na Barcelonu.
Nepotreban je bio samo onaj crveni Maicona.
sta li maicon rece sudiji pa dobi crveni jbt :D
uglavnom odlicno odradjena trening utakmica pred barcu... izdvojio bi mottu zanettia chivua i millita koji su po meni najbolji veceras bili
ako je bio rossetti znam sta mu je rekao :D
"smijes salihovicu, haj meni :D"
Drugo poluvreme prilicno dosadno ali ja bas takvo volim hehe kad zavrsimo utakmicu ranije i posle samo cuvamo loptu :D
P.S Cambiaso masina :P
hahaha ..dera covjece, pa ti imas humor :P::D
ma kakav rosseti linijskom sudcu nesto rekao i direktni crveni :D...bas me zanima sta je odvalio :D
Enfant Terrible
21-11-2009, 21:13
Kakvu je glupost Maicon napravio sa ovim crvenim, sada propušta Fiorentinu i najvjerovatnije Juve, ako dobije bananu na dva kola :lupaglav:
mnogo se on opustio i uzdigao u zadnje vreme
Quaresma#7
21-11-2009, 21:21
Mah još jedan normalna utakmica za Inter u serie A. Jedino malo bode u oči crveni karton Maicona.
ovo bi bila odlicna prilika za santona, ali posto je ozljedjen ..jedina opcija nam je zanetti na toj poziciji ..odavno nije zaigrao na desnom beku :)
Balotelli#45
21-11-2009, 22:06
Ma dobro jbg dosta je maicon pozitivnog uradio i u samoj ovoj utakmici i msm da mu ovaj crveni nece nista smetati da igra protiv jubea trebao bi inter smanjiti tu kaznu na 1 utakmicu jer 2 bi bilo previse aj da je nkog pokupio ili da se pobio al jbt samo je opsovao iznervirao se znam kako mu je
mourinho
21-11-2009, 22:12
Rutinski, kako i treba. Pregrst prilika i dobra igra. Maicon ce nadam se dobiti samo 1 utakmicu, ipak nije u pitanju ostar nesportski start vec samo prigovor sudiji. Sad po pobjedu u Barseloni. Forza Inter!
Ponovo SuperMario i Cambiasso :)
ja nisam gledao pa ako netko isto nije evo video :)
http://www.youtube.com/watch?v=oUhW9FN96Xc
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.