PDA

View Full Version : FC Barcelona v Inter

Pages : [1] 2

esteban
15-11-2009, 11:59
Tue, Nov 24 2009, 20:45
Champions League
FC Barcelona v Inter

Utakmica koja nam poslije pobjede u Kijevu moze donijeti prvo mjesto,utakmica koju cemo ponovo odigrati pred svjetskim auditorijem.

Nama bi bio dovoljan i remi za prvo mjesto s tim sto bi se podrazumijevala pobjeda kuci protiv Rubina sto opet nije lako.

O Barsi ne treba trositi riječi ali sa dobrom partijom svih naših momaka mozemo izvuci bod da ne kazem pobjedu!

FORZA RAGAZZI!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZSRZx5OOwGo

ivan019
15-11-2009, 14:08
Praznik fudbala uskoro pocinje :P

LiGad
15-11-2009, 15:48
nisam gledao dirktan prijenos prosle ..ovaj put moram nadoknaditi ..samo da ih nasi mogu pobjediti, pa da svima zacepim usta vise ..dosta mi je barcelone i svega

Culé
15-11-2009, 16:02
Valdes
Alves - Pique - Puyol - Abidal
Xavi - Toure - *Iniesta*
Messi - Ibra - Henry

Ovo je najjači sastav. ALI Guardiola preferira Keitu umjesto Inieste, jer ovaj odradi ogromnu količinu defanzivnih zadataka. Mislim da će protiv Intera prvi put u ovoj sezoni igrati baš prvi sastav. Iako... utakmica s Realom je odmah poslije ove utakmice, pa možda nešto bude kombinovao... iako sumnjam, jer moramo dobiti.

ivan019
15-11-2009, 17:03
mozda vam je to najaci sastav ali ste opet slabiji od nas :D

Culé
15-11-2009, 17:23
Hehe.

Balotelli#45
15-11-2009, 17:37
Ma bilo kakav sastav da bude Muntari se naljutio :sivi:

Culé
17-11-2009, 13:25
CONFIRMED: Abidal out for three weeks

Dakle:

Valdes
Alves - Puyol - Pique - Maxwell
Xavi - Toure - Iniesta
Messi - Ibra - Henry

Ali me ne bi iznenadilo ako bi sastav izgledao ovako:

Valdes
Alves - Marquez - Pique - Puyol
Xavi - Toure - Keita
Messi - Ibra - Henry

Huh.

Quaresma#7
17-11-2009, 18:35
Ja ipak mislim da če radije on igrati ovu drugu sa Keitajem. Ali koju god dao sjebačemo vas :D:nova:

mourinho
19-11-2009, 22:49
Ibra could miss Inter clashThursday 19 November, 2009
Barcelona striker Zlatan Ibrahimovic could miss next week's all-important Champions League clash with former club Inter at the Camp Nou.

According to El Mundo Deportivo, the 28-year-old Sweden international is suffering from muscle pain along his thigh and pelvis.

The news comes as a real blow to Barcelona who are not only due face to Inter but Real Madrid as well in the next six days.

The European champions were celebrating somewhat yesterday, as Gabi Milito, the brother of Inter striker Diego Milito, returned to full fitness after 569 days on the sidelines.

If Ibrahimovic is sent to the treatment room it would be his third injury in three months with Barcelona.

The former Ajax and Juventus centre-forward has taken well to life in Catalunya at least in terms of goals.

He has found the net in seven of his nine appearances in La Liga so far this season.

football-italia.net

filip.sk
20-11-2009, 01:18
Ovo je dobro za nas :D

Culé
20-11-2009, 15:34
Zlatan Ibrahimovic noticed a slight niggle during training on Wednesday in the back of his left thigh. The player was examined on Thursday afternoon to assess the full extent of the injury.

The player has a stretch in the back of his left hamstring and will miss the game against Atletico Bilbao this Saturday. His progress will be monitored to asses his fitness for further games.

Ovo je oficijelno.

Culé
20-11-2009, 20:00
Yaya Toure i Abidal su popušili svinjsku gripu, oficijelno. Još ako Ibrahimović ne bude igrao... Pih.

Moca93
20-11-2009, 20:08
Abidal i Jaja Ture oboleli od AH1N1

http://www.b92.net/news/pics/2009/11/9450639864b069cf803bbb561557762_big.jpg
Beta/AP

Igrači španskog fudbalskog prvoligaša Barselone, Erik Abidal i Jaja Ture oboleli su od novog gripa tipa A H1N1, objavili su španski mediji.

Ovo su prva dva slučaja oboljenja od novog gripa u redovima katalonskog kluba.
Prema najnovijem izveštaju španskog minuistra zdravlja Trinidad Himenes, do sada je u ovoj zemlji od novog gripa obolelo oko 155.000 ljudi, a većina obolelih od novog gripa imaju blage simptome i dobro reaguju na lekove.

evo malcice opsirnije muhahahahaha....aj jos mesija da uvati....ajmo svinje u napad :sivi:

Mauro7
20-11-2009, 20:11
šta se bre smiješ, a da tebe ulovi pa da se tebi smijemo, il da nekog našeg igrača ulovi pa ćemo se isto smijat

Moca93
20-11-2009, 20:16
daleko je spanija :sivi:

Culé
20-11-2009, 23:17
Oporaviće se oni do utakmice, nadam se.

Huska
20-11-2009, 23:19
i ja bi volio da se oporave...da se kasnije kad izgube ne izvlace nije igrao ovaj nije igrao onaj :D

Balotelli#45
20-11-2009, 23:22
ma neigraju ova dva mesara neigra ibra bice veselo POKER vam ne gine :D

ivan019
21-11-2009, 00:25
huska bitni su bodovi a ne kako igramo i protiv koga hehe

esteban
21-11-2009, 00:58
Oporaviće se oni do utakmice, nadam se.

Zar mislis da od H1N1 se moze oporavit za 5 dana? :confused:

Culé
21-11-2009, 01:22
Zar mislis da od H1N1 se moze oporavit za 5 dana? :confused:

Znam da može.

Balotelli#45
21-11-2009, 11:04
ma to je bre obican virus sta vam je samo prenapumpano zna to hulle evo nek postavi u teorije zavere hehehe i ja sam dosta toga citao

Mauro7
21-11-2009, 11:10
tako je bre odi to reci onima koji su umrli

Balotelli#45
21-11-2009, 11:12
umrli od vakcina pogresnih lekova i neopreznosti kao i svaki obican grip ovaj je isti i ako imas simptome mora se mirovati 10 dana i nista nemoze da ti bude

Mauro7
21-11-2009, 11:14
i ti si se kao načitao???? AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
:vfunny: :vfunny: :vfunny: :vfunny:
daj malo pročitaj bolje neke stvari :vfunny:

Balotelli#45
21-11-2009, 11:19
i ti si se kao načitao???? AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
daj malo pročitaj bolje neke stvari
:sivi::sivi::sivi: jao idi procitaj nesto malo i raspitaj se pa se onda ovako smej :sivi: verujem da nisi procitao ni cuo nijedan clanak ili nesto sl. pa se ovako smejes ... Gledao sam i statistiku i sve i prosecno kolko godisnje umre ljudi od obicnog gripa i od ovog i neverovatno do sada je u Srbiji msm prosle godine od obicnog gripa umrlo 3-4 coveka vise nego ove godine sve ukupno od ovih virusa i gripova a ostalo je jos mesec ipo dana od ove godine i verovatno nece ta brojka ove godine nadmasiti onu iz prosle ???:confused:
a ako te zanima kazi da ti posaljem neke tekstove koje su pisali mnogo pametniji ljudi i upoznatiji od mene i tebe

Culé
21-11-2009, 11:19
Mogućnost da umreš od svinjske gripe (nemutirani, klasični H1N1) je ista kao i od obične gripe.

Evo sad čitam u španskom Sport-u da Abidal i Toure neće igrati protiv Intera, a Guardiola je jučer izjavio da se radi na tome da budu spremni... Još se ništa ne zna.

Nera
21-11-2009, 11:22
Nema sto da se radi na tome, mi necemo da rizikujemo, da nasi momci pocnu da rokcu :D
Abidal & Toure - home alone :P

Mauro7
21-11-2009, 11:22
:sivi::sivi::sivi: jao idi procitaj nesto malo i raspitaj se pa se onda ovako smej :sivi: verujem da nisi procitao ni cuo nijedan clanak ili nesto sl. pa se ovako smejes ... Gledao sam i statistiku i sve i prosecno kolko godisnje umre ljudi od obicnog gripa i od ovog i neverovatno do sada je u Srbiji msm prosle godine od obicnog gripa umrlo 3-4 coveka vise nego ove godine sve ukupno od ovih virusa i gripova a ostalo je jos mesec ipo dana od ove godine i verovatno nece ta brojka ove godine nadmasiti onu iz prosle ???:confused:

kao prvo sigurno sam pročitao daleko više od tebe, čak sam i emisije gledao
drugo, što se postotka mortaliteta tiče, za sada je postotak svinjske manji od obične gripe to stoji i to se zna, ALI dečko dragi ono što ti NISI čitao je da od ove gripe umiru i mladi ljudi koji su bili potpuno zdravi

a sada si odi pročitati razliku između BAKTERIJSKE UPALE PLUĆA I VIRUSNE
I ONIMA KOJI SU PRIKLJUČENI NA RESPIRATORE ODI RECI DA ODU DOMA I DA ODLEŽE 10 DANA HAHAHAHAHAHAHA

Balotelli#45
21-11-2009, 11:24
Mogućnost da umreš od svinjske gripe (nemutirani, klasični H1N1) je ista kao i od obične gripe.

Evo sad čitam u španskom Sport-u da Abidal i Toure neće igrati protiv Intera, a Guardiola je jučer izjavio da se radi na tome da budu spremni... Još se ništa ne zna.
normalno kad je i ovaj virus "H1N1" isti virus kao i obican nikakve razlike nema a to su pustili amerikanci i svalili na Mexico i na svinje ...price za malu decu... kao i ovo oko vakcionisanja preko koga ti ubrizgaju cip i cipuju te a vakcina sadrzi i zivu koja ima losa dejstva na mozak i moze da dodje do teskih obolenja i posledica itd...
@Mauro
gledao sam i ja emisije i procitao textova bezbroj
ovo za 10 dana sto sam reko to pre nego sto dodje do upale pluca naravno jer cim se prvi simptomi pjave odmah do lekara i onda odmor sve dok se potpuno neozdravi...pa moj drug je imao upalu pluca i zajbano je bilo 2-3 meseca vec uopste ne ide na treninge,stalno sedi kuci ali on se na vreme javio i nije bilo opasnosti oko komplikacija ili nedaj boze smrti a ovi sto su umrli oni da su bili malo oprazniji ne bi im se to desilo sigurno
a za te mlade ljude koji su bili potpuno zdravi o njima sam najvise i procitao i to me je bas zanimalo
evo primer :neka devojka se spremala za polu maraton nije nikad,ceo zivot sportista,nikad u prosolsti nije bila ozbiljnije bolesna ili sl. i primi vakcinu i padne u komu sad nemoze uopste lepo da prica a kamoli da trci itd.. ima tih primera jos dosta ,A SVAJCARSKA FIRMA STO PROIZVODI VAKCINE I PRODAJE SRBIJI KORISTI ZIVU I JOS NEKE SUPSTANCE KOJE IZAZIVAJU KARCINOM ILI RAK,a svajcarci uopste nisu ni prihvatili da prime vakcinu a nama prodaju ??? :confused:

Grujinho
21-11-2009, 16:37
Sad se i za Marqueza priča, da ima svinjsku gripu...na listi pozvanih za utakmicu sa athleticom če ga zamijeniti Fontas(nemam pojma tko je to :) )....

Culé
21-11-2009, 16:42
Fontas je desni bek iz Barcelona Athletic (Barcelona B).

Balotelli#45
21-11-2009, 17:21
nece biti tourea,abidala,marqueza,ibre,chigrinskhog dosta je barca oslabljena ali ipak glavni motor ekipe je tu i nikako se nesmeju ni trenuta podceniti jer barci bilo koji igrc da neigra oni su uvek opasni.... jel ima jos neko da ima kartone ili da nije pozvan?

Grujinho
21-11-2009, 17:39
ibra nije još 100% OUT

LiGad
21-11-2009, 17:47
mislim da ce igrat ..koliko toliko

ivan019
21-11-2009, 17:57
ako nema turea znaci bice sigurno inieste i xavia i verovatno keite

Culé
21-11-2009, 18:03
Ako ne bude navedenih, vjerovatni sastav će biti:

Valdes
Alves - Puyol - Pique - Maxwell
Xavi - Keita - Iniesta
Messi - Bojan - Henry

Bah... Da hoće samo Ibra igrat', pojeli bi vas. Ali i ovako ćemo... :p

Huska
21-11-2009, 23:52
izgleda da ce kiksat veceras evo ih igraju 1:1 a vec je nadoknada...jest da igraju u potpuno izmjenjenom sastavu al opet je dobro i takmvi bi trebali da pobijede bilbaoa :D...alaj cemo da im ocitamo bukvicu u sred barcelone :D

:D

Grujinho
21-11-2009, 23:53
kiksali su :)

kako bi volio da jih razbijemo jedno 4:0 i da ih izbacimo...inter bi preko noči postao favorit za osvajanje titule lige šampiona!

ivan019
21-11-2009, 23:54
haha ja sam zadovoljan i sa pobedom 1;0 ili remijem :P

Mauro7
21-11-2009, 23:56
kiksali su :)

kako bi volio da jih razbijemo jedno 4:0 i da ih izbacimo...inter bi preko noči postao favorit za osvajanje titule lige šampiona!

preko noći se postaje konkurent za osvajanje?

Huska
21-11-2009, 23:56
ma samo da vidim facu ibre kad nebi prosli dalje...nosonja jedan hoce on sa barcom osvajat lp..eto ti ih nek bude zadovolja ako i u kup uefa bude igrao :D

Grujinho
22-11-2009, 00:08
preko noći se postaje konkurent za osvajanje?

ne mislim tako BRE mauro :)

nego znaš, ako još uvijek netko misli da su talijanski klubovi nula naspram barci, uniteda i ostalih...sa pobjedom i izbacivanjem barce iz natjecanja, ljudi bi odmah među glavne konkurente stavili i Inter, mada je inter među njima več godinama :) ali eto, tako bi i oni najtvrdoglaviji skontali

Mauro7
22-11-2009, 00:11
a to, pa da svakako, odjeknulo bi dobro :)
ono protiv dinama i onakva pobjeda je dala mislim nešto igračima, još pobjeda protiv Barce bi im dala ono zadnje što im treba za samopouzdanje da otiđu korak dalje ove godine

Huska
22-11-2009, 00:14
a citam sad malo na forumima izgleda da i nije bas sve tako sjajno u barci da je guardiola pogubio konce te da nije to ni sjena od one barce iz prosle sezone... ajmo sad guardiola pokazi se ako si majstor...

alaj ce da ga mou razbije sa taktikom a i dosta nam ide na ruku sto u zadnje vrijeme dosta povjerenja daje onom krkicu i pedru ispred henrya i koga vec...evo veceras krkic zamijenio messia

Mauro7
22-11-2009, 00:23
ma dobro valjda je messija odmarao, igrao je on i za repku pa ga čuva tekma s interom im je mnogo važnija nego što je bila ova danas
a činjenica da je pedro ove sezone dosta pokazao za sada, i čovjek zabija šta je je, krkić je super talent i s njim se nikad ne zna, bojim se više njega nego pedra, pustiš ga na trenutak i gotovo je, momak je strašno brz, ne znam kako će to bit s lucijom i samuelom, neće se tu moć samo sa snagom, bit će žutih ko u priči ako se ide ''onako'' na njega
činjenica je isto da im neće biti nekih igrača i da nisu u nekoj formi to je više nego evidentno, no ipak i takva barca ima u nogama velike utakmice lige prvaka i u glavama onaj pobjednički mentalitet koji ih je i doveo do naslova prvaka, i sigurno taman da pobjedimo to neće biti nimalo lako
da ne govorim da je njihov teren dosta velik, a mi smo najjači kad se više stisnemo što se tiče obrane
uostalom dovoljno da jedan messi ima svoju večer i gotov si
govorili smo i protiv rome koja nit je u formi nit su imali neke igrače pa smo razočarali a trebali smo ih kao razbit, a još im i de rossi izašo u 20 i nekoj
bit će jako teško

Grujinho
22-11-2009, 00:27
nisu baš u formi, u kakvoj smo se navikli gledati barcelonu...i to je sve super, ali ne smijemo jih podcijeniti, mada mislim da igrači to sigurno znaju... jedva čekam...

još se sječam kad smo zadnji put sa njima igrali na camp nou u lš, kad su nas lagano razbili 3:0...tadu su za njih još igrali Kluivert, Cocu, Rivaldo itd itd...

bilo bi vrijeme da jim vratimo ! :D

Huska
22-11-2009, 00:31
to sve stoji sto si ti napisao al bolje je i da igraju pedro i krkic nego ibra i henry... sad neznam kakvo je stanje sa keitom jel i on zarazen sa onom gripom mozda je bolje da nije jer guard dosta ove sezone igra sa njim a iniestu cuva na klupi i to je dobro po nas...mada je njima ova utakmica biti ili ne biti pa zato ocekujem puni sastav bez nekih iznenadjenja...mada ko god da igra mozemo im parirat...samo da mou ne krene sa muntariem ili vieirom od pocetka i sve ce biti dobro ovaj danasnji vezni red + sneijder se moze igrat sa barcom bez problema ne sad pretjeran al u jednoj mjeri moze sigurno

ivan019
22-11-2009, 00:34
nisu baš u formi, u kakvoj smo se navikli gledati barcelonu...i to je sve super, ali ne smijemo jih podcijeniti, mada mislim da igrači to sigurno znaju... jedva čekam...

još se sječam kad smo zadnji put sa njima igrali na camp nou u lš, kad su nas lagano razbili 3:0...tadu su za njih još igrali Kluivert, Cocu, Rivaldo itd itd...

bilo bi vrijeme da jim vratimo ! :D

i saviola, on nas napunio :P

Mauro7
22-11-2009, 00:36
ja očekujem jednog od te dvojice jer vezni red barce treba nekako razbijat odnosno vršit kvalitetan pressing i oduzimanje lopte(iako je xaviju i iniesti nemoguće skoro) zato ti trebaju takvi igrači
hehe pa nije barca bologna

Huska
22-11-2009, 00:43
a dobro mauro nama nije imperativ pobjeda ili da se moramo braniti sad...sta fali da malo "igramo" sa njima necemo sad 8 defanzivaca i dva napadaca stavit moramo i mi zapriteti valdesu :D

Mauro7
22-11-2009, 00:49
onaj koji ''igra'' s barcom na nou campu ispuši na veliko
to je ekipa koja se probija ili sa šutinama ili jako brzim i ubitačnim kontrama, oba gola rusa
i chelsea se nije igrao protiv njih prošle godine i na jedini mogući način su izvukli nulu

Huska
22-11-2009, 00:57
a dobro nisam mislio sad da igramo protiv njih kao protiv sta ja znam leccea naprimjer...al nisam ni za to da se ubace sve defanzivci i da ne izadjemo iz svog 16-erca...imamo jos jednu mec loptu tako da mozemo si to priustit nemoramo da strahujemo koliko i barca(ipak je na njima pritisak) jer mozemo ih kontrama i polukontrama unistit a necemo ako bude igrao vieira i njemu slicni

esteban
22-11-2009, 00:58
Ljudi ako osvojimo bod u utorak vece pjevajmo..ne to sto nijesmo kadri i da dobijemo po sred Nou Campa nego zato sto sa tim bodom bi osvojili 99% prvo mjesto,i sto bi dokazali sebi da mozemo protiv najacih se ravnopravno nosit a ta mentalna snaga bas puno znaci!
FORZA RAGAZZI!!

Mauro7
22-11-2009, 00:59
ma slažem se ali ne mora vieira trčati u kontre hehe
dva destruktivca se može slobodno koristit, stavi s njima cambija i onda ispred sneijder i doviđenja, može i dejo s jednim od destruktivaca on puno trči i žrtvuje se

Huska
22-11-2009, 01:03
ma slažem se ali ne mora vieira trčati u kontre hehe
dva destruktivca se može slobodno koristit, stavi s njima cambija i onda ispred sneijder i doviđenja, može i dejo s jednim od destruktivaca on puno trči i žrtvuje se

zanetti cambiasso deki...ako nego moze zaustavit iniestu i xavia mogu cambiasso i zanetti znaju se savrseno postavit citaju protivnika kao bukvar :D a i deki je tu da pripomogne

Mauro7
22-11-2009, 01:09
joj kako bi ja s barcom volio igrat sa čak 5 veznjaka, totalno im napunit vezni red hehe
igrat sa muntarijem, dejom, cambiassom, zanettijem i sneijderom
ali sad da bi igrali četvorica u obrani onda bi u napadu mogao bit samo jedan a trebalo bi dvojica, pogotovo što nam se milito diže u formi a mario ipak zabija tu i tamo i ima svoje bljeskove a i brz je to će nam pomoć tamo, al ako igraju dva u napadu onda ispada samo trojica u obrani a to mi se ne sviđa
recimo trojica u obrani jedan igrač ispred obrane pa 3 destruktiva mali zid u veznom redu i ispred njih i iza dva napadača sneijder
neki 31312 heheheheh

Huska
22-11-2009, 01:14
joj kako bi ja s barcom volio igrat sa čak 5 veznjaka, totalno im napunit vezni red hehe
igrat sa muntarijem, dejom, cambiassom, zanettijem i sneijderom
ali sad da bi igrali četvorica u obrani onda bi u napadu mogao bit samo jedan a trebalo bi dvojica, pogotovo što nam se milito diže u formi a mario ipak zabija tu i tamo i ima svoje bljeskove a i brz je to će nam pomoć tamo, al ako igraju dva u napadu onda ispada samo trojica u obrani a to mi se ne sviđa
recimo trojica u obrani jedan igrač ispred obrane pa 3 destruktiva mali zid u veznom redu i ispred njih i iza dva napadača sneijder
neki 31312 heheheheh

hehhe vidis i ja sam nesto o tome konto sa petoricom u veznom redu...tako smo igrali cini mi se protiv genoe kad nije bilo ni millit ni eto'oa sa samim balotellie u spici i razmontirali ih...samo je ovdje problem koga stavit u spic mozda millita a maria isto od prve al da ga se stavi na krilo da bude vise vezni igrac nego napadac

a to 31312 :crazzy:

ivan019
22-11-2009, 01:21
ETO'O ce igrati :P

Huska
22-11-2009, 01:28
http://sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=664049&idseccio_PK=803

jel ono moca gleda spanske sapunice da nam prevede ovo :D

Nera
22-11-2009, 01:31
ma samo da vidim facu ibre kad nebi prosli dalje...nosonja jedan hoce on sa barcom osvajat lp..eto ti ih nek bude zadovolja ako i u kup uefa bude igrao :D
Brate, zivim za taj trenutak :D

---------- Post added at 01:31 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

http://sport.es/default.asp?idpublicacio_pk=44&idioma=cas&idnoticia_pk=664049&idseccio_pk=803

jel ono moca gleda spanske sapunice da nam prevede ovo :d
messi definitivno ne igra!

Huska
22-11-2009, 01:34
bas i ti gledas te sapunice :D...

to ne da je dobra vijest vec fenomenalna...mislim nevalja se radovat tudjoj nesreci al moram jbg visa sila :D

ivan019
22-11-2009, 01:38
pa ko ce uopste igrati za njih?

esteban
22-11-2009, 01:49
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=10763

Po Joseu Ibra ce najvjerovatnije igrati!

Grujinho
22-11-2009, 03:26
Igra barcelone ili...... ipak je marca to objavila, a svi znamo koliko su njihove informacije točne

Barcelona's Messi Out Of Inter Milan Clash, Doubtful For Real Madrid Match

'La Pulga' picked up a knock against Bilbao...

Nov 21, 2009 11:56:15 PM

http://i.media.goal.com/g/61504_news.jpg

Barcelona fans face a nervous wait to find out whether Lionel Messi will be fit for the game against Real Madrid, as he has already been ruled out for the clash against Inter Milan.

According to Marca, Messi was substituted during the match against Athletic Bilbao because of an injury to the abductor muscle in his left leg.

Barca coach Pep Guardiola confirmed that the Argentine would undergo medical tests on Sunday, before saying, "The early signs are not good."

With Eric Abidal, Rafael Marquez and Yaya Toure stricken by the H1N1 virus, and Zlatan Ibrahimovic under an injury cloud, this knock to Messi further complicates Barca's problems heading into two very important games.

Komitski Đeneral
22-11-2009, 09:16
Ne bih se ja previse zalijetao oko "povreda" Barsinih igraca... Bojim se da je to "mind games" koje Pep igra pred utakmicu zivota za njih... Messi vjerovatno nece zaigrati, ali za Ibru je Mourinho rekao da ce igrati 99,999%... Isto tako ocekujem da ce istrcati i Yaya Toure. Sa Henry-em i ostalim koji su spremni, to je strasna ekipa... Isto tako, nadam se da i mi spremamo keca iz rukava - Wesleya... Sa vec ustaljenom odbranom, Stankovicem,Estebanom i Mottom, i onim nasim predatorima u spicu, zaista nemamo cega da se bojimo tamo... Jak presing i hrabrost u napadu, uz po neku preciznu kontru i Barsa moze panuti na sred Camp Nou-a...Vjerujte...

hulle
22-11-2009, 11:30
messi + yaya + abidal out

eto maxwella hahahha

dera
22-11-2009, 12:09
gruji, sta smo rekli kod kopiranja?!

Grujinho
22-11-2009, 12:15
Da dera, zaboravio sam napisati odakle je kopirano...drugi put neču...

Barca bi vrlo lako mogla igrati tako:

--------------------Valdes--------------------

Alves------Pique--------Puyol------Maxwell

----Iniesta--------Keita---------Xavi---------

---Pedro--------Bojan---------Henry

ja mislim da je vrijeme da se pobjedi i barcelona na nou campu...sve nam ide na ruku, sad samo još trebamo odigrati pametno i u napadu biti efikasni...

LiGad
22-11-2009, 12:35
nikad mi se nije svidjalo kad nasoj odbrani dodju omaleni i brzi napadaci ..kao sto su sada pedro i bojan ..ali bolje i to nego Ibra

Grujinho
22-11-2009, 12:36
bolje Pedro i Bojan nego Messi i Ibrahimović :)

Huska
22-11-2009, 12:36
prije ce igrat onaj bouscet ili kako se vec zove nego keita...uglavnom dosta su oslabljeni sto je seoma veoma dobro

ivan019
22-11-2009, 13:56
a ko kaze da ce barsa uopste igrati 433 :P

Huska
22-11-2009, 14:10
a jok eto igrat ce bunker a jedinim isturenim igracem gudjonsenom :D

ivan019
22-11-2009, 14:11
a jok eto igrat ce bunker a jedinim isturenim igracem gudjonsenom :D

mogu igrati i 442 a sabane taj vise i ne igra za barcelonu :D

Huska
22-11-2009, 14:41
hihi cuj to a znam da je bio kod njih :D...uglavnom kako god da budu igrali znam da im se nepise dobro :D

Nera
22-11-2009, 14:53
a jok eto igrat ce bunker a jedinim isturenim igracem gudjonsenom
On ne igra vise tamo :rolleyes: :P
prije ce igrat onaj bouscet ili kako se vec zove nego keita...uglavnom dosta su oslabljeni sto je seoma veoma dobro
Keita razibja ove godine, i treba jedan fizicki jaki igrac na sredini, tako da ce on igrati sigurno.
hihi cuj to a znam da je bio kod njih :D...uglavnom kako god da budu igrali znam da im se e nepise dobro :D
Ovo se pise razdvojeno :crazzy:

Huska
22-11-2009, 16:22
malinepravisepametan :P :D bicebelaja :D

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 14:57 ----------

evo ga izgleda messi ce da bude zdrav za utorak kao i nosonja

filip.sk
22-11-2009, 17:06
Ja nisam u tek... moze mi neko na kratok da raskaze ovo prethodno mislim ono sto je zanimilivije ...

Quaresma#7
22-11-2009, 18:07
Messi če ipak moči igrati protiv Intera :eek: Ipak su ga zakrpali i rekli mu marš na igralište :D

ivan019
22-11-2009, 18:16
ma sve je to taktika

Moca93
22-11-2009, 18:29
sam ja reko da ce svi pocrkaju do utorka..cekajte ima jos vremena...:D

Grujinho
22-11-2009, 18:38
taktike taktike, nema tu romantike

Komitski Đeneral
22-11-2009, 19:51
Isto kao sto ce Wesley nama igrati.Tako je i najbolje. Neka budu full sastavi. Nema poslije izvlacenja...

hulle
22-11-2009, 20:41

ma keita ce da igra umjesto bojana

Huska
22-11-2009, 21:13
Glavni sudac će biti Švicarac Massimo Busacca. Trener Jose Mourinho je odredio 23 igrača koji će konkurirati za ovaj meč:

Vratari: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni

Obrambeni: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu

Vezni: 5 Dejan Stanković, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini

Napadači: 9 Samuel Eto’o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

svi su tu osim arnautovica (:Pnera) i santona

Grujinho
22-11-2009, 21:14
svi su tu osim arnautovica (:Pnera) i santona

i Obija :D

Huska
22-11-2009, 21:17
a dobro on manje vise cak bi i arnaut prije njega igrao :D

Nera
22-11-2009, 21:27
Arna i nije na spisku za LS... Jooojj.. ubit ga treba u korist BiH :D

Quaresma#7
22-11-2009, 21:29
A daj pustite več čoveka na miru. Arnaut treba malo vremena da se privadi na napore italijanske lige. Mora još puno raditi na fizičkoj pripremi, taktici i kondiciji. Kao što je još sam izjavijo fali mu ona eksplozivnost sa loptom i to mora još navežbati. Ja verujem da se radi o vrlo kvalitetnom igraču koji treba malo više vremena da se usavrši ;) nadam se da če ga odkupiti i poslati Laziu na pozajmicu da dobija malo više igračkih minuta na terenu.

hulle
22-11-2009, 22:36
cijene ulaznica za tekmu su od 42 do 138€

esteban
23-11-2009, 19:53
Messi ipak u kombinacijama za utakmicu protiv Intera

Iako su iz Barcelone ranije objavili kako u utakmici Lige prvaka protiv Intera neće moći računati na Lionela Messija zbog ozljede zadnje lože koju je zadiobio u utakmici protiv Athletica, čini se kako bi argentinski reprezentativac sutra mogao istrčati na Camp Nou.

Nakon detaljnijih pretraga utvrđeno je kako Messijeva ozljeda nije onoliko teška koliko se smatralo, te je moguće da nastupi već u utakmici protiv Intera, dok bi za susret protiv Reala sljedećeg vikenda trebao biti potpuno spreman.

dera
23-11-2009, 20:09
jos malo pa sad ce

ivan019
23-11-2009, 20:38
izgleda guardiola malo poprckuje mourinha hehe

Mauro7
23-11-2009, 20:41
''poprckuje''? :vfunny: joj al mi ovo zvuči na nešto :sivi:

Balotelli#45
23-11-2009, 21:54
ej imam osecaj da ce milito ili balotelli da ih razbiju hehe nzm tako se nekako osecam da cemo sutra da slavimo kad bi dao bog :D

PazzaInterista
24-11-2009, 07:35
Ima da grmi ima da sijeva inter ole ole ole!!

Quaresma#7
24-11-2009, 11:21
Joj jedva čekam. Danas moram malo prije otiči sa posla da ufatim početak utakmice. Jedino dobro je za nas što su nam više manje svi igrači zdravi samo još Sneijder upitan ali verujem da če ga zakrpati na vreme i odigrati jednu fantastičnu utakmicu ko protiv Genove, jer je utakmica previše važna.
Ja bi ovako počeo utakmicu (malo napadalno):

---------------J.Cesar-----------
Maicon---Lucio---W.Samuel--Chivu
-------Zanetti----Cambiasso------
--------------Sneijder------------
-------Etoo-------------Balotelli
-------------Milito--------------
Etoo bi se normalno uključivo u napad samo bi malo bio povučeniji na desno da pomaže malo i nazad odbrani kad bi ono Barca navaljivala sa svojom igrom i so ko Balotelli. Sneijder bi normalno bio isto pomagao nazad odbrani i onda prenašao loptu u napad bi organiziro igru. Zanetti i Cambiasso bi čuvali onog Iniestu i Xavija a Chivu bi bio zadužen za Messija pošto ga je dobro čuvo na San Siru ako bi igrao. A Maicon bi čuvao Henrya. A Ibru bi normalno gušili W.Samuel i Lucio ko na San Siru. Ja bi jih malo pricinuo na početku da se nas malo uplaše jer ipak nemaju toliko jaku odbranu ko mi. Još posebno ako bi dao Iniestu na krilo i Keitaja i Bousqeca na vezu.

Ali mislim ipak da če Mourinho igrati svoj standardni sistem 4-3-1-2
------------------------J.Cesar----------------------
Maicon-----------Lucio--------W.Samuel---------Chivu
------Motta/Sankovič-----Cambiasso-----Zanetti-----
-------------------------Sneijder--------------------
---------------Etoo-------------Milito----------------

Tu su još malo slike sa treninga na Camp Nou

http://www.inter.it/aas/img/123370.jpg

http://www.inter.it/aas/img/123371.jpg

http://www.inter.it/aas/img/123374.jpg

http://www.inter.it/aas/img/123375.jpg
I Mourinho se sprema na utakmicu uči če verovatno umesto Q-ja da nam bar neko da centar šuteve bez trivele :D

Evo još par slika: http://www.inter.it/aas/news/reader?N=46474&L=it&CAT=2
Ja očekujem najmanje remi a pobeda bi nam trebala glavni zadatak.

Edit: Evo našao sam još kakve bi mogle biti postave Barce i Intera:
PROBABILI FORMAZIONI
Barcellona-Inter (inizio ore 20.45)
BARCA (http://adv.edintorni.net/click/?mo=T&ky=barca&af=4042&ct=it&rf=http%3A%2F%2Fwww%2Ecalciomercato%2Ecom%2F%2Find ex%2Ephp%3Fc%3D%26a%3D154186&re=&ts=1259059660968&hs=b5c72a0ca8727857a5a92aad4f971a9e) (4-3-3): Victor Valdes; Dani Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Iniesta, Ibrahimovic, Henry. Allenatore: Guardiola.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Milito, Eto'o. Allenatore: Mourinho.
Arbitro: Busacca (Svizzera).

Culé
24-11-2009, 13:24
Samo da hoće bit' dobra utakmica...

Komitski Đeneral
24-11-2009, 13:39
Mislim da ce uprkos svim najavama Mourinho ipak staviti Mottu u prvu postavu. On bi mogao biti kljucan igrac za nasu sredinu... Mozda i najkompletniji nas vezni igrac u smislu igranja i naprijed i pozadi i konstruisanju same igre... Tako da bih za ovu utakmicu ipak njemu dao prednost u odnosu na Stankovica... Na Mourinhu je tezak zadatak da odluci ko ce ostati na klupi... Sve ovo naravno pod uslovom da ce Sneijder izaigrati u sta se svi nadamo...

Mauro7
24-11-2009, 14:13
hehe to su baš spomenuli u studio sportu koji će od njih ostati na klupi i baš za Mottu rekli da bi on trebao biti taj koji će početi s klupe :D

Quaresma#7
24-11-2009, 14:23
Motta bi bio jedan najvažnijih karika kod naše igre. Pomogao bi dosta našoj igri i Sneiderju.

ivan019
24-11-2009, 15:11
mozda izleti jedan napadac pa i motta i stankovic budu u prvoj heheh
ali samo da ne stave muntarija, proslu protiv barce je bio najgori

Komitski Đeneral
24-11-2009, 15:25
hehe to su baš spomenuli u studio sportu koji će od njih ostati na klupi i baš za Mottu rekli da bi on trebao biti taj koji će početi s klupe :D

:) Prema nekom mom skromnom misljenju, tipujem da ce ipak Motta biti na terenu od prve minute...

edit: Mourinho je sinoc vidjen kako spijunira trening Barselone na Camp Nou :D

Mauro7
24-11-2009, 15:31
mozda izleti jedan napadac pa i motta i stankovic budu u prvoj heheh
ali samo da ne stave muntarija, proslu protiv barce je bio najgori
pa kakve to ima veze? i šta to znači da će i sada biti najgori?

filip.sk
24-11-2009, 15:33
Hahahaha ma samo je ucio od Pep kako se odrzava trening, nista vise :) hahahahaahha

ivan019
24-11-2009, 15:44
haha zamislite mourinha sa crnom fantomkom na glavi :D

@mauro DA

filip.sk
24-11-2009, 19:13
http://www.youtube.com/watch?v=mXUDaeoNU20

dera
24-11-2009, 19:39
- Walter Samuel, Chivu and Maicon are one card away from a suspension.

- Inter is looking for the club’s 150th win in European competition.

Mauro7
24-11-2009, 19:41
zašto sam siguran da će sva trojica namjerno dobiti žute? :D
jedino ne znam za Maicona, on neće igrati dve sljedeće ligaške i ako ne bude igrao ni protiv rusa to onda neće igati neko vrijeme hehehe

filip.sk
24-11-2009, 19:54
Ultime dai campi delle italiane in Champions: nell' Inter fuori Snejider (solo in tribuna), nel Barcellona tridente Iniesta-Pedrito-Henry con Ibrahimovic e Messi in panchina. A Firenze la formazione viola "scortata" da un nutrito gruppo di tifosi dall'albergo in cui era in ritiro sino allo stadio.

Mauro daj prevedi ovo

Mauro7
24-11-2009, 19:57
Sneijder na tribinama, Ibra i Messi na klupi

dera
24-11-2009, 20:01
ma otkud sada on na tribinama nabijem ga

---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

mozda da pep se ponada, a ovaj u medjuvremenu sidje i presvuce se :D

filip.sk
24-11-2009, 20:02
pa od fb od jedna italijanska grupa :) valjda je tacno :S :S

ivan019
24-11-2009, 20:04
bolje bi bilo da laze taj iz grupe :D

Mauro7
24-11-2009, 20:06
a šta se svi brinete i tako ćemo izgubit hehe

filip.sk
24-11-2009, 20:08
a šta se svi brinete i tako ćemo izgubit hehe

E ovo je pravi optimista :)

esteban
24-11-2009, 20:08
UCL, Barca-Inter: le formazioni ufficiali

BARCELLONA - Questi i ventidue di partenza per Barcellona-Inter, gara valida per il matchday 5 della Uefa Champions League 2009-2010 in programma questa sera al "Camp Nou" (ore 20,45).

Barcellona: 1 Valdes; 2 Dani Alves, 3 Piquč, 5 Puyol, 22 Abidal; 6 Xavi, 16 Busquets, 15 Keita; 8 Iniesta, 17 Pedro, 14 Henry;
A disposizione: 13 Pinto, 4 Marquez, 9 Ibrahimovic, 10 Messi, 11 Bojan, 19 Maxwell, 28 Jonathan;
Allenatore: Pep Guardiola

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o;
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 14 Vieira, 23 Materazzi, 45 Balotelli;
Allenatore: José Mourinho

Arbitro: Massimo BUSACCA (Svizzera)

Grujinho
24-11-2009, 20:09
nema sneijdera :S ali dobro, ako oni mogu bez messija i ibre, možemo i mi bez Wesleya odigrat jednu dobru partiju

filip.sk
24-11-2009, 20:12
ma dobicemo ovu :)

ivan019
24-11-2009, 20:15
cim je tu quaresma nema zime :P

filip.sk
24-11-2009, 20:17
bice pekol :)

Mauro7
24-11-2009, 20:20
E ovo je pravi optimista :)
hehe pa jel ima tebi bilo koja utakmica a da ne misliš da će inter pobijediti? pretpostavljam da ne
ja volim biti optimist ali sam i realist, mnogi danas uzimaju ovu utakmicu kao sigurnjak interove pobjede, e pa ne znam baš, ajde da igraju messi i ibra onda bi bio siguran da nećemo dobit al ovako možda izvučemo nulu

dera
24-11-2009, 20:21
rubin 0:0 dynamo

mourinho
24-11-2009, 20:23
rubin 0:0 dynamo

kako je najbolje.

filip.sk
24-11-2009, 20:24
hehe pa jel ima tebi bilo koja utakmica a da ne misliš da će inter pobijediti? pretpostavljam da ne
ja volim biti optimist ali sam i realist, mnogi danas uzimaju ovu utakmicu kao sigurnjak interove pobjede, e pa ne znam baš, ajde da igraju messi i ibra onda bi bio siguran da nećemo dobit al ovako možda izvučemo nulu

Pa i ja sam realist... bice ovo teska utakmica... mozda da bi bilo finale bi bio lakse... ali ja se nadam da cemo pobjediti... imas kvote u kladionici i oni kazu za nase sanse za pobjede :) 1.7 za barca, 4 za inter .... :D

ivan019
24-11-2009, 21:31
sad bih ubacio maria i quaresmu umesto stankovica i motte

Mauro7
24-11-2009, 21:33
ahahahahahah super igramo
a ljepo sam vam reko :sivi: 1 udarac u okvir gola i jedan van i to je to
taktika Mourinha je ODLIČNA, vidi se da imamo igru

mourinho
24-11-2009, 21:34
Ma opet ona psiho blokada, pravo se usrali ko da nikad lopte nisu udarili. Ne mogu vjerovati da su se pogubili ovako.

Grujinho
24-11-2009, 21:34
več si počeo mauro jel?...

dera
24-11-2009, 21:35
sta da kazem, bitno je da neki smatraju Josea strucnjakom, "sneijder je razlog zasto je Mourinho odigrao slabije nego sto bi Roberto odigrao"

sada ce on ubaciti balotellija i quaresmu - i biti ce, nije do njega, uradio je sve sto je mogao, jednostavno su jaci sa drugim sastavom
a da je bio jadni manci, vidio bi pljuvanja

forza strasni nezaustavljivi MOURINHO, neprikosnoveni takticar

mourinho
24-11-2009, 21:36
Valjda ce biti bolje u 2. pol. Ovako smo prvo igrali i u Kijevu. Motta out, Baloteli in.

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:35 ----------

sta da kazem, bitno je da neki smatraju Josea strucnjakom, "sneijder je razlog zasto je Mourinho odigrao slabije nego sto bi Roberto odigrao"

sada ce on ubaciti balotellija i quaresmu - i biti ce, nije do njega, uradio je sve sto je mogao, jednostavno su jaci sa drugim sastavom
a da je bio jadni manci, vidio bi pljuvanja

forza strasni nezaustavljivi MOURINHO, neprikosnoveni takticar

Dobro, on bar ne place kad izgubi.

Mauro7
24-11-2009, 21:37
več si počeo mauro jel?...
a čuj daj mi objasni našu igru
ako je takvom možemo i nazvati...gdje su oni koji vode kontru odnosno loptu??? čim ekipa uzme loptu u obrani ispred našeg 16erca OPALI KO STOKA PREMA JEDNOM OD NAPADAČA??? i to je taktika????

dera
24-11-2009, 21:37
pojasni malo mourinho
pa ne place jer ga boli briga samo za novcem kojeg dobija bez obzira na rezultat
jadni manci zao mu bude

Mauro7
24-11-2009, 21:38
e da a šta je Motta radio kod prvog gola??? ne gledaj u loptu nego na drugu stranu drži igrača za dres i pojma nemaš gdje ide lopta hahahahah to u životu nisam vidio ni jednom da se okrenuo

Grujinho
24-11-2009, 21:38
joooj pa kad ste tako pametni napišite vi svoje mišljenje prije utakmice, a ne kad več gubi inter...tada ste svi pametni, joj kako je postavio taktiku jao jao...videli ste sastave več sat dva prije utakmice i nitko se nije bunio...a sada svi...baš ste dosadni sa ovim dječijim ponašanjem...

dera
24-11-2009, 21:39
Ovom utakmicom ja vam garantujem da nikada necemo osvojiti LP, pod njegovim vodstvom, jedino u slucaju da i iduce ljeto dodje 5 igraca..
Onda ce Jose napustiti pohebani klub i preuzeti Man UTD ;)

Mauro7
24-11-2009, 21:40
kakvo dječje ponašanje? ja sam svima govorio prije
kakvi sastavi??? pa po sastavima možemo mi bit zadovoljnijii jer ne igraju im ''neki'' igrači tamo ljevi neki haha
čuj pametni ili ne netko ko je plačen 11M eura smišlja ovako igrat?

dera
24-11-2009, 21:40
joooj pa kad ste tako pametni napišite vi svoje mišljenje prije utakmice, a ne kad več gubi inter...tada ste svi pametni, joj kako je postavio taktiku jao jao...videli ste sastave več sat dva prije utakmice i nitko se nije bunio...a sada svi...baš ste dosadni sa ovim dječijim ponašanjem...
ubij se, pa nije problem covjece u sastavu, ti mislis to je posao josea, samo izabere tim koji je isti cijelu sezonu?

Grujinho
24-11-2009, 21:41
da da da....vi znate sve... mourinho je papak, mancini je za njega bog....nakon svakog slabijeg rezultata to pričate...ajde sada prestanite malo i bolje se okrenite neki drugi temi

dera
24-11-2009, 21:42
Ovo je odlican rezultat za otpustanje, i dovodjenje nekog iskusnijeg trenera ;)

mourinho
pojasni malo mourinho
pa ne place jer ga boli briga samo za novcem kojeg dobija bez obzira na rezultat
jadni manci zao mu bude

ma da ne brine za lovu, zato je primao milione dok se cesao po guzici godinu dana.

dera
da da da....vi znate sve... mourinho je papak, mancini je za njega bog....nakon svakog slabijeg rezultata to pričate...ajde sada prestanite malo i bolje se okrenite neki drugi temi
procitaj moj prvi post nakon poluvremena

ivan019
24-11-2009, 21:43
ako ne izbaci mottu ovaj ce dobiti crveni 100%

dera
ma da ne brine za lovu, zato je primao milione dok se cesao po guzici godinu dana.
zasto ne, lik je prevaren, isto bih ucinio i ja, iako volim klub

mourinho
Uostalom ne igra Murinjo, igra ista ekipa koja sve melje u Italiji, pa neka stisnu muda i pokazu sta znaju, a ne prepali se ko da su Inter iz Zapresica.

ivan019
24-11-2009, 21:44
ako mou ne pobedi protiv rubina mora pakovati kofere ili morati nije normalan

dera
Uostalom ne igra Murinjo, igra ista ekipa koja sve melje u Italiji, pa neka stisnu muda i pokazu sta znaju, a ne prepali se ko da su Inter iz Zapresica.
isto vazi kao i za grujinha, da li smatras da je samo sastav bitan?

mourinho
daj Dera nemoj biti smijesan, znaci prevareno je i njih xyz prije njega. Jel mozda i Zenga prevaren?

Mauro7
je pa sve mi znamo sve hahahah
nitko ne tvrdi da je Mourinho papak nit sam spominjao Mancinija
samo kažem da nemamo NIKAKVU igru a koja je taktika te pitam? na čemu se temelji naša igra?
GDJE POKUŠAVAMO ISKORISTIT nedostatke barce? gdje se to vidi?

dera
24-11-2009, 21:45
ako mou ne pobedi protiv rubina mora pakovati kofere ili morati nije normalan
zar treba cekati kup uefa?

ivan019
24-11-2009, 21:45
zar treba cekati kup uefa?

ne razumem pitanje

Grujinho
24-11-2009, 21:46
dera, ne mislim se svađat...svaki put je ista priča...ako inter slabo igra, UDRI po MOURINHU... dobro je, poštujem svačije mišljenje, ako tebi nije pravi trener za inter DOBRO. Reci to jednom, dvaput, triput, a ne svaki put kad inter loše igra...več ste dosadni sa time...

mourinho
24-11-2009, 21:46
isto vazi kao i za grujinha, da li smatras da je samo sastav bitan?

Pa sta je po tebi bitno, meditiranje? Normalno da je bitan sastav. Nasi dobiju loptu, ne mogu sastaviti tri dodavanja, kakve veze to ima sa taktikom? Ljudi se narodski receno, usrali.

dera
24-11-2009, 21:47
daj Dera nemoj biti smijesan, znaci prevareno je i njih xyz prije njega. Jel mozda i Zenga prevaren?
koliko se ja sjecam, jedino on je osvojio naslov lige i obecavano mu je da ce ostati samim time sto su mu produzili ugovor, i na kraju ne trebas nam

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

Pa sta je po tebi bitno, meditiranje? Normalno da je bitan sastav. Nasi dobiju loptu, ne mogu sastaviti tri dodavanja, kakve veze to ima sa taktikom?
hvala na odgovoru ;)
ivane, pa poraz ovdje, i poraz tamo, sta nam donosi?

ivan019
24-11-2009, 21:48
evo ga muntari umesto cambiasa, branimo rezultat :sivi:

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

koliko se ja sjecam, jedino on je osvojio naslov lige i obecavano mu je da ce ostati samim time sto su mu produzili ugovor, i na kraju ne trebas nam

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

hvala na odgovoru ;)
ivane, pa poraz ovdje, i poraz tamo, sta nam donosi?

pa ja sam rekao da mora dobiti otkaz :D

Grujinho
24-11-2009, 21:49
da malo promjenim temu....danas je cambiasso bio OČAJAN...stvarno sam razočaran njime...

ivan019
24-11-2009, 21:50
da malo promjenim temu....danas je cambiasso bio OČAJAN...stvarno sam razočaran njime...

nista gori od motte i stankovica

Grujinho
24-11-2009, 21:52
ma dobro nisu ni oni pokazali nešto, ali barem su znali dodati pas u noge (u onih par minuta kad smo imali loptu :) ).... cambiasso je danas bio odsutan...ni blizu onog pravog cambija

dera
24-11-2009, 22:40
znao sam da ce drugo poluvrijeme proci bez golova, i da ce biti dosadno
eto gruji, trazio si da nesto kazem, eto, pogodio sam specijalne izmjene :D

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

cambi los? aj aj aj, neka je motta bolji ;)

ivan019
24-11-2009, 22:40
sta reci, ne mozemo izvuci bod barceloni koja igra bez ibre i messia

nije da krivim sudiju ali je mnogo seckao igru zadnjih 20 minuta a ove barcine mrcine su se samo valjale po zemlji

Mauro7
24-11-2009, 22:41
joj šteta što nije igrao Sneijder jer bi ih bili razbili :smj:
a još da je igrao Messi...uff

dera
24-11-2009, 22:43
Jedina dobra je da bi Q i M mozda i mogli igrati solidno, uglavnom bolje nego M i S

Grujinho
24-11-2009, 22:43
ništa, barca nas razbila...drugo poluvrijeme malo, malo bolje.

Svaka čast Muntariju. Tako se igra. Mnogo bolji od Cambiassa. Ne boji se nikoga i tako treba igrati. A ne kao naši na početku utakmice kao da su pič**...

Quaresma solidan u onih par minuta....

Julione dobar, spasio par golova...

Sve ostalo jedna velika 0!!!!!!

Treba još puno raditi, nema priče...barcelona je bolja, uigranija, mi još moramo puno toga popraviti.

ivan019
24-11-2009, 22:44
pa mogu ti reci da je q bio dosta solidan za ovih 10 minuta

dera
24-11-2009, 22:45
Sve ostalo jedna velika 0!!!!!!
osim moua naravno, on je dao prvi tim jel tako
isto sto je i pep izveo drugi tim, samo je rezultat malo cudan

hulle
24-11-2009, 22:46
ajd valjda necemo izgubit od rubina

Grujinho
24-11-2009, 22:47
Samo ti quotaj dera.... :)

ivan019
24-11-2009, 22:47
ma meni je samo zalo julia Cesara, nikad covek nece dobiti priznanje za najboljeg golmana sveta zbog nekih sabana

dera
24-11-2009, 22:51
Moratti, morati ti je znas sta.. :)

Samo ti quotaj dera.... :)

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

da, samo da dodam da nam nas novi ibra (prema wage) je najveci promasaj, pa cak veci i od Q po meni, neka se on grli u svlacionici u ovako vaznoj utakmici
on se skrasio ;)

Grujinho
24-11-2009, 22:53
Ako pričaš o etooju bolje prestani...čovjek je umro na terenu...a štaš kad nema lopti pravih..

Mauro7
24-11-2009, 22:53
mah solidan, u 10 min zapravo šta je napravio???
iako je za današnju igru i taktiku bio daleko prikladniji on za razliku od nekoh drugih
trebali su on i mario igrat više po stranama ako smo mislili na kontre
i danas se vidjelo koliko je važno imati sneijdera i koliko bi bilo dobro imati još jednog kao Cassano recimo koji može uzeti jebenu loptu i napraviti nekoliko metara uz onu dozu nepredvidljivosti plus nogometne inteligencije i super pasa nepredvidivog, takav nam igrač još treba, uvjeren sam da bi sa Sneijderom bilo bar malo bolje, to sigurno
šta će ti igra čim dobiješ loptu ispucavanje, skoro pa i bez veze ponekad
ne znam sveukupno jako slabo, nije da je propao svijet danas, igrali smo protiv evropskih prvaka(što su mnogi zaboravili jer su govorili da ćemo ih razbit!) i protiv ekipe na terenu gdje se i mnoge druge evropske velesile dolaze branit i barca ih svojom igrom gazi, pa ne bi volio da se iz mojih komentara zaključi da ništa ne valja, ali tužno je sve to kad se pogleda
rubin je imao šutinu pa nekako zabio gol, mi ni to nismo, rubin je napravio pakleno dobru kontru a mi ni kontru ne znamo OČITO
rubin je zabio u dve utakmice dva gola barci mi niti jedan, rubin je u dve utakmice primio jedan gol od barce mi dva
možemo pričati do sutra da se jednom svakome dogodi senzacija i to ali jedan rubin je ipak odigrao dvije utakmice i kad se zbroji i usporedi s nama nije dobro
ode još jedna utakmica u nizu protiv velike evropske momčadi gdjer smo razočarali
da bar i imamo žalit za nečim, ni to jer da smo stvorili barem jednu jedinu dobru prigodu, a ni to
nadam se da ovo neće uzdrmati naše igrače, ovo je bila škola danas a onisu nam održali lekciju, iako ponavljam nije sramota od barce, vjerojatno najjače ekipe na svijetu danas
a s rubinom? čak i remi 0:0 nas vodi dalje, a svi ostali remiji s golovima vodu ruse dalje

dera
24-11-2009, 22:58
Ako pričaš o etooju bolje prestani...čovjek je umro na terenu...a štaš kad nema lopti pravih..

ja ipak smatram da se vise zrtvovao genovljanin, koji je Poginuo u odbrani

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

ma daj mauro, dosta mi je toga - jaci su od nas, ne treba se ljutiti
pa svake godine kazemo mozemo mi to i na kraju ovo.. treba reci NE, ne valja ovo, pa da se nesto promjeni

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

da, javite mi sta je jose izjavio, iako ja predvidjam nesto slicno ovome

"ni na PESu ih ne mozemo nabiti, sta vi mislite, da ja pravim cuda? pa dobro, ponekad da, ali ne moze svaki dan"
pored onog, nema sneijdera lol

Huska
24-11-2009, 23:00
kako smo jadno izgledali samo kao da igraju protiv nekog treceligasa a ne protiv prvaka italije...sreca pa ljudi imaju dusu pa stali nakon onih 2:0 a da su nastavili mislim da bi nas ljudi osramotili ko niko do sad mada je i ovo sramota jedna velika

sto se igraca tice svaka cast j.cesaru i millitu ovo ostalo nije vrijedno spomena...onaj eto'o se samo grli sa igracima barce jbt pa nisi doso na kafu kod njih dosao si igrat motta deki kao da nisu ni igrali od odbrane nam budale pravili al eto sad se valja cupat protiv faking rubina

Mauro7
24-11-2009, 23:01
ma daj mauro, dosta mi je toga - jaci su od nas, ne treba se ljutiti
pa svake godine kazemo mozemo mi to i na kraju ovo.. treba reci NE, ne valja ovo, pa da se nesto promjeni

ne pazi ja nisam reko kao jači su i boli me, napisao sam pol stranice teksta nezadovoljstva i čime nisam bio zadovoljan
ali pričam općenito o porazu i igri protivnika
poraz od barce nije sramota niti kad te barca igrom zgazi, i mnogi koji se smatraju jakima i favoritima za naslov u evropi imaju istu sudbinu na camp nou

ivan019
24-11-2009, 23:02
sutnuli smo samo 2x u okvir gola i to oba van 16, jesmo jadnici

dera
24-11-2009, 23:04
ma znam ja da ti nisi mislio kao gruji npr :D
ali recimo, pogledaj finale LP; polufinale, koga su oni razbili, NIKOGA!
samo su bili bolje srece, ali veceras, Bogme .. i cemu da se nadamo

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

Jos jedno moje misljenje jeste da je Moratti napravio gresku stoljeca kada je otpustio Cupera, koji je stvorio od onakve ekipe momcad koja se bori za finale, liga brate gore dole, sezona jedna krenula lose i otpustio ga, sta bi tek danas trebao uraditi

Grujinho
24-11-2009, 23:05
ma znam ja da ti nisi mislio kao gruji npr :D

jesam ja rekao da smo odigrali dobro????

esteban
24-11-2009, 23:06
Cestitam Samiru na vise nego zasluzenoj pobjedi njegove ekipe!

Mi smo prosto receno ponizeni,nas najbolji igrac je bio Julio koji je spasio 2 gola i ako je mogao drugi gol Barse branit!Od trenera,igraca,taktike,posjeda,presinga..ma svega..Barsa je bila dominantna a mi toliko nemocni da mogu slobodno rec da je ovo najlosija partija Intera od kad ja navijam za crnoplave!

Sto rece Mauro nije sramota izgubit od Barse ali jest sramota kad napravimo ovakvu blamazu od sebe pred ocima citavog svijeta!

I sad nam ostaje ovo Hullovo "ajd valjda necemo izgubit od rubina" previse jadno za tim koji bi trebalo da puca na pehar sa usima!

Huska
24-11-2009, 23:31
a ja zaboravio pa ima i jedna pozitivna stvar iz ove tekme pa igrao je trivelica :crazzy::crazzy:...oj allahu smiluj se pa posalji kakvog ludog seika da ga kupi zajedno sa ostalim nehljebovcima

ivan019
24-11-2009, 23:33
a ja zaboravio pa ima i jedna pozitivna stvar iz ove tekme pa igrao je trivelica :crazzy::crazzy:...oj allahu smiluj se pa posalji kakvog ludog seika da ga kupi zajedno sa ostalim nehljebovcima

ajd ne seri :D za razliku od nekih on moze dobiti bar prelaznu ocenu :D

Grujinho
24-11-2009, 23:34
Izjava Mourinha:"Barcelona has a built structure of the football team, in which Pedro is an excellent replace Zlatan Ibrahimović. We Wesley Sneijderja miss much more than they are missing their players. Sneijder could with the ball in the feet thoughts quicker than others. He knows how to play under pressure, while coming from school, in which soccer players learn that the movement of the ball some of the most urgent. However, after the end of the game I will not talk about him and his odstotnosti and also Scored, which should be for us, not one, but I will admit that Barcelona has earned a victory. Especially in the first half was played much better. Follow-up was then equated, but we did not get Awarded. If it were 2:1, it could happen a lot. But the fact is that Barcelona is better. Tonight she played and deserved to win. Luckily I can still move forward because everything is in our hands. But the quality of individuals, teams and the whole system is far on the Barcelona side. If you competed in two races on the hair, would be promoted, but look at both teams reveals that Barca is actually better, "

But the quality of individuals, teams and the whole system is far on the Barcelona sideEvo sve je rekao Mourinho... očekujem promjene posebice u veznom redu...

Za sneijdera je rekao da može razmišljati sa loptom brže nego ostali...Zanetti, Cambi i ostali kod nas su prespori sa loptom...dobri destruktivci ali trebamo pojačanja

P.S. tekst je preveden sa google translatorjem, tako da nije baš sve napisano kako treba.

hulle
24-11-2009, 23:36
ma daj nedosta jedan igrac koji ionako uvijek povrijedjen i to je smak svjeta....pa sta bi JM tek rekao da su interu nedostajali...milito, etoo, cambiasso....

Huska
24-11-2009, 23:36
ajd ne seri :D za razliku od nekih on moze dobiti bar prelaznu ocenu :D

ma koju prolaznu ocjenu jesi ti normalan jedini koji je zasluzio bilo kakvu ocjenu je JULIO CESAR ovi ostali nisu vrijedni spomena jednostavno KATASTROFA

dera
24-11-2009, 23:37
e svaka mu dala, pa to moze zakljuciti i 5godisnjak

ivan019
24-11-2009, 23:37
ma koju prolaznu ocjenu jesi ti normalan jedini koji je zasluzio bilo kakvu ocjenu je JULIO CESAR ovi ostali nisu vrijedni spomena jednostavno KATASTROFA

jeste da je igrao samo 10 min ali covek se bar jedini trudio, imao ej i nekoliko proboja

Mauro7
24-11-2009, 23:39
na neki način bi čak voliod a zaigra malo, da mu se pruži još koja prilika, iako taj sa jadnim protivnicima ni u prijateljskim nije ništa pokazao
alo žao mi ga malo, a i volio bi ga vidit onako eksplozivnog i opasnog, ali očito je to nemoguće
više se ne igra 433 a kada su tu dva napadača onda su to milito i eto'o, ako jednog nema onda igra mario
ako nema dvojice opet igra mario pa se igra s još jednim veznjakom i formacija kao protiv Genoe
a u veznom redu je konkurencija paklena, Cambi, Zanetti, Stanković, Cambiasso, Motta, Muntari, Vieira i Sneijder, čak 8 igrača i tu nema šanse da upadne, ni kao polušpica, kao ništa jednostavno
za njega evidentno nema budućnosti u timu, to je bilo očito kad su ga željeli poslat barem na posudbu, ali ništa ni od toga nije bilo, nažalost kada ćemo ga prodavati bit će to mala cifra, cijena je pala i gotovo, jedino ako neće biti barem 2 kluba koji su bogati i koji vjeruju sljepo u njega i možda će onda cijena narasti ako će se moći igrati na ko ponudi više, ako ne..tko zna
dajte nam cassana uzmite i daj ovog u sampdoriju ako mu se igra tamo

dera
24-11-2009, 23:42
mauro, zato ja kazem, barem ovu sezonu dok nema coutinha
kada nema Sneijdera, da igramo taktiku po krilima, ko zna, mozda ostane po krilima, sneijder naprijed. pa da igramo dijamant 4

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

ali ne, sto kaze gruji, on je izveo samo taj standardni tim, i sta on vise moze tu :D

Grujinho
24-11-2009, 23:43
ali ne, sto kaze gruji, on je izveo samo taj standardni tim, i sta on vise moze tu :D

pričaš za sebe...ja to nikad nisam izjavio

esteban
24-11-2009, 23:44
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=10876

Mauro ajde prevedi ovo ako ti nije muka..

Huska
24-11-2009, 23:44
na neki način bi čak voliod a zaigra malo, da mu se pruži još koja prilika, iako taj sa jadnim protivnicima ni u prijateljskim nije ništa pokazao
alo žao mi ga malo, a i volio bi ga vidit onako eksplozivnog i opasnog, ali očito je to nemoguće
više se ne igra 433 a kada su tu dva napadača onda su to milito i eto'o, ako jednog nema onda igra mario
ako nema dvojice opet igra mario pa se igra s još jednim veznjakom i formacija kao protiv Genoe
a u veznom redu je konkurencija paklena, Cambi, Zanetti, Stanković, Cambiasso, Motta, Muntari, Vieira i Sneijder, čak 8 igrača i tu nema šanse da upadne, ni kao polušpica, kao ništa jednostavno
za njega evidentno nema budućnosti u timu, to je bilo očito kad su ga željeli poslat barem na posudbu, ali ništa ni od toga nije bilo, nažalost kada ćemo ga prodavati bit će to mala cifra, cijena je pala i gotovo, jedino ako neće biti barem 2 kluba koji su bogati i koji vjeruju sljepo u njega i možda će onda cijena narasti ako će se moći igrati na ko ponudi više, ako ne..tko zna
dajte nam cassana uzmite i daj ovog u sampdoriju ako mu se igra tamo

ma jebem ti vise i tu "paklenu" konkurenciju da je meni paklenu konkurenciju na mjestu playa a ne na mjestu zadnjeg veznog

i iskreno imamo igrace za formaciju 10x bolju od ove al jbg gdje ce mou stavit eto'oa na klupu ko bi grlio protivnicke igrace

...............J.Cesar

Maicon--lucio---samuel--zanetti

-------cambi---motta

balotelli---sneijder------Q/mancini

---------milito/eto'o

ivan019
24-11-2009, 23:46
husak svaka cast za formaciju :P tako bi i ja probao

Mauro7
24-11-2009, 23:47
hehhe huska 4231, za takve formacije moraš na klupu stavit Spalletija ;)

dera
24-11-2009, 23:49
pričaš za sebe...ja to nikad nisam izjavio
sastav iole, taktika je ono sto je bitno - to nismo vidjeli
svi smo predvidjali slicne sastave jos otkad ikad

ivan019
24-11-2009, 23:49
ali formacija deluje mocno, samo pod vodjstvom mourinha tu pesmu necemo slusati ehhe

Huska
24-11-2009, 23:51
hehhe huska 4231, za takve formacije moraš na klupu stavit Spalletija ;)

zbog cega...jel to mourinho ovo neigra...igrao je to u celziu dobro ne bas identicnu al male su nijanse izmedju nje i 433....samo jesmo sa tom formacijom razbili genou i to mario bio i napadu a iza motta deki sneijder bili...e zamisli kako bi to sve lijepo funkionirali sa balotelliem dekim i sneijderom iza millita

dera
24-11-2009, 23:51
plus mario zadovoljan, ne napusta nas, Q i M sretni, mi sretni :D
neko nedavno rece, sada bih potpisao za lijepu igru, prije nego lijep rezultat neko vrijeme, sada shvatam zasto

hulle
24-11-2009, 23:52
ma JM je u chelse igrao 9-1-0 sa transformacijom u 4-5-1 :)

ivan019
24-11-2009, 23:53
plus mario zadovoljan, ne napusta nas, Q i M sretni, mi sretni :D
neko nedavno rece, sada bih potpisao za lijepu igru, prije nego lijep rezultat neko vrijeme, sada shvatam zasto

svi srecni osim mourinha, koji vise nebi dobijao para za nove dm igrace hehe